Shembuj më të mirë të Krijuesit të IM-ve

Shembuj në Ueb Krijuesi IM


Krijuesi IM është një nga krijuesit më të thjeshtë dhe më të përballueshëm të uebfaqeve cloud, i cili lejon krijimin e llojeve të ndryshme të projekteve. Sistemi fillimisht funksionon i shkëlqyeshëm për artistë, studentë, krijues dhe jofitimprurës, të cilët synojnë t’i prezantojnë veprat e tyre para audiencës së synuar, duke marrë ekspozimin maksimal. Për këto kategori të përdoruesve, platforma ofron një pajtim absolutisht falas që vjen pa asnjë kufizim, reklama ose kufizime. Në vend të kësaj, sistemi siguron një grup të gjerë karakteristikash, i cili kontribuon në lehtësinë e zhvillimit të faqes në internet dhe ndihmon në përfitimin e rezultateve të denja.

Përveç fokusit krijues, IM Creator gjithashtu dëshmon të jetë një zgjedhje e këndshme për sipërmarrësit, duke e bërë të mundur këtë filloni dhe menaxhoni faqet e internetit profesionale të biznesit, përfshirë projektet eCommerce dhe faqet e uljes. Për këto uebfaqe, sistemi zbulon përparësi të shumta dhe opsione për personalizimin e dizajnit që e bëjnë atë të dalë nga turma, duke tërhequr vëmendjen e përdoruesit.

Aktualisht, Krijuesi IM përfshin mbi 17 milion faqet e internetit të gjithanshme të dizajnuara me të. A jeni i interesuar të hidhni një sy në disa nga shembujt më të shquar të projekteve të krijuara me ndërtuesin e faqes në internet? Ata do t’ju ndihmojnë të kuptoni se çfarë saktësisht ka sistemi për të ofruar dhe si mund të duket përfundimisht projekti juaj, duke u nisur me IM Creator. Le ta bëjmë menjëherë.

1. Përmbajtja nominale

Përmbajtja nominale

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Përmbajtja nominale është një faqe në internet e studios që shkëlqen në artin e krijimit të filmave dhe ka thirrje për prodhimin e projekteve profesionale të nivelit të lartë për klientët e tyre. Studio pozicionon ekipin e saj në një grup vendasësh dixhitalë, të cilët janë të aftë në prodhimin e filmit dhe kanë njohuri të dorës së parë për atë që saktësisht pret audienca e synuar..

Uebsajti mahnit vëmendjen e përdoruesit që në sekondat e para që ata i vizitojnë. Pasi të keni hyrë në faqen fillestare, do të shihni një sfond video me ekran të plotë që paraqet studiot dhe shërben si promoja e tij. Në fund të sfondit të videos, është butoni “Le të punojmë së bashku” që ju ridrejton në faqen e Lidhjes. Kjo është ajo ku ju mund të plotësoni formularin në internet për të kontaktuar me ekipin e Përfituesve të Përmbajtjes nominale.

Ndërsa shfletoni uebfaqen, do të hasni në disa faqe që japin informacione të qarta në lidhje me ekipin e kineastëve, duke ofruar shërbimet e tyre të larta. Faqet Rreth Nesh dhe Konsulencës ju njoftojnë sa më shumë që të jetë e mundur në lidhje me studion, shërbimet dhe kushtet e bashkëpunimit, ndërsa seksioni Portfolio bën të mundur kontrollimin e mostrës më të re të punëve që studio ka kryer për klientët e saj. Kjo është më se e kërkuar për t’ju ndihmuar të drejtoni konkluzionet në lidhje me profesionalizmin dhe nivelin e aftësive të platformës së ekspertëve të saj. Në përgjithësi, faqja në internet është një shembull mbresëlënës i projekteve të nisura me IM Creator.

2. Naina Shenoy

Naina Shenoy

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Naina Shenoy është një portofol profesional me bazë krijuesi IM të Naina Shenoy – një projektues i talentuar dhe i aftë me vite ekspertizë dhe dhjetëra projekte të nivelit të lartë të krijuar për klientët. Zona e saj kryesore e qendrave të interesit rreth studimit të jetesës në shtëpi rreth mobiljeve dhe përvojave të përditshme të dhomës për të krijuar më tej projekte të projektimit që përqendrohen në qëndrueshmërinë dhe qarkullimin..

Uebfaqja e portofolit duket mjaft e thjeshtë dhe e thjeshtë. Ka vetëm tre faqe që mund të shfletoni këtu për të mësuar më shumë rreth stilistit, biografisë së saj, pamjeve të jetës, arsimit dhe prejardhjes profesionale, interesave dhe informacioneve të tjera të lidhura. Për më tepër, ju mund të shfletoni pjesën e Portofolit që paraqet projektet më mbresëlënëse dhe cilësore për të cilat autori është veçanërisht krenar. Më në fund, ekziston faqja e Kontaktit me formularin në internet, ku mund të bësh një vijë tek projektuesi, e-mail i saj ose të shikosh profilin e saj të LinkedIn. Pavarësisht nga një numër kaq i vogël i faqeve në internet, ato ofrojnë të gjithë informacionin që klientët e mundshëm mund të jenë të interesuar. Kjo është më se e mjaftueshme për të marrë vendimin e paanshëm në lidhje me bashkëpunimin e mëtutjeshëm.

Dizajni i faqes në internet është logjik dhe i thjeshtë gjithashtu. Të gjitha faqet kanë sfond të bardhë borë me foto me ngjyra që qëndrojnë kundër tij për përvojë më të mirë të përdoruesit. Vëmendje e veçantë i kushtohet faqes Portfolio, e cila jep informacion maksimal për projektet e regjistruara atje. Do kampion vjen me një përshkrim të hollësishëm që jep pamjen e projektuesit të veçantë dhe qëllimet që ajo ndoqi kur e plotësoi atë. Ekzistojnë gjithashtu disa foto që japin një kuptim të plotë të specializimit të projektit. Kështu, Naina Shenoy është një mostër cilësore dhe mbresëlënëse e një faqe interneti portofoli të dizajnuar profesionalisht me IM Creator.

3. Yeelight

Yeelight

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Yeelight është një dyqan në internet i bazuar në Singapor i ndeshjeve dhe pajisjeve të ndriçimit që jo vetëm që duken mahnitëse dhe i përshtaten shumicës së brendshme të gjithanshme, por gjithashtu ofrojnë dizajne bashkëkohore dhe funksionalitet të lartë për të siguruar përvojën më të mirë të klientit. Uebsajti jep informacion maksimal për kompaninë, shërbimet dhe produktet që ofron, lajmet e fundit, azhurnimet, kontaktet dhe informacione të tjera të lidhura për klientët më të mundshëm dhe aktualë janë të interesuar në.

Gjëja e parë që tërheq vëmendjen tuaj, kur të hyni në dyqanin në ueb është galeria e shfaqjeve, e cila ofron informacione rreth produktit të përparuar Yeelight që është në përputhje me Apple Home Kit, duke siguruar një përvojë plotësisht të re dhe të papritur të ndriçimit në shtëpi. Faqja kryesore përmban gjithashtu lajmet e fundit të kompanisë, listën e promovimeve më të fundit si dhe lëshimet e produkteve të reja.

Zhvilluesit e faqes në internet janë kujdesur për lehtësinë e klientëve, duke ofruar një seksion të formës së komunitetit, opsione të larta të mbështetjes së klientit, kontakte të hollësishme që vijnë me Google Maps të integruar për lehtësinë e kërkimit të dyqaneve (kompania ka disa lokacione me pakicë rreth Singaporit, ku të gjithë mund të blejnë ndeshjet dhe aksesorët e tyre të ndriçimit). Mbështetja e Chat Live është gjithashtu në dispozicion në faqen e internetit për të ndihmuar klientët të gjejnë përgjigje për pyetjet e tyre urgjente. Nëse do të gjeni akoma ndonjë gjë që dëshironi të mësoni në lidhje me Yeelight ose thjesht dëshironi të jeni të vetëdijshëm për lajmet e kompanisë, azhurnimet dhe ngjarjet e planifikuara, ekziston një mundësi për t’u pajtuar në llogaritë e saj në rrjetet sociale për të qëndruar në dijeni të biznesit çështje të lidhura.

4. Janni Louise

Janni Louise

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Janni Louise është një uebfaqe portofoli në pronësi dhe drejtim nga Janni Louise – një artist profesionist dhe i talentuar, i cili ka projekte të shumta individuale të pavarur, si dhe përvojë të pasur në punën për agjencitë e projektimit. Janni është e përkushtuar t’i përmbahet nevojave të veçanta dhe preferencave të klientëve të saj, duke sjellë imagjinatën e saj në jetë përmes një spektri të gjerë të mjeteve vizuale. Ajo është e gatshme të përfundojë lloje të ndryshme të projekteve krijuese dhe ajo tashmë ka shumë prej tyre në portofolin e saj.

Vetë faqja e internetit ka mjaft elemente grafikë të dizajnit, por kjo nuk është e nevojshme, kur bëhet fjalë për portofolin profesional. Këtu ka vetëm dy faqe – Rreth dhe Sketchbook, i cili është më se i mjaftueshëm për të siguruar informacionin më shterues që përdoruesit po kërkojnë, kur punësojnë një artist për të përfunduar projektet e tyre.

Faqe Hyrëse duket mbresëlënëse për shkak të disponueshmërisë së slideshove të galerive që përshkruajnë veprat e Janni. Ekziston gjithashtu qasje e drejtpërdrejtë në seksionin e portofolit, i cili gjithashtu përmban kryevepra të shumta të autorit. Keni nevojë për një pamje më të detajuar të veprave të Janni? Pastaj shkoni përpara për të arritur në Sketchbook, i cili përfshin një koleksion të mahnitshëm të letrës dhe lapsit të saj dhe skicave dixhitale për të cilat artisti krenohet. Ky është një shembull i suksesshëm i një uebfaqeje të portofolit të nisur me IM Creator!

5. Menaxhimi i Lulëzimit

Menaxhimi i Lulëzimit

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Menaxhimi i Lulëzimit është një uebfaqe e një prej administruesve më të mirë të influencave me bazë në Londër, marketing krijues dhe agjensi PR. Kompania e sheh misionin e saj për të ndihmuar markat dhe ndikuesit të lulëzojnë dhe të rriten për të arritur qëllimet e tyre. Me këtë qëllim, ata zhvillojnë dhe ekzekutojnë fushata të marketingut, mediave sociale dhe promovimit për të përmirësuar praninë e tyre në media dhe për t’i ndihmuar ata të drejtojnë shitjet dhe të arrijnë në tregjet e synuara.

Dizajni i faqes në internet i përmbahet absolutisht konceptit të përgjithshëm të agjencisë, duke krijuar vizion mbresëlënës, modern dhe të lartë për shërbimet dhe objektivat e tyre. Projekti duket i freskët dhe i këndshëm për tu shfletuar, me ngjyra të lehta që mbizotërojnë në paletën e tij të ngjyrave. Së bashku me këtë, faqja e internetit është e strukturuar logjikisht, duke mbuluar një spektër të gjerë të nevojave të përdoruesve. Ka disa faqe këtu, të cilat ofrojnë informacion të qartë për ekipin e ekspertëve të Menaxhimit të Flourish, aftësitë e tyre, shërbimet e ofruara, kontaktet dhe seksionin e blogut..

Vëmendje e veçantë i kushtohet seksionit të portofolit, i cili azhurnohet rregullisht me punimet e fundit të përfunduara nga ekspertët e kompanisë. Secili projekt vjen me foto të ndritshme dhe të larta si dhe përshkrimin e parametrave kryesorë. Kjo është pikërisht ajo që u nevojitet shumica e përdoruesve kur kërkojnë një agjenci marketing dhe PR. Punë e mrekullueshme!

6. Philip Joa

Philip Joa

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Philip Joa është një uebfaqe portofoli që i përket Philip Joa – një drejtor profesionist dhe i aftë që punon në projekte dokumentare, fotografie, shkrim dhe vullnetare për organizata të ndryshme, revista dhe klientë të tjerë. Uebfaqja është krijuar nga Phili me të vetmin qëllim në mendje – të tërheq vëmendjen e audiencës së synuar dhe të gjenerojë klientë të rinj përmes ofrimit të mostrave të tij të portofolit profesional dhe informacionit personal në lidhje me biografinë e tij dhe karrierën krijuese..

Uebsajti nuk përmban shumë informacione dhe nuk ka shumë elementë grafikë / dizajni. Sidoqoftë, kjo nuk është mjaft e nevojshme pasi projekti përfshin informacionin e kërkuar të gjitha në një vend. Dizajni i portofolit duket mjaft interesant dhe i pazakontë gjithashtu. Një faqe e veçantë në internet i kushtohet koleksionit të veprave të autorit si drejtor. Secili projekt vjen me një video dhe përshkrimin e tij të hollësishëm për t’i njoftuar shikuesit në lidhje me implikimin dhe përqendrimin e tij të përgjithshëm. Etj Faqe, nga ana e saj, përmban shumë vepra portofolesh të përfunduara nga Philip si fotograf, stilist, zëdhënës dhe shkrimtar. Ato gjithashtu paraqiten në mënyrë tërheqëse dhe bashkëkohore.

Për të kontaktuar me Philip, thjesht arrijnë seksionin përkatës të Kontaktit. Kjo është ajo ku ju mund të plotësoni formularin në internet ose të përdorni emailin për të komunikuar me ekspertin dhe të specifikoni / diskutoni kërkesat dhe specifikimet e projektit tuaj.

7. Anchal Besnik

Anchal Besnik

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Anchal Besnik është një uebfaqe portofoli e kineastit, shkrimtarit, regjisorit dhe fotografit Anchal Goyal, sferat e të cilit kanë qendrën e interesit rreth kapjes së “copëzave të vogla të jetës”. Kjo është saktësisht se si ai përshkruan fokusin e tij krijues dhe e paraqet atë para audiencës së synuar. Autori ka përpiluar tashmë një portofol të arritshëm të punimeve të fundme, duke përfshirë filma dhe foto. Paraqitet në formatin e portofolit direkt në faqen e internetit.

Kur të keni arritur për herë të parë në faqen fillestare të portofolit, nuk do të gjeni asnjë pjesë ose përmbajtje këtu – asgjë përveç shfaqjes me pamje të plotë të fotografive që i përkasin Anchal. Ky është prezantimi më i mirë i krijimtarisë dhe talentit të tij profesional që flet më shumë se dhjetëra fjalë. Nëse keni akoma një qëllim për të mësuar më shumë rreth fotografit ose shikoni veprat e tij të tjera, atëherë shkoni ahd të shfletoni pjesët në dispozicion në menunë që shfaqet në pjesën e duhur të ekranit.

Menyja e portofolit përbëhet nga disa seksione të bazuara në temën e filmave / fotove të përfshira. Këto janë Filmat, Udhëtimi, Njerëzit dhe Natyra. Për më tepër, përdoruesit mund të shfletojnë faqen Rreth meje për të zbuluar më shumë fakte në lidhje me fotografin dhe krijimtarinë e tij. Ekziston edhe mundësia për të kontaktuar me autorin duke plotësuar formularin e kontaktit online të disponueshëm në fund të faqes këtu. ’Shtë e lehtë, e përshtatshme dhe e shpejtë. Për ta përmbledhur, projekti është një mostër e suksesshme dhe mbresëlënëse e faqes në internet të portofolit të Krijuesit IM!

Vija e poshtme

Krijuesi IM është një ndërtues shumë-qëllimesh i faqes DIY, i cili lejon zhvillimin dhe menaxhimin e llojeve të ndryshme të projekteve për përdorim komercial dhe tregtar. Platforma është krenare për miliona faqe interneti të lançuar me të pasi secila prej tyre përmban një dizajn të hollë dhe të personalizuar që nuk bën kompromis me funksionalitetin e lartë.

Ndërtuesi i faqes së internetit gëzon popullaritetin më të madh me artistë, krijues, fotografë, stilistë, stilistë, modele, stilistë, kineastë, prodhues dhe përdorues të tjerë, të cilët kanë nevojë për faqet e internetit të portofolit profesional për të shfaqur veprat dhe talentin e tyre. Për këta përdorues si dhe për jo-fitimet dhe studentët, sistemi është plotësisht falas pa asnjë kufizim funksionaliteti. Në të njëjtën kohë, IM Creator është një zgjedhje shumë e bukur për sipërmarrësit, të cilët do të përdorin shërbimin për zhvillimin e faqeve të internetit të biznesit. Mostrat e projekteve të shqyrtuara në artikull janë prova më e mirë e natyrës së tij universale, qasja intuitive e projektimit në internet dhe shkathtësia e opsioneve të personalizimit të përfshira në grupin e mjeteve.

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map