Wix vs Rrjedha e internetit

wix vs rrjedhës së internetit


Pavarësisht nëse keni nevojë për një uebfaqe për përdorim personal ose të biznesit, nuk do të shkoni pa një mjet për ndërtimin e uebit që ofron një mori karakteristikash dhe opsionesh të ndërtimit të uebit..

Wix dhe Webflow janë dy krijues të faqeve të internetit, të cilat mund të përfshihen në listën më të lartë të krijuesve më të njohur të faqeve bashkëkohore. Ata punojnë mirë për timerët e parë dhe për miratimin e dizajnit në internet, duke ofruar grupe të gjera funksionesh dhe koleksione modelesh.

Një fotografi e shpejtë:

WixWix – është krijuesi i faqeve të internetit në internet, i njohur botërisht, i cili nuk kërkon prezantim. Shërbimi ka fituar njohje globale për shkak të lehtësisë së tij mbresëlënëse të përdorimit, komoditetit, kurbës së lehtë të mësimit, bollëkut të modeleve me cilësi të lartë dhe politikës së arsyeshme të çmimeve. Wix.com

WebflowRrjedha e internetit – është një shërbim i besueshëm që përfshin veçoritë e një krijuesi të faqes në internet dhe CMS. Kështu, funksionon më mirë për zhvillimin profesional të uebfaqes, duke fuqizuar dizajnuesit dhe agjensitë e pavarura të internetit për të krijuar faqe interneti komplekse për klientët. Webflow.com

Fakti që të dy krijuesit e faqeve të internetit gëzojnë një popullaritet kaq të jashtëzakonshëm e bën zgjedhjen e mjetit më të mirë shumë më të komplikuar. Pra, cili shërbim mund të fitojë besimin tuaj në planin afatgjatë? Cila prej tyre funksionon më mirë për të gjitha kategoritë e përdoruesve? Cilat janë pikat e forta dhe të dobëta të të dy krijuesve të faqeve të internetit që bëjnë që secili prej tyre të dalë larg nga turma?

Për t’iu përgjigjur këtyre dhe pyetjeve të tjera që mund t’ju japin sugjerim se në cilën platformë mund të zgjidhni për projektet tuaja të ardhshme, merrni kohën tuaj për të lexuar këtë përmbledhje. Kjo është ajo ku ne kemi mbledhur informacionin e disponueshëm për ndërtuesit e faqeve të internetit për t’ju ndihmuar të bëni zgjedhjen e duhur. Le ta eksplorojmë menjëherë krahasimin e Rrjetit të Internetit kundër Wix!

1. Lehtësia e përdorimit

 • Wix. Krijuesi i faqes në internet është mahnitëse i thjeshtë dhe intuitiv për secilin përdorues, pavarësisht aftësive të disponueshme, përvojës dhe objektivave të mëparshëm të projektimit në internet. Regjistrimi në sistem zgjat rreth një minutë dhe nuk kërkon shumë përpjekje. Menjëherë pas regjistrimit, ju merrni në panelin e kontrollit, i cili është mjaft i kuptueshëm dhe i organizuar logjikisht.

  Redaktori Wix

  Paneli i kontrollit Wix përbëhet nga dy fusha, përkatësisht Dashboard dhe vetë Redaktori. Kjo lejon të kontrolloni çdo hap që bëni, ndërsa punoni në zhvillimin e projektit tuaj, duke rregulluar gabimet në kohë. Duke siguruar përvojën e ndërtimit të faqes në internet WYSIWYG, Wix ju lejon të zgjidhni modelin e preferuar dhe ta rregulloni atë në lidhje me nevojat dhe standardet tuaja.

  Redaktori tërheqës dhe zvogëlues lejon zgjedhjen e shpejtë dhe të thjeshtë të elementeve, widget-ve dhe shtesave të kërkuara. Sistemi i përmbahet modelit të “pozicionimit absolut”, i cili kontribuon në shfaqjen më të mirë të të gjithë elementëve të faqes në internet. Sidoqoftë, kjo është edhe arsyeja pse nuk do të mund të kaloni shabllonet gjatë procesit të ndërtimit të uebit.

  Për më tepër, zhvilluesit e Wix vazhdojnë të punojnë në mënyrë të qëndrueshme në thjeshtimin e qasjes në ndërtimin e faqes pa ndikuar në rezultatin e lartë. Që nga sot, krijuesi i faqes së internetit mund të mburret me një redaktues të ri-projektuar të ri-projektuar që lejon krijimin e faqeve të internetit bashkëkohore me efekte të përparuara lëvizjeje paralele, navigimi të lehtë, opsionet e integrimit të sfondit video dhe efekte të tjera të fuqishme.

  Redaktor Wix Standard

 • Webflow. Duke u krijuar me nevojat e avantazheve për krijimin e faqeve në internet, krijuesi i faqes në internet vjen me një qasje më të komplikuar të dizajnit të internetit. Sistemi përfshin shumë karakteristika dhe mjete, nënvlerësimi i të cilave mund të rezultojë në cilësi të ulët të projektit.

  Procesi i regjistrimit është gjithashtu i shpejtë dhe i lehtë këtu, por patjetër që do t’ju duhet shumë më tepër kohë për t’u mësuar në panelin e kontrollit të shërbimit dhe për të eksploruar të gjitha mjetet, kategoritë, elementet dhe pjesët që ai përfshin. Ndërtuesi i faqes në internet ofron shumë shirita komplekse të mjeteve, redaktorin e faqes HTML / CSS dhe opsionet e përparuara të personalizimit të dizajnit që kërkojnë mirëkuptim të thellë dhe madje edhe sfond të caktuar të projektimit.

  Redaktori i rrjedhës së faqes

  Ndërfaqja e rrjedhës së internetit nuk është aspak e thjeshtë dhe intuitive – ka shumë për të shfletuar, hetuar dhe mësuar këtu. Përdoruesit për herë të parë me siguri do të jenë të hutuar nga një larmi e tillë mjetesh dhe cilësimesh, me të cilat do të hasen në panelin e kontrollit të shërbimit. Duhet përmendur, sidoqoftë, se ndërfaqja e sistemit është e strukturuar logjikisht, e cila disi e thjeshton eksplorimin e tij.

Wix vs Rrjedha e internetit. Lehtësia e përdorimit është padyshim se shumë faktor Wix shkëlqen, veçanërisht kur krahasohet me Rrjedhin. Sistemi është intuitiv, i përshtatshëm dhe i lehtë për t’u zotëruar për të gjitha kategoritë e përdoruesve. Ajo vjen me shumë mësime, mundësi të fuqishme për përkrahjen e klientit dhe panel kontrolli të kuptueshëm, i cili ofron shumë mjete dhe mundësi për personalizim.

2. Set i Karakteristikave dhe fleksibiliteti

 • Wix. Ndërtuesi i faqes në internet ka shumë karakteristika, mjete dhe mundësi që sigurojnë një proces të shpejtë, të thjeshtë dhe pa telashe. Nuk ka nevojë të zotëroni ose të mësoni bazat e kodifikimit për të nisur faqet e internetit me të – të gjitha tiparet dhe mjetet e kërkuara sigurohen këtu si parazgjedhje. Thjesht hyni në pult, për të zbuluar se çfarë shërbimi ka për të ofruar. Kjo është ajo ku ju do të hasni shumë elementë funksionalë për të filluar dhe rregulluar projektet personale dhe të biznesit, duke përfshirë faqet e internetit të korporatave, bloget, faqet e uljes, portofolet, faqet e internetit komerciale, projektet jofitimprurëse dhe madje dyqanet e vogla të mesme.

  Sasia mbizotëruese e opsioneve është në dispozicion në panelin e kontrollit dhe ju mund t’i përdorni ato çdo herë që ju nevojitet për të hartuar një faqe në internet. Në të njëjtën kohë, Wix ka një Treg të gjerë aplikacionesh që ka në widget, shtesa dhe shtesa. Ato janë paguar dhe falas, kështu që, vetëm juve ju takon të zgjidhni elementët që dëshironi të integroni në projektin tuaj.

  Një nga pikat kryesore të krijuesit të faqes në internet është avancuar Wix ADI (Dizajn Artificial Intelligence) mjet, i cili ju lejon të personalizoni dhe publikoni një faqe interneti cilësore pa asnjë përpjekje dhe investim kohë. Sistemi do të krijojë disa pyetje për të krijuar më tej një faqe interneti për ju në modalitetin e automatizuar bazuar në përgjigjet që do të jepni. Nëse mendoni, megjithatë, që aftësitë tuaja për krijimin e faqeve në internet janë në nivelin e lartë, mund të zgjidhni një alternative të këndshme, duke krijuar një faqe në internet në redaktorin standard. Ky opsion nuk kërkon njohuri të thella të programimit gjithashtu.

  Redaktor Wix ADI

  Wix gjithashtu është krenar për motorët e saj të blogezimit dhe tregtisë elektronike. Sistemi ju lejon të krijoni, menaxhoni dhe azhurnoni rregullisht bloget me tipare të plota, si dhe dyqanet online të vogla apo të mesme. Nëse do të filloni një blog me shërbimin, do të keni mundësi të zgjidhni një model për të, të shkruani dhe të shtoni postime, të rregulloni cilësimet e shikimit, të aktivizoni / çaktivizoni opsionin e komentimit etj. Në rast se keni ndërmend të krijoni një dyqan në internet, motori i integruar i tregtisë elektronike do t’ju ndihmojë të filloni me lehtësi. Ju do të jeni në gjendje të menaxhoni dyqanin tuaj në një ndërfaqe vizuale, duke shtuar dhe organizuar një listë produktesh, duke krijuar koleksione të artikujve dixhitalë / fizikë që planifikoni të shisni, rregulloni parametrat e transportit, taksave dhe shpërndarjes, vendosjen e parametrave kryesorë të produktit, shtimin e imazheve dhe specifikimet etj.

  Wix kohët e fundit ka shtuar një seri karakteristikash të reja të përparuara që kanë ndikim pozitiv në punën e faqes në internet, dizajnin, si dhe lehtësinë e menaxhimit të projektit. Kështu, Wix Turbo përmban një sërë mjetesh, të cilat lejojnë optimizimin e kohës së bërjes së faqes në internet pa ndikuar në treguesit e tij të performancës. Si rezultat, shpejtësia e ngarkimit të faqes suaj të internetit do të rritet së bashku me shkallën e angazhimit të klientit.

  Redaktori Wix Blog

  Një veçori tjetër që shton nivelin e kënaqësisë së klientit është mjeti Wix Ascend. Ky është një grup i përparuar bashkëkohor gjithëpërfshirës i biznesit që ofron mbi 20 produkte dhe mjete, të cilat janë një domosdoshmëri për një menaxhim efektiv dhe promovim të projektit tuaj. Këto mjete janë të organizuara me lehtësi në seksione bazuar në treguesit e tyre.

  Edhe pse, Wix krenohet me lehtësinë e përdorimit, mund të jetë një burim i shkëlqyeshëm i veçorive dhe mjeteve të kërkuara për zhvillimin e aplikacionit. Karakteristika Wix Code bën të mundur fillimin e llojeve të ndryshme të aplikacioneve pa mësuar aspektet e kodimit. Ju nuk duhet të punoni në redaktorin e tekstit ose të zgjidhni mjete speciale për të filluar – thjesht arrini në ndërfaqen e shërbimit për të krijuar aplikacionet tuaja atje. Ajo që mund të bëni këtu është shtimi i përmbajtjes së re dhe efekteve speciale, fillimi i bazave të të dhënave dhe ngulitja e shumë elementeve që sistemi ofron.

 • Webflow. Si një shërbim i orientuar drejt zhvilluesve, Webflow nuk mund por ofron një veçori të gjerë të orientuar drejt krijimit të projekteve komplekse. Disponueshmëria e mjeteve të personalizimit të dizajnit të lartë, veçoria e redaktimit të HTML / CSS, Blogging dhe opsionet e integrimit i japin konstruksionit të veçantë CMS ndërtuesit të faqes në internet. Eksplorimi i këtyre karakteristikave bën të mundur arritjen e një rezultati mbresëlënës, duke pasur parasysh që aftësitë tuaja për krijimin e faqes në internet janë në nivelin e kërkuar.

  Rrjedha e faqeve në internet CMS

  Rrjedha e internetit ju lejon të integroni kode HTML të personalizuara në kokë dhe faqe në internet, ndërsa integrimi me sistemin Zapier lejon një bashkëpunim efektiv dhe të frytshëm të ekipit. Kjo do të thotë që ju mund të caktoni të drejtat e menaxhimit të faqes në internet për të gjithë anëtarët e ekipit, të cilët punojnë për zhvillimin e një projekti të caktuar me ju.

  Kur punoni me Webflow, ju do të jeni në gjendje të rregulloni modelet e zgjedhura në një nga dy mënyrat – Designer ose Redaktues. Modaliteti Designer ju lejon të integroni shtesa të jashtme dhe widget në faqet e internetit tuaj për të rritur funksionalitetin e tyre. Këto mund të jenë rrjetet sociale, teksti, forma, fusha hyrëse, div-bllok, captcha, seksioni, kontejneri, abstrakti, titulli, lidhja, widget-et e kutisë së kutisë, si dhe video në sfond, kolonat, lista, butoni, integrimi i kodit, standard dhe pop- deri në dritare etj. Sa i përket mënyrës së Redaktorit, kjo ju lejon të redaktoni në mënyrë efektive përmbajtjen në dispozicion të faqes në internet, siç janë tekstet, lidhjet, skedarët e mediave, elementët e dizajnit grafik dhe lëvizje dhe më shumë.

  Tregtia e Rrjetit në internet

  Farë është e rëndësishme, faqet e internetit të rrjedhës së internetit janë gati për lëvizje dhe mund t’i rinovoni ato edhe në lëvizje. Nëse ka nevojë të eksportoni kodin e faqes në internet si skedar CSV për ta importuar më tej në një platformë tjetër, krijuesi i faqes në internet i jep këtij opsioni pa asnjë kosto fare. Thjesht arrini Seksionin e Koleksioneve të sistemit dhe eksportoni skedarët atje. ’Shtë shumë i përshtatshëm dhe i dobishëm.

Wix vs Rrjedha e internetit. Kur bëhet fjalë për aspektin e funksionalitetit, Wix mban pozicione udhëheqëse edhe këtu, pavarësisht nga kompleksiteti i Rrjedhin në internet. Sistemi vjen me mjete të fuqishme për personalizimin e dizajnit, motorët e bllokimit dhe e-tregtisë, Wix ADI, Turbo Mode, Tregun e Integruar të App dhe shumë karakteristika të tjera që e bëjnë atë një mjet të pakrahasueshëm të ndërtimit të internetit. Seti i veçorive të rrjedhës së internetit është më pak i gjerë dhe është gjithashtu shumë më i komplikuar për përdoruesit e zakonshëm.

3. Modelimet

Grafiku i Krahasimit të Dizajnit

WixWebflow
Numri i Temave:550200
Redaktori celular:&# X2714; PO&# X2714; PO
Dizajni i Uebfaqes AI:&# X2714; PO✘ JO
zvarrit&Drop:&# X2714; PO&# X2714; PO
Optimizuar celular:&# X2714; PO&# X2714; PO
 • Wix. Wix ofron një nga koleksionet më mbresëlënëse, të gjithanshme dhe të gjerë të modeleve të cilësisë. Aktualisht, përdoruesit mund të zgjedhin nga mbi 550 tema të mahnitshme dhe plotësisht të personalizueshme. Ato hyjnë në kategori të ngrohta bazuar në temat që i përkasin. Koleksioni i modelit të sistemit azhurnohet rregullisht me tema mahnitëse të zhvilluara nga projektuesit e shërbimit në internet. Modelet janë përgjegjëse si parazgjedhje, që do të thotë se ato përshtaten në mënyrë të përkryer me të gjitha llojet, rezolutat dhe madhësitë e ekranit.

  Një opsion i përshtatshëm për shikimin paraprak lejon të shikoni mënyrën e shfaqjes së faqes suaj të internetit në versionet mobil dhe desktop. Ekziston gjithashtu një mundësi për të modifikuar tuaj versioni në internet celular në lëvizje, e cila është shumë e përshtatshme dhe kursen kohë. Keni parasysh që redaktimet që bëni në modalitetin celular nuk shfaqen në versionin në faqen e internetit të desktopit, ndërsa ato që bëni në modalitetin e desktopit menjëherë do të shfaqen mirë në regjimin mobil.

  Pavarësisht koleksionit të pasur të modeleve të krijuesit të faqes në internet, përdoruesve u ofrohet një mundësi për të zgjedhur një temë bosh dhe ta rregullojnë atë nga e para. Kjo është një mënyrë e sigurt për të marrë një dizajn unik të projektit. Siç u përmend më lart, Wix nuk lejon kalimin e modeleve në mes të procesit të personalizimit të faqes në internet, e cila shpjegohet me mënyrën e redaktimit “pozicionimi absolut” që ndjek. Kjo shkakton nevojën për të zgjedhur me kujdes një shabllon që nga fillimi.

 • Webflow. Koleksioni i modelit të sistemit është gjithashtu mjaft i pasur, edhe pse, ai disi mbetet prapa Wix për sa i përket numrit të temave dhe cilësisë së tyre. Sidoqoftë, zhvilluesit e shërbimit vazhdojnë të hartojnë tema të reja për të rritur koleksionin.

  Deri më sot, grupi i dizajnit të Webflow përfshin mbi 200 tema, 30 prej të cilave janë falas dhe pjesa tjetër janë paguar. Kostoja e temave që mund të merrni me tarifa shtesë shkon midis 24 dhe 79 dollarë. Përdoruesit mund të zgjedhin nga disa versione shabllon për secilën faqe në internet. Këto përfshijnë faqen kryesore, shërbimet, për ne, rishikimet, kontaktet dhe më shumë. Zgjedhja e modeleve nuk shkon vetëm tek modelet e gatshme. Përdoruesit gjithashtu mund të zgjedhin një kanavacë të zbrazët për ta rregulluar më tej atë nga e para bazuar në preferencat e tyre dhe kërkesat e ngrohtë.

Wix vs Rrjedha e internetit. Wix mbizotëron mbi rrjedhën e internetit në drejtim të ndryshueshmërisë së projektimit dhe opsioneve të personalizimit të shablloneve. Mbledhja e shablloneve të shërbimit është më e gjerë – ashtu si numri i temave falas. Wix gjithashtu vjen me redaktorin e integruar celular që bën të mundur krijimin dhe modifikimin e versionit celular të projektit në çdo kohë të ditës.

4. Ndihma për klientët

 • Wix. Ekipi i ndihmës së klientëve të krijuesit të faqes në internet është miqësor ndaj përdoruesve dhe gjithmonë i gatshëm të sigurojë klientëve të gjitha llojet e ndihmës. Shërbimi qëndron larg nga turma për shkak të ndërfaqes së tij intuitive, navigimit të lehtë dhe udhëzimeve të dobishme, këshilla, si dhe udhëzimeve se si të përdorni në mënyrë efektive këtë element ose mjet në këtë faqe interneti. Farëdo elementi i redaktueshëm që mund të klikoni, do të vijë me një pikëpyetje për të siguruar të gjitha informacionet e kërkuara dhe këshilla praktike për të.

  Nëse ka ndonjë gjë që nuk e kuptoni ose nuk mund ta gjeni, krijuesi i faqes së internetit lejon të hyni në Forumin ose Qendrën e Mbështetjes për të gjetur përgjigje atje. Për më tepër, baza e njohurive Wix ofron shumë mësime hap pas hapi, udhëzime dhe video-si për të thjeshtuar procesin e punës me platformën. Më në fund, ekziston një mundësi për të kontaktuar Wix pro përmes mbështetjes me email.

 • Webflow. Opsionet e mbështetjes së klientit në rrjedhën e internetit janë gjithashtu të gjithanshme dhe të dobishme. Duke qenë e orientuar fillimisht në nevojat e profesionistëve, krijuesi i faqes në internet ende e konsideron të rëndësishme t’i kushtohet shumë vëmendje aspektit arsimor. Ju mund të arrini në seksionin e Universitetit këtu, ku do të hasni në shumë mësime video, bazë të pasur njohuri dhe materiale të tjera cilësore të disponueshme në modalitetin e redaktorit.

  Përdoruesit gjithashtu mund të hyjnë në një forum dhe një blog në sistem, ku ata do të jenë në gjendje të zbulojnë informacione të rëndësishme në lidhje me bazat e përdorimit të shërbimit – thjesht bashkohuni dhe shfletoni grupet e rrjeteve sociale, arrijnë libra dhe udhëzime, marrin pjesë në diskutime për të gjetur përgjigje tek pyetjet tuaja të lidhura me sistemin. Duke folur për mbështetjen e teknologjisë, është në dispozicion 24/7 këtu. Biseda e drejtpërdrejtë dhe ndihma e postës elektronike, si dhe komuniteti i gjerë i sistemit do të mbulojë pjesën më të madhe të pyetjeve tuaja të drejtuara nga Webflow.

Rrjedha e faqeve në internet Wix. Të dy Wix dhe Webflow janë të mirë në opsionet e mbështetjes së klientit. Sistemet vijnë me baza të gjerë të njohurive, forume, bloge, video-how, manuale dhe udhëzime të dobishme. Farëdo problemi me të cilin përballeni kur eksploroni grupet e tyre të tipareve, ekipet e ndihmës së klientit do t’ju japin zgjidhjet e duhura. Të dy sistemet janë të orientuar drejt klientit, megjithëse, Wix ende mund të mburret me vlerë më të lartë informuese.

5. Politika e çmimeve

 • Wix. Politika e çmimeve të krijuesit të faqes së internetit është më shumë se sa të përballueshme për të gjithë, duke marrë parasysh ndryshueshmërinë e veçorive që ofron sistemi. Ekziston një version plotësisht i lirë i platformës, i cili ju lejon të provoni funksionalitetin e shërbimit dhe të eksploroni bazat e tij para se të vazhdoni procesin e zhvillimit të uebit. Sapo të vendosni të krijoni një projekt me ekran të plotë, ju nuk do të shkoni pa azhurnuar në një nga pajtimet me pagesë. Këto përfshijnë Connect Domain (4,50 $ / muaj), Combo ($ 8,50 / muaj), Pafund (12,50 $ / muaj), eCommerce (16,50 $ / muaj) dhe VIP (24.50 / muaj), me kusht që të filloni me një plan vjetor.

  Sidoqoftë, kur zgjidhni një plan të paguar, mbani mend se abonimi më i lirë Connect Domain vjen me një flamur reklamash të shfaqur në faqen e internetit.

  Wix ka një garanci 14-ditore të kthimit të parave për të gjithë, i cili nuk është i kënaqur me kushtet e planeve për ndonjë arsye. Farë është e rëndësishme, krijuesi i faqes së internetit shpesh ofron oferta speciale, zbritje, programe besnikërie dhe shpërblime për përdoruesit ekzistues dhe të sapo regjistruar. Duke përdorur këto oferta, ju mund të ulni ndjeshëm koston e planeve, duke marrë kështu pajtimin e kërkuar me kosto të zvogëluar.

 • WixWebflow
  Opsionet e çmimeve: &# X2714; Lidhu domenin ($ 4.50 / mo);
  &# X2714; Combo ($ 8.50 / mo);
  &# X2714; Pafund ($ 12.50 / mo);
  &# X2714; Tregti elektronik (Busines Basic) ($ 17 / mo);
  &# X2714; VIP ($ 24.50 / mo).
  &# X2714; Lite ($ 16 / mo);
  &# X2714; Pro ($ 35 / mo);
  &# X2714; Ekipi ($ 35 / muaj për përdorues).
  Features:&# X2714; Shumë opsione falas;
  &# X2714; Modelet e Niche;
  &# X2714; eCommerce;
  &# X2714; Blog falas dhe foum.
  &# X2714; Plani falas;
  &# X2714; CMS;
  &# X2714; Pritja e pakufizuar;
  &# X2714; Zgjidhja e agjencisë.
 • Webflow. Sistemi ofron një Plan “Fillestar” falas që nuk skadon kurrë dhe ju lejon të eksploroni grupin e veçorive të krijuesit të faqes në internet për aq kohë sa ju nevojitet, por me kufizime të caktuara. Uebfaqet e ndërtuara me planin falas vijnë me nënfushën dhe banderolën e reklamave të paraqitur në faqen kryesore të shërbimit. Tipari i eksportit të kodit është gjithashtu i padisponueshëm këtu. Për të përdorur veçoritë e përparuara të krijuesit të faqes së internetit, do t’ju ofrohet të zgjidhni midis planeve standarde dhe ekipit. Të dy llojet e pajtimeve mund të faturohen në baza mujore dhe vjetore. Diferenca e çmimeve ndërmjet pajtimeve shkon deri në 50%, bazuar në kushtet e parashikuara nga planet.

  Planet standarde të rrjedhjes së faqeve përfshijnë abonimet Lite dhe Pro. Kostoja e tyre përbën 16 $ dhe 35 dollarë / muaj. Sa i përket Planit të Ekipit, ato përfshijnë pajtime të vogla, të mesme dhe të mëdha. Kostoja e planeve përbën përkatësisht 70, 140 dollarë dhe 280 dollarë në muaj. Për më tepër, krijuesi i faqes në internet lejon që freelancer të përdorin zgjidhjen e Faturimit të Klientit, e cila lejon krijimin e faqeve të internetit pa ndonjë kosto fare. Do të jenë klientët tuaj, ata që do të paguajnë për përdorimin e sistemit, ndërsa ju do të jeni përgjegjës ekskluzivisht për procesin e zhvillimit të uebit siç është.

Wix vs Rrjedha e internetit. Duke folur për aspektin e kostos, Wix ende mban pozicionet drejtuese. Krijuesi i faqes në internet ka një plan falas dhe pesë pajtime të paguara për të gjitha kategoritë e përdoruesve. Planet e paguara përmbajnë grupe të gjera karakteristikash për të përputhur nevojat e gjithanshme të dizajnit në internet. Politika e çmimeve të krijuesit të faqes së internetit është e arsyeshme por nuk bën kompromis me rezultatin e lartë.

Vija e poshtme

Zgjedhja midis Wix dhe Webflow mund të jetë një sfidë, veçanërisht për jo-teknologjitë, të cilët nuk mund të mburren me ekspertizë të pasur për krijimin e faqeve në internet, megjithatë duhet të zgjedhin një shërbim që do të arrijë në kërkesat e tyre. Të dy krijuesit e faqeve në internet janë konkurrentë të denjë, megjithëse, secila prej tyre synon kategori të ndryshme të përdoruesve dhe, kështu, mbulon një spektër të gjerë të nevojave për ndërtimin e faqeve në internet.

WixWix është një sistem me ekran të plotë, i cili përfshin kriteret kryesore të dizajnit në internet. Këto përfshijnë modele të përgjegjshëm me cilësi të lartë, mjete të përparuara për personalizimin e dizajnit, mjet Wix ADI, motorët e e-commerce dhe Blogging, opsione të gjera integrimi si dhe karakteristika Turbo dhe Ascend. Wix.com

WebflowWebflow është një krijues i faqeve në internet, i cili është i orientuar kryesisht në nevojat e zhvilluesve profesionistë të internetit dhe, në këtë mënyrë, ofron një përzgjedhje të gjerë të temave, integrimeve, mënyrave të paraqitjes së redaktuesve, eksportit të kodit të shablloneve, mjeteve ekskluzive të redaktimit të faqes në internet dhe karakteristikave të tjera që e bëjnë atë të mirë zgjedh për dizajnuesit dhe agjensitë e pavarura në internet. Webflow.com

Pra, cili shërbim është udhëheqësi i krahasimit? Kjo varet nga objektivat që keni vendosur dhe rezultati që dëshironi të përfitoni në planin afatgjatë. Ndërsa Webflow është një zgjidhje e denjë për stilistët profesionistë të internetit, Wix mund të mbulojë në mënyrë të barabartë nevojat e newbies dhe ekspertëve. Ndërtuesi i faqes në internet përfshin shumë karakteristika të përparuara, duke ofruar modele profesional dhe mjete të nevojshme për t’i rregulluar me lehtësi. Konsideroni përparësitë dhe qëllimet tuaja përpara se të bëni zgjedhjen përfundimtare.

Përmbledhje Grafiku i Krahasimit

WixWebflow
Lehtësinë e përdorimit:Wix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetit
Features:Wix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetit
Designs:Wix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetit
Ndihma për klientët:Wix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetit
çmimi:Wix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetit
Rezultati i përgjithshëm:Wix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetitWix vs Rrjedha e internetit

Provoni tani Wix

 Është falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map