Shembuj më të mirë të faqes në internet Yola

Shembuj në internet Yola

Yola – është një nga përfaqësuesit më të vjetër të kamareve të web design-it, i cili ka dalë në treg që nga viti 2007. Sistemi ka ndryshuar shumë gjatë këtyre viteve, duke ofruar një larmi karakteristikash dhe mjete të përparuara për krijimin e faqeve që bëjnë të mundur lansimin e llojeve të ndryshme të faqeve të internetit. Ndërtuesi i faqes në internet funksionon njësoj mirë për fillestarët dhe pro dizajnit në internet, të cilët mund të gjejnë opsione të shumta këtu. Platforma është e njohur për motorin e saj në tregti elektronike, shumë shabllone me përgjegjësi cilësore dhe opsione të gjera për redaktimin e kodit që lejojnë krijimin e faqeve të internetit me një tipar të pasur me tipare.

Padyshim, Yola ka shumë për të ofruar, por a është kjo mjaft për projektuesit bashkëkohorë të uebit me kërkesa superiore? A vjen sistemi në trendet moderne të projektimit dhe a mund të jetë një zgjidhje e mirë për ndërtimin portofolet, faqet e uljes, dyqane online dhe llojet e tjera të projekteve? Për t’iu përgjigjur këtyre pyetjeve, ne kemi mbledhur dhe shqyrtuar disa nga shembujt më të shquar të faqes në internet Yola.

Shikoni ato tani për të zbuluar se çfarë saktësisht mund të prisni nga shërbimi dhe cilat veçori mund të kontribuojnë në cilësinë dhe funksionalitetin e faqes tuaj..

1. BrantWorks

BrantWorks

Krijoni një Uebfaqe FALAS

BrantWorks ofron informacion të qartë për modelet e skeletit të dinosaurëve që autori i faqes në internet – Brant Bassam – përdor për të rafinuar më tej skelete të plota për t’u dhënë atyre pamje origjinale. Procesi përfshin detajimin e kockave individuale dhe azhurnimin e skeleteve në lidhje me informacionin e marrë rishtazi.

Një nga misionet kryesore të internetit është të ndihmojë autorin të gjejë ato modele dinosaurësh që nuk i kishte më parë. Në të njëjtën kohë, projekti paraqet ato modele që Brant tashmë i ka dhe dëshiron t’i prezantojë tek njerëzit me mendje të njëjtë. Uebfaqja përmban disa seksione në lidhje me llojet e modelit të ofruar. Këto përfshijnë Shtëpi, Skelete, Kafka, Skelmakers dhe të tjera. Do pjesë vjen me shumë modele që autori mezi pret t’i ofrojë publikut, si dhe me përshkrimet e detajuara, specifikimet dhe faktet e tjera të lidhura me to. Ekzistojnë gjithashtu shumë imazhe dhe skica skelete këtu që bëjnë të mundur që përdoruesit e tjerë të imagjinojnë mënyrën se si duken modelet.

Për të kontaktuar me pronarin e faqes në internet, shkoni përpara për të vizituar seksionin Kontakt, ku mund të lexoni informacione rreth Brant, profesionin e tij dhe detajet e kontaktit.

2. Condos Ravine

Condos Ravine

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Condos Ravine është një uebfaqe me bazë në Toronto të komunitetit të planifikuar master të krijuar dhe ndërtuar nga Urban Capital Property Group & Zhvillimet e ALIT. Ky është vendi, ku secili klient i interesuar në këtë ofertë të pasurive të patundshme mund të mësojë më shumë rreth kompleksit, fazës së tij të ndërtimit, karakteristikave të veçanta dhe nuancave të tjera vendimtare. Uebsajti ofron informacionin e kërkuar të gjitha në një vend. Thjesht lëvizni poshtë në faqen kryesore për të mësuar më shumë rreth Përroit dhe madje shikoni videot në lidhje me vendin. Kjo nuk mund të kontribuojë në punën dhe krijimin e faqes në internet.

Uebfaqja përmban tre faqe, përkatësisht Shtëpi, Karakteristikat dhe Aparatet dhe Regjistrimin VIP. Do faqe përmban imazhe me cilësi të lartë dhe tekste informuese që në mënyrë efektive dalin në pah në fotografinë në shkallë të gjerë të vendit të caktuar si sfond. Ju gjithashtu mund të hyni në seksionin Google Maps, FAQ si dhe formularin e regjistrimit për të marrë çmimet, planet e dyshemesë, broshurat ndërsa ato bëhen të disponueshme. Një mostër e shkëlqyeshme e një faqe interneti informatike, të pasuruar me pasuri të patundshme!

3. Thesaret e muzikës në vend

Thesaret e muzikës në vend

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Thesaret e muzikës në vend është një destinacion i nivelit të lartë për të gjithë adhuruesit e muzikës, të cilët janë në kërkim të CD të këngëtarëve dhe grupeve të tyre të preferuar. Ky është dyqani në internet i muzikës, i cili paraqet një koleksion të pasur të CD-ve që mbulojnë shijet dhe preferencat e gjithanshme të muzikës. Gjëja e parë që vini re kur përdorni faqen kryesore është seksioni i titujve të paraqitur, të cilat mund të klikohen dhe të ndritshme. Titujt vijnë me çmime dhe ju mund të shikoni në listën e këngëve që secili CD përmban duke klikuar në kopertinë.

Dizajni i faqes në internet është mjaft i thjeshtë dhe i rreptë. Mbulesat e CD shfaqen kundër sfondit të bardhë dhe ju mund të renditni produktet tuaja të preferuara duke përdorur opsionin e filtrit të kërkimit. Për të mësuar më shumë informacione mbi Thesaret e Muzikës Vendore të Muzikës Barn, zgjidhni kategorinë e kërkuar të menusë që bie. A jeni gati të vendosni një urdhër? Thjesht tërhiqni produktet për të cilat jeni të interesuar drejtpërdrejt në shportën e blerjeve në dispozicion në këndin e djathtë të ulët të faqes kryesore, regjistrohuni për një llogari të dyqanit në internet dhe vendosni një porosi. Kjo është me të vërtetë e shpejtë, e lehtë, argëtuese dhe pa probleme!

4. 24 kabina ore

24 kabina ore

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Për të gjithë ata pasagjerë që kërkojnë një taksi në Londër, 24 kabina ore është e gatshme të ofrojë shërbime me cilësi të lartë në çdo kohë të ditës. Si një Qiratë Private Kryeministri, Minicab dhe Chauffeur Company, ata shërbejnë Londrës dhe vendet përreth për t’u siguruar klientëve të tyre minicab të besueshëm, të sigurt dhe të përshtatur me kohë. Shërbimi gjithashtu bën të mundur thjeshtimin e procesit të prenotimit të një taksi duke vizituar në faqen e internetit të kompanisë dhe lexuar informacionin e disponueshëm të paraqitur atje.

Uebsajti është mjaft i thjeshtë por informues – thjesht shfletoni seksionet e tij për të gjetur informacionin për të cilin jeni të interesuar. Ka disa seksione këtu bazuar në llojet e shërbimeve të ofruara. Këto përfshijnë Shtëpi, Taksi Pranë meje, Minicab Lokal, Shofer PCO, Minicabs, Taxi Aeroporti, etj. Nëse keni nevojë për informacione më të hollësishme që lidhen me taksitë, mund të arrini tek seksioni Blog për të lexuar artikujt që ai përmban.

Vëmendje e veçantë i kushtohet seksionit Na Kontaktoni, i cili jep kontaktet e hollësishme të kompanisë për t’i ndihmuar klientët ta gjejnë lehtësisht. Këto përfshijnë disa numra telefoni, adresë me widget të integruar të Google Maps dhe formën në internet për t’ju lejuar të lini mesazhin te menaxherët e kompanisë dhe të kontaktoni me ta kur kërkohet. Ky është një shembull i mirë i një faqe interneti të ndërtuar me Yola!

5. Varësia e mjekrës

Varësia e mjekrës

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Varësia e mjekrës është një dyqan në internet që ofron shumë mjete dhe sende të veçanta të nevojshme për të krijuar pajisje nga rruaza. Kjo është ajo ku të gjithë, të cilët kanë këtë hobi, mund të gjejnë dhe blejnë ato sende, të cilat kërkohen të krijojnë dhurata një-nga-një-lloji.

Shumëllojshmëria e produkteve të ofruara për shitje në varësinë Bead është me të vërtetë e gjithanshme dhe mbresëlënëse – thjesht shfletoni gamën e produkteve të ofruara dhe shtoni ato që ju nevojiten në të vërtetë në shportën për të vendosur më tej porosinë. Kategoritë kryesore të produkteve përfshijnë sirtarë rruaza, rruaza, libra, butona, zinxhir, artizanal, mbyllje, kristal, gur i çmuar, komplete, lëkure, gjerdan & Zinxhirë, varëse, gjilpëra, modele, tela dhe shumë më tepër. Pothuajse çdo kategori ka një ose më shumë nënkategori për të thjeshtuar zgjedhjen e artikujve të ofruar për shitje.

Dizajni i faqes së internetit në vetvete është mjaft i thjeshtë në shikim të parë, por është gjithashtu intuitiv dhe i thjeshtë për tu shfletuar në të njëjtën kohë. Përveç asortimentit të pasur të produkteve, është e mundur të shikoni klasa master beading për të përmirësuar aftësitë tuaja dhe për të marrë ide të reja. Kjo është një nga pikat kryesore që fansat do ta vlerësojnë në avantazh.

6. konsiderohet

Shembuj më të mirë të faqes në internet Yola

Krijoni një Uebfaqe FALAS

konsiderohet është destinacioni me një ndalesë për përdoruesit që kërkojnë specialistë të kualifikuar ndërkombëtarë të pasurive të patundshme. Kompania ka qenë në biznes që nga viti 2003, duke ofruar shërbime profesionale me cilësi të lartë të lidhura me kamare.

Uebfaqja e kompanisë nuk është e madhe – nuk do të gjesh shumë faqe në internet këtu. Për të qenë më të saktë, ekzistojnë vetëm tre faqe, të cilat ofrojnë informacione të hollësishme për të gjithë gamën e shërbimeve të ofruara dhe informacione të përgjithshme që klientët më të mundshëm do të kërkojnë këtu. Navigacioni në internet është gjithashtu i thjeshtë dhe intuitiv. Të gjitha seksionet janë në dispozicion dhe nuk ka nevojë të jetë një përdorues i aftë për të gjetur informacionin e kërkuar për pasuritë e patundshme.

Sa i përket hartimit të faqes në internet, është disi e zymtë. Ngjyra e përgjithshme e sfondit është e zezë, megjithëse, ngjyra e tekstit dhe fontit është e bardhë. Kjo e bën atë të dallohet qartë nga turma, duke tërhequr vëmendjen e përdoruesit në mesazhin kryesor të projektit. Kjo gjithashtu rrit shpejtësinë e shfletimit të internetit dhe kontribuon në lehtësinë e kërkimit.

7. Trinity Apalachicola

Trinity Apalachicola

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Trinity Apalachicola është projekti i Kishës Episkopale Triniteti, e cila ofron informacione të hollësishme në lidhje me vendin, traditat e saj, historinë, ngjarjet dhe fakte të tjera të rëndësishme të komunitetit. Faqja kryesore e faqes në internet tërheq vëmendjen e përdoruesit nga fotografia në ekran të plotë të kishës, logoja e saj e shfaqur në këndin e sipërm të majtë dhe menyja që gjendet në shiritin e majtë. Vendimi për vendosjen e menusë në këtë pjesë të uebfaqes ishte mjaft i arsyeshëm pasi nuk e heq vëmendjen e vizitorëve në uebfaqe por akoma lejon qasje në informacionet më të rëndësishme të lidhura me kishën.

Kur shfletoni menunë, do të mësoni informacionin kryesor mbi kishën, historinë e zhvillimit të saj, seancat e adhurimit dhe orarin e tyre, jetën e famullisë, faktet e komunitetit, lajmet dhe ngjarjet. Ka shumë foto me cilësi që demonstrojnë jetën e komunitetit që krijojnë atmosferë të veçantë dhe ngjallin dëshirën për të mësuar më shumë rreth kishës. Për të kontaktuar me përfaqësuesit e kishës, mund të plotësoni formularin në dispozicion në seksionin Na Kontaktoni. Ky është edhe vendi, ku mund të eksploroni orët e hapjes, kohën e shërbimeve të kishës dhe të dhënat e detajuara të kontaktit. E arritur në ngjyra të lehta, faqja në internet krijon përshtypje të këndshme, të rehatshme dhe qetësuese.

8. Tiffany Dissette

Tiffany Dissette

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Tiffany Dissette është një uebfaqe në pronësi dhe menaxhim i Tiffany Dissette – një këngëtare, e cila ndjek misionin e vetëm – për t’i bërë përdoruesit të vetëdijshëm për jetën e saj krijuese, biografinë, jetën dhe arritjet në karrierë. Kur të merrni në faqen kryesore të faqes në internet, mund të jeni të impresionuar disi nga thjeshtësia e tij e jashtëzakonshme – fotografia e Tiffany dhe biografia e shkurtër e Tiffany janë e vetmja gjë që do të gjeni këtu. Të gjitha informacionet në të gjithë faqen në internet janë paraqitur kundër sfondit të bardhë dhe duken mjaft të thjeshta.

Ndërsa vendosni të eksploroni seksione të tjera të menusë, do të zbuloni më shumë informacione rreth këngëtares. Ajo që do të gjeni këtu janë disa headshots, video nga koncertet e Tiffany, regjistrimi i zërit dhe informacionet e kontaktit. Kjo eshte. Uebfaqja duket mjaft e thjeshtë dhe ndjehet sikur ka diçka që mungon këtu.

9. Tregu i oborreve hekurudhor

Tregu i oborreve hekurudhor

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Tregu i oborreve hekurudhor është Tregu i Growers ‘i organizuar nga komuniteti, i cili është themeluar në vitin 2014 dhe tani funksionon të Dielave në Albuquerque. Banorët vendas dhe të ftuarit nga jashtë mund të kenë kohë të mirë këtu, duke shijuar ushqimin, muzikën, artin dhe gjëra të tjera që kontribuojnë në atmosferën festive të vendit.

Uebfaqja duket mikpritëse, e ndritshme dhe tërheqëse. Evokon dëshirën për të vazhduar në kërkim të burimit, i cili sheh misionin e tij në festimin e kulturës, kuzhinës dhe artit të Shtetit të Meksikës. Dizajni i projektit është mbresëlënës, duke kombinuar paleta ngjyra, shkronja, stile dhe elementë të tjerë që kontribuojnë në përshtypjen e përgjithshme që faqja e internetit mund të bëjë mbi përdoruesit..

Për më tepër, faqja e internetit jep informacionin e qartë në lidhje me Tregun, orarin e tij të punës, lajmet dhe azhurnimet, shitësit dhe pjesëmarrësit, si dhe detaje të tjera që përdoruesit mund të jenë të interesuar. What’sfarë është e rëndësishme, faqja e internetit ofron seksionin e detajuar Find Us, i cili vjen me widget, adresa, informacione speciale të Google Maps të integruar, automjetet dhe kafshët shtëpiake të lejuara, informacionet për parkimin dhe reagimet e klientëve. Këto karakteristika e bëjnë projektin një burim të përsosur për të marrë informacion në lidhje me rastin dhe detajet e tij.

10. 12 tarracë Pitt

12 tarracë Pitt

Krijoni një Uebfaqe FALAS

12 tarracë Pitt bën të mundur gjetjen dhe zgjedhjen e zyrave për të marrë me qira një dhomë takimesh për të marrë me qira për ndonjë nga rastet e ardhshme. Uebsajti është mjaft i thjeshtë por ai përmban të gjitha informacionet e kërkuara në një vend.

Kur të merrni në uebfaqe, do të keni mundësi të shikoni informacionin e hollësishëm në lidhje me shërbimin dhe zyrat që ofron me qira. Ekzistojnë gjithashtu fakte në lidhje me vendndodhjen në të cilën gjenden lokalet, automjetet që mund të përdorni për të arritur atje, lehtësitë e ofruara si dhe koston e qirasë. Për më tepër, këtu ka shumë foto të këtyre zyrave që do të japin idenë se çfarë saktësisht mund të presim. Nëse jeni të kënaqur me këtë informacion, mund të merrni më tej seksionin Na Kontaktoni dhe të plotësoni formularin online në dispozicion atje për të kontaktuar me shërbimin dhe për të diskutuar detajet.

Farë është e rëndësishme, të gjitha zyrat e shfaqura në uebfaqe janë në dispozicion me qira, ndërsa lista azhurnohet rregullisht për të siguruar përdoruesit informacion të azhurnuar.

11. Mekanizmi i projektimit

Mekanizmi i projektimit

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Mekanizmi i projektimit është i përfshirë në prodhimin dhe botimin e lojës me role roleing Mythras, e cila mbështetet nga një gamë e gjerë aventurash dhe shtojcash. Këto përfshijnë një gamë të gjerë mjetesh dhe elementësh të projektimit, duke filluar nga shpata & Magji dhe deri në Fiction Science and Fantasy Urban Fantasy. Kompania është krijuar nga Lawrence Whitaker dhe Pete Nash dhe ajo ka fituar popullaritet tek tifozët e lojës në të gjithë botën.

I gjithë dizajni i faqes në internet tërësisht del në misionin dhe fokusin e tij. Uebfaqja ka mjaft imazhe me cilësi të lartë të lidhura me lojën, të cilat përshtaten me temën e kësaj ose asaj loje. Ka shumë faqe në internet të disponueshme për t’i lënë lojtarët të arrijnë në ato seksione dhe tema për të cilat interesohen aktualisht. Këto përfshijnë Lajme, Aventura, Fantazi Klasike, Fletë Karakterish, Shkarkime, Dyqan, Partnerë, Rreth Nesh dhe më shumë.

Këtu ekziston gjithashtu një seksion i veçantë i Forumit, qasja në të cilën ju lejon të komunikoni me tifozët e tjerë të lojës, të shfletoni degë të lidhura me ngrohtë dhe thjesht të mbani kontakte me përdoruesit e tjerë, të cilët ndajnë pasionin për lojën. Një mostër e ngrohtë e një faqe interneti lojrash të mundësuar nga Yola!

12. B.A. planifikim

B.A. planifikim

Krijoni një Uebfaqe FALAS

B.A. planifikim është kompania që ofron shërbime të planifikimit të qytetit për të ndihmuar klientët e tyre të gjejnë zgjidhjet më të mira të zhvillimit të projektit. Ky është një konsulencë e planifikimit profesional që përfshin planifikimin strategjik, menaxhimin e projektit si dhe planifikimin statutor. Kompania ka vite ekspertizë në opsionet e përdorimit të tokës dhe disiplinat e zhvillimit, përkatësisht aplikimin komercial, industrial, rezidencial dhe të përzier. Kjo njohuri dhe aftësi e ngrohtë ndihmon kompaninë të lulëzojë, duke marrë vëmendjen e audiencës së synuar.

Farëdo informacioni në lidhje me agjencinë që ju kërkoni, me siguri do t’i gjeni në faqen e internetit. Projekti përmban vetëm dy faqe – Shtëpi dhe Kontakte, por kjo është më se e mjaftueshme për të siguruar gamën e gjerë të informacionit që mund të kërkojnë klientët aktualë dhe potencialë. Kur lëvizni poshtë në faqe, do të gjeni informacionin rreth Rreth Nesh, rishikimin e Shërbimeve, specifikimet e qasjes dhe informacione të tjera të lidhura.

Sapo vendosni të kontaktoni me menaxherët e kompanisë, jeni të mirëpritur të arrini në faqen e Kontaktit për të parë informacionin e detajuar të kontaktit, duke përfshirë adresën, numrin e telefonit, emailin dhe formën në internet për të marrë përshtypjet personale nga kompania. Widget e integruar Google Maps do t’ju ndihmojë të gjeni vendndodhjen e saktë të agjencisë së bashku me udhëzimet se si të arrini atje.

13. Koha e dytë përreth

Koha e dytë përreth

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Koha e dytë përreth është një dyqan ekskluziv i mobiljeve familjare, i cili ka një dallim të dukshëm nga pjesa tjetër e dyqaneve të ngjashme. Me më shumë se 30 vjet përvojë, dyqani ka vendosur reputacion të mirë si ofrues i mobiljeve me cilësi ende të përballueshme të dorës së dytë.

Uebfaqja e dyqanit nuk është mjaft e paraqitur, por përmbajtja e tij është e mjaftueshme për t’i njoftuar përdoruesit në lidhje me azhurnimet e fundit të dyqaneve, ofertat e reja dhe shpërblimet / zbritjet e veçanta. Dizajni i faqes në internet nuk është mbresëlënëse gjithashtu. Përkundrazi, është mjaft e thjeshtë dhe nuk ofron ndonjë element të ndërlikuar. Ajo që mund të shihni këtu është informacioni i përgjithshëm i dyqaneve dhe galeria e imazheve që përmban shumë foto të orendive të ofruara për shitje. Galeria është azhurnuar rregullisht për të siguruar vetëm ato oferta që janë aktualisht në magazinë.

Ajo që duhet të dini gjithashtu është se zgjedhja e produkteve të disponueshme në imazh nuk është e kufizuar në përmbajtjen e saj. Dyqani ka një zgjedhje shumë më të gjerë. Për të zbuluar produktet e disponueshme, shkoni përpara për të arritur në llogaritë e rrjetit social të dyqanit ose në faqen e Kontaktit. Kjo e fundit përmban listën e kontakteve të hollësishme, aksesin e përshtatshëm të Google MAps dhe formularin e integruar në internet për një mesazh të shpejtë dhe efikas.

14. 14Stars UK LTD.

14Stars UK LTD.

Krijoni një Uebfaqe FALAS

14Stars UK LTD. është një Korporatë Shërbimesh Virtuale që përqendrohet në ofrimin e shërbimeve të shërbimit të lartë në shtëpi në bashkëpunim me Arise Virtual Solutions. Shërbimi me qendër në Mbretërinë e Bashkuar ofron një mundësi të shkëlqyeshme për të punuar në distancë, duke përbërë orarin tuaj dhe duke siguruar shërbimet në të cilat specializohen. Kompania bën të mundur lidhjen e kontraktuesve të pavarur me partnerë nga niches të ndryshme, përfshirë pasuri të paluajtshme, pakicë, automobil, udhëtime etj.

Për të hyrë në listën e shërbimeve dhe ofertave speciale që ofron kompania, fillimisht duhet të vizitoni faqen fillestare të internetit. Kjo është ajo ku ju do të jeni në gjendje të zgjidhni faqen e kërkuar, domethënë Homesourcing, Mundësitë aktuale, FAQ etj. Për të aplikuar për opsionin e zgjedhur, shkoni përpara për të arritur seksionin përkatës, ku mund të plotësoni formularin e aplikimit të bazuar në internet. Keni ndonjë problem apo dëshironi të kontaktoni ekipin? Pastaj nxitoni për të arritur tek Seksioni Na Kontaktoni, duke siguruar kontakte të hollësishme të kompanisë. Këto janë karakteristikat kryesore që e bëjnë këtë faqe interneti me bazë Yola një zgjedhje të denjë për profesionistët e industrisë.

15. Villa Heliconia

Villa Heliconia

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Villa Heliconia është destinacioni i fundit për udhëtarët, duke kërkuar pushimin më të mirë në ishullin Bali. Vendi ofron mundësi pushimi luksoze, peizazhe piktoreske, pajisje moderne dhe një gamë të gjerë shërbimesh të përshtatura për të gjitha nevojat e veçanta të turistëve.

Për të mësuar më shumë rreth vilës, duhet të vizitoni uebfaqen, ku do të zbuloni informacionet më të qarta dhe të hollësishme për vendin. Projekti përbëhet vetëm nga dy faqe, por kjo është e mjaftueshme për të ndihmuar përdoruesit të zbulojnë gjithçka që ata dëshirojnë të dinë për vilën. Kur të arrini në faqen fillestare, gjëja e parë që do të hasni është prezantimi me video i vendit. Padyshim që do të tërheq vëmendjen tuaj për nga vlera e tij informuese. Ekziston edhe lidhja Tripadvisor këtu që do t’ju ridrejtojë në faqen e internetit ku do të jeni në gjendje të bëni rezervimin ose të specifikoni nuancat e kërkuara.

Ndërsa vazhdoni të shikoni në faqen e internetit, do t’ju ofrohen më shumë informacione rreth vetë vilës, listës së lehtësive dhe shërbimeve të ofruara për turistët, vendndodhjen e saktë dhe fakte të tjera të dobishme. Vetë faqja e internetit duket disi e thjeshtë, por mund të jetë një burim i mirë informacioni për turistët e interesuar për këtë zgjidhje.

Vija e poshtme

Nëse keni nevojë për një uebsajt të thjeshtë, të strukturuar logjikisht, pa asnjë tipar të përparuar, atëherë Yola punon shkëlqyeshëm për këtë qëllim. Shtë e qartë se sistemi është i përshtatur për nevojat e newbies, ndërsa grupi i tij i karakteristikave mund të mos jetë i mjaftueshëm për t’iu përgjigjur kërkesave të mirat e dizajnit në internet. Nëse keni nevojë për më shumë funksionalitet nga faqja juaj e internetit, duhet të merrni parasysh që krijuesit e faqeve të internetit më të pëlqyera Wix, uKit, Squarespace ose Weebly.

Me një koleksion të modeleve të përgjegjshme, opsionet e redaktimit të kodit CSS, disponueshmërinë e widget dhe shtesat, opsionet e integrimit në mediat sociale, forumin dhe mjetet e tregtisë elektronike, Yola meriton të jetë në kërkesë me përdoruesit, të cilët nuk dëshirojnë të humbin kohën e tyre duke luftuar me mjete më të ndërlikuara. Pra, nëse jeni në rregull me mungesën e funksionalitetit, mund të përdorni Yola si mjetin e ndërtimit të uebit për të filluar projektin tuaj të radhës!

Përgatitni një faqe në internet falas

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me