Shembuj më të mirë të faqeve të internetit

Shembuj të Blogjeve Weebly

Weebly – është një krijues i faqeve në internet cloud, i cili ka fituar popullaritetin me mbi 50 milion përdorues në të gjithë botën. Ajo vjen me motorët e integruar të blogjeve dhe tregtisë elektronike dhe lejon ndërtimin e këtyre dhe llojeve të tjera të faqeve të internetit pa pasur nevojë të zotëroni aftësi programimi. Sistemi përmban lehtësinë e përdorimit, por kjo nuk do të thotë që projektuesit e aftë të uebit nuk mund ta përdorin atë për të krijuar bloge në shkallë të gjerë.

Përkundrazi, Weebly u jep këtë mundësi të gjithëve, pavarësisht nga ekspertiza e dizajnit në internet dhe aftësitë e krijimtarisë. Redaktori intuitiv tërheqës dhe tërheqës i krijuesit të faqes në internet, komoditeti i tij dhe grupi i pasurive të pasura kanë bërë shërbimin një nga ndërtuesit më të përshtatshëm të përdoruesve të faqeve në internet atje.

Sidoqoftë, a është vërtet Weebly kaq i thjeshtë për t’u përdorur sa duket? A mund të mbulojë një spektër të gjerë të aftësive tuaja në krijimin e faqes në internet ose ka ende shumë për të dëshiruar këtu? Për t’iu përgjigjur këtyre pyetjeve, le të kemi një përmbledhje të shpejtë të mostrave më të efektshëm të blogut Weebly. Kjo do t’ju japë idenë se sa funksional dhe i përshtatshëm është krijuesi i faqes në internet.

1. Leadapreneur

Leadapreneur

Krijoni një Blog FALAS

Leadapreneur është një uebfaqe e kompanisë që ndihmon bizneset të rrisin produktivitetin e punonjësve duke i përmirësuar ata në statusin e “novatorëve të shkathët dixhital” të njohur si udhëheqës. Ky mision mund të duket disi i çuditshëm ose jo mjaft i kuptueshëm për përdoruesit, por video me ekran të gjerë të disponueshëm në faqen kryesore të faqes në internet ndihmon në zbardhjen e situatës. Ekziston gjithashtu një shpjegim i ndritshëm dhe i hollësishëm i të gjithë procesit dhe fazave të tij.

Përdoruesit marrin qasje në llogaritë e rrjetit social dhe një seksion në blog me postime të shumta të shkruara dhe të shtuara nga anëtarët e ekipit. Mundësia e komentimit është aktivizuar edhe këtu, në mënyrë që secili lexues të lërë përshtypjet dhe mendimet e tij / saj rreth artikullit. Nëse jeni të interesuar për postimet e tjera në blog, jeni të mirëpritur të shfletoni seksionin Arkivi, ku të gjitha postimet ndahen në muaj për lehtësinë e kërkimit. Blog-u është gjithashtu në dispozicion në gjuhën spanjolle.

2. LyBlog

LyBlog

Krijoni një Blog FALAS

LyBlog është një blog që përqendrohet në betejën personale të autorit me sëmundjen kronike Lyme dhe lejon qasje në dhjetëra artikuj të lidhura me temat, azhurnimet, lajmet, raportet e progresit si dhe përvojat individuale të lidhura me gjendjen shëndetësore. Blog bën të mundur që të mësoni më shumë rreth metodave që autorët ndërmorën, kur merren me sëmundjen. Me këtë qëllim, ai ka botuar historinë e tij, simptomat me të cilat përballet, protokollin e trajtimit dhe mënyra të tjera për të kapërcyer problemin. Përdoruesit gjithashtu kanë një mundësi t’i dërgojnë një mesazh personal autorit të blogut për të zbuluar ato nuanca që nuk janë diskutuar në faqen e internetit, por ende shkaktojnë interesin e tyre origjinal.

Blog-u në vetvete është i lehtë për t’u shfletuar, pavarësisht nga përvoja juaj e mëparshme – thjesht lëvizni poshtë faqes për të parë artikujt e shtuar kohët e fundit dhe për t’i lexuar ato në detaje. Për të thjeshtuar procesin e kërkimit, është gjithashtu e mundur të shikoni listën e kategorive të disponueshme në të djathtë të faqes ose të shikoni seksionin e arkivit që përfshin të gjitha materialet e disponueshme në faqen e internetit të listuara në rendin kronologjik. I gjithë dizajni i LyBlog është i thjeshtë por modern. Blog-u është intuitiv dhe i strukturuar mirë për të siguruar lehtësinë maksimale të përdorimit për secilin dhe çdo lexues.

3. Ne flasim para

Ne flasim para

Krijoni një Blog FALAS

Ne flasim para është kompania e reklamave financiare me bazë në Australi, e cila u ofron klientëve të saj rekomandime dhe këshilla të paanshme dhe objektive pa u sponsorizuar nga përdoruesit e palëve të treta. Ata pretendojnë se rekomandimet e tyre financiare janë absolutisht të besueshme dhe të ekuilibruara. Uebfaqja e kompanisë është e strukturuar logjikisht. Ju mund të zbuloni informacionin më të rëndësishëm për të cilin jeni të interesuar ndërsa lëvizni poshtë në faqen e internetit.

Menyja e disponueshme në panelin e majtë të faqes së internetit lejon qasje në seksionin më të rëndësishëm, përfshirë një blog. Seksioni i Blog-ut është konciz por ende informues. Ai përmban postime të shumta që mbulojnë temat më të rëndësishme për përdoruesit që janë më së shumti të interesuar. Blogu azhurnohet rregullisht, ndërsa postimet që ai përmban janë të ndara në kategori tematike për lehtësinë e kërkimit. Ekziston Seksioni i Kontakteve në footer, i cili ofron qasje në llogaritë e mediave sociale, azhurnimet e fundit dhe butonin CTA, gjë që bën të mundur kontaktin me menaxherët e kompanisë.

4. Angazhimet e hollësishme

Angazhimet e hollësishme

Krijoni një Blog FALAS

Angazhimet e hollësishme është një mostër e denjë e faqes në internet që sigurisht do të vijë në dispozicion për të gjithë në kërkim të një kompanie të plotë të shërbimit të dasmës dhe planifikimit të ngjarjeve ose që dëshirojnë të fillojnë këtë. Biznesi është përqendruar në planifikimin dhe menaxhimin e dasma dhe llojet e tjera të ngjarjeve në zonën e New England. Kur kërkoni në faqen e internetit, do të mësoni më shumë rreth misionit të kompanisë dhe shërbimeve që ofron.

Seksioni Blog, megjithatë, është pak më ndryshe. Ju nuk do të gjeni këtu postime standarde, por do t’ju ofrohen artikuj interesantë për dasma dhe ngjarje të vërteta, duke specifikuar fakte, numra, pritshmëri dhe buxhete reale. Blogu ka të bëjë me tendencat e dasmave, tufat e nuseve, veshjet dhe vizitorët e tjerë të faqes në internet janë të interesuara. Postimet janë të ndara në kategori tematike dhe aty është arkivi me të gjitha artikujt e listuar në blog.

5. Onduditë e Butch

Onduditë e Butch

Krijoni një Blog FALAS

Onduditë e Butch është një blog personal i një gruaje lezbike, por që e ka filluar atë me qëllimin e vetëm në mendje – t’u tregojë njerëzve të tjerë, të cilët ndajnë pamje të vështira të jetës, më shumë rreth përvojave të saj, përfshirë modën, situatat më të përhapura në jetë dhe çështje të tjera të lidhura . Ky dhe informacioni tjetër jepet në mënyrën e përshtatshme dhe të lehtë për t’u shfletuar në faqen e internetit. Ka disa seksione tematike këtu bazuar në temat e trajtuara. Këto përfshijnë Blog, Rreth, Kontakt etj. Vëmendje e veçantë duhet t’i kushtohet seksionit Butch Store: Genderqueer Us, i cili lejon hyrjen në dyqanin online me një shumëllojshmëri të pasur të rrobave dhe aksesorëve për butches.

Uebfaqja gjithashtu bën të mundur shfletimin e blogeve të tjera që lidhen me të njëjtën temë që autori rekomandon. Për më tepër, ekziston një mundësi për të parë postimet e publikuara në seksione të shumta në internet, si dhe të shikoni artikujt në dispozicion në arkiva. Një strukturë e tillë në uebfaqe kontribuon në lehtësinë e kërkimit dhe ekonomisë kohore. Për më tepër, Wonders Butch lejon të kontaktoni me autorin e blogut përmes llogarive të rrjetit social dhe emailit të disponueshëm në faqen e internetit.

6. Blog Stasia Rose

Blog Stasia Rose

Krijoni një Blog FALAS

Stasiarose përdor motorin e blogjeve të Weebly për të shkruar në lidhje me ndërmarrësinë, udhëtimet, modën dhe gjithçka tjetër në mes. Uebfaqja e Stasia ju përshëndet me një faqe të pastër, minimaliste dhe një regjistrim, duke kërkuar nga vizitorët e saj të faqes të bashkohen me gazetën e saj. Formulari i regjistrimit përmban foton e Stasia dhe ftesën e saj personale. Këto elemente të personalizuara ndihmojnë në shndërrimin e lexuesve të saj në blog në vizitorë të përsëritur.

Stasia përdori një nga temat më të thjeshta të Weebly për të krijuar blogun e saj. Paraqitja e saj e zoti, shkronjat elegante dhe imazhet me cilësi të lartë e bëjnë blogun të lundrohet lehtë dhe të lexohet. Opsioni lëvizës e bën të përshtatshëm të shfletoni në faqen kryesore, ku publikohen shumë artikuj interesantë në blog. Autori i blogut i azhurnon ato në mënyrë të rregullt, duke tërhequr kështu vizitorë të rinj.

Lista e postimeve të shtuara kohët e fundit, si dhe një zgjedhje e pasur e kategorive dhe arkivave janë dhënë në panelin e majtë të faqes kryesore për t’i mbajtur përdoruesit të vetëdijshëm për azhurnimet për të cilat mund të jenë të interesuar. Këto karakteristika e bëjnë faqen në internet një nga mostrat më të mira të blogut krijuar në bazë të platformës Weebly!

7. Blog i Punëve të Ftohta të Soap River

Blog i Punëve të Ftohta të Soap River

Krijoni një Blog FALAS

Punimet e sapunit të lumit të ftohtë është një mostër e gjallë e një faqe interneti cilësore e lançuar me Weebly. Uebfaqja ka një dizajn të zoti, i cili ia vlen të kushtojë vëmendje të përdoruesit. ’Shtë gjithçka për ngjyrat këtu. Prezantimi i secilit postim individual dhe paraqitja e përgjithshme e faqes në internet janë të këndshme dhe të këndshme.

Dizajni i faqes në internet është i thjeshtë, por kjo thjeshtësi kontribuon në përshtypjen e përgjithshme që blog-u u bën përdoruesve. Duket se është krijuar për njerëz të zënë, të cilët nuk kanë shumë kohë të shfletojnë përmes faqes në internet duke kërkuar produktet e kërkuara. Faqja kryesore paraqet produktet kryesore të rruajtjes dhe rruajtjes pas rruajtjes me përshkrimin e tyre të përgjithshëm.

Për ata që kanë dëshirë të bëjnë një porosi në internet, faqja ofron butonin “Dyqan Tani” që ridrejton përdoruesin drejtpërdrejt në katalogun e shkurtër, por të kuptueshëm. Ky është blogu, ku “tradita e vjetër e botës plotëson inovacionin amerikan”!

8. Blog 2Care2Teach4Kids

Blog 2Care2Teach4Kids

Krijoni një Blog FALAS

2Care2Teach4Kids është një uebfaqe që i përket Miss Kelly – themeluesit dhe menaxherit të burimeve të edukimit dhe edukimit të hershëm të fëmijërisë së bazuar në internet. Projekti u lançua më shumë se 20 vjet më parë dhe akoma gëzon popullaritet me prindërit dhe përdoruesit e tjerë, të cilët janë disi të lidhur me edukimin e hershëm të fëmijërisë. Projekti përmban përmbajtje të dobishme dhe shumë burime të bazuara në internet që ndihmojnë arsimin e hershëm të thjeshtë, interesant, efektiv dhe tërheqës për të gjithë.

Blogu përmban shumë artikuj në lidhje me procesin e edukimit të fëmijëve të hershëm, të cilat ndahen në kategori tematike. Për më tepër, ekziston një mundësi për të shfletuar arkivat, të cilat gjithashtu përmbajnë burime të shumta që lidhen me arsimin e hershëm. Dizajni i blogut është i thjeshtë por intuitiv dhe i kuptueshëm për të gjithë. Për më tepër, është i orientuar nga fëmija, i cili zbulohet në shkronja, imazhe dhe elemente grafike të përdorura. Në përgjithësi, ky është një shembull i denjë i një blogu cilësor në internet, i krijuar me Weebly.

9. K9 Instinkt

K9 Instinkt

Krijoni një Blog FALAS

K9instinct.com është një uebfaqe e dedikuar për të ndihmuar pronarët e qenve nga e gjithë bota të zgjedhin zgjidhjet më të mira për kujdesin dhe përkrahjen e kafshëve shtëpiake, si dhe opsionet më të mira të ushqimit dhe trajnimit. Uebsajti drejtohet dhe menaxhohet nga Tekniku i ertifikuar i Kujdesit të Kafshëve duke u përqëndruar në ndihmën e dashamirëve të qenve në vende të ndryshme të gjejnë dhe përdorin burimet që do t’i gjejnë të dobishme kur kujdesen për kafshët e tyre.

Seksioni i blog-ut është vëmendje e veçantë. Ai përmban artikuj të shumtë që trajtojnë shëndetin e qenve, ushqimin, ushtrimin dhe sferat e tjera të jetës. Të gjitha postimet janë azhurnuar rregullisht për t’u ofruar lexuesve vetëm informacionet e fundit. Këtu ekziston opsioni i filtrit të kërkimit që thjeshton zgjedhjen e përmbajtjes së kërkuar, ndërsa të gjitha postimet janë ndarë me qëllim në kategori tematike për të cilat janë interesuar pronarët e qenve. Këto përfshijnë dietën, shëndetin dentar, sëmundjen, produktet e qenve. & Shqyrtime, Përtypje, Lidhje, Ushtrime, Trajnime për Qentë, Gjuetar, Lajme, Të ushqyerit, Dieta e Ushqimit të Raw, Socializimi, Trajtimi, Vaksinat dhe më shumë. Shumica e artikujve bazohen në situata dhe fakte të jetës reale dhe përmbajnë foto / video të ngjarjeve të përshkruara atje. Ky është një burim mjaft i dobishëm dhe informues i uebit që shumica e pronarëve të qenve do ta vlerësojnë në avantazh.

10. Hunt Ancestor

Hunt Ancestor

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Hunt Ancestor është një uebfaqe e nisur dhe azhurnuar nga Kenneth R Marks, i cili jeton në Arizona dhe përqendrohet në ndihmën e njerëzve që të gjejnë të afërmit e tyre ose të zbulojnë fakte për historinë e familjes së tyre. Pronari i faqes në internet e quan procesin “gjuetia e paraardhësve”, i cili përshkruan më së miri specializimin kryesor të burimit. Uebfaqja përmban seksione të shumta, secila prej të cilave i kushtohet një teme të caktuar. Kjo është ajo ku ju mund të shfletoni seksione të tilla si Blog, Gazetat, Lidhjet, Fotografitë, Obligimet, Regjistrimet e divorcit, Librat vjetorë dhe shumë më tepër.

Seksioni Blog është një nga faqet më informuese dhe më të njohura të faqes në internet, i cili jep mjaft informacione të dobishme që lidhen me specializimin e projektit. Blogu përmban kryesisht rekorde të shumta kishash në internet të ndara nga shtetet e SH.B.A.-së. Kjo është shumë e përshtatshme, kur bëhet fjalë për të kërkuar informacionin e kërkuar. Për më tepër, ekziston një mundësi për të shfletuar dhe përdorur lidhje të burimeve falas, të pajtoheni në email për të marrë të dhënat dhe informacionet e tjera të lidhura me faqen e internetit direkt në kutinë tuaj të postës elektronike dhe të kërkoni në sit për të lexuar të dhënat e kërkuara. Dizajni i blogut është mjaft i thjeshtë dhe i lidhur. Sajti përmban foto bardh e zi dhe retro që vijnë plotësisht në specializimin e saj të ngrohtë.

11. KidSparkz

KidSparkz

Krijoni një Blog FALAS

KidSparkz është një uebfaqe, e cila është krijuar dhe menaxhuar nga Susan Portman, e cila sheh misionin e saj për të ndihmuar prindërit dhe mësuesit të gjejnë dhe përdorin lloje të ndryshme të printimeve të fëmijëve dhe paketave të aktiviteteve. Këto printime të shkarkueshme, falas dhe me kosto të ulët të fëmijërisë së hershme, bien në kategori të ndryshme bazuar në interesat dhe fushat e arsimit të fëmijëve.

Shumë prej këtyre burimeve gjenden në seksionin Blog, i cili azhurnohet rregullisht me pako të reja. Të gjitha burimet janë të thjeshta për t’u gjetur, ndërsa përdorimi i tyre nuk kërkon ndonjë përgatitje paraprake ose njohuri specifike. Për të siguruar lehtësinë maksimale të përdorimit, autori i blog-ut i ka ndarë materialet në kategori tematike bazuar në kritere të gjithanshme. Disa nga kategoritë më të njohura dhe të shfletuara gjerësisht përfshijnë Alfabetin, Kthehu në Shkollë, Krishtlindje, Vjeshtë, Shkarkime Falas, Viti i Ri, Numrat, Shkenca, Pranvera, Vera, Dimri dhe shumë më tepër. I gjithë dizajni i blogut tërësisht i përmbahet specializimit kryesor të faqes në internet. Kjo zbulohet përmes përdorimit të gjerë të ngjyrave, imazheve të ndritshme, llojeve të shkronjave, elementeve grafike dhe sendeve të tjera në internet që vijnë në interes të fëmijëve të kopshtit, parashkollorit dhe moshës shkollore..

12. Relievi i Kapelës së Kalvarit

Relievi i Kapelës së Kalvarit

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Relievi i Kapelës së Kalvarit është një qendër informuese që koordinon bashkëpunëtorët e Kalvary Chapel, Chapels Calvary dhe disa ministri të tjera të përqendruara nga Krishti në lidhje me fatkeqësitë ndërkombëtare dhe ato shtëpiake. Uebfaqja përmban informacionin më të azhurnuar dhe të freskët në lidhje me fatkeqësitë natyrore që ndodhin në vendet përkatëse. Për të siguruar informacion unik dhe për t’i lejuar vizitorët në uebfaqe të zbulojnë lajmet më të fundit dhe azhurnimet e ngjarjeve, ekziston një mundësi për të shfletuar disa seksione në internet. Këto përfshijnë përfshihen, Lajme, Informacion të Përgjithshëm, Dhuroni, Arkivat.

Duke marrë parasysh specializimin e përgjithshëm të faqes në internet, vëmendja e veçantë përqendrohet në seksionin Lajmet. Kjo është ajo ku ju mund të gjeni të gjithë informacionet e fundit në lidhje me ngjarjet që kanë ndodhur në një nga vendet në të cilat fokusohet faqja e internetit. Lajmet shtohen rregullisht për t’i mbajtur lexuesit të informuar për fatkeqësitë që ndodhën jo shumë kohë më parë. Ekziston gjithashtu qasje në seksionin Arkivat, ku mund të gjeni të gjitha lajmet e ndara sipas kohës së ngarkimit të tyre. Së bashku me informacionin e tekstit, shumë lajme vijnë me video që ofrojnë përmbajtje vizuale në lidhje me ngjarjen. Kjo e bën prezantimin e lajmeve më tërheqës dhe informues.

13. ThroBak

ThroBak

Krijoni një Blog FALAS

ThroBak është një uebfaqe e prodhuesit të riprodhimeve më të sakta dhe cilësore të cilësisë së mirë të PAF. Ata ndërtojnë plotësisht çdo send, duke përdorur komponentët dhe pajisjet me cilësi më të mirë që datojnë nga vitet 1950 dhe korrespondojnë me produktet origjinale. E gjithë asortimenti i mallrave dhe shërbimeve të ThroBak është renditur në faqen e tyre të internetit – thjesht shfletoni pjesët kryesore për të gjetur produktet e kërkuara. Disa nga kategoritë përfshijnë Pickup PAF, Tele Pickup, Strat Pickup, Pedalues, P-90 Pickup, Strings, Parts & Gear etj. Uebfaqja gjithashtu lejon qasje në shportën e blerjeve, ku mund të shtoni artikujt e zgjedhur për të vendosur më tej porosinë.

Përveç asortimentit të pasur të produkteve dhe një dyqan në internet, ThroBak gjithashtu vjen me një seksion Blog të menaxhuar nga dy autorë. Blogu përmban përmbledhje të shumëfishta të produkteve, këshilla dhe rekomandime për rritjen e efikasitetit të procesit të marrjes së produktit, si dhe informacione të tjera të lidhura. I gjithë dizajni i blogut është tërheqës dhe intuitiv – navigimi i thjeshtë dhe intuitiv është ajo që pëlqejnë shumica e përdoruesve për të. Ky është një shembull i këndshëm i një projekti me ekran të plotë të krijuar me Weebly!

14. Ushqyerja e maceve

Ushqyerja e maceve

Krijoni një Blog FALAS

Ushqyerja e maceve është një faqe në internet, misioni kryesor i së cilës është të sigurojë informacionin më të qartë dhe të dobishëm në lidhje me ushqimin e maceve dhe parimet e të ushqyerit. Projekti gjithashtu jep informacion mbi sëmundjet e maceve, bërjen e ushqimit, kujdesin, veterinerët dhe çështje të tjera me të cilat merren pronarët e maceve. Për më tepër, ekziston një mundësi për të kërkuar burime informative të bazuara në internet që gjithashtu përmbajnë të dhëna të vlefshme për kujdesin dhe ushqimin e maceve. Seksioni Donate ju lejon të investoni pak në zhvillimin e faqes në internet.

Blog Nutrition Cat nuk mund por tërheq vëmendjen e përdoruesit për shkak të disponueshmërisë së gjerë të informacionit në lidhje me mace. Kjo është ajo ku ju mund të shfletoni postime të shumta që trajtojnë temën e faqes në internet dhe azhurnohen rregullisht për t’u ofruar pronarëve të maceve vetëm informacion të vlefshëm dhe të dobishëm. Postimet vijnë me veçorinë e komentimit që lejon lexuesit të ndajnë mendimet dhe idetë e tyre në lidhje me artikujt që lexojnë. Nëse ka ndonjë gjë që nuk mund të gjesh menjëherë ose thjesht ju mungon koha për të shfletuar katalogun e postimeve, shkoni përpara për të parë Arkivin e blogut, i cili përfshin të gjitha artikujt e strukturuar nga data e publikimit. Blog-u duket tërheqës, që përmban foto dhe video të shumta tematike, që shumica e pronarëve të maceve do t’i vlerësojnë në avantazh.

15. Terapisti Fizik Studenti

Terapisti Fizik Studenti

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Terapisti Fizik Studenti është një uebfaqe me bazë Weebly, e cila sheh misionin e saj në sfidimin e sporteve dhe terapistëve fizikë ortopedikë për të përmirësuar vetëdijen e tyre profesionale dhe të bëhen ekspertë klinikë duke siguruar arsimim në nivelin e rezidencës. Uebfaqja zotërohet dhe drejtohet nga tre terapistë fizikë, të cilët janë të përkushtuar për të shkëmbyer përvojën e tyre profesionale, njohuri, arritje dhe informacione të fundit lidhur me industrinë.

Vëmendje e veçantë i kushtohet ortopedit & Blog Manual Terapia në dispozicion në faqen e internetit. Blogu azhurnohet rregullisht për të siguruar vetëm lajme dhe të dhëna të reja dhe të azhurnuara të ngrohtë. Ky është vendi, ku autorët shkruajnë për filozofinë e tyre të trajtimit që mund të jetë interesant për lexuesit. Për lehtësi maksimale, të gjitha postimet në blog ndahen në kategori bazuar në temat e trajtuara. Ekziston edhe hyrje në seksionin Arkivi, ku mund të shfletoni të gjithë listën e artikujve që janë botuar ndonjëherë në blog. Projekti gjithashtu siguron shumë imazhe dhe video që lidhen me industrinë në lidhje me temat e blogut të mbuluara. Kjo kontribuon në vlerën e saj informative dhe i jep postimet në blog dukje dhe ndjesi të besueshme.

Vija e poshtme

Eksplorimi ynë i këtyre shembujve të blogjeve Weebly ishte një përvojë vërtet e këndshme. Përdoruesit e Weebly përgjegjës për këto faqe duhet të duartrokiten si për përkushtimin e tyre për të shkëmbyer përvojat dhe pikëpamjet e tyre, ashtu edhe për krijimin e një krijimi, në kërkim profesional dhe çfarë është më e rëndësishme – prania efektive e uebit.

A jeni një përdorues Weebly? Pastaj ndani me ne blogun tuaj!

Krijoni një Blog FALAS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me