Shembuj më të mirë të faqeve në sitet e Google

Uebfaqet e Shembullit të faqeve të Google


Sitet e Google pretendojnë të jenë një platformë fleksibile dhe e gjithanshme për ndërtimin e faqes në internet për të krijuar lloje të ndryshme faqesh nga e para. Ajo sjell një kapacitet të mjaftueshëm të bazuar në re që bën të mundur centralizimin e videove, shfaqjeve të pamjeve, formateve të ndryshme të dokumenteve dhe më shumë për të krijuar një faqe interneti në kërkim profesional, pavarësisht fushës ose industrisë. Sitet e Google ofrojnë një platformë të hostuar plotësisht, që do të thotë të mos ketë serverë të palëve të treta ose softuer shtesë për të mirëmbajtur ose vendosur. Për më tepër, platforma vjen me disa përfitime themelore, përfshirë kapacitetin e madh për të operuar nëpër sistemet operative.

Sitet e Google mburren me funksionalitetin dhe sistemin e kontrollit të integruar që siguron sigurinë dixhitale të nivelit të faqes. Por, a është me të vërtetë aq e mirë për fillestarët që duan të ndërtojnë një portofol solid, faqen e internetit ose blogun e kompanisë? Ne kemi rishikuar disa nga shembujt më të mirë të Sites Google për të treguar përfitimet dhe veçoritë e tyre. Ata do t’ju lejojnë të vendosni nëse platforma i plotëson kërkesat tuaja.

1. Shërbimet e BNH

1. Shërbimet e BNH

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Shërbimet e BNH Ofron shërbime të zhvillimit të cloud përveç grafikës dhe dizajnit të uebit. Faqja kryesore duket lakonike dhe e zoti me të gjitha pjesët e nevojshme të shfaqura qartë në kokë. Rrëshqitësi shton disa dinamikë në faqe duke e bërë atë të azhurnuar. Për më tepër, ai lidh një përdorues me seksione të tjera në internet.

Sajti ka blogun e vet. Edhe pse nuk duket aq e ndritshme dhe tërheqëse si disa blogje më profesionistë, ai ende ka arkivin e blogeve që ndan artikujt sipas muajve dhe viteve. Seksioni “Rreth Nesh” ka Hartën Google të integruar me faqen. Sajti bën një përshtypje të mirë edhe pse kërkon akoma disa korrigjime për ta bërë atë të duket më profesional, posaçërisht kur bëhet fjalë për blogun.

2. Salla e Parkut Morto

2. Salla e Parkut Morto

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Salla e Parkut Morto ka një uebfaqe jofitimprurëse që nuk merret me tregti elektronike ose shërbime. Misioni i saj është të tregojë të gjitha informacionet thelbësore në lidhje me kishën, si dhe të përfaqësojë komunitetin. Uebfaqja përmban disa seksione përfshirë:

 • Whatfarë besojmë në faqen duke nënvizuar çështje themelore që përshkruajnë pronarin e faqes në internet;
 • Takimet & Sherbime – faqja përmban oraret e kohës dhe kalendarët e mbledhjeve dhe shërbimeve të kishave me një veçori të Kalendarit Google Shiko;
 • Si të na gjeni faqen ka integruar Google Maps dhe adresën e shkruar.

Edhe pse uebfaqja mund të duket pak më primitive, ai ka të gjitha pjesët dhe veçoritë e nevojshme, Kalendarin Google me të gjitha takimet në një vend, fotografitë nga mbledhjet e kishave, informacionet e kontaktit, etj..

3. Zgjidhjet e mbrojtjes dhe kontrollit të PCS

3. Zgjidhjet e Mbrojtjes dhe Kontrollit të PCS

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Zgjidhjet e mbrojtjes dhe kontrollit të PCS ofron një uebfaqe që përmban dizajn të bukur, së bashku me ikona me porosi në faqet Shtëpi dhe Shërbime. Ato përdoren për të theksuar përfitimet thelbësore, llojet e shërbimeve dhe zgjidhjet që ofron kompania. Përshtypja e përgjithshme nuk është e keqe. Sajti duket profesional për shkak të strukturës së mençur dhe të thjeshtë. Itshtë e qartë për përdoruesit se çfarë lloj informacioni duhet të japë.

Edhe pse nuk krenohet me animacion ose me dizajn UX si disa site më profesionale, të gjitha seksionet janë të lehta për tu lokalizuar. Seksioni i Produkteve ofron një përshkrim të plotë të produktit në dispozicion në skedarët PDF duke e bërë të thjeshtë për konsumatorin që të shkarkojë dhe mbajë informacionin në rast nevoje.

4. HIJSA

4. HIJSA

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Ndërtoni me Google Sites, faqja në internet e HIJSA bën përshtypje të mirë në shikim të parë. Një dëshmi tjetër që platforma lejon përdoruesit të ndërtojnë një faqe interneti me pamje të mirë dhe me stil. Duket e jashtëzakonshme dhe tërheqëse në të njëjtën kohë. Kompania merret me konsulta dhe rekomandime në lidhje me strukturën organizative dhe përzgjedhjen e talenteve.

Uebfaqja duket falënderuese dhe ngritëse falë një modeli fleksibël. Ajo ka një seksion në blog që është më profesional nëse krahasohet me uebfaqen # 1 në listën tonë edhe pse është akoma larg nga perfekte. Të gjithë artikujt kanë vrojtime të shkurtra, data të publikimit dhe imazhe. Kjo e bën blogun të duket pak më profesional. Uebfaqja ka butona të ndarjes sociale, megjithëse dikush vështirë se do t’i gjejë ato edhe nëse dëshiron.

5. Robot më të mirë në SHBA

5. Robot më të mirë në SHBA

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Robot më të mirë në SHBA është Agjensia Robot dhe AI ​​me seli në Kaliforni, e cila synon dixhitalizimin e të gjitha proceseve të biznesit. Kompania zhvillon produkte dhe shërbime novatorësh themelore që konvertojnë ndërveprimin e makinerive njerëzore në tendencat e gjeneratës së re. Uebfaqja e kompanisë duket inovative dhe mbresëlënëse, duke u krijuar në lidhje me specializimin kryesor të kompanisë.

Projekti duket trendy, i azhurnuar dhe shumë i dixhitalizuar. Faqja kryesore ofron shumë imazhe dhe video që paraqesin Sanbot (vetë roboti) në veprim. Shtë mjaft interesante të shikosh mënyrën se si funksionon dhe bashkëvepron me njerëzit. Për më tepër, do të gjeni të gjitha aplikacionet potenciale të industrisë së produktit. Ekziston gjithashtu një mundësi për të vendosur një porosi direkt në faqen e internetit, pasi të keni mësuar më shumë rreth robotit dhe përdorimeve të mundshme të tij paraprakisht. Ofertë mjaft interesante dhe unike në dispozicion në uebfaqen e mundësuar nga faqet e Google!

6. Ekspertët e Teknologjisë DrPete

6. Ekspertët e Teknologjisë DrPete

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Ky është një uebfaqe solide që përfaqëson një ekip specialistësh të teknologjisë që punojnë për të Ekspertët e Teknologjisë DrPete. Ata ofrojnë ndihmë profesionale për ata që janë të përfshirë në industrinë e IT. Në pamje të parë, faqja fillestare është mjaft profesionale. Ajo përshkruan të gjitha udhëzimet e kompetencës së kompanisë. Një përdorues mund të zgjedhë atë që i duhet. Lajmi i mirë, ne tani mund të dëshmojmë një blog me pamje të mirë të krijuar me Sitet Google.

Stillshtë ende larg të qenit perfekt për shkak të mungesës së parapamjes dhe publikimit të të dhënave. Të paktën, ajo ka një strukturë dhe arkiv edhe pse nuk ka etiketa që mund ta bëjnë artikullin kërkimin shumë më të lehtë. Uebfaqja ka faqen e Ekipit me foto dhe përshkrime të shkurtra të të gjithë ekspertëve.

7. Federata e Mësuesve të Putnam Valley

7. Federata e Mësuesve të Putnam Valley

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Uebfaqja zyrtare e Federata e Mësuesve të Putnam Valley (PVFT) është krijuar në traditat më të mira të krijuesit të faqes në internet të Sites Google. Organizata synon të përmirësojë standardet e profesionit mësimor, të mbështesë dhe mbrojë anëtarët e saj dhe çështje të tjera që lidhen me industrinë.

Uebfaqja përmban informacionin më urgjent dhe të azhurnuar në lidhje me Federatën, avantazhet e saj, orarin, anëtarët, ngjarjet. Ky informacion është i organizuar me lehtësi në seksione, ku secili përdorues mund të gjejë shumë informacione që ai / ajo po kërkon. Këto përfshijnë oficerët, kalendarin, procesverbalin, fondin e mirëbesimit, planin e mentorit, mentorët, përfitimet, ankesat, burimet etj për të thjeshtuar kërkimin e kërkuar në, faqja e internetit lejon përdorimin e opsionit të filtrit të kërkimit. Ekziston gjithashtu qasje në rrjetet sociale dhe një seksion i veçantë i Dhuratave, ku të gjithë mund të bëjnë dhurime në Federatë për të mbështetur veprimtarinë e saj dhe anëtarëve.

8. Shkolla e Ekselencës në Komunitet (CSE)

8. Shkolla e Ekselencës në Komunitet (CSE)

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Shkolla e Ekselencës në Komunitet (CSE) është një shkollë e gjuhës dhe kulturës K-8 Hmong e vendosur në Shën Paul, Minesota. Shkolla menaxhohet nga grupi i arsimtarëve të përkushtuar, anëtarëve të komunitetit dhe prindërve, të cilët kanë dëshirën për të filluar shkollën që ofron arsim të klasit botëror për të gjithë nxënësit e saj.

Uebfaqja e CSE përfshin funksionalitetin, vlerën informative dhe lehtësinë e lundrimit. Të gjitha pjesët kryesore të menusë gjenden në panelin e majtë të faqes në internet, duke hequr dorë nga të gjitha informacionet e lidhura. Kjo është ajo ku ju mund të kërkoni në seksionin Rreth Nesh, Drejtoria, Prindërit, Programet dhe Karakteristikat, Media Center, Punësimi, Burimet e Stafit etj. Për të zbuluar faktet për të cilat jeni më të interesuar. Opsioni i filtrit të kërkimit do të ndihmojë në shkurtimin e kohës së kërkimit. Uebfaqja gjithashtu vjen me video, foto, orare dhe elemente të tjerë tematikë që lidhen me shkollën.

9. Dita e Japonisë 2020

9. Dita e Japonisë 2020

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Kjo është një faqe në internet e dedikuar për ngjarjen e ardhshme – Dita e Japonisë 2020 – që do të mbahet në Auckland, Zelanda e Re më 9 shkurt 2020. Uebsajti jep informacionin thelbësor për rastin, i cili është në dispozicion të gjitha në një vend. Informacioni azhurnohet rregullisht nga komiteti i Ditës së Japonisë për të mbajtur vizitorët e mundshëm në dijeni të orarit të ngjarjes dhe karakteristikave të tij të veçanta.

Një menu e përshtatshme pop-e lejon hyrjen në pjesët kryesore të faqeve në internet, përkatësisht për Informacionin e Vizitorëve, Galeritë, Pjesëmarrjen, Kontaktet, ndërsa opsioni i filtrit të kërkimit bën që kërkimi i informacionit të kërkuar të jetë i lehtë dhe i shpejtë. Ekziston gjithashtu qasje në llogaritë e mediave sociale, ku të gjithë përdoruesit mund të gjejnë informacionin e azhurnuar në lidhje me Ditën e Japonisë 2020. Gjithë në të gjitha. Ky është një mostër e denjë e faqes në internet e lëshuar me Sites Google.

10. Hotele Flanders Bruges

10. Hotele Flanders Bruges

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Më në fund, ne po rishikojmë faqen e internetit të Hotele Flanders Bruges vendosur në Belgjikë jep të gjitha informacionet thelbësore në lidhje me akomodimin dhe shërbimet që mund të përfitojnë nga turistët këtu. Ky është hoteli i rekomanduar nga KëshilltariTrip për të gjithë përdoruesit, të cilët kërkojnë një vend luksoz, të rehatshëm dhe mahnitës për të ndaluar gjatë vizitës në vend.

Uebsajti përfshin të gjitha informacionet e kërkuara në lidhje me hotelin, përkatësisht listën e shërbimeve dhe lehtësirave të ofruara, përshkrimin e vendndodhjes, vajtjet në video, listën e çmimeve, kontakte të hollësishme, galeri etj. dhe i përshtatshëm. Ekziston gjithashtu një mundësi e shkëlqyeshme për të rezervuar akomodimin e hotelit direkt në faqen e internetit duke plotësuar formularin e integruar në internet. Kjo e fundit është në dispozicion në disa gjuhë (Anglisht, Spanich, Frengjisht, Gjermanisht dhe Hollandisht), e cila është e përshtatshme për turistët e huaj. Qasja në llogaritë e mediave sociale dhe kontaktet e hollësishme thjeshtojnë kërkimin e informacionit të kërkuar, ndërsa shumë foto me cilësi të lartë i japin uebsajtit pamjen argëtuese dhe vizuale tërheqëse.

Vija e poshtme

Ti mundesh bëni një uebfaqe me Sites Google sa herë që keni nevojë për një sit të thjeshtë me disa veçori fillestare. Lista e mostrave tona dëshmon se platforma ka ende shumë punë për të bërë. Karakteristikat e tij të Blogging kërkon azhurnime thelbësore ndërsa disa modele duken më pak profesionale nëse krahasohen me ndërtuesit e tjerë të faqeve të internetit. Të gjitha temat janë të kufizuara me opsione.

Të gjithë duken njësoj, megjithëse akoma rezervojnë disa mundësi përshtatjeje dhe redaktimi. Një gjë e mirë është që Sitet e Google mund të integrohen me cilindo nga aplikacionet në dispozicion të Google nga kalendarët dhe hartat në Analytics. Platforma është e mirë për ata që nuk kërkojnë shumë nga faqet e tyre të internetit, megjithëse ende kanë nevojë për një prani solide në internet.

Krijoni një faqe në internet falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map