Alternativa Adobe Muse

alternative adobe muze


Adobe Muse është një program ndërtues i faqes në internet, i cili fillimisht është i përqendruar në nevojat e përdoruesve, të cilët kanë një sfond të caktuar të dizajnit në internet, shkallën e ndërgjegjësimit dhe përvojës së kodimit në zhvillimin e projekteve të ndërlikuara. Po për ata përdorues, të cilët janë newbies në këtë kamare?

Po për ata, të cilët sapo kanë bërë mendjen e tyre për të krijuar një faqe në internet të plotë dhe të kërkojnë një alternative të mirë të Adobe Muse për të filluar me sukses dhe me lehtësi? Në këtë drejtim, ju nuk do të gjeni një zgjidhje më të mirë sesa krijuesit e faqeve të internetit. Avantazhi më bindës dhe domethënës i këtyre sistemeve është se ato janë krijuar posaçërisht me nevojat, aftësitë dhe përpjekjet e fillestarëve në mendje.

Alternativa më e mirë e Adobe Muse

Ndërtuesit e faqeve në internet ofrojnë lehtësi të jashtëzakonshme të përdorimit, komoditetit, funksionalitetit, natyrës intuitive dhe përballueshmërisë. Këta janë ata faktorë që fillimisht ndikojnë në vendimin e përdoruesve, të cilët po kërkojnë një zëvendësues të denjë për Adobe Muse. Pavarësisht nëse jeni një profesionist i dizajnit në internet ose një i porsaardhur i interesuar në kamare dhe i gatshëm për të provuar dhe përmirësuar aftësitë tuaja për krijimin e faqeve në internet, krijuesit e faqeve të internetit do të punojnë më mirë për përfundimin e detyrave tuaja.

Nëse e keni menduar mendjen tuaj, rishikimi i shërbimeve më të mira që funksionojnë mirë për sasinë mbizotëruese të përdoruesve do të ketë një rëndësi të madhe. Në këtë artikull, ne do të flasim për Wix, uKit dhe WordPress – sistemet që aktualisht konsiderohen si alternativat më të mira të Adobe Muse. Ja pse.

1. Wix

Ndërtues i faqes në internet

Wix – është një krijues i faqeve në internet që me të drejtë meriton titullin e alternativës “më të mirë Adobe Muse”. Sistemi është jashtëzakonisht i thjeshtë, i kuptueshëm dhe i përshtatshëm sidomos për ata përdorues, të cilët nuk kanë qenë të përfshirë në zhvillimin e faqes së internetit më parë. Nuk ka nevojë të zotëroni njohuri për programim për të krijuar një projekt të plotë me Wix – këshilla të thjeshta dhe të thjeshta pop-up dhe të integruara do t’ju lejojnë të nisni një faqe interneti unike nga e para pa ndonjë aftësi kodimi fare. Le të shohim se çfarë saktësisht Wix duhet të na ofrojë tani:

 • Modelet profesionale. Galeria e dizajnit të krijuesit të faqes së internetit aktualisht përfshin mbi 550 modele profesional me cilësi të lartë, të cilat ndahen në grupe tematike për lehtësinë e përdoruesit. Modelet e faqes në internet të dhëna nga parazgjedhur janë gati për lëvizje, duke iu përshtatur çdo pajisje kompjuterike dhe pajisjes celulare pa qenë e nevojshme të bëni ndonjë modifikim paraprakisht.
 • Mjetet e personalizimit. Farëdo modeli për të cilin do të kërkoni, do të jetë 100% i personalizueshëm, me shumë karakteristika falas dhe të paguara (si elemente grafike, parametrat e dizajnit, integrimi i shfaqjeve të slideshave, kinematë, skedarët mediatikë dhe integrimi i butonave të rrjetit social etj) që do të përdoren për këtë qëllim.
 • Mundësitë e Redaktimit të Dizajnit. Për përdoruesit, të cilëve u mungon përvoja në krijimin e faqeve në internet, Wix ofron dy mënyra kryesore për të filluar me projektet e tyre – Wix ADI dhe Redaktori Standard Wix. Ndërsa mjeti inovativ i Inteligjencës Wix Artificial Intelligence do t’ju ndihmojë të hartoni automatikisht një faqe në internet duke përdorur përmbajtjen e paraqitur më parë, Redaktori Standard do t’ju bëjë të mundur që ju të krijoni projektin tuaj nga e para duke e redaktuar atë. Kjo është mënyra se si ju jo vetëm që mund ta bëni faqen tuaj më të veçantë, por edhe të përmirësoni aftësitë tuaja për kodim.
 • Redaktori celular. Modelet Wix nuk janë të përgjegjshme, por redaktori celular i shërbimit lejon krijimin e versioneve të tyre celular vetë. Kjo do të thotë që juaj mund të modifikojë plotësisht pamjen e lëvizshme të faqes suaj të internetit, edhe pa lëvizur, pa i bërë të dukshme këto ndryshime në versionin e faqes së internetit të desktopit. Sidoqoftë, të gjitha ndryshimet që bëni në modalitetin e desktopit paraqiten në mënyrë të pashmangshme në versionin mobil për t’i mbajtur përdoruesit të vetëdijshëm për lajmet dhe azhurnimet më të fundit.
 • Motori i Blogjeve. Wix bën të mundur fillimin dhe menaxhimin e blogeve 24/7. Për shkak të motorit të integruar të blogeres, do të keni mundësi të shtoni dhe modifikoni postime, të caktoni veçori dhe funksione të reja në postimet ekzistuese, të planifikoni botime të planifikuara, të modifikoni cilësimet e përgjithshme të bogut, të veçoni një seksion të Postimeve të Prezantuara, të shtoni etiketa, zgjidhni dhe rregulloni shabllone apo burime në blog etj.
 • Opsione eCommerce. Me Wix, mundeni krijoni dhe menaxhoni një dyqan online i vogël ose i mesëm. Sistemi lejon krijimin e dritareve shfaqëse tërheqëse dhe funksionale për të shfaqur në mënyrë efektive produktet që ju ofroni për shitje, menaxhimin dhe azhurnimin e dyqanit në internet në çdo kohë të ditës, rregullimin e detajeve të pagesës dhe dërgimit, cilësimet e taksave, zgjedhjen dhe rregullimin e shablloneve të tregtisë elektronike, sigurimin dhe sigurimin e lehtë procesi i blerjes, importi / eksporti i produkteve nga skedarët CSV, siguroni mbështetje 24/7 të klientit dhe përfitime të tjera të shumta që klientët do t’i vlerësojnë.
 • Kodi Wix. Ndërtuesi i faqes në internet nuk është i përqendruar në zhvillimin profesional të faqes së internetit, por ai ka një mjet të shkëlqyeshëm për t’u ofruar përdoruesve të tij. Kjo është Mjet mjet Wix Code, i cili lejon fillimin dhe vendosjen e aplikacioneve komplekse në internet që duken dhe funksionojnë profesionalisht. Nuk ka nevojë të luftoni me kode dhe mjete komplekse të projektimit të internetit këtu – ajo që ju nevojitet në vend është të ndiqni këshillat e dhëna në ndërfaqe për të krijuar aplikacionet dhe efektet tuaja për performancën e përparuar të faqes në internet.

kosto: Wix është më shumë sesa ndërtues i përballueshëm i faqes në internet. Për të provuar sistemin, mund të përdorni planin falas që nuk skadon kurrë për aq kohë sa ju nevojitet. Për përdoruesit, të cilët vendosin të azhurnohen në plane më të larta, sistemi zbulon një mundësi për të zgjedhur midis pesë pajtimeve të paguara, të cilat ndryshojnë në shërbimet, mjetet dhe termat e ofruara, si dhe në aspektin e çmimeve. Kostoja e planeve të paguara fillon me 4,50 dollarë për zgjidhjen më kosto-efektive për të arritur në 24,50 dollarë për ofertën më të shtrenjtë. Wix gjithashtu shpesh ofron zbritje dhe oferta speciale për përdoruesit për herë të parë dhe besnikë.

Provoni Wix falas

2. uKit

ndërtues i faqes UKit

uKit – është një krijues i faqeve në internet, i cili është alternativa më e mirë e Adobe Muse për ata, të cilët kanë nevojë për një faqe interneti të biznesit të vogël. Përkundër fokusit të biznesit të shërbimit, është e mundur të krijoni lloje të tjera të projekteve me ekran të plotë me të – aq intuitiv, të lehtë dhe funksionalë krijuesi i faqes në internet. Edhe mjeshtrat e papërvojë të uebit do të jenë në gjendje të zotërojnë UKit dhe të fillojnë një faqe interneti me të vetëm në disa orë – nga momenti që regjistroheni me shërbimin dhe deri në momentin kur publikoni projektin e gatshëm. Tingëllon në mënyrë fantastike? Shikoni paketën e veçorive të sistemit për t’u siguruar që nuk është shaka:

 • Redaktori i Uebfaqeve WYSIWYG. Krijuesi i faqes në internet fillimisht ia vlen të kushtojë vëmendje për shkak të thjeshtësisë dhe komoditetit të mahnitshëm. Ajo vjen me një redaktues të dobishëm të faqes WYSIWYG që shfaq të gjitha redaktimet që bëni në një faqe dhe ju lejon t’i rregulloni ato në kohë. Karakteristika tërheqëse dhe tërheqëse kontribuon në lehtësinë e përdorimit dhe komoditetin.
 • Koleksioni i Shembujve Reagues. Zgjedhja e modelit të UKit është pak më pak e gjerë se ajo e ofruar nga Wix, por kjo nuk shqetëson aspektin e cilësisë. Deri më sot, krijuesi i faqes së internetit ofron mbi 400 modele specifike të kategorive profesionale, të gjitha janë përgjegjëse si parazgjedhje. Farëdo modeli për të cilin do të kërkoni, do të jeni në gjendje të shikoni versionet e tij celular dhe desktop për të kuptuar se si do të duket në çdo pajisje. Modelet mund të ndryshohen në çdo fazë të procesit të projektimit në internet pa humbje të përmbajtjes.
 • Vegla integruese. Ndërtuesi i faqes në internet ka një koleksion të widget-ve të integrueshme që mund t’ju ndihmojnë të përfitoni sa më shumë nga performanca e projektit tuaj. Mbledhja e widget-ve është mjaft e pasur dhe përfshin elemente të shumta që mund të jenë një ndeshje e shkëlqyeshme për projektin tuaj (Butonat e Rrjeteve Sociale, Komente të Përdoruesve, Biseda Online, Timeline, Timer, Llogaritësi i Shërbimeve Online – uCalc, Widget e Thirrjeve Mbrapa janë vetëm disa nga mostrat më të mira).
 • Motori i tregtisë elektronike. uKit meriton vëmendjen për shkak të opsioneve të tij të fuqishme të tregtisë elektronike. Kur përdorni sistemin, mund të zgjidhni midis dy mënyrave që ju mundësojnë të lidhni një dyqan në internet në faqen tuaj të internetit. Ju ose mund të lidhni një widget ekzistues të tregtisë elektronike në dispozicion ose të integroni një Shtojcë Ecwid për të marrë një faqe në internet me e-tregti të e-commerce.
 • Opsione të gjera të integrimit. Me uKit, është e mundur që të integrohen me shërbime të tjera të palëve të treta (si Video dhe Audio Luajnë, Analytics, aplikacione streaming etj.) Për nivelin e gjeneruar të gjeneruar të klientit, rritjen e bazës së klientit, mbledhjen e statistikave dhe analizën. Kështu, integrimi CRM, për shembull, ju lejon të rritni sasinë e shitjeve, kontrolloni rrjedhën e plumbit, statistikat e normës së konvertimit dhe aspektet që ndikojnë në to.
 • Të drejtat e përbashkëta të menaxhimit në internet. uKit është një zgjedhje e këndshme për punën në ekip. Një menaxher i projektit mund të ndajnë të drejtat e hyrjes në uebfaqe me bashkëpuntorët, të cilët dizajnojnë reciprokisht një projekt. Ata do të jenë përgjegjës ekskluzivisht për zhvillimin dhe promovimin e faqes në internet, ndërsa pronari i faqes në internet do të ketë qasje në informacionin e pagesës dhe faturimit.

kosto: uKit është ndërtuesi më i lirë i faqeve të internetit që tani mund ta gjeni në ngrohtë. Dizajni ndërtues i faqes në internet ofron katër plane të paguara. Kostoja e tyre varion midis 4 $ / muaj dhe deri në 12 $ / muaj bazuar në termat dhe tiparet e përfshira. Kështu që, edhe plani më i përparuar dhe i shtrenjtë është më se i përballueshëm për të gjithë, duke siguruar një spektër të gjerë karakteristikash. Farëdo plani i paguar për të cilin do të kërkoni, sigurisht që do të jeni të kënaqur me aspektin e kostos.

Provoni uKit falas

3. WordPress

Ndërtues i faqes në WordPress

WordPress – është alternativa më e mirë falas për Adobe Muse, nëse vendosni të krijoni një uebfaqe me CMS. Sistemi vlen më së shumti në vëmendjen e stilistëve me përvojë të internetit, aftësitë e të cilit dhe njohuritë e programimit i ndihmojnë ata të përdorin të gjithë grupin tipar të platformës. WordPress gjithashtu gëzon popullaritet me ata përdorues, të cilët sapo po fillojnë eksplorimin e faqes së dizajnit në internet dhe nuk dëshirojnë të përdorin ndërtuesin e faqes në internet për disa arsye. Le t’i hedhim një vështrim në karakteristikat që e bëjnë sistemin kaq popullor në tregun bashkëkohor të projektimit të uebit:

 • Motori i Blogjeve. CMS fillimisht ka fituar njohjen në mbarë botën si një platformë për Blogim, por shpejt u zhvillua në një zgjidhje gjithëpërfshirëse. Kur bëhet fjalë për zhvillimin e blogut, sistemi është një nga drejtuesit e kamareve të dizajnit të uebit.
 • Integrimi i prizave. Kjo është, me siguri, përparësia më e veçantë, WordPress – ajo për të cilën është vërtet krenare. Closeshtë afër e pamundur të llogarisni numrin e saktë të shtojcave falas dhe të paguara në dispozicion në sistem dhe në internet. Sasia e shtojcave dhe shtesave të integrueshme dukshëm tejkalon atë të disponueshme në magazinë. Ekziston një nuancë e vetme që duhet të merrni parasysh këtu: sigurohuni që të merreni me një zhvillues të besuar të uebit, kur zgjidhni një shtojcë atje. Përndryshe, e gjithë siguria juaj dhe informacioni konfidencial i faqes suaj mund të jenë në rrezik.
 • Zgjedhja e shabllonit. Përzgjedhja e modeleve të disponueshëm në magazinë nuk është mjaft e gjerë në WordPress. Sidoqoftë, mund të kërkoni shumë më tepër prej tyre në internet për t’i rregulluar më tej ato siç dëshironi. Modelet e WordPress mund të jenë gjithashtu falas dhe të paguara. Kushtet e përzgjedhjes dhe rekomandimet e përdorimit janë pothuajse të njëjta, sepse temat e jashtme të WordPress zhvillohen gjithashtu nga dizajnuesit e uebit që nuk i dini fare.
 • Redaktimi i kodit. Sistemi nënkupton ndërgjegjësimin e aftësive dhe bazave të kodimit. Nëse nuk keni ndonjë komandë të gjuhës programuese, mund të jetë një sfidë për ju të krijoni një faqe interneti unike. Sidoqoftë, nëse aftësitë tuaja për krijimin e faqeve në internet janë në një nivel të mirë, do të përfitoni nga përdorimi i tyre.
 • Komuniteti i gjerë i përdoruesve. Edhe pse, CMS nuk mund të mburret me mbështetje të fuqishme të klientit, nevojat e përdoruesve për ndihmë cilësore kompensohen plotësisht nga informacionet e dhëna nga komuniteti i gjerë i përdoruesve, i cili është rritur shumë që nga data e themelimit të sistemit.
 • Zgjedhje falas për strehimin. WordPress nuk ka strehimin e tij të integruar, por secili përdorues ka një mundësi të zgjedhë ndonjë host të zgjedhur të tij / saj.

kosto: WordPress është një sistem i lirë i menaxhimit të përmbajtjes me burim të hapur. Përdoruesit mund të krijojnë dhe menaxhojnë faqet e internetit pa asnjë kosto fare këtu. Sidoqoftë, nëse keni nevojë të krijoni projekte me karakteristika të plota me shumë funksione, shtojca, widget dhe modele me cilësi të lartë, nuk do të shkoni pa i blerë ato në internet. Për më tepër, do të duhet të kujdeseni për pritjen pasi WordPress nuk ka një zgjidhje të integruar të pritjes. Në fakt, ofruesi më i mirë i pritjes, i cili është edhe rekomandimi zyrtar i vetë sistemit, është Bluehost. Përveç një grupi të gjerë shërbimesh, ai ofron tre plane, kostoja e të cilave fillon me 2,95 $ / muaj dhe arrin deri në 5.45 $ / muaj.

Provoni WordPress falas

Vija e poshtme

Adobe Muse është një aplikacion cilësor i desktopit, i cili ka një redaktues vizual që thjeshton procesin e ndërtimit të uebit. Sidoqoftë, sistemi nuk është mjaft i lehtë për t’u përdorur për njerëzit që nuk kanë aftësi për krijimin e faqeve në internet dhe nënkupton gjithashtu domosdoshmërinë për të kryer veprime shtesë për ta bërë një faqe në internet të arritshme. Zgjedhja e alternativës më të mirë të Adobe Muse është shpesh një sfidë, përveç nëse e dini se çfarë shërben për t’i kushtuar vëmendje, kur të vazhdoni procesin e zhvillimit të faqes në internet.

Alternativa TOP Adobe Muse:

WixWix është krijuesi më i mirë i të gjithëve në një, i cili lejon krijimin e llojeve të ndryshme të faqeve të internetit. Seti i mrekullueshëm i tipareve të tij, dizajni i gjerë i internetit dhe opsionet e personalizimit, thjeshtësia dhe përballueshmëria kanë bërë që sistemi të jetë zëvendësimi i pamohueshëm i Adobe Muse.
Wix.com

uKituKit është një krijues i faqeve të internetit me cilësi të lartë, i cili funksionon shumë për fillimin e faqeve të internetit të biznesit të vogël, megjithëse, ju gjithashtu mund të përdorni sistemin për të krijuar faqe të tjera të internetit. Nuk ka nevojë të kuptoni aspektet e dizajnit në internet ose kodifikimin, zgjidhni hostimin dhe ngarkimin e faqes tuaj në internet. Gjithçka bëhet drejtpërdrejt në sistem, i cili siguron një rezultat të denjë dhe përvojë pa ndërtim në internet. uKit.com

WordPressWordPress është një CMS pa burim të hapur, i cili gëzon popullaritet në mbarë botën për shkak të thjeshtësisë, vendosjes së veçorive, nuk ka kërkesa të veçanta për kodimin e njohurive dhe rezultatin e shkëlqyeshëm që përfundimisht do të përfitoni. Sistemi është i njohur edhe për opsionet e tij të fuqishme të integrimit që gjithashtu kontribuojnë në rezultate të shkëlqyera. WordPress.org

Këto sisteme janë krijuar posaçërisht me nevojat e përdoruesve në mendje. Ata janë një zgjedhje e këndshme për jo-teknologjitë, por ato gjithashtu funksionojnë shumë për zhvilluesit e aftë të uebit. Të gjitha platformat janë të lehta për t’u përdorur, të përshtatshme dhe të efektshme. Ata sigurojnë përvojë të qetë dhe të suksesshme në krijimin e internetit, duke shkaktuar një rezultat të mirë.

Krijoni një faqe në internet falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map