Wix ADI vs Redaktor Wix

Wix ADI vs Redaktor Wix


Ështjet kryesore për përdoruesit e etur për të ndërtuar një faqe në internet përfshijnë fleksibilitetin, lehtësinë e përdorimit, dizajnin, etj. Njerëzit po kërkojnë një zgjidhje gjithëpërfshirëse që ofron teknologji të përparuar të ndërtimit të faqes në internet. Wix në të vërtetë i ka të gjitha. Platforma vjen me disa karakteristika me të vërtetë unike siç është instrumenti i tij personal i bazuar në AI i njohur edhe si Wix ADI. Mjeti lehtëson krijimin e një siti në vetëm disa minuta duke ofruar paraqitje të gatshme për përdorim në varësi të nevojave tuaja.

Në të njëjtën kohë, përdoruesit që nuk janë të rinj në procesin e ndërtimit të faqes në internet mund të kërkojnë lirinë e dizajnimit. Kjo është ajo ku Wix mund të jetë gjithashtu një mundësi e mirë me Redaktorin e saj Wix. Instrumenti ofron më shumë fleksibilitet në drejtim të personalizimit dhe dizajnit edhe pse kërkon krijimin e një faqe në internet nga e para me dorë duke përdorur teknologjinë e tij të tërheqjes dhe rënies.

Të dy opsionet janë të shkëlqyera për vendosjen e shpejtë të faqes në internet. Ato ndihmojnë newbies të krijojnë lloje të ndryshme në internet pa mundim. Nga ana tjetër, të dy përfaqësojnë dy qasje absolutisht të ndryshme për procesin e ndërtimit. Artikulli është të krahasoni Wix ADI dhe Redaktorin dhe të përcaktoni, cili mund të jetë përvoja më e mirë për përdorues të ndryshëm.

Farë është Wix Adi vs Wix Editor?

Wix Wix ADI – është një platformë ndërtimi në internet që përdor Inteligjencën Artificiale për t’i lejuar përdoruesit të krijojnë faqe brenda disa minutash. Teknologjia nuk është e re për ndërtuesit e faqeve në internet megjithëse Wix shkoi pak më tej duke përmirësuar teknologjitë e saj të brendshme me bazë AI. Për të bërë një faqe një përdorues duhet të kryejë hapat e mëposhtëm:

 1. Regjistrohu dhe zgjedh për Wix ADI.
 2. Përgjigjuni disa pyetjeve të drejtuara.
 3. Merrni një shabllon të internetit të gatshëm për t’u përdorur me përmbajtje (tekste dhe imazhe).
 4. Shkoni në internet me uebfaqen.

Sistemi përdor algoritme unike me mjete të dizajnit të integruar dhe bots që gjenerojnë përmbajtje përkatëse menjëherë nga faqja juaj e Facebook. Në fund, një përdorues merr një faqe të gatshme për të publikuar pa përpjekje në vetëm disa klikime. Wix ADI është i mirë për projekte të vogla që nuk dëshirojnë shumë karakteristika dhe komplekse.

Wix Redaktori Wix – është një rrugë e ndryshme për praninë tuaj të internetit. Një përdorues merr kontrollin mbi procesin e ndërtimit dhe merr një shans për të krijuar një dizajn absolutisht të ri nga e para, si dhe të rregullojë manualisht një shabllon tashmë ekzistues. Edhe pse nuk ka algoritme të bazuara në AI, redaktori vjen me funksionalitet tërheqës dhe rënie duke e bërë mjaft të lehtë krijimin e një siti.

Në fakt, redaktori e bën të lehtë krijimin e një faqe të re nga një liste bosh. Procesi nuk është aq i shpejtë sa me Wix ADI. Nga ana tjetër, një përdorues merr shumë më tepër liri të projektimit dhe personalizimit, që padyshim që është një plus për projektet me një strukturë më të ndërlikuar.

1. Lehtësia e përdorimit

 • Wix ADI u zhvillua për ta bërë procesin e ndërtesës sa më të lehtë. Ajo vjen me kurbën e të mësuarit zero përveç udhëzuesve dhe udhëzimeve të hollësishme që duken edhe më miqësore rishtar krahasuar me Redaktorin Wix. E tëra që ju duhet është të regjistroheni dhe t’u përgjigjeni disa pyetjeve.

  Lloji i faqes në internet

  Në fazën e parë, sistemi do t’ju kërkojë të përcaktoni ngrohtësinë. Ju mund të zgjidhni nga disa kategori, përfshirë biznesin e vogël, tregtinë elektronike, portofolin, blogun, studiot e dizajnit, etj. Kategoritë janë goxha themelore. Vështirë se do ta keni të vështirë të zgjedhni atë përkatës. Le të themi, ne kemi nevojë për të ndërtuar një faqe interneti muzikore.

  specializim

  Faza tjetër është të specifikoni specializimin kryesor. Ndërsa vendosëm të ndërtojmë një sit muzikor, sistemi do të ju lejojë të tregoni nëse është një studio muzikore, rock band ose një faqe në internet e DJ. Secila kategori ka nënkategoritë për një hetim më të detajuar. Për shembull, nëse vendosim të promovojmë një muzikant ose grup, platforma do t’ju lejojë të zgjidhni zhanrin e muzikës, stilin dhe madje edhe instrumentin që i referohet muzikantit. Ju jeni të lirë të krijoni faqet e tifozëve, kutitë e shtypit, dyqanet digjitale, portofolet, etj.

  Wix ADI

  funksionaliteti

  Tani duhet të tregoni funksione për faqen tuaj të internetit. Sistemi do të ofrojë seksione të blogezimit, format e kontaktit, faqet e produkteve dhe disa seksione të tjera që ju nevojiten në këtë faqe. Problemi i vetëm në lidhje me këtë faqe është se një përdorues është mjaft i kufizuar me zgjedhjen. Për shembull, nëse keni nevojë për një aplikacion ose widget që nuk i referohet ngrohtë tuaj, do të detyroheni të transferoheni te Redaktori (do ta diskutojmë pak më tej).

  Styling

  Faza e fundit është të tregoni informacionin e kontaktit dhe të zgjidhni stilin që dëshironi. Wix ADI do të ofrojë disa skedarë të gatshëm për përdorim Zgjidhni atë që ju pëlqen. Platforma do të shkarkojë automatikisht të gjitha funksionet e nevojshme dhe përfundimisht të dalë me një faqe interneti miqësore për celular.

 • Redaktori Wix mund të marrë më shumë kohë për të krijuar një faqe në internet pasi procesi i ndërtimit fillon nga e para ose pllaka e zbrazët. Në të njëjtën kohë, është jashtëzakonisht e lehtë ndërsa një përdorues merr më shumë liri të projektimit dhe personalizimit. Nuk ka nevojë të përgjigjet në pyetje. Ju vetëm duhet të tregoni ngrohtësinë që nga fillimi, të zgjidhni Editorin Wix dhe të zgjidhni një përzgjedhje të modeleve topikale për t’i modifikuar ato. Nëse doni të qëndroni në këmbë dhe të krijoni një sit tuajin, thjesht zgjidhni faqen e zbrazët dhe filloni të krijoni.

  Redaktori Wix

  Ndërsa tani, përdoruesit e Wix Editor teknologjisë tërheqin dhe lëshojnë. Ju jeni të lirë të zgjidhni nga elementët që ju nevojiten. Ato janë në dispozicion në pultin në të majtë. Shtoni menutë dhe faqet, krijoni pamje shfaqëse interaktive, modifikoni kokat, punoni me galeri, seksione kontakti, kuti promovimi, tabela dhe më shumë. Redaktori ju lejon të shtoni iframes HTML, të integroni menunë e ankorimit, etj. Ju jeni i lirë të lëvizni blloqe, të fshini seksione, të shtoni të reja, të shkarkoni skedarë mediatikë dhe të shkruani tekste kudo që të keni nevojë. Përdoruesit janë të lirë të bëjnë të njëjtën gjë me modelet ekzistuese që mund të shërbejnë si frymëzim.

A është mirë Wix ADI? Mjeti sigurisht i shërben mirë qëllimeve të tij thelbësore. Extremelyshtë jashtëzakonisht i shpejtë dhe i lehtë për t’u përdorur. Përdoruesit do të kursejnë shumë kohë gjatë krijimit të vendeve të gatshme për disa minuta. Nga ana tjetër, përdoruesit mund të kërkojnë më shumë fleksibilitet në një pikë. Kjo është ajo ku Wix Editor mund të jetë një alternativë më e mirë me aftësi të pafund për të krijuar një sit nga një propozoj bosh. Shndërrimi i faqes ADI në Redaktues do të jetë një zgjidhje e mirë.

2. Karakteristikat & lakueshmëri

Zona gjithashtu sjell shumë ndryshime midis ADI dhe Redaktorit. Në të njëjtën kohë, çështja është thelbësore në rast se ju duhet të shfrytëzoni sa më shumë nga projekti juaj për sa i përket përdoruesve; angazhimin, blerjen ose bashkëveprimin. Pra, këtu jemi me pikat kryesore dhe fleksibilitet.

Vegla dhe Aplikacione

Ndërsa është një algoritëm i bazuar në AI, Wix ADI bën punën për ju. Ai automatikisht integron të gjitha aplikacionet dhe shtesat e nevojshme në varësi të llojit të faqes dhe ngrohtë që keni zgjedhur. Ju në të vërtetë merrni një plan urbanistik të gatshëm për t’u përdorur me vetëm disa aplikacione të integruara. Nga ana tjetër, ju mund të keni nevojë për disa pajisje shtesë duke marrë parasysh një përzgjedhje të madhe të disponueshme në Tregun Wix App. Sidoqoftë, sistemi nuk do t’ju lejojë të shtoni aplikacione të reja.

Tregu Wix Falas

Redaktori Wix duket më fleksibël sa i përket shtesave. Përdoruesit janë të lirë të shtojnë çdo widget që u pëlqen nga tregu i Aplikacioneve pa asnjë kufizim. Ju keni akses të plotë në kalendarët, mjetet analitike, pop-ups, galeritë profesionale, etj.

Karakteristikat e SEO

Wix është përmirësuar shumë në aspektin e SEO ndër vite. Përveç opsioneve fillestare dhe parametrave të SEO si redaktimi i URL-së, titujt meta dhe përshkrimet, platforma ka zbatuar zgjidhjen e saj SEO Wiz. Si ADI ashtu edhe Redaktori nuk ndryshojnë shumë nga kjo pikëpamje. Ato përmbajnë praktikisht të njëjtat cilësime. Sidoqoftë, ndryshimi kryesor është se me Redaktorin jeni të lirë të shtoni pajisje shtesë si RabbitSEO ose SiteBooster, të cilat nuk janë të disponueshme për ADI.

Wiz Wiz SEO

Blogim dhe Tregti elektronike

Edhe një herë, nuk ka asnjë dallim midis dy instrumenteve, pasi Wix ADI ju lejon të shtoni veçori dhe karakteristika të eCommerce që nga fillimi, dhe Redaktori ofron liri të plotë për të shtuar seksione dhe aplikacione të nevojshme sa herë që të keni nevojë. Ky fakt e bën Redaktorin pak më fleksibël kur bëhet fjalë për shfaqjen dhe rregullimin e faqeve të produktit.

Redaktori i dyqaneve Wix

Wix ADI vs Redaktor Wix: Wix Editor duket më fleksibël për sa i përket shtimit të aplikacioneve dhe pajisjeve të reja. Ky fakt rezervon më shumë lirinë e projektimit dhe personalizimit, ndërsa pjesa tjetër e tipareve duket pothuajse e njëjtë për të dyja alternativat.

3. Modelimet

Wix jep mbi 500 shabllone të ndryshëm miqësor me celularin, që është më shumë se çdo platformë tjetër që është në gjendje të ofrojë me përjashtim për WordPress. Sidoqoftë, shumica e tyre janë në dispozicion vetëm për përdoruesit e Redaktorit.

 • Wix ADI nuk ju lejon të keni qasje në zgjedhjen e shablloneve. Ajo harton faqen e internetit për ju dhe merr një liri personalizimi nga ju si kompromis. Sistemi ofron vetëm disa skema të tipit të ngrohtë që i referohen niches dhe fushave të ndryshme. Në të njëjtën kohë, ju mund të zgjidhni nga 6 stile të ndryshme si Soho, Clear, Dandy, Fusion dhe disa të tjerë.

  Skema e Wix ADI e ngjyrave

  Nga këndvështrimi i projektimit, ADI gjithashtu ka mungesë fleksibiliteti. Përdoruesit mund të ndryshojnë vetëm nga ngjyrat dhe stilet themelore. Nga ana tjetër, ndoshta nuk do të keni nevojë të ndryshoni diçka, pasi paraqitjet janë goxha elegant dhe kanë një paletë ngjyrash tërheqëse. Një tjetër lajm i mirë është se mjeti krijon një qasje modulare. IT do të thotë që ju jeni akoma në gjendje të klikoni në seksion dhe të ndryshoni stilet e tij, tekstet dhe elementet e tjera.

 • Redaktori Wix siguron mundësinë e përdorimit të modeleve të pafund dhe paraqitjeve të zbrazëta për të filluar procesin e ndërtimit. Vështirë se do të gjeni një element që nuk mund ta lëvizni ose ta personalizoni. Cilësimet e përparuara ju lejojnë të ndryshoni dimensionet e bllokut ose të zgjidhni nga modelet e paracaktuar. Sistemi e bën të lehtë zvarritjen dhe rënien e elementeve dhe zgjedh sasinë optimale të pikselave për ta për të krijuar një pamje harmonike.

Modelet Wix Editor

Wix ADI vs Redaktor Wix: Të dy mjetet vijnë me faqe interneti miqësore për celular. Sidoqoftë, Redaktori Wix rezervon më shumë hapësirë ​​për të modifikuar, ridizajnuar ose rregulluar cilindo nga 500 shabllone të disponueshëm.

4. Politika e çmimeve

Meqenëse të dy Wix ADI dhe Wix Editor i përkasin të njëjtës platformë ndërtimi në internet, nuk ka diferencë në çmim. Sidoqoftë, secili plan vjen me një përzgjedhje të veçorive që mund t’ju nevojiten më tej. Pra, këtu janë planet që mund të zgjidhni nga:

 • Plan falas kushton 0 $ në muaj me reklama dhe domain të personalizuara.
 • Plani i kombinuar kushton 11 dollarë në muaj me një domen të lirë dhe me bandë të gjerë.
 • i pakufizuar kushton 14 dollarë në muaj me gjerësi të pakufizuar dhe karakteristikat e marketingut.
 • Plani Pro kushton 19 dollarë në muaj logoja falas.
 • VIP kushton 29 dollarë në muaj me karakteristika të ruajtjes dhe promovimit të zgjatur.
 • Planet themelore të biznesit / të pakufizuar / VIP kushton 20, 25 dollarë dhe 35 dollarë në muaj përkatësisht me veçori të e-commerce.

Wix ADI vs Redaktor Wix: Mund të mos ju duhet një plan i zgjatur me Wix ADI, pasi disa nga veçoritë janë para-instaluar. Nga ana tjetër, nëse keni nevojë për një projekt më të madh dhe më të komplikuar me një grup të pasurive të karakteristikave, Wix Editor është një mundësi më e mirë me planet Pro dhe VIP.

5. Si ta shndërroj ADI në redaktues Wix?

Edhe pse përdorimi i Wix ADI është super i shpejtë dhe i lehtë, përdoruesit mund të kenë nevojë që në një moment të konvertojnë faqet e tyre në redaktorin Wix. Kjo mund të jetë e nevojshme sa herë që doni të filloni një faqe në internet të shkallëzueshme ose të rritni biznesin tuaj. Procedura është shumë e lehtë. Për ta kthyer faqen tuaj ADI në Wix Editor, duhet të bëni sa më poshtë:

 1. Shkoni në pultin tuaj.
 2. Klikoni në menunë “Site”.
 3. Zgjidhni opsionin Convert to Editor.

Ju do të përcilleni në pultin e Redaktorit. Mos nxitoni të ruani ndryshimet, pasi keni një shans të provoni tiparet e Redaktorit. Nëse nuk ju pëlqejnë ata, mund të ktheheni te ADI pa kursyer ndryshime. Nëse e shihni Wix Editor më të përshtatshme. kurseni ndryshimet dhe filloni të redaktoni faqen tuaj të internetit ose të krijoni një të re.

Përdoruesit janë gjithashtu në gjendje të kalojnë midis Redaktorit dhe ADI gjithashtu. Me fjalë të tjera, ekziston ende një shans për t’u rikthyer madje në ADI. Sidoqoftë, është e mundur vetëm për faqet e internetit që janë publikuar pas datës 24 Prill 2017. Në këtë rast, do t’ju përcillet në versionin e fundit të ruajtur të faqes suaj ADI. Për t’u rikthyer, duhet të:

 1. Shkoni në pultin tuaj.
 2. Klikoni në menunë “Site”.
 3. Zgjidhni opsionin “Kthehu tek Wix ADI”.

Një mënyrë tjetër për t’u rikthyer te Wix ADI është përdorimi i opsionit të historisë së faqes në internet. Aty mund të rivendosni kopjen rezervë të versionit të fundit të ADI. Do të shihni historinë e të gjitha ndryshimeve të bëra ose ruajtur. Thjesht zgjidhni atë që ju nevojitet dhe kthehuni te versioni ADI.

Në fund të fundit

Wix është sigurisht një nga platformat kryesore të ndërtimit të faqeve në internet për sa i përket funksionalitetit dhe fleksibilitetit. Kjo me siguri do të punojë për lloje të ndryshme në internet nga eCommerceBiznes i vogël. Platforma përdor zhvillimet më të fundit teknologjike për ta bërë procesin e ndërtimit më të lehtë dhe më të shpejtë.

WixWix ADI është e përkryer për ata që vlerësojnë kohën. Sistemi i bazuar në AI krijon një faqe në internet me aplikacione dhe pajisje shtesë përkatëse në disa minuta. Ju merrni një projekt të gatshëm për të publikuar i cili mund të përshtatet me disa kufizime sa i përket dizajnit dhe integrimeve. ADI është i mirë për faqet e vogla për ata që kanë një faqe ekzistuese në Facebook dhe duan ta shndërrojnë atë në një platformë solide në internet. Wix.com

WixRedaktori Wix është një instrument ndërtimi më gjithëpërfshirës me dizajn dhe liri të pakufizuar të personalizimit. Përdoruesit janë të lirë të zgjedhin nëse duan të ndryshojnë modelin ekzistues, të zgjedhin një plan urbanistik tipik ose të fillojnë ndërtimin nga e para. Aplikacione dhe pajisje pa mbarim, funksionalitet i pakufizuar tërheqje dhe rënie, aftësi të zgjeruara të projektimit – këto janë tiparet që duhet të presin nga Redaktori. Wix.com

Lajm i mirë është se gjithmonë mund të kaloni midis dy mjeteve kur të keni nevojë. Pra, nëse keni zgjedhur ADI si platformën paraprake, mos kini shqetësime, pasi mund të transferoheni te Redaktori kur të jetë e nevojshme dhe anasjelltas.

Përmbledhje Grafiku i Krahasimit

Wix ADIRedaktori Wix
Lehtësinë e përdorimit:Wix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor Wix
Features:Wix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor Wix
Designs:Wix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor Wix
Ndihma për klientët:Wix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor Wix
çmimi:Wix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor Wix
Rezultati i përgjithshëm:Wix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor WixWix ADI vs Redaktor Wix

Provoni tani Wix

 Është falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map