Seuraavan Web-isäntäsi sijainnin valitseminen

Miksi verkkoisäntäsi tietokeskuksen sijainti on tärkeä ja kuinka löytää palvelimen sijaintiin perustuva web-hosting paremman verkkosivuston suorituskyvyn saavuttamiseksi.


web-hosting-palvelimen sijainti

Useimmat ihmiset ajattelevat taivaassa kelluvaa jättiläistä pilviä, kun he kuvittelevat, mihin verkkosivustoon tallennetaan, mutta verkkosivustosi sijaitsee tosiasiallisesti fyysisessä paikassa. Web-palveluntarjoaja tallentaa verkkosivustosi palvelimelle, joka istuu datakeskuksessa. Missä tahansa tämä tietokeskus sijaitsee maantieteellisesti, myös verkkosivustosi sijaitsee siellä.

Katso InMotion Hosting -keskukseenKatso InMotion Hosting-tietokeskukseen Los Angelesista, Kaliforniasta, johon verkkosivustot fyysisesti tallennetaan.

Tässä artikkelissa keskustellaan siitä, miksi datakeskuksen sijainti on tärkeä, kuinka etäisyys voi vaikuttaa verkkosivustosi nopeuteen ja mikä web-palveluntarjoaja on paras maantieteelliseen sijaintiisi.

Miksi minun pitäisi välittää missä verkkosivustoni on tallennettu?

Sivustosi paikannus on tärkeä tekijä web hosting as lyhyemmät matkat edistää nopeammat nopeudet. Vaikka tekijöitä on useita, tietokeskuksen maantieteellinen sijainti on yksi merkittävimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat siihen, kuinka nopeasti verkkosivustosi siirretään vierailijan tietokoneelle. Kun vierailijat sijaitsevat maantieteellisesti lähempänä hosting-yrityksen tietokeskusta, verkkosivustosi latautuu nopeammin. Kun ne sijaitsevat kauempana siitä, verkkosivustosi on kuljettava pidemmälle Internetin yli, mikä vaatii enemmän “humalaa” verkkojen välillä, mikä aiheuttaa sivuston lataamisen hitaammin. Oletetaan esimerkiksi, että verkkosivustosi isännöi New Yorkissa. New Yorkin vierailija voi ladata verkkosivustosi nopeammin kuin Kalifornian vierailija, yksinkertaisesti johtuen siitä, että he ovat lähellä datakeskusta.

Kuinka etäisyys vaikuttaa nopeuteen??

Verkkosivustosi siirretään verkkopalvelimelta vierailijan tietokoneelle yhdistyneiden verkkojen kautta, joita kutsumme yhdessä Internetiksi. Ensimmäinen verkko, jonka verkkosivustosi on läpäistävä, on verkkosivustosi oma datakeskusverkko. Sen jälkeen verkkosivustosi reititetään ja siirretään tehokkaimmalla Internet-verkon reitillä päästäkseen vierailijan henkilökohtaiseen verkkoon ja lopuksi vierailijan henkilökohtaiseen tietokoneeseen..

Vaikka useimmat verkot käyttävät valokuitukaapelointia, joka voi siirtää tietoa valon nopeudella (noin 186 282 mailia / sekunti tyhjiössä), on monia etäisyyteen liittyviä tekijöitä, jotka merkittävästi heikentävät tätä nopeutta. Kuitulla itsessään on taitekerroin, ja kaikki kaapelin karkeat / epäsäännölliset pinnat voivat aiheuttaa valon sirontaa, mikä kaikki luonnollisesti vähentää nopeutta, etenkin pitkillä etäisyyksillä. Mutta silti, se matkustaa melko nopeasti! On yleinen sääntö, että jokaisella 1000 kaapelikilometrillä viive on 10 millisekuntia. Ei iso juttu. Suurin kysymys on toistimien ja reitittimien nopeus sekä kaikkien eri verkkojen komponenttien nopeus, jonka tiedon on läpäistävä. Tässä tapahtuu todellinen pullonkaula ja miksi etäisyys voi vaikuttaa merkittävästi nopeuteen.

Pikahuomautus: Tietokeskuksen sijaintiin liittyvät suorituskykyvaikutukset havaitaan merkittävimmin isommissa tiedostoissa, kuten mediassa (kuvat, elokuvat jne.).

Valitse kohdeyleisöllesi lähellä oleva tietokeskus

Vaikka monet ihmiset eivät ajattele tätä tähän aikaan, sijainti on tärkeä tekijä valittaessa verkkoisäntää. Valitse yksi, jonka tietokeskus on lähellä kohdeyleisöäsi riippumatta siitä, missä olet yrityksen omistajana.

Tunnettujen verkkoisäntäkoneiden tietokeskuksien maantieteellinen sijainti

Kuten yllä olevasta kuvasta voidaan nähdä, jokaisella näistä verkkoisäntäkoneista on eri paikoissa sijaitsevat datakeskukset ja ne ovat nopeimpia tällä alueella. Esimerkiksi InMotion Hosting on kannattava valinta, jos vierailijasi ovat keskittyneet Etelä-Kaliforniaan tai itärannikolle lähellä Virginiaa. Bluehost on kannattava valinta vieraille, jotka sijaitsevat Utahissa ja sen ympäristössä, missä HostGator on paras Texasin lähellä oleville. Huomaa, että A2-hosting on kannattava valinta Michiganin alueella sijaitseville vierailijoille. Lisätietoja web-isäntävalinnasta saat luettelomme parhaista web-hosting-yrityksistä.

Nopea vinkki: Huomaa, että isäntäyrityksen ilmoittama pääkonttorikaupunki ei aina sijaitse samassa kaupungissa kuin heidän datakeskus. Esimerkiksi monet yhdysvaltalaiset isännät ylläpitävät tietokeskuksia myös Euroopassa ja Aasiassa. Varmista, että todellinen tietokeskus sijaitsee lähellä kohdeyleisöäsi riippumatta siitä, missä web-hosting-yrityksen pääkonttori sijaitsee.

Jotkut yritykset tarjoavat myös sisällönjakeluverkon (CDN), järjestelmän, joka välimuistaa verkkosivustosi useille palvelimille ympäri maailmaa. Kunkin kävijän tehokkainta palvelinta (ts. Lähintä palvelinta) käytetään verkkosivustosi sisällön vetämiseen. Voit lukea lisää CDN-levyistä täältä.

Sijainti ei ole kaikkea

Meidän on huomattava, että sijainti ei selvästikään ole kaikkea, kun kyse on verkkosivustosi nopeudesta. On myös monia muita tekijöitä, jotka vaikuttavat myös verkkosivustosi palvelemisen nopeuteen:

 • Palvelimen tekniset tiedot (kuten RAM-muistin määrä ja suorittimen prosessoriteho)
 • Web-hosting-tyyppi & suunnitelma (kuten jaettu, VPS ja erillinen)
 • Aseman nopeus palvelimella (monet isännät tarjoavat nyt SSD-asemia)
 • Varsinainen verkkosivustosi & miten se on koodattu
 • Median määrä sivustossasi
 • Tietokannan terveys
 • Pakkaus (tai sen puuttuminen)
 • Välimuisti käytetään, jos sellaista on
 • Käytetty sisällönjakeluverkko (CDN), jos sellaista on

Pikahuomautus: Tietokeskuksen valitseminen on vain yksi askel verkkosivustosi nopeuttamisessa; on monia muita tekijöitä, jotka vaikuttavat lastausaikaan.

johtopäätös

Tietokeskukset ovat erittäin tärkeä linkki verkkosivustojen palveluketjussa, ja huonosti sijaitseva voi vaikuttaa merkittävästi verkkosivustosi nopeuteen ja asiakkaiden säilyttämiseen. Valitse web-hosting-yritys, joka käyttää korkealaatuista datakeskusta, joka sijaitsee lähinnä asiakkaitasi. Tietokeskuksen sijainti ei kuitenkaan ole kaikkea muuta. Muista tutustua artikkeliin hitaan verkkosivuston korjaamisesta.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map