Vältettävä SEO-taktiikka

SEO-neuvoja aloittelijoille siitä, mitä EI tehdä. Suosittu SEO taktiikka & väärät käsitykset, jotka ovat vanhoja & vanhentuneita tai eivät koskaan olleet hyviä ideoita.

parhaat SEO yritykset

Tarkastellaan sitä – hakukoneiden orgaaninen liikenne voi kiistatta lisätä myyntiä ja saada uusia asiakkaita mille tahansa yritykselle. SEO (hakukoneoptimointi) on kriittinen prosessi kaikille verkko- tai pienyrityksille, jotka haluavat saada näkyvyyttä hakukoneissa. Sivustosi saaminen SERP: n (hakukoneiden tulossivut) ensimmäiselle sivulle ei kuitenkaan ole yksinkertainen tehtävä; se vie aikaa ja omistautumista riippumatta siitä, teetkö sen itse vai palkkaatko SEO-yrityksen. Koska kilpailu on niin kovaa ja niin monet verkko- ja pienyritykset kilpailevat keskenään vain yhdestä kymmenestä kohdasta, saatat tuntea yrittäväsi jotain päästä ensimmäiselle sivulle. Verkossa on paljon halpoja neuvoja, jotka lupaavat sinulle sijainnin kymmenen parhaan joukossa yössä tai mustahattu-SEO-yritys, joka tarjoaa jonkinlaisen “ihmeellisen” tekniikan, josta kukaan muu ei tiedä. Varoita: nämä ovat usein vanhoja ja vanhentuneita – tai eivät koskaan olleet hyviä ideoita. Tässä on vinkkejä siihen, mitä ei pidä tehdä, jos teet hakukoneoptimointia itse, tai mihin taktikoihin on kiinnitettävä huomiota hakiessaan SEO-yritystä.

Mitä ei tehdä

Vanha sanonta “oppiminen mitä ei tehdä” voi joskus auttaa havainnollistamaan, mitä pitäisi tehdä. Haluamme tässä artikkelissa selvittää joitain suurimmista SEO-väärinkäsityksistä, jotta voit suojata verkkosivustosi ja yrityksesi tekemällä näitä virheitä tai palkkaamalla sellaista SEO-yritystä, joka voi tosiasiallisesti käyttää mustahattu -menetelmiä:

Taktiikka 1: Avainsanojen täyttö

Olipa kerran ollut suhteellisen helppoa sijoittaa tietty lause, vain käyttämällä tarkkaa lauseketta otsikossa, kuvauksessa, otsikoissa ja monta kertaa kehon kopiossa. Nykyään Google voi kuitenkin tunnistaa, että olet optimoinut liian paljon ja yrität vain julkaista sisältöä hakukoneille eikä ihmisille. Kuvittele verkkosivustolle menemistä vain löytääksesi avainsanan, joka on painettu kopioon toistuvasti.

Esimerkki avainsanojen täyttämisestä

On hienoa käyttää ilmausta otsikossa ja kuvauksessa ja ehkä otsikossa, mutta muuten monimuotoisuus on elämän maku. Jos olet palkannut yrityksen, voit hakea verkkosivustosi koodista otsikko ja h1, h2 jne. Nähdäksesi otsikon ja otsikon avainsanat. Käytä muunnelmia, vaikka se tarkoittaa tesauruksen löytämistä. Jos yrität optimoida ilmaisua ”pizzan toimitus San Diegossa, Kalifornia”, älä käytä tarkkaa ilmaisua kaikkialla. Käytä sitä otsikossa ja kuvauksessa, mutta sekoita otsikot ja kappalekopiot sanomalla ”San Diegon nro 1 pizzan toimitus” tai yksinkertaisesti ”Pizzan toimitus”, koska hakukoneet ovat melko hyviä poimimaan sijaintiyhteyttä..

Taktiikka 2: Maksetut käänteiset linkit

Kyllä, on tärkeää, että sivustollesi tulee saapuvia linkkejä, mutta et koskaan maksa, vaihda tai pyydä linkkiä. (Ok, ehkä voit kysyä, mutta on parasta antaa ihmisten luonnollisesti linkittää sinuun ilman mitään kannustimia). Toki, voit ostaa satoja linkkejä samaan hintaan kuin iso Starbucks, mutta Googlen Penguin-algoritmi pelkää voimakkaasti tällaista taktiikkaa. Monet verkkotunnukset, jotka tarjoavat linkkejä maksua vastaan, ovat tyypillisesti roskapostia ja tarjoavat vain vähän hyötyä. Varmista, että sinä tai SEO-yritys ei osta käänteisiä linkkejä, koska tämä ei ole hyvä SEO -taktiikka pitkällä tähtäimellä.

Taktiikka 3: Heikkolaatuiset linkit

Jonkin verran edelliseen kohtaan liittyvässä suhteessa Google palkitsee yhä enemmän laatulinkkejä linkkien määrän verran, joten on parasta käyttää aikaa ohjaamalla tiedotusta ja luomalla sisältöä, johon todennäköisesti linkitetään laadukkaista sivustoista. Oppitunti täällä: mene ilmaiseksi / ansaittu, laadukkaat linkit maksettujen, heikkolaatuisten linkkien kautta. Muutoin Google voi ihmetellä, miksi niin monet yksityiset venäläiset ja intialaiset blogit, joilla ei ole mitään tekemistä kapeallasi, linkittävät verkkosivustoosi.

Kuvakaappaus roskapostisivustoista, joissa on lukuisia heikkolaatuisia linkkejä

Katso esimerkiksi toinen kuva tähän kuvakaappaukseen. Voitko arvata, millaiseen verkkosivustoon viitataan 151 kertaa verkkosivustolla, joka koskee Ukrainan SEO-ohjelmaa? Tai 918 kertaa verkkosivustossa, jonka verkkotunnus on nimeltään web10.ws? Entä se xtattoos-verkkosivusto? Jos vastasit muulle kuin kylpytynnyreitä myyvälle verkkosivustolle, olet väärässä.

Taktiikka 4: Liian optimoidut ankkurilinkit

Avainsanoilla raskas ankkuriteksti – hyperlinkin napsauttama teksti – osoittaa sivustoosi, jota käytetään positiivisena signaalina Googlelle. Joten jos monet sivustot olisivat linkittäneet sinuun saapuvassa tekstissä lukemalla ”pizzan toimitus San Diegossa, Kalifornia”, oli todennäköisempää, että ilmestyisit etsimässä näitä lauseita.

Tämä oli tuolloin järkevää, koska tämä olisi melko selvä merkki siitä, että itse asiassa olet pizzan toimituspalveluiden tarjoaja San Diegossa, Kaliforniassa. Ei niin jälkeenpäin Panda, toinen Google-algoritmi. Monet verkkovastaavat hyödyntivät tätä tietämystä ja liian optimoitua ankkuritekstiä. Tämä johti huonoihin käyttökokemuksiin, ja siten Google muutti politiikkaansa rangaistakseen tästä liiallisesta optimoinnista. Sen sijaan haluat hyvän yhdistelmän linkkejä, myös merkkituotteita. “San Diego Pizza Co.” ja ”sandiegopizzaco.com” sekoitettuna avainsanoihin tai lauseisiin, antaa terveen ankkuritekstin portfolion.

Taktiikka 5: Optimointi tekemättä tutkimusta

Voit luoda kaiken maailman sisällön, mutta jos sitä ei ole optimoitu termeille, joita ihmiset etsivät ja joista välitä, sisältöäsi ei tule nähdä. Ota aikaa tehdä avainsanatutkimus. Opi, kuinka asiakkaasi etsivät, ja optimoi sisältö vastaavasti.

Taktiikka 6: Sisällön kaapiminen

Monilla verkkovastaavilla voi olla houkutus “lainata” sisältöä muilta sivustoilta ja liittää se sanatarkasti omille sivustoilleen. Tämä saattaa olla nopea tapa hankkia sisältöä, mutta se on entistä nopeampi tapa saada isku Googleen kopion sisällöstä. Ilmeiset moraalikysymykset syrjivät, riippumatta siitä, millainen nopea voitto sisällön kaappaamisesta voi olla, ei ole sen hinnan arvoista, jonka maksat hakutuloksissa, kun Google selviää. (Vihje: Et ehkä edes sijoitu omaan tuotenimeesi).

Taktiikka 7: Näkymätön / piilotettu teksti

Näkymätön teksti oli kerran näkyvä mustan hatun taktiikka, joka koostui avainsanojen asettamisesta sivullesi ja sitten tekstin värin vaihtamisesta vastaamaan taustaasi – luomalla siten “näkymätön” teksti. Ajattele valkoista tekstiä valkoisella taustalla, kun varsinainen teksti on mustaa tekstiä. Google on tarttunut tähän salaperäiseen taktiikkaan ja vähentänyt sen tehokkuutta.

Taktiikka 8: Avainsanatäytteiset alatunnistelinkit

Alatunnisteen avainlinkit (etsi HTML: stä ””) voivat auttaa sijoittelussa, mutta monissa tilanteissa verkkovastaavat voivat mennä yli laidan ja laittaa mahdollisimman monta avainsanaa, kuten kivihiili pahan lasten varastossa. Jos olet epävarma, pidä se yksinkertaisena, ja Google-Joulupukki ei laita sinua tuhmaiseen luetteloon.

Taktiikka 9: Meta-avainsanat

Kauan, kauan sitten kaukaisessa galaksissa avainsanojen täyttäminen meta-avainsanatunnisteeseesi oli tehokas tapa parantaa näiden avainsanojen sijoitusta. Ne löytyvät etsimällä ”” verkkosivustosi HTML-koodista. Valitettavasti Darth Google kiinni ja totesi, että tämä ei ollut tehokkain tapa antaa hakijoille etsimäänsä sisältöä. Yritetään käyttää jokaista lauseen permutaatiota, josta ajattelet vain, se ei enää toimi. Keskitä energiasi laadun, tutkimustietoon perustuvan sisällön luomiseen, ja sinut palkitaan hakutuloksissa.

johtopäätös

Kun nämä tiedot ovat takataskussa, tiedät tarkalleen, mitä ei pidä tehdä, jos haluat verkkosivuston nousevan rankingissa. Jos olet palkannut SEO-yrityksen, ole etsimässä heitä näiden mustahattu-taktikoiden avulla. Muista, että SEO: lla on todella tarjota jotain arvokasta muille. Pohjimmiltaan ihmiset etsivät vastausta ja hakukoneet pyrkivät palvelemaan vastausta hopeapöydällä. Anna paras vastaus ja olet jo tehnyt paljon hakukoneoptimoinnissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me