Vsuditërisht vs Weebly

Vsuditërisht vs Weebly


habitshme dhe Weebly janë përfshirë në listën e krijuesve më të mirë të uebfaqeve dhe jo më kot. Këto sisteme qëndrojnë larg nga turma për shkak të funksionalitetit, fleksibilitetit, opsioneve të personalizimit të dizajnit, miqësisë dhe thjeshtësisë së përdoruesit..

Të dy platformat janë në kërkesë me miliona përdorues në të gjithë globin pasi ato përdoren për të nisur dhe menaxhuar lloje të ndryshme projektesh – nga faqet standarde të uljes dhe deri në dyqanet në internet.

Një fotografi e shpejtë:

habitshmehabitshme – është një ndërtues i shumëanshëm i faqes DIY që ka një ushtri të tifozëve për shkak të lehtësisë së përdorimit dhe orientimit të saj në kategori të ndryshme të përdoruesve. Shërbimi funksionon mirë për të gjithë projektuesit e internetit, pavarësisht nga niveli dhe aftësitë e tyre të ekspertizës. Sistemi funksionon i shkëlqyeshëm për zhvillimin e faqeve të internetit me një faqe dhe standarde që lejojnë përdoruesit të përqëndrohen në qëllime specifike të biznesit / personal. habitshme

WeeblyWeebly – është një krijues i faqeve në internet cloud, i cili fillimisht u lançua për qëllime të blogezimit, por ka fituar fokus të fortë në tregtinë elektronike pas blerjes së tij të Sheshit. Sistemi bën të mundur fillimin e uebfaqeve tërheqëse dhe funksionale pa një linjë të vetme të kodimit. Redaktori i tij i përshtatshëm i tërheqjes dhe zvogëlimit lejon krijimin e faqeve të internetit të paraqitura të plota pa një linjë të vetme të kodimit, përveç kësaj, ekziston një mundësi e redaktimit të përparuar të kodit për përdoruesit, të cilët janë kompetentë në kamare. weebly.com

Sot, jemi të entuziazmuar të zhytemi në detaje më të hollësishme për këta ndërtues të njohur të botës. Ata kanë shumë të përbashkëta dhe ata ndajnë të njëjtin qëllim – të ndihmojnë fillestarët të krijojnë faqe në një mënyrë pa kod. Sidoqoftë, qasjet e tyre ndaj procesit të hartimit të uebit ende ndryshojnë disi. Le të zbulojmë tani se çfarë saktësisht duhet të ofrojnë platformat dhe cilat prej tyre mbizotërojnë mbi konkurrencën.

1. Lehtësia e përdorimit

 • habitshme. Ndërtuesi i faqes në internet i mahnit përdoruesit me thjeshtësinë e tij. Në të vërtetë, kjo është një nga pikat kryesore të sistemit. Të lundrueshëm në mënyrë të mrekullueshme dhe nuk kërkon fare aftësi teknologjike dhe sfond të projektimit të uebit. Sistemi mbështet redaktimin në linjë duke siguruar një përvojë të plotë në hartimin dhe përvojën e personalizimit të WYSIWYG.

  Lehtësia e përdorimit zbulohet në të gjitha fazat e procesit të zhvillimit të uebit – duke filluar me procesin e regjistrimit dhe deri në botimin e projektit. Për t’u regjistruar me sistemin, së pari duhet të siguroni informacionin tuaj të hyrjes, domethënë ju email, fjalëkalim dhe emrin e parë.

  Redaktor i mrekullueshëm

  Krijuesi i faqes në internet vjen me një redaktues intuitiv, i cili jo vetëm që thjeshton procesin e krijimit dhe menaxhimit të faqes në internet, por gjithashtu e bën atë tërheqës dhe argëtues për të gjithë. Sapo të shkoni në pult, sistemi redaktues do t’ju ofrojë një turne të shpejtë për t’ju njoftuar për nuancat e punës me të.

  Në përgjithësi, duhen rreth një orë për të krijuar një faqe në internet me sistemin. Uebfaqet e habitshme janë të përfshira nga seksione dhe ju takon juve të modifikoni ndonjë prej tyre për të krijuar paraqitjen tuaj të projektit. Whatfarë është e rëndësishme, nuk është e nevojshme të jesh një ekspert i dizajnit në internet për të përballuar detyrën më vete. Nëse akoma zotëroni aftësi HTML / CSS, do të jetë një shpërblim për ju pasi mund të përmirësoheni në Pro Plan për të bërë redaktimet e kërkuara në futbollin / kokën e faqes tuaj..

 • Weebly. Sistemi është mjaft i kuptueshëm për të gjithë. Ajo ka më shumë karakteristika dhe mjete për të ofruar në krahasim me Mrekullueshëm, por është gjithashtu mjaft elegante dhe e thjeshtë. Ajo vjen me një udhëzues të detajuar të fillimit që zbulon bazat e punës me shërbimin dhe thjeshton procesin e hartimit të internetit në përgjithësi.

  Redaktori i Weebly është intuitiv, i thjeshtë, i qartë, i dizajnuar mirë dhe i strukturuar logjikisht gjithashtu. Paneli lejon qasje të shpejtë në të gjitha informacionet dhe opsionet e kërkuara që ju nevojiten për të filluar ndërtimin e faqeve të internetit. Ju nuk do të përballeni me ndonjë problem, kur të keni kujdes për mjetet e sistemit, edhe nëse jeni i ri. Pavarësisht nëse planifikoni të integroni galeritë e imazheve, hartat, shfaqjet e diapozitivave, reklamat e produkteve, lojtarët e mediave ose ndonjë veçori tjetër, Weebly do t’ju japë një sugjerim se si ta bëni atë me lehtësi dhe lehtësi maksimale.

  Redaktori i faqes në internet

  Kini parasysh, sidoqoftë, që redaktori i krijuesit të faqes së internetit nuk ka butona prish / ribërë që bëjnë të mundur anulimin e redaktimeve që keni bërë. Kështu, është e pamundur të rivendosni versionin e mëparshëm të faqes në internet. Ju duhet të bëni redaktime në internet me mençuri për të mos e ridizajnuar më pas.

  Weebly vjen me një redaktues zvarrë dhe lëshues që ju lejon të zgjidhni dhe poziciononi elementët kryesorë të faqes në internet ashtu siç ju nevojiten. Ai gjithashtu përdor një mënyrë “kuti” për të organizuar si duhet përmbajtjen e faqes në internet. Sipas modelit, e gjithë përmbajtja e faqes në internet bie në kontejnerë tematikë, kur tërhiqet zvarrë në faqen e internetit. Kjo ju lejon ta rregulloni lehtësisht atë në një faqe dhe madje transferimin e përmbajtjes në dispozicion nga një shabllon në tjetrin, nëse ka një nevojë të tillë. Kjo është mjaft e përshtatshme dhe e dobishme për të gjithë.

Vsuditërisht vs Weebly. Të dy platformat kanë pult të përshtatshëm, ku mund të konfiguroni cilësimet kryesore të llogarisë tuaj, dhe redaktorët intuitiv që ju lejojnë të dizajnoni faqen tuaj në një mjedis redaktimi WYSIWYG. Avantazhi i Weebly është se mbështet funksionalitet tërheqje dhe rënie, ndërsa me çuditërisht elemente të reja po i shtohen faqes përmes tregimit dhe klikimit.

2. Set i Karakteristikave dhe fleksibiliteti

 • habitshme. Menjëherë pas themelimit të saj, krijuesi i faqeve të internetit u përqëndrua kryesisht në zhvillimin e faqeve të internetit me një faqe. Me kalimin e kohës, grupi i veçorive dhe funksionaliteti i sistemit shtriheshin për ta bërë atë platformën që tani përdoret për të filluar dhe menaxhuar të gjitha llojet e projekteve.

  Comesuditërisht vjen me bloget dhe motorët e e-commerce të realizuara përmes mundësisë për të integruar tiparet e Blog-ut të thjeshtë dhe Shitësit të thjeshtë në projektin tuaj, nëse keni ndërmend të filloni një blog ose një dyqan në internet. Në rast se vendosni të shtoni një blog në faqen tuaj të internetit, do të keni mundësi të postoni dhe azhurnoni artikujt, të lidhni postime të tjera në blog dhe llogari sociale, të mundësoni funksionin e komentimit të përdoruesit, të futni skedarët e mediave (video, imazhe, butona CTA, thonjëza, elementë shoqëror të shënjimit, etj.).

  Shitore në mënyrë të habitshme

  Sa i përket funksionalitetit të eCommerce, krijuesi i uebfaqes lejon shtimin e një dyqani në internet në faqen tuaj të internetit duke aktivizuar dhe menaxhuar një seksion përkatës. Kështu mund të krijoni një dyqan në internet, të ngarkoni dhe rregulloni produktet, të redaktoni stilin e faqes së internetit, të vendosni opsione pagese dhe transporti. Opsionet e pagesave përfshijnë Stripe dhe PayPal. Paneli i Rendit në ndërtues ju lejon të gjurmoni inventarin tuaj, porositë dhe proceset e tjera; kjo ju lejon të eksportoni të dhënat tuaja për porosinë në një skedar CSV për kontabilitet të lehtë.

  Një tjetër pikë e rëndësishme e krijuesit të faqes në internet është Market Market i integruar i saj, ku përdoruesit mund të gjejnë shtojca të ndryshme për të shtuar funksionalitetin në faqen e tyre. Ka aplikacione Biznesi, Sociali, Tregëtie elektronike, Shkëmbime të Dokumenteve dhe aplikacione të tjera. Përdoruesit profesionistë mund të futin çdo HTML / CSS / JavaScript direkt në faqen e tyre.

  Sistemi është i njohur edhe për shkak të dizajnit të tij të përqendruar në celular. Ju mund të kaloni nga desktopi në tabletë ose pamje të lëvizshme në çdo fazë të procesit të zhvillimit të uebit për të parë rezultatin në veprim.

  Kur bëhet fjalë për opsionet e marketingut, në mënyrë të habitshme ka shumë për të ofruar gjithashtu. Ajo vjen me mjetin e marketingut me email të lartë, i cili është i disponueshëm vetëm për përdoruesit e planit Pro dhe ofron një mundësi për t’u integruar me sistemin MailChimp. Për më tepër, është e mundur të shtoni format e përdoruesve dhe faqet e kontaktit në fushat speciale të faqes në internet. Kjo lejon përdoruesit të kontaktojnë me ju, kur është e nevojshme.

 • Weebly. Duke qenë një nga ndërtuesit më të vjetër të sitit (themeluar në vitin 2006), Weebly ka një grup karakteristik mbresëlënës. Përveç blog-ut dhe tregtisë elektronike të përparuar që përfshin tregti mobile, ndërtuesi mbështet anëtarësimin dhe kontribues të shumëfishtë. Me Weebly, ju mund të krijoni faqe interneti me shumë faqe. Sshtë një ndërtues i gjithanshëm i faqeve që përdoret kryesisht për të krijuar blog, portofol, dyqane online dhe uebfaqe biznesi.

  Megjithëse, Weebly është ndërtuar me qëllime Blogimi në mendje, tani ai ka një përqendrim të fuqishëm në tregtinë elektronike që lejon krijimin e dyqaneve online me funksion të plotë që ndryshojnë në funksionalitetin dhe specializimin e ngrohtë. Sistemi është plot me karakteristika specifike të biznesit që ndihmojnë në rritjen e performancës së dyqanit tuaj në internet. Sistemi vjen me një karrocë të integruar të blerjeve, ngarkim të produkteve dhe opsione të menaxhimit, opsion i përshtatshëm i filtrit të kërkimit, cilësime të shumta për oferta ekskluzive, produkte fizike / dixhitale, artikuj të punuar me dorë, shërbime shtesë etj..

  Tregti Weebly

  Përveç veçorisë së tregtisë elektronike, Weebly bën të mundur fillimin dhe menaxhimin e një blogu, duke përdorur redaktorin e dobishëm për tërheqje dhe lëshim. Në të vërtetë, i gjithë procesi i krijimit të blogut nuk e merr më shumë se disa minuta, ndërsa procesi i menaxhimit të tij varet nga madhësia dhe kompleksiteti i faqes në internet. Kështu, mund të shtoni dhe azhurnoni postimet në blog, të planifikoni kohën e botimit të tyre, të zgjidhni opsione për ndarjen e mediave sociale, të aktivizoni sistemet e komentimit, të plotësoni etiketat meta për postime të ndryshme, të shtoni footers dhe headers etj. Ekziston gjithashtu një koleksion i modeleve falas të blogut. mund të shfletoni për të zgjedhur atë që përputhet me specializimin tuaj të blogut.

  Mjetet e marketingut weebly ia vlen gjithashtu të kushtojnë vëmendje. Kështu, krijuesi i faqes në internet lejon mundësinë e përdorimit të mjetit të avancuar Promote, i cili vjen me një seri modelesh të paracaktuara për lloje të ndryshme të postave elektronike, mjetet për përcjelljen e statistikave, ndërtuesit e tërheqjes dhe heqjes së postës elektronike, mjetet mbështetëse të teknologjisë dhe më shumë.

  Krijuesi i faqes në internet gjithashtu qëndron larg nga turma për shkak të opsioneve të tij të mbajtjes së videove, Redaktorit të Imazhit të Avancuar, krijuesit të formave, Qendrës së gjerë të Aplikacioneve me widget dhe pagesa të shumëfishta falas dhe të paguara që mund të integrohen dhe aktivizohen vetëm me një klik.

Vsuditërisht vs Weebly. Në përgjithësi, Weebly është një fitues i qartë këtu. Edhe pse, në mënyrë të mrekullueshme të bën një përshtypje të shkëlqyeshme dhe ofron një mori karakteristikash të shkëlqyera për të bërë më të llojet e faqeve të internetit. Por akoma, nuk mund të konkurrojë me Weebly që lejon personalizim më të thellë dhe integrim të fuqishëm të tregtisë elektronike. Të dy ndërtuesit e faqeve ofrojnë aplikacione falas për celularë që lejojnë përdoruesit të menaxhojnë faqet e tyre në lëvizje.

3. Modelimet

Grafiku i Krahasimit të Dizajnit

habitshmeWeebly
Numri i Temave:2955
Temat e personalizuara:&# X2714; PO&# X2714; PO
Kostoja e Temave:falasfalas
Redaktori Visual:&# X2714; PO&# X2714; PO
Ndryshimi i temës:✘ JO&# X2714; PO
Redaktimi i kodit CSS:✘ JO&# X2714; PO
 • habitshme. Krijuesi i faqes në internet ka një koleksion modelesh moderne dhe të pastra të përgjegjshme. Ato janë 100% të personalizueshme dhe aktualisht mund të zgjidhni nga 29 tema që vijnë me përmbajtje të gatshme. Mund ta lini ashtu siç është ose të zëvendësoni me informacionin tuaj. Hartimet ndahen me lehtësi në kategori bazuar në temat ku referohen. Këto përfshijnë biznes, personal, fillimin, portofolin, dyqan dhe blog. Përdoruesit profesionistë mund të shtojnë veçori vetëm Mobile (klik-për-thirrje, kliko-tek-teksti etj.).

  Një nga pikat kryesore të ngritjes së pamohueshme të krijuesit të faqes në internet është mjeti Template Switcher, i cili bën të mundur që të eksploroni dhe provoni të gjitha temat që ju interesojnë pa ndonjë kufizim dhe humbje të përmbajtjes. Në fakt, ju mund të kaloni midis modeleve aq herë sa ju nevojitet derisa të gjeni atë që vjen më së miri në specializimin tuaj të internetit. Një avantazh tjetër i madh është disponueshmëria e opsionit Preview, i cili ju lejon të shihni mënyrën se si do të kujdeset projekti juaj për botimin. Nëse ka ndonjë gjë që kërkon redaktim, mund ta bëni atë përpara se ta përdorni faqen tuaj në internet në dispozicion.

  Shabllone të mrekullueshme

  Edhe pse, në mënyrë të mahnitshme nuk kërkon përdorimin e aftësive të kodimit, prapëseprapë mund të shtoni një kod HTML të personalizuar në futbollin ose kokën tuaj të internetit, nëse dini se si ta bëni atë. Kjo veçori, megjithatë, është në dispozicion vetëm për përdoruesit e Pro Plan. Kodi fillestar CSS, nga ana e tij, nuk mund të redaktohet fare. Kështu, në mënyrë të mahnitshme nuk lë shumë hapësirë ​​për personalizimin e dizajnit, megjithatë lejon që të jepet pamja e personalizuar e faqes suaj të internetit.

 • Weebly. Koleksioni i modeleve të krijuesit të faqes në internet është shumë më i gjerë në krahasim me Strikingly. Për më tepër, zhvilluesit e shërbimit vazhdojnë ta azhurnojnë atë rregullisht. Deri në ditët e sotme, ajo has në mbi 55 dizajne, të cilat janë përgjigjëse si rregull dhe mund të redaktohen në lidhje me nevojat tuaja.

  Ekzistojnë tre opsione të zgjedhjes së shablloneve nga të cilat mund të zgjidhni. E para është të zgjedhësh një temë të gatshme. E dyta është të zgjidhni një model të zhvilluar nga një prej ekspertëve të palës së tretë. Fundi (dhe më të njohurit) opsioni është të zgjidhni dhe pastaj të rregulloni njërën prej modeleve të përfshira në koleksionin e sistemit. Kjo zgjidhje lejon krijimin e temave më të personalizuara pasi krijuesi i faqes në internet vjen me të dy opsionet e redaktimit WYSIWYG dhe HTML / CSS.

  Redaktuesi i Postimit të Weebly Blog

  Lajmi i mirë është se temat e Weebly janë të ndryshueshme dhe ju mund të kaloni në një model tjetër në rast nevoje, pa pasur frikë të humbni përmbajtjen e paraqitur më parë.

Vsuditërisht vs Weebly. Ndërsa opsionet për personalizimin e modeleve janë në mënyrë disi të kufizuara, Weebly lejon liri krijuese dhe mundësi të shumta për redaktimin e dizajnit. Mbledhja e modeleve Weebly është gjithashtu më e gjërë dhe ekziston një mundësi që lejon që redaktimi i kodit t’i japë projektit dizajn të personalizuar. Kjo është ajo që e bën Weebly një fituese për sa i përket përshtatjes së dizajnit.

4. Ndihma për klientët

 • habitshme. Struditërisht ka një bazë të gjerë njohurish me mësime video fillestare dhe informacione që lidhen me sistemin. Ekzistojnë gjithashtu kërkesa të mjaftueshme në vetë panelin e kontrollit. Platforma gjithashtu ofron një listë kontrolli të dobishëm Para-Publikimi që ju lejon të rishikoni hapat e domosdoshëm për të filluar dhe publikuar një projekt të gatshëm. Kjo veçori është veçanërisht e dobishme për pajtimtarët e sistemit për herë të parë.

  Ikuditërisht ka një Seksion i Avancuar i Komunitetit, i cili përfshin Forumin e Ideve, Blogun dhe Seksionin e Qytetit që flasin për qytetet që ju ndihmojnë të përfitoni sa më shumë nga opsionet e kërkimit të sistemit. Më në fund, çdo përdorues ka një mundësi të kontaktojë me ekipin mbështetës përmes postës elektronike ose bisedës live në dispozicion 24/7.

 • Weebly. Weebly ka një Qendër të madhe Ndihme me shumë mësime video, si të artikujve, livechat dhe mbështetje telefonike. Ju gjithashtu mund të paraqisni një kërkesë përmes emailit. Kur të arrini në panelin e kontrollit, do të mahniteni të shihni kërkesa të shumta dhe shfaqje të shumta që thjeshtojnë procesin e eksplorimit të sistemit..

Vsuditërisht vs Weebly. Të dy ndërtuesit e uebfaqeve ofrojnë mundësi të përparuara të mbështetjes së klientit që bëjnë të mundur fillimin, menaxhimin dhe promovimin e projekteve të ndërtuara me ta. Cilado qoftë problemet që hasni, ndërsa punoni me platformat, do të jeni në gjendje të zgjidhni nga disa zgjidhje mbështetëse për të gjetur përgjigje në pyetjet tuaja.

5. Politika e çmimeve

 • habitshme. Struditërisht është një shërbim freemium në internet. Ju mund të publikoni sa më shumë faqe me karakteristika falas siç dëshironi. Për personalizim të përparuar, ekzistojnë tre pako të paguara, përkatësisht plane të kufizuara, Pro dhe VIP. Sistemi lejon testimin e secilës prej këtyre pajtimeve pa pagesë gjatë provës 14-ditore për të kontrolluar, nëse tiparet e tyre vijnë në përputhje me nevojat tuaja dhe kërkesat e dizajnit në internet apo jo. Kostoja e planeve përbën përkatësisht 12 $ / muaj, 20 $ / muaj dhe 48 $ / muaj.

  Strmimi në mënyrë të habitshme

  Nga rruga, ju mund të paguani për të gjithë vitin ose për 2, 5 dhe 10 vjet të përdorimit të shërbimit menjëherë. Sa më e gjërë të jetë kohëzgjatja, aq më shumë para mund të kurseni në planin afatgjatë. Për më tepër, do t’ju ofrohet të blini një emër domain për 24,95 në vit ose atë me emailin personal. Kjo e fundit do t’ju kushtojë $ 25 / vit.

 • Weebly. Ndërtuesi i faqes në internet lejon zgjedhjen midis dy llojeve të pajtimeve – për faqet e internetit standarde dhe për dyqanet në internet. Në rast se keni qëllim të filloni një projekt të zakonshëm, do të keni një mundësi të zgjidhni abonimet Falas, Connect, Starter, Pro dhe Business. Kostoja e tyre do të përbëjë $ 0, 4 $, 8 $, 12 $ dhe 25 $ në muaj, në mënyrë korrekte të dhënë që ju të bëni një pagesë një herë. Dëshironi të lansoni dhe menaxhoni një dyqan në internet me ekran të plotë? Pastaj do të keni një mundësi për të zgjedhur një Plan të Avancuar të Performancës, i cili është i orientuar posaçërisht në nevojat e shitësve me pakicë dhe ju lejon të krijoni një dyqan në shkallë të gjerë. Kostoja e pajtimit përbën 38 $ / muaj.

  Mimet weebly

habitshmeWeebly
Opsionet e çmimeve:&# 10004; I kufizuar ($ 12 / mo);
&# 10004; Pro ($ 20 / mo);
VIP ($ 48 / mo);
&# 10004; Lidhu ($ 4 / mo);
&# 10004; Starter ($ 8 / mo);
&# 10004; Pro ($ 12 / mo);
&# 10004; Biznes ($ 25 / mo);
&# 10004; Performanca ($ 38 / mo).
Features:&# 10004; Bandwidth i pakufizuar;
&# 10004; Vendosni kodin HTML;
&# 10004; Faqe pa pagesë të pakufizuar;
&# 10004; Zgjidhje eCommerce.
&# 10004; Sigurimi SSL;
&# 10004; Karroca e integruar;
&# 10004; Vegla SEO;
&# 10004; Mbështetje e drejtpërdrejtë;
&# 10004; Temat e përgjegjshme.

Vsuditërisht vs Weebly. Marrëveshjet e Weebly duken më tërheqëse dhe këtu ka më shumë liri të zgjedhjes. Ndërtuesi i faqes në internet bën të mundur zgjedhjen e planeve për faqet e internetit standarde dhe të tregtisë elektronike. Janë pesë pajtime të paguara për t’u marrë në konsideratë dhe secila prej tyre vjen me kushte të denja. Politika e çmimeve të habitshme është gjithashtu e moderuar, por ka më pak pajtime në krahasim me konkurrencën e saj.

Vija e poshtme

Struditërisht dhe Weebly janë ata krijues të faqeve të internetit që rezervojnë lartë në listën e mjeteve më të mira të ndërtimit të faqes në internet. Të dy ata janë të ngarkuar me karakteristika dhe të dy mund të përdoren për të filluar dhe më pas të menaxhojnë në mënyrë efektive projekte me cilësi.

habitshmehabitshme – është një krijues i faqes në internet, i cili njihet për lehtësinë e tij të përdorimit, natyrën intuitive, qasjen e përgjegjshme për krijimin e faqes në internet dhe përballueshmërinë. Sistemi mund të përdoret për të filluar projekte personale dhe afariste dhe është gjithashtu një zgjedhje e shkëlqyeshme për fillestarët dhe profesionistët e dizajnit në internet. habitshme

WeeblyWeebly – është një krijues i njohur i faqeve në internet DIY, i cili është i thjeshtë për tu eksploruar dhe përdorur, por ofron një sërë karakteristikash të nevojshme për të filluar dhe menaxhuar një projekt cilësor. Ndërtuesi i faqes në internet vjen me një koleksion modelesh të personalizueshme të përgjegjshëm, motor të fuqishëm eCommerce dhe plane çmimesh të moderuara për të përmbushur nevojat e gjithanshme. weebly.com

Pra, cili shërbim mund të konsiderohet një zgjedhje më e mirë? Pas të gjitha provave, kemi arritur në përfundimin vijues: secili sistem ka diçka të veçantë për t’u ofruar përdoruesve. Ndërsa Strikingly punon më mirë për fillestarët për shkak të opsioneve të tij të kufizuara të përshtatjes së dizajnit, Weebly është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të gjitha kategoritë e përdoruesve. Ndërtuesi i faqes në internet është i ngarkuar me karakteristika, i përshtatshëm për përdoruesit dhe fleksibël, gjë që e bën atë një zgjidhje më të preferueshme për një kohë të gjatë.

Struditërisht vs Weebly: Grafiku i Krahasimit

habitshmeWeebly
1. Lehtësia8 nga 109 nga 10
2. Karakteristikat8 nga 109 nga 10
3. Dizajni8 nga 109 nga 10
4. Mbështetje9 nga 1010 nga 10
5. Prmimi9 nga 1010 nga 10
Në përgjithësi:8.4 nga 109.4 nga 10
Provoje tani Provoje tani
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me