Alternativa Weebly

Alternativa Weebly


Weebly – është një krijues i faqeve në internet që lejon krijimin e blogeve cilësore, dyqaneve në internet dhe faqeve të internetit të biznesit. Ajo vjen me shumë modele profesionale, redaktues i përshtatshëm tërheqës dhe tërheqës, udhëzime hap pas hapi, dhe karakteristika të tjera që kontribuojnë në procesin e shpejtë dhe efektiv të ndërtimit të faqes në internet.

Megjithatë, një shumëllojshmëri e tillë e mjeteve dhe opsioneve, megjithatë, mund të duket pak e bezdisshme për përdoruesit me pak ose aspak njohuri kodimi fare. Duhet kohë për të eksploruar dhe zotëruar të gjitha tiparet e sistemit. Kjo është një nga arsyet kryesore që i bën përdoruesit të kërkojnë alternativa më të thjeshta Weebly.

Alternativa më e mirë për Weebly

 1. WIX – Alternativa më e mirë Weebly
 2. WordPress – Vetë Alternuar Weebly Alternativ (CMS)
 3. Shopify – Alternativa më e mirë e tregtisë
 4. uKit – Ndërtuesi i internetit më i lirë dhe më i lehtë
 5. Rrjedha e Uebit – Vegla e Përgjegjshme për Dizajnimin e Uebit dhe CMS
 6. Hapësirë ​​katror – Ndërtues i Gjithë-në-një Uebfaqe

WIX – Alternativa më e mirë Weebly

WIX - Alternativa më e mirë Weebly

Wix – është krijuesi i faqes në internet që shërben për nevoja të ndryshme. Ofron fleksibilitet të mjaftueshëm për të krijuar site të ndryshme pa aftësi kodimi. Ndërsa Weebly kërkon akoma pak njohuri teknike, Wix është a zgjidhje shumë më e thjeshtë falë redaktorit të tij tërheqës dhe rënie dhe tiparit të bazuar në AI. Ndërtimi i teknologjisë së përparuar krijon faqe interneti për një përdorues bazuar në pritjet e tij ose të saj.

Përveç kësaj, ju mund të përfitoni nga karakteristika shtesë:

 • Modelet e përgjegjshme – Wix ka ndoshta koleksionin më të madh të shablloneve përgjegjëse midis krijuesve të tjerë të faqeve në internet SaaS. Aktualisht ofron 500+ tema për çdo vend biznesi. Përdoruesit mund të zgjedhin nga portofolet e gatshme, modelet e pasurive të patundshme, faqet e biznesit të vogël, dyqanet dixhitale, etj. Të gjitha shabllonet i referohen një kategorie të veçantë. Për më tepër, ata janë të lirë të përdorin, modifikojnë ose rregullojnë.
 • Tregu me Wix App – përkundër faktit që Weebly ka Qendrën e vet të App, Wix ofron një përzgjedhje më të gjerë të shtesave dhe widget-ve. Nga sportelet, galeritë dhe format e kontaktit tek analitika dhe opsionet e pagesave – përdoruesit mund të lidhin çdo shërbim me një klik. Kërkohet vetëm një konfigurim manual i lehtë. Edhe një herë, pajtimtarët e platformës marrin qasje falas në tregun e aplikacioneve.
 • eCommerce – ndërtimi i një dyqani dixhital duke përdorur Wix është i lehtë. Ju merrni një seri të plotë opsionesh nga modelet e gatshme të dyqaneve online me veçori të integruara në paketën e promovimit me porosi Wix. Redaktori vjen me një sistem intuitiv të menaxhimit të produktit, ku mund të shtoni dhe modifikoni artikujt, të ngarkoni foto, të vendosni çmime, të lidhni portat e pagesave dhe më shumë pa aftësi teknike.
 • Wix ADI – veçori që e bën softuerin një nga ndërtuesit më të lehtë të faqeve të internetit në treg. Zbatimi i Inteligjence artificiale bëri të mundur krijimin e vendeve të gatshme për të shkuar në më pak se 10 minuta. Një përdorues duhet të sigurojë vetëm informacione themelore në lidhje me faqen e internetit të ardhshme dhe biznesin, ndërsa sistemi automatikisht do të zgjedhë një plan urbanistik dhe një sërë karakteristikash të ndërtuara pa pasur nevojë të rregulloje sitin.

Pricemimi me Wix: përdoruesit mund të përfitojnë nga një plan falas i pakufizuar pa afate kohore. Sidoqoftë, ai nuk siguron akses të plotë në të gjitha veçoritë. Përveç kësaj, do të duhet të blini një emër domaini veç e veç. Nuk ka kuptim, pasi Wix është një zgjidhje gjithëpërfshirëse. Për vetëm 13 dollarë në muaj, ju merrni një seri të plotë opsionesh përveç një 1-vjeçar domain falas dhe pritje. Ata që merren me dyqanet në internet mund të kërkojnë pak më shumë burime. Sistemi ofron plane të e-commerce tregti që fillojnë me 23 dollarë në muaj.

Provoni Wix falas

WordPress – Alternuar nga Vetë Weebly i Vetë-hostuar (CMS)

WordPress - Alternuar nga vetë Weebly (CMS)

WordPress – është një nga CMS me funksionimin më të gjatë në treg. Fakti që fillimisht u zhvillua për faqet e bazuara në përmbajtje, e bën WP a alternative më e mirë për Weebly kur bëhet fjalë për ndërtimin e blogeve, portaleve të lajmeve, revistave në internet, etj. Sistemi i menaxhimit të përmbajtjes me burim të hapur ofron aftësi të pafundme të personalizimit. Për më tepër, duket se është më fleksibël për sa i përket planifikimit të buxhetit ose zgjedhjes së një vendi për të pritur në faqen tuaj.

Nga njëra anë, sistemi nuk është aq i thjeshtë për t’u zotëruar për newbies që nga fillimi. Por pasi të keni kuptuar se si funksionon, përfitoni nga fleksibiliteti i shtuar dhe karakteristikat e mëposhtme:

 • integrim & plugins – një faqe në internet WordPress mund të ketë sa më shumë shtojcë sa ju nevojiten. Zgjedhja e shtesave është dërrmuese. Këtu kemi të dyja shtojcat e paguara, si dhe alternativat e tyre të lira. Disa janë të disponueshme në bazat e pajtimit, ndërsa të tjerët me një pagese në kohë. Nga format e kontaktit, kalendarët, skriptet dhe kutitë e kodit burimor deri në tregtinë elektronike, marketing përmes postës elektronike, fushatat e reklamave, efektet vizuale dhe analitika në kohë reale – thjesht zgjidhni atë dhe instalojeni në pultin tuaj. Vini re gjithashtu se shumica e shtojcave kërkojnë konfigurim manual dhe azhurnime. Por kjo mund të zgjidhet me ndihmën e hostimit të optimizuar nga WP (mësoni më shumë në paragrafin “pricemimi WordPress”).
 • Mijëra Templates – një arsye tjetër për të zgjedhur për WordPress. Përdoruesit mund të zgjedhin nga mijëra modele falas dhe me pagesë. Shumica e temave funksionojnë shkëlqyeshëm për faqet e internetit të bazuara në përmbajtje dhe llojet e tjera. Edhe pse disa duken pak të ngjashme, mund t’i rregulloni duke redaktuar kodin burimor ose me ndihmën e shtojcave të shumta.
 • SEO dhe Menaxhimi i Përmbajtjes – WordPress është një nga platformat më fleksibile për sa i përket promovimit të përmbajtjes dhe optimizimit të SEO. Para së gjithash, sistemi është me burim të hapur. Do të thotë që ju mund ta modifikoni kodin dhe ta bëni atë më miqësor për motorët e kërkimit. Do të kërkojë disa aftësi teknike. Së dyti, shtojcat e ndryshme ndihmojnë përdoruesit të krijojnë formatizimin e duhur të tekstit duke e bërë më të lehtë përmbajtjen për t’u lexuar dhe më tërheqës për botët e kërkimit. E fundit, por jo më pak e rëndësishme, përdoruesit janë në gjendje të modifikojnë cilësimet e përparuara të SEO përfshirë metadata, URL, fjalët kyçe të përqendrimit, etj. Disa shërbime ndihmojnë për të parë nëse përmbajtja është e lexueshme dhe mjaft miqësore me SEO.

Pricemimi i WordPress: Ju do të jeni në gjendje të redaktoni dhe rregulloni faqen e internetit pa asnjë kosto. Sidoqoftë, për të shkuar të jetoni me të, do t’ju duhet një domain dhe pritje. Serverët e optimizuar me WP duket se janë të përballueshëm. Ata ofrojnë integrim pa probleme, azhurnime të automatizuara të shtojcave dhe sistemit, mjete të përparuara të sigurisë dhe performancë të zgjeruar. Bluehost është ende një nga ofruesit e pritjes më të mirë dhe të rekomanduar nga WordPress me WP planifikon të kushtojë nga 2.95 dollarë në muaj.

Provoni WordPress Tani

Shopify – Alternativa më e mirë e tregtisë

Shopify - Alternativa më e mirë e tregtisë

Shopify – është një platformë e orientuar në tregti elektronike. Ajo u krijua për të ndihmuar sipërmarrësit dhe kompanitë të shesin produkte në internet. Ajo vjen me funksionalitet të zgjeruar jo vetëm për të krijuar dyqane dixhitale të çdo madhësie, por edhe për të filluar fushata marketing, promovime, oferta të personalizuara dhe nxitje të shitjeve. Platforma jep një sërë marrjesh shtesë, të cilat e bëjnë atë një alternative më të mirë për Weebly për sa i përket tregtisë elektronike.

 • Sistemi i Avancuar i Menaxhimit të Produkteve – përveç imazheve fillestare të produkteve, titujve dhe përshkrimeve, Shopify ofron një gamë më të gjerë mjetesh për të përfaqësuar mallrat tuaja në mënyrën më tërheqëse. Këtu kemi galeri me porosi nxjerr në pah produktet në 3D, funksioni i paraqitur i artikujve, module të integruara të katalogut, mjete për të vendosur zbritje ose shitje, ofruar kuponë dhe kode promovimi, etj.
 • Portat e Pagesave të Shumëfishta – shitja e mallrave me Shopify është e lehtë. Ju mund të ofroni zgjidhje fleksibël për blerësin në fytyrë nëse metodat e pagesave të shumta që mund të integrohen me një klikim. Përveç PayPal dhe Stripe tradicionale, sistemi ka mbështetje për Amazon Pay, Klarna, Worldpay, dhe të tjerët.
 • Vegla dhe Aplikacione – platforma krenohet me App Store-in e saj me mjete për të parandaluar braktisjen e karrocave, instrumentet e promovimit, pikat e llogaritjes, rrëshqitësit e imazheve të produkteve dhe galeritë, tabelat e biznesit, etj..
 • Mjetet analitike – projektet e e-tregtisë kërkojnë analiza të zgjeruara dhe kjo është ajo që Shopify mund të bëjë. Sistemi ka një pult të personalizuar për të ndjekur shitjet dhe klientët. Ajo gjeneron raporte të automatizuara me produktet më të favorshme dhe më të shitura, duke përfshirë seancat tregtare ose burimet e të ardhurave. Përdoruesit mund të përfitojnë gjithashtu nga informacionet për kampe dhe promovime.
 • Integrimi POS – Shopify ju lejon të zgjeroni ndikimin e shitjes dhe të shpërndani produkte jo vetëm në internet, por edhe në faqet live. Sistemi mund të integrohet me zgjidhje të ndryshme POS siç janë Sheshi për të shitur produkte mallrash dhe fizike.

Ifymimi i Shopify: ekzistojnë tre pana Shopify në varësi të madhësisë së dyqanit dhe sasisë së mallrave që do të shesni. Planet përfshijnë planin Basic, Shopify kryesore, dhe Advanced që kushtojnë përkatësisht 29 $, 79 $ dhe 299 $.

Provo Shopify falas

uKit – Ndërtuesi i internetit më i lirë dhe më i lehtë

uKit - Ndërtuesi i internetit më i lirë dhe më i lehtë

uKit – është një platformë e thjeshtë që lejon përdoruesit të krijojnë faqe interneti të gatshme me kosto dhe përpjekje minimale. Nuk kërkon ndonjë prejardhje teknike, ndërsa procesi i ndërtimit nuk do t’ju marrë më shumë se 30 minuta. Për më tepër, uKit është një zgjidhje gjithëpërfshirëse. Do të thotë sherr zero kur të kërkoni një lëvdatë ose të regjistroheni një emër domain. Përdoruesit do të vlerësojnë një koleksion modelesh të përgjegjshme me parametrat fillestarë të SEO dhe karakteristikat e integruara.

 • E shkëlqyeshme për nevojat e biznesit të vogël – uKit është platforma më e mirë për të krijuar portofolet profesionale, faqet e uljes, biznesi i vogël ose faqet me një faqe. Për shkak të lehtësisë së përdorimit, nuk mund të plotësohet me Weebly përsa i përket përshtatjes, por është padyshim një alternative më e lirë dhe më e thjeshtë për newbies që duan të ndërtojnë përfaqësim online në mënyrë të shpejtë.
 • Modelet e përgjegjshme – koleksioni i modeleve është mjaft i gjerë. Ajo përmban rreth 400 tema dhe secila prej tyre duket me stil. Ata funksionojnë mirë në pajisje të ndryshme dhe vijnë me një mundësi paraprake dhe redaktimi të celularit. Në kategoritë e disponueshme, përdoruesit mund të gjejnë paraqitje të ndryshme për të krijuar faqe ulje, portofolë, apo edhe dyqane të vogla dixhitale me aplikacione dhe shtesa tashmë të integruara.
 • eCommerce – përkundër faktit që dyqanet digjitale nuk janë specializimi kryesor i UKit, platforma ende ofron funksionim fillestar të tregtisë elektronike. Shtë mirë që sipërmarrësit që duan vetëm të fillojnë me një numër të vogël të produkteve për të shitur në internet. Funksionaliteti i thjeshtësuar vjen me mjete intuitive të menaxhimit të produktit, porta të integruara pagese, instrumente të menaxhimit të karrocave, dhe më shumë.

çmimi uKit: secili nga 4 planet në dispozicion vjen me një gjykim 14-ditor falas. Nëse keni nevojë për një sit të thjeshtë biznesi të vogël ose një portofol, plani minimal që kushton 5 dollarë në muaj do të ishte i mjaftueshëm. Plani Themelor është për përdoruesit që kërkojnë njohuri dhe statistika të përparuara. Kushton 10 dollarë në muaj. Ekziston një abonim i veçantë në tregtinë elektronike që kushton 12 dollarë dhe një plan Pro me 15 $ me mundësi kodimi për përdoruesit me përvojë.

Provoni uKit falas

Rrjedha e Uebit – Mjet Përgjegjës për Dizajnimin e Uebit dhe CMS

Rrjedha e Uebit - Mjet Përgjegjës për Dizajnimin e Uebit dhe CMS

Rrjedha e faqes në internet – është një platformë e zhvilluar për profesionistë me përvojë. Të dy Webflow dhe Weebly janë përqendruar në zhvilluesit e dedikuar të uebit, por në një mënyrë tjetër. Dallimi kryesor është se Webflow ka sistemin e vet të menaxhimit të përmbajtjes që e bën më të lehtë për përdoruesit të punojnë me programin.

 • CMS e përparuar – sistemi ka zakonin e tij Mjet CMS për të modifikuar dhe menaxhuar përmbajtjen në vend. Ai bën të mundur shtimin e teksteve, përmbajtjes së mediave, imazheve, etj. Përdoruesit janë të lirë të krijojnë modelin e faqosjes dhe ta zbatojnë atë në faqe të ndryshme, si dhe të identifikojnë llojin e përmbajtjes me fushat e parapara me porosi. Aftësi shtesë CMS përfshijnë punë bashkëpunuese me zhvilluesit e tjerë dhe projektuesit e uebit.
 • Designer i faqes me porosi – kjo veçori do të jetë e dobishme për zhvilluesit që punojnë me HTML / CSS / JS. Shtë një instrument automatizimi që ndihmon në modifikimin e kodit burimor pa programim. E tëra që ju duhet është të zgjidhni një funksion të kërkuar dhe ta rregulloni duke përdorur Redaktorin e sitit në çdo vend në faqe. Kur themi “funksion”, nënkuptojmë disa elementë, përbërës ose pjesë të faqosjes së faqes.
 • gjallëri – Rrjedha e internetit jep instrumente të përparuara ndërveprimi jashtë kutisë. Karakteristika e animacionit është një prej tyre. Ideja është të sjellim fjalë për fjalë çdo element në faqe në jetë. Funksioni mund të aplikohet për çdo përbërës nga një bllok menuje në një pjesë të veçantë të përmbajtjes duke e bërë atë të lëvizë sa herë që një përdorues ndërvepron.

Pricemimi i rrjedhës së faqes në internet: platforma ofron mundësi fleksibël të çmimeve që janë të ndara në dy kategori kryesore: planet e internetit dhe llogari. Planet e faqes në internet janë në dispozicion në tre opsione kryesore që kushtojnë 12, 16 dollarë dhe 36 dollarë në muaj. Ekziston edhe një paketë e veçantë për nevojat e e-commerce. Planet e llogarisë përfshijnë Starter, Lite dhe Pro që kushtojnë $ 0, 16 $ dhe 35 dollarë në muaj. Përdoruesit mund ta provojnë çdo paketë falas.

Provoni Tani Rrjedhin

Hapësirë ​​katror – Ndërtues i Gjithë-në-një Uebfaqe

Hapësirë ​​katror - Ndërtues i Gjithë-në-një Uebfaqe

Squarespace – është një krijues i faqes në internet që jep shabllone shumë fleksibël që mund të ndryshohen dhe redaktohen për të krijuar një plan urbanistik me të vërtetë unik për faqen e internetit të ardhshme. Procesi i ndërtimit është shumë më lehtë sesa me Weebly, nuk kërkon aftësi teknike, ndërsa temat e përgjegjshme duken shumë elegant dhe të azhurnuara. Krijuesi i faqes në internet mund të shërbejë për nevoja të shumta. Shtë mirë edhe për tregtinë elektronike.

 • Dizajni i modelit elegant – koleksioni i temave ka më shumë se 90 paraqitje të ndryshme. Ata duken të shkëlqyeshëm dhe janë 100% të përgjegjshëm. Shumica e talljeve kryesisht i referohen blogeve dhe faqeve të biznesit të vogël. Sidoqoftë, seksioni i tregtisë elektronike ka disa shabllone të dyqaneve me pamje të mirë gjithashtu. Të gjitha temat janë të lehta për tu modifikuar. Përdoruesit mund të modifikojnë çdo element, të rirregullojnë elementet, të ndryshojnë stilin, etj.
 • Mbështetësi i faqes ndërtuese – një instrument i shkëlqyeshëm për të krijuar faqe ulëse profesionale në fluturim. Ai përmban rreth 30 shabllone të paracaktuar me qasje në HTML / CSS. Karakteristika e personalizimit të kodit është në dispozicion vetëm me planet Premium.
 • eCommerce – nëse doni të shisni në internet, platforma ofron një sistem intuitiv të menaxhimit të produktit me aftësinë për të integruar PayPal, Stripe ose Apple Pay. Përdoruesit mund të rendisin artikujt sipas kategorive, të modifikojnë çmimet, të vendosin imazhe, përshkrime dhe informacion shtesë. Ekziston një sistem i integruar i alarmit që gjurmon sasinë e produkteve të aksioneve jonike dhe njofton kur nuk mbaron ndonjë artikull.
 • Mjetet e promovimit – për të drejtuar më shumë trafik dhe për të përmirësuar kënaqësinë e përdoruesve, Squarespace ofron mundësi të marketingut që përfshijnë kuponë transporti falas, reklama, oferta të personalizuara, njoftime të ardhshme të shitjeve dhe më shumë.

Pricemimi i katrorit: katër planet e disponueshme të Squarespace përfshijnë 12 dollarë në muaj personalë (dy herë më i lartë nëse krahasohet me planin e Weebly Starter), Biznes (18 dollarë në muaj), E-Tregtia Themelore (26 dollarë në muaj), dhe e-Tregtia e Avancuar (40 dollarë në muaj). Mimet tregohen në rast të faturimit vjetor. Për të vërtetë të njëjtin çmim.

Provoni Hapësirë ​​katror falas

përfundim

Weebly është një ndërtues i mirë i faqes në internet që mund të përdorni për të krijuar dhe menaxhuar faqe cilësore të uljes, faqet e internetit të biznesit dhe dyqanet në internet. Sistemi ka shumë për të ofruar për përdoruesit dhe grupi i tij i karakteristikave vazhdon të zhvillohet me shpejtësi. Sidoqoftë, nuk është krejtësisht i përshtatshëm dhe i lehtë për t’u përdorur për fillestarët. Mungon disi opsionet e tërheqjes dhe kërkimit dhe kërkon kohë që të zotërohet.

Përdoruesit, të cilëve u mungon gjithmonë koha dhe përpjekja për të eksploruar Weebly, mund të zgjedhin nga platformat e rishikuara që ia vlejnë alternativa për ndërtuesin e faqes në internet me përparësi të shumta dhe parametra specifikë për të ofruar. Whfarëdo alternative e Weebly për të cilën do të shkoni, nuk do të pendoheni për këtë. Këto shërbime janë udhëheqësit në listën e krijuesve më të mirë të faqeve të internetit. Padyshim që ia vlen të përdoren!

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map