CRM-të më të mira për biznesin e vogël

CRM-të më të mira për biznesin e vogël


Softueri CRM – është një mjet i fundit për bizneset e vogla për të menaxhuar marrëdhëniet me klientët. Ajo është krijuar për të ndihmuar kompanitë të organizojnë rrjedhën e tyre të punës dhe të sigurojnë një proces të thjeshtë të monitorimit të perspektivave, aseteve të biznesit, shitjeve, etj.

CRM është një softuer që bashkon grupe informacionesh. Ideja është që përdoruesit të përfshijnë të dhënat e klientëve dhe t’i shndërrojnë ato në një skedar. Kur përfshihen, ato skedarë janë të lehta për tu menaxhuar dhe rregulluar brenda një platforme të vetme. Për shembull, CRM sjell informacionin e klientit, blerjen e regjistrave të duhur dhe sistemin e porositjes së bashku.

Secili sistem CRM vjen me funksionalitet bazë dhe veçori shtesë, të cilat në të vërtetë përcaktojnë llojin e softuerit. Përdoruesit mund të zgjedhin platforma bashkëpunuese, softuer për automatizimin e forcës së shitjes, sisteme analitike ose menaxhimi të fushatës. Qëllimi kryesor është ofrimi i shërbimit të shpejtë dhe të nivelit të lartë, si dhe fluksi i automatizuar i punës.

Zgjedhja e sistemit më të mirë CRM mund të jetë një sfidë, pasi duhet të merrni parasysh shumë aspekte thelbësore. Ato përfshijnë çmimin, funksionimin e automatizmit të rrjedhës së punës, raportimin dhe instrumentet analitike, aftësitë e përshtatjes dhe integrimit, etj. Bazuar në kriteret e përmendura, ne kemi veçuar 10 CRM-të më të mira për biznesin e vogël.

Programi TOP CRM i Rishikuar:

HubSpot CRMHubSpot CRM – është një aplikacion falas i zhvilluar për një menaxhim efektiv të kontakteve. Kompleti i veçorive përfshin instrumente të azhurnuar të klientit, të cilët përfshijnë biseda të drejtpërdrejta, sisteme të integruar të biletave, mjete për menaxhimin e marrëveshjeve, përcjelljen e postës elektronike dhe më shumë funksionalitete për të vendosur reagime dhe mbështetje të klientit. HubSpot CRM

Zoho CRMZoho CRM – është një CRM me cikël të plotë për biznesin e vogël. Do të thotë që përdoruesit mund të përfitojnë nga një zgjidhje gjithëpërfshirëse për menaxhimin e shitjeve me një çantë të integruar të mediave sociale duke i lënë kompanitë të publikojnë informacione dhe postime mbi produktin në platformat kryesore sociale, përfshirë Facebook dhe Twitter. Softueri ka një plan falas përveç pakove me pagesë të zgjeruar të zgjeruar. Zoho CRM

Pipedrive CRMPipedrive CRM – është një zgjidhje e mirë për ekipe dhe kompani të vogla që dëshirojnë për një produkt të thjeshtuar dhe procesin e tubacionit të shitjeve. Edhe pse nuk ka një plan falas, ai ofron çmime relativisht të ulëta të hyrjes për planin e hyrjes me mjete dhe veçori të mjaftueshme për të pasqyruar tubacionin e shitjeve me vetëm një klik. Lehtësia e përdorimit, ndërfaqja intuitive dhe mundësitë e menaxhimit janë ndër përfitimet kryesore të CRM. Pipedrive CRM

Freshsales CRMFreshsales CRM – është një platformë e krijuar për kompanitë në rritje me një cikël të zgjeruar shitjesh. Një zgjidhje e mirë për projektet B2B dhe kompanitë që kërkojnë një seri të zgjeruar të tipareve. Përveç vlerësimit të plumbit dhe funksionalitetit të menaxhimit, sistemi vjen me thirrje telefonike dhe mjete të integruara për të dërguar email direkt nga pulti. Freshsales CRM

Salesforce CRMSalesforce CRM – është një sistem i këndshëm CRM për biznesin e vogël. Megjithëse ofron vetëm dy plane, ato kombinojnë të gjitha tiparet që përfaqësojnë ekosistemin e larmishëm të programeve me aplikacionin mobil, mundësitë e menaxhimit të kontaktit përfshirë emailin masiv, etj. Platforma e fuqishme është e mirë për të dy ekipet B2C dhe B2B duke marrë parasysh mjetet e shënimit të plumbit, parashikimi i fushatave, dhe më shumë. Salesforce CRM

bpmline line CRMbpmline line CRM – është një platformë që përfaqëson sinergjinë e softuerit inteligjent dhe menaxhimin e përparuar të marrëdhënieve me klientët për biznes të çdo madhësie dhe industrie. Ideja është të krijojmë një ekosistem me një lidhje të vendosur midis shërbimeve të klientit dhe funksionalitetit të marketingut / shitjes. Ndihmon kompanitë të udhëzojnë klientët e tyre nga porositja e një produkti në blerjen përfundimtare. bpmline line CRM

Lynkos CRMLynkos CRM – është një platformë e krijuar për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme. Ajo ka dëshmuar të jetë një softuer i fuqishëm që ndihmon biznesin të lidhet me klientët nga mbi 100 vende të botës. Platforma jep instrumente të optimizmit të shitjeve përveç aplikacioneve të saj celularë iOS dhe Android. Lynkos CRM

Bitrix24 CRMBitrix24 CRM – është një zgjidhje CRM me bazë cloud për kompani me çfarëdo madhësie. Menaxhimi i projektit softuer tek faturimi jep një mori karakteristikash thelbësore që variojnë nga tavolinat e ndihmës dhe mjetet e menaxhimit të projektit deri në faturimin e mundësive, telefonisë, etj. Shumica e këtyre karakteristikave janë në dispozicion në një plan të lirë. Planet e paguara përfshijnë gjithashtu automatizimin e softuerit CRM, fushatat e marketingut, dhe më shumë. Bitrix24 CRM

Apptivo CRMApptivo CRM – është një tjetër zgjidhje me bazë cloud, e cila u jep një përzgjedhje të aplikacioneve të biznesit të saj kompanive të vogla dhe të mesme. Përveç mundësisë për tu regjistruar pa kosto, sistemi jep një përzgjedhje të mjeteve për gjenerimin dhe menaxhimin e plumbit, parashikimin, planifikimin e shitjeve, menaxhimin e projektit, dhe më shumë. Apptivo CRM

CRM i shkathëtCRM i shkathët – është aplikacioni i zgjuar i biznesit për menaxhimin e kontakteve. Ajo vjen me veçori shtesë që mundësojnë lidhjen e mediave sociale, si dhe mjete për të sjellë të gjitha kontaktet e biznesit tuaj, emërimet dhe kutitë në një pult të vetëm dhe t’i menaxhojnë ato drejtpërdrejt. Platforma është në dispozicion si një softuer i bazuar në cloud, SaaS dhe ueb, përveç versioneve të tij amtare për iOS dhe Android. CRM i shkathët

Highshtë e lartë që kemi pasur një vështrim më të afërt në secilën prej platformave më të afërt për të përcaktuar CRM-të më të mira për biznesin e vogël.

HubSpot CRM

HubSpot CRM

HubSpot CRM– është një program i thjeshtë për kompani të vogla dhe të vogla, si dhe për sipërmarrës që janë të ri për CRM. Theelësi i përqendruar në lehtësimin e përdorimit përveç një plani falas që mund të jetë një ide e mirë për të provuar të gjitha tiparet fillestare.

Platforma krenohet me një ekosistem të zgjeruar me aftësinë për të integruar më shumë se 200 aplikacione të ndryshme. Karakteristikat kryesore përfshijnë mjete të avancuara të menaxhimit të kontaktit siç janë chatbotet live. Në të njëjtën kohë, pronarët e biznesit do të vlerësojnë një funksionalitet të rritur të gjenerimit të plumbit. Këtu kemi një veçori Lead Capture të aktivizuar nga format e kontaktit, instrumentet e menaxhimit të detyrave për të planifikuar dhe caktuar detyra të ndryshme, mundësi integrimi për të lidhur Outlook, Gmail, etj..

HubSpot CRM të mirat:

 • Lehtësinë e përdorimit – platforma është shumë e lehtë për t’u përdorur dhe vendosur. Do të funksionojë shkëlqyeshëm për kompanitë që kurrë më parë nuk janë marrë me sistemet CRM. Plani falas ju lejon të provoni të gjitha tiparet fillestare pa asnjë kosto.
 • Mjetet e Menaxhimit të Kontaktit – softveri është krijuar për të siguruar një organizatë kontakti pa probleme me aftësinë për të gjeneruar informacionin e klientëve nga llogaritë e tyre sociale dhe për t’i ndarë kontaktet në grupe.
 • Kapja e plumbit – mund të zbatoni disa nga format e ngulitura të ngulitura në faqen e internetit ose faqen e uljes për të rritur blerjen e përdoruesve. Ju jo vetëm që mund të kapni të gjitha kontaktet, por gjithashtu t’i përfshini ato automatikisht në fushatat tuaja. Karakteristika vjen me një plan falas.
 • Mundësitë e integrimit – kompanitë mund të integrojnë programin e tyre CRM me qindra shërbime dhe aplikacione të palëve të treta, duke nxitur MailChimp, Gmail, Outlook, etj. Për më tepër, ju gjithashtu mund të përfitoni shtesë nga zgjerimi Chrome, përveç angazhimit automatik të mediave sociale (vetëm në planet e paguara).
 • Akademia HubSpot – megjithëse CRM është i lehtë për t’u përdorur, ai ka një bazë të madhe njohurish me dhjetëra mësime dhe udhëzues. Për më tepër, përdoruesit mund të hyjnë në një komunitet në rritje që është mjaft aktiv për sa i përket diskutimeve dhe ndihmës.

HubSpot CRM Cons:

 • Plani falas përfshin vetëm tipare bazë. Nëse keni nevojë për mjete shtesë, do t’ju duhet të paguani ndërsa disa opsione janë në dispozicion vetëm me planin Premium.
 • Paketa e hyrjes është më e shtrenjtë nëse krahasohet me shërbimet njësoj.

Kostoja HubSpot CRM: përveç planit të tij të lirë, softveri është i disponueshëm në tre pako të paguara në varësi të nevojave të biznesit tuaj. Plani fillestar fillon me 50 dollarë në muaj që përfshin kapjen dhe konvertimin e plumbit, marketing në email, formularë të ngulitur dhe instrumente të tjera. Plani profesional kushton 800 dollarë në muaj. Ai përfshin të gjitha tiparet e mëparshme përveç analitikës, raportimit dhe matjes së të ardhurave. Kompleti i Ndërmarrjes fillon me 3,200 dollarë që paraqesin SEO dhe strategji të përmbajtjes, llogaritjen e pronave, lidhjen e mediave sociale dhe më shumë.

Provoni HubSpot CRM falas

Zoho CRM

Zoho CRM

Zoho CRM – është një platformë e thjeshtë që gjithashtu ka një plan falas. Softueri është i thjeshtë për tu personalizuar. Në të njëjtën kohë, do të punojë për ndërmarrjet e vogla që nuk kërkojnë shumë funksionalitete. Karakteristikat e ofruara përfshijnë funksionalitetin tradicional të kapjes së plumbit përveç integrimit në median sociale. Opsione shtesë vijnë në një shumëllojshmëri të mjeteve për të menaxhuar porositë, ndjekjen e përdoruesve; prerjet e aktiviteteve në telefon, etj.

Zoho CRM pro:

 • Raportet e personalizuara – përdoruesit mund të krijojnë dhe planifikojnë raporte, si dhe t’i ndajnë ato me pjesëmarrësit e tjerë të softuerit. Raportet janë lehtësisht të personalizueshme. Ju mund të shtoni fusha të reja. Redaktoni ato ekzistuese, etj.
 • Importimi i të dhënave – Zoho e lehtëson importimin e të gjitha të dhënave të nevojshme nga platforma tashmë ekzistuese CRM.
 • Integrimi i Menaxhimit Social – platforma mund të lidhet me të gjitha platformat kryesore sociale. Për më tepër, planet me pagesë ofrojnë një publikim të pakufizuar të mediave sociale.
 • Menaxhimi i produktit – përveç funksionit tipik të menaxhimit, përdoruesit mund të përfitojnë nga ndjekja e blerjes dhe porosisë, faturimit, etj.
 • SalesSignals – një veçori e mirë për kompanitë që kërkojnë një zgjidhje të automatizuar të pikëzimit të plumbit. Sistemi e bën të lehtë krijimin e moduleve të reja, si dhe rregullimin e tyre duke shtuar mbi 100 fusha të ndryshme.
 • Zia Zëri – një bot ose asistent bisedor me bazë AI, i disponueshëm vetëm në planin profesional.

Zoo CRM kundër:

 • Magazinim i kufizuar. Sistemi siguron vetëm 1 GB ruajtje për secilin përdorues. Shuma mund të zgjerohet. Sidoqoftë, do të duhet të paguani për këtë.
 • Procesi i komplikimit të personalizimit të tubacionit. Ne kemi vërejtur se Zoho është mjaft e thjeshtë për tu personalizuar kur bëhet fjalë për shtimin ose redaktimin e fushave të reja. Sidoqoftë, përdoruesit mund ta kenë të vështirë të modifikojnë procesin e tubacionit.
 • Zakonisht kërkon shumë kohë për zhvilluesit që të nxjerrin jashtë funksioneve të reja dhe azhurnimet e sistemit.

Kostoja e Zoho CRM: plani falas ofron vetëm veçori të menaxhimit të kontaktit dhe udhëheqjes. Nëse keni nevojë për më shumë funksionalitet, do të duhet të zgjidhni ndonjë nga tre planet e ofruara. Plani Standard fillon me 12 dollarë në muaj për secilin përdorues me njohuri elektronike, formularë dhe raporte me porosi. Plani profesional kushton 20 dollarë në muaj SalesSignals, azhurnime automatike të rregullave, personalizimi i fushave, dhe më shumë. Paketa profesionale kushton 35 dollarë në muaj dhe përfshin të gjitha karakteristikat e mëparshme përveç analizës së postës elektronike, kriptimin e të dhënave, Zia Voice, etj. Secili plan vjen me.

Provoni Zoho CRM falas

Pipedrive CRM

Pipedrive CRM

Pipedrive CRM – është një platformë e krijuar për administrimin e shitjeve dhe krijimin e një tubacioni të thjeshtuar për të parë se çfarë ndodh në të vërtetë me porositë tuaja. Sistemi nuk ka një plan të lirë edhe pse çmimi fillestar është relativisht i ulët. Platforma ka një ndërfaqe intuitive dhe miqësore për përdoruesit duke e bërë të lehtë standardizimin e produkteve dhe menaxhimin e shitjeve. Seti i veçorive mund të mos jetë aq i pasur sa në CRM-të e tjera. Sidoqoftë, sistemi e bën punën e tij të shkëlqyeshme.

Pro të CRP Pipedrive:

 • Lehtësinë e përdorimit – përdorimi i Pipedrive CRM nuk kërkon kurbë të veçantë të të mësuarit falë ndërfaqes për t’u përdorur lehtë dhe të gjitha mjeteve në një vend. Paneli mund të konfigurohet për të përmbushur preferencat e përdoruesve.
 • Ruajtje e pakufizuar – sistemi vjen me një depozitë të pakufizuar për të krijuar procese të shumta përveç tubacionit të pakufizuar.
 • lakueshmëri – Pipedrive CRM mund të integrohet me shërbime dhe aplikacione të ndryshme të palëve të treta.
 • Pasqyra e llogarisë – një veçori e mirë për të ndjekur drejtuesit që janë afër blerjes. Kjo lejon që kompanitë të prekin klientët që janë gati të gatshëm për të blerë një produkt.
 • Lejet specifike – përdoruesit kanë një shans të vendosin lejet në varësi të rolit. Ju merrni kontrollin mbi pasuritë që shokët e ekipit mund t’i shohin ose t’i qasen.

Kritikat e CRM të Pipedrive:

 • Pa shënuar plumbi. Nuk ka rrugëdalje ose caktim të plumbit. Kjo e bën sistemin e menaxhimit të plumbit paksa të ndërlikuar.
 • Marketingu i kufizuar me email. Mungesa e marketingut masiv të postës elektronike mund të mos jetë jashtëzakonisht thelbësore për ndërmarrjet e vogla ndërsa ndërmarrjet në rritje me siguri do ta vlerësonin që e kishin atë.
 • Çmimi. Planet mund të duken pak më të vlefshme duke marrë parasysh grupin e tipareve fillestare.

Kostoja CRM Pipedrive: programi CRM është i disponueshëm në 4 plane të ndryshme me një provë falas për secilin. Planet përfshijnë Thelbësore, të Avancuara, Profesionale dhe Ndërmarrje që kushtojnë 12,50 $, 24,90 $, 49,99 $ dhe 99 $ në muaj përkatësisht.

Provoni Pipedrive CRM Tani

Freshsales CRM

Freshsales CRM

Freshsales CRM – është pjesë e platformës së biznesit Freshwork për automatizimin e rrjedhës së punës. Alsoshtë gjithashtu udhëheqësi i industrisë kur bëhet fjalë për menaxhimin e marrëdhënieve me klientët. Sistemi siguron një vizion të qartë të të gjithë procesit të shitjeve nga porosia deri tek blerja dhe dërgimi.

Kryesisht i dizajnuar për një biznes B2B, platforma ofron plane të përballueshme me mjete kontaktuese, mbështetje të mirë të klientit, softuer të personalizueshëm dhe instrumente raportimi edhe pse të disponueshme jo në çdo plan.

Të mirat e FreshSales CRM:

 • Mjetet e menaxhimit të shitjeve me cikël të plotë – funksionaliteti bazë siguron të gjitha instrumentet e nevojshëm për të menaxhuar udhëheqjet, marrëveshjet, shitjet ose kontaktet formojnë një tabelë të vetme. Funksionimi i pikëzimit dhe kapja e plumbit janë përfshirë në planin e hyrjes gjithashtu.
 • Kontraktimi i avancuar – përveç mjeteve tradicionale të kontaktit, platforma siguron mundësinë e përdorimit të shablloneve dhe postave elektronike me shumicë, formimit të numrit të kontakteve dhe prerjeve, ndjekjes së postës, etj..
 • Përpunim i automatizuar – nëse vendosni plane të rifreskuara të Freshsales CRM, mund të përfitoni nga kursimi dhe caktimi i automatizuar i plumbit në varësi të rolit dhe qasjes së anëtarëve dhe kolegëve tuaj të ekipit..
 • Raportimi i Avancuar – ky është në dispozicion vetëm me planin më të shtrenjtë. Ju merrni qasje në pultet shtesë si pjesë nëse veçoria e raportimit të sistemit. Aty mund të vendosni përparësi dhe të krijoni një menaxhim efektiv të kontaktit.

Freshsales CRM:

 • Asnjë faturë apo menaxhim i porositjes në planin e hyrjes.
 • Disa plane mund të jenë shumë të shtrenjta për ndërmarrjet më të vogla.
 • Asnjë prenotim çmimesh, gjë që është e keqe për kompanitë që përdorin çmimet e produkteve të bazuara në katalog.

Kostoja e Freshsales CRM: sistemi nuk ka një plan të lirë edhe pse ofron një provë 21-ditore falas për të provuar secilën nga paketat në dispozicion. Katër planet ekzistuese përfshijnë Lulëzimin (për ekipe të vogla) që kushton 12 dollarë në muaj, Kopshti (për ekipe të vogla në rritje) që kushton 25 dollarë në muaj, Pasuri (për ndërmarrjet më të mëdha) që kushton 49 dollarë në muaj, dhe Pyll (të krijuara për ndërmarrje të mëdha) që kushton 79 dollarë në muaj.

Provoni Freshsales CRM Tani

Salesforce CRM

Salesforce CRM

Salesforce CRM – është një platformë e përsosur për nevojat e biznesit të vogël. Sistemi përfaqëson ekosistemin e tij të fuqishëm me një bandë karakteristikash thelbësore që përfshijnë dërgimin masiv dhe mjetet e menaxhimit të kontaktit kapjen e plumbit, etj. Sistemi vjen me aplikacionin e tij celular të personalizuar për të siguruar përdorimin e përdoruesve në CRM në lëvizje. Planet Premium vijnë me leje shtesë dhe mjete për caktimin e roleve dhe më shumë.

Salesforce CRM të mirat:

 • Plani fleksibël i hyrjes – ndërsa disa CRM kufizojnë planet e tyre të hyrjes, Salesforce ofron karakteristika të mjaftueshme thelbësore për të filluar. Ato përfshijnë mjete për të personalizuar procesin e shitjes, nisjen e postës elektronike në masë, kapjen e drejtuesve ose marrjen e aksesit të plotë në rastet e mbështetjes së klientit.
 • Lehtësinë e përdorimit – sistemi ka një ndërfaqe të thjeshtë dhe intuitive duke e bërë të lehtë përdorimin e instrumenteve edhe për ata që kurrë nuk kanë trajtuar CRM-në..
 • Platforma e Ndriçimit – sistemi është ndërtuar duke përdorur platformën Lighting. Ofron më shumë energji dhe mirëdashësi ndaj përdoruesit te Salesforce CRM.
 • Modul shërbimi – moduli e bën të lehtë për biznesin e vogël të menaxhojë të dyja rastet e mbështetjes së klientit dhe vetë procesin e shitjes brenda një moduli të vetëm.
 • Sa-CRM me shkallë të plotë – me një plan të azhurnuar, ju merrni funksionalitetin SaaS përveç ndihmës 24/7, shënimit të plumbit dhe mjeteve të parashikimit të shitjeve, përveç instrumenteve që ju lejojnë të caktoni role dhe leje brenda ekipit.
 • Aplikacioni celular – mund ta përdorni sistemin nga kudo, si dhe në lëvizje. Për më tepër, platforma vjen me funksionalitet të plotë offline.

Consforce CRM Salesforce:

 • Asnjë plan falas për të provuar sistemin.
 • Plani i hyrjes është më i kushtueshëm nëse krahasohet me CRM-të e tjera.
 • Paketa e hyrjes është vetëm për 10 përdorues.

Salesforce CRM: platforma është në dispozicion në katër plane të ndryshme në varësi të kërkesave dhe madhësisë së biznesit tuaj. Nuk ka plan të lirë edhe pse prova falas është në dispozicion për çdo paketë. Paketa përfshin planin thelbësor për deri në 10 përdorues me funksionalitetin fillestar CRM që kushton 25 dollarë në muaj. Plani profesional kushton 75 dollarë në muaj për kompanitë me përdorues të pakufizuar. Plani i Ndërmarrjes nëse për kompanitë në rritje. Kushton 150 dollarë në muaj me karakteristika si automatizimi i rrjedhës së punës dhe parashikimi bashkëpunues. Plani i pakufizuar kushton 300 dollarë në muaj. Më së shumti do t’u përshtatet korporatave të mëdha që kërkojnë statistika të depërtimit në kohë reale, ekipi mbështetës i primit të orarit të parë, etj.

Provoni Salesforce CRM Tani

bpmline line CRM

bpmline line CRM

bpmline line CRM – është një zgjidhje SaaS për biznesin e vogël me mjete të shkëlqyera personalizimi. Sistemi vjen si një CRM i lehtë për t’u përdorur në internet me karakteristika që përfshijnë lidhje me klientin dhe menaxhimin e plumbit, automatizimin e shitjeve dhe rrjedhës së punës, etj. Sistemi nuk ka plane tipike dhe ofron një abonim një-për-përdorues. Fleksibiliteti i sistemit ju lejon të zgjidhni grupin e funksionit të dëshiruar në varësi të faktit nëse përfaqësoni modelin B2B ose B2C.

bpmlineline CRM pro:

 • Tregu me porosi – sistemi ka tregun e vet të personalizuar me dhjetëra aplikacione për të zgjedhur dhe rregulluar. Të gjitha aplikacionet ndahen në grupe (Shitjet, Bashkëpunimi, Marketingu, dhe më shumë). Këtu kemi lidhësin FED, dërguesin e SMS-ve, aplikacionin e mediave sociale, aplikacionin e avancuar të orarit dhe më shumë.
 • integrim – platforma mund të integrohet lehtësisht me shërbimet e palëve të treta. E tëra që ju duhet është të zgjidhni një shtesë shtesë për të mundësuar lidhësin Asana ose Facebook, të integroni mjetin PandaDoc Management, etj.
 • Modelet e gatshme – përdoruesit mund të përfitojnë nga integrimi më i shpejtë i CRM dhe automatizimi i rrjedhës së punës me ndihmën e modeleve të gatshëm. Zgjidhni nga shitjet ndër-shitëse B2B, procesi i ndërprerjes / ndërprerjes së punonjësve, modelet e rekrutimit ose trajnimit me veçori të integruara.

bpmline line Consum CRM:

 • Asnjë plan falas.
 • Mungesa e instrumenteve të gjenerimit të raportimit.
 • Vështirë se oferta më e lirë CRM në treg.

kostoja CRP e linjës CRM: sistemi nuk përmban plane tradicionale të hyrjes dhe primit, Ai ofron të njëjtin funksionim për secilin pajtimtar. Ka një gjykim 21-ditor falas. Për të filluar, do të duhet të shkruani detaje personale dhe të lëvizni më tej. Abonimi mujor kushton 25 dollarë për grup me të gjitha tiparet tashmë në paketë.

Provoni bpmonline linjë CRM Tani

Lynkos CRM

CRM-të më të mira për biznesin e vogël

Lynkos CRM – është një platformë që jep funksionalitetin bazë për kompani me madhësi të vogla dhe të mesme. Përkundër faktit, produkti duket pak tipik në shikim të parë, ai prapë ofron disa mjete të denja përveç opsioneve bazë CRM. Kjo lejon që kompanitë të arrijnë klientët nga 120+ vende në mbarë botën përveç analizave dhe veçorive të raportimit, aplikacionit të shkëlqyeshëm mobil për qasjen në vazhdim, dyqan online me porosi me aplikacione dhe integrime, etj.

Lynkos CRM pro:

 • Fleksibiliteti dhe Integrimet – sistemi ka dyqanin e vet në internet ku mund të lidhni aplikacione të ndryshme me vetëm një klik. Për më tepër, CRM mund të jetë i integruar me shërbime të palëve të treta për integrimin e mediave sociale, marketing me email, etj. Shërbimet përfshijnë MailChimp, Facebook, Google, lidhësin MS Excel dhe mjete të tjera.
 • Udhëheqja e fuqishme dhe gjenerimi i shitjeve – Lynkos CRM vjen me një mjet mjaft të efektshëm të plumbit dhe gjenerimit të shitjeve.
 • Planet e përballueshëm – çmimet janë pak më të ulëta nëse krahasohen me platformat e tjera njësoj. Kjo e bën Lynkos CRM një zgjidhje të mirë për ndërmarrjet e vogla me mundësi të kufizuara financiare.
 • Aplikacionet vendase të lëvizshme – platforma ka aplikacionet e veta mobile për Android dhe iOS për të hyrë në mjetet tuaja të menaxhimit CRM pavarësisht vendndodhjes në lëvizje.
 • Raportimi në kohë reale – produkti vjen me karakteristika të mira raportimi që ju lejojnë të kontrolloni statusin e biznesit tuaj në kohë reale. Ju gjithashtu mund të caktoni ose gjurmoni metrics thelbësore të biznesit me një klik.

Lynkos CRM kundër:

 • Magazinim i kufizuar. Ju duhet të paguani për çdo 5 GB ruajtje që tejkalon kufijtë e planit tuaj.
 • Asnjë plan falas.

Kostoja e Lynkos CRM: përdoruesit janë të lirë të zgjedhin nga 3 plan të ndryshëm. Secili plan vjen me një provë 30-ditore falas për të provuar mjetet e tij. Plani i parë fillon me 14,99 $ në muaj në rast të faturimit vjetor. Plani Pro dhe Max janë për ndërmarrjet më të mëdha dhe kushtojnë përkatësisht 39,99 dhe 74,99 dollarë. Ata ofrojnë më shumë hapësira shtesë përveç mjeteve të automatizimit të rrjedhës së punës, formave të internetit, etj.

Provoni Lynkos CRM Tani

Bitrix24 CRM

Bitrix24 CRM

Bitrix24 CRM – është një CRM me bazë cloud me një seri karakteristikash thelbësore fillestare në planin e saj të lirë për të filluar biznesin tuaj të vogël. Sistemi përfaqëson veten si një zgjidhje gjithëpërfshirëse CRM për ndërmarrjet me çfarëdo madhësie nëse merren parasysh edhe paketat e tij të paguara. Instrumentet kryesore të menaxhimit përfshijnë automatizimin 100% të biznesit nga gjenerimi i plumbit dhe kapjen deri në mbylljen e marrëveshjes, caktimin e rolit, lejen e hyrjes, caktimin e detyrave, etj..

Të mirat e Bitrix24 CRM:

 • CRM me bazë cloud – do të thotë që çdo anëtar i ekipit mund të hyjë në platformë menjëherë nga shfletuesi i tij ose saj, pavarësisht vendndodhjes. Ky fakt mundëson liri të madhe bashkëpunimi.
 • Tubacionet e pakufizuara – jeni i lirë të krijoni dhe menaxhoni sa më shumë tubacione në të njëjtën kohë kur ju nevojitet. Sistemi rezervon hapësirë ​​të mjaftueshme për rritjen dhe diversifikimin e biznesit.
 • Plani i Paketuar plotësisht – Bitrix24 CRM jep një plan falas plotësisht funksional, ndryshe nga disa sisteme të tjera. Paketa falas përfshin të gjitha gjërat thelbësore duke filluar nga menaxhimi i kontakteve, chat live, telefonia dhe dyqani online deri te format e faqes në internet, raportet, analitika dhe marketingu me email..
 • Ndërtues dokumentesh – një mjet i shkëlqyeshëm për të krijuar dhe rregulluar dokumentet e biznesit. Ju mund t’i ndani me kolegët ose klientët tuaj.
 • Përshtatje e zgjeruar – përdoruesit janë të lirë të konfigurojnë disa nga mjetet, duke përfshirë Chat Chat. Mund të shtoni fusha të reja, të vendosni përgjigje të automatizuara dhe më shumë.

Kundërvajtjet e Bitrix24 CRM:

 • Pak e komplikuar. Ndërfaqja mund të jetë pak konfuze sidomos për fillestarët.
 • Asnjë marketing me email në një plan të lirë. Ndoshta funksioni i vetëm që i mungon një paketë falas.

Kostoja Bitrix24 CRM: përveç planit falas që kemi përmendur më parë, Bitrix24 CRM ka katër plane të paguara me karakteristika të zgjeruara për një biznes të çdo madhësie. Të gjitha planet ndahen në dy grupe: Speciale dhe Biznes. Grupi i parë përbëhet nga paketa CRM + dhe Project + që kushtojnë $ 55,20 në muaj secila. Paketa e Biznesit përbëhet nga plane standarde dhe profesionale që kushtojnë përkatësisht 79,20 dollarë dhe 159,20 dollarë në muaj.

Provoni Bitrix24 CRM falas

Apptivo CRM

Apptivo CRM

Apptivo CRM – është një platformë falas CRM me bazë cloud që ofron një sërë aplikacionesh thelbësore për biznesin e vogël për të menaxhuar shitjet e tyre dhe klientët. Nga udhëheqja dhe menaxhimi i projektit deri tek ndjekja dhe shënimi i shitjeve – përdoruesit do të vlerësojnë të gjitha opsionet fillestare të mbledhura në një CRM të thjeshtë për t’u përdorur dhe të fuqishme të disponueshme për kompani me më shumë se 30 punonjës (llogari CRM).

Pro Apptivo CRM:

 • CRM-e-në-një – Funksionaliteti Apptivo CRM lejon përdoruesit të mbështesin procesin e shitjes nga fillimi në fazën përfundimtare. Sistemi ka mjete për të mbyllur marrëveshjet përkundër vendndodhjes falë një platforme online CRM të bazuar në cloud.
 • Prokurimit – mundësoni një gjurmim efikas të menaxhimit të zinxhirit të furnizimit, secilin shitës, si dhe inventarin dhe blerjet që bëni.
 • Faturimi në internet – përfitoni nga një mjet i integruar i faturimit për të përpunuar transaksionet hyrëse dhe dalëse, pavarësisht vendndodhjes.
 • Menaxhimi i projektit – vendosni bashkëpunim kur punoni për detyra të ndryshme me ekipin. Krijoni fletë orari, gjeneroni raporte të shpenzimeve të regjistrit, aktivizoni ose çaktivizoni flukset e ndryshme të punës, etj.
 • Fushata Apptivo – një mjet i shkëlqyeshëm për marketing të përparuar të postës elektronike që vjen si një tipar i integruar i CRM tuaj në internet.

Kundërvajtjet CRM të Apptivo:

 • Plani falas vjen pa qasje në celular.
 • Asnjë telefon i integruar.
 • Plani falas lejon vetëm deri në 3 përdorues.

Kostoja e Apptivo CRM: sistemi ka një plan starter, i cili është 100% i lirë për t’u përdorur. Tre planet e tjera janë paguar. Të gjithë kanë një periudhë pa gjyq. Sa për çmimet, ato janë si më poshtë: Premium, Pafund, dhe Ndërmarrje. Planet Premium dhe Pafund kushtojnë nga 8 deri në 20 dollarë në muaj, ndërsa çmimi i paketës së Ndërmarrjes është negociuar për secilin klient individualisht.

Provoni Apptivo CRM falas

CRM i shkathët

CRM i shkathët

CRM i shkathët – është një platformë e thjeshtë për të përmbushur nevojat e biznesit të vogël edhe kur bëhet fjalë për kompani me financim të ngushtë. Lansuar në vitin 2009, sistemi tashmë ka bërë një emër për vete si një instrument i shkëlqyeshëm i menaxhimit të kontakteve me profile të drejtpërdrejta të segmentimit të kontakteve, kalendarëve, përcjelljes së aktiviteteve, aplikimit të kontakteve të zgjuar dhe më shumë.

Të mirat e shkathët CRM:

 • Aplikacione për kontakte të zgjuara – sistemi ka shtrirjen e tij të shfletuesit me porosi i njohur gjithashtu si aplikacioni Nimble Smart Kontaktet. Ajo siguron hyrje pa telashe në kutitë elektronike ose mediat sociale në lëvizje, pavarësisht vendndodhjes.
 • ndarje – me Nimble CRM, është e thjeshtë të qëndrosh i organizuar falë segmentimit të automatizuar të kontakteve, Ndani klientët tuaj në grupe, vendosni përparësitë, etj..
 • Përmbledhje e profilit të 360 gradë – profilet e klientëve të gjallë ju lejojnë të gjeneroni të gjitha të dhënat e nevojshme të klientit me një shikim. Ndiqni drejtimet tuaja, azhurnoni statusin e profilit, bëni shënime dhe më shumë.
 • Kujtime automatike – vendosni kujtuesin të mbetet në kontakt me ngjarjet kryesore. Sistemi ju lejon të konfiguroni kujtuesit dhe t’i vendosni ato në baza javore, mujore dhe tremujore.

Kundërvajtje të shkathët CRM:

 • Vetëm 1 plan në dispozicion.
 • Asnjë plan falas.
 • Magazinim i kufizuar për përdorues.

Kostoja e shkathët CRM: sistemi nuk ka një plan të lirë. Sidoqoftë, ajo ofron një provë 14-ditore falas për të provuar të gjitha tiparet e saj. Një plan i vetëm biznesi i shkathët kushton 19 dollarë në muaj. Ajo vjen me 2 GB ruajtje për përdorues, menaxhimin e kontakteve, sinkronizimin e kalendarit, integrimin e mediave sociale, marketingun me email, dhe më shumë.

Provoni të shkathët CRM Tani

Tabela e Krahasimit të CRM

Tabela më poshtë do të tregojë disa nga karakteristikat kryesore të secilës prej CRM-ve të lartpërmendura për biznesin e vogël. Ju mund të keni një vështrim të shpejtë në të gjitha funksionet që ato ofrojnë, si dhe disponueshmërinë e Planit Falas, çmimet e paketave dhe faktorët e tjerë thelbësorë. Ideja është që ta bëjnë më të lehtë dhe më të shpejtë që përdoruesit të vendosin, cili mund të jetë basti më i mirë.

Plan falasFeaturesPricemimi minimal i planitPricemimi maksimal i planit
HubSpot CRMpoKapja e plumbit, format e shfaqjes, reklama dhe marketing përmes postës elektronike$ 50$ 3,200
Zoho CRMpoMenaxhimi i procesit, menaxhimi i inventarit, makrot, format e uebit-për-rast$ 12$ 35
Pipedrive CRMjoFushat e personalizuara, thirrjet me një klik dhe përcjellja e thirrjeve, listat e shpërndarjes së postës elektronike$ 12.50$ 99.00
Freshsales CRMjoMenaxhimi i tubacionit dhe pjesa më e madhe, tregu me porosi, integrimi i SMS$ 12$ 79
Salesforce CRMjoAplikacioni Mobile Sales Mobile, parashikim bashkëpunues, aprovim dhe automatik i rrjedhës së punës$ 25$ 300
bpmline line CRMjoFormat në internet, modele të gatshme, tregu i aplikacioneve me porosi$ 25$ 25 + në varësi të numrit të përdoruesve.
Lynkos CRMjoFormat e internetit, aplikacionet vendase të lëvizshme, raportimi në kohë reale$ 14.99$ 74,99
Bitrix24 CRMpoAPI, pop-ups, kapja e plumbit, ndjekja e shitjeve$ 55.20$ 159,20
Apptivo CRMpoAPI për zhvillues, forma të bazuara në internet, pop-up$ 8$ 20
CRM i shkathëtjoSegmentimi i kontakteve, profilet e drejtpërdrejta, aplikacioni i zgjuar celular, Shtesa e shfletuesit të shkathët$ 19$ 19

përfundim

Ju me siguri do të keni nevojë për një CRM të mirë për biznesin e vogël në një pikë të zhvillimit. Sistemi është mënyra e vetme për të menaxhuar klientët dhe shitjet tuaja brenda një ekosistemi të vetëm që përmban shpërndarjen e detyrave dhe caktimin e ole.

Me kaq shumë oferta në internet, ju rekomandojmë të filloni nga opsionet më të thjeshta që përmbajnë një plan falas për të testuar funksionalitetin e sistemit dhe të vendosni nëse i përshtatet nevojave të biznesit tuaj apo jo. Sqaroni qëllimet tuaja të korporatës dhe përcaktoni madhësinë e biznesit për të zgjedhur zgjidhjen më të mirë të biznesit të vogël CRM nga lista jonë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me