Rrjedha e faqeve në internet vs Squarespace

Rrjedha e faqeve në internet vs Squarespace


Kur bëhet fjalë për zhvillimin profesional të faqes në internet, Webflow dhe Squarespace konsiderohen dy krijues të faqeve të internetit që synojnë pro dizajnit të faqeve në internet dhe bëjnë të mundur fillimin e projekteve me shfaqje të plotë.

Shërbimet funksionojnë të shkëlqyera për zhvillimin e faqeve të ndërlikuara të bëra me porosi në shkallë të gjerë dhe vijnë me funksionalitet të fuqishëm, si dhe mjete të shumta për krijimin e faqeve në internet, të nevojshme për të filluar projekte profesionale.

Një fotografi e shpejtë:

WebflowRrjedha e internetit – është një krijues i faqeve në internet, i cili fuqizon të mirat e dizajnit në internet (të dy agjensitë në internet dhe dizajnerët e pavarur ose madje edhe freelancer) për të ndërtuar faqe interneti tërheqëse vizualisht. Edhe pse, krijuesi i faqes së internetit nuk ofron modele të shumta, ai ende vjen me një motor të bukur eCommerce dhe bën të mundur krijimin e projekteve ekskluzive nga e para. Webflow.com

SquarespaceSquarespace – është një shërbim profesional për ndërtimin e uebit, varg i opsioneve dhe tipareve të të cilit janë më shumë sesa të mjaftueshme për të ndërtuar projekte cilësore. Ndërtuesi i faqes në internet është një nga shërbimet më të vjetra atje, i cili kryesisht synon profesionistë krijues dhe të pavarur të projektimit të internetit, shitës me pakicë në internet, blogerë dhe biznese të vogla. Sistemi vjen me një gamë karakteristikash, të cilat funksionojnë njëlloj të këndshme për jo-koduesit, si dhe për specialistët HTML / CSS. squarespace.com

Cili shërbim është udhëheqësi i veçantë i ngrohtë? Apo aktualisht është e pamundur të përcaktohet sistemi që mbizotëron mbi konkurrencën e tij? Të dy krijuesit e faqeve në internet synojnë pothuajse të njëjtën ngrohtë dhe të njëjtin audiencë, por secili shërbim ka grupin e tij unik dhe implikimet. ’Shtë koha e duhur për ta sqaruar këtë në këtë krahasim Squarespace vs Webflow tani.

1. Lehtësia e përdorimit

 • Webflow. Kur filloni të përdorni shërbimin, fillimisht merrni akses në pultin e tij. Kjo kur kupton se sistemi nuk është i orientuar te amatorët, por kryesisht përqendrohet te ata përdorues, të cilët tashmë kanë punuar me softuer të përqendruar në dizajn.

  Redaktori i rrjedhës së faqes

  Ndërfaqja e sistemit duket disi e komplikuar dhe dërrmuese për përdoruesit me aftësi zero të kodimit, por sistemi nuk është i drejtuar drejt kësaj kategorie të përdoruesve. Në një farë mase, ajo ngjason me Adobe Muse strukturë.

  Redaktori i Blog-ut për Rrjedhat e Ujit

  Dizajnuesit e uebit me njohuri specifike të ngrohta, do të mësohen shpejt me të. Ndërfaqja e redaktimit të faqes në internet vjen me shirita të shumëfishtë mjetesh, opsione për redaktimin e HTML / CSS dhe pamjen e faqes në internet, gjë që bën të mundur kontrollimin e mënyrës së krijimit të faqes në internet.

 • Squarespace. Krijuesi i faqes në internet është disi më i thjeshtë se Webflow pasi nuk është e nevojshme të jesh një projektues profesional në internet për të nisur faqet e internetit me këtë shërbim. Ajo është e orientuar kryesisht tek përdoruesi përfundimtar dhe, në këtë mënyrë, ka një kurbë të ngadalshme të të mësuarit.

  Redaktori i katrorit

  Kur punoni me sistemin, nuk do të duhet të investoni shumë kohë për të marrë një projekt cilësor dhe nuk ka nevojë të mësoni bazat e kodimit. Një nga avantazhet e pamohueshme të krijuesit të uebfaqes është kohezioni i saj. Sistemi ofron të gjithë grupin e veçorive të nevojshme për të nisur, rregulluar, publikuar dhe menaxhuar një faqe interneti jashtë kutisë. Alsoshtë gjithashtu e mundur të gjesh këtu emrin e pritjes dhe emrin e domain, i cili është një përfitim tjetër për përdoruesit, të cilëve u mungon koha t’i kërkojnë diku tjetër.

Rrjedha e faqeve në internet vs Squarespace. Të dy krijuesit e faqeve të internetit janë profesionistë dhe lejojnë ndërtimin e faqeve të internetit me cilësi. Fluksi i Uebit, megjithatë, duket më i komplikuar sesa Squarespace dhe kjo është ajo që e bën platformën një zgjedhje të mirë për të mirat e dizajnit në internet.

2. Set i Karakteristikave dhe fleksibiliteti

 • Webflow. Ndërtuesi i faqes në internet mund të mburret me një grup të përparuar karakteristikash që madje do të vijnë deri në zhvillimin e detyrave më të ndërlikuara. Opsionet e saj të redaktimit CSS / HTML të kombinuara me mjete të fuqishme për personalizimin e dizajnit bëjnë të mundur përfitimin e rezultatit më të lartë.

  Redaktori i Kodit të Rrjetit

  Sistemi lejon shtimin e HTML të personalizuar në header dhe footer dhe të integrohet me shërbimin Zapier për të qenë në gjendje të fillojë punë bashkëpunuese në projekt dhe të bëjë përfundimin e shumë detyrave të automatizuara.

  Në një farë mase, Webflow nuk është i ngjashëm me të konkurrentët kryesorë. Ajo pozicionohet si një eCommerce, platformë për blogela dhe CMS vizive. Në të njëjtën kohë, sistemi është mjaft fleksibël dhe ofron mundësi të shumta për krijimin e faqes në internet. Ajo ofron karakteristikat e mëposhtme:

  • forma të personalizueshme;
  • drop down menu;
  • Mundësia e ngulitjes HTML / CSS;
  • Carousels dhe rrëshqitës HTML / CSS;
  • tabs;
  • integrues i prapavijës dhe integrimit i videos;
  • harta interaktive të Google;
  • opsioni i ndarjes sociale;
  • Përbërësit e kutisë së dritës;
  • tipografia me porosi;
  • animime dhe ndërveprime me porosi;
  • navigimi i përgjegjshëm i faqes në internet etj.

  Rrjedha e faqes lejon krijimin e faqeve të internetit të optimizuara për lëvizje që do të shikohen në çdo pajisje. Kjo ndihmon në ndërtimin dhe mbajtjen e audiencës.

  Një nga pikat kryesore të pamohueshme të sistemit është një mundësi për të eksportuar kodin e faqes në internet që keni krijuar kur punoni në projekt. Ju mund të përdorni këtë mundësi për të transferuar më tej faqen në një platformë tjetër ose për ta eksportuar atë te zhvilluesi për personalizimin e zgjeruar. Ka disa ndërtues të faqeve të internetit që demonstrojnë një lëvizshmëri dhe fleksibilitet të tillë dhe kjo është ajo që e bën Webflow të dalë nga turma.

  Pasuritë e rrjedhës së uebit

  Ndërtuesi i faqes në internet gjithashtu meriton vëmendje të veçantë për shkak të motorit të tij të integruar në tregti elektronike. Duke e përdorur atë, do të jeni në gjendje të dizajnoni, shkallëzoni dhe shisni dyqanin tuaj në internet, pavarësisht nga madhësia dhe kompleksiteti i tij. Kjo nuk kërkon ndonjë kodim, ndërsa rezultati që do të përfitoni do të tejkalojë pritjet tuaja. Sistemi ju vë në krye të procesit të krijimit të dyqaneve në internet në mënyrë që të mund të përballoni të gjitha nuancat për të hartuar dizajnin që fillimisht keni krijuar në mendje.

  Rrjedha e internetit integron në mënyrë efektive me shërbime të fuqishme të tregtisë elektronike të palëve të treta, përkatësisht Zapier, MailChimp, ShipStation, QuickBooks dhe më shumë. Kjo ju lejon të krijoni dhe azhurnoni galeritë e produkteve – thjesht shtoni sasinë e kërkuar të produktit dhe specifikoni karakteristikat e tyre kryesore.

  Për të rritur performancën tuaj të dyqanit në internet, gjithashtu mund të gjurmoni statistikat e tij për shkak të analizave të integruara dhe mjeteve të inventarit të pista, të vendosni detajet e transportit, pagesës dhe taksave, të aplikoni efekte paralele dhe të shtoni animacione në projekt, të krijoni promovime dhe oferta speciale për herë të parë dhe klientë besnikë etj. Kini parasysh se të gjitha faqet e internetit të e-commerce në Webflow janë miqësore me SEO. Kjo do të thotë që projekti juaj ka shanse të mira për t’u renditur i lartë në motorët e kërkimit, duke drejtuar kështu më shumë trafik.

  Një avantazh tjetër i krijuesit të faqes në internet është opsioni që bën të mundur ndryshimin e paraqitjes së faqes në internet. Ky opsion nuk është i disponueshëm në shumë shërbime të tjera, por ka ndikim të dukshëm në personalizimin e shabllonit. Nëse dëshironi t’i jepni uebsajtit tuaj dizajnin interaktiv elegant, Webflow bën të mundur integrimin e veçorive të dizajnit më të lartë të lëvizjes.

  Ndërtuesi i faqes në internet është gjithashtu i njohur për opsionet e tij të etiketimit të bardhë. Përdoruesit e sistemit janë në gjendje ta përdorin atë nën emrat e markave të tyre (njësoj si Webydo – një SaaS i njohur me markë) për të ndërtuar besimin e klientit dhe për të rritur performancën e biznesit.

 • Squarespace. Ndërtuesi i faqes në internet është më fleksibël në krahasim me Webflow. Kjo për shkak se përdoret jo vetëm për të hartuar faqet e internetit më të larta, por edhe për t’i bërë ato me pamje të plotë. Krijuesi i faqes në internet vjen me një karrocë të integruar të blerjeve, postim automatik për postimet në shërbimet e zgjedhura etj. Të listuara më poshtë janë veçoritë që e bëjnë platformën një zgjedhje të mirë për të gjithë:

  • koleksion i pasur i widget dhe aplikacioneve në shtëpi;
  • mjete të shumta për personalizimin e dizajnit;
  • Mundësia e importit / eksportit të produktit / përmbajtjes;
  • mundësi bashkëpunimi ekipi (sistemi jep mundësinë e përdorimit të niveleve të ndryshme të menaxhimit të faqes në internet si Administratori, Redaktori i Përmbajtjes, Faturimi, Raportimi, Moderatori i komenteve, komentatori i besuar dhe menaxheri i dyqaneve);
  • sinkronizimi me shërbimet e jashtme (Dropbox, postimi automatik në rrjetet sociale etj).

  Squarespace vjen me një motor të fuqishëm për blogezim. Mbështet opsionin e planifikimit të postimit, renditjen e integruar të autorit Google, opsionet e ekranit pas, mbështetjen e autorëve të shumtë, etiketimin gjeo, personalizimin e URL etj.

  Shtimi i përmbajtjes së katrorit

  Ndërtuesi i faqes në internet është i njohur edhe për tiparet e tij në tregtinë elektronike. Ajo jep një mundësi për të shitur produkte fizike dhe dixhitale, të rregullojë detajet e transportit / pagesës, të integrohet me ShipStation dhe Stripe, mbështetje PayPal etj. Për më tepër, është e mundur të personalizoni postë elektronike të konfirmimit të porosive, të shtoni disa menaxherë të dyqaneve në internet, të krijoni kuponë, eksport të dhëna etj.

Rrjedha e faqeve në internet vs Squarespace. Duke qenë e përqendruar kryesisht në dizajnuesit profesional të faqes në internet, Webflow vjen me një grup më të gjerë karakteristikash dhe opsione më të fuqishme për personalizimin e dizajnit. Ajo ka një sërë karakteristikash specifike të orientuara nga dizajni që ndihmojnë zhvilluesit të krijojnë faqe interneti të bëra me porosi për klientët.

Sheshi hapësirë, nga ana e tij, është më i orientuar tek përdoruesi përfundimtar. Funksionet dhe tiparet e tij janë më fleksibël, intuitivë dhe praktikë për të përmbushur nevojat e përdoruesve jo me përvojë.

3. Modelimet

 • Webflow. Ndërtuesi i faqes në internet ka një koleksion mjaft të bukur modelesh. Deri më sot, numri i tyre tejkalon 180 tema profesionale, të gjitha shfaqin një dizajn të përgjegjshëm.

  Grafiku i Krahasimit të Dizajnit

  WebflowSquarespace
  Numri i Temave:200105
  Temat e personalizuara:&# X2714; PO✘ JO
  Kostoja e Temave:falasfalas
  Redaktori Visual:&# X2714; PO&# X2714; PO
  Dizajn të përgjegjshëm:&# X2714; PO&# X2714; PO
  Redaktimi i kodit CSS:&# X2714; PO&# X2714; PO

  Modelet janë falas dhe të paguara dhe varet nga ju që të zgjidhni ato, të cilat i përmbahen aftësive tuaja aktuale financiare dhe nevojave të projektimit në internet. Kostoja e temave të paguara varion nga 19 deri në 79 dollarë, që absolutisht i përmbahet cilësisë së tyre.

  Modelet e rrjedhës së internetit janë renditur nga industria. Kjo është e dobishme, kur bëhet fjalë për zgjedhjen e modeleve specifike të kamareve. Nëse nuk keni arritur të gjeni një model në koleksion, mund të krijoni temën tuaj nga e para duke zgjedhur një kanavacë bosh.

  Përshtatja e shabllonit është e mundur përmes përdorimit të opsioneve të redaktimit HTML / CSS / JavaScript. megjithatë, ndryshe nga WordPress popullor nuk ka nevojë të redaktoni manualisht kodet – thjesht lansoni një faqe në internet, paraqisni përmbajtjen dhe shikoni mënyrën se si sistemi automatikisht gjeneron kod të qartë semantik. Nëse dëshironi, mund ta ndryshoni vetë këtë kod duke zgjedhur dhe rregulluar blloqet. Ju gjithashtu mund të zgjidhni tipografinë, shikimin paraprak dhe përshtatjen e faqeve të faqes në internet për shfletim celular, të vendosni imazhe dhe video në sfond, të mbivendosni gradientet lineare dhe lineare CSS, etj..

  Ekziston gjithashtu një mundësi për të hartuar, ngarkuar dhe konfiguruar favicon tuaj, të krijoni versionin rezervë të faqes tuaj. Sidoqoftë, mbani mend se është e pamundur të kaloni modelet në lëvizje. Prandaj, jini të vëmendshëm kur zgjidhni temën e përshtatshme.

 • Squarespace. Sistemi është i njohur për shabllonet e tij vizualisht tërheqës, të cilat konsiderohen të jenë ndër mostrat më të mira të industrisë. Krijuesi i faqes në internet aktualisht ofron mbi 105 shabllone për faqet e internetit standarde dhe mbi një duzinë temash për dyqanet në internet.

  Modelet janë gjithashtu të përgjegjshëm në natyrë dhe janë optimizuar për shikimin në celular. Ato ndahen në kategori tematike për lehtësinë e kërkimit. Nëse dëshironi të përdorni aftësitë tuaja të kodimit për të përmirësuar pamjen e faqes tuaj, ju mund ta bëni atë në çdo kohë që dëshironi, pavarësisht nga modeli i zgjedhur.

  Për dallim nga Rrjedha e internetit, Squarespace lejon zgjedhjen e një modeli tjetër gjatë procesit të hartimit të uebit. Në të njëjtën kohë, ju nuk do të jeni në gjendje të krijoni një uebfaqe unike nga e para, edhe nëse shabllonet e ofruara nuk i plotësojnë kërkesat tuaja.

Rrjedha e faqeve në internet vs Squarespace. Kur bëhet fjalë për dizajnin, secili sistem ka të mirat dhe të këqijat e tij. Galeria e modeleve të rrjedhës së internetit është më e gjërë dhe profesionale në krahasim me atë të Squarespace. Mjetet e personalizimit të shërbimit janë gjithashtu më të avancuara, gjë që ndikon në cilësinë dhe funksionalitetin e projekteve të gatshme. Sidoqoftë, sistemi nuk lejon kalimin e temës në mes të procesit të projektimit.

4. Ndihma për klientët

 • Webflow. Duke qenë një sistem i orientuar nga përdoruesi, krijuesi i faqes në internet ofron një bazë të mirë njohurive. Këtu ekziston një Qendër Ndihmëse mahnitëse dhe informuese, e cila përfshin mundësi të shumta të mbështetjes së klientit.

  Ju mund të shikoni dhe të eksploroni mësime të dobishme me video dhe tekst, si të shkruani artikuj, këshilla të përdoruesve dhe rekomandime se si të përfitoni sa më shumë nga puna me ndërtuesin e faqes në internet. Nëse ka diçka që nuk e kuptoni dhe nuk mund ta gjeni në Qendrën e Ndihmës, mund të kontaktoni ekipin e ndihmës së klientit përmes emailit.

 • Squarespace. Ndërtuesi i faqes në internet krenohet me një bazë të gjerë njohurish të përbërë nga shumë mësime video, chat live, punëtori në person, mbështetje me email. Ekziston gjithashtu një Forum Informativ i Komunitetit, ku mund të bëni pyetje rreth sistemit dhe të kërkoni informacionin e paraqitur nga përdoruesit e tjerë.

Hapësira katror vs Rrjedha e internetit. Të dy shërbimet meritojnë vëmendje të veçantë për sa i përket mbështetjes së klientit. Edhe pse, Webflow nuk ka një bisedë live, varg i opsioneve të tij të mbështetjes është ende mjaft i gjerë. Farë është interesante, ju mund të ndani projektet tuaja në rrjedhën e uebit me komunitetin me disa klikime duke u mundësuar përdoruesve të tjerë të shohin projektet tuaja pa bërë ndonjë redaktim për ta.

5. Politika e çmimeve

 • Webflow. Rrjedha e internetit fillimisht është falas për të gjithë. Nuk ka asnjë periudhë prove ose pagesa shtesë për të filluar ndërtimin e faqeve të internetit me sistemin. Kur bëhet fjalë për publikimin e projektit, do të duhet të paguani për pritjen. Mimi do të varet nga numri i faqeve të internetit që planifikoni të krijoni. Sa i përket opsioneve të paguara, çmimi sillet midis 16 dhe 35 $. Planet Pro dhe Team ofrojnë mundësi të pakufizuara të pritjes në internet, veçori të etiketës së bardhë dhe përfitime të tjera.

  WebflowSquarespace
  Opsionet e çmimeve:&# X2714; Lite ($ 16 / mo);
  &# X2714; Pro ($ 35 / mo);
  &# X2714; Ekipi ($ 35 / muaj për përdorues).
  &# X2714; Personale ($ 12 / mo);
  &# X2714; Biznes ($ 18 / mo);
  &# X2714; Dyqani Themelor ($ 26 / mo);
  &# X2714; Dyqani i Avancuar ($ 40).
  Features:&# X2714; Plani falas;
  &# X2714; CMS;
  &# X2714; Pritja e pakufizuar;
  &# X2714; Etiketë e bardhë.
  &# X2714; Tregëti elektronike e fortë;
  &# X2714; Redaktori CSS;
  &# X2714; Importoni në WordPress.
 • Squarespace. Platforma nuk ka një version falas, por prapë ofron një provë falas 14-ditore për të provuar të gjitha tiparet që ofron sistemi. Planet personale dhe të biznesit zakonisht përdoren për të ndërtuar faqe interneti standarde, ndërsa planet themelore dhe të avancuara funksionojnë më së miri për fillimin e dyqaneve në internet.

Rrjedha e faqeve në internet vs Squarespace. Ndërtuesit e faqeve në internet ndryshojnë për sa i përket politikës së çmimeve. Rrjedha në internet lejon ndërtimin e faqeve të internetit absolutisht falas, ndërsa Squarespace nuk ka një mundësi të tillë. Sheshi hapësirë, nga ana e tij, ofron plane të ndara për faqet e internetit standarde dhe të tregtisë elektronike. Karakteristikat dhe rezultatet e tyre ju mund të përfitoni në kërkesa dhe nevoja të ndryshme, duke bërë të mundur zgjedhjen e planit më të mirë në një mënyrë më të thjeshtë dhe më efektive.

Vija e poshtme

Webflow dhe Squarespace janë përfaqësues të denjë të krijuesve profesionistë të faqeve në internet. Të dy sistemet mund të mburren me grupe të fuqishme funksionesh dhe opsione të përparuara të personalizimit të dizajnit. Uebfaqet e krijuara me këto shërbime duken profesionale dhe sigurojnë cilësi të lartë. Kjo është arsyeja pse, përcaktimi i drejtuesit të krahasimit është mjaft i komplikuar për sasinë mbizotëruese të përdoruesve. Pra, cili prej tyre është fituesi në këtë drejtim? Whatfarë shërbimi mund të sigurojë kthim më të mirë të investimeve?

WebflowWebflow është një krijues i faqeve në internet që ka shumë për të ofruar për dizajnuesit profesionistë të internetit. Kjo është platforma, e cila fillimisht pozicionohet si një CMS vizuale e orientuar nga dizajnuesit dhe agjensitë në internet me përvojë. Këta klientë kryesisht synojnë zhvillimin e projekteve të ndërlikuara (përfshirë faqet e internetit të e-commerce) dhe kanë nevojë për një shërbim për të arritur në këto kërkesa specifike. Rrjedha e faqeve në internet mund të përputhet me këto shumë nevoja. Webflow.com

SquarespaceSquarespace është një krijues i faqeve në internet, i cili vjen i pajisur me motorin e vet të tregtisë elektronike dhe ka plane të ndara për dyqanet në internet. Ndërtuesi i faqes në internet siguron lehtësinë e përdorimit krahasues, por akoma funksionon më mirë për webmasterët. Sidoqoftë, sistemi disi mbetet prapa Webflow për sa i përket funksionalitetit, grupit të veçorive dhe opsioneve të personalizimit të dizajnit. squarespace.com

Në përgjithësi, ju mund të testoni të dy sistemet dhe të bëni zgjedhjen tuaj në varësi të nevojave tuaja. Para se të zgjidhni një, peshoni të gjitha të mirat dhe të këqijat e secilës platformë, si dhe orientimin e sistemit dhe audiencën që ajo synon. Kjo përfundimisht do t’ju ndihmojë të bëni zgjedhjen e duhur.

Përmbledhje Grafiku i Krahasimit

WebflowSquarespace
Lehtësinë e përdorimit:Rrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs Squarespace
Features:Rrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs Squarespace
Designs:Rrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs Squarespace
Ndihma për klientët:Rrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs Squarespace
çmimi:Rrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs Squarespace
Rezultati i përgjithshëm:Rrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs SquarespaceRrjedha e faqeve në internet vs Squarespace

Provoni Tani Rrjedhin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me