Hapësirë ​​katror vs WooCommerce

Hapësirë ​​katror vs WooCommerce


Procesi i ndërtimit të një dyqani të suksesshëm në internet ka të bëjë jo vetëm me banderolat e Thirrjes në veprim, opsionet e pagesës ose metodat e transportit. Ajo gjithashtu kërkon një përzierje të krijimtarisë për sa i përket dizajnit, marketingut dhe promovimit.

Kjo është ajo ku Squarespace dhe WooCommerce mund të vijnë në dispozicion. Para së gjithash, të dy ofrojnë funksionalitetin bazë të tregtisë elektronike. Së dyti, ato ofrojnë mjaft pajisje shtesë për të zgjeruar biznesin tuaj dhe për të rritur dyqanin dixhital në internet.

Një fotografi e shpejtë:

SquarespaceSquarespace – është një ndërtues i ciklit të plotë në uebfaqe që tashmë ka bërë një emër për vete falë modeleve të tij elegant dhe të dizajnuara pa përsosmëri. Sidoqoftë, përdoruesit duhet të marrin në konsideratë faktin që platforma ka një funksion të zgjeruar të tregtisë elektronike të integruar në secilën nga temat e tij. Përveç se janë elegant dhe tërheqëse, modelet e Squarespace vijnë me mjete të integruara të administrimit të inventarit, fushata të automatizuara të marketingut, etj.. SquarespaceSquarespace – është një ndërtues i ciklit të plotë në uebfaqe që tashmë ka bërë një emër për vete falë modeleve të tij elegant dhe të dizajnuara pa përsosmëri. Sidoqoftë, përdoruesit duhet të marrin në konsideratë faktin që platforma ka një funksion të zgjeruar të tregtisë elektronike të integruar në secilën nga temat e tij. Përveç se janë elegant dhe tërheqëse, modelet e Squarespace vijnë me mjete të integruara të administrimit të inventarit, fushata të automatizuara të marketingut, etj..

WooCommerceWooCommerce – është një shtojcë për faqet e internetit të WordPress që duan të shesin mallra në internet. Për dallim nga Squarespace, ai nuk është një platformë ndërtimi në internet. WooCommerce është një aplikacion falas i krijuar për të menaxhuar produktet, nisur promovimet dhe për të krijuar dyqane online me ciklin e plotë me lehtësi. Shtojca është mjaft e thjeshtë për tu instaluar dhe instaluar. Për më tepër, ajo ofron disa shtesa shtesë që mund t’i gjeni përfituese. WooCommerceWooCommerce – është një shtojcë për faqet e internetit të WordPress që duan të shesin mallra në internet. Për dallim nga Squarespace, ai nuk është një platformë ndërtimi në internet. WooCommerce është një aplikacion falas i krijuar për të menaxhuar produktet, nisur promovimet dhe për të krijuar dyqane online me ciklin e plotë me lehtësi. Shtojca është mjaft e thjeshtë për tu instaluar dhe instaluar. Për më tepër, ajo ofron disa shtesa shtesë që mund t’i gjeni përfituese.

Rivalët tanë të sotëm janë mjaft të njohur në mesin e përdoruesve në të gjithë globin. Ato shërbejnë të njëjtat synime, që është shitja e produkteve në internet. Sidoqoftë, ata e bëjnë atë në një mënyrë krejtësisht të ndryshme. Krahasimi është të nënvizoni tiparet kryesore për t’ju lejuar të vendosni se cila është zgjidhja më e mirë.

1. Lehtësia e përdorimit

Krahasimi i Squarespace dhe WooCommerce është i njëjtë me krahasimin e një ndërtuesi tipik të faqes në internet me WordPress. E para vjen si një komplet gjithçka-në-një dhe nuk ka nevojë të kujdeset për domenin ose hostimin veç e veç. Për këtë arsye, platforma të tilla duket se janë zgjedhja # 1 për newbies që nuk duan të kapërcejnë pengesat teknike shtesë.

Opsioni i dytë është pak më i komplikuar përsa i përket cilësimeve dhe menaxhimit edhe pse siguron pak më shumë fleksibilitet. Përdoruesit kanë një shans për të zgjedhur oferta të ndryshme pritjeje ose kaloni midis tyre sa herë që të jetë e nevojshme. Për më tepër, qasja e tillë ofron pak më shumë përsa i përket modelit. Por gjërat e para së pari!

Fillimi

Nëse keni aftësi zero teknike ose dëshironi të mësoni çështje të reja, Squarespace do të jetë një mundësi më e mirë. Ndërsa është një krijues i faqeve në internet, i ka të gjitha tiparet e përfshira në plan. Për të filluar, duhet të plotësoni disa hapa të thjeshtë:

 1. Shkoni në faqen e internetit të Squarespace dhe shtypni butonin “Filloni”.
 2. Vendosni qëllimet e projektit tuaj për të zgjedhur nga modelet e rekomanduara ose kaloni hapin për të zgjedhur një temë që ju pëlqen.
 3. Krijoni një llogari duke përdorur llogaritë tuaja Google ose sociale. Një mënyrë tjetër është të tregoni emrin tuaj, mbiemrin dhe fjalëkalimin.
 4. Ndryshoni modelin, futni Bllokun e Produkteve dhe shtoni produkte.
 5. Zgjidhni një plan, lidhni një domen dhe publikoni dyqanin.

Përfitimi kryesor i Squarespace është se nuk mbështetet në aplikacionet e palëve të treta, megjithëse integrimi i pajisjeve anësore është ende i disponueshëm. Do të thotë që të gjitha shabllonet kanë veçori të integruara që nuk kërkojnë rregullim të rregullt ose konfigurim teknik. E tëra që ju duhet është të shtoni Bllokun e Produkteve në faqe dhe të menaxhoni inventarin.

Situata me WooCommerce është krejtësisht e ndryshme. Do t’ju duhet jo më shumë se një minutë për të instaluar dhe aktivizuar shtojcën. Sidoqoftë, sistemi do të funksionojë vetëm së bashku me një uebfaqe të WordPress-it të operuar plotësisht. Për ta pasur një, duhet:

 1. Regjistrohu një emër domaini veç e veç.
 2. Gjeni një zgjidhje serveri që plotëson nevojat e e-commerce në terma të performancës.
 3. Instaloni WordPress CMS.
 4. Shkarkoni dhe vendosni temën për sitin tuaj të ardhshëm.
 5. Instaloni dhe aktivizoni shtojcën WooCommerce.

Të gjitha manipulimet duhet të bëhen veçmas. Për më tepër, shtesa në vetvete mund të kërkojë gjithashtu pak akordim paraprak. Por pasi të keni instaluar, menaxhimi i produkteve dhe shitjeve tuaja do të jetë një pjesë e një torte. Le t’i hedhim një vështrim mjeteve të redaktimit dhe menaxhimit të produktit të disponueshëm në të dy opsionet.

Vendosja e Dyqanit

Siç kemi përmendur pak më parë, shabllonet e Squarespace vijnë me pajisje të integruara dhe veçori të e-commerce, pa pasur nevojë të mbështeten në shërbimet e palëve të treta. Platforma është partneri zyrtar i Stripe. Ajo vjen me opsione pagese tashmë të integruara, mjete të menaxhimit të inventarit, etj. Sidoqoftë, ju mund të dëshironi ta bëni dyqanin tuaj të ardhshëm më ekskluzive për sa i përket dizajnit. Kjo është ajo ku një redaktues tërheqës dhe zvogëlues mund të ndihmojë.

Redaktori i katrorit

Redaktori i katrorit

Ndërfaqja intuitive WYSIWYG lehtëson lëvizjen e elementeve dhe blloqeve, skedarët e mediave, fotot e produkteve dhe videot për angazhimin maksimal të klientëve. Për të krijuar një faqe të re produktesh, thjesht duhet të klikoni në butonin “krijoni një faqe të re” dhe të zgjidhni një Bllok produkti. Ajo vjen me teknologji të integruar të filtrit që ju lejon të renditni të gjitha artikujt sipas çmimit, ngjyrës, materialeve, etj.

Përdoruesit gjithashtu mund të modifikojnë përshkrimet e produktit, të tregojnë çmimet aktuale, të ngarkojnë foto ose madje të tregojnë konfigurimin e paketave. Blloku ka një përmbledhje të dërgesave me të gjitha dimensionet e nevojshme. Sistemi i menaxhimit të inventarit siguron kontroll të plotë mbi asortimentin e produktit. Do artikull mund të përfaqësohet në variacione të shumta në varësi të ngjyrës, çmimit, etj. Për të siguruar përvojën më të mirë të klientëve.

WooCommerce është një plugin i thjeshtë. E tëra që ju duhet është ta aktivizoni atë në pultin e WordPress tuaj dhe të shkoni te cilësimet e shtojcave. Kemi një lajm të shkëlqyeshëm për newbies. Zgjatja ka Magjistarin e Instalimit me porosi që do t’ju udhëzojë hap pas hapi nëpër të gjitha cilësimet. Ato përfshijnë disa hapa të thjeshtë ku duhet vetëm të shkruani disa detaje rreth projektit tuaj të ardhshëm.

Redaktori WooCommerce

Redaktori WooCommerce

Gjatë procesit të instalimit, do t’ju kërkohet të tregoni:

 • Valuta e preferueshme;
 • Mundësitë e pagesës;
 • Kërkesat e transportit;
 • Shkalla e taksave, etj.

WooCommerce do të përpunojë të dhënat e dhëna dhe të rregullojë të gjitha cilësimet në dyqanin tuaj të ri dixhital. E tëra që ju duhet është të shtoni produkte dhe të filloni shitjen e tyre në internet. Mjetet e redaktimit të produktit në të vërtetë janë të njëjta me WordPress CMS. Kjo ju lejon të shtoni me lehtësi përshkrime të reja të tekstit, të krijoni faqe të reja produktesh, t’i renditni ato sipas kategorive, të redaktoni URL-të, të ngarkoni fotografi dhe imazhe të produktit, të vendosni atribute dhe më shumë.

Të shkosh live

Ashtu si çdo ndërtues i faqes në internet, Squarespace ka një modalizim paraprak dhe butonin “publiko”. Kontrolloni pamjen e përgjithshme të faqes në internet dhe shtypni atë buton për të dalë live me dyqanin tuaj të ri në internet. Përdoruesit do të kenë një shans për të parë në mënyrën si duken dyqanet e tyre edhe në pajisjet e lëvizshme.

WooCommerce mund të instalohet vetëm në faqet e internetit të botuara tashmë. Do të thotë që ju duhet të keni një sit funksionues të WordPress për të instaluar dhe aktivizuar shtojcën. Nuk kërkohen veprime shtesë.

Hapësirë ​​katror vs WooCommerce: të dyja zgjidhjet janë shumë të lehta për t’u përdorur. Sidoqoftë, Squarespace është një ndërtues i ciklit të plotë në uebfaqe me redaktues të integruar të përmbajtjes dhe bllok produktesh me veçori të integruara. WooCommerce kërkon një vend pune tashmë WordPress me një domain dhe host për të përmbushur nevojat tuaja për tregti elektronike. Ai bën thirrje për disa veprime shtesë që mund të zgjasin ca kohë.

2. Karakteristikat dhe fleksibiliteti

Të dyja platformat kanë një sërë karakteristikash për të shitur produkte në internet pavarësisht nëse keni një dyqan të vogël me vetëm 5 artikuj ose një dyqan të madh që ka mbi 200 produkte. Dallimi kryesor është se WooCommerce bën thirrje për manipulime shtesë kur bëhet fjalë për menaxhimin e produktit. Për më tepër, përdoruesit mund të kenë nevojë për zgjerime shtesë për t’u rritur.

Nga ky këndvështrim, Squarespace duket më lehtë duke marrë parasysh veçoritë e tij të integruara. Jo vetëm ato përfshijnë inventarin e avancuar dhe sistemin e menaxhimit të produkteve, por edhe promovimin e automatizuar dhe karakteristikat e marketingut.

Menaxhimi i produktit

Sheshi i hapësirës vjen me një Menaxher të Përmbajtjes përfundimtar. Siguron kontroll të plotë mbi secilin artikull dhe inventarin e tij. Ju duhet vetëm të klikoni në produktin që dëshironi ta redaktoni dhe menaxhoni atë në të gjithë dyqanin. Këtu mund të ngarkoni imazhe të reja, të renditni produktet sipas kategorive, të azhurnoni çmimet, të krijoni ndryshime të reja të të njëjtit artikull, të shtoni të reja, etj..

Menaxhimi i Produkteve të Sheshit

Menaxhimi i Produkteve të Sheshit

Sistemi mban një sy në nivelet e aksioneve. Ka një sistem automatik alarmi alarmi të integruar. Ai dërgon njoftime çdo herë që nuk mbaroni një kategori të veçantë produktesh. Ndërtuesi i faqes në internet bën të mundur shitjen e jo vetëm të mirave fizike, por edhe dixhitale dhe shërbimeve të bazuara.

Me WooCommerce ju do të jeni në gjendje të menaxhoni disa çështje fillestare. Përdoruesit mund të azhurnojnë informacionin e produktit, si dhe të ngarkojnë imazhe të reja. Sidoqoftë, nëse keni nevojë të krijoni një kategori të re ose faqe produktesh, do të duhet ta bëni atë me dorë. Mund të kërkojë disa aftësi teknike bazë ose përvojë në punën me WordPress.

WooCommecre - duke shtuar një produkt

WooCommecre – duke shtuar një produkt

menyra pagese

Sheshi i hapësirës vjen me mundësi pagese të integruara tashmë. Ato përfshijnë Stripe, PayPal dhe Apple Pay. Për më tepër, platforma është partneri zyrtar i Stripe. E vetmja gjë që ju nevojitet është të këpusni llogarinë tuaj të vlefshme bankare dhe të merrni pagesa direkt sa herë që bëhet një blerje.

Në të njëjtën kohë, nuk ka nevojë të shtoni widget shtesë të shportave ose të punësoni zhvilluesit për ta shtuar atë. Thjesht kliko në butonin “Lidhu me Rripin” dhe ndiq udhëzimet. WooCommerce gjithashtu mund të integrohet me PayPal dhe Stripe pa asnjë shans për të lidhur ndonjë mundësi tjetër pagese.

Aplikacionet dhe shtesat

Kjo është ajo ku WooCommerce çiftëzohet me WordPress fiton. Përdoruesit mund të përfitojnë nga mijëra shtesa dhe shtesa të ndryshme. Tregu është plot me oferta të ndryshme për të promovuar dyqanin, forcimin e radhëve të SEO, blerjen e klientëve, etj. Problemi i vetëm është se ju do të duhet të gjeni, instaloni, vendosni dhe azhurnoni secilën prej tyre me dorë.

Zgjatjet WooCommerce

Zgjatjet WooCommerce

Hapësira katror nuk ka tregun e aplikacioneve. Kryesisht mbështetet në pajisje dhe shërbime të integruara. Nga ana tjetër, platforma ende ofron disa aftësi integruese të palëve të treta. Përdoruesit mund të lidhin galeri të ndryshme, shërbime prenotimesh, blloqe për këngë audio dhe lista për luajtje, etj. Sistemi është i pajtueshëm me emra të tillë të industrisë si SoundCloud, Zola, OpenTable, etj..

Marketingu dhe Promovimi

Përdoruesit e hapësirës Squares do të përfitojnë nga një listë mbresëlënëse e karakteristikave të marketingut dhe promovimit. Ato përfshijnë:

 • Kuponë transporti falas;
 • Oferta të personalizuara;
 • Artikuj mbi një shumë të caktuar;
 • Reklamat e reklamave;
 • Bare promovimi të njoftimit.

Platforma ka një sistem të integruar të automatizuar të postës elektronike. Ju merrni një shans për të hartuar dhe dërguar falënderime letra, njoftime, gazeta, të ardhshme të reja, etj. Për shembull, një klient blen diçka nga dyqani juaj dhe sistemi automatikisht dërgon letrën “Faleminderit për blerjen”.

WooCommerce është fillimisht një shtojcë falas me funksionalitet të kufizuar dhe karakteristika të marketingut zero. Sidoqoftë, ajo ka zgjerime shtesë të marketingut që përfshijnë një mjet për të rritur shitjet në platformat e mediave sociale, kuponat e zgjuar, integrimin me MailChimp, Pikat WooCommerce dhe Shpërblimet, etj. Lajmi i keq është se ato zgjatime do t’ju kushtojnë deri në 150 dollarë, ndërsa Squarespace ka tiparet e saj të promovimit të përfshira tashmë në plan.

Karakteristika shtesë

Krijuesi i faqes në internet ka një paketë mjetesh shtesë që WooCommerce nuk i bën. Përdoruesit e hapësirës Squares do të përfitojnë nga sistemi i konfigurimit të taksës së shitjeve, të integrojnë opsionet e transportit sipas llojit të transportit ose llojit, eksportin e porositjes CSV, pasqyrën e detajuar të raportit me analitikën, statistikat e shitjeve, tarifat e konvertimit, numrin e vizitorëve, porositë dhe më shumë.

Analitika e Sheshit

Analitika e Sheshit

Me WooCommerce, do t’ju duhet shtesa shtesë për të lidhur ndonjë nga sa u përmend më lart. Procesi nuk është vështirë të jetë një sfidë edhe pse sa më shumë shtojca të keni, aq më shumë kohë duhet për t’i menaxhuar ato.

Hapësirë ​​katror vs WooCommerce: Squarespace është një mundësi më e mirë me një paketë të plotë me veçori të integruara të tregtisë elektronike nga menaxhimi i inventarit deri tek analizimi dhe promovimi. WooCommerce kërkon instalime shtesë dhe shtojca shtesë.

3. Dizajni

Squarespace ka bërë një emër për vete si një krijues të faqes në internet me modelin e shablloneve të pazgjidhura. Të gjitha temat e 90+ duken vërtet të shkëlqyera. Sidoqoftë, shumica e tyre i referohen kryesisht faqeve të internetit të bazuara në përmbajtje. Nëse shkoni në seksionin e dyqaneve dixhitale, do të hasni vetëm disa shabllone për dyqanet në internet. Pavarësisht nga një opsion i tillë i kufizuar, ata ende duken shumë elegant.

Modelet e hapësirës katror

Modelet e hapësirës katror

Lajmi i mirë është se platforma ka një Krijues të Faqes Cover me deri në 29 paraqitje të gatshme. Mjeti funksionon shkëlqyeshëm kur të keni nevojë për të krijuar një faqe ulëse tërheqëse dhe për të drejtuar më shumë trafik në një produkt të nevojshëm. Për më tepër, programuesit dhe koduesit me përvojë do të vlerësojnë hyrjen HTML / CSS për të rregulluar faqet e internetit në dispozicion. Lajmi i keq është se vetëm pajtimtarët Premium kanë një shans për të modifikuar kodin burimor.

Ndërtuesi i faqes së mbuluar të sheshit

Ndërtuesi i faqes së mbuluar të sheshit

WooCommerce është një pjesë e faqes së internetit të WordPress. Compatibleshtë kompatibil me të gjitha shabllonet WP të disponueshme në internet. Ky fakt siguron një zgjedhje të pafund të planifikimeve dhe temave, përfshirë këtu edhe modelimet dixhitale të dyqaneve. E tëra që ju duhet është të zgjidhni një temë nga lista dhe ta instaloni atë në pultin tuaj / shkarkoni një skedar zip. Mbani në mend se temat e WordPress kërkojnë cilësime manuale.

Në të njëjtën kohë, zhvilluesit me përvojë dhe koduesit nuk do të kufizohen kurrë me paraqitjen e modelit, pasi ato kanë një liri të plotë për personalizim falë kodit me burim të hapur. Lajmi i keq është se jo të gjitha temat WP falas janë në përputhje me shtojcën. Ka shumë të ngjarë që të kërkoni midis modeleve premium që mund të kushtojnë nga 29 deri në 300 dollarë.

Hapësirë ​​katror vs WooCommerce: Sheshit hapësinor i mungon një shkathtësi sa i përket modeleve. Përdoruesit e WordPress mund të përfitojnë nga një përzgjedhje më e gjerë e temave. Sidoqoftë, modelet e Squarespace duken shumë elegant dhe nuk kërkojnë personalizim të thelluar.

4. Ndihma për klientët

Pronarët e faqeve të internetit mund të zgjedhin mënyra të ndryshme për të kontaktuar ekipin mbështetës të Squarespace. Përveç mësimeve tradicionale, udhëzuesve dhe këshillave, krijuesi i faqes në internet ofron blogun e tij me një përzgjedhje të artikujve të dobishëm. Për më tepër, përdoruesit mund të kontaktojnë menaxherët e mbështetjes direkt duke përdorur bisedën Live gjatë gjithë kohës. Një sistem tradicional i biletave është gjithashtu i disponueshëm.

Nëse keni ndonjë problem me shtojcën, mund të drejtoheni në faqen zyrtare të internetit WooCommerce.com. Ka kontakte nga dhe një sistem biletash për të marrë kontakte me ekipin mbështetës. Sidoqoftë, kërkon regjistrim shtesë. Vetë shtojca falas nuk ka një ekip mbështetës të klientit. Përdoruesit mund të gjejnë gjithashtu disa artikuj të dobishëm nga blogu lokal, si dhe të vijnë në video, forume dhe udhëzime pafund në YouTube në rrjetin global.

Hapësirë ​​katror vs WooCommerce: Squarespace ofron një mënyrë më të shpejtë dhe më të thjeshtë për të kontaktuar. WooCommerce kërkon regjistrim shtesë në faqen zyrtare, megjithëse shumë materiale janë në dispozicion me qasje falas në internet.

5. Politika e çmimeve

Squarespace ofron 4 plane kryesore në varësi të nevojave tuaja, si dhe madhësisë së dyqaneve në internet. Përdoruesit do të kenë gjithmonë një shans të kalojnë në një paketë më të përparuar kur rritin biznesin e tyre. Planet janë si më poshtë:

 • Shpenzimet e planit personal $ 12 / month për projekte të bazuara në përmbajtje.
 • Kostot e planit të biznesit $ 18 / month për dyqane të vogla me disa produkte.
 • Shpenzimet themelore të dyqanit në internet $ 26 / month për projekte të reja të tregtisë elektronike që fillojnë vetëm rrugën e tyre.
 • Kostot e përparuara të dyqanit në internet $ 40 / month për dyqane dixhitale të komplikuara dhe biznes në rritje.

WooCommerce është një plugin falas. Sidoqoftë, versioni i tij falas përmban vetëm veçori fillestare. Nëse doni të zgjeroni biznesin tuaj, do t’ju duhet shtesa shtesë dhe shtesa. Për shembull, Integrimi i Shtesave të Produkteve do t’ju kushtojë 49 dollarë, ndërsa Rezervimi i WooCommerce fillon me 249 dollarë. Do të thotë që çmimi përfundimtar do të varet nga funksionaliteti i nevojshëm.

Ne gjithashtu duhet të konsiderojmë çmimin e temave premium në përputhje me shtojcën. Zakonisht kushtojnë diku rreth $ 30- $ 50. Për më tepër, do t’ju duhet të paguani për rinovimin dhe pritjen e domain. Si rezultat, një dyqan dixhital i operuar plotësisht WP me funksionalitetin e zgjeruar WooCommerce mund t’ju kushtojë deri në $ 500.

Hapësirë ​​katror vs WooCommerce: megjithëse pluginja WooCommerce fillimisht është falas, Squarespace duket si një zgjidhje shumë më kosto-efektive për të ndërtuar një dyqan dixhital me të gjitha tiparet e e-commerce në paketë.

Në fund të fundit

Zgjedhja midis Squarespace dhe WooCommerce do të varet nga qëllimet tuaja. Pavarësisht nëse keni nevojë për fleksibilitet maksimal të personalizimit dhe keni aftësi të mjaftueshme teknike për ta trajtuar atë, ose dëshironi një zgjidhje të paketuar plotësisht të tregtisë elektronike me të gjitha tiparet. Le ta përmbledhim rishikimin e sotëm.

SquarespaceSquarespace – është një krijues intuitiv i uebfaqes me dizajne të kufizuara, megjithëse të dizajnuara në mënyrë të kufizuar në tregtinë elektronike me të gjitha mjetet e integruara, për të cilat mund t’ju nevojiten për të shitur produkte në internet. Ju thjesht zgjidhni një plan përkatës, shtoni përmbajtje dhe filloni dyqanin tuaj dixhital me një klik përfitues nga instrumentet e zbatuara të marketingut dhe promovimit. SquarespaceSquarespace – është një krijues intuitiv i uebfaqes me dizajne të kufizuara, megjithëse të dizajnuara në mënyrë të kufizuar në tregtinë elektronike me të gjitha mjetet e integruara, për të cilat mund t’ju nevojiten për të shitur produkte në internet. Ju thjesht zgjidhni një plan përkatës, shtoni përmbajtje dhe filloni dyqanin tuaj dixhital me një klik përfitues nga instrumentet e zbatuara të marketingut dhe promovimit.

WooCommerceWooCommerce – është për adhuruesit e dedikuar të WordPress që duan të bëjnë më të mirën e personalizimit dhe lirisë së menaxhimit. Versioni i plugin-it fillestar vjen vetëm me funksionalitet fillestar. Ju mund të kërkoni disa zgjatje në të ardhmen që nuk janë falas. Nga ana tjetër, shtojca i shërben mirë qëllimeve të saj. WooCommerceWooCommerce – është për adhuruesit e dedikuar të WordPress që duan të bëjnë më të mirën e personalizimit dhe lirisë së menaxhimit. Versioni i plugin-it fillestar vjen vetëm me funksionalitet fillestar. Ju mund të kërkoni disa zgjatje në të ardhmen që nuk janë falas. Nga ana tjetër, shtojca i shërben mirë qëllimeve të saj.

Ju duhet të krijoni mendjen tuaj nëse është mirë të keni një dyqan të vogël dixhital me funksionalitet fillestar WooCommerce, por liri të pafundme të personalizimit ose keni nevojë për një zgjidhje të mbushur plotësisht me tregtinë elektronike. Sheshi i hapësirës është një mundësi më e kushtueshme, posaçërisht kur bëhet fjalë për rritje dhe promovim ndërsa WooCommerce do të kërkojë kosto shtesë dhe manipulime shtesë.

Sheshi dhe WooCommerce: Grafiku i Krahasimit

SquarespaceWooCommerce
1. Lehtësia9 nga 108 nga 10
2. Karakteristikat9 nga 1010 nga 10
3. Dizajni9 nga 109 nga 10
4. Mbështetje10 nga 108 nga 10
5. Prmimi9 nga 1010 nga 10
Në përgjithësi:9.2 nga 109.0 nga 10
Provoje tani Provoje tani
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map