Vuoden 2018 välttämätön SEO-tarkastustarkistuslista

DIY-tarkistusluettelo SEO parhaista käytännöistä oman verkkosivustosi itsearviointiin. Tämän tarkistusluettelon avulla saat yrityksellesi terveellisen läsnäolon hakukoneissa.


SEO-auditoinnin tarkistuslista

SEO: n jatkuvasti muuttuvassa maailmassa on tärkeää tarkastaa verkkosivustosi säännöllisesti varmistaaksesi, että se noudattaa SEO: n parhaita käytäntöjä ja noudattaa Googlen verkkovastaavan ohjeet. Näin tehostat todennäköisyyttä ylläpitää terveellistä läsnäoloa SERP: issä (hakukoneiden tulossivuilla) ja lisätä siten orgaanista liikennettä yrityksellesi.

Nopea tosiseikka: Joka vuosi Google päivittää heidän algoritminsa useita HUNDRED kertaa, monilla nimillä kuten Penguin, Pigeon tai Panda – mutta vieläkin pienemmillä muutoksilla, joilla ei ole hauskaa ”P” -eläinten nimien kuulostamista. Kaikki nämä muutokset tulevat voimaan kuinka ihmiset käyttävät järjestelmää väärin, miten tekniikka kehittyy ja miten käyttäjät tekevät hakuja.

Tarkistusluettelomme parempaan sijoitukseen haussa vuonna 2018

Jäljempänä olemme kuvanneet olennaisen kehyksen arvaamisen poistamiseksi seuraavasta tilintarkastuksestasi. Jaotimme sen viiteen pääluokkaan:

 • Sivulla
 • Off-site
 • Paikalliset tekijät
 • tutkimus
 • Pelin puolustaminen

1. Paikallinen SEO

Tässä on optimointeja tarkistaaksesi sivustosi SEO:

Avainsanat:

 • Kohdistaako sivustoosi tai sivusi tarkat avainsanat eri komponenteissa? Meta, otsikot ja vartalokappaleet
 • Käytätkö avainsanaperheitä? Luo avainsanoja suhteen kohde-avainsanoihin suhteen latenttisemanttiseen indeksointiin (LSI).
 • Keskustelevat avainsanalauseet äänihaulle? Kun puhehaku on alkanut, varmista, että avainsanasi ovat keskittyneet täysiin lauseisiin, joita ihmiset puhuvat.

Sisältö:

 • Onko sisältösi monipituinen? Hyvä sisältöstrategia tasapainottaa lyhyet, keskipitkä ja pitkä muotoiset artikkelit. Historiallisesti bloggaajat ovat yleensä käyneet lyhyimmän tyyppisten artikkeleiden jälkeen pumppaamaan säännöllistä sisältövirtaa, mutta ajan myötä ja verkko on täynnä 300 sanaartikkelia, pidemmät artikkelit ovat arvokkaampia.
 • Onko sisältösi erityyppisiä? Sisällön ei tarvitse olla vain blogia. Video- ja äänisisältö on erinomainen panos!
 • Aiotko julkaista säännöllisesti sisältöä? Sisällön on tultava ulos säännöllisesti. Toistuva sisältö ja harva jakelu voivat vahingoittaa sijoituksiasi! Pysy säännöllisesti, luo sisältöpankki ja jatka.
 • Poistetaanko aktiivisesti kopioita? Varmista, että päällekkäistä sisältöä EI ole sivustossasi. Tämä ei voi johtaa siihen, että sisältöäsi ei vain luokitella ja indeksoida luomasi työn suhteen, vaan se voi johtaa myös siihen, että syyllinen saa arvon, jos et ilmoita siitä.

NOPEA VINKKI: Sisällön yhdistäminen on suosittu käytäntö, jolla on ansioita. Sisällön yhdistämiseksi oikein on yleinen nyrkkisääntö, että sinun on annettava jotain arvoa, joka on erilainen kuin alkuperäinen kappale, joka voi sisältää sisällön yhteenvedon, mukaan lukien alkuperäisen palautteen vastauksena sisältöön ja niin edelleen.

Tekniset:

 • Oletko sisällyttänyt sivustokartan ja Robots.txt-tiedoston?
 • Oletko käyttänyt sopivaa URL-rakennetta? Rakenna URL-osoitteesi oikein, jotta yksittäiset URL-osoitteet kertovat sivustosi hakukoneoptimoinnista.
 • Onko sivustosi käyttämässä Googlea ja Bing Webmaster Tools -sovellusta? Vahvista Google Search Console ja Bing-verkkovastaavan työkalut (voi harkita muita hakukoneita muihin kansainvälisiin kohdistuksiin).

Meta:

 • Onko otsikkotunnisteesi asetettu oikein? Otsikoissa tulisi olla avainsanakeskeinen kuvaus, jota seuraa tuotemerkki. 50–60 merkkiä.
 • Oletko sisällyttänyt pakottavaa kuvaustunnisteen? Katkelmien keskimääräinen pituus on kasvanut 160 merkistä 230 merkkiin vuoden 2017 aikana.
 • Onko sivukaavasi asetettu ja yhdenmukainen yrityksesi kanssa? Ota käyttöön sopiva skeema sivustossasi vastaamaan yritystäsi ja sisältöä. Schema.org sisältää täydellisen luettelon merkinnöistä että Google, Yahoo, Bing ja muut hakukoneet ovat sopineet!

Esitys:

 • Seuraatko sivusi nopeutta? Sivunopeus on yhä tärkeämpi SERP-aseman kannalta. Google toteaa, että se ei halua lähettää ihmisiä verkkosivustoille, joilla on huono käyttökokemus, ja latausaika on ensimmäinen silmäys mille tahansa sivustolle.
 • Kuinka verkkosivustosi latausnopeus on? Mieti latausnopeutta kahdessa kappaleessa – käyttäjän / selaimen latausaika ja Page Speed ​​Insights. Nämä eivät aina korreloi tarkasti. Sivunopeus voi olla alhainen, mutta lataat verkkosivuston silti sekunnissa. Voit optimoida sivustosi taustatiedot niin paljon kuin mahdollista, mutta jos palvelet suurta määrää kävijöitä jaetulla hosting-tilillä, kannattaa ehkä harkita päivitystä joko VPS- tai pilvipohjaiseen hosting-järjestelmään nopeuttaaksesi sivun lataamista..
 • Kuinka sivustosi mobiililatausaika on? Koska yli 6 jokaisesta 10 hausta tehdään mobiililaitteella, mobiililatausajat ovat yhä tärkeämpiä. Kun suurin osa näistä hauista suoritetaan aakkosominaisuudessa, uskot paremmin, että se on tärkeä Googlelle. Merkintä: Nopeuta mobiilisivuja (AMP) on liike, jota Google ajaa hyvin, kiihtyneellä tahdilla. Tämän aloitteen tavoitteena on nopeammat latausajat mobiililaitteiden verkkosivustoille, ja se vaatii erityisen sivumerkinnän, joka eliminoi sisällön raskaat ja ydinaineettomat elementit.
 • Oletko ottanut käyttöön turvatoimenpiteitä?? Google haluaa enemmän turvallisuutta ja palkitsee siitä verkkovastaavia. SSL-sertifikaatti on pakollinen useimmille verkkosivustoille tänään.

Käyttäjän luomat tiedot (UGM):

 • Edistävätkö SERP-napsautuksia? Tässä on pakottava Meta-otsikko ja kuvaus.
 • Rohkaisetko sinä paikan päällä? Sitouttamiset?
  • Poistumisprosentti – Vältä “Pogon kiinni pitämistä” tai korkeita poistumisprosentteja orgaanisissa kyselyissä, koska se osoittaa, että sisältösi ei ole joko asiaankuuluvaa tai riittävän korkeaa laatuaan houkuttelemiseen.
  • Aika sivustolla – Jälleen kerran, pidempi aika sivustossa näyttää osuvaa sisältöä. Jos pidät ihmisiä sivustossasi pidempään, se voi lisätä hakuosuuksia.
  • Sivun näyttökerrat – Mitä enemmän sivustojen näyttökertoja sivustosi voi tuottaa, sitä korkeampi sisältö näyttää Googlelle ja sijoittaa sivustosi SERP: iin..
 • Sallitko käyttäjän luoman sisällön (UGC)? Tämä on arvokas esine, josta useimmat sisältösivustot pelkäävät, mutta tarjoavat loistavaa sisältöä ja vuorovaikutusta. Tämä moninkertaistaa yrityksesi ja tarjoaa lisäsyyn indeksoimaan ja indeksoimaan sivustosi. Sinun on varmistettava, että roskapostisisältöä ei pääse sivustoosi. Estää roskapostittajat ennaltaehkäisevästi ja vartioi säännöllisesti sivustoasi poistaaksesi kaikki mahdollisesti joutuneet.

NOPEA VINKKI: Facebook-vastaukset sivustoltasi ovat hyviä, mutta sisällön omistajuus tarjotaan Facebookille, ei verkkosivustollesi. Kommentit-osio toimii vain ikkunana todelliseen sisältöön Facebookissa. Parhaita käytäntöjä ovat kommenttien sijoittaminen suoraan verkkosivustollesi.

2. SEO ulkopuolella

Tässä on optimointeja tarkistaaksesi sivustosi ulkopuolisen SEO:

Takaisin linkkiprofiili:

 • Etsitkö aktiivisesti hyviä linkkejä? Lisää laadukkaiden linkkien määrää, joka osoittaa käyttäjille ja hakukoneille takaisin sivustoosi! Verkkosivustot, jotka ylläpitävät korkeaa verkkotunnusta, tarjoavat hyviä linkkejä.
 • Haluatko poistaa roskapostin linkkejä? Poista linkit, jotka tulevat sivustoilta, joiden sivustopiste on heikko.

Maine:

 • Kannustatko positiivista online-palautetta yrityksestäsi / brändistäsi?? Kannusta asiakkaita kertomaan positiivisen tarinansa verkossa, mukaan lukien Facebook-sivusi, Google My Business (paikallisille yrityksille ja tuotemerkeille) jne..
 • Voitko lisätä tuotearvioita? Sallia Google-myyjien luokitus kerätä ja esitellä arvosteluja Googlen kauppiaspalveluiden kautta.

liikenne:

 • Onko sinulla Nofollow-linkkejä korkean liikenteen saaneilla sivustoilla? Jopa verkkosivustot, joissa ei ole linkkejä (ts. Wikipedia.org-artikkelit), tarjoavat liikennettä. Nämä linkit eivät vaikuta suoraan hakukoneoptimointiin, mutta tekevät epäsuorasti kannustamalla lisää kävijöitä sivustoosi ja mahdollisuuden Wikipedian sisällön vetämiseen SERP: hen..
 • Saatko laadukasta hakuliikennettä? Lähetä maksettu liikenne sivustoosi saadaksesi ihmiset sinne ja olemaan vuorovaikutuksessa sen kanssa.
 • Oletko rakentanut sosiaalisen seurannan? Sosiaalisen seurannan rakentaminen antaa sinun tavoittaa ”kaapatun yleisön”, kun tuoretta sisältöä on saatavilla.
 • Rakennatko sähköpostilistaa? Sähköpostien avulla kaapattu yleisö toimii samalla tavalla kuin sosiaalinen yleisö!

3. Paikalliset tekijät (vain paikallisille yrityksille)

Tässä on optimointeja paikallisten SEO-pyrkimysidesi tarkistamiseksi:

Paikalliset hakemistot:

 • Onko Google My Business -sivusi (GMB) asennettu? Luo ja rakenna kokonaan Google My Business -sivu. Varmista, että tiedot ovat oikein ja linkitettyinä sivustoosi

NOPEA VINKKI: Monisijaintiyrityksillä olisi oltava GMB-sivu ja aloitussivu kullekin sijainnille – linkitä jokainen aloitussivu vastaavaan GMB-sivuun.

 • Ovatko ylimääräiset online-hakemistot määritettyjä ja tarkkoja? Varmista, että hyvämaineiset online-hakemistot linkittävät takaisin sivustoosi ja kuvaavat oikein paikallisia yritystietojasi.
 • Saatko paikallisia arvosteluja? Mainosta tarvittaessa näitä paikallisia hakemistoja ja kannusta paikallisia kirjoituksia (ts. 5-tähdet – Greatest Pizza Pittsburghin keskustassa). Vastaa aktiivisesti sekä positiivisiin että kielteisiin arvosteluihin. Tämä ei ole välttämättä SEO-käytäntö, mutta se on paras online-liiketoiminnan käytäntö.

4. Tutkimus

Kauan sitten galaksissa, joka ei ole niin kaukana, – eräs kaveri sanoi kerran:

Jos tunnet vihollisen ja tunnet itsesi, sinun ei tarvitse pelätä sadan taistelun tulosta. Jos tunnet itsesi, mutta et vihollista, jokaisesta saavutetusta voitosta kärsit myös tappion. Jos et tunne vihollista tai itseäsi, antautu jokaisessa taistelussa.

– SUN TZO

Aion lisätä siihen kolmannen kerroksen ja se tietää ympäristön tai toisin sanoen tuntea asiakkaasi. Syy tähän on niin tärkeä, että SEO on saapuva markkinointi ja että teollisuudessa tapahtuu vain yhtä hyvää. Sinulla voi olla parhaat sijoitukset avainsanalle, jota kukaan ei etsi, ja mitä hyötyä siitä on yrityksellesi? Sen sijaan sinun on oltava tietoinen siitä, mitä ihmiset etsivät ja minne voit parhaiten houkutella liikennettä tai asiakkaita.

Asiakastutkimus:

 • Käytätkö Googlen avainsanojen suunnittelijaa? Käytä avainsanan suunnittelijoita löytääksesi liikennemäärät, jotka avainsanat todennäköisesti käyttävät kuukausittain, jos sijoitus on hyvä. Google Keyword Planner tarjoaa tietoa maksetusta hausta, joka voidaan tulkita orgaaniseen hakuun. SEMrush Avainsanojen suunnittelija on toinen hieno resurssi!
 • Oletko asentanut Google Trends -kohteita tarkennuspisteiden määrittämiseksi? Käytä tätä pysyäksesi Google-haussa tapahtuvien suuntausten kärjessä.

Kilpaileva tutkimus:

 • Oletko suorittanut kilpailijantarkastuksia? Tee haku kilpailijoiden sivustoilta ja selvitä mihin avainsanoihin he keskittyvät. Verkkotyökalut kuten Ahrefs ja SEMRush auttavat ymmärtämään kuinka pärjäät kilpailijoiden kanssa.
 • Oletko käyttänyt Google-ilmoituksia kilpailijoiden nimille? Ota selvää, mitä kilpailijat tekevät läpi Google-ilmoitukset.

Sisäinen analyysi:

 • Oletko ottanut Google Analyticsin käyttöön & Hakukonsoli? Katso, mitkä avainsanat tuottavat eniten ja missä sinulla on eniten tilaa kasvaa. Analysoi sekä sivut että avainsanat, yhdistä sitten tulokset saadaksesi lisää liikennettä jokaiselle sivulle ja lisäämällä lisää avainsanoja, jotka tuottavat enemmän liikennettä.
 • Oletko käyttänyt Google-ilmoituksia yrityksellesi? Ole tietoinen siitä, mitä yrityksellesi sanotaan webissä. Tämä on usein ensimmäinen Web-sivulla olevien linkkien informaattori.
 • Oletko käyttänyt näitä lisätyökaluja?
  • SEMRush – saat yleisen käsityksen sivustosi SEO: sta teknisestä sisällöstä.
  • MozLocal Directory Checker – Katso kuinka ajan tasalla ovat paikalliset hakemistosi.
  • Tarkkaile käänteisiä linkkejä – katso, mistä saat käänteisiä linkkejä ja mitkä ovat arvokkaita ja mitkä niistä on poistettava

5. Puolustaminen

Tämä on aivan liian usein huomioimaton SEO-alue. Se mitä useimmat ihmiset eivät ymmärrä, ovat verkon varjoiset taka-asiat. On olemassa lukuisia negatiivisia SEO-yrityksiä, joita kilpailijat yrittävät tehdä verkkosivustollasi, ja sinun on oltava tietoinen siitä, jotta pystyt pelaamaan puolustusta.

Verkon pimeä puoli on pelottava paikka, mutta jos verkkovastaavat pysyvät valppaina, he pääsevät ohi suurimman osan näistä ongelmista.

 • Oletko poistanut roskapostilinkit? Tämä on olennainen osa onnistunutta backlink-strategiaa, mutta otetaan toiseen tutkintoon. Tämä koskee erityisesti roskapostilinkkien tuntemusta aivan eri tasolla. Pysy päällä Negatiiviset SEO-hyökkäykset ja vastaa Disallowsilla.
 • Oletko poistanut roskapostikommentit? Olet todennäköisesti jo saanut tonnin ei-toivottuja kommentteja “Halvoista Nikeistä”, “Voita ilmainen ipad” tai ehkä jopa jotain mautompaa. Nämä viestit on täynnä roskapostilinkkejä, eikä niitä koskaan tulisi julkaista. Merkitse roskapostiksi ja poista nämä!
 • Oletko poistanut kopioidun sisällön? Älä anna muiden päästä käyttämään sisältöäsi! Pahempaa kuin se, että he hyötyvät kovasta työstäsi, on heille assosioitunut alkuperäinen luotto ja sivustosi merkitseminen päällekkäisen sisällön vuoksi! Kun löydät sen, lähettämään päällekkäiset sisällön syylliset Googlelle! Täyslauseisten katkelmien käyttäminen blogistasi ja niiden haku Googlessa on hieno tapa selvittää, käyttääkö joku sisältöäsi – samoin voit käyttää tilauksia kuten Copyscape tunnistaa nämä automaattisesti.
 • Taistele haitallista kaikkea vastaan – Tämä on vuosi 2018 ja sivuston turvallisuus on valtava. Siellä leijuu paljon haitallisia esineitä, mutta Google haluaa pitää käyttäjät (hakijat) turvassa.

NOPEA VINKKI: Jos käytät WordPressiä, Scurui on loistava palvelu, joka auttaa sinua pitämään verkkosivustosi turvassa.

Jatkuva oppiminen

Perustuen keskimäärin kuinka monta kertaa Google päivittää hakualgoritmiaan vuosittain, olemme varastossa jonkin verran pallokenttää, joka sisältää 300 lisämuutosta tänä vuonna. Joten varmista, että olet aktiivisesti ajan tasalla SEO parhaista käytännöistä. Käytä yllä olevaa tarkistusluetteloa perustana, mutta voit lisätä sen tarvittaessa.

Nauti 2018 kaikille!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map