Onko SEO-hosting omistettujen IP-osoitteiden kanssa parempi SEO?

Saako omistettu IP-osoite parantamaan sivustosi sijoitusta hakukoneissa & Pitäisikö minun käyttää SEO-hosting-palvelua? Opi totuudet & myyttejä Google-hakukoneiden ylläpidosta.


SEO-hosting ja omistetut IP-osoitteet

Hakukoneoptimoinnin (SEO) tarkoituksena on näyttää paras puoli Googlelle. Hakukoneiden huijaaminen on pahin tapa ja vahingoittaa sivustosi mainetta. Keskittyminen kaikkien oikeiden signaalien lähettämiseen hakuun on paras tapa rakentaa hyvä SEO-mainetta.

SEO-yhteisössä on pitkään ollut myytti siitä, että jokaiselle omistamallesi sivustolle tarvitaan erillinen IP-osoite, ja on aika korjata, että.

Dedikoidut IP-osoitteet eroavat jaetun isäntä-IP-osoitteista siinä suhteessa, että ensimmäinen on vakio, kun taas toinen muuttuu ajan myötä.

Jotkut hakukoneoptimoijat ovat jo kauan jatkaneet ajatusta, että Google alentaa jaetussa hosting-ympäristössä olevia sivustoja. Oletuksena oli, että jaettu hosting oli yleistä SEO ”roskapostittajien” keskuudessa, joka rekisteröi useita ylätason verkkotunnuksen variantteja ja isännöi samaa sisältöä jokaisessa niistä, jotta ne näkyisivät näkyvämmin hakukoneiden tulossivuilla (SERP).

Nämä häikäilemättömien sivustojen omistajat olivat huolestuneita siitä, että hakukoneiden algoritmit rankaisivat heitä siitä, että he isännöivät niin monia sivustoja jaetussa isäntässä, jolla on sama sisältö, mutta eri verkkotunnukset, joten he etsivät kullekin sivustolle omistettuja IP-osoitteita. Toivo oli eristää jokainen sivusto aliarvioinnista ja huijata Google ajattelemaan, että ne ovat erillisten omistajien omistuksessa ja että ne ovat täysin riippumattomia.

Kuitenkin Googlen työntekijät, jotka ovat perehtyneet sen sijoitusalgoritmiin, ovat jo vuonna 2003 todenneet, että Google ei ole parantanut sivustoja, jotka käyttävät jaettua hosting-palvelua jaettujen IP-osoitteiden kanssa. Ollenkaan.

Craig Silverstein, joka vuonna 2003 oli Googlen teknologiajohtaja, vastasi tähän kysymykseen Slashdot-haastattelussa sanomalla:

”Google käsittelee käytännössä ylläpidettyjä verkkotunnuksia ja niiden linkkejä samalla tavalla kuin yksilöllisissä IP-osoitteissa olevia verkkotunnuksia. Jos Internet-palveluntarjoajasi käyttää virtuaalimajoitusta oikein, et koskaan näe eroa näiden kahden tapauksen välillä. Me näemme joka kuukausi pieni prosenttiosuus Internet-palveluntarjoajia, jotka määrittävät väärin heidän virtuaalisen isäntänsä, mikä saattaa johtua tästä jatkuvasta väärinkäsityksestä – kiitos, että annoit minulle mahdollisuuden hajottaa myytti! ”

Vuonna 2006 se oli vahvisti Googlen työntekijä Matt Cutts. Kaikille, jotka eivät tunne Matt Cuttsia, hän kirjoitti ensimmäisen version SafeSearchistä, joka on Googlen perhesuodatin, ja hän on ollut tekemisissä Googlen haun laadun ja web-roskapostin kanssa usean viime vuoden ajan..

Tarvitsetko lisää todisteita? Googlen Verkkovastaavan ohjeet Älä mainitse mitään omistetun IP-osoitteen käyttämistä PageRank-pisteytysten parantamiseksi.

Entä sivuston nopeus? Eikö oma IP-osoite ole nopeampi kuin jaetun isännöinnin tilanne? Totuus on, että vaikka sivuston nopeus vaikuttaa SERP-sijoituksiin, omistetut IP-osoitteet eivät tarkoita parannettua sivuston nopeutta. Nopeusosa tulee isännän laitteisto- ja verkkoominaisuuksista. IP-osoite on vain ”puhelinnumero”. Ja kuten matkapuhelinasiakkaat tietävät, vain puhelinnumeron vaihtaminen ei takaa parempaa puhelun laatua.

Joten, siellä sinulla on se. Sen lisäksi, että omistetun IP-osoitteen käyttö vähentää riskiä siitä, että sivustosi merkitään riskialttiiksi, koska muut käyttävät jaettua isäntä käyttäjiä huonosti, käyttämättä jättämistä SEO: lla ei ole SEO-etuna, koska sillä on yksinomaan oma IP-osoite.

Kuitenkin…

Jaettu hosting on hieno useimmille verkkosivustoille, kun ne alkavat. Ajan myötä saatat kohdata joitain muita ongelmia, jos kiinni jaetussa isännöinnissä, koska kuten edellä mainittiin, sinulla on sama IP-osoite kaikkien muiden palvelimella ylläpidettyjen sivustojen kanssa. IP-osoitteesi “huonojen naapureiden” käyttäytyminen voi vaikuttaa hakukoneoptimointiin.

Omistettu vs. jaettu hosting

On olemassa kaksi pääaluetta, joilla jaettu hosting voi päästää sinut alas:

  • Saatat huomata, että sivustosi on hidas. Näin tapahtuu, koska samassa palvelimessa on satoja sivustoja, ja yksi sivusto voi lisätä resursseja ja aiheuttaa muiden hidastaa. Tämä on kuitenkin epätodennäköistä, koska useimmat verkkoisäntäkoneet ottavat käyttöön vastatoimenpiteet tällaista skenaariota varten.
  • Sivustollasi on sama Internet Protocol (IP) -osoite kuin näillä muilla sivustoilla, mikä saattaa aiheuttaa sinulle päänsärkyä, mukaan lukien harvinainen, mutta mahdollinen SEO-alajärjestys, jos joku kyseisellä palvelimella toimii huonosti. Useimmat verkkoisäntälaitteet liputtavat käyttäjiä, jotka käyttäytyvät huonosti ja jotka todennäköisesti poistavat isäntätilinsa ennen kuin se vaikuttaa muihin palvelimen asiakkaisiin.

Tosiasiassa on siisti temppu, jonka avulla voit selvittää, olitko “huonossa naapurustossa” jaetulla palvelimella: Käytä käänteistä IP-hakupalvelua selvittääksesi, ketkä muut ovat isännöidä jaetussa palvelimessa. Siellä on useat mutta http://www.yougetsignal.com/tools/web-sites-on-web-server/ on kätevä. Jos nämä sivustot näyttävät sinulta luonnos, sivustosi näyttää luonnosteltuna hakukoneilta, koska IP-osoitteesi on sama kuin heidän IP-osoitteesi.

Lisäksi ainakin niille sivustoille, jotka luottavat verkkokauppaan turvallisiin liiketoimiin, oma IP-osoite on joka tapauksessa normi. Useimmat hosting-yritykset vaativat sitä, kun otat SSL-varmenteen käyttöön suojattujen tapahtumien käsittelemiseksi.

Dedicated IP-osoitteet auttavat myös matkapuhelinasiakkaitasi, joille sinun on annettava salasana kirjautumiseksi sivustoosi. Tämä johtuu siitä, että Starbucksin tai kirjaston asiakkaat käyttävät todennäköisesti julkista WiFi-yhteyttä, joka välittää salasanat selkeästi. Ota SSL käyttöön osoitetussa IP-osoitteessa kaikilla sivustoilla, jotka vaativat salasanan kirjautumiseen, jotta asiakkaiden salasanat voidaan suojata paremmin.

Ratkaisu

Välttääksesi joutumista huonoon väkijoukkoon ja palvellaksesi paremmin asiakkaitasi, on parasta antaa sivustollesi oma IP-osoite. Useimmissa tapauksissa omistetun IP-osoitteen käyttäminen ei kuitenkaan vaikuta sijoituksiin.

Dedikoitujen IP-osoitteiden hankkiminen verkkoisäntältäsi

Useimmat hosting-yritykset tarjoavat omistettuja IP-osoitteita osana isännöintisuunnitelmiaan. Joskus saat yhden ilmaisen erillisen IP-paketin, joka sisältyy isännöintisuunnitelmaan. Toisinaan isäntäsi tarjoaa kaksi ilmaista. On harvinaista, että sinulle tarjotaan enemmän maksamatta. Kysy nykyiseltä verkkoisäntältäsi, kuinka voit saada heiltä erillisen IP-osoitteen. Jos he eivät salli sitä, voit vaihtaa isäntäsi sellaiseen, joka toimii, kuten InMotion Hosting. HostGator tarjoaa myös 1 ilmaisen erillisen IP: n liiketoiminnan isännöintisuunnitelmassaan. Lisäksi HostGatorilla on sisaryhtiö SEOHosting.com, joka tunnetaan siitä, että se antaa verkkovastaaville isännöidä kymmeniä sivustoja yksilöllisissä IP-osoitteissa (enintään 125 erillistä IP: tä yhdessä jaetussa tilissä).

johtopäätös

Joten minun pitäisi sitten todella saada oma IP-osoite? Sinun ei tarvitse, mutta sinun pitäisi. Tiedämme, että se on hämmentävää! Jaettu IP-osoite ei aiheuta verkkosivustosi menemistä ylös tai alas Googlessa. Joten teoriassa sivustosi tulisi sijoittua täsmälleen samalle jaetulle tai erilliselle IP-osoitteelle. Jos joku muu samalla palvelimella käyttäytyy todella huonosti ja joutuu mustalle listalle, saman IP-osoitteen jakaminen voi myös aiheuttaa ongelmia, minkä vuoksi oma IP-osoite on suositeltava..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map