Shembuj më të mirë të Wix Blog

Shembuj Wix Blogs


Ekzistojnë dy arsye kryesore që njerëzit përdorin Internetin: të ndajnë gjërat dhe të informohen. Fatmirësisht, me ndërtuesit e faqeve moderne pa kode, nuk keni nevojë për një diplomë programimi për të hartuar uebfaqen tuaj dhe për të filluar ndarjen me të tjerët. Thjesht ju duhet një interes dhe pasion.

Sot, ne duam të tregojmë disa nga faqet e internetit të mrekullueshme DIY të krijuara duke përdorur Wix ndërtues i faqes në internet. Përpilimi i sotëm tregon faqet e internetit me blog-të të integruar Wix.

Ju lutemi vini re se fotografitë e ekraneve që kemi marrë mund t’ju japin një përshtypje të gabuar në lidhje me tërë hartimin e këtyre faqeve të internetit. Ne ju rekomandojmë që të hidhni një vështrim më të afërt në secilën faqe në internet për të parë strukturën e tyre, header, footers dhe elementë të tjerë.

1. Instituti i Ri i Mediave

Instituti i Ri i Mediave

Krijoni një Blog falas

Instituti i Ri i Mediave është një uebfaqe e NMI (New Media Institute) – një organizatë kërkimore dhe fakti për gjetjen e fakteve, e cila e sheh misionin e saj në përmirësimin e të kuptuarit publik të çështjeve që trajtojnë mjetet kryesore të komunikimit dixhital. Instituti bashkëpunon gjerësisht me kërkime vendore dhe ndërkombëtare, grupe të mediave të lajmeve, përfaqësues të qeverisë dhe ekspertë të industrisë.

Uebsajti lejon qasje në statistika të shumta, fakte, të dhëna analitike dhe informacione të tjera nga e gjithë bota. Ky informacion është i ndarë në mënyrë të përshtatshme në disa seksione – Kërkime, Shkarkime të Awardsmimeve, Shtyp, Rreth etj., Të cilat azhurnohen rregullisht, duke siguruar të dhëna të paanshme por me vlerë. Ekziston gjithashtu një mundësi për të kërkuar një intervistë me një nga ekspertët e NMI-së duke plotësuar fushën e Kontaktit. Dizajni i përgjithshëm i faqes në internet është menduar plotësisht për të siguruar përvojë të përshtatshme në shfletim në internet. Tipari i sitit të kërkimit ndihmon në zvogëlimin e kohës së nevojshme për të gjetur informacionin e kërkuar dhe ekziston gjithashtu një mundësi për të shfletuar burimet e llogarisë në rrjetin social për të zbuluar lajmet dhe azhurnimet e fundit. Do të thotë që kjo faqe interneti e bazuar në Wix sigurisht që vlen për vëmendjen e përdoruesit.

2. Hapësira e zemrës së mendjes

Hapësira e zemrës së mendjes

Krijoni një Blog falas

Vështrimi i vetëm Hapësira e Mindheart faqja fillestare krijon një përshtypje qetësuese dhe të qetë për shkak të sfondit video relaksues bregdetar që përmban. Uebsajti i përket Adrienne Lopez, e cila sheh misionin e saj për t’i ndihmuar njerëzit të ndjehen të qetë dhe të mbështesin individualitetin e tyre.

Blogu i komunitetit vjen me artikuj të dobishëm në lidhje me temën e faqes në internet. Ai njofton përdoruesit për ngjarjet që ndodhin në jetën e Adrienne, vizionin e saj për botën përreth, idetë e saj dhe ofertat speciale për pajtimtarët aktualë dhe të mundshëm. Ka Seksionet e Postimeve të Fundit dhe Postimet e preferuara me artikujt më interesantë. Kategoria Kërko sipas Etiketave bën të mundur kërkimin e artikujve tematikë sipas etiketave, ndërsa Arkivi i gjerë ofron një listë të postimeve të kategorizuara sipas datës. Lexuesit mund të ndjekin azhurnimet e blogut në rrjetet sociale duke u bashkuar në grupe.

3. Ethel më do mua

Ethel më do mua

Krijoni një Blog falas

Ethel më do mua pendon një varg veprash unike të artit dhe rrallë, shumë prej të cilave ofrohen në botime të kufizuara. Uebfaqja vjen me veçorinë eCommerce, e cila ofron një larmi të pjesëve origjinale të krijuara nga Ethel. Dizajni i blogut është tërheqës, i butë dhe pak fëminor, por kjo krijon një atmosferë të thjeshtë dhe të besueshme.

Seksioni i blogut përfshin shumë artikuj në lidhje me Ethel, veprat e saj më të njohura dhe idetë krijuese. Për ata lexues, të cilët janë të interesuar për krijimtarinë e autorit, ka pjesët e Featured, Postimet e Fundit dhe Arkivat, ku ata mund të rishikojnë postimet e publikuara më parë. Aksesi në rrjetin social është gjithashtu i disponueshëm këtu për të dhënë një mundësi për të ndjekur lajmet e blogut dhe azhurnimet sapo ato të publikohen.

4. Tërhiqet Riboudin

Tërhiqet Riboudin

Krijoni një Blog falas

Tërhiqet Riboudin është një vend tërheqje banimi me qendër në Francë, ku mund të pushoni dhe të harroni problemet tuaja të përditshme, praktikimin e jogës, relaksimit, meditimit dhe mirëqenies.

Blogu, si dhe faqja e internetit në përgjithësi, duket freskuese dhe e ndritshme, me fotografi shumëngjyrëse mikpritëse të vendit dhe shërbimeve që mund të përfitoni atje. Ekzistojnë gjithashtu shumë poste informuese për jetesën e shëndetshme, receta, meditim dhe rekomandime të tjera relaksimi. Seksioni Arkivi, Postimet e Prezantuara si dhe veçoritë Kërkimi Nga Etiketat bëjnë të mundur që të gjeni postimet për të cilat jeni të interesuar pa ndonjë përpjekje të veçantë fare. Dëshiron të marrësh azhurnimet në blog? Pastaj pajtohuni në buletinin në faqen e internetit për të qëndruar të informuar rreth tyre. Kontaktet e vendit janë të disponueshme në futboll për qasje të shpejtë dhe të përshtatshme.

5. MikoDesign

Shembuj Wix Blogs - MikoDesign

Krijoni një Blog falas

MikoDesign është një uebfaqe e studios së dizajnit me qendër në Roterdam, në pronësi dhe operim i Erika Harberts. Erika me të vërtetë dëshiron të përhapë krijimtarinë mes lexuesve të saj. Blog-u i saj ka një vështrim të pastër, ju lejon të kërkoni nga etiketat dhe gjithashtu ka postime të fundit dhe blloqe të postimeve të preferuara.

Uebfaqja përmban një dizajn të pastër, të zoti dhe të këndshëm. Nuk ka asgjë që shpërqendron vëmendjen e përdoruesve këtu. Përkundrazi, të gjithë elementët janë në vendet e tyre, duke shtuar lehtësinë e kërkimit dhe komoditetit. Kjo është ajo që e bën sitin miqësor dhe të thjeshtë për tu shfletuar.

Faqja kryesore nuk përmban shumë informacione rreth blogut, pronarit të tij ose porosive që ajo do të donte të përçonte. Në vend të kësaj, ky informacion është i disponueshëm në 9 seksione të menusë kryesore, të cilat nuk përmbajnë informacione të hollësishme vetëm për blogun, por gjithashtu ofrojnë mësime video, dhe foto, artikuj dhe të dhëna kontakti. Blogu vjen me dyqanin online të përfshirë, ku veprat më të mira origjinale të autorit ofrohen për shitje. Secila prej tyre është në dispozicion me foton me rezolucion të lartë dhe përshkrimin, i cili shton lehtësinë e zgjedhjes. Mostër e thjeshtë, por efikase e blog-ut e krijuar në bazë të platformës Wix!

6. Linja e Skranit

Shembuj Wix Blogs - Linja Scran

Krijoni një Blog falas

Kushdo që është në dietë, kini kujdes nga Linja e Skranit Faqja e internetit; ai përmban pamje që do t’ju bëjnë vërtet të uritur! Blog-u për krijimin e gojës është në pronësi të Nick Makrides, një kuzhinier Australian për pasta dhe fotograf amator i ushqimit. Scran Line pasqyron pasionin e Nick për ushqimin dhe modelimin dhe aftësitë e tij të jashtëzakonshme si fotograf.

Uebfaqja e Nick bën përshtypje me vëmendje për detajet dhe qasjen krijuese. Blog-u i tij përdor një model gati ‘klasik’, të mirënjohur të blog-ut të Wix, por është akoma tepër i bukur. Cili është sekreti? Nick përdor një sfond të bardhë që thekson me fitore imazhet e shijshme. Rezultati është mbresëlënës – blogu duket i freskët, i pastër dhe profesional; pozicioni i elementeve të sitit është i menduar mirë.

Nick me siguri e di se si të shfrytëzojë sa më shumë nga Wix. Përveç aftësive të Blogging të Wix, ai përdor veçorinë e galerisë për të shfaqur veprat e tij të lidhura me projektimin, një formë regjistrimi të buletinit, një formë kontakti dhe integrimin e mediave sociale. Uebsajti është i markuar nga favicon tek futbolli. Urime në një uebfaqe të bukur, Nick!

7. NoraMinno

Shembuj Wix Blogs - NoraMinno

Krijoni një Blog falas

NoraMinno është një uebfaqe e një dietologu të regjistruar dhe trainer personal të çertifikuar me qendër në New York, NY. Blog-u i saj minimalist ka tipografi të pastër dhe paleta me ngjyra të freskëta. Kjo e ndihmon atë të ndajë pasionin e saj për fitnes dhe mënyrë jetese të shëndetshme.

Gjëja e parë që tërheq vëmendjen e përdoruesve, të cilët vizitojnë këtë blog me bazë Wix, është rrëshqitësi i madh që përmban foto të qarta me rezolucion të lartë dhe tekste që inkurajojnë vizitorët që të vazhdojnë të shfletojnë nëpër blog. Duket se të gjitha informacionet për të cilat mund të interesohen gjenden këtu. Rrëshqitësi mund t’ju ridrejtojë në çdo seksion që ju nevojitet bazuar në titujt që do të shihni në foto.

Përveç kësaj, faqja kryesore përfshin widget e rrjeteve sociale që mund të vizitoni për të shkëmbyer idetë dhe mendimet tuaja në lidhje me ushqimin e shëndetshëm dhe mënyrën e jetesës me përdoruesit e një mendjeje. Kjo është shumë e përshtatshme dhe ju ndihmon të kurseni kohën tuaj!

8. BezlDesign

Shembuj Wix Blogs - BezlDesign

Krijoni një Blog falas

Farë na tërhoqi vëmendjen BezlDesign ishte përdorimi bujar i hapësirës së bardhë. Ata e kuptojnë që ata nuk japin vetëm informacion, por kërkojnë t’i shndërrojnë lexuesit në klientë. Blog-u i BezlDesign ka një strukturë të ngurta vizuale që ofron shumë informacione pa e mbingarkuar lexuesin.

Blog-u është krijuar me anë të përdorimit të përfitimeve të dhëna nga krijuesi i faqes në internet Wix. Kjo reflektohet përkatësisht në hartimin e sitit. Sfondi i bardhë për të cilin kemi folur tashmë në mënyrë efektive tregon meritat e Produkteve Bezl. Paleta e ngjyrave të sitit ndihmon në theksimin e efektit, duke tërhequr kështu klientë të rinj.

Ndër veçoritë e tjera të përshtatshme, ka kuptim të përmendet disponueshmëria e informacioneve të hollësishme në lidhje me produktin të cilit i kushtohet blog-u. Ju nuk duhet të shfletoni nëpër faqe duke kërkuar informacionin që ju nevojiten në seksione të tjera. Thjesht lëvizni poshtë në faqen kryesore për të parë karakteristikat e produkteve dhe avantazhet që ju ofrojnë. Nëse keni akoma dyshime në lidhje me blerjen, seksioni i Rishikimit të Konsumatorëve që gjendet në pjesën e poshtme të faqes mund t’ju ndihmojë të bëni zgjedhjen e duhur.

9. Kompania e Dizajnit të Hound Black

Kompania e Dizajnit të Hound Black

Krijoni një Blog falas

Kompania e Dizajnit të Hound Black është një uebfaqe e kompanisë me bazë në SH.B.A., e cila prodhon lloje të ndryshme të arredimeve, duke përfshirë mobilje me porosi të restorantit, mobilje për birrë, mobilje hoteliere me kontratë, si dhe pajisje të shitjes me pakicë dhe artikuj të ekranit. Dizajni i përgjithshëm i faqes në internet është i thjeshtë por elegant dhe i rafinuar. Eachdo përdorues merr akses në informacionet më të rëndësishme dhe më të vlefshme që lidhen me kompaninë, duke përfshirë historinë e zhvillimit të tyre, portofolin e projekteve tregtare dhe rezidenciale, katalogun e produkteve, çështjet e garancisë dhe aspekte të tjera që duhet të kenë.

Blog-u në internet i disponueshëm në një faqe të veçantë jep informacion të gjithanshëm dhe të vlefshëm për të gjitha nuancat që merren me industrinë e prodhimit të mobiljeve. Postimet ndahen me lehtësi këtu në kategori bazuar në disa kritere të rëndësishme. Këto përfshijnë Mobilje për Restorante, Dizajn Restoranti, Mobilje Rezidenciale, Takohen me Krijuesin etj Fusha e filtrit të kërkimit lejon zgjedhjen e postimeve për të cilat mund të interesoheni bazuar në parametra specifikë ose fjalët e kërkimit. Mundësia e komentimit të përdoruesit gjithashtu është aktivizuar këtu duke bërë të mundur që lexuesit të lënë komentet, mendimet, idetë dhe sugjerimet e tyre bazuar në temat e artikujve që lexojnë. Kjo kontribuon në komunikimin e përdoruesit dhe ndihmon në rritjen e trafikut të faqes në internet.

10. Studiot e supave

Shembuj të Wix Blogs - Studiot e Supave

Krijoni një Blog falas

Studiot e supave është një uebfaqe profesioniste Wix-powered që i përket Derek Edward Pfohl, fotografit me përvojë të restorantit, i cili ka vendosur të krijojë sitin për të sjellë kreativitetin, logjikën dhe shpirtin e tij në një vend.

Sajti duket profesional që nga faqja e parë, e cila ndalon ribotimin, rishpërndarjen ose riprodhimin e materialeve në dispozicion. Kur vizitoni faqen kryesore, ju mahniteni me modelin e saj, i cili duket duke tërhequr vëmendjen dhe vjen me një gamë ngjyrash me lëng. Pjesa mbizotëruese e faqes kryesore paraqet një fotografi të madhe që përqendron vëmendjen e përdoruesve në temën e blogut dhe zbulon profesionalizmin e autorit që nga fillimi.

Lundrimi i faqes është i lehtë dhe i kuptueshëm, me vetëm 6 seksione kryesore të menusë. Sidoqoftë, kjo është e mjaftueshme për të marrë informacionin maksimal për autorin dhe veprat e tij. Galeria përfaqësohet nga dy kategori në varësi të llojit të projektit për të cilin është i interesuar një përdorues. Në përgjithësi, blogu plotëson nevojat e vizitorëve që kërkojnë një fotograf të kualifikuar! Punë e bukur!

11. Angelina Darrisaw

Shembuj të Wix Blogs - Angelina Darrisaw

Krijoni një Blog falas

AngelinaDarrisaw është një uebfaqe personale që i përket Angelina Darrisaw, një trajner ndërkombëtar biznesi dhe karriere, ambasadori i markës dhe strategjist i mediave dixhitale. Ajo është themeluesi i C-Suite Coach, një platformë stërvitjeje për karrierë dhe përmbajtje që ofron karrierë dhe përmbajtje trainimi për njerëzit, të cilët kanë nevojë për këtë informacion.

Sajti është krijuar në bazë të platformës Wix dhe është një nga mostrat më të mira të blogeve në dispozicion në internet. Dizajni i faqes kryesore i përmbahet temës së faqes. Elementet që ai përfshin bashkohen në një projekt të vetëm që përfaqëson autorin e faqes dhe veprimtarinë e saj profesionale në mënyrën më të favorshme. Sfondi gri i lehtë i faqes fillestare ndihmon në përqendrimin e vëmendjes së përdoruesve në foton e autorit dhe informacionin rreth saj.

Faqja kryesore përfshin 7 pika kryesore të menusë të listuara në pjesën e sipërme të faqes. Këto janë “Faqja”, “Rreth”, “C-Suite Coach”, “Press”, “Blog”, “Paraqitjet” dhe “Kontakt”. Eachdo kategori ka shumë fotografi, video, artikuj dhe informacione të tjera me të cilat mund të interesohet një vizitor. Ky është një shembull personal i suksesshëm i blogut që me siguri do të jetë një sukses!

12. Jan Avellana

Shembuj të Wix Blogs - Jan Avellana

Krijoni një Blog falas

JanAvellana i përket artistit dhe shkrimtarit të talentuar. Sajti mban emrin e autorit dhe përfaqëson krijimtarinë e saj në dritën më të favorshme.

Blogu ka një dizajn të veçantë, të qartë dhe të zoti, me shumë elementë tërheqës që nxjerrin në pah mesazhet e autorit të zbuluar në secilin post. Sfondi i bardhë i faqes kryesore kontribuon në një shikueshmëri më të mirë të përmbajtjes. Blogu ka mjaft artikuj interesantë të shkruar nga Jan Avellana për të përshkruar jetën e saj dhe ngjarjet nëpër të cilat ka kaluar. Një nga pikat kryesore të blogut janë imazhet dhe citimet që vijnë me secilin postim dhe pasqyrojnë mendimet e autorit në një mënyrë të saktë dhe të kuptueshme.

Autori i blogut i kushton vëmendje të veçantë azhurnimeve në kohë të përmbajtjes. Disavantazhi i vetëm i blog-ut janë shkronjat e vogla që mezi shihen edhe në sfondin e dritës së faqes kryesore. Kjo e ndërlikon procesin e leximit dhe mund të jetë një pengesë serioze për disa përdorues.

13. Drejtuar Kulturë

Drejtuar Kulturë

Krijoni një Blog falas

Drejtuar Kulturë është një uebfaqe në pronësi dhe drejtuar nga Dane Verwey, i cili ka qenë një entuziast i sigurt dhe i vetë-rrëfyer drejtues për mbi 20 vjet. Dane beson se vrapimi i ndihmon njerëzit të jetojnë jetë të plotë dhe të shëndetshme dhe, kështu, ai inkurajon të tjerët të bashkohen me hobi të tij. Kjo është arsyeja që e bëri atë të nisë faqen e internetit që përqendrohet rreth çështjeve të drejtimit dhe ndihmon drejtimin e tifozëve të qëndrojnë të lidhur, duke mbështetur dhe mësuar nga njëri-tjetri.

Uebsajti jep informacionin shterues për vrapimin që mund të jetë i dobishëm dhe interesant për të apasionuarit. Me këtë qëllim, autori i faqes në internet ka krijuar disa seksione në internet, secila prej të cilave përqendrohet në një çështje të caktuar. Kështu, ju mund të shfletoni faqet vijuese: Rreth Nesh, Blog, The Owls, Run Therapy, Anëtarët dhe madje Dyqani. Dizajni i faqes në internet është tërheqës, intuitiv por mjaft i thjeshtë. Kjo kontribuon në lehtësinë e shfletimit dhe siguron komoditetin maksimal të përdoruesit. Ngjyra mbizotëruese e sfondit është e bardha, e cila krijon përshtypje qetësuese të theksuar nga fotot me ngjyra të pasura të larta që lidhen disi me ekzekutimin. Anëtarët e faqes në internet gjithashtu kanë një mundësi për t’u pajtuar me azhurnimet e blogut përmes postës elektronike për të marrë njoftime në lidhje me artikuj të rinj në kohë.

14. Flisni dhe lulëzoni

Flisni dhe lulëzoni

Krijoni një Blog falas

Flisni dhe lulëzoni është një faqe në internet e angazhuar për të ndihmuar prindërit të rritin vetëdijen seksuale të fëmijëve të tyre në një mënyrë korrekte, të shëndetshme dhe të zgjuar. Pronari, autori dhe kontribuesi kryesor i blogut është Emi Canahuati – edukatorja seksuale e certifikuar nga AASECT, e cila gjithashtu ka qenë trainer për më shumë se 17 vjet. Përveç dhënies së informacionit të përgjithshëm në lidhje me edukimin seksual të fëmijëve, faqja në internet gjithashtu përfshin shërbimet që secili anëtar mund të përfitojë / porosis në faqen e internetit. Ekziston gjithashtu një mundësi për t’u regjistruar në gazetën që të marrë të gjitha informacionet e lidhura me kohë dhe të shikojë video edukative që janë krijuar posaçërisht për fëmijët dhe prindërit e tyre.

Talk dhe Lulëzoni Blog, nga ana e tij, është gjithashtu i përkushtuar për të mbështetur prindërit në përpjekjet e tyre për t’u siguruar fëmijëve të tyre informacion të duhur për seksin dhe seksualitetin. Seksioni i blogut azhurnohet rregullisht me postime të reja që nuk japin vetëm vlera të larta informuese, por janë edhe interesante për fëmijët dhe të rriturit. Ekziston një mundësi për t’u bërë një anëtar i regjistruar i faqes në internet që të jetë në gjendje të lërë komentet tuaja pasi të keni lexuar artikujt për të cilët jeni të interesuar. Një tjetër gjë që tërheq vëmendjen e përdoruesit është fakti që çdo artikull vjen me fotografi me ngjyra dhe argëtuese që i shtojnë vlerë postimet me të cilat vijnë.

15. Kanali Krijues

Kanali Krijues

Krijoni një Blog falas

Kanali Krijues është një faqe në internet e Agjencisë Strategjike të Tregut të Shitjes me pakicë që ka mbi 20 vjet ekspertizë në frymëzimin e pasionit të blerjes që përfundimisht ndihmon në përmirësimin e jetës së njerëzve. Ata përdorin qasjen e tyre në qendër blerës, duke siguruar pasqyrat dhe të dhënat e pakrahasueshme të nevojshme për të udhëhequr fushatat e klientëve të tyre dhe strategjitë e blerjeve. Uebfaqja nuk përfshin vetëm aspektet kryesore të lidhura me blerjet, por gjithashtu lejon qasje në disa kategori të rëndësishme, përkatësisht Shitje me pakicë Xbox Toolbox, Karriera, Faqja e Klientit si dhe Seksioni Na Kontaktoni.

Përveç përdorimit të informacionit të përgjithshëm, përdoruesit marrin një mundësi për të shfletuar seksionin e faqes së internetit Insights, ku ata mund të lexojnë lajmet e fundit në lidhje me industrinë, koleksionet e tregimeve, të dhënat dhe Raportet e Tregut të Laboratorëve me Pakicë, të cilat bëjnë të mundur krijimin e një kuptimi fleksibël dhe të thelluar të sjelljeve të blerjeve të përdoruesve, si dhe përvojës së përgjithshme të përdoruesve të shitjes me pakicë. Këtu ka qasje në postime të shumta, të cilat azhurnohen rregullisht për të siguruar vetëm informacione të fundit, të azhurnuara dhe me të vërtetë të paanshme. Creative Channel është një shembull i shkëlqyeshëm i uebfaqes me bazë Wix që vjen me një blog cilësor të paraqitur me cilësi të plotë.

Vija e poshtme

Ndërsa mund të jetë e vështirë të krijoni një blog me të vërtetë unik që do të jetë i ndryshëm nga shumë që gjenden në internet, është tepër e thjeshtë të filloni një blog të pastër, të strukturuar mirë, ku të gjitha përmbajtjet paraqiten me zgjuar, kështu që leximi të bëhet i lehtë për audiencën tuaj. Titujt shumëngjyrësh dhe prejardhjet e tërhequra me porosi nuk bëjnë një blog të mirë. Blog-ut i duhet një strukturë vizuale e zgjuar dhe një hierarki e thellë e elementeve të sitit.

Për të krijuar një blog të jashtëzakonshëm, ju nevojiten ide të freskëta dhe qasje krijuese, megjithatë, nuk do të duhet të shkoni te eksperimentoni larg me dizajnin. Asnjëherë mos e teproni faqen tuaj vetëm për ta bërë atë “unike”. Mos shkoni në bord, mbajeni thjeshtë.

Bëni një Blog Falas me Wix!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map