Shembuj më të mirë të faqes weebly

Uebfaqet e Shembullit Weebly


Weebly – është padyshim një nga mënyrat më të lehta për të filluar një faqe interneti cilësore në pak minuta. Shumë zgjedhin Weebly për redaktorin e tij të thjeshtuar, të bazuar në widget në shfletuesin që nuk kërkon përvojë programimi fare. Krijuesi i faqes në internet përdor të ashtuquajturin model “kuti”, i cili thjeshton procesin e krijimit të faqes në internet.

Sistemi gjithashtu vjen me motorë të fuqishëm të integruar të blogjeve dhe tregtisë elektronike, si dhe me mundësi të shumta për personalizimin e dizajnit. Këto karakteristika bëjnë të mundur që fillestarët dhe zhvilluesit e aftë të uebit të fillojnë projekte të llojeve të ndryshme – nga faqet e thjeshta të uljes dhe deri në dyqane online me pamje të plotë, portofolet dhe faqet e internetit të biznesit.

Themeluar në vitin 2006 nga tre studentë 22-vjeçar, ky ndërtues i faqeve të tërheqjes dhe tërheqjes tani po pret mbi 50 milion faqe interneti në të gjithë globin. Pra, le t’i hedhim një vështrim në disa nga shembujt e faqes së internetit Weebly.

Në këtë artikull, ne do t’ju tregojmë uebfaqe të ndryshme me energji Weebly, nga portofolet deri tek dyqanet elektronike. Këto nuk janë faqet më të mira Weebly – do të gjeni shumë faqe më krijuese dhe efektive të Weebly atje.

1. BLACKreBRANDED

BLACKreBRANDED

Krijoni një Uebfaqe FALAS

BLACKreBRANDED është një përmbledhës informativ informacioni për udhëtime dhe shpërngulje në internet, i cili partneritet me krijues, udhëtar dhe përdorues të tjerë, të cilët synojnë të publikojnë postime të lidhura me udhëtimin në faqen e internetit për ekspozimin publik.

Uebfaqja përmban dhjetëra artikuj të ngrohtë, të cilët hyjnë në disa kategori bazuar në vendet ku i referohen. Këto janë Afrika, Amerika, Azia, Evropa, Lindja e Mesme dhe Oqeania. Një JS interaktive në dispozicion në faqen kryesore nxit interesin e lexuesve dhe inkurajon për hulumtime të mëtejshme në internet. Butonat e rrjetit social lejojnë të bashkohen me grupin e kontribuesve të faqes në internet, ndërsa lista e postimeve të paraqitura kohët e fundit e bën më interesante të zbulosh fakte të reja rreth botës. Ky është një shembull i përsosur i një uebfaqeje popullore të mundësuar nga Weebly.

2. Kisha Rrugore Ina e Krishtit

Kisha Rrugore Ina e Krishtit

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Kisha Rrugore Ina e Krishtit sheh misionin e saj në inkurajimin e njerëzve të bashkohen në kishë dhe të ndërtojnë besim te Jezu Krishti. Burimi ka një paletë ngjyrash të thjeshtë dhe të qetë, e cila nuk e heq vëmendjen e përdoruesit nga pika kryesore. Seksioni i Programit të Radio bën të mundur dëgjimin e episodeve më të fundit të predikimeve.

Ekziston gjithashtu një mundësi për të parë video të predikimeve të fundit për rininë dhe për grupe të vogla. Ju mund të aplikoni për një formë anëtarësie direkt në faqen e internetit për t’u ftuar nga ekipi i uebfaqes. Seksioni i Ngjarjeve të Ardhshme njofton përdoruesit për ngjarjet e pritshme që do të mbahen në kishë. Për të gjithë, të cilët dëshirojnë të qëndrojnë të informuar në lidhje me bazat që kanë të bëjnë me kishën, ekziston një pjesë e hollësishme në futbollin për të siguruar aksesin në kategoritë kryesore të faqeve të internetit, duke përfshirë oraret e adhurimit, oraret dhe udhëzimet, anëtarët e ekipit, FAQs, predikimet, ngjarjet, blogun në internet etj.

3. Travmarket

Travmarket

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Travmarket.com siguron agjencitë e udhëtimit me një program automatizimi të marketingut në fund të lartë, i cili përfshin gypa të marketingut të udhëtimit, postë elektronike të transmetimit, faqet e uljes së bashku me platformën profesionale të udhëtimeve në media Kompania gjithashtu siguron qasje dhe mbështetje unike të trajnimit.

Uebsajti jep të gjitha informacionet e lidhura me kompaninë në një mënyrë të përshtatshme, të kuptueshme dhe tërheqëse. Ai është mjaft i strukturuar për të siguruar navigimin intuitiv të faqes në internet dhe qasje të lehtë në të gjitha të dhënat e kërkuara. Të gjitha informacionet janë në dispozicion në disa seksione në internet, përfshirë Shërbime, Përmbajtje, Buletini, Trajnim & Mbështetje, icingmimi. Përmbajtja shfaqet në sfondin e bardhë, duke shfaqur ngjyrat mbizotëruese portokalli dhe të zeza që shtyjnë vëmendjen e përdoruesit.

Për të gjithë ata përdorues, që kërkojnë mundësinë për të marrë kontakte me anëtarët e ekipit, ka qasje të shpejtë në butonat e rrjetit social të disponueshëm në kokën dhe faqet e faqeve në internet. Ekziston gjithashtu seksioni FAQ, si dhe të dhënat e kontaktit që lejojnë përdoruesit të zbulojnë të gjitha informacionet për të cilat interesohen. Ky është një shembull mjaft i bukur i një faqe interneti biznesi të krijuar me Weebly.

4. Dizajn Fuseale

Dizajn Fuseale

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Dizajn Fuseale është një destinacion kryesor për përdoruesit, të cilët janë në kërkim të planeve të pazgjidhura të projekteve të tyre. Studio është e përfshirë në zhvillimin dhe përfundimin e detyrave të gjithanshme të projektimit bazuar në nevojat dhe kërkesat e klientëve të tyre. Dizajni i faqes në internet flet më shumë se një duzinë fjalësh.

Një rrëshqitës imazhi në ekran të plotë lejon mundësinë e përdorimit të portofoleve të punimeve që studioja ka përfunduar, ndërsa menyja e gjatë e gjetur në panelin anësor të faqes lejon qasje në projekte të shumta vetëm në disa klikime. Kjo siguron një kërkim të lehtë dhe të përshtatshëm dhe nuk e heq vëmendjen e përdoruesit nga përmbajtja e faqes në internet.

5. Grupi i restoranteve të Harry Caray

Grupi i restoranteve të Harry Caray

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Grupi i restoranteve të Harry Caray është një faqe në internet që i përket Harry Caray; i cili është pronar dhe menaxher i një zinxhiri restorantesh në vende të shumta. Biznesi filloi në 1987 dhe ka fituar popullaritet ekstrem që nga ajo kohë.

Uebfaqja ka një fotografi interesante prezantuese të Harry Caray në faqen kryesore, e cila inkurajon të bëjë rezervimin e duhur që nga fillimi. Menyja e faqes në internet është e disponueshme në krye të faqes fillestare dhe hyrja e grantës në pika të ndryshme nën-menuje me dritare rënëse. Këto janë Restorante dhe varietetet e tyre, Ngjarje private, Pushime dhe Ngjarje, Karta Dhurata dhe Shitje me pakicë, Rreth Nesh dhe seksione të Kontaktit. Pika kryesore e faqes në internet është galeria e të famshëmve, të cilët kanë vizituar ndonjëherë restorante të Harry Caray. Kjo nuk mund të tërheq vëmendjen e të gjithëve, të cilët vizitojnë uebfaqen për herë të parë.

6. Resorti Castle Hill dhe Spa

Resorti Castle Hill dhe Spa

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Gjëja e parë që drejton vëmendjen e përdoruesit kur të arrihet Resorti Castle Hill dhe Spa është një rrëshqitës imazhi në ekran të plotë që përmban vende mbresëlënëse të Castle Hill Resort dhe Spa që ndodhen në Vermont. Fotografitë janë kaq të dallueshme dhe të ndritshme saqë menjëherë nxisin dëshirën për të parë se çfarë ofron turistik.

Ndërsa shfletoni uebfaqen, ju hasni në akomodime, shërbime, speciale si dhe opsione martese dhe ngrënieje nga të cilat mund të zgjidhni. Butoni “Kontrolli i Tarifave” i disponueshëm në krye të faqes kryesore ju lejon të gjeni çmimet e prenotimit të shërbimeve të vendpushimit, duke specifikuar datat për të cilat interesoheni. Nëse dëshironi të qëndroni të informuar në lidhje me ofertat që ka Resorti, ju mund të abonohen në buletinin e tyre ose të bashkohen me grupet në rrjetet sociale.

7. Prill Borrelli

Prill Borrelli

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Prill Borrelli është një projekt modern, personalist tërheqës, minimalist, i një artisti, i cili punon si projektues teknik për një kompani veshjesh. Uebsajti i muajit prill ka një blog, një galeri të thjeshtë dhe një formë kontakti. Zona është e lidhur me dyqanin Etsy të Prillit ku ajo shet artet dhe zanatet e saj.

Lundrimi i faqes në internet mund të jetë më intuitiv. Prilli Borelli ka një favorizim të paracaktuar të Weebly. Përdorimi i shumë hapësirave të bardha mban rregullisht një faqe në internet dhe e bën më të lehtë për vizitorët tuaj të perceptojnë informacionin vizual. Imazhet me porosi, të tërhequra me dorë, ndihmojnë në krijimin e një atmosfere komode dhe të luajnë një rol të rëndësishëm në krijimin e markës tuaj (ndërsa imazhet e aksioneve të tepruara mund të dëmtojnë imazhin tuaj).

8. Hunt Ancestor

Hunt Ancestor

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Siç nënkupton emri i projektit, Hunt Ancestor është përqendruar plotësisht në ndihmën e njerëzve për të zbuluar historinë e familjes së tyre duke përdorur burime të shumta të disponueshme këtu. Uebsajti është në pronësi dhe menaxhohet nga Kenneth R Marks, i cili personalisht ka përdorur të gjitha burimet dhe teknikat e dhëna për të zbuluar nuancat kryesore në lidhje me paraardhësit e tij.

Uebfaqja duket mjaft interesante pasi definitivisht përputhet me qëllimin kryesor. Dizajni në formë të gazetës përfshin shumë fotografi bardh e zi / retro të paraqitura në sfondin gri me shkronja dhe stile përkatëse. Menyja është gjithashtu mjaft e pasur këtu – lejon qasje në seksione të shumta, ku të gjithë mund të gjejnë të gjitha informacionet që lidhen me temën. Këto përfshijnë Gazetat, Blogun, Lidhjet e Gazetave, Obligimet, Regjistrimet BMD, Fotografitë, Librat e Vitit, Regjistrimet e divorcit, etj. Menyja e përmbledhur ju lejon qasje në shumë seksione të tjera në internet me shumë informacion të dobishëm.

Për të filluar kërkimin në internet të paraardhësve tuaj direkt në faqen e internetit, ju duhet të përdorni fushën e integruar të filtrit të kërkimit, ku duhet të vendosni emrin dhe mbiemrin e personit për të cilin jeni të interesuar. Sistemi automatikisht do të gjenerojë rezultatet, të cilat do të ju ndihmojnë të vazhdoni kërkimin. Sshtë shumë i përshtatshëm, i kuptueshëm, i lehtë dhe interesant për të gjithë!

9. Dritat e reja të Anglisë

Dritat e reja të Anglisë

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Dritat e reja të Anglisë jep informacionin shterues për më shumë se 200 fenerë të vendosura në disa shtete të New England. Kjo është ajo ku të gjithë të interesuarit për këtë lloj informacioni mund të zbulojnë fakte të hollësishme në lidhje me historinë dhe gjendjen aktuale të këtyre objekteve.

Struktura në internet dhe navigimi janë të kuptueshme dhe të thjeshta në shikim të parë. Thjesht shfletoni pjesët kryesore për të zbuluar informacionin specifik të ngrohtë që mund t’ju vie në dispozicion. Për të filluar kërkimin dhe për ta bërë atë më të thjeshtë dhe më efikas, shkoni te pjesa “Dritat nga shteti” që gjenden në menunë e internetit. Pastaj zgjedhni shtetin tuaj dhe vazhdoni të kërkoni informacione për farin që ju interesojnë. Seksione të tjera në internet përfshijnë Hartat e Shtetit, Shtypjen e Dritës & Dyqani i Librave, Kontaktet etj. Menyja është mjaft e pasur dhe, kështu, vjen me opsionin drop-down për ta bërë faqen në internet intuitiv dhe jo atë të ngopur me kategori.

Dizajni i faqes në internet është mjaft tërheqës dhe qetësues. E gjithë përmbajtja shfaqet në sfondin blu të lehta me foto me cilësi të lartë të farave që tërheqin vëmendjen e përdoruesit. Kalendari i integruar i disponueshëm në faqen shtëpi ofron informacione rreth ngjarjeve të ardhshme, i cili është mjaft i dobishëm për përdoruesit e rregullt dhe për herë të parë.

10. Fotografia Leo Edvard

Fotografia Leo Edvard

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Fotografia Leo Edvard është një portofol që i përket Leo Edwards – fotografi i portretit mjedisor, pasioni i të cilit po përshkruan njerëzit në rrethinat e tyre natyrore. Leo ka shumë çmime, ndërsa fotot e tij më të mira janë të ekspozuara në vende të ndryshme në të gjithë botën. Uebfaqja nuk tregon vetëm historinë e fotografit, por gjithashtu ka një blog, një seksion shtypi dhe një galeri që shfaq veprat e tij më të njohura.

Sapo të hyni në faqen e internetit, ju ofrohet të shkarkoni Doracakun e Fotografisë së Aventurave, ku mund të gjeni truket dhe këshilla për veten se si të rritni aftësitë tuaja për fotografinë e udhëtimit. Kjo është një veçori tjetër që e dalloi këtë faqe interneti të portofolit nga projektet e tjera të ngjashme me mundësitë e Weebly.

11. Karen Hurd

Karen Hurd

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Karen Hurd është një praktikë ushqyese në internet e zotëruar dhe menaxhuar nga Karen Hurd që ndihmon pacientët e saj dhe përdoruesit e tjerë të interesuar në temë të mësojnë bazat kryesore të dietës dhe stilit të jetës për të zhbllokuar parimet më efektive shëndetësore.

Ka shumë informacione që mund të zbuloni, ndërsa kërkoni në burim. Për të gjetur temën që ju intereson, duhet të eksploroni seksionet e faqes në internet në dispozicion në menunë ose të përdorni opsionin e filtrit të kërkimit për të siguruar pyetjen e saktë të kërkimit. Menyja gjendet në cep të faqes kryesore, e cila i jep pamje të qartë. Menuja lejon hyrje në seksionet kryesore të faqes në internet, përfshirë Temat, Rreth Karen (pronari i faqes së internetit), Kontakti, Podcast, Të folurit, recetat, Dëshmitë dhe më shumë. Për më tepër, ekziston seksioni Store, ku përdoruesit mund të porosisin dhe të blejnë produkte / kurse elektronike që Karen ofron për shitje.

Dizajni i përgjithshëm i faqes në internet është mjaft i thjeshtë por i përshtatshëm dhe tërheqës. Imazhet me ekran të plotë dhe me resurse të larta të peizazheve piktoreske nuk mund të tërheqin vëmendjen e përdoruesit dhe të krijojnë një ndjenjë relaksuese të relaksimit. Kjo është ajo që vlerësojnë shumë përdorues në lidhje me projektin.

12. Shalë dhe Suede

Shalë dhe Suede

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Shalë dhe Suede është një ekip burrë e grua që shkruan për modën, shtëpinë dhe jetën. Uebfaqja përmban shumë hapësirë ​​të bardhë dhe navigacion të thjeshtë. Faqja e “About” që ia vlen të shihet. Kjo është ndoshta faqja më krijuese e një lloji të tillë. Ne mund të lexojmë një marrëdhënie të plotë dashurie dhe marrëdhënie romantike atje. Si një pengesë mund të përmend që formatizimi i tekstit mund të jetë më konsistent.

13. Dwarmis

Dwarmis

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Dwarmis është një dyqan në internet i mundësuar nga Weebly, i cili është në pronësi dhe menaxhohet nga Dwarmis Concepcion. Duke punuar në biznesin e modës për disa vjet, Dwarmis vendosi të krijojë markën e saj të veshjeve që do të pasqyronte vizionin e saj individual për botën përreth. Dizajneri i modës përqendrohet në elegancën, stilin dhe format unike të ndikuara nga tendencat e Amerikës Latine.

Dyqani në internet i përmbahet absolutisht specializimit të përgjithshëm të projektit, si dhe tendencave themelore të tregtisë elektronike. Sajti duket modern, por ende i thjeshtë me imazhe me resurse të larta (si me ngjyrë ashtu edhe me të zezë dhe të bardhë) si dhe skica elegante të koleksioneve të reja që qëndrojnë kundër sfondit të bardhë. Kjo nxjerr në pah fokusin kryesor të faqes në internet. Ekziston edhe karroca e integruar dhe seksioni i kategorizuar në Shop, ku mund të shfletoni specifikimet e produktit dhe të bëni një porosi. Faqja e kontakteve është në dispozicion në faqen e internetit, si dhe për t’ju lejuar të kontaktoni me projektuesin ose të regjistroheni në Buletinin. Punë e bukur!

14. Kutitë e kutive

Kutitë e kutive

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Kutitë e kutive është një projekt i bukur Weebly i krijuar rreth imazheve të mëdha që tërheq vizitorët dhe paraqesin përfitimet e produktit. Në faqen kryesore, ka një video që tregon mënyrën e prodhimit të produkteve Box Bros. E vetmja pengesë mund të jetë pamundësia lëvizëse në faqen kryesore. Shtë një vendim krijues, por duket i çuditshëm.

15. Citymbëlsirat e qytetit të trëndafilit

Citymbëlsirat e qytetit të trëndafilit

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Citymbëlsirat e qytetit të trëndafilit tërheq vizitorët me imazhe të konfeksioneve me cilësi të lartë. Pronari i faqes në internet përdor kornizën e kartave ose pllakave për të organizuar përmbajtjen e saj. Ky trend i projektimit është efektiv jo vetëm sepse i jep një faqe një pamje dhe pamje të pastër, por edhe sepse përshtatet lehtësisht me një shumëllojshmëri të madhësive të ekranit. Faqja kryesore duhet të jetë më informuese dhe të përdoret favicon personal. Lidhja me dyqanin në internet shkon në tregun Etsy. Shtë një vendim i zgjuar për ata që kanë një llogari Etsy tashmë.

16. Tabela jonë

Tabela jonë

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Tabela jonë është një provë e shkëlqyeshme e asaj që kemi thënë më parë, dhe ne do ta themi përsëri: një logo e shkëlqyeshme, emër domaini dhe imazhe të bukura dhe me resurse të larta janë disa nga mënyrat më të mira për ta bërë biznesin tuaj të duket i lëmuar dhe profesional. Kjo faqe është një kooperativë e fermerëve dhe prodhuesve që punojnë së bashku për të krijuar ushqim të punuar me dorë, të shijshëm për komunitetin lokal. Shtë një shembull i përsosur i një furnizuesi vendor të ushqimit. Një dizajn i sheshtë i stilit të vjetër duket tërheqës dhe serioz në të njëjtën kohë.

17. Uiski Ball

Uiski Ball

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Uiski Ball është një shembull i shkëlqyeshëm se si vendosja e një videoje me cilësi të lartë në faqen tuaj fillestare bëhet një mënyrë e shkëlqyeshme për të rrëmbyer vëmendjen e vizitorëve kur vijnë së pari dhe t’i mbajnë të angazhuar. Sidomos nëse kjo video përshkruan produktin tuaj kryesor. Pronarët e faqeve të internetit e dinë se si funksionon në të vërtetë. Kjo faqe përdor një imazh të bukur në sfond dhe një video hyrëse me një thirrje të qartë për veprim. Por ajo mund të ndahet përmes më shumë se një rrjeti social.

18. Crosley

Crosley

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Crosley është markë ikonike amerikane e specializuar në elektronikë dhe pajisje të klasit botëror që shiten nga shpërndarësit dhe shitësit e kompanisë. Marka ka fituar njohje dhe popullaritet midis miliona klientëve. Uebsajti i kompanisë vjen absolutisht në statusin e tij dhe specializimin e ngrohtë. Dizajni i saj duket i thjeshtë dhe mjaft minimalist, por kjo është pikërisht ajo që ngjall besimin e përdoruesve dhe dëshmon besueshmërinë e kompanisë.

Kur të merrni në faqen fillestare, do të keni mundësi të arrini në menunë e faqes në internet që gjendet në panelin e majtë për qasje të shpejtë. Menyja është e gjerë dhe ofron informacion maksimal në lidhje me fushat kryesore të specializimit të markës. Kjo është ajo ku ju mund të shfletoni seksione të tilla si Kuzhina, Lavanderi, Rehati në shtëpi, Crosley Professional, Shërbimi i Klientit, Rreth Nesh, Regjistrimi i Garancisë së Zgjatur, Blerja e Garancisë së Zgjatur etj..

Farë është e rëndësishme, në uebfaqe jep informacion të hollësishëm për të gjitha produktet e ofruara për shitje, përfshirë ato, prodhimi i të cilave është ndërprerë. Opsioni i filtrit të kërkimit ndihmon të gjeni informacionin e kërkuar me investime minimale në kohë / përpjekje në kohë. Crosley është një shembull i gjallë i një faqe interneti cilësore të krijuar me Weebly.

19. Oppndërrojnë koperët

Oppndërrojnë koperët

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Oppndërrojnë koperët është organizata jo-fitimprurëse e të gjitha racave të qenve të vendosura në Zonën e Gjirit të San Francisko, e cila ofron shërbime për adoptimin e qenve. Emri i organizatës u frymëzua nga emri i qenit – Bakri – i cili i përkiste themeluesit të shpëtimit të kafshëve.

Uebfaqja e organizatës duket tërheqëse dhe e përqendruar në ngrohtë. Ka shumë foto qensh në të gjitha faqet, si dhe shumë histori dhe informacione të vlefshme rreth tyre. Cilado qoftë faktet që do të dëshironit të mësoni në lidhje me organizatën dhe shërbimet që ai ofron, thjesht arrini në menunë e internetit për ta gjetur atë atje. Menyja është mjaft e gjerë dhe vjen me opsionin drop-down për të siguruar informacionin maksimal të mundshëm. Kjo është ajo ku ju mund të zbuloni fakte të dobishme për qen dhe këlyshë për të cilët mund të adoptoni, dhurime dhe mundësi vullnetare, informacione të përgjithshme për organizatën, burimet në internet si dhe histori të shumta suksesi Coppers Dream është krenar për.

Projekti gjithashtu ka llogari në rrjetin social të cilave mund të pajtoheni, nëse dëshironi të qëndroni të informuar në lidhje me lajmet, ngjarjet, azhurnimet dhe planet e fundit të organizatës. Në përgjithësi, kjo faqe e bazuar në Weebly meriton vëmendjen e përdoruesit si një mostër cilësore e një faqe interneti të thjeshtë por informuese.

20. Mjekët biologjikë

Mjekët biologjikë

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Mjekët biologjikë është një projekt i bazuar në internet, ku të gjithë, të cilët kërkojnë terapi bioidentike të zëvendësimit të hormoneve, mund të kontaktojnë me mjekë të specializuar në trajtimin e problemit për të diskutuar opsionet në dispozicion. Uebfaqja ofron hyrje në drejtorinë lokale në internet, me shumë klinika dhe mjekë të përfshirë në listë.

Ajo që ju duhet të filloni me kërkimin tuaj është të zgjidhni gjendjen ku banoni nga lista e gjerë e vendndodhjeve në dispozicion në faqen kryesore dhe më pas të përdorni kontaktet e mjekëve për të gjetur variantin më të mirë të mundshëm në lidhje me problemin tuaj shëndetësor individual. Përveç direktoriumit në internet, faqja e internetit lejon qasje në seksione të shumta që ofrojnë informacionin e kërkuar në lidhje me projektin, avantazhet e tij, kontaktet etj. Ekziston një seksion i veçantë FAQ, ku mund të gjeni përgjigje për të gjitha pyetjet që mund t’ju interesojnë..

Vëmendje e veçantë duhet t’i kushtohet tiparit “Telemedicine”, i cili është i arritshëm direkt në faqen e internetit dhe ndihmon në arritjen e pacientëve në rajone të largëta ose ata, të cilët fizikisht nuk janë në gjendje të kontaktojnë mjekët personalisht, por ende kërkojnë ndihmën e tyre. Telemjekësia përfshin pajisje speciale audiovizuale që bëjnë të mundur sigurimin e diagnostikimit shëndetësor, vlerësimit, trajtimit dhe konsultimeve në mënyrën e largët. Kjo veçori është një paraqitje e vërtetë e faqes në internet, që e bën atë të dalë nga turma.

Vija e poshtme

Po kërkoni një ndërtues të mirë të internetit për të filluar një faqe interneti funksionale dhe tërheqëse vizuale? atëherë Weebly është një nga zgjidhjet më të mira për të cilat mund të shkoni. Pavarësisht nëse planifikoni të krijoni një blog, një uebfaqe biznesi, një dyqan në internet ose një portofol, kjo platformë do të arrijë në ndonjë prej këtyre qëllimeve. Uebfaqet e shqyrtuara më lart janë prova më e mirë e këtij fakti. Ato përmbajnë një kombinim mahnitës të dizajnit tërheqës, funksionalitetit dhe grupit të pasur me karakteristika. Ato përmbajnë sasinë e kërkuar të seksioneve të menusë për të mbuluar të gjitha nuancat që përdoruesit mund të jenë të interesuar.

Për më tepër, faqet e internetit të Weebly janë të lehtë për t’u lundruar dhe miqësore për përdoruesit. Kjo ul kohën në shfletim në minimum. Por edhe sikur të kishit filluar me Weebly dhe të zhgënjeheshit prej tij, ju lehtë mund ta ktheni faqen tuaj në internet ndërtues tjetër në internet ose CMS; shikoni në këtë udhëzues për më shumë detaje: Emigracioni në WordPress.

Përgatitni një faqe në internet falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me