Rrjedha e faqeve në internet kundër Elementor

Rrjedha e faqeve në internet kundër Elementor

Rrjedha e internetit dhe Elementor janë dy zgjidhje për ndërtimin e uebit, secila prej të cilave i shërben një qëllimi të caktuar. Ndërsa Webflow është një krijues i faqeve të internetit DIY i destinuar kryesisht për projektuesit, Elementor është një ndërtues faqesh i krijuar për të WordPress.

Të dy sistemet ia vlen të kushtojnë vëmendje për shkak të funksionalitetit të tyre dhe shkathtësisë së opsioneve të personalizimit të dizajnit. Sidoqoftë, është e rëndësishme të jesh i vetëdijshëm për tiparet dhe specifikimet e tyre individuale që mund të ndikojnë në rezultatin e projektit tuaj.

Një fotografi e shpejtë:

WebflowRrjedha e internetit – është një ndërtues modern i faqes cloud, i cili ka fituar reputacion të mirë për shkak të besueshmërisë, funksionalitetit dhe qasjes ekskluzive të dizajnit në internet. Platforma mund të krahasohet me sistemin e menaxhimit të përmbajtjes si WordPress për sa i përket kompleksitetit dhe setit tipar të ofruar. Përdoret për të filluar projekte të nivelit të lartë profesional për përdorim personal dhe të biznesit. Webflow

ElementorElementor – është një krijues i faqeve në internet, i cili është krijuar për krijimin e faqeve në internet për projektet WordPress. Sistemi vjen me një redaktues drag-and-drop dhe ndërfaqe mjaft intuitive që e bëjnë atë të kuptueshëm për jo-teknikat dhe miratimet e dizajnit në internet. Për më tepër, nuk kërkon njohuri HTML / CSS për të filluar me lehtësi. Elementor

Të dy sistemet qëndrojnë larg nga turma për shkak të qasjes së tyre të lartë të personalizimit të projektimit, funksionalitetit dhe gamës së karakteristikave të ofruara. Cila prej tyre funksionon më mirë për fillimin e uebfaqeve standarde dhe çfarë publiku synojnë? ’Shtë koha e duhur për ta zbuluar këtë në krahasimin tonë tani.

1. Lehtësia e përdorimit

 • Webflow. Siç kemi thënë më parë në tonë Krahasimi Webydo vs Webflow, krijuesi i faqes në internet ofron një proces mjaft të thjeshtë të regjistrimit. Sidoqoftë, nuk është sistemi më i lehtë që mund të gjesh aktualisht në internet. Ajo vjen me një panel të komplikuar dhe panel kontrolli që janë të tepërt me karakteristika dhe mjete. Newbies do ta gjejë këtë të komplikuar dhe ata patjetër do të kërkojnë shumë kohë dhe përpjekje për t’u mësuar me sistemin dhe specifikimet e tij. Kjo është arsyeja pse krijuesi i faqes në internet kryesisht synon agjensitë e projektimit në internet dhe zhvilluesit profesional me ekspertizë themelore për krijimin e faqeve të internetit.

  Redaktori i rrjedhës së faqes

  Kur punoni në projektin tuaj të projektimit në internet, do të hasni në opsione të shumta, mjete, kategori dhe seksione që do të duhet të shfletoni për të përballuar me sukses detyrën. Për të përfituar sa më shumë nga implikimi i tyre, do të duhet të mësoni bazat HTML. Kjo është mënyra e vetme e sigurt për t’i dhënë projektit tuaj një dizajn të personalizuar dhe unik. Kështu, ne mund të konkludojmë se Webflow është shumë më i komplikuar në krahasim me konkurrencën e tij të ngrohtë dhe kërkon përfundimisht kohë për të zotëruar sistemin.

 • Elementor. Ky është krijuesi i specializuar i faqes së përparme pa pagesë për faqet e internetit të WordPress, e cila u krijua për zhvilluesit e faqeve në internet, specialistët e marketingut dhe sipërmarrësit. Kjo lejon që projektuesit e uebit të marrin kontroll të plotë mbi projektet e tyre, duke u dhënë atyre pamje të lartë dhe funksionalitet të përparuar.

  Krijuar në vitin 2016, sistemi arriti të evoluojë në një mjet popullor që është bërë i përhapur në mbi 180 vende të botës. Duke përdorur mjetin, ju mund të filloni bloge me cilësi, faqet e uljes, faqet e internetit të biznesit dhe madje edhe dyqanet në internet. Sistemi kërkon shkarkim dhe instalim, por kjo nuk kërkon shumë kohë. Procesi është i thjeshtë, i shpejtë dhe intuitiv dhe po kështu është vetë krijuesi i faqes në internet.

  Redaktori i elementeve

  Elementor është një zgjedhje e shkëlqyeshme për përdoruesit, të cilët dëshirojnë të paraqesin përmbajtjen e tyre para audiencës pa ndonjë aftësi CSS / HTML të përfshirë. Sistemi ka një ndërfaqe drag-and-drop, e cila është mjaft intuitive dhe miqësore për përdoruesit. Me Elementor, ju mund të krijoni faqe dhe postime të reja me porosi, të ndërtoni struktura të reja përmbajtjesh dhe elemente të reja, të përdorni shtojcën me çdo temë WP të zgjedhjes suaj etj. Për të thjeshtuar aplikimin e sistemit, mund të shikoni videon hyrëse që ofron drejt që nga fillimi për të përvijuar këshillat themelore dhe hapat e nevojshëm për të filluar dhe menaxhuar një projekt të WordPress me fund të lartë.

Rrjedha e faqeve në internet kundër Elementor. Të dy krijuesit e faqeve në internet janë miqësore dhe funksionale, por Webflow është pak më i komplikuar në krahasim me Elementor për shkak të tabelës së tij të tepërt dhe të ngarkuar me karakteristika. Sidoqoftë, mendja se ai element kërkon shkarkim dhe instalim, që nënkupton investime shtesë në kohë dhe përpjekje.

2. Set i Karakteristikave dhe fleksibiliteti

 • Webflow. Ndërtuesi i faqes në internet ka shumë karakteristika, mjete dhe elemente të personalizimit të dizajnit që e bëjnë atë të mbizotërojë mbi konkurrentët. Siç u përmend më lart, është disi i ngopur me mjete dhe veçori që i japin asaj tipare CMS. Sistemi ka shumë për të ofruar për ekspertët e dizajnit në internet, duke i lënë kështu ata të krijojnë projekte të një lloji. Ajo vjen me një redaktues të përparuar HTML / CSS, Blogging të gjerë, integrimin dhe opsionet e promovimit të faqes në internet. Ndërtuesi i faqes në internet integron pa probleme me një numër shërbimesh të jashtme si Zapier, After Effects, Lottie dhe shumë më tepër. Këto integrime i japin projektit tuaj performancë të lartë fund dhe dizajn të shkëlqyeshëm.

  Paneli i rrjedhës së faqeve në internet

  Motori i tregtisë elektronike është një nga pikat kryesore të sistemit. Ai lejon krijimin e dyqaneve cilësore në internet, të cilat, megjithatë, janë disi të kufizuara në funksionalitet në krahasim me ato të lançuara me shumë Alternativa e rrjedhës së internetit. Nuk është çudi pasi ndërtuesi i faqes në internet nuk është i përqendruar ekskluzivisht në zhvillimin e projektit në e-Tregti. Kur filloni dyqanet në internet me Webflow, ju do të jeni në gjendje të integroni një karrocë blerëse, të shtoni dhe azhurnoni listat e produkteve, të zbatoni zbritje dhe oferta speciale, të vendosni detaje pagese dhe transporti. Sistemi gjithashtu ka mundësuar që pronarët e dyqaneve në internet të mbledhin dhe ruajnë informacionin e klientëve për t’i përdorur më tej për qëllime të marketingut.

  Krijimi dhe integrimi i galerive Lightbox është një avantazh tjetër i sistemit. Varet nga ju që të zgjidhni imazhe dhe video që dëshironi të paraqisni para audiencës së synuar si një galeri Lightbox. Kjo do të rrisë shkallën e angazhimit të klientit tuaj dhe popullaritetin e faqes në internet në përgjithësi.

 • Elementor. Ndërtuesi i faqeve në internet vjen me një sërë karakteristikash të nevojshme për të përfunduar me sukses një gamë të gjerë të detyrave të projektimit në internet. Lista e veçorive përfshin zhvillimin e formave të reja, projekte të tregtisë elektronike, faqet e uljes, seksionet e internetit me porosi dhe çfarë jo.

  Farë është e rëndësishme, sistemi është në përputhje me të gjitha temat e WordPress. Pavarësisht se çfarë modeli ju zgjidhni për projektin tuaj, ai do të funksionojë pa dyshim me të, qoftë një temë falas ose me pagesë. Sistemi jep mbështetje shumë-gjuhëshe pasi aktualisht është në dispozicion në mbi 20 gjuhë. Për më tepër, përdoruesit mund të zgjedhin opsionin duke i lejuar ata që të përkthenin projektin në ato gjuhë që nuk përfshihen në listë.

  Elementor ju lejon të krijoni uebfaqe interaktive dhe tërheqëse përmes përdorimit të mjeteve dhe veçorive të animacionit interaktiv. Ata bëjnë të mundur krijimin e animacioneve lëvizës dhe efekteve që rri pezull që i japin projekteve pamjen unike dhe me stil.

  Redaktori i Teksteve Elementor

  Kur flasim për funksionalitetin e Elementor, nuk mund të përmendim veçori të shumta integrimi që ofron sistemi. Ndër shërbimet më të njohura të palëve të treta me të cilat integrohet sistemi, ka kuptim të përmendim bibliotekat MailChimp, ActiveCampaign, ConvertKit, HubSpot, Campaign Monitor, Zapier, Adobe TypeKit, Discord, GetResponse, Drip, MailerLite, Slack, Custom Icon, etj. , sistemi përmban mundësi dhe mjete të përparuara të mediave sociale. Këto përfshijnë butona të aksioneve, bllokada, widget për ikona sociale, opsione për futjen e Facebook, faqe në Facebook dhe komente, butoni Facebook dhe më shumë.

  Elementor gjithashtu ofron një ndërtues që shfaqet, i cili lejon krijimin dhe integrimin e formave që shfaqen për performancën më të mirë të faqes në internet dhe opsionet e synimeve të përdoruesve të lartë. Ekziston gjithashtu një ndërtues profesional i temave dhe i integruar Ndërtues WooCommerce, i cili lejon hapjen dhe administrimin e dyqaneve në internet. Nga rruga, ju gjithashtu mund të krijoni dhe menaxhoni dyqanet në internet për shkak të platformës së integruar të tregtisë elektronike, e cila lejon përdorimin e aplikacioneve dhe pajisjeve popullore për të krijuar tabela të avancuara të çmimeve, duke shtuar menutë dhe katalogë të produkteve, duke shfaqur produkte WooCommerce dhe kategoritë e tyre etj..

  Elementet popup

  Ndërtuesi i faqes në internet u jep mundësinë e përdorimit të shumë tipareve të marketingut që kontribuojnë në promovimin më të shpejtë të projekteve të gatshme të WordPress. Ajo që mund të bëni me sistemin është lançimi i faqeve profesionale të uljes, krijimi i formave profesionale në internet përmes integrimit të widget formave, shtimi i një karikeli rrotullues të përdoruesit rrotullues dhe një widget yll vlerësimi, integrimi i një kohëmatësi të llogaritjes në projektin tuaj. Ju gjithashtu mund të vendosni lidhje veprimi që u japin mundësinë e dërgimit të lajmëtarëve të njohur si WhatsApp dhe shërbimeve të tjera, përkatësisht Google Calendar, Waze dhe shumë më tepër.

  Më në fund, krijuesi i faqes në internet bën të mundur që të aplikoni një gamë të gjerë ndërveprimesh, siç janë efektet lëvizëse, widget CTA, widget me tituj të animuar, animacione hover, widget flip box, animacione hyrje, paralel, 3D anim dhe efekte të miut për të përmendur disa.

Rrjedha e faqeve në internet kundër Elementor. Kur bëhet fjalë për aspektin e funksionalitetit, të dy sistemet kanë shumë për të ofruar. Fluksi i Uebit, megjithatë, është një platformë më e ngarkuar me karakteristika pasi lejon hyrjen në një grup karakteristikash të fuqishme, të gjithanshme dhe efektive. Krijuesi i faqes në internet gjithashtu lejon krijimin e llojeve të ndryshme të projekteve për platforma të ndryshme, ndërsa Elementor është i pajtueshëm vetëm me modelet e WordPress.

3. Modelimet

Grafiku i Krahasimit të Dizajnit

WebflowElementor
Numri i Temave:200300
Importi i Temës:&# X2714; PO✘ JO
Redaktori Visual:&# X2714; PO&# X2714; PO
Redaktimi i kodit CSS:&# X2714; PO&# X2714; PO
Dizajn të përgjegjshëm:&# X2714; PO&# X2714; PO
 • Webflow. Koleksioni i modelit të krijuesit të uebfaqes është mjaft mbresëlënës dhe i gjithanshëm, i cili shihet qartë në shembuj të shumtë të rrjedhës së uebit. Aktualisht, galeria e shablloneve të shërbimit përfshin mbi 200 dizajne profesioniste, të gjitha këto paraqesin një cilësi të lartë dhe planifikim të përgjegjshëm.

  Numri i shablloneve të Webflow, megjithatë vazhdon të rritet me çdo vit që kalon pasi zhvilluesit e sistemit i kushtojnë shumë vëmendje zhvillimit të tij.

  Krijuesi i faqes në internet ka dizajne premium falas dhe të paguar, edhe pse, nuk ka ndonjë ndryshim të madh midis tyre, sipas mendimit të ekspertëve.

  Që nga sot, ka mbi 30 shabllone falas. Sa i përket asaj të paguar, kostoja e tyre varion nga 24 deri në 79 dollarë për temë. Një aspekt interesant është se krijuesi i faqes në internet ju lejon të zgjidhni disa opsione shablloni për faqe të ndryshme, duke përfshirë Shtëpi, Shërbime / Produkte, Shqyrtime, Kontakte etj..

  Modelet e rrjedhës së uebit

  Kur zgjidhni një shabllon, mund ta hidhni një vështrim në detaje duke përdorur modalitetin Paraprakisht. Nëse nuk ju pëlqen modele të disponueshme për ndonjë arsye, Webflow ju lejon të zgjidhni një kanavacë bosh për ta rregulluar më tej atë nga e para dhe për të marrë një dizajn të uebfaqes absolutisht të personalizuar.

 • Elementor. Krijuesi i faqes në internet është dhënë si grup i gjithanshëm i projektimit që vjen me mbi 80 mjete të larta të projektimit. Kjo e bën më të thjeshtë krijimin e një faqe interneti absolutisht falas nga e para, duke përfshirë zhvillimin e 404 faqeve, faqeve të kërkimit, footers dhe headers, arkivat e internetit dhe elementë të tjerë të rëndësishëm të internetit.

  Pamja e modalitetit me përgjegjësi elementare

  Nëse keni qëllim të përdorni një temë të gatshme, Elementor lejon të bëjë edhe atë. Koleksioni i saj i modelit përfshin shumë lloje të faqeve të njohura, të tilla si faqet e faqes së uljes dhe faqosjet e portofolit, sektorët e shërbimit / produktit, format e kontaktit etj. Zgjedhja e një teme të gatshme nuk do të thotë që nuk do të jeni në gjendje ta rregulloni ashtu si ju pëlqen . Sistemi lejon qasje në pultin e tij, ku mund të shtoni elemente të reja, të lëvizni dhe të ndryshoni pozicionet e blloqeve të përmbajtjes dhe të përfundoni hapa të tjerë që lidhen me dizajnin. Për t’i dhënë pamjes ekskluzive të uebfaqes tuaj, sistemi lejon integrimin e videove në sfond, modifikimin e cilësimeve të tyre dhe opsionet e ekranit.

  Ndërtuesi i faqes në internet bën të mundur kontrollimin e mënyrës se si duket projekti juaj duke shikuar paraprakisht hartimin e tij në modele dhe dimensione të ndryshme të ekranit – si në desktop ashtu edhe në celular. Nëse jeni të kënaqur me rezultatin dhe dëshironi ta ruani atë, Elementor lejon hyrjen në butonin “Ruaj” për t’ju lejuar të ruani modelin tuaj për projektet e ardhshme.

Rrjedha e faqeve në internet kundër Elementor. Të dy ndërtuesit e faqeve të internetit shkëlqejnë në personalizimin e dizajnit. Ata bëjnë të mundur fillimin dhe menaxhimin e projekteve profesionale dhe të ngarkuara me karakteristika. Fluksi i Uebit, megjithatë, vjen me një koleksion më të gjerë modelesh, ndërsa shuma e opsioneve të saj të integruara të personalizimit të dizajnit tejkalon përfundimisht konkurrencën e saj. Në këtë drejtim, Rrjedha e internetit mbizotëron mbi Elementor.

4. Ndihma për klientët

 • Webflow. Një tjetër arsye për t’i dhënë përparësi krijuesit të faqes në internet është shërbimi i fuqishëm i tij për mbështetjen e klientëve. Siç u përmend në tonë rishikime të mëparshme, sistemi ofron një bazë të denjë të njohurive të përbërë nga mësime të shumta video dhe teksti. Ata dëshmojnë se janë shumë të dobishëm, duke marrë parasysh kompleksitetin e krijuesit të faqes në internet dhe fokusin e tij të fortë për projektuesit. Përdoruesit gjithashtu mund të marrin qasje në një forum dhe një blog, ku të gjithë mund të gjejnë informacione të lidhura me sistemin. Për më tepër, platforma ofron mbështetje dhe ndihmë individuale të ekspertëve të tyre për ata përdorues, të cilët nuk mund të gjejnë përgjigje të pyetjeve të tyre më vete. Kjo do të ndihmojë kur biseda e drejtpërdrejtë dhe mbështetja me email do të ndihmojnë. Për fat të mirë, këto mundësi janë në dispozicion 24/7.

  vetëm si Adobe Muse dhe shërbime të tjera profesionale të projektimit në internet, Webflow kryesisht synon dizajnuesit profesionistë të faqes në internet. Sidoqoftë, ajo ende vendos theks të fortë në aspektin arsimor. Do përdorues mund të hyjë në Universitetin Webflow për të marrë njohuri shtesë mbi bazat e punës me sistemin.

 • Elementor. Ndërtuesi i faqeve vjen me mbështetje të dobishme dhe të zgjeruar të klientit, i cili lejon përdoruesit e lirë dhe premium të marrin të gjithë informacionin e kërkuar të lidhur me sistemin. Për të kontaktuar me ekipin mbështetës dhe për të gjetur përgjigje në pyetjet tuaja, është më mirë të paraqisni një pyetje përmes formularit të Na Kontaktoni të disponueshëm në faqen e internetit. Abonentët e planit të paguar marrin prevalencën nga ekspertët e sistemit, i cili siguron përgjigjet shumë më shpejt.

  Pasi të regjistroheni për shërbimin, do të keni mundësi të shikoni videon hyrëse, e cila është në dispozicion në pultin e faqes tuaj të WordPress. Një shpërblim i dukshëm është se nuk ka nevojë të kaloni nga paneli i administratorit të projektit dhe faqja e internetit e Elementor për ta bërë atë. Gjithçka është e shpejtë, e thjeshtë dhe e përshtatshme. Një tjetër mundësi për të trajtuar problemet tuaja është të shfletoni bazën e gjerë të njohurive të sistemit. Ky është destinacioni më i mirë për përdoruesit që kërkojnë artikuj, të cilat përfshijnë të gjitha hapat dhe detajet e procesit të hartimit të faqes në internet. Nëse e konsideroni një mundësi për të kaluar në WordPress ose thjesht planifikoni të filloni një projekt me CMS nga e para, do të jeni të kënaqur të zbuloni se Elementor krenohet me një komunitet të gjerë përdoruesish, i cili vazhdon të rritet dhe mund t’ju ndihmojë të zgjidhni problemet në kohë.

Rrjedha e faqeve në internet kundër Elementor. Të dy sistemet janë të shkëlqyera, kur trajtojnë ndihmën e ndihmës së klientit. Përveç bazës së gjerë të njohurive dhe bollëkut të udhëzimeve, ato ofrojnë ndihmë individuale, burime arsimore dhe komunitet të fuqishëm të përdoruesve. Fluksi i Uebit, megjithatë, lejon gjithashtu qasje në veçorinë e bisedës live, e cila aktualisht nuk është në dispozicion në Elementor.

5. Politika e çmimeve

WebflowElementor
Opsionet e çmimeve:&# X2714; Planet e sitit:
Faqja e internetit
(12 $ / muaj themelore, CMS 16 $ / muaj,
Biznes 36 $ / muaj
) dhe
eCommerce (29 $ / muaj standard, Plus $ 74 / muaj, $ 212 / muaj i Avancuar);
&# X2714; Planet e llogarisë:
Individual
(Falas 0 / muaj, Lite 16 $ / muaj,
Pro $ 35 / muaj
) dhe
ekip (Ekipi 29 $ / muaj, Ndërmarrja 74 $ / muaj).
&# X2714; Plani Personal: $ 5 / muaj për 1 faqe në internet;
&# X2714; Plan biznesi 9 dollarë / muaj për 3 faqe në internet;
&# X2714; Plani i Pafund 17 dollarë në muaj / për numrin e pakufizuar të faqeve të internetit.
Features:&# X2714; Plani falas;
&# X2714; CMS;
&# X2714; Pritja e pakufizuar;
&# X2714; Zgjidhja e faturimit të klientit.
&# X2714; 300+ shabllone Pro;
&# X2714; Mbi 50 widget;
&# X2714; Mbështetje dhe azhurnime 1-vjeçare;
&# X2714; Popup dhe ndërtues temash.
 • Webflow. vetëm si Wix dhe shumë sisteme të tjera moderne freemiumi, krijuesi i faqes në internet ka një plan falas, i cili nuk skadon kurrë dhe disa abonime premium. Plani i Lirë funksionon mirë për testimin e sistemit, por vështirë se do të jetë një zgjedhje e mirë për zhvillimin e projekteve të ngarkuara me funksion. Kjo për shkak se një plan falas vjen me kufizime të caktuara të sistemit që nuk ju lejojnë të përfitoni sa më shumë nga seti i veçorive të platformës. Kështu, një abonim falas nuk heq flamurin e sistemit nga faqja e internetit dhe nuk ofron veçori eksportuese të kodit.

  Planet e icingmimeve të Fluksit të Internetit

  Duke folur për planet e paguara, Webflow ofron dy grupe të mëdha të pajtimeve. Këto janë planet e faqes dhe llogarisë. Secila prej tyre, nga ana e vet, vjen me një specifikim më të detajuar të planit. Kështu, Planet e Sajtit përfaqësohen nga Uebfaqja dhe pajtimet e e-Tregtisë, ndërsa Planet e Llogarive përfshijnë pajtimet individuale dhe të ekipit. Secila prej këtyre grupeve të planeve, nga ana e vet, përfaqësohet më tej nga grupe më të vogla të planeve. Për më tepër, krijuesi i faqes në internet ofron një zgjidhje të lartë të faturimit të klientit, e cila eliminon nevojën që freelancer të paguajnë për përdorimin e sistemit, duke diskutuar këtë pyetje individuale me një klient.

 • Elementor. Ndërtuesi i faqeve është absolutisht falas për ta shkarkuar, instaluar dhe përdorur. Sidoqoftë, sistemi vendos kufizime të caktuara të funksionalitetit për ata përdorues, të cilët mbeten në planin falas. Nëse keni ndërmend të merrni më shumë fleksibilitet dhe funksionalitet të përparuar, sistemi lejon të zgjidhni nga tre pajtime të paguara. Këto përfshijnë plane personale, biznesi dhe plane të pakufizuara. Dallimi kryesor midis tyre është në numrin e faqeve në internet që një përdorues mund të krijojë, sasinë e widget-ve dhe modeleve të ofruara me një kosto të caktuar.

  Kostoja e elementit

Rrjedha e faqeve në internet kundër Elementor. Sa i përket aspektit të çmimeve, Rrjedha e internetit është disi më e shtrenjtë në krahasim me Elementor. Në të njëjtën kohë, krijuesi i faqes së internetit ofron një zgjedhje më të gjithanshme dhe të gjerë të planeve, e cila lejon përdoruesit të zgjedhin pajtimin që funksionon më mirë për llojin e projektit të tyre. Ajo gjithashtu ofron një grup më të avancuar të veçorive, i cili përfundimisht lejon fillimin e një projekti të ngarkuar me veçori.

Vija e poshtme

Vendimi për të zgjedhur midis Webflow dhe Elementor nuk është mjaft i vështirë pasi secili ndërtues i faqes në internet shërben një qëllim të caktuar dhe vjen me një grup të veçantë karakteristikash. Sidoqoftë, secili sistem ka specifikimet e tij dhe parametrat unikë që përdoruesi duhet të jenë të vetëdijshëm, kur vazhdojnë procesin e dizajnimit të uebit.

WebflowRrjedha e internetit – është një krijues i faqeve të internetit me funksion, i cili bën të mundur fillimin dhe menaxhimin e llojeve të ndryshme të faqeve të internetit. Sistemi është i ndërlikuar dhe disi mbingarkues për timerët e parë pasi fokusi i tij kryesor është vendosur tek zhvilluesit profesionistë të faqes në internet. Webflow

ElementorElementor – është një krijues i njohur i faqeve në internet, i cili përdoret për të krijuar shabllone me cilësi, vizuale tërheqëse dhe të personalizueshme të WordPress. Sistemi është falas, por kërkon shkarkim dhe instalim paraprak. Ajo vjen me një grup të veçantë karakteristikash dhe mjetesh të nevojshme për të filluar një projekt të denjë dhe funksional WordPress. Elementor

Kur zgjidhni midis sistemeve, ju rekomandojmë të filloni me Rrjedhin në internet. Nëse e kuptoni se nuk ju del nevoja për ndonjë arsye, do të jetë e mundur që pa probleme kaloni te WordPress, instaloni Elementor dhe vazhdoni të punoni me të.

Rrjedha e internetit vs Shopify: Grafiku i Krahasimit

WebflowElementor
1. Lehtësia8 nga 109 nga 10
2. Karakteristikat9 nga 108 nga 10
3. Dizajni9 nga 108 nga 10
4. Mbështetje10 nga 109 nga 10
5. Prmimi10 nga 109 nga 10
Në përgjithësi:9.2 nga 108.8 nga 10
Provoje tani Provoje tani
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me