Kysymyksiä SEO-yrityksen palkkaamista varten

Pienyrityksen omistajaoppaamme hakukoneoptimointiyrityksille SEO-yrityksen palkkaamisessa. Opi mitä kysymyksiä kysyä ja mitä kannattaa etsiä ennen SEO-yrityksen palkkaamista.


parhaat SEO yritykset

Edellisessä artikkelissamme käsitelimme sitä, tarvitsetko todella SEO-yritystä auttaaksesi sinua SEO-pyrkimyksissäsi vai ei. Jos päätät, että yrityksesi tarvitsee ammattimaisen SEO-yrityksen apua, seuraava askel on palkata hyvä. Hyvän SEO-yrityksen löytäminen on todella tärkeätä verkkosivustosi menestykselle ja sinun on poistettava hyvistä pahoista. Tässä artikkelissa käsittelemme mitä kysymyksiä sinun tulisi kysyä vuokrausvaiheen aikana, jotta tiedät mitä SEO-yrityksessä kannattaa etsiä.

Ennen vuokrausta…

Riippumatta siitä, etsitkö palkata yksittäistä SEO-konsulttia (periaatteessa freelanceria) vai täysimittaista SEO-yritystä (yleensä virasto, joka on laillisesti perustettu koko työntekijäjoukon kanssa), sinun tulisi ymmärtää, että siellä on kirjaimellisesti bazillion hyviä. ja bazillion, gazillion huono. Okei, ehkä ei niin monta! Mutta muista, että siellä on hyviä ja huonojakin – ja huonot valehtelevat sinulle, antamalla usein vääriä lupauksia, jotka kuulostavat erittäin houkuttelevalta pienyrityksen omistajalle. SEO-yrityksen vuokraamisesta yrityksessäsi vastuullasi on suorittaa tutkimuksesi ja palkata hyvä.

Tärkeitä kysymyksiä kysyäkseen mahdolliselta hakukoneoptimoijalta

Seuraavat kysymykset auttavat suojaamaan sinua väärien hakukoneoptimointien vuokraamiselta ja antavat sinulle hyvän käsityksen siitä, mitä kannattaa etsiä vuokraamalla.

Noudatko Googlen verkkovastaavan ohjeita?

Tämä on ensimmäinen kysymys, jonka sinun pitäisi kysyä mahdolliselta SEO: lta. Google-verkkovastaavan ohjeet ovat Googlen yleisiä ohjeita, joiden avulla Google voi löytää, indeksoida ja sijoittaa verkkosivustosi. On myös hyvä idea lukea ne itse ja tuntea, mitä se aiheuttaa.

Siellä on muutama SEO-taktiikka, jotka on selvästi merkitty välttämättömyydeksi. Nämä ovat pohjimmiltaan huonoja SEO taktiikoita / käytäntöjä, jotka tunnetaan yleisesti nimellä black hat SEO. Haluat varmistaa, että mahdollinen SEO-yritys noudattaa tiukasti Googlen ohjeita eikä käytä mitään musta hattu -taktiikkaa. Muut hakukoneet (periaatteessa Bing) tarjoavat samanlaisia ​​ohjeita jotka ovat hyödyllisiä myös läpi.

Voitko kertoa minulle entisistä asiakkaistasi ja kuinka olet auttanut heitä sijoittumaan paremmin?

Tämä on toinen kysymys, joka sinun pitäisi kysyä. Haluat varmistaa, että mahdollinen hakukoneoptimoijasi on kokenut ja että se on todella auttanut heidän asiakkaitaan paremmassa järjestyksessä. Hyvämaineinen SEO-yritys jakaa mielellään menestystarinoita. He eivät ehkä paljasta tarkkoja mittareita, mutta tavoittaminen mainitsemilleen asiakkaille ja kysyminen, oliko heidän SEO-kampanjaan onnistunut, voi vahvistaa, onko SEO-yritys todellakin todellinen sopimus. Muista myös tarkistaa mahdollisen SEO sivustosi. Onko SEO-yritys itse parhaillaan Googlen ensimmäisellä sivulla? Ja sijoittuvatko he haasteellisiin avainsanailmauksiin? Varmista, että sekä hakukoneoptimoija että sen asiakkaat ovat sijoittuneet hyvin ja että ne ovat positiivisesti läsnä SERP-ohjelmissa.

Kuinka parannat hakukoneiden sijoitusta ja missä aikataulussa??

Tämä on toinen tärkeä kysymys, jonka haluat kysyä. Jos mahdollinen SEO-yritys väittää, että se voi taata sinulle parhaan sijan hakutuloksissa tai että näet fantastisen liikenteen kasvun lyhyessä ajassa – tyhjennä tämä yritys luettelosta. Internetin asukkaat ovat hankalia, eikä edes paras hakukoneoptimoija voi taata korkeinta hakutulosta. Jos jokin SEO yritys väittää ”välittömän taatun luokituksen”, he vain yrittävät myydä. He saattavat jopa käyttää joitain musta hattu tekniikoita, jotka saattavat mahdollistaa sijoituksen hyvin nopeasti – mutta ei kauan. Mustahattu tekniikoiden avulla sivustosi rangaistaan, ja kun rangaistus osuu, kaikki heidän takuut ovat turhia.

On kuitenkin poikkeus. SEO-työkalut antavat pääsyn tiettyjen avainsanojen tietoihin. Jos kohdistat avainsanoihin, joilla on vähän kilpailua, ne saattavat pystyä takaamaan korkean sijoituksen. Silti ole varovainen aggressiivisen, lyhytaikaisen taktiikan suhteen. SEO on hidas palaminen, ja sinun pitäisi nähdä parempia tuloksia vain ajan kuluessa (yleensä vähintään 3 kuukautta). Tämä käy myös seuraavaan kysymykseen …

Millaisia ​​SEO-töitä aiot tehdä?

Kuten mainitsimme Hakukoneoptimointi 101 -artikkelissa, SEO-työ jakautuu tyypillisesti kahteen osaan – paikan päällä ja ulkopuolella. Kysy mahdolliselta SEO yritykseltäsi, minkä tyyppistä SEO työtä he tekevät? Tekevätkö he vain työtä ulkopuolella tai auttavatko he sinua myös paikan päällä? Useimmat hakukoneoptimoijat suorittavat aluksi sivustosi tarkastuksen ja tekevät yhteistyötä kansiossa tehtävien teknisten optimointien korjaamiseksi – ja keskittyvät sitten sivustoon.

Kuinka usein annat raportteja työstäsi?

Se, että hakukoneoptimoijasi toimittaa sinulle ajoissa raportit tekemästään työstä, on tärkeä mittari siitä, mitä saat rahoillasi. Hyvän hakukoneoptimoijan tulee toimittaa sinulle kuukausittain raportit yhteenvedolla kaikesta heidän työstään, kunkin kohdistetun avainsanaluokituksen lisäyksestä (tai vähenemisestä), prosenttimäärästä orgaanisen hakuliikenteen kasvusta (tai vähenemisestä), oivaltavia suosituksia sinulle toteuttaa, ja seuraavan kuukauden hyökkäyssuunnitelman.

Kuinka ja milloin voin odottaa olevani yhteydessä sinuun?

Kuten minkä tahansa yrityksen kanssa, viestintä on avainasemassa. Olipa kyse sähköpostista, Skypen videoneuvottelusta tai yksinkertaisesta puhelusta, potentiaalisen SEO: n on oltava käytettävissä, jotta voit ottaa yhteyttä. Sinun on tiedettävä, mikä on paras tapa ottaa yhteyttä ja mihin aikaan voit tavoittaa heidät. Kysymyksiä syntyy, ja on tärkeää, että tavoitat ne – varsinkin jos jotain menee pieleen.

Mitä tämä maksaa?

Jos yritys sanoo tekevänsä hakukoneoptimointia 100 dollarilla kuukaudessa – mahdollisuudet eivät ole, etteivät ne vain noudata Googlen ohjeita, vaan osallistuvat aktiivisesti jonkinlaiseen mustahattu SEO-palveluun. He saattavat vain ostaa 18 000 linkkiä chump-vaihtoon Fiverristä!

Esimerkki halvasta, mustahattu SEO -taktiikasta.

Korkealla laadulla he tarkoittavat todella “huijausta ja annan vain rahaa”. Nämä linkit ovat roskapostia, ja lopulta ne vahingoittavat verkkosivustosi sijoitusta ja maksavat sinulle pienen onnekkaan ja paljon aikaa rangaistuksen poistamiseen..

Tämä ei ehkä ole mitä haluat kuulla, mutta laillinen hakukoneoptimointiyritys voi maksaa 1 000–7 500 dollaria projektia kohden, 2011 Moz-kysely. Tuntihinnat vaihtelivat 76 dollarista 200 dollariin, kun taas kuukausittainen pidätin voi olla missä tahansa alle 500 dollarista 2 500–5 000 dollariin. Hinnat eivät ole muuttuneet paljon siitä lähtien.

Mitkä ovat maksuehdot & olosuhteet?

Tämä on toinen kysymys, joka sinun pitäisi kysyä keskusteltuaan kustannuksista. Sinun on tiedettävä, mitä maksutapoja mahdollinen hakukoneoptimoijasi hyväksyy, kun ne erääntyvät, jos palkkioita tai korkoja on myöhässä, ja kun sinulla on oikeus peruuttaa tai uusia heidän kanssaan tehty sopimus. Joidenkin kuukausittaisten pidättimien kanssa toimivien hakukoneoptimointien avulla saatat joutua lukittuun vähintään kolmeksi kuukaudeksi. Jos yrityksesi tulot ovat epävarmoja, kannattaa ehkä harkita uudelleen lukitsemista sopimukseen pitkäksi ajaksi.

johtopäätös

Edellä esitettyjen kysymysten esittäminen auttaa sinua arvioimaan, voidaanko SEO-yritykseen luottaa verkkosivustosi hyvinvointiin. Muista, että hyvä SEO-yritys ei voi taata sitä, milloin tai vaikka verkkosivustosi sijoittuu. He voivat vain optimoida sivustosi, varmistaa, että se noudattaa Googlen ohjeita, ja antaa sille paremmat mahdollisuudet sijoitukseen. Se vie aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta palkinnot ovat odottamisen arvoisia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map