Alternativa Adobe Dreamweaver

Alternativa Adobe Dreamweaver


Adobe Dreamweaver – është një redaktues i fuqishëm vizual i zhvilluar për profesionistë me përvojë. Ajo ofron një sërë mjetesh të zgjeruara të projektimit në internet të disponueshëm brenda paketës së softuerit që mund të shkarkohet. Produkti vjen si pjesë e paketës tregtare Adobe dhe jep karakteristika të ndryshme për të krijuar modele unike në internet.

Përkundër të gjitha përfitimeve që Dreamweaver ka, softveri është mjaft kompleks. Përveç kësaj, ajo ka shkuar mjaft e vjetëruar me kalimin e viteve. Për më tepër, platforma është më tepër një redaktues vizual sesa një ndërtues i faqes në internet të ciklit të plotë. Ai nuk ofron host ose domain në paketën e tij. Ai ka për qëllim kryesisht ndërtimin e temave miqësore me celular me aftësi të thelluara të kodimit.

Për këtë arsye, përdoruesit mund të dëshirojnë të përfitojnë nga zgjidhje më të thjeshta dhe më fleksibile me të gjitha opsionet e përfshira tashmë në plan. disa ndërtuesit e njohur të faqeve të internetit vijnë me funksionalitet të zgjeruar edhe me çmim më të ulët ose zero. Pra, le t’i hedhim një vështrim alternativave të Dreamweaver që mund të rezultojnë të jenë një mundësi më e mirë.

Alternativa më e mirë për Adobe Dreamweaver:

 1. WIX – Alternativa më e mirë falas për Adobe Dreamweaver
 2. WordPress – Alternative Free Dreamweaver (CMS)
 3. Rrjedha e internetit – Mjet i përgjegjshëm për krijimin e faqeve të internetit
 4. Mobirise – Softuer falas për krijimin e faqeve në internet si Dreamweaver
 5. Pinegrow – Një Redaktues Visual Profesional
 6. Kllapa – Redaktor teksti me peshë të lehtë, me burim të hapur
 7. Aptana Studio – IDE për Zhvillim të Internetit me burim të hapur
 8. BlueGriffon – Redaktues modern dhe falas HTML
 9. Apache NetBeans – IDE me burim të hapur për Windows, Mac, Linux
 10. openElement – i fuqishëm & Redaktori intuitiv
 11. Google Web Designer – Program për Windows, Mac dhe Linux
 12. TOWeb – Uebsajti i përgjegjshëm dhe Softueri për krijimin e dyqaneve online
 13. CoffeeCup – Mjetet përgjegjëse për krijimin e faqeve në internet dhe softverët HTML
 14. Microsoft Expression Web – Mjet profesional profesional me shfaqje të plotë

Wix – Alternativa më e mirë falas për Adobe Dreamweaver

Wix - Alternativa më e mirë falas për Adobe Dreamweaver

Wix – është një ndërtues i fundit i faqes në internet me miliona përdorues aktiv dhe projekte të mbështetur në internet. Shtë zgjidhja më fleksibile për newbies që duan të krijojnë faqe mahnitëse me kodim zero. Platforma vjen me mjete të mjaftueshme për t’ju lejuar të krijoni fjalë për fjalë çdo lloj uebsajti nga faqet e uljes dhe faqet e internetit të biznesit të vogël te dyqanet dixhitale dhe më shumë.

 • Redaktor i thjeshtë por i fuqishëm – Wix plotësisht mbështetet funksionalitet tërheqje dhe rënie duke e bërë atë super të lehtë për të krijuar faqe interneti dhe faqe, pavarësisht strukturës dhe kompleksitetit. Për më tepër, përdoruesit me përvojë do të jenë në gjendje të rregullojnë faqet e tyre të internetit me disa elemente unike dhe të dizajnuara me porosi.
 • Inteligjence artificiale – sistemi përdor platformën e tij Wix ADI që krijon uebfaqe automatikisht bazuar në preferencat e përdoruesve, llojet e projektit dhe tiparet që ju nevojiten. Ju merrni një sit të gatshëm për të gjitha mjetet dhe opsionet e nevojshme të integruara tashmë.
 • Wix Corvid – mjet për zhvillimin e përparuar të aplikacionit në internet. Një ndërtues vizual intuitiv lejon përdoruesit të merren me zhvillimin e përparme ose modifikimin e mbi 100 elementeve UI. Instrumenti mund të përdoret për të modifikuar dhe rregulluar disa prej blloqeve, si dhe të gjithë faqen e internetit.

Pricemimi me Wix: platforma fillimisht është e lirë për t’u përdorur. Ju mund ta provoni atë pa shpenzuar një dollar. Por nëse doni të përfitoni nga zgjidhja gjithëpërfshirëse me një domen i lire, një seri e plotë e platformave me stil dhe qasja në të gjitha aplikacionet, Plani Combo është një ide e shkëlqyeshme për të filluar. Kushton 13 dollarë në muaj në rast të faturimit në vit. Wix gjithashtu ofron plane të ndara për projektet eCommerce duke filluar me 23 dollarë në muaj.

Provoni Wix falas

WordPress – Alternative Free Dreamweaver (CMS)

Wordpress - Alternativa falas për Dreamweaver (CMS)

WordPress – eshte Platforma # 1 CMS që jep fleksibilitet maksimal dhe liri në krijimin e faqes. Platforma është absolutisht e lirë për t’u përdorur edhe pse do të duhet të kujdeseni për domain dhe host. Për fat të mirë, ofruesit e ndryshëm të pritjes ofrojnë Zgjidhje të optimizuara të serverit WP që e kthejnë WordPress-in në një platformë të plotë dhe shumë qëllime të ndërtimit të faqeve në internet.

 • CMS me burim të hapur – ju jeni të lirë të përshtatni faqet e internetit tuaj gjithçka që ju nevojitet. Sistemi nuk kërkon aftësi të veçanta. Gjithçka që ju nevojitet është pak njohuri HTML. Edhe nëse nuk i keni ato aftësi, WordPress është akoma një mundësi e mirë për të krijuar lloje të ndryshme në internet.
 • Plugins pafund – WordPress është ndoshta platforma më e mirë për sa i përket përshtatjes. Ajo vjen me mijëra shtojca të ndryshme për të optimizuar, promovuar, mbrojtur, përmirësuar ose modifikuar projektin tuaj. Të gjitha shtojcat janë të lehta për tu vendosur dhe instaluar. Oh, dhe shumica e tyre janë të lira për t’u përdorur.
 • Mijëra tema të përgjegjshme – Mbledhja e madhe e modeleve përfshin si tema premium falas ashtu edhe me pagesë për të përmbushur kërkesat e përdoruesve. Për më tepër, përdoruesit janë të lirë të rregullojnë çdo paraqitje ose madje të modifikojnë kodin burim.

Pricemimi i WordPress: CMS vetë është absolutisht i lirë për t’u përdorur. Sidoqoftë, do të duhet të paguani për domenin dhe pritjen. Mënyra më e mirë është të zgjedhni ofruesit e optimizuar me WordPress siç janë Bluehost. Ajo ofron integrim WP seamless, auto-azhurnime, rezervime, një domain 1-vjeçar, dhe hosting i fuqishëm WP duke filluar nga 2.95 $ në muaj ndërsa plani Choice Plus me bandë të gjërë pa tel për faqet e internetit të pakufizuara do t’ju kushtojë vetëm 5,45 $ në muaj.

Provoni WordPress Tani

Rrjedha e internetit – Mjet i përgjegjshëm për krijimin e faqeve të internetit

Rrjedha e internetit - Mjet i përgjegjshëm për krijimin e faqeve të internetit

Rrjedha e internetit – është një program që ju lejon të krijoni profesional dhe faqet e internetit të përgjegjshme. Platforma është goxha komplekse pasi përqendrohet kryesisht në zhvilluesit dhe projektuesit në internet me përvojë. Në të njëjtën kohë, ajo ka një redaktues të fuqishëm vizual që bën të mundur krijimin e faqeve në internet dhe madje edhe dyqane dixhitale pa kodim ose shabllone tipike..

 • CMS e rrjedhës së internetit për projektuesit – mjet bën të mundur hartimin e çdo strukture të përmbajtjes. Duke përdorur CMS, përdoruesit mund të shtojnë përmbajtje me dorë ose duke përdorur API dhe pastaj ta rregullojnë atë në bashkëpunim me redaktorët, menaxherët e përmbajtjes, etj..
 • Redaktor i fuqishëm i uebit – sistemi jep fuqinë e kodimit CSS dhe HTML në kanavacën vizive. Përveç kësaj, ju mund të krijoni elemente të ndryshëm ndërveprimi, animacione dhe gjëra të tjera për t’i mbajtur vizitorët të angazhuar. Për më tepër, ju mund të zgjidhni një temë të gatshme dhe ta modifikoni atë gjithashtu.
 • Redaktimi në linjë – mos ngurroni të azhurnoni ose modifikoni faqet e faqes tuaj në çdo kohë pa pasur nevojë të ndërroni disa ekrane. Të gjitha ndryshimet do të ruhen automatikisht në kohë reale.

Pricemimi i rrjedhës së faqes në internet: përdoruesit aktualisht mund të zgjedhin nga tre plane kryesore. Ato përfshijnë Basic, CMS dhe Biznes që kushtojnë përkatësisht 12, 16 dollarë dhe 36 dollarë në muaj. Mimi varet nga lloji i internetit dhe kompleksiteti.

Provoni Webflow falas

Mobirise – Softuer falas për krijimin e faqeve në internet si Dreamweaver

Mobirise - Softuer falas për krijimin e faqeve në internet si Dreamweaver

Mobirise – është një ndërtues i faqes në internet. Do të thotë që mund ta përdorni ose keni një lidhje interneti ose jo. Përdoruesit supozohet se kanë shkarkuar dhe instaluar programin për të hyrë plotësisht në karakteristikat e tij. Platforma është e lehtë për t’u përdorur dhe ju lejon të përballeni me detyra të ndryshme pa aftësi teknike.

 • Redaktori intuitiv – redaktori përdor funksionalitetin drag-and-drop. Struktura e faqes përbëhet nga blloqe që mund t’i zhvendosni, rirregulloni ose modifikoni me lehtësi duke përdorur cilësimet e përparuara.
 • Program kompjuterik i mbështetur në bootstrap – Mobirise bën të mundur krijimin e projekteve të përgjegjshme dhe miqësore për lëvizjet që funksionojnë në mënyrë të barabartë në pajisje të ndryshme pavarësisht nga transportuesi dhe sistemi operativ.
 • Përputhshmëri 100% – paketa e shkarkueshme mund të përdoret me Mac ose Windows OS.
 • Ndërtuesi i AMP – tipari prezanton AMP (Faqja e përshpejtuar e celularit) ndërtues. Ndihmon për të krijuar faqe interneti të bazuara në përmbajtje që ngarkohen më shpejt në pajisje të ndryshme. Do artikull merr një ikonë AMP nga Google ndërsa motori i kërkimit i zgjedh ato së pari për t’u treguar.

Pricemimi i mobilizmit: vetë krijuesi i faqes në internet është falas. Sidoqoftë, ju nuk do të jeni në gjendje të përdorni të gjitha karakteristikat e tij, si dhe të keni qasje në zgjedhjen e modeleve. Leja e çmimit të jetës përmban të gjitha gjurmimet e Mobirise. Mimi standard për Kutinë e plotë të Ndërtuesit të Uebfaqeve është 4019 dollarë. Sidoqoftë, sistemi aktualisht ofron zbritje 97% me një shans për të por paketën e plotë me vetëm 99 dollarë.

Provoni Mobrise Falas

Pinegrow – Një Redaktues Visual Profesional

Pinegrow - Një Redaktues Visual Profesional

Pinegrow – është një redaktues i avancuar i faqes në internet i krijuar për stilistë dhe programues profesionistë të internetit. Platforma vjen si një program i shkarkueshëm me një mori karakteristikash të shkëlqyeshme për të krijuar faqe interneti të përgjegjshme në Mac, Windows ose Linux.

 • Mjete të fuqishme vizuale – do të merrni një grup mjetesh për të lëvizur, modifikuar, modifikuar ose shtuar elemente të reja HTML dhe CSS. Zgjedhin që përsëritësi të fusë një element të zgjedhur për të modifikuar tërë skedarin me disa lëvizje.
 • Mënyra e rishikimit dhe redaktimit të shumëfishtë – përdoruesit kanë një shans të kontrollojnë se si uebfaqja funksionon me pajisje të ndryshme. Sistemi do të analizojë automatikisht të gjitha fletët e stilit për të zbuluar pikat e zbërthimit të mundshëm.
 • CMS me porosi – sistemi mund të përdoret si një platformë CMS me porosi për faqet statike HTML. Do ta bëjë më të thjeshtë përmbajtjen dhe menaxhimin e elementeve të faqes në internet.

Pricemimi Pinegrow: Pinegrow ofron disa modele të faturimit. Ato përfshijnë pajtime mujore dhe vjetore, si dhe licenca të jetës. Opsioni i dytë është ndoshta më i miri ndërsa çmimi për licencë Pro fillon nga 99 dollarë. Paketa është aktualisht në dispozicion me 50% zbritje.

Provoni Pinegrow falas

Brackets – Lightweight, Redaktori i Teksteve me Burim të Hapur

Brackets - Lightweight, Redaktori i Teksteve me Burim të Hapur

kllapa – është një redaktor super i lehtë dhe i thjeshtë i teksteve. Softueri u krijua dhe ndërtua për koduesit dhe dizajnuesit e uebit, si dhe për zhvilluesit e përparme. Ajo ofron një sërë mjetesh vizuale të lehtë për t’u përdorur për të modifikuar kodin burim, si dhe për të krijuar skriptet ose elementet e reja nga e para.

 • Lehtë, por i fuqishëm – mund të punoni me copa të shumta kodesh në një dritare të vetme. Aplikoni ID tuaj personale për të bërë kodim pa popup. Përdorni zgjedhësin CSS për të aplikuar në çdo element të drejtë brenda shfletuesit tuaj. Ai sistem ka mbështetje edhe për redaktimin inline gjithashtu.
 • Përdoruesit e kllapave mund të shkarkojnë shtesa të ndryshme pa asnjë kosto. Ata vijnë me mbështetje shumë-gjuhëshe të Kllapave, gjeneratorë të komenteve, tema me ngjyra të personalizuara, etj.
 • Mënyra e Paraparjes së Drejtë – projekti juaj mund të lidhet pa probleme me shfletuesin në kohë reale. Kjo ju lejon të bëni të gjitha ndryshimet drejtpërdrejt dhe të shihni se si ato ndikojnë në projektin e përgjithshëm.

Pricemimi i kllapave: programi është falas për t’u përdorur. Ju mund ta shkarkoni nga faqja zyrtare në internet, si dhe nga të gjitha shtesat në dispozicion.

Provoni kllapa falas

Aptana Studio – IDE për Zhvillim të Internetit me burim të hapur

Aptana Studio - IDE për Zhvillim të Internetit me burim të hapur

Studio Aptana – është një IDE e fuqishme dhe e shpejtë për zhvillim në internet. Platforma me burim të hapur është rindërtuar. Tani ajo ofron një sërë karakteristikash të reja pasi versioni i fundit i Studio 3 është përmbledhur. Sistemi krenohet me më shumë se 6.000 000 shkarkime. Ajo është krijuar kryesisht për t’i lejuar zhvilluesit të krijojnë aplikacione në internet sa më shpejtë që të jetë e mundur.

 • Ndihmë gjithëpërfshirëse e kodimit – softueri vjen me komplete të integruara të kodifikimit të ndihmës së parë përballë asistencës HTML, CSS, PHP dhe JS.
 • Debugger i integruar – një veçori e shkëlqyeshme për procesin e automatizuar debugging. Sistemi ka integruar Ruby & Shina dhe debugger JavaScript për të zbuluar dhe eleminuar pikat e thyera të mundshme.
 • IDE e personalizueshme – përdoruesit janë të lirë të rregullojnë aplikacionin IDE dhe të krijojnë një ekosistem të zbatueshëm të zhvillimit me ndihmën e skenareve nga lista e komandave të personalizuara.

Pricemimi i studios Aptana: softveri është plotësisht i lirë për t’u përdorur.

Provoni Aptana Studio falas

BlueGriffon – Redaktues modern dhe falas HTML

BlueGriffon - Redaktues modern dhe falas HTML

BlueGriffon – është një platformë premisash tërheqëse dhe tërheqëse që u krijua për t’i lejuar projektuesit dhe zhvilluesit e uebit të krijojnë dokumente PUB dhe faqe të internetit nga e para. Sistemi përdor funksionalitetin WYSIWYG. Leja e shkarkimit përmban modele të faqeve në internet, fletë stile dhe karakteristika të tjera.

 • Azhurnime automatike – nuk keni nevojë të kujdeseni për azhurnimet e sistemit. Të gjitha karakteristikat do të modifikohen pasi të jetë përfunduar versioni i ri.
 • Faqet e uljes & Format e Uebit – përdoruesit do të jenë në gjendje të krijojnë format e tyre nga e para, si dhe të përdorin modele të gatshme të faqes së uljes dhe të modifikojnë modelin.
 • Import / Export – sistemi vjen me një veçori të eksportit / importit të përmbajtjes për të shkarkuar shabllonet dhe elementet tuaja ose të ngarkoni skedarët e faqeve në internet.

Pricemimi BlueGriffon: produkti është në dispozicion në dy licenca kryesore të shkarkueshme me çmime të jetës. Ato përfshijnë licencën Themelore që kushton 75 dollarë dollarë dhe licencën EPUB që kushton 195 dollarë. Kushtojini vëmendje që kostoja përfundimtare nuk përfshin TVSH-në që do të rivlerësohet gjatë blerjes.

Provoni BlueGriffon Falas

Apache NetBeans – IDE me burim të hapur për Windows, Mac, Linux

Apache NetBeans - IDE me burim të hapur për Windows, Mac, Linux

Apache NetBeans – është një platformë e ndërtimit të faqes me burim të hapur që ndihmon në zhvillimin e aplikacioneve celular dhe në internet. Ajo vjen me funksionalitet të integruar për debugging përveç menaxhimit të vendosjes, mjetet e redaktimit të kodit, etj. Sistemi mbështet disa gjuhë dhe ka një ndërfaqe të përparuar zhvillimi.

 • Redaktori i Kodit të Avancuar – redaktori është në gjendje të nxjerrë në pah pjesë të ndryshme të burimit si në mënyrë semantike ashtu edhe në mënyrë sintaksore.
 • Aplikacione me shumë gjuhë – NetBeans ofron modele të gatshme përveç magjistarëve të kodimit, dhe redaktuesve për të zhvilluar aplikacione celular dhe desktop në Java, PHP dhe gjuhë të tjera të programimit..
 • plugins – softveri mund të zgjerohet me ndihmën e shtojcave me porosi. Lista e shtesave dhe widget-ve është në dispozicion në portalin e shtojcave Apache NetBeans.

Pricemimi Apache NetBeans: programi është falas për t’u përdorur dhe shkarkuar. I referohet jo vetëm versioneve më të vjetra, por edhe të reja të azhurnuara.

Provoni Apache NetBeans Falas

openElement – i fuqishëm & Redaktori intuitiv

openElement - Redaktues i fuqishëm dhe intuitiv

openElement – është një platformë shumë qëllimesh në internet. Ndihmon pronarët e faqeve të internetit të modifikojnë faqet e internetit të tyre, të zbatojnë taktikat efektive të optimizimit të SEO, të modifikojnë burimin dhe të ndryshojnë disa nga elementët e faqes në internet me një redaktues të fuqishëm të kodit. Përveç kësaj, ajo jep instrumente të menaxhimit të bazës së të dhënave, si dhe disa veçori të tjera të dobishme:

 • Teknologji Drag-and-Drop – redaktori i faqes në internet vjen me një funksionalitet të integruar tërheqës dhe rënie duke e bërë më të lehtë procesin e personalizimit.
 • Dizajn të përgjegjshëm – krijoni faqe në internet dhe faqosjet miqësore për celularin. Paraprakisht projektet nga pajisje të shumta.
 • SEO – softveri bën të mundur minimizimin e kodit dhe optimizimin e përmbajtjes së mediave (imazhe dhe video). Ajo rezulton në përdoruesit e përmirësuar dhe me grada më të larta të motorëve të kërkimit.

çmimi i hapur: përdoruesit mund ta shkarkojnë programin absolutisht falas me zero tarifa ose tarifa rinovimi.

Provo openElement falas

Google Web Designer – Program për Windows, Mac dhe Linux

Google Web Designer - Program për Windows, Mac dhe Linux

Designer Google në Google – është një mjet vizual i zhvilluar për fillestarët që duan të punojnë vizualisht pa u zhytur në thellësi në kodin burimor. Platforma është kryesisht e mirë për hartimin e banderolave ​​të reklamave ose faqeve të thjeshta të HTML5. Megjithëse nuk do të punojë për projekte më të mëdha, ai ende mund të vijë në ndihmë duke marrë parasysh karakteristikat e mëposhtme.

 • Softuer i pavarur – Web Designer është një produkt i veçantë Google që është plotësisht i pajtueshëm me të gjitha sistemet kryesore. Mund të përdoret me Windows, Mac ose Linux në të njëjtin nivel produktiviteti.
 • Shtrirjet e lëngjeve – një mjet i thjeshtë për të punuar me dimensionet e elementeve. Kjo ju lejon të vendosni gjerësinë, lartësinë ose parametrat e tjerë në përqindje. E njëjta teknologji vlen për pozicionimin e disa elementeve.
 • Autorizim 3D – një mjet i shkëlqyeshëm për të kontrolluar se si duket secili prej elementeve nga të gjitha anët. Karakteristika në të vërtetë ju lejon të vëzhgoni elementet në 3D nga kënde të ndryshme.

Pricemimi i Google Web Developer: programi është i lirë për ta shkarkuar dhe përdorur pa asnjë kufizim.

Provoni Web Designer Google falas

TOWeb – Uebsajti i përgjegjshëm dhe Softueri për krijimin e dyqaneve online

TOWeb - Uebsajti i përgjegjshëm dhe Softueri për krijimin e dyqaneve online

TOWeb – është një ndërtues i thjeshtë i faqeve të internetit i dizajnuar posaçërisht për newbies. Softueri është goxha i drejtpërdrejtë, që është një plus për jo teknikët. Për të filluar dhe për të shkuar në internet, ju vetëm duhet ta instaloni atë, të zgjidhni një model, të shtoni përmbajtje dhe të shkoni live. Për më tepër, përdoruesit do të vlerësojnë disa shtesa të dobishme.

 • Uebfaqet e përgjegjshme – TOWeb e lehtëson krijimin e një faqe interneti të vetme HTML5 ose CSS3 që do të funksionojë në mënyrë të barabartë në çdo pajisje mobile. Sistemi vjen me qasje të integruar RWD që përmirëson aksesin e celularit.
 • Modelet Falas – zgjidhni cilindo prej modeleve falas në dispozicion që mund të përdoren pikërisht këtu ose të modifikuar para vendosjes. Eachdo paraqitje mund të personalizohet me ndihmën e teknologjisë WYSIWYG.
 • Funksionaliteti i e-Tregtisë – sistemi ofron disa mundësi fillestare për të krijuar dyqanin tuaj dixhital dhe për të filluar shitjen në internet pa konfigurime komplekse. Thjesht shtoni një shportë pazar, shfaqni produktet dhe integroni cilindo nga opsionet e mundshme të pagesës.

Pricemimi TOWeb: platforma ofron tre plane të paguara përveç pakos së saj të lirë. Mimi për një plan hyrje fillon nga 49 dollarë për licencë ndërsa funksionaliteti i paketës më të përparuar dhe eCommerce do t’ju kushtojë 199 dollarë për licencë.

Provoni TOWeb falas

CoffeeCup – Mjetet përgjegjëse për krijimin e faqeve në internet dhe softverët HTML

CoffeeCup - Mjetet përgjegjëse për krijimin e faqeve në internet dhe softverët HTML

CoffeeCup – është një veteran i dëshmuar në arenën e ndërtimit të faqes në internet. Softueri e bëri debutimin e tij përsëri në 1996. Mijëra pronarë të faqeve po përdorin programin për të krijuar projekte miqësore për celularë me lehtësi. Edhe pse sistemi duket pak i datuar, si dhe disa nga shabllonet e tij, ai ende mund të jetë një alternativë më e lirë për Dreamweaver duke marrë parasysh disa nga karakteristikat e tij.

 • Teknologji të përparuar – softveri vjen me mbështetje për HTML5 dhe CSS3 duke ju lejuar të krijoni faqe të përgjegjshme që funksionojnë mirë në shumë pajisje.
 • Temat e përgjegjshme – CoffeeCup ka dyqanin e vet të temave me shabllone të përgjegjshme. Edhe pse disa paraqitjet duken pak të modës së vjetër, mund të gjeni disa opsione të mira që janë të lira për t’u përdorur. Disa shabllone janë paguar, kështu që kini kujdes çmimin kur shikoni në të gjitha temat.
 • Dyqani i Aplikacioneve – përdoruesit mund të marrin aplikacione shtesë duke përfshirë Form Builders, dizajnerë me përgjegjësi të postës elektronike ose madje edhe ndërtues të Bootstrap. Lajmi i keq është se të gjitha aplikacionet janë paguar.

Pricemimi i kafesë: përdoruesit mund të shkarkojnë licenca të ndara për Mac dhe Windows. Mimi është i njëjtë dhe fillon me 199 dollarë për licencë. Kur themi “fillon” nënkuptojmë se mund të duhet të paguani shtesë për disa nga temat dhe aplikacionet e disponueshme në dyqanin lokal.

Provoni CoffeeCup falas

Microsoft Expression Web – Mjet profesional profesional me shfaqje të plotë

Microsoft Expression Web - Mjet profesional profesional me shfaqje të plotë

Microsoft Expression Web – është një mjet profesional për krijimin e faqeve në internet i krijuar për përdoruesit me përvojë. Ajo funksionon shumë për krijimin e faqeve të internetit nga toka duke përdorur teknologjitë më të fundit të zhvillimit. Softueri që mund të shkarkohet vjen me mbështetje shumë-gjuhëshe, një version falas për të testuar sistemin dhe një sërë karakteristikash shtesë.

 • Gjuhë të shumta programimi – Web shprehja do të funksionojë nëse ndërtoni faqe interneti dhe faqe duke përdorur HTML, JavaScript, PHP, CSS ose gjuhë të tjera të programimit. Sistemi plotëson të gjitha standardet e nevojshme teknike.
 • lakueshmëri – platforma mund të integrohet lehtësisht me produktet e tjera të Microsoft duke përfshirë Visual dhe Expression Studio.
 • Mbështetje gjithëpërfshirëse – megjithëse Expression Web është pothuajse i njëjtë me Dreamweaver, hedhja në softuer të ri nuk do të jetë sherr. Do të gjeni një shpërndarës informacioni masiv me dokumentacion, detaje, udhëzime, udhëzues dhe burime të tjera për të shfrytëzuar sa më shumë softverin.

Pricemimi i faqes Microsoft Expression: ashtu si Dreamweaver, Expression Web është një pjesë e kompletit të produkteve të Microsoft. Mund të blihet veçmas për 299 dollarë ose së bashku me të gjitha studiot e tjera të Microsoft për 599 dollarë. Siç kemi përmendur edhe më parë, ekziston një licencë falas. Por vjen pa mbështetje.

Provoni Microsoft Expression Web falas

FAQ

A përdor dikush ende Dreamweaver?

Numri i përdoruesve të Dreamweaver po bie në mënyrë drastike. Sistemi është i datës shumë megjithëse disa përdorues të përkushtuar ende mund ta përdorin atë.

A është vjetëruar Dreamweaver?

Po kjo është. Ndërsa platformat e reja po marrin teknologji të përparuar të zhvillimit, Dreamweaver duket se ngec në të njëjtin nivel.

A ka ndonjë version falas të Dreamweaver?

Jo nuk ka. Mund ta blini vetëm si një program të veçantë ose si pjesë të paketës së produktit Adobe. Sidoqoftë, ekziston një gjykim falas 7-ditor.

Farë mund të përdor në vend të Dreamweaver?

Kjo varet nga sfondi teknik dhe qëllimet tuaja. Newbies do ta vlerësojë Wix ose WordPress si një zgjidhje më të lehtë dhe më fleksibël ndërsa tifozët e përkushtuar do të pëlqejnë Microsoft Expression Web që është falas dhe përgjithësisht i ngjashëm me Dreamweaver.

A mund ta përdor Dreamweaver pa kodim?

Po ti mundesh. Por përfitimi kryesor i softuerit është në lirinë e plotë të projektimit në internet që mund të zbatohet vetëm me ndihmën e kodimit dhe programimit. Përndryshe, nuk ka kuptim në përdorimin e tij.

A është Dreamweaver një WYSIWYG?

Jo nuk eshte. Dreamweaver është kryesisht një redaktues kodesh me disa sugjerime të vogla mbi funksionalitetin WYSIWYG.

përfundim

Adobe Dreamweaver është një program ndërtimi në internet që dikur ka qenë jashtëzakonisht popullor. Por teknologjitë evoluojnë me shpejtësi. Disa ndërtues të rinj të faqes në internet lindin me funksionalitet më të përparuar dhe fleksibilitet të zgjeruar.

Ata ofrojnë shabllone të azhurnuar dhe mjete të projektimit përveç një gamë të veçorive të personalizimit, Dreamweaver thjesht nuk i ka. Pyetja kryesore këtu “A ia vlen vërtet këto para?”. Sigurisht, jo. Nëse jeni në fazën e zgjedhja e platformës, do të zgjidhni më mirë një mjet që i përshtatet sfondit tuaj teknik dhe qëllimeve të projektit.

Krijoni një faqe në internet falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map