Shembuj më të mirë të portofolit Wix

Shembuj të Portofolit Wix


Wix e ka dalluar veten si një ndërtues i faqes në internet krijoni projekte profesionale dhe me funksion të plotë. Portofolet nuk janë një përjashtim. Platforma ka shumë për të ofruar për përdoruesit, të cilët kanë qëllim të prezantojnë projektet e tyre para audiencës së synuar dhe të shfaqin veprat e tyre të artit. Ajo funksionon shumë për zhvillimin e projekteve për artistë, fotografë, modelet dhe përfaqësues të profesioneve të tjera krijuese.

Ndërtuesi i faqes në internet ofron një zgjedhje të gjerë të modeleve të portofolit, mjeteve të personalizimit të dizajnit të lartë, disa opsione redaktimi, si dhe mjete marketingu dhe promovimi për t’i bërë ata të qëndrojnë jashtë turmës. Portofolet e ndërtuara me Wix duken të besueshme dhe të ngarkuara me tipare, gjë që definitivisht tërheq vëmendjen e klientëve të mundshëm.

Ne hartuam disa shembuj të portofolit me bazë Wix për ju për të parë se si duken faqet e internetit të vërteta DIY. Bëhuni të frymëzuar dhe frymëzoni të tjerët!

1. Vitanovsky Art

Vitanovsky Art

Ndërtuesit më të mirë të Portofolit të Uebfaqeve

Vitanovsky Art është një portofol shumë i pazakontë dhe origjinal i Wix i Tomas Vitanovsky – skulptori, i cili krijon vepra unike arti nga pjesët e padobishme të motorit me motor, zinxhirët dhe veshjet e tjera. Punimet e tij janë vërtet mahnitëse pasi kombinojnë pasionin e autorit për jetën dhe artin “moto”. Thjesht arrini te seksioni Skulptura për t’i hedhur një vështrim atyre dhe sigurohuni që ato janë me të vërtetë të jashtëzakonshme!

Dëshiron të zbulosh se si bëhen këto pjesë të mahnitshme? Atëherë informacionet e disponueshme në seksionin e menusë Si është e lindur me siguri do t’ju interesojnë shumë! Dizajni i faqes në internet është realizuar në një gamë ngjyrash të zezë dhe të bardhë me imazhe me rezolucion të lartë që qëndrojnë në sfond. Kjo faqe në internet vlen për vëmendjen e të gjithëve, të cilët janë të interesuar për ide unike krijuese!

2. Blake McFarland

Blake McFarland

Ndërtuesit më të mirë të Portofolit të Uebfaqeve

Blake McFarland është një portofol i Blake McFarland, i cili është një mjeshtër i vërtetë i punës së tij. Talenti i tij për të kombinuar gjëra që duken të papajtueshme nuk mund të mahnit të gjithë, të cilët kanë fatin të shikojnë në koleksionin e autorit. Blake kryesisht përdor goma gome të ricikluara për të krijuar skulptura të gjalla të kafshëve / njerëzore, por ai gjithashtu krijon piktura të bukura.

Të gjitha veprat e autorit janë paraqitur në seksionet përkatëse të faqes në internet, si dhe në kategorinë Për Shitje. Mostrat më të mira të portofolit dhe video e procesit të krijimit të skulpturës janë në dispozicion në faqen shtëpi, duke shkaktuar interesin e përdoruesit dhe duke kërkuar dëshirën për të shfletuar faqen në internet.

3. Fotografi Ross Long

Fotografi Ross Long

Ndërtuesit më të mirë të Portofolit të Uebfaqeve

Fotografi Ross Long është një portofol i fotografit me qendër në Sidnei, i cili përqendrohet në peizazhin, aventurën dhe fotografinë e stilit të jetës. Uebfaqja paraqet galerinë e punimeve dhe printimeve të tij më të mira të ofruara për shitje. Cilësia dhe profesionalizmi i këtyre veprave i bën përshtypje të gjithëve, që i shohin. Për të krijuar përshtypje më të mirë dhe për të nxjerrë në pah ngopjen e ngjyrave të secilës imazh, fotot publikohen në sfondin e faqes së bardhë të faqes së internetit.

Fotografitë më të mira me madhësi të plotë përbëjnë strukturën e faqes fillestare, duke mirëpritur vizitorët të shfletojnë galerinë. Këtu ekziston edhe një video, e cila zbulon bukurinë e vendndodhjes ku jeton Ross. Qasja në llogarinë e rrjetit social dhe informacionet e kontaktit janë në dispozicion në faqen e internetit, si dhe për të siguruar informacionin më të hollësishëm në lidhje me autorin.

4. Fotografi Mark McNeill

Fotografi Mark McNeill

Ndërtuesit më të mirë të Portofolit të Uebfaqeve

Fotografi Mark McNeill është një portofol mbresëlënës dhe informues i Mark McNeill – një fotograf i talentuar i peizazhit, i cili banon në Mbretërinë e Bashkuar. Uebfaqja ka gjithçka që një përdorues duhet të gjejë sa më shumë të jetë e mundur në lidhje me fotografin dhe krijimtarinë e tij. Një rrëshqitës tërheqës imazhi me përmasa të plota që përshkruan fotot më të shquara të autorit, një blog të lidhur me portofolin, seksionet e Art Shop dhe Nënshkruar Prints, ku mund të blini foto, të kontribuoni në funksionalitetin dhe vlerën informuese të faqes në internet.

Tifozët dhe klientët e Markut gjithashtu kanë një mundësi të regjistrohen në kanalin e tij personal në YouTube pa lënë faqen e internetit. Tipari i Bisedës live mundësuar nga Wix Management Solutions bën të mundur ndërveprimin me fotografin dhe specifikimin e informacionit për të cilin jeni të interesuar.

5. Misri Lexi

Misri Lexi

Ndërtuesit më të mirë të Portofolit të Uebfaqeve

Në mes të menaxhimit të ekipeve krijuese, konceptimit të fushatave të ndryshme dhe shkrimeve të shkrimit, Lexi Corn gjeti kohën për të krijuar këtë bukuri Misri Lexi portofolit. Një shembull i shkëlqyeshëm i një portofoli të dizajnuar mirë që tregon një numër projektesh në të cilat është punuar. E thjeshtë, por efektive.

Uebfaqja fillimisht tërheq vëmendjen e përdoruesve nga kombinimi i ndritshëm dhe paksa i papritur i ngjyrave. Sajti në pamje të parë duket mjaft i thjeshtë, por përfshin një numër elementësh të projektimit që përqendrojnë vëmendjen e një vizitori në mesazhet e autorit. Vetë portofoli qëndron gjithashtu në turmë për shkak të prezantimeve tërheqëse të videos, imazheve dhe përshkrimit të hollësishëm të secilës punë.

Për ata që janë të interesuar për portofolin dhe dëshirojnë të kontaktojnë me pronarët e faqes në internet, seksioni “Kontakt” është në dispozicion në faqen shtëpi. Ekziston gjithashtu një shans për të shkarkuar rinisjen e autorit në rast nevoje. Kjo është padyshim një përfitim i dukshëm për punëdhënësit që kërkojnë njerëz të aftë dhe krijues.

6. Patrik Thomas Parnell

Patrik Thomas Parnell

Ndërtuesit më të mirë të Portofolit të Uebfaqeve

Patrik Thomas Parnell është një projekt i një ilustruesi që i përket Patrick Thomas Parnell me qendër në Sarasota, FL. Ky portofol frymëzues pasqyron pasionin e tij për komike dhe ilustrim. Kjo faqe e strukturuar mirë do t’ju japë një sens të veprës së shkëlqyer të autorit.

Uebfaqja është një mostër e shkëlqyeshme e portofolit e krijuar në bazë të platformës Wix. Elementi kryesor i projektimit që tërheq vëmendjen e secilit përdorues që nga fillimi është sfondi, i cili përfshin veprat e autorit të përzier në një mënyrë mjaft të pazakontë.

Nëse jeni të interesuar për informacione të mëtejshme në lidhje me pronarin e faqes në internet dhe veprat e tij, ekziston një menu kryesore mbresëlënëse, e përbërë nga 8 pika. Një shembull i jashtëzakonshëm dhe i jashtëzakonshëm i faqes së portofolit që padyshim që ia vlen të kushtohet vëmendja!

7. Stephen Peck

Stephen Peck

Ndërtuesit më të mirë të Portofolit të Uebfaqeve

Stephen Peck është një projekt në internet, bazuar në të njëjtin shabllon siç është Patrick. Por duket krejtësisht ndryshe. Ne e duam imazhin e sfondit me cilësi të lartë të ekranit me cilësi të lartë që përmban një projekt aktual të përfunduar në Miami, dhe përdorimin e ngjyrave plotësuese.

Vështrimi i vetëm në uebfaqe i jep përdoruesit një ide të konceptimit të tij. Informacione më të hollësishme janë në dispozicion në menunë e dhënë në krye të faqes kryesore. Menuja përbëhet nga 7 seksione, duke përfshirë “Shtëpi”, “Rreth”, “Ndërtuar”, “Peizazh”, “Konceptual”, “Awardsmime / Publikime” dhe “Kontakt”.

Do seksion përqendrohet në një aspekt të veçantë të punës krijuese të autorit dhe ofron shembuj duke përdorur një mundësi të përshtatshme për rrëshqitje. Kjo e bën procesin e shfletimit të faqes në internet të këndshëm dhe të kuptueshëm. Këto karakteristika janë më se të mjaftueshme për të arritur në përfundimin se faqja në internet është një kampion i suksesshëm i portofolit i krijuar me Wix.

8. Productions Essentia

Productions Essentia

Ndërtuesit më të mirë të Portofolit të Uebfaqeve

Productions Essentia përmban një faqe fillestare me lëvizje të shpejtë që menjëherë tërheq vëmendjen tuaj dhe ju udhëzon nga një element në tjetrin duke e bërë duke perceptuar përmbajtjen e tyre një përvojë të këndshme. Faqja kryesore shërben si një faqe e mirëpritur, një faqe rreth nesh dhe madje edhe një galeri.

Ajo që ne duam më shumë për këtë faqe në internet është vëmendja e përpiktë e projektuesit ndaj detajeve. Shikoni se si e formatuan formularin e feedback-ut. Vëmendje e veçantë duhet t’i kushtohet mënyrës së organizimit të galerive të fotografive dhe video.

Eachdo përdoruesi i jepet një shans të shikojë në mostrat e punimeve të pronarëve të faqes për të parë meritat e tyre dhe nivelin e profesionalizmit që ndihmon për të sjellë në jetë ndonjë histori. Kjo uebfaqe e portofolit e zhvilluar në platformën Wix meriton njohje dhe vëmendje të përdoruesve që kërkojnë zgjidhje video, foto dhe ueb të niveleve më të larta.

9. Karlie Kloss

Karlie Kloss

Ndërtuesit më të mirë të Portofolit të Uebfaqeve

Karlie Kloss është një portofol që i përket Karlie Kloss – një supermodel dhe një sipërmarrës. Ky është një kombinim harmonik i një siti promovimi dhe një portofol, duke zbuluar të gjitha informacionet e kërkuara në lidhje me autorin.

Dizajni dhe faqosja e faqes në internet është ajo që tërheq vëmendjen e përdoruesve që nga sekondat e para të vizitës së saj. Shtë e thjeshtë të lëvizni poshtë dhe të shfletoni një faqe në internet për të parë informacionin rreth Karlie dhe disa prej veprave të saj më të suksesshme. Ata, të cilët janë të interesuar të shohin të gjithë portofolin, mund të marrin qasje në të direkt nga faqja kryesore.

Fotot shumëngjyrëshe duken në mënyrë efektive kundër sfondit të bardhë të një faqe në internet. Menyja e fshehur nuk e largon një përdorues nga përmbajtja e faqes në internet, ndërsa butonat e rrjetit social janë qartë të dukshme në pjesën e duhur të faqes kryesore. Uebfaqja është një nga mostrat më të shquara të portofolit të krijuar me Wix.

10. Magjia mistike

Magjia mistike

Ndërtuesit më të mirë të Portofolit të Uebfaqeve

Magjia mistike është një portofol i menduar mirë që pasqyron pasionin e Ashley Pearce për të eksploruar koncepte të gjalla dhe shumëngjyrësh, të gjitha pop në një sfond të ndritshëm. Pronari i faqes në internet është një artist me bazë në UKK i cili harton dhe krijon maska ​​maskaradash, veshje koke, aksesorë dasmash dhe veshje.

Mystique Magic gjen ekuilibrin harmonik midis estetikës dhe funksionalitetit. Faqja kryesore përmban një rrëshqitës, rishikimet e klientëve dhe një seksion mbresëlënës, i cili menjëherë jep kredibilitet me logot e tij të njohura, përfshirë Vogue, Strictly Come Dancing dhe Schön !, ndër të tjera.

Uebsajti u jep përdoruesve mënyra të shumta për të ndjekur kompaninë: vizitorët mund të regjistrohen në buletinin e Magjisë ose t’i ndjekin ato në Facebook, Twitter, Google+, Pinterest ose YouTube.

Ne ishim të befasuar kur pamë që blog-u i Mystique Magic u botua në Blogger. Me sa duket, kompania së pari e krijoi këtë blog dhe më pas ndërtoi një faqe në internet me funksion të plotë. Wix ka një sistem të mirëfilltë të brendshëm të blogjeve i cili sipas mendimit tonë nuk është inferior ndaj asaj që ofron Blogger. Ju mund të dëshironi të shikoni koleksioni ynë i blogeve me bazë Wix.

Në krijimin e veprave të tij të artit dhe drejtimin e blogut, Ashley gjeti kohën për të shtuar një seksion dyqanesh në faqen e tij të internetit. Në fakt, ekzistojnë dy mënyra për të blerë nga Mystique Magic: përmes faqes së internetit duke përdorur motorin e tregtisë Wix ose duke klikuar në flamurin Etsy në faqen kryesore që do t’ju çojë në dyqanin Etsy të artistit.

11. Julia Kodl Art

Julia Kodl Art

Ndërtuesit më të mirë të Portofolit të Uebfaqeve

Julia Kodl Art është një projekt që i përket Julia Kodl – artist me qendër në Kaliforni, e cila përdori Wix për të krijuar një portofol në internet që pasqyron jo vetëm aftësitë dhe talentet e saj, por edhe personalitetin e saj. Julia ka një superfuqi për të kapur natyrën në pikturat e saj me bojëra uji.

Dizajni i faqes në internet është minimalist, i thjeshtë dhe shumë elegant në të njëjtën kohë. Rrëshqitësi që tregon shembujt e veprave të Julia është në kontrast me sfondin e bardhë të faqes fillestare dhe kontribuon për të kuptuar më mirë punën e saj.

Sajti vjen me blogun e një pronari personal dhe Etsy Shop të përfshirë, ku jo vetëm që do të keni mundësinë të blini njërën nga kryeveprat e pikturuara nga pronari i faqes, por gjithashtu do të shikoni në vlerësimet bio dhe të klientit të autorit..

Seksioni Kontakt ofron disa lidhje me llogaritë sociale të artistit për të thjeshtuar procesin e komunikimit. Këto janë vetëm disa tipare që e bëjnë këtë faqe të internetit të portofolit të dalë në turmë!

12. Wendy Ju

Wendy Ju

Ndërtuesit më të mirë të Portofolit të Uebfaqeve

Wendy Ju do t’i bëjë përshtypje të gjithë, të cilët kanë një pasion për projekte unike dhe të jashtëzakonshme. Ky është një portofol që i përket Wendy Ju, një projektuesi grafik, i cili është i dhënë pas markave dhe projekteve të dizajnit dixhital.

Që nga sekondat e para të kaluara në faqen e internetit, nuk mund të keni dëshirën për të vazhduar të shfletoni pjesën tjetër të faqeve të tij. Kjo është për shkak të elementeve të dizajnit grafik të animuar, të cilat mund të klikohen dhe lëvizin ndërsa klikoni miun. Kjo është një qasje shumë interesante e projektimit, që është dëshmia më e mirë e profesionalizmit të Wendy. Për të pasur një vështrim në projektet e tij më të mira, thjesht lëvizni poshtë faqes dhe shikoni galerinë. Ekziston gjithashtu qasje në seksionin Kontaktet këtu, si dhe në butonat e rrjetit social që ju lejojnë të ndiqni lajmet dhe azhurnimet e autorit. Kjo është, pa dyshim, një nga mostrat më të mira të portofolit të lançuar me Wix!

13. Christina Vanessa

Christina Vanessa

Ndërtuesit më të mirë të Portofolit të Uebfaqeve

Christina Vanessa është një portofol profesional që i përket Christina Vanessa Greifenstei – një komunikues vizual, prodhues krijues dhe dizajner grafik. Këtu do të gjeni të gjitha projektet më të mira të krijuara nga autori si dhe detajet e biografisë dhe zhvillimit të karrierës së saj.

Kur të merrni në faqen fillestare, nuk do të gjeni asnjë tekst këtu, megjithatë vëmendja juaj do të tërhiqet nga sfondi i videos me ekran të plotë. Do të evokojë menjëherë qëllimin për të aktivizuar butonin Explore për tu ridrejtuar në faqet e tjera të faqes në internet. Duke bërë atë, ju do të merrni qasje në projektet e krijuara nga Christina. Ato shfaqen në faqen Explore në një mënyrë mjaft të pazakontë, ndërsa faqja About About zbulon përparësitë dhe qëllimet e autorit. Këtu ka edhe butona të llogarisë sociale, si dhe formularin e kontaktit për të kontaktuar me projektuesin.

14. Fotografi Kozmotike

Fotografi Kozmotike

Ndërtuesit më të mirë të Portofolit të Uebfaqeve

Fotografi Kozmotike është një portofol në pronësi dhe administrim i Oliver Gräf. Ai është i dashur për fotografinë urbane, por gjithashtu i pëlqen të marrë fotografitë e njerëzve. Oliver beson se fotot mbresëlënëse zbulojnë histori mbresëlënëse dhe kjo është ajo që e bën fotografinë pasionin e tij.

Dizajni i përgjithshëm i uebfaqes tërësisht arriti në fokusin kryesor dhe implikimin e projektit. Bollëk në fotografi shumëngjyrëshe dhe bardh e zi të njerëzve të marra në situata të ndryshme. Ata demonstrojnë profesionalizmin dhe ekspertizën e autorit. Për të hedhur një vështrim në pjesën tjetër të projekteve të Oliver, duhet të shfletoni menunë, ku do të gjeni të gjithë veprat e tij. Ekziston gjithashtu një mundësi për të blerë disa nga librat e tij të shtypur fotografikë të disponueshëm për shitje në seksionin Shop. Uebsajti është krijuar në gjuhën gjermane, i cili mund ta bëjë pak të vështirë shfletimin e përdoruesve që flasin gjuhë të tjera. Sidoqoftë, veprat e autorit flasin më mirë sesa fjalët këtu.

15. Hilary O’Leary

Hilary O’Leary

Ndërtuesit më të mirë të Portofolit të Uebfaqeve

Hilary O’Leary është një portofol personal i Hilary O’Leary – një fotograf profesionist me vite ekspertizë, i cili është i dhënë pas jetës së egër dhe fotografisë së kuajve. Ajo ka shumë vepra dhe projekte në koleksionin e saj – ato që dëshirojnë të prezantojnë në portofolin e saj.

Nëse jeni adhurues i jetës së egër, sigurisht që do të mahniteni nga cilësia e fotografive që përfshin portofoli. Këto foto duken aq të natyrshme dhe realiste, të marra nga këndvështrime të ndryshme sa është e pamundur të heqësh sytë nga ato. Do të hasni të dy fotot shumëngjyrëshe dhe bardh e zi dhe pamjet galerike të kafshëve në mjedisin e tyre natyror që duken vërtet të lezetshme. Nëse është e nevojshme, është e mundur të blini disa nga këto foto në internet, pasi t’i keni shtuar ato në karrocën e integruar të blerjeve. Ky është një nga pikat kryesore të këtij portofoli të bazuar në Wix, i cili vjen me funksionalitet eCommerce.

Vija e poshtme

Krijimi i një portofoli të suksesshëm është më i lehtë nga sa mendoni! E tëra që ju duhet është të zgjidhni një ndërtues site pa kod, i cili do t’ju lejojë të përqendroheni në anën vizuale të gjërave, sesa në teknikat teknike.

Mbajeni atë të thjeshtë, të lehtë për t’u lundruar, krijues dhe mbani mend të integroni disa nga tiparet e dizajnit në internet; shtyni përmbajtjen tuaj më të mirë në pjesën e përparme dhe e bëjnë më të lehtë për ju klientët e ardhshëm të lidhen me ju. Kjo eshte!

A je ti një Wix përdorues? Pastaj ndani me ne përvojën tuaj!

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map