Vsuditërisht vs Sheshi: Cila është më mirë?

Struditërisht vs Squarespace


Ikuditërisht dhe Squarespace janë krijues të njohur të faqeve të internetit DIY, të cilat meritojnë vëmendje të veçantë për shkak të funksionalitetit të tyre, përshtatshmërisë së gjerë dhe përballueshmërisë. Sistemet funksionojnë shumë në mënyrë të barabartë për fillestarët dhe avokatët e dizajnit në internet, duke ofruar një gamë të gjerë mjetesh dhe veçorish të kërkuara për të përfunduar të gjitha llojet e projekteve.

Ju mund të zgjidhni ndonjë prej këtyre krijuesve të uebfaqeve, nëse keni nevojë të filloni një projekt cilësor pa ndonjë aftësi specifike të kodimit ose përvojë në krijimin e faqes në internet. Këto platforma shumëplanëshe funksionojnë shumë për zhvillimin e blogeve, portofoleve, faqeve të internetit të biznesit, faqeve të uljes dhe llojeve të tjera të projekteve. Secila prej tyre, megjithatë, ka funksionalitetin e saj të integruar, politikën e çmimeve dhe opsionet e personalizimit të dizajnit që i drejtohen një kategorie të caktuar të përdoruesve. Kjo është ajo që i bën shpesh përdoruesit të hezitojnë midis zgjedhja e mjetit të duhur për ndërtimin e faqes në internet që do të funksionojnë më mirë për detyrat e tyre në ndërtimin në internet.

Grafiku i Krahasimit i Ndërtuesve të Uebfaqeve

habitshmeWix
Rezultati ynë:
themelimit:20122003
Faqja e internetit:https://www.strikingly.com/https://www.squarespace.com/
Më e mira për:Uebfaqe biznesi, dyqane të vogla në internet, portofole, blogjeBlogjet, faqet e internetit të biznesit të vogël, portofolet profesionale, dyqanet në internet
lirshmëri:i lehtëmesatare
templates:Zgjedhje e kufizuar e modeleve me përgjegjësi falasDhjetëra shabllone të përgjegjshëm falas
Mbeshtetje teknike:Baza e fuqishme e njohurive, Lista e Para-Publikimit të Kontrollit, Forumi i Ideve, Biseda live 24/724/7 Bisedë live, Mbështetje me Email, Forumi i Komunitetit, Sistemi i Biletave, Seksioni FAQ
Blogging:Motori i integruar i BlogimitPlatformë e integruar e blogjeve
Opsione SEO:Opsione të gjera SEOParametrat e përparuar të SEO
çmimi:Falas 49 $ / muajFillon nga 12 $ / muaj
Me shume informacion:Shqyrtim befasues →Rishikimi i hapësirës katror →

Struditërisht dhe Squarespace janë përfaqësues të denjë të kamareve të dizajnit bashkëkohor të internetit, megjithatë secila prej tyre ka diçka të veçantë për të ofruar. Pra, cili prej tyre do të jetë fituesi i krahasimit? Cili shërbim mund t’ju japë rezultatet më të mira në lidhje me paratë e investuara dhe përpjekjet e kërkuara? Le ta zbulojmë tani. Për fat të mirë, është mjaft e lehtë, pasi dy krijuesit e siteve janë shumë të ndryshëm

Strikingly vs Squarespace: Përmbledhje e përgjithshme

Strikingly vs Squarespace: Përmbledhje e përgjithshme

habitshme është një krijues i shumëfishtë i faqes në internet cloud, i cili ka fituar njohjen në mbarë botën për shkak të thjeshtësisë së saj që nuk bën kompromis me fleksibilitetin dhe funksionalitetin. Sistemi është një zgjedhje e këndshme për të gjithë përdoruesit, pavarësisht nga ekspertiza dhe niveli i aftësive të tyre për krijimin e faqes. Ju mund të përdorni platformën për të filluar projekte standarde dhe me një faqe, si dhe faqe interneti komplekse biznesi / personal.

Krijuesi i faqes në internet njihet për thjeshtësinë e tij të jashtëzakonshme, i cili nuk bën kompromis me komoditetin dhe funksionalitetin. Për shkak të ndërfaqes intuitive dhe pa kod, të gjithë mund të zotërojnë sistemin në kohën më të shkurtër të mundshme dhe pa aftësi të veçanta të kërkuara. Në të njëjtën kohë, është e mundur të futni kodin e kërkuar HTML / CSS.

Redaktor i mrekullueshëm

Krijuesi i faqes në internet ofron një proces të thjeshtë dhe të shpejtë të regjistrimit dhe është gjithashtu mjaft i lehtë për t’u lundruar edhe për ata përdorues, të cilët nuk e kanë bërë atë më parë. Platforma mbështet redaktimin në internet të përmbajtjes, i cili siguron përvojën më të madhe të projektimit në internet WYSIWYG. Kjo është një tjetër pikturë e krijuesit të faqes së internetit.

Uditërisht u krijua me nevojat e newbies në mendje, e cila shpjegon qasjen e saj të thjeshtë të personalizimit të dizajnit. Procesi i zhvillimit të faqes në internet nuk e merr më shumë se disa orë, por sasia e fundit e kohës varet akoma nga lloji dhe kompleksiteti i projektit ku punoni.

Squarespace tani po kandidon në versionin e tij të shtatë, i cili është shumë më intuitiv se paraardhësit e tij. Sidoqoftë, ajo ende ka një kurbë të vogël të të mësuarit që nënkupton nevojën për të investuar përpjekje dhe kohë në eksplorimin e sistemit.

Squarespace është një platformë mjaft e komplikuar, veçanërisht për ata përdorues, të cilët nuk kanë pasur përvojë më parë në krijimin e faqes në internet. Sidoqoftë, sistemi krenohet me një ndërfaqe logjikisht të strukturuar dhe goxha intuitive, modelimi minimalist i të cilit e bën procesin e eksplorimit të sistemit dhe përdorimin disi më të thjeshtë për fillestarët..

Redaktori i katrorit

Krijuesi i faqes në internet mbështet modalitetin e redaktimit brenda, i cili eliminon nevojën për të kaluar ndërmjet menaxherit të faqes dhe mënyrës së shikimit. Ateverfarëdo që të bëni redaktimet, ato do të shfaqen në mënyrë të pashmangshme në ekran, në mënyrë që të shihni rezultatin dhe të rregulloni gabimet në kohë. Kur krijoni dizajnin e faqes në internet, nuk duhet të shqetësoheni për ruajtjen e versionit rezervë të projektit si të gjitha ndryshimet ruhen automatikisht.

Sidoqoftë, kjo veçori ka një pengesë – pamundësi për të parë versionin përfundimtar të faqes në internet para publikimit. Me fjalë të tjera, do të duhet të riktheheni në modalitetin e redaktimit të projektimit për të bërë ndryshimet e kërkuara dhe më pas të publikoni projektin edhe një herë.

Një tjetër pikë e rëndësishme e krijuesit të faqes në internet është Redaktori i saj i fuqishëm i Stilit, i cili është i përshtatshëm dhe i lehtë për t’u përdorur për të gjithë. Redaktori bën të mundur që të personalizoni faqet e faqes tuaj të internetit, të eksperimentoni me objekte, elemente dhe seksione të disponueshme atje. Si rezultat, ju do të jeni në gjendje të krijoni lloje të gjithanshme të faqeve në internet, duke përfshirë faqet e produkteve, faqen e mbulesës, blogun, galeritë, ngjarjet dhe faqet e indeksit etj. Si rezultat, do të merrni një uebfaqe shumë funksionale për të mbuluar të gjithë spektrin e ka nevojë për ndërtimin e faqes sonë në internet.

Mrekullueshëm dhe Hapësira e Sheshit janë dy krijues cilësor të faqeve të internetit, por kjo e fundit padyshim e rrah konkurrencën për sa i përket fleksibilitetit dhe funksionalitetit. Në të njëjtën kohë, megjithatë, duhet ende përpjekje dhe kohë për të zotëruar Squarespace për shkak të tryezës së tij komplekse dhe procesit të ndërlikuar të zhvillimit të faqes në internet.

Vsuditërisht vs hapësira: Cila është më e lehtë për t’u përdorur?

Vsuditërisht vs hapësira: Cila është më e lehtë për t'u përdorur?

habitshme është mjaft një platformë e ngarkuar me karakteristika, e cila ka evoluar në një shërbim të fuqishëm që nga data e krijimit të saj. Sistemi aktualisht përdoret për të lançuar dhe menaxhuar faqet e internetit moderne personale dhe të biznesit, dyqanet në internet, faqet e uljes dhe projektet e tjera që ndihmojnë përdoruesit të paraqesin në mënyrë efektive shërbimet / produktet e tyre në një mënyrë kompakte dhe vizualisht me ndikim.

Ajo vjen me e-commerce të përparuar dhe motorët e blogjeve që bëjnë të mundur krijimin dhe menaxhimin e dyqaneve dhe blogeve me pamje të plotë. Këto karakteristika janë realizuar përmes mundësisë për të integruar Widgets Simple Store dhe Blogs të thjeshtë.

Kur punoni në zhvillimin e dyqanit tuaj në internet, do të jeni në gjendje të ngarkoni dhe menaxhoni produktet, të vendosni parametrat e pagesës dhe të transportit, të ndryshoni stilin e faqes së internetit, të pranoni dhe menaxhoni porositë në seksionin përkatës të Pamjës së Urdhrit. Ky është edhe vendi, ku mund të gjurmoni mjetet e inventarit, të eksportoni të dhëna për porosinë në skedarët CSV për të thjeshtuar kontabilitetin, porositë e procesit dhe kryerjen e veprimeve të tjera.

Tregtisë elektronike në mënyrë të habitshme

Nëse keni ndërmend të shtoni një blog në faqen tuaj të internetit, do të keni akses në opsionet e mëposhtme: shtimin e postimit, azhurnimin dhe publikimin, lidhjen me rrjetet sociale dhe postimet e tjera të publikuara në blogun tuaj, aktivizimin e veçorisë së komentimit, futjen e skedarëve mediatikë etj. elementët e mediave që do të keni mundësi të integroni, ka kuptim të përmendni butonat CTA, imazhet, videot, elementët e faqerojtjes sociale dhe shumë më tepër.

Tregu i Integruar i Aplikimeve është një tjetër avantazh i mrekullueshëm. Kur shfletoni seksionin, do të keni mundësi të gjeni dhe zgjedhni shumë shtojca dhe pajisje shtesë për faqen tuaj te internetit. Kjo është ajo ku ju do të gjeni të gjithanshëm Sociale, Biznesi, të lidhura me dokumentet, eCommerce dhe aplikacione të tjera. Nëse zotëroni aftësi për kodim dhe keni abonuar në Pro Plan, mund të futni çdo HTML / CSS / JavaScript në projektin tuaj për t’i dhënë asaj një performancë shtesë.

Struditërisht shkëlqen edhe në opsionet e marketingut. Ajo vjen me mjet të avancuar të marketingut me email (megjithëse, është në dispozicion vetëm për përdoruesit e Pro Plan). Mjet lejon integrimin e shpejtë dhe të thjeshtë me MailChimp. Për më tepër, është e mundur të shtoni forma të përdoruesit, faqet e kontaktit dhe elementë të tjerë të faqes së internetit në fusha të caktuara. Në përgjithësi, krijuesi i faqes në internet ofron mjete të mjaftueshme për të ndërtuar një projekt të dukshëm.

Edhe pse, krijuesi i faqes në internet është mjaft i lehtë për t’u zotëruar për të gjithë, ai ende ofron një Base Njohurie mbresëlënëse për të gjithë përdoruesit e sistemit. Kjo do të vijë posaçërisht në ndihmë të porsaardhurve, të cilët punojnë me platformën për herë të parë. Një listë e kontrollit i përshtatshëm Para-Publikimi do t’ju ndihmojë të kontrolloni të gjitha fazat e procesit të hartimit të faqes në internet para se të shkoni live. Për më tepër, platforma lejon qasje në Seksionin e gjerë të Komunitetit, mbështetjen e postës elektronike dhe bisedën live. Udhëzime për tekst / video, këshilla dhe sugjerime se si të krijoni projekte cilësore me Strikingly janë gjithashtu të disponueshme këtu.

Squarespace synon si zhvilluesit e faqeve të internetit veteran ashtu dhe përdoruesit e rinj njësoj. Ajo ofron një ndërfaqe të redaktimit DIY dhe modalitetin e përparuar të Zhvilluesit që lejon përdoruesit të personalizojnë thellësisht faqet e internetit me shumë faqe.

Seti i veçorive të katrorit është shumë i pasur. Ai krenohet me motorë të fuqishëm për blogez dhe tregti elektronike, mundësi për të shtuar kontribues të shumëfishtë etj. Sistemi gjithashtu ofron mundësi të gjera importi / eksporti, të cilat lejojnë importimin e përmbajtjeve në blog nga platforma të njohura si Tumblr, WordPress, Blogger, Posterous dhe më shumë. Për më tepër, ju mund të importoni përmbajtje nga llojet e tjera të faqeve të internetit, përfshirë Shopify, BigCartel, Smugmug dhe me shume. Eksporti i përmbajtjes në WordPress është gjithashtu i mundur këtu.

Tregtia Squarespace

Ndërtuesi i faqes në internet bën të mundur zgjedhjen dhe integrimin e një grupi të gjerë widget dhe aplikacionesh në projektin tuaj. Këto përfshijnë shtesa dhe widget për projektet e e-tregtisë, galeritë e imazheve, restorante dhe kafene, Google Analytics, butona të mediave sociale etj. Nëse jeni përdorues aktiv i rrjetit social, mund të ndani përmbajtjen tuaj të internetit në sisteme të njohura si Twitter, Facebook, Linkedin , Dribbble, Behance, Twitch, Yelp dhe shumë më tepër. Kjo lejon zhvillimin dhe promovimin më të efektshëm dhe të shpejtë të faqes në internet.

Sheshi hapësinor qëndron larg nga turma për shkak të Veglës së Prodhuesit të Logos dhe Programit të Akuitetit. Sistemi ju lejon të hartoni dhe të ngarkoni logon tuaj të biznesit për të rritur popullaritetin e kompanisë tuaj. Ju mund të zgjidhni çdo stil logoje dhe të rregulloni cilësimet kryesore të projektimit për të krijuar një logo të një lloji. Duke folur për Kalendarin Online, krijuesi i faqes së internetit bën të mundur integrimin e tij në faqen tuaj të internetit për t’i mbajtur përdoruesit të vetëdijshëm për lajmet, ngjarjet, azhurnimet, ofertat speciale dhe informacionet e tjera të lidhura me biznesin tuaj.

Prodhuesi i logos së katrorit

Karakteristika të tjera që e bëjnë Squarespace një nga sistemet më mbresëlënëse në kamaren e hartimit të uebit, përfshijnë Google Maps Embedding, mjetet SEO, marketing përmes postës elektronike, mundësi të bashkëpunimit në ekip etj. e mundur për të krijuar dhe publikuar histori tërheqëse për Snapchat dhe rrjetet sociale.

Për t’u mësuar me ndërtuesin e faqes në internet dhe për të filluar punën me të, sistemi ofron mundësi të dobishme për mbështetjen e klientit. Ekziston një mundësi për të kontaktuar me ekipin mbështetës përmes bisedës live 24/7, të dërgoni kërkesa me email, të shfletoni burime shtesë si Burime Tutorial ose Forumi i Komunitetit me video, artikuj dhe FAQ të shumta që thjeshtojnë procesin e punës me sistemin. Për më tepër, krijuesi i faqes në internet ofron sistemin e biletave të klikimeve të rrumbullakëta, mundësi për të marrë pjesë në webinar si dhe qasje në Qendrën e Ndihmës me udhëzime të shumta dhe punëtori.

Dallimi kryesor midis Mrekullueshëm dhe Hapësira e Sheshit është që sistemi i parë është një ndërtues i plotë i faqeve në internet me një ndërfaqe intuitive, gjë që e bën atë të mirë për fillestarët. Sheshi i hapësirës, ​​nga ana e tij, është një CMS e sofistikuar që lë shumë hapësirë ​​për personalizim dhe rritje por duhet shumë më tepër përvojë për të rregulluar në mënyrë korrekte një faqe në internet. Mbetet akoma tek ju të zgjidhni sistemin, i cili funksionon më mirë për nevojat dhe kërkesat tuaja individuale për krijimin e faqes.

Vsuditërisht vs Sheshi: Dizajn dhe fleksibilitet

Vsuditërisht vs Sheshi: Dizajn dhe fleksibilitet

habitshme ofron një koleksion të 29 modeleve moderne me në qendër produktin. Këto janë të ndryshueshme: pasi të keni publikuar faqen tuaj të internetit, mund të ktheheni në bibliotekë dhe të zgjidhni një temë tjetër.

Lajmi i mirë është se ndryshimi i modelit do të ruajë të gjitha të dhënat nga faqja juaj. Templatedo shabllon në mënyrë të mrekullueshme vjen me një strukturë përmbajtjeje ‘bllok’, kështu që përmbajtja është lehtësisht e transferueshme ndërmjet shablloneve.

Temat e habitshme janë të gjitha përgjegjëse dhe 100% të personalizueshme. Përdorni opsionin e parapamjes së celularit / tabletëve për të parë se si faqja juaj duket në ekranet më të vogla. Për lehtësinë e kërkimit, ato ndahen në kategori bazuar në temat me të cilat kanë të bëjnë. Disa nga temat më të njohura përfshijnë modele personale, biznesi, blog, dyqan, portofol dhe modele fillestare. Nëse jeni një pajtimtar i Pro Planit, sistemi jep një mundësi për të shtuar veçori vetëm Mobile, të tilla si klikoni tek teksti, klik-për-thirrje etj..

Shabllon në mënyrë të habitshme

Krijuesi i faqes në internet qëndron larg nga turma për shkak të mjetit të tij të fundit Template Switcher që ju lejon të shkruani tekst dhe të eksploroni temat për të cilat interesoheni pa humbje të përmbajtjes dhe kufizime. Një tipar i përshtatshëm Paraprakisht, nga ana e tij, lejon të shihni rezultatin e procesit të hartimit të uebit në proces përpara se të vendosni ta publikoni. Përdoruesit e aftë të kodit mund të futin kode të personalizuara në footers dhe headers e tyre të internetit, por ata do të duhet të përmirësohen në Pro Plan për ta bërë atë. Redaktimi i kodit CSS gjithashtu nuk lejohet këtu. Kjo do të thotë që Mrekullisht nuk siguron lirinë e gjerë të personalizimit të dizajnit, por ju lejon të jepni projektin tuaj një prekje të personalizimit..

Squarespace modele përshtaten gjithashtu për të gjitha madhësitë e ekranit. Koleksioni i tyre është më i madh se ai i Mrekullueshëm – ka rreth dyzet tema këtu, disa të krijuara në bashkëpunimme disa nga njerëzit më me ndikim në botë‘. Ju mund të kaloni në çdo kohë pa humbur përmbajtjen tuaj.

Temat e hapësirës katror kanë pamje moderne dhe ato janë të përgjegjshme në natyrë. Shumica e tyre vijnë me dizajne unike të lëvizshme që rregullohen automatikisht në çdo rezolucion dhe madhësi të ekranit. Kjo veçori njihet si dizajni “stil celular” dhe aktivizohet si parazgjedhje ndërsa filloni të punoni në personalizimin e shabllonit tuaj. Nëse nuk ju nevojitet kjo veçori, mund ta çaktivizoni çdo herë. Për të hedhur një vështrim në mënyrën se si projekti juaj duket në pajisjet celulare, mund të aktivizoni veçorinë e Pamjes së Pajisjes në panelin e kontrollit të faqes tuaj të internetit.

Një tjetër pikë e rëndësishme e sistemit që lidhet me projektimin është ndërtuesi i integruar i saj i faqes Cover. Kjo lejon krijimin e faqeve mbresëlënëse mbulesë për çdo projekt ku punoni. Ajo që ju nevojitet për të hartuar një faqe Cover mahnitëse është ta plotësoni atë me blloqe përmbajtjesh sipas dëshirës tuaj, të shtoni përmbajtje të lidhura me biznesin, të futni skedarë mediatikë, të redaktoni cilësimet e faqes në internet etj. Abonimi i biznesit do t’ju lejojë të redaktoni faqet e internetit me anë të CSS / HTML redaktimi i kodit për të marrë një dizajn vërtet unik të faqes së internetit.

Kur bëhet fjalë për personalizimin dhe fleksibilitetin e dizajnit, Sheshi i hapësirës është fituesi i qartë këtu. Ndërtuesi i faqes në internet ka shumë parametra dhe elemente që bëjnë të mundur krijimin e një modeli të një faqe interneti. Ajo gjithashtu ofron më shumë shabllone që kanë pamje profesionale dhe përgjigjen si parazgjedhje. Për dallim nga Squarespace, Opsionet e mrekullueshme për personalizimin e dizajnit nuk janë aq të gjithanshëm.

Vsuditërisht vs Sheshi: Krahasimi i mimeve të Përgjithshme

Vsuditërisht vs Sheshi: Krahasimi i mimeve të Përgjithshme

habitshme politika e çmimeve është e përballueshme dhe e gjithanshme. Krijuesi i faqes në internet bën të mundur që të testoni funksionalitetin e sistemit dhe të praktikoni aftësitë tuaja duke përdorur planin e tij falas. Shtë në dispozicion për intervalin kohor të pakufizuar. Sapo të siguroheni që sistemi të plotësojë nevojën tuaj dhe dëshironi të filloni një projekt me të, mund të azhurnoni në një nga pajtimet e tij të paguara. Aktualisht, krijuesi i faqes në internet ofron tre prej tyre:

Mimet e habitshme

 • i kufizuar (8 dollarë / muaj të faturuar çdo vit) – 2 faqe të kufizuara, emri i domain-it me porosi, hapësira e ruajtjes së diskut 1 GB për sit, 50 GB bandwidth mujor, domain falas, faqet e pakufizuara falas, faqja e thjeshtë e internetit (5 produkte për sit), Mbështetje 24/7;
 • pro (16 dollarë në muaj faturuar çdo vit) – emri me porosi i domain, 3 site pro, 3 GB hapësirë ​​ruajtje për sit, dyqan i thjeshtë (300 produkte për sit), site pa pagesë të pakufizuara, mungesë e flamurit të reklamave të sistemit, ngulitjen HTML / CSS / JavaScript, ngarkimin e shkronjave me porosi, bandën e pakufizuar, bandën e pakufizuar, hyrjen e Strikingly App Store, mbrojtjen e fjalëkalimit;
 • VIP (49 $ / muaj faturuar çdo vit) – dyqan i thjeshtë (500 produkte për sit), shërbimi parësor i klientit, 10 GB hapësirë ​​e magazinimit për sit, gazetat (2000 kontakte në muaj), menaxhimi i llogarisë, mbështetja e telefonit anglez.

Të gjitha planet e habitshme ndryshojnë në lidhje me funksionalitetin e tyre të integruar, termat dhe shërbimet e përfshira. Farëdo abonimi që dëshironi të zgjedhni, do të jeni në gjendje të provoni funksionin e tij të caktuar gjatë provave falas, i cili zgjat për 14 ditë. Krijuesi i faqes në internet gjithashtu bën të mundur përdorimin e zbritjeve të tij të prezantuara rregullisht që ju lejojnë të kurseni të mëdha. Kjo bëhet e mundur, nëse bëni një pagesë një herë për një plan që zgjat 2, 5 ose 10 vjet. Në rast se e bëni mendjen tuaj për të blerë një emër domain në mënyrë të mrekullueshme, do t’ju kushtojë 24,95 dollarë në vit. Kostoja e emrit të domain-it që vjen me emailin bashkangjitur tij, do të jetë disi më e lartë dhe do të përbëjë 25 dollarë në vit.

Squarespace opsionet e çmimeve janë më të gjithanshme në krahasim me Strikingly. Ndërtuesi i faqes së internetit ka një çmim të arsyeshëm, megjithëse nuk ka një plan falas. Përkundrazi, lejon testimin e funksionalitetit të sistemit gjatë provës 14-ditore falas. Kur azhurnoni në planet e paguara, ju mund të zgjidhni midis atyre që synohen për faqet e internetit standarde dhe për dyqanet në internet. Shikoni tani listën e planeve standarde:

Mimet katror

 • personal ($ 12 / mo) – 20 faqe në internet, 3% tarifë e transaksionit të shitjeve, emri i domain personal falas;
 • biznes ($ 18 / mo) – faqe të pakufizuara në internet, tarifë e transaksionit të shitjeve 2%, kredi AdWords;
 • themelor ($ 26 / mo) – numri i pakufizuar i produkteve për të shitur, sasi e pakufizuar e ruajtjes dhe gjerësia e bandës, opsionet e kontabilitetit të integruar;
 • i përparuar ($ 40 / mo) – shtypje e etiketave, transporti i transportit në kohë reale, autorecovery e arkëtimit të braktisur.

Të gjitha abonimet në Squarespace vijnë me një pritje falas dhe emrin e domain. Në rast se posedoni një domen tashmë, do të keni një mundësi ta emëroni atë në Squarespace dhe të rregulloni cilësimet e kërkuara.

Kur krahasojmë opsionet e çmimeve Strikingly dhe Squarespace, duhet të pranojmë që krijuesi i faqes së fundit të internetit është me çmime më të arsyeshme. Edhe pse, Strikingly ka një plan të lirë, opsionet e tij të çmimeve janë më pak të shkathëta dhe të ngarkuara me tipare në krahasim me ato të ofruara nga Squarespace. Për më tepër, Squarespace bën të mundur zgjedhjen midis pajtimeve standarde dhe tregtisë elektronike në varësi të preferencave tuaja të dizajnit në internet.

Ikuditërisht vs Sheshi: Cila është më e mira për SEO?

Vsuditërisht vs Sheshi: Cila është më e mira për SEO?

habitshme jep mundësi të zgjeruara të SEO. Krijuesi i faqes në internet bën të mundur plotësimin e parametrave SEP të faqes në internet për një renditje më të mirë të projekteve në motorët e kërkimit. Ndër cilësimet që mund të plotësoni, ka kuptim të regjistroni etiketat meta për të gjitha faqet e faqes tuaj të internetit, si dhe për të gjithë projektin. Për më tepër, ju mund të zgjidhni dhe vendosni kategorinë e duhur të faqes në internet, favoritët e përshtatshëm, imazhin e aksioneve sociale për faqen tuaj të internetit dhe konfigurimet e tjera që janë të domosdoshme për Optimizimin e Motorit të Kërkimit në uebfaqen tuaj. Newbies me siguri do të vlerësojë mundësinë për të shfletuar listën e kontrollit SEO, gjë që bën të mundur kontrollimin nëse i keni plotësuar të gjithë parametrat siç duhet përpara se të shkoni të jetoni me projektin tuaj.

Squarespace Aftësitë SEO janë gjithashtu në një nivel të denjë. Sistemi lejon hyrje në cilësimet themelore për faqet e produkteve (nëse keni një dyqan në internet) ose seksione në blog. Në krahasim me Mrekullueshëm dhe shumë ndërtuesit e tjerë standardë të faqeve të internetit, Squarespace automatikisht zgjedh dhe përdor emrin e një produkti ose një postimi me titullin SEO të një faqe në internet. Nga rruga, është e pamundur ta redaktoni manualisht, nëse dëshironi të bëni një titull tjetër. E njëjta gjë ka të bëjë me titullin e faqes suaj të internetit e cila gjithashtu do të shfaqet në të gjitha faqet e internetit. Një pikë e dukshme e krijuesit të faqes në internet është se ju lejon të fshehni uebfaqen nga indeksimi nga motorët e kërkimit, pa marrë parasysh arsyet që duhet të bëni. Thjesht shtoni etiketën “noindex” në atë faqe të internetit që dëshironi të fshihni nga indeksimi. Kjo eshte.

Kur bëhet fjalë për opsionet e SEO, Squarespace është gjithashtu lider. Ndërtuesi i faqes në internet bën të mundur jo vetëm plotësimin e të gjithë parametrave të kërkuar për Optimizimin e duhur të Motorit të Kërkimit të projektit tuaj, por edhe të lejojë / mos lejojë indeksimin e faqeve të caktuara të faqes në internet. Kjo është thelbësore për projektet, të cilat janë ende në ndërtim e sipër.

Vsuditërisht vs Sheshi: Cila është më e mira për uebfaqen e biznesit të vogël

Vsuditërisht vs Sheshi: Cila është më e mira për uebfaqen e biznesit të vogël

habitshme funksionon mjaft mirë për zhvillimin e faqes në internet të biznesit të vogël. Ndërtuesi i faqes në internet bën të mundur redaktimin dhe menaxhimin e projekteve të ndryshme të biznesit në lidhje me kërkesat tuaja për krijimin e faqeve në internet dhe nevojat e veçanta. Për shkak të funksionalitetit të gjerë të integruar të platformës, të gjithë përdoruesit mund të fillojnë projekte biznesi, të ngarkojnë / menaxhojnë / azhurnojnë përmbajtjen, të shtojnë / modifikojnë seksione të reja, të lidhin emrat e domeneve, të personalizojnë dizajnin etj..

Për më tepër, është e mundur të integroni format e kontaktit, blloqet e mediave, kutitë e informacionit, elementët e mediave sociale dhe përmbajtje të tjera, gjë që kontribuon në performancën më të mirë dhe zhvillimin e faqes tuaj të biznesit të vogël. Lidhja e llogarive të mediave sociale është gjithashtu e mundur këtu. Ju mund ta bëni atë duke integruar një seksion të burimeve shoqërore në projekt për ta modifikuar më tej atë në përputhje me nevojat e zhvillimit tuaj të faqes në internet.

Ndërtuesi i faqes në internet ju lejon të kontrolloni dhe analizoni statistikat e faqes në internet për të kontrolluar parametrat që ndikojnë në performancën e projektit tuaj. Këto përfshijnë numrin e vizitorëve në uebfaqe, burimet kryesore të trafikut, vendet që vijnë nga përdoruesit, faqet në internet që vizitohen shpesh, shërbimet dhe produktet më të njohura etj. Për më tepër, përdoruesit mund të lidhin Certifikatat SSL në faqet e tyre të internetit për t’u siguruar që janë absolutisht të sigurt për shfletim. një promovim i mëtejshëm.

Squarespace është një zgjedhje perfekte për zhvillimin profesional të faqeve të internetit të biznesit të vogël. Krijuesi i faqes në internet jep një spektër të gjerë mjetesh dhe veçorish që bëjnë të mundur që sipërmarrësit të fillojnë dhe promovojnë në mënyrë efektive projektet e tyre (shiko shembuj realë). Sistemi vjen me disa widget dhe shtesa, integrimi i të cilave mund të rrisë ndjeshëm performancën e faqes suaj të biznesit. Për më tepër, është e mundur të përdoren mjete të marketingut me email, integrimet në mediat sociale dhe opsionet e përcjelljes së statistikave. Me Squarespace, ju mund të krijoni logon tuaj të internetit, të futni Google Maps, kalendarin në internet dhe mjete të tjera biznesi që duhet të keni.

Pika kryesore e krijuesit të faqes në internet është e saj Platforma e caktimit të akuitetit. Ky është sistemi i planifikimit të takimeve në internet, i cili shërben një mjet i dobishëm për sipërmarrësit të gatshëm të promovojnë me sukses projektet e tyre. Platforma bën të mundur përfundimin e shitjeve, duke qëndruar në kontakt me klientët sa herë që kërkohet.

Kur zgjidhni midis Mrekullueshëm dhe Hapësira e Sheshit për zhvillimin e faqes tuaj të biznesit, definitivisht ka kuptim t’i jepet përparësi Squarespace. Krijuesi i faqes në internet vjen me një spektër të gjerë mjetesh dhe karakteristikash të destinuara për krijimin dhe menaxhimin e projektit të biznesit, duke përfshirë pajisje të shumta integruese, platformën e caktimit të akuitetit, Google Maps dhe opsionin e ngulitjes së sistemit të komentimit, kalendarin në internet dhe shumë më tepër.

Cila është më i miri për tregtinë elektronike – Mrekullueshëm ose Wix?

Cila është më i miri për tregtinë elektronike - Mrekullueshëm apo Wix?

habitshme nuk mund të mburret me një motor të fuqishëm eCommerce, por prapë bën të mundur fillimin dhe menaxhimin e dyqaneve të vogla në internet. Për të aktivizuar funksionin, fillimisht duhet të aktivizoni seksionet e tregtisë elektronike në dispozicion në pultin e faqes tuaj të internetit dhe më pas të ngarkoni produktet që planifikoni të ofroni për shitje atje. Për t’i dhënë dritares së shfaqjes modelin e kërkuar, ju jeni të mirëpritur të rregulloni dhe modifikoni katalogun e produktit, si dhe të dizajnoni paraqitjen dhe stilin e përgjithshëm të dyqaneve në internet. Vendosja e parametrave të transportit / pagesës është e mundur edhe këtu. Kur lansoni një dyqan në internet me Strikingly, mbani në mend se krijuesi i faqes në internet nuk tarifon asnjë tarifë të transaksionit për shitjet e bëra me sistemin. Shtë gjithashtu e rëndësishme të nënvizoni se numri i produkteve, si dhe gamën e shërbimeve ku do të keni akses, do të varen nga abonimi që do të përmirësoni.

Squarespace është një zgjedhje e shkëlqyeshme, kur bëhet fjalë për zhvillimin e faqes elektronike të e-commerce. Sistemi është i orientuar drejt krijimit të dyqaneve të vogla / të mesme në internet dhe gjithashtu siguron një gamë të gjerë mjetesh / veçorish të kërkuara për të filluar dhe menaxhuar një uebfaqe të vlefshme dhe të plotë të tregtisë elektronike. Funksionaliteti që do të kërkoni, kur përdorni Squarespace varet gjithashtu nga lloji i pajtimit që do të kërkoni. Krijuesi i faqes në internet ka një grup të veçantë të planeve të destinuara për projektet e e-tregtisë. Të gjithë ata, megjithatë, bëjnë të mundur lidhjen e një Certifikate SSL falas në dyqanin tuaj të internetit, integrimin e një karroce për blerje në çdo faqe të zgjedhjes suaj, krijoni / modifikoni listat e produkteve, shtoni imazhe, caktoni kategori produktesh, rregulloni SKU dhe opsionet e pagesës, të implementojnë opsionet e besnikërisë së klientit, të integrojnë llogaritë e mediave sociale, të futin Google Maps dhe opsionin për të komentuar, etj. Pronarët e dyqaneve të uebit gjithashtu mund të integrojnë kalendarët në internet në projektet e tyre dhe të lidhin Certifikata SSL për sigurinë e zgjeruar të dyqanit / internetit. Nëse planifikoni të punoni në dyqanin tuaj në internet me një ekip bashkëpuntorësh, është gjithashtu e mundur të shtoni disa kontribues në të njëjtën llogari.

Nëse keni të drejtë të filloni një dyqan në internet dhe nuk mund të zgjidhni midis Strikingly dhe Squarespace, ka kuptim t’i jepet përparësi Squarespace. Ndërtuesi i faqes në internet ofron një përzgjedhje të gjerë të veçorive, mjeteve, integrimeve, menaxhimit të produkteve dhe statistikave të ndjekjes së tregtisë. Kjo është më se e mjaftueshme për të krijuar dhe menaxhuar një dyqan online të ngarkuar me karakteristika.

[Papërpunuara]

Cilin të zgjedhësh për Blogim – Mrekullueshëm ose Sheshi?

Cilin të zgjedhësh për Blogim - Mrekullueshëm apo Hapësirë ​​Squares?

habitshme lejon zhvillimin dhe menaxhimin e mëtutjeshëm të një blogu mjaft të bukur. Për ta bërë këtë, duhet të shtoni seksionin përkatës të Blog-ut në faqen e internetit të zgjedhjes suaj dhe të vazhdoni në përshtatjen e tij. Duke përdorur ndërtuesin e faqes në internet, ju do të jeni në gjendje të shtoni dhe modifikoni çdo numër postimesh në blog, futni skedarë mediatik në to, shtoni imazhe, elementë shoqërues të faqerojtësve, video, butona CTA dhe elementë të tjerë që lidhen me blogun. Krijuesi i faqes në internet vjen me një redaktues të dobishëm tërheqës dhe zvogëlim, i cili bën të mundur fillimin dhe azhurnimin e përmbajtjes tuaj në blog kur kërkohet. Nëse gjithashtu kërkohet, mund të aktivizoni veçoritë e ndarjes / komentimit shoqëror.

Squarespace motori i blogezimit është mjaft i fuqishëm dhe bën të mundur krijimin dhe rregullimin e një blogu me cilësi të ngarkuar me veçori (hidhni një vështrim bloge të vërteta të mundësuar nga Squarespace). Kjo është ajo që ju mund të bëni për t’i dhënë asaj dizajnin dhe funksionalitetin e kërkuar: shtoni etiketat e gjeokokimit, aktivizoni ndjekje, RSS dhe komentet, përdorni etiketimin iTunes etj. Nëse keni llogari në rrjetet sociale, ju mund t’i integroni ato në blogun tuaj për të njoftuar lexuesit tuaj në lidhje me azhurnimet, lajmet dhe informacionet e tjera të rëndësishme që dëshironi t’i dini..

Kështu, si Strikingly ashtu dhe Squarespace bëjnë të mundur fillimin dhe menaxhimin e blog-ve të ngarkuar me funksion. Zgjedhja duhet të varet nga madhësia e blog-ut dhe funksionaliteti që prisni të përfitoni. Nëse synoni të krijoni një blog me ekran të plotë, ka kuptim të zgjidhni Squarespace si një platformë më funksionale dhe e përqendruar në ngrohtë.

Struditërisht vs Sheshi: Grafiku i krahasimit të përgjithshëm

habitshmeSquarespace
Lehtësinë e përdorimit:Struditërisht është një ndërtues i lehtë për t’u përdorur në internet, i cili do të apelojë tek newbies dhe ekspertët e dizajnit në internet. Sistemi bën të mundur fillimin / menaxhimin e faqeve të internetit të biznesit, bloget, faqet e uljes, portofolet dhe madje edhe dyqanet e vogla në internet.Squarespace është një krijues i thjeshtë i faqeve të internetit me redaktorin drag-and-drop. Sistemi funksionon mirë për përdoruesit me prapavijë të larmishme në krijimin e faqes, duke bërë të mundur fillimin e blogeve, projekteve të biznesit, dyqaneve në internet, faqeve të uljes etj..
funksionaliteti:Sistemi është i njohur për opsionet e tij të thjeshta të personalizimit të dizajnit, platformat e integruara të blogerisë dhe tregtisë elektronike, opsionet e integrimit në median sociale, marketingun, SEO, sigurinë dhe mjetet e përcjelljes së statistikave.Krijuesi i faqes në internet vjen me një redaktues të përshtatshëm WYSIWYG, motorët e integruar të blogerisë dhe tregtisë elektronike, Mbështetësin e faqes ndërtuese, krijuesin e logos, integrimet sociale, marketingun e avancuar, SEO, mjetet e përcjelljes së statistikave, si dhe veçoritë e ngulitjes së Google Maps dhe platformën e fuqishme Scheduling Scuuling.
Design:Mbledhja e modeleve të sistemit nuk është e pasur. Ka rreth 30 shabllone këtu, por të gjitha ato janë të përgjegjshme, specifike të ngrohtë, të personalizueshme dhe cilësore.Koleksioni i shablloneve Squarespace nuk është mjaft i pasur, por modelet janë të përgjegjshme dhe cilësore. Ato bëjnë të mundur fillimin e llojeve të ndryshme të projekteve, të cilat janë profesionale dhe plotësisht të personalizueshme.
eCommerce:Ndërtuesi i faqes në internet ju lejon të filloni dhe menaxhoni dyqanet e vogla në internet duke krijuar / azhurnuar galeritë e produkteve, duke rregulluar opsionet e pagesës / transportit, duke vendosur parametrat e shfaqjes së dritares së shfaqjes etj..Motori i eCommerce Squarespace bën të mundur fillimin dhe menaxhimin e dyqaneve të vogla dhe të mesme në internet, duke vendosur parametrat e tyre thelbësorë.
Blogging:Me Mrekullueshëm, ju gjithashtu mund të shtoni një seksion të blog-ut në çdo faqe që ju nevojitet. Kjo është ajo ku ju mund të ngarkoni postime të reja, të redaktoni ato ekzistuese, të rregulloni paraqitjen dhe krijimin e blogut në përgjithësi, të integroni skedarët e mediave etj..Me Squarespace, gjithashtu mund të krijoni një blog cilësor. Varet nga ju që ta azhurnoni me postime të reja kur të jetë e nevojshme, si dhe të rregulloni modelin e tij bazuar në preferencat e projektit tuaj.
Biznes i vogël:Ndërtuesi i faqes në internet mund të përdoret për të filluar dhe menaxhuar projekte të biznesit të vogël, duke integruar pajisje të reja dhe skedarë mediatik, ngarkim të përmbajtjeve të reja, vendosjen e parametrave SEO / të sigurisë etj..Platforma është një zgjedhje e këndshme për zhvillimin e faqes së internetit të biznesit të vogël. Ai lejon integrimin e widget-ave të shumëfishtë të biznesit, skedarëve mediatikë, Platformës së Acuity si dhe mjeteve të dobishme të marketingut me email dhe përcjelljes së statistikave.
çmimi:Struditërisht ka një abonim falas dhe tre plane me pagesë. Kostoja e tyre fillon me 8 $ / muaj.Squarespace ka një provë 14-ditore falas dhe disa plane çmimesh për faqet e internetit standarde dhe të tregtisë elektronike. Kostoja e tyre fillon me 12 $ / muaj.
SEO:Në mënyrë të habitshme, është e mundur të vendosni parametrat e faqes suaj të internetit për të rritur pozicionet e saj në motorët e kërkimit.Squarespace është një krijues i faqeve të internetit miqësore me SEO. Përveç që ju lejon të plotësoni parametrat kryesorë të SEO për promovim më të mirë të projektit, ai gjithashtu lejon të fshehni faqen tuaj të internetit ose faqet e saj nga indeksimi nga motorët e kërkimit.
Ndihma për klientët:Baza e Njohurive Informative, Lista e dobishme e Para-Publikimit, Forumi i Ideve, Biseda live 24/724/7 Bisedë live, seksioni FAQ, Sistemi i biletave, Mbështetja e postës elektronike, Forumi i Komunitetit

Përfundimi i krahasimit: Cili është më mirë?

Ikuditërisht dhe Squarespace janë të dy krijuesit e faqeve në internet me mjaft funksione që kanë shumë mundësi dhe mjete të përdorura për fillimin dhe menaxhimin e projekteve profesionale. Secila prej tyre, megjithatë, ka diçka të veçantë për t’u ofruar përdoruesve të saj, gjë që zbulon implikimin aktual të sistemeve.

Ndërsa Strikingly kryesisht funksionon mirë për ndërtimin e blogeve, faqeve të uljes dhe dyqaneve të vogla në internet, Squarespace operon si një sistem i plotë i menaxhimit të përmbajtjes. Mund të përdoret në mënyrë efektive për të filluar dhe menaxhuar në mënyrë efektive faqet e internetit të biznesit të vogël të ngarkuar me veçori, dyqanet në internet dhe portofolet profesionale. Krijuesi i faqes në internet jep një spektër të gjerë karakteristikash, shërbimesh dhe mjetesh të nevojshme për krijimin dhe promovimin e të gjitha llojeve të projekteve. Opsionet e tij të personalizuara të dizajnit të nivelit të lartë së bashku me mjetet e përparuara të biznesit sigurojnë rezultat cilësor pa kompromentuar me lehtësinë e përdorimit. Këto karakteristika e bëjnë platformën një zgjedhje të shkëlqyeshme për të gjitha kategoritë e përdoruesve, pavarësisht prejardhjes së tyre të dizajnit në internet.

Vsuditërisht vs Sheshi: Cila është më mirë? 4.5

 • Ndërtues i plotë i faqes në internet
 • Platforma e planifikimit të akuitetit
 • Mimi i përballueshëm
 • Shpalos – mjet tregimi

Vizitoni faqen e internetit sqarespace.com Vsuditërisht vs Sheshi: Cila është më mirë? 3.5

 • Optimizimi i jashtëm i kutisë celulare
 • Motorët e Blogjeve dhe Tregtisë
 • Para-publikoni dhe listat kontrolluese të SEO
 • Politikë e moderuar e çmimeve

Vizitoni faqen e internetit mrekullisht

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me