Alternativa Etsy

Alternativa Etsy


Sa i përket sasisë mbizotëruese të zejtarëve u mungojnë aftësitë për krijimin e faqeve në internet dhe kurrë nuk kanë dëgjuar për nuancat e procesit të zhvillimit të dyqaneve në internet, ata fillojnë të kërkojnë një platformë që do të përfshijë lehtësinë e përdorimit, komoditetin dhe natyrën intuitive. Aspekti i çmimeve ka shumë rëndësi gjithashtu. Etsy është një nga platformat që shumë përdorues hasen kur kryen kërkimin e tyre në internet.

Cilado qoftë artikujt DIY që ju bëni, shanset për t’i shitur ato me kosto të mirë dhe për të fituar besnikërinë e klientëve janë mjaft të larta me Etsy. Kjo është veçanërisht e vërtetë, nëse kjo është e juaja së pari përpiquni të filloni biznesin e tregtisë dhe keni ndërmend të zbuloni nëse produkti juaj do të jetë në kërkesë me klientët. Sidoqoftë, nëse keni qëllim të filloni një biznes të plotë në internet, tregu Etsy nuk është zgjidhja më e mirë.

Gjë është se konkurenca është mjaft e ashpër këtu dhe është mjaft e thjeshtë të humbasësh në miliona pozicione të produkteve që janë të ngjashme me tuajat. Alternativa e vetme e arsyeshme Etsy është të lansoni dyqanin tuaj online, i cili do të përqendrohet në produktet tuaja DIY vetëm pa shpërqendruar vëmendjen e përdoruesit për artikujt e ofruar nga konkurrentët.

Alternativa më e mirë për Etsy:

 1. Shopify – Zgjidhja më e mirë Gjithëpërfshirëse e-Tregtia
 2. Wix – Ndërtues i faqeve të gatshme për tregti elektronike
 3. Platforma Ecwid – eCommerce e ngjashme me Etsy
 4. Hapësirë ​​katror – Ndërtues i faqes në internet me Shporta
 5. Weebly – Alternativa më e lehtë për Etsy

Shopify – Zgjidhja më e mirë Gjithëpërfshirëse e-Tregtia

Shopify - Zgjidhja më e mirë për gjithçka në një tregti

Shopify – është zgjidhja më e mirë gjithëpërfshirëse eCommerce që provon të jetë një alternative e denjë për Etsy për shkak të funksionalitetit të fuqishëm të integruar. Shtë një program i njohur, i cili ka fituar popullaritetin në mbarë botën për shkak të bollëkut të veçorive dhe mjeteve specifike të kamareve.

Shopify funksionon më së miri për njerëzit, të cilët kanë qëllim të shesin produktet e tyre në internet, pavarësisht nga ngrohtësia në të cilën përqendrohen, objektivat e biznesit të tyre dhe përvoja e ndërtimit të faqes në internet. Përparësitë kryesore të softverit janë si më poshtë:

 • Softuer i pikave të shitjes. Platforma ka POS-in e vet (Pika e shitjes) softuer, implikimi kryesor i të cilit është të lejoni zejtarët të shesin produktet e tyre DIY në sheshin me pakicë (mënyra offline), menaxhoni disa llogari të stafit dhe sinkronizoni me programin e kontabilitetit, nëse ekziston një nevojë e tillë.
 • Modelet e përgjegjshme të tregtisë elektronike. Softueri është i përqendruar në zhvillimin e dyqaneve në internet dhe, në këtë mënyrë, vjen me një përzgjedhje të gjerë të modeleve të veçanta dhe të paguara të specifikave të ngrohta që janë të përgjegjshme dhe të personalizuara lehtë (shiko Bleni shembuj dyqanesh).
 • Opsione të gjera të integrimit. Një nga meritat dalluese të Shopify është integrimi i saj me vendet e njohura botërore dhe shërbimet e jashtme si Xero, Quickbooks dhe programe të tjera të kontabilitetit.
 • Sinkronizimi i Amazon. Nëse tashmë keni një llogari në Amazon ose thjesht planifikoni të merrni një të tillë, mund ta sinkronizoni atë me llogarinë tuaj Shopify për të rritur shumën e shitjeve dhe për të ndërtuar bazën e klientit.
 • Pamje e drejtpërdrejtë. Karakteristika lejon gjurmimin e performancës tuaj të dyqanit në internet (tarifat e konvertimit, informacioni rreth vizitorëve, vëllimi i shitjeve, informacioni i porosive, numri i faqeve të shikuara nga klientët etj.) në modalitetin në kohë reale.
 • Tipar i mbrojtjes së mashtrimit. Tipari është aktualisht i disponueshëm për tregtarët amerikanë, të cilët dëshirojnë të mbrojnë pagesat e Shopify të bëra nga klientët nga të gjitha llojet e veprimeve mashtruese.
 • Shopcodes. E disponueshme falas në Tregun e Aplikimeve Shopify, veçoria e Shopcode thjeshton procesin e blerjes në celular duke ofruar kode produktesh QR që përmbajnë të gjitha informacionet në lidhje me artikullin në dispozicion për shitje.
 • Realiteti i shtuar. tipar i përparuar i AR e bën procesin e blerjeve në internet më interaktive dhe informuese duke siguruar imazhe 3D produktesh që klientët mund të eksplorojnë në detaje nga këndvështrime të ndryshme.

Kostoja e blerjeve: Shopify ka një politikë çmimesh të moderuar që arrin plotësisht në funksionin e vendosur nga planet e tij. Softueri nuk ka një plan plotësisht të lirë por ekziston një mundësi për të provuar funksionalitetin e tij të integruar gjatë provës 14-ditore falas. Sa i përket pajtimeve të paguara, sistemi ka tre zgjidhje çmimesh. Këto përfshijnë Shopify Basic, Shopify dhe Advanced Shopify. Kostoja e tyre, përkatësisht, përbën 29, 79 dollarë dhe 299 dollarë në muaj. Keni parasysh se programi nuk paguan tarifa shtesë për transaksionet e bëra në shërbim, por ngarkon komisione për pagesa të kartave të kreditit.

Provo Shopify falas

Wix – Ndërtuesi më i mirë i e-commerce në internet

Wix - Ndërtuesi më i mirë i e-commerce në internet

Wix – është një nga e-commerce më e njohur – ndërtuesit e faqeve të gatshme, e cila është gjithashtu alternativa më e lehtë për tregun Etsy. Ju lehtë mund ta përdorni atë për të filluar çdo lloj uebsajti, përfshirë një dyqan në internet.

Sistemi është i thjeshtë, i përshtatshëm dhe i kuptueshëm për të gjithë, pavarësisht nga aftësitë e njohura të dizajnit në internet, njohuritë dhe shkalla e ekspertizës. Ajo vjen me një redaktues vizual dhe funksionalitet tërheqës dhe tërheqës, i cili thjeshton procesin e ndërtimit të faqes në internet dhe lejon personalizimin e dizajnit të faqes në internet pa ndonjë telashe ose humbje kohe. Këtu janë avantazhet kryesore të krijuesit të faqes në internet:

 • Tregti i Wix. Sistemi ka platformën e vet të tregtisë elektronike të krijuar për dyqane online të vogla deri në mes, i cili vjen me opsione dhe karakteristika të shumta të personalizueshme (shtimi dhe personalizimi i galerive të produkteve, menaxhimi profesional i dyqaneve në internet, vendosja e opsioneve të pagesave, parametrat e taksave dhe transportit, kuponat dhe zbritjet, mbështetja 24/7 e klientëve, importi / eksporti i produktit CSV, dërgimi i postave postare, statuset e porosive të pista dhe listat e inventarit etj..).
 • Modelet e e Tregtisë. Krijuesi i faqes në internet qëndron larg nga turma për shkak të koleksionit të pasur të modeleve të ngrohta, të cilat janë optimizuar për shfletim celular dhe mund të personalizohen ashtu siç dëshironi (hidhini një sy shembujve Wix eCommerce).
 • Zgjidhje për Redaktimin e Dizajnit. Ndërtuesi i faqes në internet bën të mundur zgjedhjen nga dy zgjidhje të përshtatshme për redaktimin e dizajnit për t’iu përmbajtur nevojave dhe aftësive të përdoruesve të sistemit. E përparuar Wix ADI mjet është një zgjedhje e shkëlqyeshme për fillestarët, të cilët janë duke bërë hapat e tyre të parë në zhvillimin e faqes në internet dhe, kështu, nuk kanë aftësi të mjaftueshme për të filluar me lehtësi. Karakteristika do t’i ndihmojë ata të dizajnojnë automatikisht një dyqan në internet bazuar në përmbajtjen e paraqitur sipas kërkesës së tij. Një tjetër mundësi është të përdorni një Redaktues standard Wix që lejon një personalizim më të thellë të dizajnit.
 • Tregu i Aplikimeve. Wix App Market ofron një zgjedhje të gjerë të aplikacioneve dhe pajisjeve falas dhe të paguara që mund të integrohen në uebfaqen tuaj të eCommerce për t’i dhënë asaj një funksionalitet shtesë (Shitet Shkarkime, widget Amazon, E vendosur – Dyqan Mapper, Reklama në Webstore, Metrika e Dyqanit, Pagesa Online, Dyqane Wix, Google Ads & Blerja, Tregtia e thjeshtë, Elektronikë, Merrni Shpallje në Google, Transporti Marrëveshje, ShipStations dhe më shumë).
 • Mbështetje shumëgjuhëshe. Krijuesi i faqes në internet vjen me mbështetje të integruar shumëgjuhësh që lejon krijimin e dyqaneve online në gjuhë të ndryshme. Kjo përfundimisht duhet të ndihmojë në krijimin e marrëdhënieve të forta partneriteti me klientët ndërkombëtarë, duke rritur kështu vëllimin e shitjeve dhe sasinë e trafikut.
 • Ascend By Wix. Wix gjithashtu qëndron larg nga turma për shkak të funksionit të saj të fundit Ascend by Wix. Ky është gjithçka-në-një Zgjidhje CRM që lejon qasje në rreth 20 mjete biznesi dhe produkte të disponueshëm në një vend. Zbatimi i tyre kontribuon në promovimin dhe marketingun efektiv të dyqaneve në internet. Duke përdorur Ascend, ju do të jeni në gjendje të zgjedhni opsionet e ndërveprimit të klientit dhe të përdorni shumë veçori të biznesit të shumëfishtë të integruar, siç janë Rrjedhat e Punës, Kuotat e Pricemimeve, Faturat, Automatizimet, Detyrat & Harroni.

Kostoja Wix: Wix ka një plan falas që nuk mbaron asnjëherë, i cili do të arrijë deri në nevojat e atyre përdoruesve, të cilët kanë qëllim të eksplorojnë tiparet kryesore të sistemit. Sa i përket zhvillimit profesional të faqes elektronike të e-commerce, sistemi bën të mundur zgjedhjen e dy llojeve të planeve të paguara, përkatësisht Standardit dhe Biznesit / Tregtisë elektronike. Natyrisht, grupi i dytë i planeve do të funksionojë më mirë për krijimin e dyqaneve në internet. Abonimet e përfshira në këtë paketë janë si më poshtë: Business Basic, Business Unlimited, Biznes VIP dhe Ndërmarrje. Kostoja e tyre përbën përkatësisht 23, 27 dollarë, 49 dollarë dhe 500 dollarë në muaj.

Provoni Wix falas

Ecwid – Platformë e Tregtisë E ngjashme me Etsy

Ecwid - Platformë e Tregtisë E ngjashme me Etsy

Ecwid – është një shtojcë e shportave për blerje që mund të integroheni në faqen tuaj të internetit të ndërtuar me të çdo CMS ose pothuajse çdo ndërtues në internet për ta siguruar atë me veçori të përparuara të e-commerce. Kjo është një alternativë mjaft e bukur për përdoruesit Etsy, të cilët tashmë kanë faqet e tyre të internetit dhe planifikojnë të shesin diçka përmes tyre.

Shikoni veçoritë dalluese të tregtisë elektronike Ecwid:

 • Dritarja e shfaqjes universale. Ecwid nuk ofron një grup modeli, por ai ka një dritare shfaqjeje universale për të gjitha faqet e internetit të tregtisë elektronike të ndërtuara me të. Ju gjithashtu mund të zgjidhni një skemë ngjyrash të modelit të aksioneve, të krijoni modelin tuaj nga e para duke përdorur aftësi CSS ose të zgjidhni një temë unike të paguar individuale.
 • Sinkronizimi iBay. Ju mund të sinkronizoni llogarinë tuaj Ecwid me atë në eBay për të rritur vëllimin tuaj të shitjeve dhe rritjen e bazës së klientit.
 • Opsione specifike të tregtisë elektronike. Shtojca Ecwid ofron një sërë opsionesh të duhura të tregtisë elektronike, duke përfshirë raportet, katalogun e produkteve, bazën e klientit, taksat dhe parametrat e dorëzimit, karrocat për blerje, opsionet e pagesave, integrimin në rrjetin social, cilësimet e njoftimit si dhe një shans për të instaluar paketat e paguara të aplikacioneve të nevojshme për të përmirësuar performanca e dyqaneve në internet.
 • Import / eksport produkti. Ngjashëm me sistemet standarde të tregtisë elektronike, Ecwid lejon importimin / eksportimin e produkteve në formatin CSV. Kjo mund të kërkohet për të transferuar porositë tuaja, informacionin e produktit, të dhënat e klientit dhe informacione të tjera të lidhura, kur lëvizni nga një platformë eCommerce në një tjetër.
 • Mbështetje shumë-gjuhëshe. Shtojca ofron mbështetje shumë-gjuhëshe që bën të mundur përkthimin e dyqanit tuaj të gatshëm në internet në më shumë se 50 gjuhë sipas zgjedhjes suaj. Me fjalë të tjera, ju klientët dhe partnerët e mundshëm do të jeni në gjendje të shfletoni dyqanin tuaj në gjuhën në të cilën do të zgjedhin bazuar në aspektin e vendndodhjes ose preferencat e tyre personale..
 • Opsionet e integrimit. Ecwid nuk mund të mburret me mundësi të gjera integrimi, megjithatë ka një përzgjedhje të këndshme të widget / aplikacioneve që mund të zgjidhni dhe integroni në faqen tuaj të internetit të e-commerce. Më të njohurit prej tyre aktualisht përfshijnë: Printues, AfterShip, Lucky Orange, Xero, Mailchimp, ShipStation, Freshbooks, Zapier, 71lbs, LiveChat, ShippingEasy dhe disa të tjerë.
 • Opsione të shumta të kanaleve të shitjeve. Shtojca lejon qasje në shumëllojshmërinë e opsioneve të kanaleve të shitjes. Kjo ju lejon të shesni produkte në platforma të ndryshme, duke menaxhuar dhe kontrolluar procesin nga paneli i vetëm i administratorëve. Për më tepër, ju mund të zgjidhni nga disa integrime në mediat sociale, duke përfshirë Instagram, Facebook, Amazon, Shopzilla, Nextag, Google Shopping dhe shumë më tepër.

Kostoja e Ecwid: Ecwid ka një plan falas që lejon shtimin e një dritareje shfaqjeje me 10 produkte të ofruara për shitje. Kostoja e planeve të paguara varet nga kushtet e tyre. Shtojca aktualisht ofron tre pajtime të paguara, përkatësisht Plani i Sipërmarrjes, Planet e Biznesit dhe Plani i Pafund. Kostoja e tyre përbën 15, 35 dollarë dhe 99 dollarë në muaj. Sidoqoftë, nëse dëshironi të kurseni buxhetin, mund të bëni pagesa vjetore një herë. Në këtë rast, planet do t’ju kushtojnë 12,50 $, 29,17 $ dhe 82,50 dollarë në muaj.

Provoni Ecwid falas

Hapësirë ​​katror – Ndërtues i faqes në internet me Shporta

Hapësirë ​​katror - Ndërtues i faqes në internet me Shporta

Squarespace – është një ndërtues i besueshëm në internet me qendër në SHBA me një karrocë blerëse, e cila fillimisht pozicionon veten si softuer për të nisur dhe menaxhuar bloget, dyqanet e vogla në internet dhe portofolet. Shërbimi funksionon si një alternativë e shkëlqyeshme për krijuesit që dëshirojnë të shfaqin produktet e tyre në mënyrën më të mirë. Uebfaqet e krijuara me të kanë pamje tërheqëse dhe janë të strukturuara mirë për të siguruar një performancë të mirë (shiko prova të gjalla).

Përparësitë kryesore të krijuesit të faqes në internet përfshijnë:

 • Mjetet e Tregtisë. Squarespace ka një sërë mjetesh specifike të e-commerce të destinuara posaçërisht për të sjellë performancën e dyqanit tuaj në nivelin e ri (Butonat e mediave sociale, galeritë e figurave dhe fotove, redaktori tërheqës dhe tërheqës, rigjetja e braktisur shporta etj.). Sistemi gjithashtu bën të mundur lidhjen e një Certifikate SSL absolutisht falas, integrimin e një karroce për blerje në çdo faqe në internet, krijimin e dritareve të shfaqjeve të produkteve, ngulitjen e Google Maps, mundësimin e komenteve dhe veçorive të marketingut me email. Për më tepër, është e mundur të integroni llogaritë e mediave sociale në dyqanin tuaj të internetit, përkatësisht Tumblr, Instagram, Dribbble, Linkedin, Behance, Twitch, Yelp, Facebook, Twitter, Google+, Dropbox, Pinterest, SoundCloud dhe më shumë. Ndër elementët e tjerë që mund të shtoni në faqen tuaj të internetit, ka kuptim të përmendni logon e dyqaneve në internet, kalendarin në internet dhe shumë më tepër. Ato mund t’ju ndihmojnë të rritni nivelet e angazhimit të klientit dhe vëllimet e shitjeve.
 • Opsionet e Menaxhimit të Produkteve. Squarespace ju lejon të ngarkoni dhe menaxhoni katalogun e pakufizuar të produkteve me variante të shumëfishta dhe SKU, të organizoni artikujt me etiketa dhe kategori, të rregulloni rregullimet e shikueshmërisë dhe planifikimit etj..
 • Mjet i integruar i mbledhjes së statistikave. Ekziston një mundësi për të integruar mjetet e Google Analytics ose të zgjidhni Aplikacionin e specializuar të Metrics Squarespace për të mbajtur shënimet e performancës tuaj të dyqanit në internet.
 • Modelet e përgjegjshme të Niche. Squarespace ka një koleksion të kufizuar të modeleve të tregtisë elektronike, por cilësia e temave (të cilat janë përgjigjëse si parazgjedhje) është në nivelin më të lartë. Kur punoni në personalizimin e dizajnit të dyqanit tuaj në internet, mund të zgjidhni Builder Cover Page dhe të përdorni atë për të krijuar mbulesën tuaj të dyqanit në internet. Për më tepër, ju mund të merrni qasje në Redaktuesin e faqes arka për dyqanet digjitale, e cila ju lejon të rregulloni modelin tuaj të dyqanit në internet.
 • Ndërtuesi i formës së kontaktit. Ju ose mund të përdorni formularin e kontaktit të brendshëm për të rregulluar dyqanin tuaj online ose zgjidhni Formularin e Kontaktit ndërtues për të krijuar mjetet tuaja të holla të akuzave të përdoruesve tuaj.
 • Mjetet e Angazhimit të Konsumatorëve. Me Squarespace, ju mund të rritni shkallën e angazhimit të klientit tuaj duke ngulitur video, imazhe dhe produkte në faqet tuaja të dyqanit në internet, postimet në blog, ngjarjet etj..
 • Kontribues të shumëfishtë. Sheshi i hapësirës inkurajon për punën ekipore në zhvillimin e dyqaneve në internet. Varet nga ju që të kontrolloni procesin e hartimit të uebit, duke caktuar të drejta të veçanta për qasje për anëtarët e ekipit tuaj. Ndër rolet që mund të shpërndani midis anëtarëve të ekipit tuaj, ka kuptim të përmendni Administrator, Faturim, raportim, Redaktues të përmbajtjes, komentues të besuar, Moderator të komenteve, menaxher dyqanesh etj..
 • Caktimi i akuitetit. Ndërtuesi i faqes në internet gjithashtu lejon integrimin me fundin e tij të lartë Platforma e caktimit të akuitetit. Ky është një sistem profesional i planifikimit të takimeve në internet, i cili do të vlerësohet në avantazh nga pronarët e dyqaneve të internetit të gatshëm të krijojnë prani të besueshme në internet për biznesin e tyre lokal. Shërbimi ju lejon të bëni / menaxhoni emërime në internet, përdorni mjete të shumta të biznesit të vogël të integruar dhe veçori të tjera për të planifikuar detyrat tuaja në tregti elektronike.

Kostoja e hapësirës katror: Ndërtuesi i faqes në internet nuk ka një plan falas, por ofron një periudhë prove 14-ditore. Nëse dëshironi të krijoni një dyqan online me funksion të plotë, mund të regjistroheni në një nga planet me pagesë që ofron krijuesi i faqes në internet. Këto përfshijnë Personal, Biznes, Themelor dhe të Avancuar. Kostoja e këtyre pajtimeve përbën 12, 18 dollarë, 26 dollarë dhe 40 dollarë në muaj.

Provoni Hapësirë ​​katror falas

Weebly – Alternativa më e lehtë për Etsy

Weebly - Alternativa më e lehtë për Etsy

Weebly – është alternativa më e lehtë për Etsy dhe një nga ndërtuesit më të njohur të faqeve të internetit që aktualisht vendos theks të fortë në zhvillimin e faqeve të internetit të e-commerce. Sistemi ka një redaktues i përshtatshëm tërheqës dhe tërheqës dhe struktura e modelit të kutisë që thjeshton procesin e hartimit të uebit. Sistemi është miqësor ndaj të gjithëve, të cilët janë të gatshëm të fillojnë një faqe interneti cilësore dhe gjithashtu ofron një mundësi për të aplikuar aftësi CSS / HTML për t’i dhënë pamjes dhe performancës së përparuar të faqes tuaj..

Përparësitë kryesore të Weebly mbi Etsy janë renditur më poshtë:

 • Motori i tregtisë elektronike. Weebly ka një motor tregti të plotë me tregti elektronike që ju lejon të krijoni dhe menaxhoni një dyqan funksional në internet (karrocë e integruar, opsione pagese të sigurta, ndjekja e produkteve dhe porositjeve, ngarkimi dhe menaxhimi i produkteve, konfigurimi i transportit, vendosjen e veglave speciale për artikujt e punuar me dorë etj.).
 • Modelet e e Tregtisë. Weebly ka një koleksion të modeleve të eCommerce me cilësi të lartë dhe të përgjegjshëm që mund t’i përshtatni në versionet e desktopit dhe celular (shiko shembuj të vërtetë).
 • Opsioni i filtrit të kërkimit.Karakteristika u ofron përdoruesve Weebly një mundësi për të shfletuar asortimentin e produktit, duke e renditur atë sipas parametrave të shumtë, përfshirë çmimin, ngjyrën, llojin, dimensionet dhe karakteristikat e tjera.
 • Marketingu me email. Sistemi do të njoftojë klientët për lajmet dhe ngjarjet që ndodhin në dyqan (zbritje dhe oferta speciale, azhurnime të produkteve, oferta të reja që ofrohen për shitje etj.).
 • Aplikacione celulare. Ju mund ta menaxhoni dyqanin tuaj në internet duke instaluar aplikacione Android dhe iPhone Oferta Weebly.
 • Import / eksport i skedarëve CSV. Nëse tashmë keni dyqan në internet Shopify ose Etsy, mund ta transferoni atë në Weebly duke importuar / eksportuar produkte nga skedari CSV.
 • Weebly Promote Tool. Ndihmon për prezantimin e produkteve tuaja në dritën më të favorshme për të rritur promovimin e dyqanit tuaj në internet.

Kostoja Weebly: Weebly ka plane të veçanta çmimesh për faqet e internetit të eCommerce. Kostoja e tyre varion midis 8 $ / muaj dhe 25 $ / muaj. Kur ndërtoni një faqe në internet eCommerce, mund të përdorni gjithashtu Planin e Avancuar të Performancës që funksionon mirë për shitësit me përvojë. Kostoja e tij përbën 38 $ / muaj të dhënë që ju të bëni një herë pagese vjetore.

Provoni Weebly falas

Vija e poshtme

Ekzistojnë alternativa të shumta me vlerë Etsy për të gjithë ata përdorues, të cilët nuk janë të kënaqur me tregun për ndonjë arsye. Ato ndryshojnë në karakteristikat, grupet e veçorive dhe çmimet, por të gjitha lejoni krijimin e dyqaneve online të këndshme dhe të shfaqura plotësisht.

Zgjedhja e shërbimit që do të jetë alternativa më e mirë për Etsy është me të vërtetë një sfidë. Duhet kohë dhe përpjekje për të përcaktuar shërbimin më të përshtatshëm, i cili gjithashtu do të arrijë në nevojat, aftësitë dhe kërkesat tuaja. Kjo është pikërisht arsyeja pse, ne rekomandojmë të testoni të gjitha platformat e shqyrtuara në artikull për të bërë zgjedhjen nga e cila do të jeni plotësisht të kënaqur.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me