Shembuj më të mirë të faqes në internet të rrjedhës së internetit

Shembuj më të mirë të faqes në internet të rrjedhës së internetit


Rrjedha e internetit – është një krijues profesional i faqes në internet, i cili u krijua me nevojat, aftësitë dhe kërkesat e dizajnuesve të kualifikuar të internetit në mendje. Platforma është e orientuar kryesisht në zhvillues të aftë të internetit, agjensi dhe pavarësi të pavarur, të cilët punojnë në krijimin e projekteve të klientëve dhe dëshirojnë të përfitojnë nga rezultati i nivelit të lartë pa pasur nevojë të shfrytëzojnë njohuritë dhe aftësitë e tyre për kodim..

Duke e krahasuar me të konkurrentët, sistemi vjen me mjete të fuqishme për personalizimin e dizajnit, duke u mundësuar përdoruesve të krijojnë faqe në internet mahnitëse dhe t’u sigurojnë atyre mundësi intuitive të redaktimit të përmbajtjes. Me Webflow, ju mund të ndërtoni portofolet profesionale, faqet e internetit të marketingut, projekte të mëdha tregtare dhe komunitare. Duke qenë mjaft një platformë e komplikuar (jo shumë më e lehtë) sesa Webydo), ajo akoma siguron përvojë të përshtatshme për ndërtimin e faqes në internet dhe vjen me ndërfaqe intuitive, e cila ka një seri elementësh standardë në internet.

Pra, sa e vështirë është me të vërtetë të përdorësh Rrjedhin në internet dhe si mund të përfitosh nga puna me shërbimin? Ne kemi rishikuar disa nga mostrat më mbresëlënëse të Rrjedhin në Internet për të nxjerrë në pah të mirat dhe të këqijat e tyre. Shikoni ato për të vendosur, nëse cilësia dhe funksionaliteti i tyre i përmbahen nevojave tuaja të veçanta për ndërtimin e uebit dhe nëse sistemi i përshtatet kërkesave tuaja.

1. Andre Givenchy

Andre Givenchy

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Andre Givenchy është një projekt personal i një projektuesi në internet, Andre Givenchy, i cili e ka nisur atë me qëllimin e vetëm në mendje – të shfaqë projektet e tij më të mira. Le ta pranojmë – ai e bën atë në një mënyrë të shkëlqyeshme! Uebsajti tërheq vëmendjen e përdoruesit që nga shikimi i parë nga kombinimi i kundërt i ngjyrave, i cili shkrihet me thjeshtësinë dhe komoditetin.

Faqja kryesore e faqes në internet ka një sfond të zi, i cili ndryshon nga ngjyrat e bardha dhe vjollcë ndërsa lëvizni poshtë në faqe. Elementet dhe butonat më të rëndësishëm theksohen nga ngjyra e kuqe, e cila nuk mund të përqendrojë vëmendjen e përdoruesit në to dhe përdoret si një implikim thirrje për veprim. Ekziston gjithashtu dritarja e bisedave të drejtpërdrejta dhe komente për klientët në fund të faqes. Seksioni i Seksionit të Dyqanit ridrejton një përdorues direkt në dyqanin online, ku të gjithë tifozët e projektuesit mund të blejnë produktet e tij më të mira. Në përgjithësi, ky është një shembull i shkëlqyeshëm i një uebfaqeje të lançuar me Webflow!

2. Grafika Overton

Grafika Overton

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Grafika Overton është një kampion i shkëlqyer i portofolit i lançuar nga Josh Overton, një projektues me qendër në Londër që përqendrohet në ndërfaqen UI // UX dhe modelin në internet. Ky është një faqe me një faqe, e cila duket e rreptë dhe koncize. Ju nuk do të gjeni këtu një menu shumë-seksionale – të gjitha faqet veçohen në një panel të majtë të veçantë me dritare të shfaqura. Butonat e rrjetit social janë gjithashtu të disponueshme këtu. Kjo është bërë për të mos shkëputur vëmendjen e përdoruesit, duke e përqendruar atë në pjesën më të rëndësishme të faqes në internet – portofolin.

Uebfaqja është krijuar në ngjyra të qeta dhe të thjeshta jeshile, të bardha dhe gri, kombinimi i suksesshëm i të cilave ndihmon në theksimin e seksioneve më të rëndësishme. Krijon përshtypje të këndshme dhe inkurajon përdoruesit të vazhdojnë të shfletojnë uebsajtin për të mësuar më shumë rreth pronarit.

3. Shpejtësia e Zezë

Shpejtësia e Zezë

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Shpejtësia e Zezë është një projekt promo i përkushtuar për prezantimin e Aplikacionit Inovativ të Zezë të shpejtësisë. Zhvilluesit e aplikacionit e quajnë atë “asistent të jetesës”, i cili përfshin ekipin e specialistëve të besuar për t’u ofruar përdoruesve të aplikacioneve rekomandime në lidhje me udhëtimin që u duhen. Gjëja e parë që tërheq vëmendjen e përdoruesit është sfondi i videos, i cili është prezantimi më i mirë i produktit.

Ndërsa lëvizni poshtë në faqe, hasni informacione në lidhje me aplikacionin, videot, citimet nga burime të njohura dhe media, si dhe informacione të tjera të ndërlidhura. Uebfaqja në përgjithësi krijon përvojën tërheqëse të përdoruesit dhe nxit dëshirën për të vazhduar hulumtimin e aplikacionit.

4. Blaise Posmyouck

Blaise Posmyouck

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Blaise Posmyouck është një portofol profesional që i përket Blaise Posmyouck, i cili është specializuar në zhvillimin e faqes në internet. Uebfaqja paraqitet në një mënyrë të thjeshtë por informuese. Nuk ka nevojë të harxhoni kohën tuaj, duke lëvizur poshtë faqes për të mësuar më shumë rreth autorit. Faqja kryesore paraqitet kundër sfondit të qiellit të yllit, i cili duket misterioz dhe intrigues. Kjo është ajo ku ju do të shihni informacione të shkurtra në lidhje me pronarin e faqes në internet, butonat e llogarive në rrjetin social dhe të dhënat e kontaktit. A ka ndonjë gjë tjetër që duhet të sigurohet në faqen kryesore?

Menyja gjendet në panelin e majtë, duke përfshirë Seksionet Rreth, Portofolit, Kushteve dhe Kontakteve. Uebfaqja është në dispozicion në dy gjuhë – Angleze dhe Frengjisht, e cila veçanërisht zgjeron audiencën e synuar.

5. Weglot për rrjedhën e internetit

Weglot për rrjedhën e internetit

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Weglot për rrjedhën e internetit është destinacioni për të arritur, nëse keni qëllim të përktheni uebfaqen tuaj të Webflow në ndonjë gjuhë të zgjedhur tuaj. Ai gjithashtu bën të mundur krijimin e projekteve shumëgjuhëshe me Webflow pa një linjë kodimi. Ndërsa shfletoni uebfaqen, do të zbuloni thelbin dhe implikimin kryesor të zgjidhjes së Weglot, avantazhet kryesore të tij dhe rezultatet që përfundimisht do të merrni.

Të gjithë ata përdorues, të cilët nuk janë të sigurt për përdorimin e Weglot ose ata, të cilët janë të interesuar në efikasitetin e tij, mund të shfletojnë mostrat e faqeve në internet shumë gjuhë të krijuar me integrimin e widget. Zhvilluesit e zgjidhjes janë kujdesur për lehtësinë e përdoruesve, duke siguruar udhëzimet e hollësishme të videos se si të përdorin widget. Ekzistojnë gjithashtu rekomandime hap pas hapi që ju japin një sugjerim sesi të punoni me Weglot për të përfituar sa më shumë nga aplikimi i saj.

Uebsajti është strukturor-i përshtatshëm dhe intuitiv. Ai përfshin aspektet kryesore të përdorimit të widget-it. Ekziston gjithashtu një mundësi për të regjistruar burimin dhe për të testuar tërësisht meritat e Weglot falas.

6. Finsweet

Finsweet

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Finsweet është një partner i besuar në Webflow që siguron një grup mjetesh të fuqishme dhe të larta për krijimin e faqeve në internet, të cilat sigurojnë lirinë krijuese dhe bëjnë të mundur fillimin e faqeve të internetit profesionale me Webflow pa ndonjë ekspertizë kodimi fare. Uebfaqja Finsweet është prova më e mirë e besueshmërisë së saj – thjesht hidhni një sy në hartimin e faqes në internet për t’u siguruar që me të vërtetë ia vlen të provoni!

Uebfaqja i bën përshtypje të gjithëve në shikim të parë. Kur të merrni në faqen fillestare, do të mahniteni nga grafika e animuar me ngjyra, bollëku i elementëve të dizajnit të faqes në internet dhe disponueshmëria e informacionit me vlerë që përdoruesit shpesh kërkojnë. Ekzistojnë gjithashtu mjaft shembuj në internet dhe dëshmitë e klientëve këtu, të cilat demonstrojnë besueshmëri në internet dhe qasje profesionale.

Ndërsa shfletoni burimin, do të hasni në disa seksione, të cilat japin informacionin më shterues për Finsweet. Këto përfshijnë Story, icingmimet, Rrjedha e internetit, Klientët, Portofoli dhe Kontakti. Navigacioni dhe struktura në internet janë gjithashtu intuitive dhe të kuptueshme, gjë që kontribuon në përdorimin e internetit pa telashe dhe të përshtatshëm. Ky është një nga mostrat më të mira të projekteve të nisura me Webflow, cilësia e të cilave flet vetë!

7. Ashley Janelle

Ashley Janelle

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Ashley Janelle është një portofol i krijuar nga Ashley Janelle – sipërmarrësi, projektuesi dhe blogeri UI / UX. Skema e përgjithshme e ngjyrave të faqes në internet është rozë dhe e bardhë, e cila korrespondon plotësisht me preferencat dhe shijen e pronarit të saj. Ekziston edhe një fotografi e madhe e Ashley në faqen kryesore, e cila krijon përshtypje të rehatshme dhe të këndshme.

Menyja e faqes në internet përfshin Blog, About, Portfolio dhe Kontakte. Ashley personalisht menaxhon dhe azhurnon blogun e saj, ku ajo poston artikuj informues në hartimin e uebit. Kjo mund të duket interesante për përfaqësuesit e të njëjtës ngrohtë. Uebfaqja është një mostër e denjë në koleksionin e Rrjedha e internetit.

8. Laboratori i Unionit të Arsimit

Laboratori i Unionit të Arsimit

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Laboratori i Unionit të Arsimit është një kompani e pavarur që është e përqendruar në zhvillimin e njohuri me porosi për drejtuesit e sindikatës arsimore. Ata u ofrojnë përdoruesve mundësi të shumta që bëjnë të mundur fitimin e kontratave të cilësisë, përgjegjshmërinë për shkollat ​​themelore dhe financimin e drejtë për institucionet arsimore.

Uebfaqja e kompanisë është e thjeshtë por informuese dhe e kuptueshme edhe për ata përdorues, të cilët nuk kanë përvojë të pasur të shfletimit të faqes në internet. Ndahet strukturërisht në seksione që mbulojnë informacionet më të rëndësishme të lidhura me kompaninë. Këto përfshijnë faqet e Shtëpisë, Wefarë ofrojmë, Rreth Nesh, Blog dhe Na Kontaktoni.

Blogu azhurnohet rregullisht për të dhënë përmbajtjen më interesante dhe të azhurnuar të lidhur me ngrohtë. Ekziston edhe një mundësi për t’u abonuar në buletinin e kompanisë për të marrë artikujt dhe lajmet më të fundit në emailin tuaj. Për më tepër, zhvilluesit e faqes në internet kanë integruar opsionin e filtrit të kërkimit që lejon gjetjen e çdo informacioni në faqen e internetit. Në përgjithësi, ky është një shembull mjaft i mirë i një faqe në internet të krijuar me Webflow.

9. Maskë Heronjtë tanë

maskourheroes

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Maskë Heronjtë tanë është një nga projektet më të rinj në internet të krijuar me Webflow. Kjo është faqja e internetit e organizatës që sheh misionin e saj në prodhimin dhe shpërndarjen e maskave të larë për fytyrën për të mbështetur anëtarët e stafit që punojnë në spitalet Akron. Projekti në internet ofron informacione të hollësishme në lidhje me organizatën dhe mënyrën e realizimit të objektivave të saj.

Struktura dhe dizajni i faqes në internet janë mjaft të thjeshta, por projekti nuk ka të bëjë me dizajn të lartë ose performancë të jashtëzakonshme. Shtë më shumë për mesazhin kryesor të projektit – për të ndihmuar stafin mjekësor të marrë maska ​​të mjaftueshme për të mbrojtur veten, veçanërisht gjatë pandemisë COVID-19. Ndërsa kërkoni në burim, do të mësoni se si përfaqësuesit e organizatës prodhojnë maska. Ata përshkruajnë procesin në detaje, duke filluar nga kërkimi i materialeve dhe deri në shpërndarjen e produkteve të gatshme.

Për të siguruar një pasqyrë të procesit të prodhimit të maskave të fytyrës, faqja në internet ofron shumë imazhe dhe madje edhe një video që tregon të gjitha fazat e saj. Për më tepër, ata publikojnë materiale të shumta në Lajme & Seksioni i azhurnimeve për të mbajtur lexuesit dhe investitorët e mundshëm në dijeni të situatës aktuale.

10. Avenir Creative

Avenir Creative

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Avenir Creative është një portofol i studios Avenir Creative, i cili zhvillon projekte inovative dhe bashkëkohore të dizajnit të brendshëm. Uebfaqja tërësisht del në specializimin e studios. Përmban elemente gjeometrikë që notojnë në sfond për tu ndjekur më tej nga fotografitë në ekran të plotë.

Menyja e faqes në internet përbëhet nga pikat e mëposhtme: Projekt, Studio, Shërbime, Kontakt. Seksionet ofrojnë informacion të detajuar në lidhje me studion, veprat më të mira të tij, klientët dhe informacione të tjera të lidhura. Uebfaqja është e lehtë për të lundruar dhe inkurajon përdoruesit të arrijnë në thelb. Shembull i bukur i një portofoli në internet dhe biznesi i internetit!

11. MyKart

MyKart

Krijoni një Uebfaqe FALAS

MyKart është një platformë sociale tregtare eCommerce, e cila bën të mundur përmirësimin e popullaritetit të markës suaj, rritjen e vëllimit të shitjeve dhe gjenerimin e trafikut. Kjo është aplikacioni, i cili përfshin tiparet më të mira dhe elementët e dizajnit të platformave më të larta të rrjeteve sociale.

Uebsajti jep informacionin shterues për aplikacionin, implikimin e tij, të mirat dhe të këqijat, si dhe misionin dhe besimet e tij. Ekziston mundësia që të krijoni një Shitës ose një Llogari të Konsumatorëve këtu, në varësi të qëllimeve që ju ndjekni dhe llojit të biznesit që ju drejtoni.

Si një shitës, ju do të jeni në gjendje të personalizoni dyqanin tuaj në internet, të ngarkoni, menaxhoni dhe azhurnoni produktet, të ndani inventarin dhe të fitoni. Po kështu, aplikacioni ofron përparësi të shumta për klientët, duke përfshirë mundësinë për të sjellë përvojën e tyre të blerjeve në internet mbi platformën, të shijojnë procesin e blerjeve dhe avantazhet që ofron, dyqani nga kompani të shumta dhe shitësit e zgjedhjes suaj, etj. Për të qenë të vetëdijshëm për azhurnimet e fundit të aplikacionit , mund të arrini në llogaritë e rrjetit social të kompanisë që janë në dispozicion në faqen e internetit.

12. HandPrint Inc.

handprint

Krijoni një Uebfaqe FALAS

HandPrint Inc. ofron zgjidhje për pajisje manuale dhe zgjidhje të shtypjes së barkodit. Ata specializohen në shitjen, blerjen, riciklimin dhe rinovimin e pajisjeve handheld, kompjutera celularë, tableta, printera barkod dhe pajisje të ndryshme POS.

Si një nga furnizuesit kryesorë të pajisjeve të reja, të rinovuara dhe të përdorura të barcoding dhe informatikë mobil, kompania tani u ofron të gjithëve një mundësi të shkëlqyeshme për të shfletuar faqen e saj të internetit për të mësuar më shumë rreth shërbimeve / produkteve që ofron. Farëdo artikulli që ju intereson, ju mund të lini kuotën duke plotësuar formularin në internet direkt në faqen e internetit dhe të kontaktoni me ekspertët e kompanisë për të përcaktuar detajet.

Uebfaqja e kompanisë mbulon çështjet më të rëndësishme të performancës së saj. Përdoruesit mund të marrin qasje të shpejtë dhe të lehtë në seksionet e Produkteve dhe Shërbimeve. Kjo ndihmon në rritjen e bazës së klientit dhe për të arritur të gjithë spektrin e qëllimeve të biznesit. Këto karakteristika e bëjnë faqen në internet një mjet të dobishëm që ndihmon kompaninë të fitojë objektivat e saj.

13. Automjetet komerciale Hyundai në Bregun Qendror

Automjetet komerciale Hyundai në Bregun Qendror

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Automjetet komerciale Hyundai në Bregun Qendror ofron një gamë të gjerë të automjeteve komerciale krejt të reja dhe para-pronësi Hyundai. Kompania është e vendosur në Australi dhe ka marrëdhënie partneriteti me shumë ndërmarrje lokale. Uebfaqja e tyre duket e besuar dhe profesionale në pamje të parë.

Kur të merrni në faqen kryesore, ju shikoni imazhin me ekran të plotë me ekran të plotë që paraqet automobila. Kjo ka lidhje të drejtpërdrejtë me specializimin kryesor të biznesit të kompanisë, duke u dhënë përdoruesve të kuptojnë llojin e projektit që ata shfletojnë. Ndërsa lëvizni poshtë në faqe, shihni listën e automjeteve që ofron kompania. Do artikull vjen me foto cilësore dhe specifikime të hollësishme për të dhënë përshkrimin më të mirë të mundshëm.

Për të hyrë në katalogun e plotë të automjeteve, mund të përdorni një nga dy butonat – Automjete të përdorura dhe aktualisht në dispozicion. Ju gjithashtu mund të shikoni seksionet përkatëse të faqes në internet në menunë. Për më tepër, është e mundur të vizitoni seksionet në uebfaqe të Shërbimit dhe Financimit për të zbuluar se çfarë kompania ka për të ofruar. Vëmendje e veçantë i kushtohet faqes së Kontakteve. Përveç informacionit të kontaktit, ekziston një vegël e dobishme e integruar e Google Maps, e cila ndihmon të gjesh vendndodhjen e saktë të kompanisë. Kështu, faqja e internetit është një mostër e përsosur e faqes së internetit të biznesit të ndërtuar me Webflow.

14. EMdash

EMdash

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Kur bëhet fjalë për fillimin e fushatave fitimprurëse dhe efikase të postës elektronike, EMdash është në krye të listës. Kompania e sheh misionin e saj për të ndihmuar klientët e saj të fillojnë fushatat me postë elektronike të përsosur dhe me cilësi të hartuar me dorë që rrisin normat e konvertimit dhe janë përshtatur posaçërisht për përmirësimin e strategjisë së marketingut.

Uebsajti i kompanisë duket i strukturuar, tërheqës dhe funksional. Ky është një projekt cilësor, i cili përfshin të gjitha informacionet e lidhura me kompaninë në një vend. Thjesht lëvizni poshtë në faqen kryesore për të zbuluar informacione të përgjithshme në lidhje me kompaninë, qëllimet e saj, metodat, qasjet dhe shërbimet e ofruara. Ekzistojnë gjithashtu rishikime të klientëve këtu dhe mostra të punimeve që janë përfunduar me sukses për klientët e tjerë.

Dizajni i faqes në internet duket profesional dhe i hollë, edhe pse, ai përmban elemente të thjeshtë dhe linja të rrepta. Kombinimi i ndritshëm i ngjyrave të bardha, blu të errët dhe të kuqe duket i kundërt, megjithatë ai tërheq tërheqjen e vëmendjes së përdoruesit. EMdash është një faqe interneti profesionale e bazuar në Webflow që meriton të përfshihet në katalogun e kompanisë.

15. MYHALIHALI

myhalihali

Krijoni një Uebfaqe FALAS

MYHALIHALI përqendrohet në orendi bashkëkohore inovative dhe të larta, veshmbathje, sende për dekor të shtëpisë, të cilat dalin nga turma për shkak të qasjes së tyre të hollë të stilistëve. Ata gjithashtu bashkëpunojnë me artizanët që kërkojnë artikuj unikë të prodhuar në Australi për të qenë në gjendje të burojnë produktet për industri përkatëse të lidhura me projektimin.

Vështrimi i vetëm në faqen e internetit të kompanisë është e mjaftueshme për të kuptuar se sa të përkushtuar janë biznesi i tyre. Projekti përmban vetëm disa faqe, ndërsa sasia e informacionit që ata përfshijnë është me të vërtetë spektakolare. Duke shfletuar pjesët kryesore të faqes në internet, do të zbuloni qëllimet e pronarëve të biznesit, shërbimet që ata ofrojnë, veçoritë e veçanta të Programit të tyre unik të tregtisë, si dhe historinë e tyre. Nëse ka ndonjë gjë që do të dëshironit të pastroni, mund të arrini tek seksioni FAQ, llogaritë në rrjetin social ose të kontaktoni pronarët e faqes së internetit përmes formularit të integruar në internet.

Dizajni dhe skema e ngjyrave të internetit janë gjithashtu mbresëlënëse dhe tërheqëse. Kombinim harmonik i ngjyrave të lehta gri dhe të bardha me foto të ndritshme të produkteve që qëndrojnë në sfond. Kjo krijon përshtypje të këndshme që inkurajon për shfletim të mëtejshëm të faqes në internet.

Vija e poshtme

Webflow është një platformë e mirë për ndërtimin e uebit, i cili funksionon shumë ekskluzivisht për dizajnerët dhe agjensitë profesionale të internetit që punojnë në zhvillimin e projekteve të klientëve të bëra me porosi dhe në disa raste mund të jetë një zëvendësues më i mirë në një CMS të famshme të WordPress. Ndërtuesi i faqes në internet i bën përshtypje edhe dizajnerët me përvojë në internet me gamën e tij të gjerë të mjeteve të personalizimit, mundësinë e integrimit të efekteve lëvizëse paralele, animacioneve me shumë hapa dhe veçorive të tjera që nuk janë të disponueshme në ndërtuesit e thjeshtë të faqeve të internetit. si Adobe Muse.

Uebfaqet e shqyrtuara më lart janë prova kryesore e faktit se ndërtimi i një uebsajti tërheqës dhe funksional me Webflow është i përshtatshëm dhe tërheqës. Sidoqoftë, në duke e krahasuar me Squarespace, për shembull, duhet përpjekje, njohuri, ekspertizë dhe kohë për të arritur rezultatin e kërkuar. Uebfaqet e lançuara me platformën kanë dizajne mahnitëse, performancë superiore dhe elemente të shumta që i bëjnë ata të dalin nga turma. Mos kini frikë të eksperimentoni me mjetet dhe opsionet e dizajnit në internet që sistemi ka në magazinë për të marrë projektin që prisni.

Krijoni një Uebfaqe FALAS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me