Shembuj më të mirë të volumit në internet

Uebfaqet e Shembullit të Vullusit


Volusion – është një ndërtues në internet që mund të përdoret për të merrni një dyqan eCommerce dhe vrapimi Burimi ofron shumë karakteristika dhe mjete që kontribuojnë në suksesin e procesit të ndërtimit të rrjetave. Le të shohim disa mostra të dyqaneve online të krijuara me Volusion për të marrë idenë se si funksionon.

Të kesh një uebfaqe nuk është një tekat, por një domosdoshmëri për pronarët e bizneseve, të cilët dëshirojnë të promovojnë kompanitë e tyre në internet dhe të rrisin përfitueshmërinë e tyre. Kjo veçanërisht ka të bëjë me dyqanet në internet që mund të ndihmojnë në rritjen e çdo biznesi.

Ndërsa nevoja për të filluar një faqe në internet mund të jetë urgjente, jo të gjithë pronarët e bizneseve janë të vetëdijshëm për bazat e këtij procesi. Volusion lejon të krijojë një webstore të vetme në një kohë të shkurtër.

1. Dyqani i djathit i Antonelli

Dyqani i djathit i Antonelli

Ndërtuesit më të mirë të e-commerce në uebfaqe

Të gjithë tifozët gourmets dhe djathë do të jenë të ngazëllyer për të vizituar Dyqani i djathit i Antonelli – Dyqani në internet që ofron një larmi mahnitëse të llojeve të djathit për të dalë në çdo shije dhe rast! Dizajni i faqes në internet është tërheqës dhe kaq joshës, me të gjitha ato foto me resurse të larta të tabaka djathit!

Menyja në uebfaqe është e përshtatshme dhe e thjeshtë për t’u shfletuar. Gjetur në krye të faqes fillestare, ajo vjen me dritare që bien poshtë që ofrojnë qasje në faqet e ndryshme të internetit dhe seksione. Pasi të keni regjistruar një llogari, mund të shfletoni asortimentin e produkteve dhe të vendosni porosinë tuaj. Ju gjithashtu mund të bashkoheni në Klubin e Djathit, të rezervoni një ngjarje, të regjistroheni në një klasë djathi ose madje të bëheni një partner me shumicë! Opsionet janë të shumta, kështu që, nxitoni të bëni zgjedhjen tuaj!

2. Jon Hart Design

Jon Hart Design

Ndërtuesit më të mirë të e-commerce në uebfaqe

Jon Hart Design është uebfaqja e e-Tregtisë me bazë në SH.B.A. e çanta dhe dhurata të monogramuara të bëra me dorë, të hartuara me porosi. Dizajni i faqes në internet është elegant, bashkëkohor dhe del plotësisht në specializimin e tij kryesor. Vizitorët nuk mund të vërejnë imazhe me madhësi të plotë të artikujve të ofruar për shitje këtu.

Shtë e mundur të vendosni një porosi ose duke arritur në njërën nga pikat e menusë ose duke shikuar koleksionet ndërsa lëvizni poshtë në faqen kryesore. Dy prezantime me video të dyqanit në internet jo vetëm që njoftojnë klientët e mundshëm në lidhje me historinë e tij, por gjithashtu i nxisin ata të blejnë nga dyqani. Përdoruesit, të cilët dëshirojnë të qëndrojnë të lidhur me kompaninë dhe synojnë të informohen për azhurnimet e fundit, mund të regjistrohen në buletinin ose të regjistrohen në llogaritë e rrjetit social.

3. Opsionet e natës Taktike

Opsionet e natës Taktike

Ndërtuesit më të mirë të e-commerce në uebfaqe

Opsionet e natës Taktike është një dyqan në internet i pajisjeve dhe veshjeve të shikimit të natës. Kompania ka mbi 18 vjet përvojë, duke ofruar një gamë të gjerë të produkteve dhe aksesorëve të vizionit të natës me cilësi të lartë. Ato janë të disponueshme në kategori të shumta të menusë, duke përfshirë Sistemet e Vizionit të Natës, Imazhet termik, Lasers dhe ndriçimin IR, Fushat dhe pamjet, Helmetat, Aksesorët.

Do seksion i menusë vjen me kategori rënëse që ofrojnë qasje të detajuar në asortimentin e produktit. Do artikull ka përshkrimin e detajuar, specifikimet dhe fotot origjinale me cilësi të lartë. Kjo i ndihmon klientët të marrin një ide se si duken produktet dhe cilat janë implikimet e tyre. Ekzistojnë gjithashtu lidhje të shpejta, duke lejuar hyrje në seksionet kryesore të internetit, produktet dhe mbështetjen e klientit. Përdoruesit gjithashtu mund të kërkojnë produktin e kërkuar me emrin, pjesën, fjalen dhe parametrat e tjerë. Dizajni i uebfaqes tërësisht i përmbahet temës së tij, me imazhe të produktit dhe informacione që publikohen në sfondin gri të errët. Ky është një shembull i denjë i dyqanit me energji elektrike Volusion!

4. Shtëpia e sharrave

Shtëpia e sharrave

Ndërtuesit më të mirë të e-commerce në uebfaqe

Shtëpia e sharrave ofron pajisje elektrike dhe furnizime për bizneset dhe individët në zonën metropolitane të Houston TX. Dyqani në internet ka një dizajn elegant, i cili tërësisht i përmbahet specializimit të tij të ngrohtë.

Menuja është e disponueshme këtu në krye të faqes, me shumë kategori nën-menu për kërkim të lehtë të produktit. Këto përfshijnë ngjitjen e pemëve, manipulimin, krasitjen, sigurinë, kontrollin e trafikut, pajisjet e energjisë, si dhe shërbimin dhe riparimin. Të njëjtat kategori janë të disponueshme në faqen kryesore kur lëvizni poshtë për qasje të lehtë dhe të shpejtë. Ato vijnë me imazhe të dallueshme dhe me cilësi të lartë, përshkrime të produkteve dhe specifikime, informacione për blerje dhe video në lidhje me produktet e paraqitura. Në footer faqen kryesore, ju do të gjeni informacionin e kontakteve, aksesin në seksionet kryesore të faqes në internet dhe kategorinë e regjistrimit të llogarisë. Shtë gjithashtu e mundur të regjistroheni në buletinin e dyqaneve në internet që të jenë të vetëdijshëm për azhurnimet e fundit dhe ofertat speciale.

5. Bëhu i thyer

Bëhu i thyer

Ndërtuesit më të mirë të e-commerce në uebfaqe

Bëhu i thyer është një shpërndarës në internet i rrjeteve të thyer dhe teknologjive kompjuterike. Ato sigurojnë një shumëllojshmëri të pasur të produkteve, të cilat janë krijuar posaçërisht për aplikime kritike të misionit dhe mund të operohen në mjedise të ndryshme dhe nën kushte të ndryshme (ndonjëherë edhe kritike) kushtet.

Rrëshqitësja e imazhit me madhësi të plotë në dispozicion në faqen kryesore paraqet informacionin kryesor për kompaninë dhe produktet e paraqitura për të njoftuar klientët për vendin ku kanë arritur. Butoni CTA ridrejton në dyqanin në internet, ku të gjithë mund të bëjnë një porosi, pasi të kenë shqyrtuar specifikimet e produktit dhe termat e transportit. Thjesht regjistrohu për një llogari dhe bëj zgjedhjen!

6. LED me shkëlqim

LED me shkëlqim

Ndërtuesit më të mirë të e-commerce në uebfaqe

LED me shkëlqim është një markë e njohur, e cila është e specializuar në prodhimin dhe shpërndarjen e zgjidhjeve lineare LED të ndriçimit të përshtatura për nevoja të ndriçimit rezidencial, dekorativ dhe tregtar. Kompania ofron një shumëllojshmëri të pasur të ndeshjeve lineare të ndriçimit LED, panele LED ndriçimi, sisteme me porosi të kontrollit të ndriçimit LED si dhe pajisje të tjera. Këto dhe produkte të tjerë shfaqen në dyqanin në internet dhe janë në dispozicion për shitje në çdo kohë të ditës.

Uebfaqja u bën përshtypje përdoruesve nga dizajni i saj që nuk bën kompromis me funksionalitetin e lartë të projektit. Isshtë i strukturuar logjikisht, duke ofruar akses në kategoritë kryesore të produktit. Ato janë në dispozicion në menunë e gjerë rënëse, si dhe në katalogun e produkteve të disponueshme në faqen kryesore. Fido pajisje ndriçimi vjen me një përshkrim, detajet e transportit / pagesës, si dhe specifikimet e çmimeve. Shtë e mundur të vendosni porosinë në dyqanin në internet brenda kohës sa më të shkurtër të mundshme. Këto janë karakteristikat kryesore që e bëjnë projektin një mostër të denjë të faqes elektronike të tregtisë elektronike të mundësuar nga Volusion.

7. Pallati i Piperit

Pallati i Piperit

Ndërtuesit më të mirë të e-commerce në uebfaqe

Pallati i Piperit është biznesi i drejtuar nga familja dhe dyqani më i nxehtë i planetit, i cili përdor një popullaritet të gjerë tek klientët për shkak të asortimentit mbresëlënës të një grupi të vogël, natyral, të punuar me dorë dhe çmimeve fituese të produkteve. Whatfarë është interesante, Pepper Palace përfshin zinxhirin e vendeve me pakicë (aktualisht ka mbi 60 dyqane në Kanada dhe SH.B.A.) si dhe dyqani në internet ku të gjithë mund të blejnë produktet e tyre të preferuara.

Uebfaqja e kompanisë duket vërtet inkurajuese dhe tematike, me mbizotërim të ngjyrës së kuqe në skemën e saj të ngjyrave, e cila manifestohet në të gjithë elementët e projektimit – imazhet, shkronjat, prezantimet e galerisë, banderolat, reklamat etj. Për të gjetur produktin e kërkuar, duhet të kërkoni menuja poshtë me shumë seksione dhe dhjetëra produkte të disponueshëm për shitje atje. Kështu, ju mund të zgjidhni produkte nga kategoritë e mëposhtme të menusë: Salca e nxehtë, BBQ & Wings, Salsa, The Pantry, Seasonings & Rubs, Gatim & Zhytje, Artikujt e Dhuratave. Kur lëvizni poshtë në faqe, do të shihni fotot më të njohura që mund të porosisni me disa klikime. Për të thjeshtuar procesin e blerjes, produktet ndahen gjithashtu në disa grupe – Shitësit më të mirë, Produkte të reja, Produkte të nxehta etj. Kjo është e dobishme dhe e përshtatshme.

8. Rroba për burra të Natale

Rroba për burra të Natale

Ndërtuesit më të mirë të e-commerce në uebfaqe

Rroba për burra të Natale është një dyqan specialiteti i veshjeve për burra që ofron shërbim profesional, qasje individuale ndaj klientit dhe cilësi të jashtëzakonshme të produktit. Ata kanë një shumëllojshmëri mahnitëse të modeleve që ndryshojnë në madhësi, stile dhe parametra të tjerë. ajo; gjithashtu është e mundur të porosisni rroba të përshtatura në lidhje me parametrat tuaj individualë këtu.

Për të përfituar nga përvoja unike personale dhe e blerjeve, fillimisht duhet të vizitoni uebfaqen. Kjo është ajo ku ju jo vetëm që do të zbuloni informacione të hollësishme në lidhje me dyqanin, por gjithashtu do të merrni qasje në asortimentin e produktit. Katalogu është i disponueshëm si në faqen e internetit, ashtu edhe në menunë rënëse. Për lehtësi të shkëlqyeshme të përdoruesve dhe vendosjen e rendit, të gjitha produktet bien në disa kategori bazuar në llojin e veshjeve të ofruara. Këto përfshijnë këmisha & Triko, pantallona & Pantallona të shkurtra, veshje të jashtme, lidhjet e qafës & Pajisje. Ekziston gjithashtu një mundësi për të shfletuar dhe porositur shërbime të tjera që ofron dyqani. Dizajni i faqes në internet përmban elegancën dhe stilin e manifestuar në të gjithë elementin, ndërsa paleta mbizotëruese e ngjyrave gri dhe blu ngjall ndjenjën e besueshmërisë. Ky është një avantazh i dukshëm për çdo dyqan në internet.

9. Godamçakëz i vërtetë

Godamçakëz i vërtetë

Ndërtuesit më të mirë të e-commerce në uebfaqe

Godamçakëz i vërtetë me siguri do t’ju mbajë të ngazëllyer dhe të etur për të shfletuar faqen në internet për të parë se çfarë ka për të ofruar. Ky është prodhuesi dhe shpërndarësi i çamçakëzave të sigurt, natyral dhe pa rrezik. Produktet janë të pastra nga ëmbëltuesit artificial, plastikë, kancerogjenë, aditivë, neurotoksina dhe pjesa tjetër e përbërësve që kërcënojnë shëndetin e njeriut. Në vend të kësaj, ato janë 100% të biodegradueshme, gluten dhe OMGJ, pa përfshirë edhe sheqerin kallam organik, zorrën e egër të korrur nga shiu, aromatizues natyral, glicerinë organike dhe lulediellin organik..

Uebfaqja duket vërtet e ndritshme, e gjallë, mbresëlënëse dhe e gëzuar. Paleta e saj e ngjyrave përfshin një spektër të gjerë të ngjyrave të lehta dhe të ndritshme, me ngjyrën rozë që shoqërohet gjithmonë me mishrat e dhëmbëve, duke dominuar mbi pjesën tjetër. Kjo krijon përshtypje të gëzueshme dhe pozitive, e cila ngjall dëshirën për të mësuar më shumë për kompaninë dhe produktet që prodhon. Ndërsa lëvizni poshtë në faqe, do të zbuloni informacione të përgjithshme për kompaninë, historinë e krijimit dhe zhvillimit të saj, procesin e ndihmimit të çamçakëzave dhe karakteristikat që e bëjnë atë t’i rezistojë konkurrencës së ngrohtë. Për të zgjedhur produktin, duhet të arrini në seksionin Shop për të zgjedhur çamçakëzën që dëshironi të shijoni dhe të vendosni porosi të menjëhershme. Lehtë, i përshtatshëm dhe i shpejtë – kjo është ajo që e bën këtë uebfaqe të bazuar në Volusion një shembull të denjë për projektin!

10. Gjetësit e fitnesit

Gjetësit e fitnesit

Ndërtuesit më të mirë të e-commerce në uebfaqe

Gjetësit e fitnesit është organizata që sheh misionin e saj gjatë gjithë jetës në përmirësimin e shëndetit dhe fitnesit të të rinjve, duke kontribuar në zhvillimin e tyre fizik dhe mendor. Duke qenë në biznes për mbi 50 vjet, ata kanë prezantuar mjete dhe teknika të shumta që inkurajojnë dhe motivojnë fëmijët dhe të rriturit të bëjnë arritje të mëdha. Toks Tokens prezantuar si një çmim shtesë për Programin e tyre të Lundrimit janë stimulimet më të njohura dhe më të shitura të klubit të drejtuar në Amerikën e Veriut.

Për ata përdorues, të cilët dëshirojnë të mësojnë më shumë rreth kompanisë, misionit të saj, qëllimeve, arritjeve dhe produkteve / programeve të ofruara, faqja në internet ofron informacionin shterues dhe shumë të hollësishëm. Isshtë i disponueshëm në seksionet kryesore të faqes në internet – thjesht arrini menunë rënëse për të gjetur përgjigje për pyetjet tuaja. Seksionet kryesore të menusë përfshijnë çmimet, tokset e shputave të këmbëve, Mileage Club, EZ Scan, Zinxhirët & Lanyards, Mostra etj. Ju gjithashtu mund të shikoni videon në dispozicion në faqen kryesore për të zbuluar përparësitë e kompanisë. Për të vendosur porosinë e shpejtë direkt në faqen e internetit, plotësoni formularin në internet për të specifikuar detajet ose për të arritur në Katalog për të zgjedhur produktet atje..

Vija e poshtme

Siç e shihni, Volusion është një mjet i bukur për të ndërtuar faqet e internetit të tregtisë elektronike nivele të ndryshme kompleksiteti. Krijuesi i faqes në internet përfshin një sërë karakteristikash dhe opsionesh që e bëjnë procesin e ndërtimit të faqeve të internetit të përfshihen dhe ndihmojnë në ngritjen dhe funksionimin e dyqaneve online funksionale dhe cilësore.

Burimi vjen me mbi 100 karakteristika dhe një seri modelesh eCommerce me cilësi të lartë që mund të personalizohen në lidhje me nevojat dhe objektivat e përdoruesve. Nëse keni krijuar një dyqan online ose një faqe në internet me Volusion, jeni të mirëpritur të ndani përvojën tuaj me ne!

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me