Alternativa BigCommerce

Alternativa BigCommerce

BigCommerce – është padyshim një drejtues i njohur në ngrohtë e tregtisë. Ky ndërtues i specializuar i faqes në internet u krijua me nevojat e pronarëve të dyqaneve në internet dhe, kështu, ofron grupin e kërkuar të veçorive dhe mjeteve të nevojshme për të filluar një dyqan të fuqishëm, funksional dhe tërheqës në internet. Sistemi ka shumë tifozë, të cilët vazhdojnë ta përdorin atë rregullisht për të zgjidhur detyrat e tyre në tregti.

Sidoqoftë, ka edhe nga ata përdorues, të cilët nuk e pëlqejnë BigCommerce për ndonjë arsye, qoftë kompleksiteti i sistemit, kostoja e tij etj. Ata fillojnë të kërkojnë alternativa më të mira për ndërtuesin e faqes në internet.

Për fat të mirë, ka shumë ndërtues të faqeve në internet, CMS ose plugins eCommerce që mund të jetë një zëvendësues i mirë i BigCommerce në ditët e sotme. Ne kemi testuar dhjetëra sisteme dhe përzgjedhur shtatë platforma të larta që funksionojnë më së miri për lloje të ndryshme të dyqaneve në internet – nga supermarkete të mëdha në internet dhe deri në dritare të shfaqjeve të vogla me disa dhjetëra pozicione të produktit. Le të kemi një përmbledhje të këtyre shërbimeve tani.

Alternativa më e mirë e BigCommerce:

 1. Shopify – Alternativa më e mirë e BigCommerce
 2. Wix – # 1 e-Tregtimi i gatshëm për e-Tregti
 3. WooCommerce – Pllaka eCommerce për WordPress
 4. Volusion – Alternativa e Programeve të Shportave të Blerjeve
 5. 3Dcart – Softuer alternative i e-commerce
 6. Hapësirë ​​katror – Gjithë në një Një ndërtues i faqes në internet SaaS
 7. Platforma Magento – eCommerce për bizneset e vogla

Shopify – Alternativa më e mirë e BigCommerce

Shopify - Alternativa më e mirë e BigCommerce

Shopify – është alternativa më e mirë për BigCommerce. Ndërtuesi i faqes në internet u krijua ekskluzivisht me nevojat e shitësve në internet dhe klientëve të tyre në mendje.
Platforma mund të përdoret për të ndërtuar lloje të ndryshme të dyqaneve në internet në varësi të nevojave dhe kërkesave të një përdoruesi. Shërbimi është i mbushur me mjete dhe karakteristika që munden sillni përvojat tuaja në ndërtimin e e-commerce në internet në nivelin e ri dhe të sigurojë rezultat të mirë.

Karakteristikat e Shopify përfshijnë:

 • Modele specifike të Niches – duke qenë një ndërtues i specializuar i faqes në internet, Shopify mund të mburret me një koleksion mbresëlënës të modeleve specifike të e-commerce të ngrohtë. Ata janë e drejta e përgjegjshme që nga fillimi dhe ju mund të zgjidhni midis temave falas dhe të paguara, të gjitha këto janë me cilësi të lartë. Sistemi ofron një sërë mjetesh të personalizuara, të cilat bëjnë të mundur ndryshimin e dizajnit të dyqanit tuaj online në lidhje me preferencat dhe nevojat tuaja (shikoni Shopify vërtetë dyqane online).
 • Softueri Pika e Shitjes – një nga karakteristikat që Shopify është i njohur është softueri i tij Pika e Shitjes, i cili bën të mundur përdorimin e terminalit të kartës së jashtme në dispozicion, krijimin e disa llogarive të sigurta të stafit, pranimin e porosive në modalitetin offline, shpejt integrimin me çdo program të kontabilitetit që po shkoni. për të përdorur etj.
 • Integrimi në Amazon – nëse keni ndërmend të punoni me Amazon Marketplace, atëherë Shopify përfundimisht opsionin më të mirë për ju. Sistemi ka njoftuar së fundmi integrimin në Amazon, i cili lejon sinkronizimin e dyqanit tuaj të Shopify me llogarinë Amazon për të rritur sasinë e shitjeve dhe për të ndërtuar besimin e klientit.
 • Platforma e Blogjeve – Shopify ka platformën e vet të Blogging, e cila është një mjet i dobishëm kur bëhet fjalë për ndërveprimin me klientët. Disponueshmëria e një blog bën të mundur që klientët dhe pronarët e dyqaneve në internet të komunikojnë me njëri-tjetrin, të postojnë dhe të zbulojnë informacione të reja në lidhje me procesin e blerjes, të krijojnë libra librash dhe të kryejnë veprime të tjera.
 • Dyqani i Aplikacioneve – Shopify App Store ofron një gamë të aplikacioneve falas dhe me pagesë që mund të përmirësojnë performancën e faqes suaj të internetit. Të gjitha aplikacionet janë renditur sipas kategorive këtu për të thjeshtuar kërkimin e përdoruesit. Kategoritë më të njohura përfshijnë Marketingu, Shitjet, Veglat, Magazina, Sinkronizimi me Shërbime të Jashtme, Kërkimi i Produkteve për Shitje, Shërbimet Sociale, Shërbimi i Klientëve, Mbledhja e Statistikave etj..
 • Ndihmë për shumë gjuhë – softueri vjen me mbështetje shumë gjuhëshe, i cili është një tipar i dobishëm për të gjitha dyqanet në internet. Pavarësisht se çfarë lloji të dyqanit në internet ju nevojiten – me siguri do të përfitoni nga krijimi i disa versioneve gjuhësore të tij për të kërkuar klientë dhe partnerë biznesi në të gjithë botën.

Ifymimi i Shopify: platforma është një zgjidhje gjithëpërfshirëse për eCommerce, që nënkupton domain dhe pritje tashmë të përfshira në plan përveç vetë ndërtuesit të faqes në internet. Ekziston një provë falas për të provuar se si funksionon sistemi. Atëherë do të duhet të zgjidhni cilindo nga tre planet në dispozicion. Secila prej tyre ju lejon të shesni produkte të pakufizuar. Por ato ndryshojnë kur bëhet fjalë për numrin e llogarive të stafit, tarifat e transaksioneve dhe disa aftësi shtesë. Basic Shopify kushton 29 dollarë në muaj për një dyqan të vogël. Një mundësi e shkëlqyeshme për të filluar. Shopify kushton 79 dollarë në muaj me raporte profesionale dhe tarifa më të ulëta të transaksioneve. Advanced Shopify është për vendet e rritjes së tregjeve që kushtojnë 299 dollarë në muaj që përmban tarifat më të ulëta përveç një reporteri të përparuar dhe shërbime të palëve të treta për llogaritjen e automatizuar të shkallës së transportit.

Provo Shopify falas

Wix – # 1 Ndërtuesi i uebfaqeve gati për tregti elektronike

Wix - # 1 Ndërtuesi i uebfaqeve gati për tregti elektronike

Wix – është zgjidhja më e mirë gjithëpërfshirëse, e cila gëzon popullaritet në të gjithë botën dhe përdoret për të krijuar faqe interneti profesionale, cilësore dhe vizive tërheqëse të llojeve të ndryshme, përfshirë dyqanet në internet.

Sistemi mund të konsiderohet i këndshëm Alternativa e BigCommerce për shkak të grupit të tij të pasur me karakteristika, funksionalitet tërheqje dhe rënie, ndërfaqe miqësore për përdoruesit dhe karakteristika të tjera që bëjnë të mundur nisjen e faqeve të internetit me cilësi me kosto të përballueshme.

Wix karakteristika kryesore janë si më poshtë:

 • Modelet e e Tregtisë – si një ndërtues i faqeve në internet, Wix ka një galeri të gjerë modelesh, e cila ndahet në disa seksione bazuar në temat e zgjedhura. Modelet e e-tregtisë janë gjithashtu të disponueshme këtu dhe ato dalin nga turma për shkak të pamjes së tyre të cilësisë së lartë, elegant dhe modern. Ndërtuesi i faqes në internet gjithashtu ofron një grup mjetesh të personalizimit të dizajnit, të cilat sigurojnë një proces të qetë të ndërtimit të faqes në internet dhe e bëjnë të mundur këtë krijoni çdo dizajn të një dyqani në internet që ju nevojiten aktualisht. Të gjitha shabllonet që ofron shërbimi janë gati për celular që nga fillimi, që është një aspekt thelbësor për çdo dyqan në internet.
 • Lehtësinë e përdorimit – Wix është i njohur për lehtësinë e përdorimit dhe natyrën intuitive. Edhe një i ri mund të fillojë dhe menaxhojë një dyqan online këtu – kaq i thjeshtë dhe i kuptueshëm është procesi. Këtu ekziston një Menaxher i Dyqanit, i cili lejon gjurmimin e statuseve dhe detajeve të të gjitha porosive, menaxhimin e listave të inventarit, vendosjen e parametrave të produkteve dhe imazheve, dërgimin e buletineve ShoutOut te klientët për t’i mbajtur ata në dijeni për të gjitha ofertat e produkteve, azhurnimet, veprimet promovuese, shitje, ngjarje etj.
 • Inteligjence artificiale – platforma ka mjetin e përparuar ADI, i cili është një shpërblim i vërtetë për përdoruesit me pak ose aspak aftësi në krijimin e faqes në internet. Tipari i Inteligjencës së Dizajnit Artificial lejon ndërtimin e një dyqani në internet nga e para duke ndjekur hapat e thjeshtë që ofron shërbimi. Thjesht duhet të përgjigjeni në pyetjet që sistemi gjeneron automatikisht, të sigurojë informacionin kryesor në lidhje me biznesin tuaj, lidhje me llogaritë e rrjetit social dhe të dhëna të tjera të lidhura dhe të shikoni rezultatin.
 • Tregu me Wix App – përdoruesit do të kenë qasje në Tregun e Aplikacioneve, ku ata mund të gjejnë aplikime falas dhe me pagesë për një menaxhim efektiv të dyqaneve. Ju mund të gjeni aplikime të specializuara për tregtinë elektronike që mund të integrohen lehtësisht në dyqanin tuaj online për të rritur performancën e tij.
 • Forumi dhe Opsionet e Blogjeve – Wix vjen me Blogging të fuqishëm dhe funksionalitetin e forumit. Ky është një përfitim për çdo dyqan online pasi ju jep një mundësi krijoni dhe lidhni një forum ose një blog në faqen tuaj të internetit të gatshme të bërë eCommerce. Kjo siguron një komunikim më produktiv midis jush dhe klientëve tuaj dhe thjeshton kërkimin e informacionit të kërkuar për newbies.
 • Galeritë e produkteve – prezantimi i duhur i produktit ka shumë rëndësi për efikasitetin e procesit të shitjes. Sa më mirë të arrini t’i paraqisni produktet tuaja para audiencës së synuar, aq më shumë shanse kanë ata për t’u bërë thirrje atyre. Kur ndërtoni një dyqan në internet me Wix, ju keni një mundësi për të krijuar, shtuar dhe menaxhuar galeritë e produkteve për të shfaqur produktet e ofruara për shitje dhe karakteristikat e tyre të hollësishme. Të gjitha imazhet e shtuara në galeri shikohen në madhësi të plotë dhe mund të ngarkoni sa më shumë foto për të paraqitur më mirë produkt.
 • Disponueshmëria e opsioneve të pagesës – klientët kanë një zgjedhje të këndshme të opsioneve të pagesave, duke përfshirë PayPal më të popullarizuara, kartë krediti etj. Të gjitha pagesat janë të sigurta, gjë që është një domosdoshmëri për të gjithë klientët. Shtë e mundur të vendosni rregulla të transportit dhe taksave, të azhurnoni çmimet dhe të kryeni çdo veprim tjetër që ju nevojitet për ta bërë procesin e blerjes të sigurt dhe efektiv.

Pricemimi me Wix: Për të shitur produkte në internet, do t’ju duhet ndonjë plan nga biznesi & Seksioni i tregtisë. Këtu kemi katër pajtime që përfshijnë Business Basic që kushtojnë 23 dollarë në muaj për të pranuar pagesa në internet, Business Unlimited që kushtojnë 27 dollarë në muaj me veçori profesionale logoje, integrim të Google Analytics, dhe më shumë. Plani i biznesit VIP është për dyqanin dixhital plotësisht të paraqitur që kushton 35 dollarë në muaj me një bandë të pakufizuar dhe 50 GB ruajtje. Plani i ndërmarrjes është për kompani të mëdha me përfaqësim ndërkombëtar të gatshëm të paguajnë 500 dollarë në muaj.

Provoni Wix falas

WooCommerce – Pllaka eCommerce për WordPress

WooCommerce - Pllaka eCommerce për WordPress

WooCommerce – është falas WordPress shtojcë e zhvilluar për përdoruesit që duan t’i përmbahen CMS më e njohur dhe e përdorin atë për të shitur produkte në internet. Përdoruesit duhet ta kuptojnë qartë se nuk mund të përdoret si një platformë e veçantë për ndërtimin e dyqaneve në internet. Ajo vjen si një shtesë për të krijuar një platformë ekzistuese të bazuar në WP. Shtojca vjen me një sistem të thjeshtë të menaxhimit të produkteve përveç shtesave dhe shërbimeve premium për të promovuar biznesin tuaj në internet.

Këtu janë disa tipare fillestare për të kërkuar në WooCommerce:

 • Lehtësinë e përdorimit – kjo veçori e veçantë i referohet menaxhimit të vetë plugin-it. Nuk kërkon aftësi ose njohuri të veçanta. Ju duhet vetëm ta instaloni dhe aktivizoni ashtu si çdo plugin tjetër WP. Procesi i konfigurimit përfshin disa hapa të thjeshtë ku mund të specifikoni monedhën, zgjidhni opsionet e pagesës për t’u lidhur, vendosni kërkesat e transportit, etj.
 • Menaxhimi i produktit – menaxhimi i produkteve me WooCommerce në të vërtetë është i njëjtë me shtimin e një artikulli të ri në WordPress. Do të keni mundësi të shtoni përshkrimet e artikujve, të shkarkoni fotografi, të krijoni kategori dhe koleksione të reja produktesh, të vendosni cilësimet e SEO në secilën faqe të produktit dhe më shumë. Nëse nuk jeni të ri për CMS, do ta gjeni shumë lehtë sistemin e menaxhimit të produktit.
 • Plugins dhe Integrime – kur përdoret së bashku me WordPress, WooCommerce është i pajtueshëm me mijëra shtesa të tjera që përfshijnë mjete raportimi, instrumente SEO, mjete arka, dhe më shumë. Mund të lidhet me MailChimp dhe shërbime të tjera të marketingut me email. Përveç kësaj, shtojca vjen me shtrirjet e veta për të promovuar produktet duke përdorur shpërblime, kode promovimi, WooCommerce Points dhe shërbime të tjera me pagesë.

Pricemimi WooCommerce: përdoruesit mund të instalojnë dhe përdorin plugin me kosto zero. Sidoqoftë, versioni i tij falas jep vetëm funksionim fillestar për të filluar shitjen e mallrave në internet. Nëse keni nevojë për instrumente shtesë të marketingut, do t’ju duhet të paguani për shtesa të veçanta dhe shërbime të palëve të treta. Mimi mund të shkojë nga 40 deri në 300 dollarë. Për më tepër, ju supozohet të keni një domain dhe host. Të zgjedhësh zgjidhje për serverët e optimizuar me WP si Bluehost është basti më i mirë. Ato fillojnë me 2,95 dollarë në muaj. Për më tepër, ju mund të keni nevojë për një temë premium WP për të dalë jashtë.

Provoni falas WooCommerce

Volusion – Alternativa e Programeve të Shportave të Blerjeve

Volusion - Alternativa e Programeve të Shportave të Blerjeve

Volusion – është një krijues i mirënjohur i uebfaqes, krijuar për të ndihmuar përdoruesit të krijojnë uebfaqe të eCommerce. Përfitimi i platformës kryesore është fakti që funksionon mirë për fillestarët dhe zhvilluesit me përvojë. Ju ose mund të zgjidhni një shabllon, të bëni disa cilësime të lehta dhe të shkoni drejtpërdrejt ose zhyteni thellë në procesin e projektimit dhe personalizimit të uebit. Farëdo që të zgjidhni, sistemi do të sjellë karakteristika të mjaftueshme për të zhvilluar një vend të gatshëm për të shkuar nga e para (shih real Shembuj në internet të vullneteve).

Karakteristikat e vullusit janë si më poshtë:

 • Ndërtuesi i dyqaneve në internet – redaktori i faqes në internet vjen si një ndërtues i fundit i dyqaneve online, duke i lejuar përdoruesit të krijojnë faqe produktesh, t’i ndajnë mallrat në kategori, të vendosin preferencat, të ngarkojnë imazhe dhe më shumë.
 • SEO dhe Raportimi – përdoruesit do të jenë në gjendje të hyjnë në pultin personal të Volusion, ku ata mund të modifikojnë SEO dhe cilësimet e tjera. Ato përfshijnë URL të personalizuara, tituj dhe përshkrime të SEO, meta etiketat e faqeve të produkteve dhe më shumë. Platforma gjithashtu ju lejon të modifikoni atributet alt dhe t’i bëni imazhet e produkteve më miqësore me SEO, si dhe dyqanin në internet në përgjithësi.
 • Menaxhimi intuitiv i produktit – menaxhimi i produkteve me Volusion është shumë i lehtë. Zhvilluesit e platformës krijuan një faqe të veçantë, ku përdoruesit mund të krijojnë kategori dhe nënkategori të reja, si dhe të redaktojnë ato ekzistuese. Fielddo fushë është e personalizueshme dhe e redaktueshme – nga produktet e cilësimeve të SEO dhe fotot deri tek përmbajtja e tekstit, opsionet e produktit, regjistrimet, etj.
 • Fleksibilitet i zgjeruar – nëse doni të filloni një biznes në rritje dhe të shkallëzuar, do të keni dëshirë të futeni në disa nga vendet më të mëdha të tregut global. Vëllimi mund të integrohet me eBay dhe Amazon për ekspozimin maksimal. Për më tepër, përdoruesit do të vlerësojnë më shumë se 30 mundësi të ndryshme pagese të disponueshme për integrim pa probleme përveç portave tradicionale të pagesave si Paypal dhe Stripe.

Pricemimi i volumit: platforma ofron katër plane të ndryshme për të zgjedhur në varësi të madhësisë së dyqanit, numrit të produkteve që dëshironi të shisni dhe veçorive të tjera. Këto plane përfshijnë Persona (29 dollarë në muaj), Profesionale (79 dollarë në muaj), Biznes (299 dollarë në muaj), dhe Kryeministri (për negociatë). Sa më shumë shitje në vit që prisni, plan më i lartë që ju nevojitet. Plando plan përfshin mjete të integruara SEO, menaxhim të inventarit, dhe më shumë. Planet Premium vijnë gjithashtu me braktisjen e karrocave, porositë e telefonit dhe veçoritë e tjera.

Provoni Volusion falas

3Dcart – Softuer alternative i e-commerce

3Dcart - Softuer alternative i e-commerce

3Dcart – është një nga krijuesit më të gjatë të internetit të e-commerce që filloi në 1997. Platforma është veterani i industrisë që jep një sërë mjetesh shitjeje, marketingu dhe promovimi jashtë kutisë. Ajo vjen me lehtësinë e përdorimit që e bën programin të mirë për newbies.

Këtu janë disa arsye pse 3dcart mund të jetë një opsion i mirë:

 • Përshtatja e faqes së produktit – përdoruesit mund të zgjedhin nga tre llojet kryesore të produktit për t’u shtuar. Ato përfshijnë mallra dixhitale, fizike dhe karta / certifikata dhuratash. Ekziston një mundësi për t’i renditur ato sipas kategorive, të menaxhoni listat e aksioneve të produkteve, të ndryshoni informacionin e transportit, të ngarkoni imazhe dhe të ndryshoni përshkrimet.
 • marketing – softueri ka shërbime të integruara dhe instrumente të marketingut. Dyqani juaj i ardhshëm do të ketë plugins të integruar të blerjeve si Nextag, Feed Export, Shopzilla, dhe të tjerët. Plugdo shtojcë mund të vendoset manualisht. Ekziston gjithashtu një mjet i menaxherit të promovimit për të krijuar oferta speciale, shitje dhe oferta të personalizuara bazuar në algoritme specifike.
 • Stats & analitikë – 3Dcart ofron një veçori të fuqishme raportuese që ofron lloje të ndryshme të tabelave dhe statistikave. Përdoruesit do të jenë në gjendje të gjurmojnë aktivitetin e blerësve dhe seancat në internet. Instrumentet analitikë nxjerrin në pah produktet e preferuara dhe më të shitura të klientëve. Sistemi bën të mundur pasqyrimin e destinacioneve të transportit, si dhe portat e pagesave të përdorura kryesisht.
 • Cilësimet e SEO – për të rritur radhët e faqes tuaj, platforma ofron mjete të përparuara të optimizimit të SEO lejuar përdoruesit të modifikojnë skedarët e faqeve të sitit dhe robotëve, vendosni 301 ridrejtime në faqen e synuar, të punoni me vlerat e Grafikut të Hapur, dhe më shumë.

Pricemimi 3karta: secila nga pesë planet e disponueshme të kartolinave 3D ofron regjistrim domain, veçori të integruar të karrocave të blerjeve, urdhra të pakufizuar dhe gjerësi bandë, funksionim të integruar të blogjeve, dhe më shumë. Planet janë si më poshtë: Startup Store (19 dollarë në muaj), Dyqani Themelor (29 dollarë në muaj), Plus Store (79 dollarë në muaj), Stacioni i rrymës (129 dollarë në muaj), dhe Pro Store (229 dollarë në muaj). Të gjitha planet vijnë me zero tarifa të transaksioneve.

Provoni 3D kartën falas

Hapësirë ​​katror – Gjithë në një Një ndërtues i faqes në internet SaaS

Hapësirë ​​katror - Gjithë në një Një ndërtues i faqes në internet SaaS

Squarespace – është një krijues i faqeve në internet që përmban një koleksion temash elegant me fokus në tregtinë elektronike. Të gjitha modelet kanë integruar opsionet e shitjes duke i lënë të porsaardhurit të shkojnë drejtpërdrejt me dyqanet e tyre të reja dhe të paraqitura plotësisht brenda disa minutave (shiko realisht Dyqane katror). Ju do të vlerësoni një sërë mjetesh të menaxhimit të inventarit dhe produkteve, përveç menaxherit intuitiv të përmbajtjes, mjeteve të promovimit dhe më shumë.

 • Modelet e gatshme për të shkuar – kur ju duhet të filloni një dyqan dixhital të ndërtuar me Squarespace, ju vetëm duhet të zgjidhni një shabllon dhe të redaktoni përmbajtjen. Përzgjedhja e blloqeve dhe përbërësve ka gjithçka që ju nevojitet, përfshirë blloqet CTA, format e blerjes, galeritë e produkteve, informacionet e kontaktit dhe më shumë. Asnjë aftësi teknike apo konfigurim manual nuk nevojitet.
 • Menaxhimi i përmbajtjes – një veçori e menaxhimit të produktit zbatohet përmes menaxherit të përmbajtjes me porosi. Mjeti e bën më të lehtë redaktimin e secilit produkt. Përveç redaktimit të teksteve dhe ngarkimit të imazheve, përdoruesit do të jenë në gjendje të krijojnë kategori të veçantë produktesh, të ndryshojnë çmimet, të ofrojnë disa ndryshime dhe modifikime të produktit.
 • Karakteristikat e integruara – ndërsa softueri nuk mbështetet në shërbime ose pajisje shtesë të palëve të treta, ai ofron disa instrumente të integruara më vete. Për shembull, ekziston një sistem automatik i alarmit që njofton një përdorues kur produkti nuk mbaron.
 • Portat e Pagesave të Integruara – nuk keni nevojë të lidhni mënyrat e pagesës me dorë kur përdorni Squarespace. Ata tashmë janë të vendosur dhe të gatshëm për t’u përdorur. Edhe pse sistemi nuk ofron një mundësi shumë të pasur, ju prapë mund të shfrytëzoni më shumë nga Paypal, Stripe ose Apple Pay. Ekziston një shans për tu paguar direkt falë një partneriteti me Stripe. Por supozohet se keni një llogari bankare të vlefshme për të përdorur funksionin.
 • Mjetet e promovimit – përfitoni nga besnikëria e përmirësuar e klientit dhe krijoni marrëveshje të veçanta për klientët tuaj duke përdorur kodet e promovimit, kuponat, pop-up-et e reklamave, shiritat e njoftimeve dhe më shumë. Ju mund të krijoni dhe rregulloni fushatën tuaj reklamuese.

Pricemimi i katrorit: katër planet kryesore të Sheshit përfshijnë Personal (12 dollarë në muaj), Biznes (18 dollarë në muaj), Themelore (26 dollarë në muaj), dhe i Avancuar (40 dollarë në muaj). SSL, domain, modele, SEO dhe karakteristika të tjera përfshihen në çmim. Planet Premium ofrojnë gjithashtu një pikë zgjidhjeje të shitjes, kartat e dhuratave, analitikën e tregtisë elektronike dhe mjete të tjera të dobishme.

Provoni Hapësirë ​​katror falas

Platforma Magento – eCommerce për bizneset e vogla

Platforma Magento - eCommerce për bizneset e vogla

Magento – është ndoshta CMS më e fuqishme dhe më e fuqishme eCommerce që mund të gjendet në treg. Megjithëse kërkon pak kurbë mësimi për të filluar, programi kompjuterik është i përsosur për të ndërtuar dhe menaxhuar çdo dyqan dixhital pavarësisht nga madhësia ose specializimi. Sistemi ofron shtesa dhe shtesa të ndryshme për të drejtuar një dyqan dhe shpërndarë produkte në të gjithë botën.

Këtu janë disa tipare kryesore që ofron Magento:

 • Menaxhimi i produkteve – softveri është një CMS. Do të thotë fleksibilitet maksimal për sa i përket faqes së produktit dhe redaktimit të përmbajtjes. Përdoruesit mund të shtojnë me lehtësi artikuj të rinj, të ndryshojnë dhe azhurnojnë informacionin bazë të produktit si titulli ose përshkrimi, të krijojnë dhe zgjedhin nga kategori të ndryshme, të bëjnë konfigurimin e SEO për secilën faqe të produktit.
 • Mjetet e marketingut – me Magento, përdoruesit marrin disa mundësi unike të promovimit, siç është krijimi i listës së dëshirave të një klienti për të promovuar mallra specifike gjithashtu me ndihmën e kodeve promo që shpërndahen fizikisht ose në internet. Gjithashtu, pronarët e dyqaneve mund të kryejnë një listë të produkteve më të mira, të krijojnë krahasime me përshkrime dhe përfaqësime më të hollësishme.
 • menyra pagese – përdoruesit e platformës mund të zgjedhin nga portat e pagesave falas dhe të paguara. Nga njëra anë, ekziston një shans për të lidhur Paypal, Stripe, ose Braintree me kosto zero. Nga ana tjetër, ju mund të lidhni mjete shtesë për të përpunuar kartat e debitit. Por këto janë vetëm opsione të paguara.
 • Procesi i arketimit – blerja e produkteve është e thjeshtë me Magento. Ose nga përdoruesit e regjistruar ose të ftuarit mund të trajtojnë procesin e arka, e cila kursen kohë. Ata do të shohin çmimin përfundimtar me taksat dhe kostot e transportit të përfshira dhe llogariten automatikisht.

Pricemimi Magento: platforma me burim të hapur është falas për t’u përdorur. Sidoqoftë, për të nisur një dyqan plotësisht të shfaqur, do t’ju kërkojnë shtesa shtesë. Gjithashtu, do t’ju duhet të kujdeseni për domain dhe host. Të dy mund t’ju kushtojnë nga 10 deri në 50 $ dhe më shumë në muaj. Për më tepër, ju mund të dëshironi të dalloheni me një model ekskluziv Magento formën e listës së primit. Në këtë rast, përgatituni të paguani një shtesë prej 20 – 400 dollarë.

Provoni Magento falas

përfundim

BigCommerce – është padyshim një platformë e mirë SaaS për nevojat e e-commerce. Shtë një zgjedhje e mirë për tregtarët që duan të shesin si produkte dixhitale ashtu edhe fizike. Për më tepër, sistemi është jashtëzakonisht i lehtë për t’u përdorur, gjë që e bën atë një zgjedhje perfekte për të porsaardhurit që duan të hyjnë në bibliotekën e produkteve me porosi, opsionet e integruara të transportit, funksionalitetin e integruar të arkës, dhe më shumë.

Në të njëjtën kohë, BigCommerce sigurisht që nuk ka mjete të përparuara për të menaxhuar dhe promovuar produktet. Një koleksion i kufizuar i temave dhe veçoritë minimale të personalizimit mund të jenë një dobësi thelbësore për sipërmarrësit e kërkuar. Kjo është ajo ku ju mund të keni nevojë për një zgjidhje më fleksibile dhe të përkushtuar për tregtinë elektronike për listën e mësipërme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me