Shembuj më të mirë të UKit në Uebit

Shembuj Uebit uKit


uKit – është një i fuqishëm ndërtues i faqes në internet tërheqës dhe tërheqje, e cila u krijua me përqendrim të biznesit në mendje. Platforma është përdorur për të filluar dhe menaxhuar projekte të biznesit të vogël, por funksionon gjithashtu për zhvillimin e llojeve të tjera të faqeve të internetit.

Një nga pikat kryesore të pamohueshme të krijuesit të faqes në internet është e saj lehtësi mbresëlënëse e përdorimit dhe qasja intuitive e modelimit në internet. uKit nuk kërkon ndonjë vetëdije për kodifikim ose sfond paraprak për krijimin e faqeve në internet. Kjo është ajo që e bën shërbimin një zgjidhje perfekte për timerët e parë, të cilët kurrë më parë nuk kanë pasur përvojë në krijimin e faqes në internet. Po kështu, sistemi mund të përdoret në mënyrë efektive nga zhvilluesit e aftë të uebit, të cilët synojnë të fillojnë projekte për klientët e tyre pa u shqetësuar për nuancat komplekse të dizajnit në internet.

Dëshironi të keni një vështrim në mostrat më të mira të projekteve të krijuara me uKit? Sot, ne ju sjellim një koleksion të faqeve të internetit të vërteta të krijuara duke përdorur këtë platformë krijuese e faqes pa kod. Le të shohim nëse është e mundur të filloni një faqe interneti gjeneruese të plumbit pa shkruar një linjë të vetme kodesh.

1. Cikli i sprintit

Cikli i sprintit

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Cikli i sprintit është një dyqan biçikletë me shërbim të plotë, që ofron një shumëllojshmëri të pasur të produkteve, aksesorëve, pjesëve të biçikletave, biçikletave, si dhe shërbime riparimi dhe akordimi. Pronari dhe menaxheri i dyqanit, Marian, ka më shumë se 45 vjet përvojë në komunitetin e çiklizmit.

Uebfaqja vjen me navigim intuitiv që lejon hyrje në seksionet më të rëndësishme të menusë, përkatësisht Rreth, Shërbimeve, Markave, Bikes Fuji, Bikes SE, Trainimit dhe Kontaktit. Rrëshqitësja e fotografive të disponueshme në faqen kryesore e bën më të thjeshtë ndjenjën e atmosferës së përgjithshme të faqes në internet për shkak të fotografive tematike. Ju mund të bashkoheni në grupet e dyqanit në internet në rrjetet sociale, të ndjeni formularin e kontaktit dhe të zbuloni detajet fizike të vendndodhjes së dyqanit në internet direkt në faqen e internetit. Kjo është shumë e përshtatshme dhe kursen kohë.

2. Comfort Dental SPA

Comfort Dental SPA

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Comfort Dental SPA është një klinikë dentare, e cila sheh misionin e saj në ofrimin e klientëve me nivelin më të lartë të rehati dhe relaksim. Uebfaqja tërësisht arrin në specializimin kryesor të ngrohtë, duke ofruar informacion të qartë në lidhje me klinikën, shërbimet që ofron, informacione për pacientët për herë të parë dhe detaje të kontaktit. Këto aspekte janë reflektuar në seksionet e menusë së faqes në internet të dhënë në krye të faqes kryesore.

Shqyrtime të klientëve të rregullt dhe përfitimet që e dallojnë atë nga klinikat e tjera dentare janë gjithashtu të disponueshme në faqen kryesore. Për të kontaktuar me ekipin e ndihmës së klientit, mund të plotësoni formularin në internet që gjendet në footer ose të përdorni të dhënat e kontaktit. Shtë gjithashtu e mundur të bëni një takim në internet në seksionin përkatës të faqes në internet. Një mostër e këndshme e një uebfaqeje të mundësuar nga UKit.

3. Cracs

Cracs

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Cracs është një qendër e përfshirë në hulumtimin e shkencave njohëse të aplikuara. Ata përqendrohen në zhvillimin e zgjidhjeve të përparuara për të matur dhe përmirësuar njohjen me qëllim të identifikimit dhe zbulimit të potencialit njerëzor. Uebfaqja është e strukturuar në mënyrë logjike. Ajo përmban navigacion të thjeshtë pasi të gjithë elementët dhe pjesët janë në vendet e tyre këtu. Ndërsa shfletoni uebfaqen, do të gjeni të gjitha shërbimet që ofron qendra, zgjidhje njohëse të shkencës dhe detaje të kontaktit.

Faqja kryesore vjen me një rrëshqitës imazhi në ekran të plotë, i cili përmban informacione për qendrën dhe videon, ku mund të mësoni më shumë rreth tij. Uebfaqja ka mjaft imazhe tematike dhe informacione të ndërlidhura që ju ndihmojnë të gjeni përgjigje për të gjitha pyetjet që mund të keni.

4. Dorëzimi Trans

Dorëzimi Trans

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Dorëzimi Trans është aplikacioni në internet, i cili përdoret për porositjen dhe shpërndarjen e ushqimit në Kamerun. Aplikacioni është i disponueshëm për shkarkim në App Store dhe Google Play. I gjithë procesi i vendosjes së një porosie zgjat disa minuta vetëm pasi aplikacioni siguron gjendjen e teknologjisë së lëvizshme artistike të ndërtuar me vëmendje të klientit.

Për të mësuar më shumë rreth aplikacionit, misionit të tij kryesor, shkarkimit dhe opsioneve të përdorimit, vizita në uebfaqen e Trans Delivery është një ide e dobishme. Ndërsa kërkoni në faqen kryesore, ju do të zbuloni informacionin themelor në lidhje me çmimet, opsionet e ofrimit, programin e referimit, zgjidhjet e mbështetjes së klientit dhe avantazhet e tjera të shumta të aplikacionit që e bëjnë atë të qëndrojë për turmën. Për të qenë të vetëdijshëm për azhurnimet dhe lajmet e fundit të aplikacioneve, ekziston një mundësi për t’u bashkuar me llogaritë në rrjetet më të njohura sociale, të cilat gjenden në faqen e internetit. Për më tepër, është e mundur të lexoni postime të ngrohta në blog dhe të kërkoni oferta pune, nëse dëshironi të bashkoheni me ekipin.

Një tipar me të vërtetë dallues i faqes në internet është seksioni i saj Lojëra. Kjo është ajo ku secili përdorues i regjistruar ka një mundësi të luajë një nga lojërat e sugjeruara në internet për të marrë pikë shtesë dhe shpërblime për porositë e mëtejshme. Kjo është ajo që inkurajon përdoruesit për shfletim të mëtejshëm dhe i jep kësaj faqe interneti me bazë funksionale fund të lartë.

5. Mjekët Megabyte

Mjekët Megabyte

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Nëse hasni probleme me kompjuterin tuaj ose ndonjë pajisje tjetër, atëherë Mjekët Megabyte është një destinacion i nivelit të lartë që mund t’ju ndihmojë të gjeni zgjidhjen që me të vërtetë funksionon! Kompania ka qenë në biznes për mbi 15 vjet, duke siguruar shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit dhe duke ndihmuar në rregullimin e shumë llojeve të pajisjeve.

Seksioni About Us i menusë së faqes në internet do t’ju ofrojë informacion të detajuar, ndërsa Seksioni Shërbime do të ofrojë listën e opsioneve që mund të përfitoni, kur t’i përdorni ato. Ndërsa ktheheni në faqen fillestare të faqes në internet, do të jeni në gjendje të lexoni rishikimet e klientëve dhe të kërkoni kuotën e të njëjtës ditë duke përdorur informacionin e kontaktit të disponueshëm në faqen shtëpi.

6. Gaz Consulting LLC

Gaz Consulting LLC

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Gaz Consulting LLC përqendrohet në ofrimin e mjeteve dhe mbështetjes së dizajnit të makinerisë që mund të jenë me përdorim të madh në industrinë e kompozitave, gjë që vë theksin kryesor në procesin e pultruzionit. Kompania është e përfshirë në hartimin e makinerive dhe instrumenteve me cilësi të lartë për të maksimizuar stabilitetin e procesit dhe për të ulur kërkesat e mirëmbajtjes.

Uebsajti i kompanisë përputhet me specializimin e tij, duke siguruar listën e shërbimeve, pikat kryesore të kompanisë kryesore, galerinë e produkteve dhe kontaktet të gjitha në dispozicion në seksionet përkatëse të menusë. Nëse dëshironi të mësoni informacionin e kompanisë, kjo faqe e internetit me siguri do të jetë një mjet i dobishëm!

7. Ngrohje dhe hidraulik RR

Ngrohje dhe hidraulik RR

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Ngrohje dhe hidraulik RR është ndërmarrja e ngrohjes dhe hidraulikut me bazë në Glasgow, e cila ofron një gamë të gjerë shërbimesh në zonën përreth. Kompania është e shkëlqyeshme në zëvendësimin dhe instalimin e bojlerit, shërbimet hidraulike, ndezjen e energjisë, inspektimet e sigurisë së gazit të qiradhënësit, dizajnin e banjës dhe shërbime të tjera të lidhura. Mund të mësoni më shumë rreth tyre duke vizituar seksionet përkatëse të faqes në internet.

Një rrëshqitës i madh i disponueshëm në faqen kryesore do t’ju ofrojë foto me cilësi të mostrave të dizajnit të banjës, në mënyrë që të vlerësoni personalisht punën e kompanisë. Dëshironi të aplikoni për një kuotë pa asnjë detyrim ose të rezervoni një takim? Jeni të mirëpritur ta bëni atë duke plotësuar formularin në internet ose duke kontaktuar personalisht me ekipin e ndihmës së klientëve të kompanisë.

8. Fotografia Kever Conyers

Fotografia Kever Conyers

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Fotografia Kever Conyers është një mostër e gjallë e një portofoli cilësor dhe tërheqës. I përket Kever Conyers III – fotografi me vite përvojë, i cili synon të prezantojë veprat e tij para përdoruesve dhe i bën me sukses këtë në faqen e internetit.

Kjo faqe në internet përfshin të gjithë elementët që janë thelbësorë për çdo portofol. Këtu nuk ka asgjë të tepërt – të gjithë elementët janë në vendet e tyre. Fotografitë me cilësi të lartë të shfaqura kundër sfondit të bardhë borë është ajo që tërheq vëmendjen e një vizitori që nga fillimi. Shtë e mundur të zmadhoni çdo foto për të parë detajet thjesht duke klikuar mbi të. Ekziston gjithashtu një informacion i shkurtër në lidhje me fotografin dhe një vegël kthyese në këndin e ulët të faqes kryesore, që është një mundësi e përshtatshme për vizitorët, të cilët vlerësojnë kohën e tyre.

Vetë portofoli ndahet në kategori tematike dhe ka edhe kategori të veçanta me çmimet dhe informacionin e kontaktit. Një shembull i bukur dhe informues i një uebfaqeje të portofolit!

9. Akademia CDM

Akademia CDM

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Akademia CDM vërteton që ndërtuesit e faqeve si uKit janë një mundësi e shkëlqyeshme për organizatat jo-tregtare. CDM Academy është një Shkollë e Mesme Ndërkombëtare në shtetin Benue të Nigerisë.

Uebfaqja ofron shumë përmbajtje të dobishme për studentë potencialë dhe aktualë, si dhe prindërit e tyre. Ekziston një seksion i kurrikulave, një video dokumentare për shkollën, format online, informacione për provimin pranues etj.

Sajti është gjithashtu i mirënjohur: ai ka një skemë kohezive ngjyrash që përputhet me logon dhe adresën e emailit të Akademisë në domenin e faqes së internetit – [email protected] Uebfaqja ka më shumë sesa informacione të mjaftueshme për akademinë. E vetmja gjë që do të shtoja është nja dy video.

10. Bonnie Glass

Bonnie Glass

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Bonnie Glass është projekti që i përket Bonnie Glass, i cili krijon rroba unike të bëra me dorë që ndërtojnë një shkathtësi të mahnitshme të tekstileve, ngjyrave dhe modeleve. Të gjitha rrobat e krijuara nga stilisti, i cili jeton dhe punon në Kanada nuk janë vetëm unike, por edhe të rehatshme, me cilësi dhe tërheqëse. Do copë është qepur individualisht në lidhje me parametrat e klientëve të veçantë.

Për të parë në koleksionet e rrobave të Bonnie, merrni kohën tuaj për të shfletuar të gjitha faqet e internetit. Kjo është ajo ku ju do të mësoni informacione të përgjithshme për stilistin, listën e shfaqjeve dhe ngjarjeve të ardhshme, kontaktet personale dhe informacione të tjera me vlerë. Vëmendje e veçantë duhet t’i kushtohet seksioneve The Originals and Reinventions, të cilat gjithashtu vijnë me nënkategori bazuar në llojet e veshjeve të ofruara atje.

Farëdo pjese që do të keni akses, do të hasni në përshkrimet e detajeve dhe imazhet e shumëfishta me rez të lartë për të gjitha rrobat e ofruara atje. Për të parë parametrat e detajuar të secilës pjesë, mund të shikoni paraprakisht të gjitha fotot për të parë parametrat e tij të veçantë. Një tjetër veçori e dobishme e faqes në internet është disponueshmëria e dëshmive të publikuara nga klientët e mëparshëm – kjo është një domosdoshmëri për këtë lloj projekti!

11. Masazhi i Emma Goodman

Masazhi i Emma Goodman

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Ema filloi edukimin e saj të masazhit në Institutin e Masazh Terapisë Ann Arbor në 2010 duke studiuar Relaksimin Suedez, Lëshimin Myofascial, Masazhin Sportiv dhe Terapinë Neuromuskulare. Tingëllon si një marrëveshje e vërtetë, ndoshta kjo është arsyeja pse Masazhi i Emma Goodman është një uebfaqe e thjeshtë, por një efektive.

Megjithëse çdo element nuk është gjë tjetër veçse e thjeshtë, nuk është diçka e keqe. Uebfaqja është e lehtë për t’u përdorur dhe të gjitha informacionet mund të arrihen menjëherë – detajet e kontaktit, shërbimet dhe tarifat. Do të ishte mirë, sidoqoftë, të kesh diçka për ta bërë faqen në internet më personale, siç është një video ose bio e masazhuesit.

12. Brokerat Komercialë të Paqësorit

Brokerat Komercialë të Paqësorit

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Brokerat Komercialë të Paqësorit është një agjenci e pasurive të patundshme, e cila siguron informacionin që një përdorues mund të ketë nevojë për të gjitha në një vend. Uebsajti është i strukturuar në mënyrë logjike dhe vjen me ndërfaqe intuitive dhe të lehtë për t’u lundruar.

Gjëja e parë që tërheq vëmendjen e përdoruesit është një imazh i madh i një shtëpie me sloganin e një kompanie mbi të. Slogani përcjell mesazhin kryesor të një faqe në internet, ndërsa imazhi dhe logoja e një kompanie duken të kundërta me sfondin e bardhë. Nuk ka nevojë të kërkoni informacionin bazë të kompanisë – thjesht lëvizni poshtë faqe dhe gjeni atë që ju nevojitet.

Nëse ende dëshironi të mësoni më shumë, atëherë shfletoni seksionet e faqes në internet në dispozicion në menunë. Kjo është ajo ku ju do të gjeni politikën e çmimeve të kompanisë, galerinë, lajmet dhe informacionet në lidhje me pronarët. Në përgjithësi, faqja e internetit është e thjeshtë por funksionale dhe miqësore për përdoruesit.

13. Lustër AMB

Lustër AMB

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Lustër AMB ka qenë në biznes për afro 10 vjet, duke punuar pa u lodhur për të ndërtuar një reputacion të bazuar në ndershmërinë, integritetin dhe shërbimin ndaj klientit. Dhe këto nuk janë fjalë boshe, sepse gjëja e parë që shihni është dëshmitë e klientëve të tyre që ndajnë përvojën e tyre duke punuar me AMB Glazing.

Ekziston një ndryshim i madh midis një qasje profesionale në ndërtimin e faqes në internet dhe “ah, kjo do të bëjë”. Lehtë për tu kuptuar navigimi, imazhe cilësore, çdo detaj në vendin e vet – këto janë tiparet dalluese të faqes në internet. Më pëlqejnë ngjyrat e tyre të zeza, të bardha dhe blu, ato duken të forta, por ende mjaft të freskëta.

14. kub

kub

Krijoni një Uebfaqe FALAS

kub është një nga kompanitë kryesore të shtypjes 3D me qendër në Liban, e cila e vë secilin klient në fokus të vëmendjes së veçantë. Duke qenë e orientuar në zhvillimin e marrëdhënieve afatgjata, kompania ofron një asortiment të pasur të produkteve të shtypjes fund të lartë. Këto përfshijnë printera, harxhime, punëtori dhe klasa si dhe shërbime të mirëmbajtjes, shtypjes dhe riparimit.

Uebfaqja e kompanisë nuk jep vetëm informacione të hollësishme në lidhje me produktet / shërbimet 3D të ofruara, por gjithashtu bën të mundur vizitimin e seksionit të Shop dhe vendosjen e porosisë tuaj atje. Kjo është shumë e përshtatshme për secilin përdorues, i cili ka qëllimin të zgjedhë ndonjë prej këtyre artikujve. Do produkt vjen me përshkrimin e detajuar, imazhet e cilësisë dhe specifikimet që ndihmojnë përdoruesit në zgjedhjen e tyre.

Edhe pse, faqja e internetit e Cube nuk është e madhe (këtu ka vetëm seksione Home dhe Shop), kjo është më se e mjaftueshme për të dhënë informacionin shterues për produktet / shërbimet që përdoruesit po kërkojnë. Ekziston gjithashtu një mundësi për të vizituar llogaritë në rrjetin social për të qenë të vetëdijshëm për lajmet e azhurnuara së fundmi dhe kompanitë. Ky është një tjetër opsion i dobishëm që ofron ky projekt i bazuar në uKit.

15. Dewclaw Eco Tours & safaris

Dewclaw Eco Tours & Safaris

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Dewclaw Eco Tours & safaris specializuar në organizimin e turneve ekologjikisht të sigurt dhe udhëtimeve Safari në Afrikën Jugore. Kompania, e cila është me seli në Livingstone, Zambia, ofron një gamë të gjerë udhëtimesh udhëtimesh dhe paketa speciale udhëtimesh për të arritur nevoja të ndryshme dhe preferenca të veçanta. Për shkak të funksionalitetit të integruar të e-commerce, është e mundur të rezervoni një turne në komoditetin e shtëpisë tuaj përmes internetit.

Për të zbuluar spektrin e plotë të shërbimeve që ofron agjensia dhe për të shfletuar listën e turneve në dispozicion, do të duhet të shikoni të gjitha faqet e internetit. Këto përfshijnë Shtëpi, Rreth Nesh, Zambia Tours, Transferet, Paketat, Akomodimi, Libër / Na Kontaktoni, etj. Këto pjesë përmbajnë informacionin shterues për procesin e rezervimit të turneve dhe trajtimin e të gjitha çështjeve organizative. Vëmendje e veçantë duhet t’i kushtohet disponueshmërisë së tiparit të kthimit në telefon dhe mundësinë për të lënë mesazhin direkt në faqen e internetit.

Sa i përket dizajnit të përgjithshëm të faqes në internet, ai absolutisht vjen në specializimin e tij kryesor. Ekzistojnë foto të shumta të vendndodhjeve ku mund të udhëtojnë, të cilat janë marrë nga turistët ose nga përfaqësuesit e agjencisë. Kjo i shton besueshmërisë dhe profesionalizmit kompanisë.

16. F.P. Dyqani i Dhuratave Kolbe & Kafene

F.P. Dyqan Dhurate Kolbe & Cafe

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Për të gjithë, që vlerësojnë rehati dhe cilësi mbi të gjitha, F.P. Dyqani i Dhuratave Kolbe & Kafene ofron aksesorë dhe dhurata fundore dhe ekskluzive për shtëpi dhe kopsht. Vendi është gjithashtu i njohur për kafenenë e tij, ku të gjithë klientët mund të kenë kohë të mirë, duke shijuar atmosferë të veçantë dhe dizajn unik.

Si një biznes i drejtuar nga familja, F.P Kolbe qëndron larg nga turma për shkak të qasjes së saj të një lloji dhe vëmendjes individuale për secilin klient. Pika kryesore e vendit është ndarja e të gjitha sendeve të disponueshme në 11 dhoma që vijnë me dizajnin dhe temën e tyre të veçantë (Dekor kopshti, Mobilje të Bëna në SH.B.A., Dhoma e Krishtëlindjes, Shatërvanet në natyrë, Dekori i Murit, Dhoma e Halloween etj.). Informacione më të hollësishme në lidhje me dhomat, produktet dhe trajtimet speciale për kafenetë janë në dispozicion në seksionet kryesore të faqes në internet, përkatësisht Shtëpi, Rreth Nesh, Produkte dhe menu. Për të zbuluar kontaktet, shkoni në llogaritë në kokën / faqen e internetit ose në llogaritë e rrjetit social.

Dizajni i përgjithshëm i faqes në internet duket i thjeshtë por mbresëlënës. Kur të merrni në faqen fillestare, do të shihni foton e vërtetë të vendit, si dhe një galeri mahnitëse me imazhe të produkteve që mund të zgjidhni, si dhe menunë e pjatave që mund të porosisni në kafen e tyre. Një zgjidhje e dobishme dhe e përshtatshme për të gjithë!

17. Llogari USB

Llogari USB

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Llogari USB ofron shërbime të kontabilitetit profesional dhe proaktiv që janë përshtatur për nevojat unike të klientit. Kompania ka vite ekspertizë të ngrohtë, duke siguruar cilësi dhe mbështetje të besueshme dhe strategji një-të-një-lloji që synojnë zhvillimin efektiv të biznesit.

Kur të merrni në uebfaqe, modeli i tij, disponueshmëria e kategorive dhe nuancat e hollësishme ngjallin ndjenjën e besimit dhe besueshmërisë së veçantë të biznesit. Lista e shërbimeve që ata ofrojnë janë të listuara direkt në faqen kryesore, së bashku me koston e tyre. Ekziston gjithashtu një Slideshow cilësore e imazhit që ofron gamën e shërbimeve të kontabilitetit që mund të përfitoni këtu. Pika kryesore e faqes kryesore është koha e llogaritjes që tregon sasinë e kohës së mbetur deri në fund të ofertës speciale.

Ndërsa lëvizni poshtë në faqe, do të shihni rekomandimet e klientit, burimin e integruar të Facebook, formën në internet dhe butonat e rrjetit social. Faqet e veçanta të uebit janë krijuar për seksione Blog dhe Lidhje të dobishme. Kjo është ajo që e bën kërkimin e informacionit të kërkuar për kompaninë të shpejtë, të lehtë dhe të përshtatshëm për çdo përdorues.

18. Gorilla Ndjekja e Afrikës & Aventurë Safaris Uganda

Gorilla Tracking Africa & Adventure Safaris Uganda

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Gorilla Ndjekja e Afrikës & Aventurë Safaris Uganda u jep përvojë të jashtëzakonshme udhëtimi të gjithëve, të gatshëm të shijojnë peizazhet e jetës së egër dhe banorët e vendeve të Ugandës. Kompania e udhëtimit me bazë Entebbe e sheh misionin e saj në organizimin e llojeve të ndryshme të udhëtimeve me shërbim të plotë (buxhet, turne të moderuar dhe luksoz) për të rriturit dhe fëmijët.

Dizajni dhe funksionaliteti i faqes së tyre të internetit krijojnë përshtypje të këndshme për turistët e mundshëm që dëshirojnë të rezervojnë një nga turnet e ofruara. Nuk ka nevojë të shfletoni projektin për një kohë të gjatë – thjesht shikoni rrëshqitësin e imazhit në ekran të plotë duke paraqitur shërbimet që ofron kompania e udhëtimit. Do rrëshqitje vjen me butonin “Shërbime” që ridrejton një përdorues në faqen përkatëse.

Uebfaqja gjithashtu përmban shumë informacione të dobishme për llojet e turneve të ofruara, fakte të përgjithshme për punën e tyre, lidhje të shpejta me të gjitha paketat, masat speciale dhe masat paraprake që përdoruesit duhet të jenë të vetëdijshëm. Ju gjithashtu mund të merrni qasje në kontaktet e agjencisë, testimet e klientit, galeritë e integruara të videos dhe imazheve. Keni ndonjë pyetje? Atëherë ju jeni të mirëpritur të kontaktoni me menaxherët e agjencive përmes widget-it të shfaqur Jivochat që lejon komunikimin në kohë reale. Ky është një nga uebfaqet më funksionale dhe informuese të UKit-it!

19. Doms mësuese

Doms mësuese

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Doms mësuese është një projekt personal në internet i zotëruar dhe menaxhuar nga Dominic Bryan San Jose, i cili është mësues me profesion dhe ka dëshirë të veçantë dhe bën thirrje për shkrim, blogging, vlogging dhe grafikë. “Aspire të frymëzojë para se të skadojë!” – kjo është motoja Dominic dhe në të vërtetë përshkruan implikimin e përgjithshëm të faqes në internet.

Këtu, në faqen e internetit, do të gjeni një shumëllojshmëri mbresëlënëse informacioni. Thjesht hidhni një sy në shfaqjen e dritares në internet, dhe zgjidhni atë që ju pëlqen më shumë. Do rrëshqitje vjen me një buton të integruar që do t’ju ridrejtojë shpejt në faqen e zgjedhur. Autori i faqes në internet ofron një gamë të gjerë shërbimesh që lidhen me veprimtarinë e mësuesit të tij. Informacioni i hollësishëm për secilin shërbim është në dispozicion në seksionin përkatës, së bashku me tarifat e ngarkuara për të. Më shumë informacion jepen në pjesën tjetër të faqeve të internetit, përkatësisht Blog, Rishikime Librash, Traineri Kërkimesh, vlera ED, Shërbime, Rreth dhe Kontakti. Farëdo çështje që ju intereson, ju patjetër do të mund të merrni faktet e kërkuara këtu.

20. Dyqan dhuratë për shtëpi Logan

Dyqan dhuratë për shtëpi Logan

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Dyqan dhuratë për shtëpi Logan është destinacioni më i mirë për përdoruesit që kërkojnë pajisje dhe produkte ekskluzive dhe cilësore të dekorimit të shtëpisë. Sido që të jetë stili i shtëpisë që dëshironi të krijoni, me siguri do të gjeni artikujt më të mirë për të krijuar dekorin më të bukur të artit.

Vetë faqja e internetit duket mjaft e thjeshtë por informuese. Bollëk në grafikë dhe foto me cilësi të lartë të produkteve të ofruara për shitje atje. Galeria e imazheve është me të vërtetë mbresëlënëse, duke ofruar një gamë të gjerë mobiljesh, tapete persiane, enë gatimi dhe më shumë dhurata në dispozicion me çmime të arsyeshme. Lista e shërbimeve shtesë së bashku me koston e tyre dhe specifikimet e hollësishme është gjithashtu në dispozicion në faqen kryesore.

Funksionaliteti i integruar i e-commerce bën të mundur porosinë e produkteve direkt nga faqja e internetit. Kjo është gjithashtu mjaft e lehtë, e shpejtë dhe e përshtatshme. Për të kontaktuar me menaxherët e dyqaneve në internet, mund të plotësoni formularin e integruar të kontaktit në internet për të dërguar një mesazh dhe për të marrë përshtypjet në kohën më të shkurtër të mundshme.

Vija e poshtme

Me qëndrimin e duhur, uKit ndërtuesi i faqes në internet mund të jetë një pasuri e pazëvendësueshme për çdo lloj biznesi. Ju duhet të bëni një përpjekje të vërtetë për ta shndërruar navigimin e tij në një katastrofë totale. Plus, çmimet janë shumë të përballueshme.

Ju nuk jeni i kufizuar me temat dhe nicat e biznesit për uebfaqen tuaj. Bar? Pse jo?! Sektori i ndërtimtarisë? Një copë tortë. Yoga apo një dyqan në internet? Konsideroni se është bërë! Uebfaqet e njëllojta me blog janë përjashtimi i vetëm me platformën – tipari i blogezimit është i disponueshëm, por nuk mund të them se është shumë i përshtatshëm për një blog me ekran të plotë. Në total, uKit është një nga zgjidhjet më të mira në treg, kryesisht për shkak të shkathtësisë së tij.

Përgatitni një faqe në internet falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map