WordPressin optimointi SEO: lle heti laatikosta

Oletuksena WordPressiä ei ole optimoitu täysin SEO: ta varten. Opi optimoimaan WordPressin uusi asennus hakukoneille yksinkertaisilla parannuksilla ja lisäosilla.


WordPress-optimointi SEO: lle

Joten olet juuri asentanut uuden kopion WordPressistä ja olet valmis aloittamaan sivustosi rakentamisen. Mutta ei niin nopeasti – ennen aloittamista on tärkeää ensin varmistaa, että WordPress-sivustosi on optimoitu SEO: ta varten. Miksi? Juuri asennettuna heti laatikosta WordPressiä ei valitettavasti ole määritetty niin, että sivustosi on paras mahdollisuus näkyä hakukoneissa. Ennen kuin aloitat sisällön lisäämistä uuteen WordPress-sivustoosi, määritä sivustosi menestymiseen tekemällä tässä oppaassa kuvatut päivitykset.

Välittömät päivitykset, joita voit tehdä WordPress-asetuksissa

Äskettäin asennettu WordPress itse tarvitsee säätämistä. Ensimmäinen askel on pysyvät linkit:

Muuta oletus pysyvän linkin rakennetta

Vaihe yksi on säätää pysyvän linkin rakennetta. Sanailla, jotka hakukoneet lukevat URL-osoitteessasi, on merkitystä sijoituksellesi haussa, joten on tärkeää, että tämä määritetään optimaalisesti. Voit muokata tätä siirtymällä osoitteeseen asetukset > permalinks. Suosittelemme valittua ”Post Name”, jotta hakukoneet voivat lukea jokaisen viestin otsikossa olevan sanan. Vihje: Kun olet julkaisemassa viestiä tai sivua, voit muokata pysyvää linkkiä manuaalisesti vielä optimoidaksesi sitä.

Viestin nimen pysyvän linkin asetusten muuttaminen

WWW- tai muun kuin WWW-osoitteen valitseminen

Sinun on määritettävä, haluatko sivustosi näkyvän nimellä “htpp: //www.yoursite.com” vai yksinkertaisesti “http://yoursite.com”. Kumpi tahansa on hieno, mutta sinun pitäisi valita versio ja muista kiinni siitä. Säädä tämä siirtymällä kohtaan asetukset > yleinen ja varmista, että haluamasi menetelmä on valittu. Muista myös mukauttaa säätääksesi kertoa Googlelle, minkä version valitset Google Search Consolessa.

Www-osoitteen lisääminen sivuston osoitteeseen

Poista kommenttien lähetys käytöstä

Vaikka avainsanojen tiheys ei ole niin tärkeä kuin koskaan, avainsanojen tiheys vaikuttaa silti siihen, onko sivustosi haussa. Kommentit voivat todella vääristää avainsanasi tiheyttä, joten on tärkeää poistaa ne käytöstä. Siirry kohtaan asetukset > keskustelu ja poista valinta “sallia ihmisten kommenttien kirjoittaminen uusille artikkeleille”. Huomaa, että kommenttien lähettäminen voi olla hyödyllistä sivustolle ja luoda käyttäjien sitoutumista. Joten ajattele kahdesti ennen kuin teet tämän. Voit myös seurata vain spammy-vastauksia koskevia kommenttejasi ennen niiden hyväksymistä.

Poista kommenttien lähettäminen käytöstä

Laajennusten asentaminen

Nyt kun olet tarkistanut kaikki WordPressin oletusasetukset, seuraava askel on asentaa SEO-laajennuksia, jotta voit edelleen optimoida sivustossasi mahdollisesti olevaa uutta (ja olemassa olevaa) sisältöä. On olemassa useita upeita WordPress SEO -laajennuksia. Kumpi valita, on todella henkilökohtainen mieltymys. Nämä laajennukset tekevät pääasiassa samaa asiaa ja auttavat optimoimaan sellaisia ​​asioita kuin kuvaustunnisteet, sivustokartan luominen, kanonisointi jne. Lisäosien valintaprosessin yksinkertaistamiseksi olemme pyöristäneet alla olevat suosituimmat laajennukset..

Hiiva SEO

Hiiva SEO on yksi suosituimmista SEO-laajennuksista, koska se tarjoaa lukuisia ominaisuuksia ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän. Joitakin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat sisällönkuvauskenttien määritykset, XML-sivukartat, kanoniset tunnistekokoonpanot, robots.txt-muokkaus, .htaaccess-muokkaus ja leivänrumpu. Se tarjoaa myös reaaliaikaisia ​​hälytyksiä, kun olet kirjautunut sisään WordPressiin, jos se havaitsee ongelman sivulla.

Yoast SEO -määritys

Kaikki yhdessä SEO-paketti

Kaikki yhdessä SEO-paketti on yksi suosikki SEO-laajennustamme, joka on ollut WordPress-yhteisössä jo jonkin aikaa tunnettu. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat sisällönkuvauskenttien määrittely, XML-sivukartta-asetukset, Google Analytics -tuki, kanoniset URL-osoitteet, automaattinen sisällönkuvauskentän luominen ja sisällönkuvauskentän muotoilu.

SEO Ultimate

SEO Ultimate tarjoaa monia ominaisuuksia niiden lisäksi, joita tavallinen SEO-laajennus tarjoaa. Joitakin tärkeimpiä ominaisuuksia ovat sisällönkuvauskenttien kokoonpano, kanonisointi, pysyvien linkkien säätäjät, robots.txt-editori, monipuolisten katkelmien luojat, autorikaupan korostus, 404-näyttö, avoin kuvaajaintegraattori ja syvä sisäinen linkitysautomaatti.

W3-välimuisti

W3-välimuisti on välimuistilaajennus, joka auttaa optimoimaan WordPress-verkkosivustosi suorituskyvyn. Se pakkaa ja pienentää sivustosi tiedostoja lisätäksesi sivunopeutta, mikä on tärkeätä seolle.

Sekalaiset laajennukset

Siellä on myös useita muita laajennuksia, jotka jätimme mainitsematta. Ne voivat tehdä monimutkaisempia toimintoja, kuten 404: n tunnistaminen, rikkoutuneiden hyperlinkkien löytäminen sivustolta ja useita muita tehtäviä. Kun sivustosi on valmis ja käynnissä, saattaa olla syytä testata muutama nähdäksesi mikä sopii sinulle parhaiten.

Lisäkeskustelu

Mitä muuta sinun mielestäsi on tärkeää määrittää laatikosta? Onko sinulla suosikkeja, joita ei lueteltu täällä? Kerro meille alla olevassa kommentissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map