Kuinka tehdä YouTube-videoistasi SEO-ystävällisiä

Opi kuinka luokitella Youtube-videosi Googlen ensimmäisellä sivulla & tee niistä SEO-ystävällisiä näiden 4 Youtube-SEO-vinkin avulla.


YouTube-videoiden sijoitus

Vaikka Googlen huipputulosten saavuttaminen on yhtä tärkeää kuin koskaan yrityksille, on olemassa toinen hakukone, jota sinun tulisi harkita panostamalla ponnisteluillesi ja resursseillesi – sellaiseen, joka on tällä hetkellä verkkosivun ykkönen (ja joka myös tapahtuu Googlen omistuksessa… ).

YouTube on iso, iso yritys. Sinun läsnäolollasi tämän valtavasti kasvavan yhteydenpidossa on nyt kriittinen rooli yrityksesi tai brändisi asemassa asemassa Internetin viranomaisena. Ja yrityksesi alueesta tai kapeasta riippuen korkea YouTube-sijoitus voi olla jopa elintärkeämpi kuin luonnolliset haut Googlen kautta.

YouTube on toiseksi suurin hakukone, mutta alle 10% yhdysvaltalaisista pienyritysten omistajista käyttää sitä markkinoimaan tuotteitaan.

Napsauta Tweet

Olemme jo puhuneet siitä, kuinka videon upottaminen kotisivullesi voi tuoda valtavia positiivisia tuloksia verkkosivustollesi. Vaikka toisinaan tämä saattaa olla tarpeeksi online-läsnäolollesi, omistettu videosisältövirta voi vain tukea yritystäsi entisestään tai olla jopa täysin kestävä yritys sinänsä! Jos video on tärkeä lähtökohta viestinnälle yleisösi kanssa, kunnolla ylläpidetyn YouTube-kanavan tulisi olla etusijalla.

Tarkastellaan nyt joitain parhaimmista tavoista optimoida YouTube-videoitasi niin, että niiden varmasti ilmestyy osuvien hakujen yläreunaan ja saavutetaan suurin mahdollinen katsojamäärä.

YouTube SEO SEO: n neljä avainaluetta

Jos tunnet SEO: n yleiset käsitteet, sinulla on jo vankka perusta siihen, kuinka asiat toimivat videosisällön kanssa. YouTube pelaa kuitenkin hieman erilaisella sääntökirjalla, ja se vaatii siten erityistä keskittymistä, jotta alusta voisi toimia parhaiten sinun eduksesi.

Ensinnäkin korkean tason videon ennakkoedellytys on – kuten kuka tahansa bloggaaminen tuntee – luottamus sisällön laatu. Ei voida kiertää sitä tosiasiaa, että voidaksesi päästä hakukoneiden huipulle, sisältösi on oltava erinomaista – tai tarkemmin sanoen tyydyttävä sen mukaan, mitä ihmiset etsivät. Tämä puolestaan ​​johtaa videosi onnistuneen SEO: n lopulliseen tekijään: näkymät. Mitä suurempi näkymämäärä, sitä paremmat mahdollisuudet sen leviämiseen kuten palo (tai virus).

Mutta se on melkein itsestään selvää. Suuri sisältö ja miljoonat näkymät ovat lopullinen tavoite; Vaikka nämä ovat asioita, joihin sinun pitäisi pyrkiä, korkealaatuisen sisällön tuottaminen on itsestään selvää ja tämän artikkelin ulkopuolella. Oletetaan, että videosi vastaavat jo yleisösi toiveita ja tarjoavat hyödyllistä, mielenkiintoista tai humoristista sisältöä, jota ei löydy muualta. Joten nyt kuinka varmistat, että tämä hieno sisältö todella näkyy?

YouTube-videot saavuttavat yleensä korkeat hakutulokset SEO: n neljän avaintekijän vaikutuksesta. Ne ovat jossain tärkeysjärjestyksessä:

  1. Avainsanan osuvuus
  2. Yleisön pidättäminen
  3. Yleisön vuorovaikutus
  4. Napsautussuhdetulokset-Rate

Keskustelemme kuinka optimoida nämä, jotta voit soveltaa niitä omiin YouTube-videoihisi!

1. Avainsanojen kohdistaminen

Varmin tapa, jolla ihmiset etsivät videosi, on se, jos se liittyy tiettyihin sanoihin, joita he käyttävät videon löytämiseen.

Videon aiheen perusteella sinulla pitäisi todennäköisesti olla käsitys tietyistä avainsanoista, jotka parhaiten soveltuvat hakuihin. Helpoin tapa rajata nämä sanat alas omaan kohde-avainsana on antaa YouTube ehdottaa sitä sinulle.

Avaa uusi ikkuna YouTubessa ja ala kirjoittaa sana tai ilmaus hakukenttään. Heti näet luettelon potentiaalisista sanoista, jotka YouTube tarjoaa lauseen täydentämiseksi, perustuen ihmisten suosituimpiin hakuihin. Jos jokin näistä sanoista liittyy videosi sisältöön, sisällytetään todennäköisyys siihen, koska avainsanasi auttaa merkittävästi hakutuloksissa.

Etsi YouTube-avainsanojaKertoimet ovat hyviä, että aloittelijoille suunnattu verkkosuunnittelun opas houkuttelee suuren yleisön.

Tämän varmistamiseksi on viisasta suorittaa suosittu hakijatyömenetelmä hakukoneoptimoinnissa: tarkistaa kilpailusi. Selvittäminen, mitä muut tuotemerkkisi tekijät tekevät menestyksekkäästi, on erinomainen (ja ilmainen) tapa mitata avainsanojen tehokkuutta.

Löydä suosittu YouTube-kanava kapeallasi. Napsauta heidän Videot -välilehti ja suodata sitten ne suosituin. Saat jo käsityksen tietyistä avainsanoista, jotka ovat eniten kysyttyjä tämän aihealueen perusteella. Mene eteenpäin ja napsauta yhtä näistä videoista ja katso sitten, kuinka kyseistä avainsanaa käytetään koko videon sivulla.

Lajittele Youtube-kanavan suosituimman mukaanEtsi suosittu kanava kapeallasi ja lajittele videot “Suosituimmat” -tyypin mukaan saadaksesi käsitys hyvistä avainsanoista.

Yllä olevassa esimerkissä olen löytänyt suositun kanavan, joka on omistettu WordPressille (joka on sinänsä kohdistettu avainsana), jossa viidestä suosituimmasta videostaan ​​neljä niistä koskee joko alatunnisteen tekijänoikeuksien muokkaamista tai SSL-varmenteen lisäämistä sivustoon. Tarkastelemalla luettelon ensimmäistä videota näemme, että otsikossa ja kuvauksessa käytetään useita toistettuja sanoja.

Käytä avainsanoja otsikossa ja kuvauksessaUseita avainsanoja toistetaan tarkoituksella tai vaihdellaan toisiinsa.

Irtisanominen ei ole sattumaa, samoin kuin ”muutoksen” ja ”muokkaamisen” vaihtaminen. Videon luoja lienee todennut, että molemmat termit olivat arvoltaan yhtä suuret hauissa ja sisällyttivät molemmat termit videon osumaprosentin maksimoimiseksi.

Toinen suorittama testi auttaa estämään videosi nielemistä tungosta muiden saman aiheen videoiden meren yli. Voit lyödä vetoa, että useimmilla muilla on sama ajatus räätälöidä sisältöä vastaamaan näitä suosituimpia avainsanoja, mikä vaikeuttaa kenenkään erottautumista pakkauksesta – varsinkin kun kilpailet vakiintuneiden kanavien kanssa tuhansien tilaajien kanssa. Parasta on kohdistaa, jotta pystyt erottamaan itsesi heikon kilpailun avainsanat.

Avaa uusi YouTube-hakukenttä uudelleen ja kirjoita yksi valitsemasi avainsanailmauksista. Katso kuinka monta tulosta lause palauttaa.

YouTube-avainsanallasi palautettujen tulosten lukumääräTämä avainsanailmaus tuottaa noin 10 000 tulosta.

Yllä oleva lause tuottaa noin 10 000 tulosta – melko kova kilpailu tällaisesta aiheesta. Entä jos kavensimme aihetta entisestään ja pyrimme täsmällisemmälle kapealle?

Hae pienempi määrä tuloksiaYritä aloittaa vähemmän kilpailulla etsimällä vähemmän tuloksia.

Määrittämällä suosittu Genesis-teema WordPressissä, olemme vähentäneet hakutuloksia lähes 90 prosentilla. On paljon paremmat mahdollisuudet, että jos räätälöisit tähän erittäin keskittyvään aiheeseen liittyvän videon, sinut näkyy korkeammalla tämän vähemmän kilpailukykyisen kentän hakutuloksissa. Huomaa myös ensimmäisen tuloksen fiksu otsikko: ”Genesis / WordPress” auttaa pitämään videon erikoistuneena samalla, kun se osuu suosituimpiin avainsanoihin..

Älä unohda Googlea

Miksi lopettaa YouTube-hakujen optimointi, kun voit kohdistaa myös aina tärkeisiin Google-hakuihin? Sisällön luonteesta riippuen Google näyttää luettelon hakutulosten ensimmäisellä sivulla olevista videoista, jotka täyttävät tietyt kriteerit. Nämä tulokset on varattu vain videon avainsanat; ensisijaisesti ne sisältävät sisältöä, jota kulutetaan paremmin visuaalisesti kuin sanojen kautta, kuten: Ohjevideot, arvostelut, oppaat, seminaarit, kunto ja opetusvideot, ja tietenkin kaikkialla kissan video.

Suorita Google-haku kohde-avainsanailmauksellesi. Jos Google tuottaa videotulokset ensimmäisen sivun yläreunaan, olet SEO-tekniikassasi hyvässä kunnossa. Jos nolla videotulosta ei kuitenkaan palauteta, saatat joutua laatimaan uudestaan ​​sanan tai mukauttamaan avainsanailmaasi, kunnes näet videoita pääsemästä Google-porttien läpi.

Google-haku Youtube-avainsanoillesiEtsi Googlelta avainsanailmauksia, jotka tuottavat videon tuloksissa.

Otsikon kuvaus, & Tunnisteet

otsikko YouTube-videostasi on tärkein suoritettava SEO työ. Haluat sen olevan vähintään 5 sanaa pitkä, kohdesanallasi niin lähellä alku mahdollisimman. Ilman ylikuormitusta on myös hyvä sisällyttää joitain muita tutkittuja tärkeitä avainsanoja. Joistakin edellisistä esimerkeistä voit nähdä, että taitavalla strategisella suunnittelulla voit kohdistaa kapealla aiheella, mutta myös osua muihin suosituimpiin sanamuotoihin, joita ihmiset etsivät.

Kuvaus sisältää suurimman osan avainsanan toteutuksesta. Lyhyys voi olla nokkela sielu – paitsi kun kirjoitat YouTube-kuvauksia. Tee niistä kauan. Ainakin 200 sanaa. Yleensä on hyvä käytäntö toistaa otsikko kuvaussi yläosassa, jotta YouTube tarttuu tavoiteavainsanasi uudelleen. Hanki noita vaihtoehtoisia avainsanailmauksia ilmoittamalla videon sisältö tavoilla, jotka hyödyttävät hakuja. Sisällytä linkit muihin videoihisi, jos ne ovat osuvia. Laita verkkosivustosi URL-osoite sinne. Hei, heitä keittiön pesuallas, kun olet siinä.

Tunnisteet pelaavat osaa myös video SEO: ssa. Sinun pitäisi tietysti sisällyttää kohdesanasi ensimmäiseen tunnisteeseen, mutta tämä on tilaisuus löytää avainsanan muunnelmia tai vaihtoehtoja, joita et voinut sopia otsikkoon tai kuvaukseen. Tunnisteiden suurin etu on, että ne auttavat videosi näkymistä Seuraavaksi luettelo liittyvistä videoista, mikä saattaa olla paikka, josta suurin osa kanavista löydetään.

2. Pidä yleisösi huomio

YouTube haluaa ihmisten pysyvän YouTubessa koko päivän. Joten jos sisältösi houkuttelee yleisöä kiinnostamaan pidemmän aikaa, YouTube palkitsee sinulle paljon korkeammat hakutulokset.

Voit nähdä, kuinka hyvin videosi toimivat, etsimällä yleisön pidätysraportti valitsemalla sen analytiikka tilisi valikko.

YouTube-yleisön säilytysraportti

Vaikka yleisön säilyttäminen on merkittävä tekijä videosi SEO, se ei ole aihe, johon vietän paljon aikaa. Kuten edellä todettiin, korkean tason videoiden salainen aineosa on niiden taso laatu– ja se riippuu suuresti suorituksesta.

NOPEA VINKKI: Älä ole huolissasi liikaa käytetystä kamera- tai äänilaitteesta. Jos tarjoat hyödyllistä tai viihdyttävää sisältöä, katsojat voivat helposti sivuuttaa tuotannon arvot. Keskity tärkeisiin asioihin: Vältätkö rampingia ja tuhlaatko aikaa? Aiotko lyödä aihetta otsikon luvatulla tavalla?

Yleisöllä on taipumus pitää kiinni jostakin, jos he tietävät heti lepakosta, mihin he ovat menossa. YouTube-videoiden suosittu lähestymistapa on tehdä heti alussa selkeä yhteenveto siitä, mitä video kattaa. Itse asiassa puhuminen avainsanailmaus Tässä lyhyessä esittelyssä katsojat vakuutetaan olevansa oikeassa paikassa. Lisäksi nyt, kun YouTube voi automaattisesti kirjoittaa videoita, puhuttu avainsanasi tallennetaan vielä yhdelle hakutulosten alueelle.

Yleisön sitoutuminen riippuu myös kyvystäsi Kerro tarina. Ei ole mikään pieni saavutus voittaaksesi jonkun huomiosta asianmukaisilla asennuksilla, intriguilla ja voitolla. Vaikka tarinankerronta-artikkeli koskee lähinnä verkkosivujen suunnittelua, se saattaa auttaa sinua ymmärtämään perusasiat siitä, kuinka katsojat kiinnostuvat alusta loppuun.

3. Kannusta vuorovaikutusta

Käyttäjien vuorovaikutus videoidesi ja kanavasi kanssa painaa voimakkaasti hakukoneiden suorituskykyä.

Tärkein näissä vuorovaikutuksissa on Kommentit ihmiset lähtevät. Jos videossa on paljon kommentteja, YouTube kuvaa todennäköisen sisällön, joka kiinnostaa ihmisten mielenkiintoa, ja nostaa sen siis esiin hakutuloksissa. Paras tapa mainostaa keskustelua on kysyä avoimia kysymyksiä videosi loppupuolella tai jättää tilaa yleisölle mielipiteensä esittämiseen. Katsojien käsky “jättää kommentti alle” tietystä aiheesta on yksinkertainen toimintakehotus, joka antaa upeita tuloksia.

Tilaukset ovat valtavia SEO-vahvistimia – varsinkin jos ne tapahtuvat heti, kun joku katselee videoitasi. Mutta kaikki eivät ajattele osuvansa Tilaa-painikkeeseen – ellei heitä kehoteta. Sinut hämmästyttää kuinka monta lisää tilauksia saat, jos vain kysyä heille. Muista jokaisen videon lopussa katsojille, että jos he nauttivat videosta ja haluavat nähdä lisää, “napsauta tilauspainiketta” pysyäksesi ajan tasalla kanavallasi. Lisäksi voit mennä ylimääräisen mailin ja kehottaa heitä lyömään ”kellokuvaketta”, jotta heille ilmoitetaan heti, kun uusi video on julkaistu, mikä voi lisätä huomattavasti näyttökertojen määrää.

Youtube-tilauskellokuvakePyydä katsojia tilaamaan kanavasi jokaisen videon lopussa.

samalla lailla, tykkää ovat melko selvä osoitus videon suosiosta. Ja aivan kuten tilaukset, pyytäminen heillä on pitkä matka kohti heidät kerätä.

vihdoin, osakkeet ovat merkittävä vaikutus hakukoneiden sijoituksiin. Tyypillisesti ihmiset eivät kuitenkaan jaa sitä ennakoivasti, ellei kyseessä ole video söpöistä eläimistä tai jotain hauskaa. Luotettavan jakamisen lähteen on sen sijaan oltava peräisin sinulta. Profiloitumisesta on välttämätön pyrkimys kanavasi alkuvaiheissa, ja siihen on joukko keksinnöllisiä lähestymistapoja. Verkkofoorumeilla kuten Quora tai niche-yhteisöt ovat loistava resurssi löytää ihmisiä, jotka ovat aktiivisesti nälkäisiä sisältösi suhteen. Löydä videoosi liittyvä kysymys ja vastaa siihen lyhyt johdanto videousi ja sen linkki. Esimerkiksi joku, joka ihmettelee, kuinka muuttaa alatunnistetekstiä WordPress-teemassa – ja kaikki muut, jotka löytävät kyseisen foorumin viestin – on loistava sisäänrakennettu yleisö video-ohjeiden “Kuinka muuttaa alatunnistetekstiä WordPress-teemassa” -videoosi.

Pyydä katsojia pitämään kanavasta, jakamaan ja tilaamaan se jokaisen videon lopussa.

Napsauta Tweet

4. Maksimoi napsautussuhde

YouTube-osaavat robotit seuraavat tarkkaan mitä videoita ihmiset napsauttavat hakutuloksissa. Videosi valinneiden ihmisten prosenttiosuus tunnetaan napsautussuhteena (CTR) – ja mitä suurempi, sitä parempi SEO. Joten mikä pakottaa jonkun napsauttamaan yhtä videota unohtamatta toista?

Enemmän kuin todennäköistä, se on sinun thumbnail kuva. Sen ei pitäisi olla vain esteettisesti miellyttävää, vaan parhaat pienoiskuvat herättävät selvästi videon sisällön. Tämä voidaan suorittaa valitulla näytönohjaimella videon lataamisen yhteydessä – tai vielä parempaa, räätälöity grafiikka, joka on luotu juuri tätä tarkoitusta varten, tyypillisesti päällekkäisellä tekstillä, joka sisältää avainsanasi. Pikkukuvat ovat erinomainen tilaisuus näyttää brändin johdonmukaisuutta; puhuen henkilökohtaisesta kokemuksesta, minulla on taipumus siirtyä kohti kanavia, jotka ovat vakiinnuttaneet oman ilmeensä ja sävynsä, joka puhuu heidän auktoriteetilleen kentällä.

Käytä hyvää YouTube-videon pikkukuvaaOn tärkeää käyttää mukautettua kuvaa videon pikkukuvaan. Mitä videota napsautat yllä olevassa luettelossa?

Lopuksi ryhmittele videosi soittolistoja lisää dramaattisesti näkemyksiäsi. Aloita luokittelemalla videosi kokoelmiin aiheen tai avainsanan perusteella. Jos sinulla on tällä hetkellä vain muutama video, luo vain yksi yleisen teeman soittolista.

Syy, jonka vuoksi teet tämän, on, että saman soittolistan videot toistetaan automaattisesti peräkkäin, kun yksi on valmis. Tämä pitää katsojan kiinteänä sisällölläsi sen sijaan, että antaa sen siirtyä toiselle kanavalle – taktiikka, joka on erityisen hyödyllinen, jos he aluksi kompasivat videosi sattumalta..

johtopäätös

Suorituskykyinen YouTube-kanava alkaa upealla sisällöllä. Sen jälkeen videon SEO salaisuudet voidaan tosiasiallisesti keittää osaksi yksinkertaisia ​​ja käytännöllisiä toimenpiteitä. Johdonmukaisen strategian avulla brändisi valta molemmissa suurimmissa hakukoneissa nousee kokonaan uusille tasoille.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me