Adobe Muse vs Rrjedha e internetit

Adobe Muse vs Rrjedha e internetit


Kur bëhet fjalë për të eksploruar opsionet e mundshme të ndërtimit të uebit, ju e kuptoni që zgjedhja e shërbimeve është mjaft e gjerë. Megjithatë, jo të gjitha sistemet i përmbahen nevojave tuaja për krijimin e faqeve në internet. Disa prej tyre janë shumë të thjeshta për të ndërtuar faqet e internetit mbresëlënëse të klientëve, për shembull, ndërsa të tjerët janë menduar ekskluzivisht për profesionistë dhe, kështu, kërkojnë shumë kohë për t’u zotëruar siç duhet.

Për fat të mirë, ka ndërtues të faqeve në internet, të cilët ofrojnë komoditet dhe funksionalitet maksimal, që përputhen me nevojat e të gjitha kategorive të përdoruesve. Përgatituni të takoni Adobe Muse dhe Webflow tani – dy platforma të njohura dhe me ngarkesë tipare.

Një fotografi e shpejtë:

Adobe MuseAdobe Muse – është krijuesi i faqeve të shkarkueshme, i cili kërkon instalim paraprak dhe kryesisht synon projektuesit profesionistë të faqes në internet. Ajo ka një shirit mjaft të komplikuar të mjeteve, ndërsa funksioni i caktuar që ai ofron do të duket i bezdisshëm për përdoruesit e zakonshëm, të cilët nuk kanë fare një ide të vetme të zhvillimit të faqes në internet. Duke lejuar krijimin e faqeve të internetit me përgjegjësi, krijuesi i faqes së internetit aktualisht mbetet në kërkesë me profesionistë. muse.adobe.com

WebflowRrjedha e faqes në internet – është një krijues i faqeve në internet cloud, i cili u lançua edhe me nevojat e përdoruesve me përvojë në mendje. Seti i tij i veçorive dhe opsioneve të personalizimit shkon shumë larg nga opsionet e ofruara nga sistemet standarde. Në të njëjtën kohë, Webflow siguron komoditet dhe natyrë intuitive që ndihmon të përfitoni sa më shumë nga funksionaliteti i tij. Webflow.com

Të dy shërbimet janë të drejtuara për nevojat e stilistëve, agjencive dhe ekipeve me përvojë, të cilët janë të përfshirë në krijimin e faqeve të internetit të klientëve të bërë me porosi. Në të njëjtën kohë, ato lejojnë ndërtimin e faqeve të internetit nga e para në një mënyrë pa kode, që është një faktor thelbësor për përdoruesit e pamend të teknologjisë.

Për dallim nga shumica e krijuesve të faqeve të internetit, sistemet nuk janë të lehtë për t’u zotëruar dhe mund të mos jenë aq të kuptueshme për newbies. Sidoqoftë, ato do të jenë një e vërtetë e gjetur për ata përdorues, të cilët arrijnë t’i hulumtojnë ata për të përdorur më tej mjetet për të krijuar faqe interneti personale ose biznesi. Highshtë koha e duhur për të krahasuar Webflow vs Adobe Muse për të kuptuar, cili prej tyre plotëson nevojat e përdoruesve mbi të gjitha.

1. Lehtësia e përdorimit

 • Adobe Muse. Duke u zhvilluar për disenjatorë profesionistë, të cilët dëshirojnë të fillojnë faqet e internetit pa luftuar me kode të ndërlikuara, Adobe Muse mund të duket pak i komplikuar për përdoruesit e papërvojë të përdorura për të punuar me një mjet më të thjeshtë si Squarespace për shembull Ai nënkupton sfondin e dizajnit grafik dhe vjen me një shirit mjetesh komplekse, e cila, megjithatë, është e mbushur me karakteristika dhe opsione të nevojshme për të ndërtuar një faqe interneti funksionale.

  Redaktori i Adobe Muse

  Adobe Muse kërkon shkarkim dhe instalim paraprak, por kjo nuk është aspak një disavantazh serioz për projektuesit e uebit, të cilët do të përdorin ndërtuesin e faqes në internet për të krijuar projekte të shumta me të.

  Për ata prej jush, të cilët kanë punuar ndonjëherë me Photoshop, Illustrator ose InDesign, ndërfaqja e Adobe Muse nuk do të duket konfuze apo e komplikuar. Nëse ju mungon kjo përvojë, do t’ju duhet shumë më tepër kohë për ta eksploruar atë.

  Sistemi ofron opsione të redaktimit zvarritës, i cili thjeshton pak procesin e ndërtimit të faqes në internet. Pasi të keni zotëruar pultin, ju do të hapni me lehtësi një faqe interneti të mrekullueshme profesionale me të në më pak se dy ditë.

  Vegël e futur muze

  Nuk ka kuptim të zotërosh shërbimin për të krijuar një faqe në internet vetëm me të. Pasi të keni vendosur të mësoni Adobe Muse dhe të kaloni kohë për ta bërë atë, përgatituni të përdorni rregullisht krijimin e faqes në internet për të krijuar projekte të fuqishme me të. Kjo është pikërisht ajo për çfarë është menduar.

 • Webflow. Webflow është një krijues i faqeve në internet cloud, i cili përdoret për të filluar projekte në shkallë të gjerë. Nuk është mjaft e lehtë të zotërosh si të saj alternativat kryesore, por nëse arrin ta bësh atë, do të kesh mundësinë të përdorësh platformën për të ndërtuar faqe të shumta profesionale për përdorim personal ose të biznesit.

  Sistemi është pa kode, por nënkupton një mundësi për të punuar me kode CSS / HTML për ata, të cilët përballen me këtë nevojë dhe kanë aftësi ose ekspertizë të kërkuar.

  Redaktori i rrjedhës së faqes

  Rrjedha e internetit vjen me një ndërfaqe intuitive që ofron një sërë mjetesh dhe pajisje shtesë të personalizueshme. Sistemi ka një redaktues vizual të tërhequr, dhe i cili lejon shtimin, redaktimin dhe publikimin e përmbajtjeve të reja pothuajse në asnjë kohë.

  Krijuesi i faqes në internet bën të mundur fillimin e faqeve të internetit me cilësi të përgjegjshme që nga fillimi. Të gjitha hapat e procesit të hartimit të uebit mund të përfundojnë në pult, me të gjitha ndryshimet që shfaqen menjëherë në faqe.

Adobe Muse vs Rrjedha e internetit. Adobe Muse dhe Webflow janë dy krijues të faqeve të internetit, të cilat funksionojnë mirë për mirat e dizajnit në internet. Platformat janë pa kode, por kjo nuk do të thotë që përvoja nuk është e nevojshme për të eksploruar dhe përdorur ato. Përkundrazi, sa më shumë përvojë të keni, aq më lehtë do të jetë të përdorni të gjitha tiparet e këtyre krijuesve të faqeve në internet.

Të dy Adobe Muse dhe Webflow vijnë me opsione redaktimi drag-and-drop, gjë që thjeshton procesin e ndërtimit të uebit në një farë mase. Sidoqoftë, Rrjedha e internetit është më e përshtatshme dhe e kuptueshme.

2. Set i Karakteristikave dhe fleksibiliteti

 • Adobe Muse. Softueri vjen me një ndërfaqe, ku mund të krijoni paraqitjen tuaj të internetit, të shtoni imazhe, tekste, menu, butona dhe elementë të tjerë për t’i dhënë pamjes së personalizuar faqen tuaj të internetit. Pasi të keni përfunduar projektin, mund ta ruani kodin për ta ndryshuar më pas nëse është e nevojshme ose ta ngarkoni atë në host për ta bërë faqen tuaj të internetit të arritshme në internet.

  Adobe Muse vs Rrjedha e internetit

  Për dallim nga shumica e krijuesve të faqeve në internet cloud, ku ndryshimet bëhen në regjimin në internet, softveri bën të mundur që të bëhen redaktimet drejtpërdrejt në program dhe të azhurnohen një faqe në internet përmes FTP. Kjo gjithashtu kërkon aftësi specifike, përvojë dhe pritje. Whatfarë është e rëndësishme, Adobe Muse lejon krijimin e faqeve të internetit të përgjegjshme, si dhe ato me gjerësi fikse. Zgjedhja varet nga qëllimet dhe preferencat e ndërtimit tuaj në internet.

  Muse gjithashtu ofron veçori të tilla si sinkronizimi automatik i tekstit, mbështetja e gjuhës nga e djathta në të majtë, fontet e primit të tipit të Internetit, si dhe shkronjat në internet të vetë-pritura, pajisje të reja bashkëkohore të palëve të treta që bëjnë të mundur integrimin e blogjeve dhe dyqaneve online në faqet e internetit tuaj etj.

  Redaktori i sitit të Adobe Muse

  Në përgjithësi, redaktori i sistemit i kombinuar me funksionalitetin Photoshop nuk mund të sigurojë një rezultat të mirë. Thjesht duhet të dini se si të përdorni të gjitha mjetet dhe tiparet që ofron platforma.

 • Webflow. Rrjedha e faqeve në internet është një CMS vizuale dhe një platformë Blogging në një kohë. Sistemi aktualisht ofron forma të personalizueshme, menu menaxheriale, përbërës të shumëfishtë të projektimit në internet, skedarë, rrëshqitës dhe karuselë HTML / CSS, opsion për ngulitjen e HTML, integrimin e hartave të Google, opsionin për ndarjen e mediave sociale, elementë të dritës, navigimin në internet të përgjegjshëm dhe më shumë. Këto karakteristika janë më se të mjaftueshme për të siguruar një proces fleksibël dhe të përshtatshëm të ndërtimit të faqes në internet.

  Koleksione të CMS të rrjedhës së faqes

  Për më tepër, Webflow ofron integrimin në uebfaqe të grafikëve në lëvizje, i cili manifestohet përmes krijimit të transformimeve 3D CSS, si dhe integrimit të dizajnit dhe animacionit, i cili nuk nënkupton fare aftësi kodimi.

  Rrjedha e internetit tani vjen me një funksionalitet mbresëlënës eCommerce. Ndërtuesi i faqes në internet lejon fillimin dhe rregullimin e dyqaneve online për të shitur të gjitha llojet e produkteve atje. Për të rritur sasinë e shitjeve dhe për të rritur audiencën tuaj të synuar, platforma i lejon përdoruesit të marrin një kontroll të plotë mbi të gjitha fazat e procesit të zhvillimit të dyqaneve në internet. Varet nga ju që të vendosni se çfarë produkte të ngarkoni (përfshirë numrin dhe karakteristikat e tyre). Ju mund të krijoni koleksione produktesh, duke i azhurnuar ato me artikuj të rinj të ofruar për shitje. Shtë gjithashtu e mundur të theksohen parametrat specifikë të produktit, detajet e çmimeve, imazhet dhe karakteristikat unike që përdoruesit mund të jenë të interesuar. Ju jeni gjithashtu përgjegjës për personalizimin e faqeve të faqes së faqes dhe galerive për t’i bërë ata të qëndrojnë jashtë turmës.

  Tregtia e Rrjetit në internet

  Për t’i mbajtur porositë dhe postat elektronike të njoftimit tuaj aktive dhe interesante për përdoruesit, mund të ngarkoni logon tuaj të markës, të zgjidhni ngjyra të përshtatshme dhe të bëni cilësimet e tjera të kërkuara-Dizajnuesit profesionistë me siguri do të vërejnë që duke përdorur një etiketë të bardhë Webflow është shumë më e lehtë sesa ajo e Webydo. Integrimi i Zapier lejon zgjerimin e performancës tuaj të dyqanit në internet, duke u lidhur me qindra aplikacione për krijimin e etiketave të automatizuar të transportit, veçoritë e ngritura të kontabilitetit dhe përfitime të tjera. Për të trajtuar nuanca të ndryshme, Webflow mund të integrohet me ShipStation, QuickBooks, MailChimp dhe shërbime të tjera të njohura të jashtme. Më në fund, krijuesi i faqes në internet lejon të vendosni cilësime pagese, transporti dhe taksash për një shkallë më të mirë të angazhimit të klientit.

  Duke qenë një CMS bashkëkohore diçka si WordPress, Rrjedha e faqes lejon përdorimin e renditjes dhe filtrimit dinamik të përmbajtjes, rishikimin e paraqitjes së formës, personalizimin e shablloneve etj. Sistemi bën të mundur shtimin e klientëve për të redaktuar dhe azhurnuar përmbajtjen e faqes së internetit në bashkëpunim të ndërsjellë. Ekziston edhe një mundësi për etiketimin e bardhë, e cila bën të mundur që një klient të përdorë sistemin nën markë unike, duke ndërtuar kështu besimin dhe besnikërinë e klientit..

Adobe Muse vs Rrjedha e internetit. Të dy sistemet mund të përdoren për të filluar lloje të ndryshme në internet, duke përfshirë faqet e internetit të biznesit, faqet e uljes, portofolet dhe çfarë jo. Rrjedha e faqeve në internet është pak më e thjeshtë për të porsaardhurit, edhe pse, ai kërkon gjithashtu bazat e kodimit. Ashtu si Adobe Muse, Webflow përdoret nga ekipe profesionale dhe agjensi të projektimit të internetit të përfshirë në zhvillimin e projekteve të klientëve. Duke marrë parasysh të gjitha faktet e përmendura më lart, mund të konkludojmë që Rrjedha e internetit është më fleksibël se Adobe Muse që nga sot.

3. Modelimet

Adobe MuseWebflow
Numri i Temave:qindra200
Temat Falas&# X2714; PO&# X2714; PO
Kostoja e Temave të Paguara:$ 30+$ 19- $ 79
Dizajn të përgjegjshëm&# X2714; PO&# X2714; PO
Renditur sipas industrisë:&# X2714; PO&# X2714; PO
Redaktimi i kodit CSS:&# X2714; PO&# X2714; PO
 • Adobe Muse. Sistemi nuk ka modele të gatshme. Në vend të kësaj, një përdoruesi i ofrohet një kanavacë e zbrazët, ku ai / ajo mund të shprehë krijimtarinë për të hartuar një uebfaqe unike personale ose biznesi.

  Kjo shpesh paraqet një problem për përdoruesit e papërvojë. Nuk ka asgjë që mund të personalizohet këtu. Pavarësisht nëse e dëshironi apo jo, do të duhet të hartoni të gjithë elementët e faqes së internetit nga e para.

  Por nga ana tjetër është një përfitim në vetvete për zhvilluesit e uebit, të cilët dëshirojnë të hapin uebfaqe me dizajn unik. Ju mund të ndërtoni një temë tuajin duke shtuar çdo element të projektimit që ju konsideroni thelbësore, të tilla si rrëshqitëse, video, blloqe txt, nënshkrime, headers dhe footers, menu, forma, butona dhe çfarë jo.

  Për më tepër, është e mundur të shkarkoni modele të gatshme nga uebi. Ata janë paguar dhe falas dhe ju takon juve të bëni zgjedhjen. Për fat të mirë, ka shumë dizajnerë dhe shërbime të talentuara të besuara të internetit, të cilat ofrojnë shabllone të tyre të bëra me porosi të Adobe Muse për shitje.

 • Webflow. Rrjedha e internetit vjen me një koleksion të pasur të modeleve të gatshme. Për lehtësi të përdoruesit, temat ndahen në kategori bazuar në vend që i përkasin, si dhe në llojet e faqes në internet. Të gjitha shabllonet e rrjedhës së internetit janë përgjegjëse si parazgjedhje. Farëdo modeli për të cilin do të kërkoni, ai vjen me një përshkrim të hollësishëm informues për t’ju bërë të ditur nëse dizajni që keni zgjedhur korrespondon me nevojat tuaja. Në përgjithësi, sistemi ka më shumë se 200 modele falas dhe të paguara.

Rrjedha e internetit vs Adobe Muse. Të dy krijuesit e uebfaqeve kanë qasje të ndryshme për hartimin e uebit. Rrjedha e internetit ka një koleksion të pasur të modeleve të para-dizajnuar të përgjegjshëm ndërsa Adobe Muse nuk ka fare shabllone. Nga kjo kthesë, Webflow funksionon shumë për projektuesit e uebit, të cilët kanë shumë projekte në radhë.

4. Ndihma për klientët

 • Adobe Muse. Adobe Muse ofron mbështetje profesionale zyrtare të teknologjisë. Sistemi ka një faqe të Kujdesit për Klientin, ku mund të merrni ndihmën e kërkuar. Përveç kësaj, ata ofrojnë mbështetje të fuqishme të komunitetit të përdoruesve, i cili ofrohet në forume.

 • Webflow. Duke qenë fillimisht i përqendruar në përdorues, Webflow ofron një Qendër Ndihmëse Ndihmëse të përbërë nga lloje të ndryshme të mjeteve të ndihmës së përdoruesit. Shtë e mundur të përdorni mësime, manuale dhe burime të tjera informacioni nga teksti dhe video nga Universiteti Webflow se si të përfitoni sa më shumë nga tiparet e sistemit. Ndihma për klientët me email është gjithashtu në dispozicion këtu.

Adobe Muse vs Rrjedha e internetit. Adobe Muse si dhe Webflow ofron një sërë shërbimesh për mbështetjen e klientëve. Adobe Muse ofron mbështetje live për përdoruesit e tij të rregullt, ndërsa Webflow bën të mundur që të kontaktoni vetëm me ekspertët e sistemit vetëm përmes postës elektronike. Shtë e dëshirueshme që zhvilluesit e sistemit të prezantojnë mbështetje live për të përmirësuar cilësinë e procesit të krijimit të uebit.

5. Politika e çmimeve

 • Adobe Muse ofrohet brenda Paketës Creative Cloud mbi bazën e paguar. Shtë e mundur ose të merrni të gjithë paketën ose të paguani për ndërtuesin e faqes në internet veç e veç. Abonimi vjetor përbën 179,88 dollarë, ndërsa paketa mujore kushton 24,99 dollarë. Farëdo opsioni për të cilin do të shkoni, ekziston mundësia që të testoni tiparet e tij duke përdorur provën, e cila zgjat për 30 ditë dhe është absolutisht falas për të gjithë.

  Përveç pagimit të planit, do të duhet të investoni edhe në emrin e domain dhe në pritjen, i cili kushton 5- $ 10 / muaj dhe 12 $ / vit, përkatësisht. Nëse vendosni të përdorni pajisje shtesë Adobe Muse, mund t’i gjeni në internet gjithashtu. Mendoni, megjithatë, që jo të gjithë janë të lirë. Ekzistojnë gjithashtu pajisje shtesë të paguara, cilësia e së cilës ia vlen kostoja. Pasi të keni blerë pajtimin, do të keni mundësi të krijoni sa më shumë faqe në internet sa ju nevojiten.

  Adobe MuseWebflow
  Opsionet e çmimeve:&# 10004; Plani vjetor, pagesa mujore ($ 14.99 / mo);
  &# 10004; Plani Vjetor,
  parapaguar ($ 179,88 / yr);
  &# 10004; Plani Mujor ($ 24.99 / mo).
  ✓ Drita ($ 15 / mo);
  ✓ Pro ($ 35 / mo);
  ✓ Ekipi ($ 35 / përdorues).
  Features:’Adshtë Adobe !;
  F Fonts Premium;
  Orage Magazinimi në re – 20 Gb.
  Dash Pulti i ekipit;
  Export Eksporti i Kodit;
  Solution Zgjidhja e etiketës së bardhë.
 • Webflow është teknikisht falas. Por do t’ju duhet të paguani për pritjen, e cila sigurohet me kosto shtesë. Mimi përfundimtar varet nga numri i faqeve të internetit që do të nisni me sistemin. Do të keni një mundësi të zgjidhni midis disa paketave të paguara, pavarësisht nëse jeni përdorues individual ose një pjesë e një ekipi të dizajnit në internet që punon në zhvillimin e faqeve të internetit të klientëve.

Adobe Muse vs Rrjedha e internetit. Kur bëhet fjalë për aspektin e kostos, Adobe Muse është më i kushtueshëm se Webflow. Gama e karakteristikave që do t’ju ofrohen është gjithashtu më e gjërë këtu. E njëjta gjë ka të bëjë me rezultatin dhe cilësinë e projektit të gatshëm. Rrjedha e faqeve në internet është më e lirë pasi duhet të paguani vetëm për hostimin, dhe, kështu, është një zgjedhje e mirë për të gjitha kategoritë e përdoruesve.

6. Disavantazhet

 • Adobe Muse. Adobe Muse nuk duket se ka vështirësi në shikim të parë. Platforma është një zgjedhje e këndshme për zhvilluesit me përvojë të internetit, të cilët presin të përfitojnë nga një rezultat i shkëlqyeshëm, pa ndonjë aftësi dhe njohuri për kodim. Sidoqoftë, ndërsa filloni të mësoni bazat e procesit të ndërtimit të uebit, ju e kuptoni që sistemit i mungon baza e duhur e përdoruesit. Ju duhet të njihni aftësitë e dizajnit në lëvizje dhe grafikë, si dhe bazat e kodimit për të marrë rezultatin për të cilin shpresoni. Përndryshe, nuk ka kuptim të përdorim sistemin. Kjo vështirë se mund të konsiderohet një disavantazh i dukshëm, por ky është padyshim aspekti, të cilit duhet t’i kushtoni vëmendje kur zgjidhni platformën.

 • Webflow. Rrjedha e faqeve në internet është shumë më e thjeshtë dhe më e kuptueshme për njerëzit pa aftësi kodimi fare. Në të njëjtën kohë, sistemi është një zgjedhje e këndshme për projektuesit e internetit, të cilët mund të përdorin aftësitë e tyre për redaktimin e kodit për të përdorur veçoritë e sistemit në avantazh për të ndërtuar faqet e tyre personale ose të biznesit. Disavantazhi i sistemit është mungesa e mjetit shumëgjuhësh të përfshirë. Në botën e sotme, përdoruesit duhet të kenë një mundësi për të krijoni versione të ndryshme gjuhësore të faqeve të tyre të internetit për të arritur qëllimet e tyre personale dhe të biznesit.

Rrjedha e internetit vs Adobe Muse.Edhe pse, Adobe Muse ka një autoritet të lartë, i mungon funksionaliteti i kërkuar për të filluar projekte profesionale. Sistemi mbetet pas Webflow, i cili mund të paraqesë probleme për ekspertët e dizajnit në internet.

Vija e poshtme

Të dyja platformat nuk janë mjaft të lehta për t’u përdorur për njerëzit, të cilëve u mungon aftësia për ndërtim në internet. Ata kërkojnë përgatitje paraprake dhe sfond të projektimit të uebit dhe ky është fakti kryesor që nuk mund të nënvlerësohet kur bëni zgjedhjen.

Adobe MuseAdobe Muse është krijuesi i faqes në internet, i cili duhet të shkarkohet dhe instalohet përpara se të përdoret për qëllime të zhvillimit të faqes në internet. Platforma është menduar fillimisht për projekte të fuqishme në shkallë të gjerë të projektimit të internetit dhe, kështu, funksionon shumë për zhvilluesit profesional të uebit, të cilët kanë përvojën e punës me programe të dizajnit grafik si Photoshop ose Illustrator. muse.adobe.com

WebflowWebflow është një krijues i faqeve në internet cloud, i cili gjithashtu u lançua me nevojat dhe pritjet e përdoruesve të aftë në mendje. Sistemi jep përvojë të jashtëzakonshme në ndërtimin e uebit dhe ai vjen me mundësi të gjera të tregtisë elektronike dhe integrimit. Webflow.com

Përcaktimi i udhëheqësit të veçantë të krahasimit nuk është një detyrë e lehtë. Nëse mund të mburreni me përvojë në krijimin e faqes në internet dhe të keni kohë të mjaftueshme për të zotëruar sistemet, do të jeni në gjendje të përballoni secilën prej tyre me lehtësi. Sidoqoftë, mbani mend se Adobe Muse dhe Webflow nuk funksionojnë mirë për qëllime të përbashkëta të krijimit të uebit. Ata fillimisht janë menduar për zhvillimin e projektit profesional.

Rrjedha e internetit është e strukturuar në mënyrë logjike dhe ofron funksionalitet më të fuqishëm në krahasim me Adobe Muse. Ky është një nga aspektet kryesore që e bëjnë sistemin të mbizotërojë mbi konkurrencën e tij. Uebfaqet e krijuara me këtë shërbim janë të një cilësie më të lartë si në aspektin e modelimit ashtu edhe të performancës. Nëse keni përvojë në hartimin e uebit dhe aktualisht po kërkoni një shërbim për të ndërtuar një faqe në internet për përdorim komercial, atëherë Webflow është padyshim një zgjedhje më e mirë.

Përmbledhje Grafiku i Krahasimit

Adobe MuseWebflow
Lehtësinë e përdorimit:Adobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetit
Features:Adobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetit
Designs:Adobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetit
Ndihma për klientët:Adobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetit
çmimi:Adobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetit
Rezultati i përgjithshëm:Adobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetitAdobe Muse vs Rrjedha e internetit

Provoni Tani Rrjedhin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me