Tarvitsetko todella SEO-yritystä?

Pienyrityksen omistajamme opas hakukoneoptimointipalveluun siitä, tarvitseeko verkkosivustosi ammattimaista SEO-yritystä vai ei. Joitakin huomioitavia asioita ennen SEO-vuokrausta.

parhaat SEO yritykset

Hyvä sijoitus hakukoneissa, kuten Google ja Bing, voi epäilemättä tarjota suuria etuja yrityksellesi. Vaikka jokainen yritys haastaa ensimmäisen sivun sijoituksia ja ilmaista, orgaanista liikennettä – sen hankkiminen on entistä vaikeampaa. Monet pienyritysten omistajat joutuvat nyt turvautumaan ammatillisen SEO-yrityksen palkkaamiseen pitämään heidät pelissä. Edellisessä artikkelissamme käsiteltiin hakukoneoptimoinnin perusteet – mikä se on, miksi se on tärkeä ja miten se toimii. Haluamme tässä artikkelissa keskustella siitä, tarvitaanko todella ammattimaista SEO-yritystä verkkosivustosi sijoittamiseksi.

Palkata SEO tai tehdä se itse?

On olemassa monia tekijöitä, jotka on otettava huomioon määritettäessä, pitäisikö sinun suorittaa SEO itse vai palkata ammattimainen SEO yritys. Tässä on joitain huomioitavia asioita:

SEO vie paljon aikaa

SEO itse voi olla kokopäiväinen tehtävä. Pienyrityksen omistajana ensimmäinen kysymys, jonka sinun pitäisi kysyä itseltäsi, on: “Onko minulla riittävästi aikaa suorittaa SEO itselleni?” SEO-toiminnan suorittaminen vie paljon aikaa, ja sinun on päätettävä, mikä on paras tapa jakaa jo kiireinen aikataulu. Esimerkiksi, jos yrityksesi vaatii jo paljon aikaa, voi olla parempi keskittyä itse yritykseesi ja palkata SEO, joka auttaa sinua ja vähentää työkuormaa. Jos olet kuitenkin halukas työskentelemään myöhemmin iltaisin, aikaisemmin aamuisin tai aina kun sinulla on vapaata aikaa, tekemällä SEO itse voit säästää yrityksellesi paljon rahaa – mikä vie meidät seuraavaan asiaan:

Voitko varaa SEO-yrityksen?

Yhteistyö SEO-yrityksen kanssa säästää varmasti paljon aikaa, mutta se maksaa myös rahaa. Sinun on määritettävä, onko yritykselläsi budjetti hakukoneoptimoinnille. Jos sinulla ei ole varaa SEO: n vuokraamiseen, sinun on pakko tehdä se itse. Muista, että hyvä sijoitus hakukoneissa voi lisätä merkittävästi yrityksesi tuloja, mikä voi hyvinkin oikeuttaa sen, että kulutamme enemmän nyt hakukoneoptimointipalvelun palkkaamiseen. Sinun on määritettävä, kuinka paljon yritykselläsi on varaa ja mitä ylimääräisiä tuloja voit mahdollisesti tuottaa sijoittamalla paremmin.

Sinun yrityksesi & Kilpailutasot

Toinen huomioitava asia on yrityksesi. Jokainen yritys on erilainen ja sillä on erilaiset SEO tavoitteet. Jotkut yritykset toimivat markkinaraolla, joka on erittäin kilpailukykyinen ja huomattavasti vaikeampi sijoittaa, kun taas toiset yritykset voivat toimia vähemmän kilpailukykyisellä markkinaraolla, jolla on paljon vähemmän kilpailua. Alue, johon yrityksesi tavoittelee, on toinen tekijä. Myytkö tuotetta tai palvelua, jota tarjotaan valtakunnallisesti vai myytkö vain paikallisesti? Sijoittaminen pienessä kaupungissa paikalliselle yritykselle on luonnollisesti helpompaa kuin maassa kilpailevan hakutermin sijoittaminen. Jos olet paikallinen yritys, jolla on heikko kilpailu, saatat pystyä menestymään tekemällä SEO itse. Jos kilpailutasosi on kuitenkin erittäin korkea, sinulla on paljon työtä edessä ja joudut palkkaamaan ammattimaisen SEO-yrityksen.

Sinun tietosi SEO & Seurataan parhaita käytäntöjä

Toinen huomioon otettava asia on tietosi SEO: sta. Tiedätkö paljon SEO: sta vai hieroitko sitä vain? Hakukoneiden optimointi voi olla riskialtista ja verkkosivustosi optimoinnilla väärillä SEO-taktiikoilla on seurauksia. Jotkut hakukoneet (ensisijaisesti Google) muuttavat jatkuvasti algoritmejaan ja arvioivat uudelleen, mistä se “tykkää” ja mistä se ei pidä. Jos verkkosivustosi ei vastaa tasoa, mitä Google haluaa, he voivat rangaista verkkosivustoasi, poistaa verkkosivustosi SERP: stä ja murskata yrityksesi melkein heti. Mahdollisesti tuolloin yrityksesi nimeä ei edes näytetä – vaikka asiakas etsisi tarkkaa tuotemerkkiäsi!

Otetaan esimerkiksi BMW. Auton jättiläinen deindeksoitiin kokonaan Googlelta muutaman päivän ajan vuonna 2006 sen jälkeen, kun se löydettiin peittävän linkkejä. Kukkakauppias Interflora sai yhden kuukauden deindeksin vuonna 2013 sen jälkeen, kun hän oli piilottanut linkit ilmoituksiin. Tunnetusti matkapaikka Expedia sai rangaistusrangaistuksen vuonna 2014 ankkuritekstin ylikyllästymisen ja muiden SEO-taktiikoiden nyt pahoinpitelyn jälkeen. Suurille yrityksille, joilla on suositumpia verkkosivustoja, palautusprosessi on hiukan helpompaa. Mutta pienyritysten omistajille tämä voi olla tuhoisa.

Siksi sinun on todella tunnettava SEO ja pysyä ajan tasalla SEO uusimmista parhaista käytännöistä. Pelkästään Googlella on yli 200 eri tekijää sivun sijoittelussa. Vaikka ammatilliset SEO yritykset eivät edes tunne niitä kaikkia, heillä on kokemusta ja he voivat tehdä koulutetun arvauksen. Hyvä SEO-yritys tietää ja noudattaa kaikkia Googlen sääntöjä ja välttää vääriä SEO-taktiikoita. Jos et ole varma tekemästäsi, hakukoneoptimoinnilla itselläsi voi olla negatiivisia seurauksia, ja on parempi palkata ammattilainen.

johtopäätös

Joten tarvitsetko todella SEO-yritystä? Se on sinusta kiinni. Suurempi yritys sanoo todennäköisesti kyllä, mutta pieni yritys voi päättää luoda oman tiensä ja tehdä sen itse. Suorittaminen SEO on edelleen täysin mahdollista – jos sinulla on aikaa, oikeat työkalut ja taju oppia ja toteuttaa parhaat SEO-käytännöt. Jos päätät, että SEO suorittaminen itse on liikaa, lue muista seuraavasta artikkelistamme tietää, mitä kysymyksiä kysyä ennen vuokraamista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me