Linkitettävä arvostelu ja arviointi 2020

Ajattelitko linkkirakennusta Link-pystyttävällä? Lue koko link-able.com -katsauksemme, niin saat lisätietoja alustasta ja katso, linkittäisikö Link-képes sopii hyvin sisältömarkkinointistrategiaasi.


Linkkiä pystyttävä kuvakaappaus

Linkitettäviä

https://link-able.com

Ala:SEO
Tarjotut palvelut:Link rakennus
Ilmainen kokeilu:Ei
Perustettu:2018
Tilauspohjainen palvelu:Ei
hinnoittelu:Vaihtelee
Rahat takaisin takuu:N / A

Käy verkkosivustolla

Pikakatsaus:

Link-képes on verkkosivustojen omistajille ainutlaatuinen alusta, joka auttaa heitä hankkimaan korkealaatuisia käänteisiä linkkejä asianmukaisille verkkosivustoille työskentelemällä freelance-kirjoittajien kanssa. Tapa, jolla linkkitoiminnot toimivat, on todella varsin älykäs ja tekee linkkien luomisesta erittäin kätevän ja tehokkaan verkkosivustojen omistajille, bloggaajille, sisällönmarkkinoijoille jne. tai käytä mitä tahansa näistä muista tyypillisistä linkkien rakennustaktiikoista. Sen sijaan, että teet kaiken tämän itse (tai jopa palkkaat SEO-toimiston), voit yksinkertaisesti lähettää projektin (pohjimmiltaan kuin linkkien luontityö) Link-pystyttävälle alustalle, jossa lahjakkaat ja vakiintuneet kirjoittajat etsivät löytää sisältöä, jonka ne mahdollisesti linkittävät on. Se on lähinnä freelance-työympäristö, aivan kuten Upwork, mutta on omistettu yksinomaan rakennustöiden linkittämiseen. Sivustojen omistajille voit kirjautua vain asiakkaana ja lähettää linkkien luontityön, joka kuvaa tarpeitasi ja vaatimuksiasi.

Miksi valita linkitettävä:

 • Ensiluokkainen työ – vain vakiintuneet, lahjakkaat kirjailijat rakentavat laadukkaita käänteisiä linkkejä
 • Helppo käyttää ja säästää kirjaimellisesti lukemattomia aikoja hankkimalla osuvia ja monipuolisia käänteisiä linkkejä
 • Poistaa työtä, jonka haluat tehdä ulkokäyttöön ja vieraiden blogointiin itse
 • Valkoinen hattu linkkejä kokeneilta ja eliittikirjoittajilta
 • Ei suvaitse roskapostia, ja sallia vain korkealaatuisten verkkosivustojen omistajat ja kirjoittajat käyttää alustaa
 • Antaa pienemmille sivustoille taistelumahdollisuuden isoille pojille, jotka yleensä saavat kaikki linkit
 • Auttaa kirjoittajia antamaan kirjoituksia laadukkaampia artikkeleita noudattamalla tiukkoja laatuohjeita
 • Kannustaa sisällönmarkkinoijia tuottamaan parempaa laatua sisältöä itse

Mitkä ovat haitat:

 • On vaikea saada hyväksyntää. Ne lukuun ottamatta verkkosivustoja / blogeja, joissa on erittäin korkealaatuista sisältöä (he kuvaavat sitä 10X-sisällöksi).
 • Se on vähän kalliimmalla puolella – kirjoittajat ovat melko kokenut ja tunnettuja. Siksi he veloittavat premium-hinnasta premium-arvosta työtä.

Lopullinen rivi:

Se on hiljattain kehitetty alusta, joka lanseerattiin vuoden 2018 lopulla ja on edelleen Beta-versiossa. Kaikki verkkosivustojen omistajat eivät voi käyttää Link-pystyttäviä, koska heillä on erittäin tiukat laatuvaatimukset eikä kaikkia verkkosivustoja saa käyttää alustalla. Se on kuitenkin tehokas alusta, joka voi todella auttaa käyttäjiään hankkimaan erittäin osuvia ja arvokkaita käänteisiä linkkejä. Kaiken kaikkiaan se voi olla erittäin tehokas työkalu, joka antaa sinulle reunan sisällön markkinoinnissa ja linkkien luomisessa.

Linkkiä tarjoava erikoistarjous

Kokeile!

Käy Link-pystyy tänään ja aloita laadukkaiden linkkien rakentaminen!

Link-able.com asiantuntija-arvostelu

Lisätietoja Link-pystyy

Onko Link-pystyy valkoinen hattu linkki rakennus?

Kyllä, Link-pystyy toteamaan palvelusehdoissaan, että he vaativat kaikkia kirjoittajia käyttämään valkoisten hattujen linkkien rakennusmenetelmiä. Itse linkittäminen vastaa vain sinua oikeiden ihmisten kanssa, joten maksat periaatteessa kirjoittajille viestinnästä ja työskentelystä sinulle vierasviestissä. Ottaen huomioon, että käytännössä kaikki lailliset SEO-virastot tarjoavat asiakkailleen tietoa ja vierasviestejä, Link-pystyy käyttämään melko yleisiä ja vakiintuneita käytäntöjä linkkien luomiseen. Lisäksi ne väittävät, että ne kieltävät tiukasti kirjoittajat maksamasta julkaisijoille linkkien sijoitteluista tai PBN: ien käytöstä. Toisin sanoen, ne eivät salli kirjoittajien ostaa käänteisiä linkkejä verkkosivustoille, mikä on hyvä.

Kuinka Link-pystyy messuille kirjailijoille?

Link-pystyy olemaan entistä tiukempi kirjoittajien kanssa, mikä on hyvä. Tekijät tarkistetaan perusteellisesti ja vain pätevimmät hyväksytään alustaan. Link-pystyy myös työskentelemään tiiviissä yhteistyössä kirjoittajien kanssa auttaakseen heitä valmistamaan tutkitun artikkelin ja varmistamaan, että kaikki linkit ovat erittäin merkityksellisiä ja hyödyllisiä. Link-pystyvä voi olla erittäin hyödyllinen alusta freelance-kirjoittajille, jotka kirjoittavat hyvin ja haluavat ansaita parempia tuloja kirjoittamisestaan.

Johtopäätös – käyttää vai ei käyttää?

Kun saamme linkkikatsauksen lopputuloksen, on tärkeää pitää mielessä, että jokaisella SEO-palvelulla on omat edut ja haitat. Jos harkitset Link-pystyttävän käyttöä, sinun on selvitettävä, tarjoaako heidän alustaansa oikeat ominaisuudet ja palvelut vastaamaan tarpeitasi parhaiten. Esimerkiksi Link-képes ei sovellu niin hyvin paikallisten linkkien luomiseen tai linkkien luomiseen tuotesivuille (kuten verkkokauppasivustolla). Muista myös, että Link-képes ei hyväksy kaikkia sovelluksia ja sinun on haettava liittyäksesi ensin niihin. Lisätietoja Link-pystyttävästä on heidän verkkosivuillaan osoitteessa https://link-able.com. Jos pidit tästä arvostelusta hyödyllistä, pidä siitä ja jaa se!

Kerro meille ajatuksesi

Oletko käyttänyt Link-mahdollista aiemmin? Onko sinulla positiivista tai kielteistä kokemusta, jonka haluat jakaa kanssamme? Lähetä meille palautetta osoitteessa .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map