Kuinka tehdä WordPress-sivustosi kuormittavaksi nopeasti

Nopein ja yksinkertaisin tapa nopeuttaa WordPress-verkkosivustoasi ja ladata se maksimiin. Opi saamaan WordPress toimimaan nopeammin.


Saa WordPressin toimimaan nopeammin

WordPress on loistava CMS (sisällönhallintajärjestelmä), mutta kuten todennäköisesti tiedät, se voi kärsiä huomattavasta viiveestä. Valitettavasti nopeus on suuri ongelma WordPressissä, eikä edes tuore WordPress-asennus laatikosta ole oikeastaan ​​niin nopea. Tein joitain Pingdomin nopeustesti ja tässä on kuvakaappaus sivun keskimääräisestä latausnopeudesta, jonka sain uuden asennuksen jälkeen:

WordPressin latausaika uuden asennuksen jälkeen

Nyt todella ainoat nopeuteen vaikuttavat tekijät ovat Web-isäntäni, Pingdom-testipalvelimien maantieteellinen sijainti ja uusi WordPress-sivusto. Ohita muut tilastot ja katso vain latausaikaa nyt. Melko tyhjän, aivan uuden WordPress-sivuston lataaminen kesti melkein yhden sekunnin. Sekundi ei ehkä kuulosta kauan, mutta se todella on. Ja tietysti, kun olet asentanut mukautetun teeman ja laajennukset, sekä kaikki sivustosi kuvat, videot ja sisältö, se latautuu vielä hitaammin! Lisäksi useat testit paljastivat vaihtelua latausaikaeroissa, mukaan lukien monet pidemmät latausajat, joiden joidenkin lataaminen kesti lähempänä 2 sekuntia.

Miksi nopeus on niin tärkeä??

Usko tai älä, on edelleen satoja tuhansia amerikkalaisia ​​(ja miljoonia maailmanlaajuisesti), jotka käyttävät Internetiä hitailla yhteyksillä, puhelinverkkoyhteydestä aina vanhaan 2G-puhelinstandardiin saakka. Jopa jotkut 3G- ja 4G-operaattorit kokevat äärimmäisen hidastumisen, kun heidän verkkoaan upotetaan liikennepyyntöihin.

Kaikissa verkkoyrityksissä on erittäin tärkeää käyttää aikaa verkkosivustosi tehokkuuden maksimoimiseksi. Muuten saatat menettää asiakkaita. Vain yksi ylimääräinen sekunti latausajasta tekee kaiken, ja voi maksaa satoja (tai jopa tuhansia) dollareita menetettyjä tuloja.

Nopea tosiseikka: Tutkimukset ovat osoittaneet, että keskimääräisellä verkkosivustolla on vähemmän kuin 2 sekuntia latautua potentiaalisen asiakkaan huomion kiinnittämiseksi.

Hitaat verkkosivustot, joiden lataaminen vie kauemmin, lisäävät huomattavasti mahdollisuutta menettää asiakas ja kyseinen mahdollinen myynti. Lisäksi on hyvin tiedossa, että hitailla verkkosivustoilla on myös kielteisiä vaikutuksia SEO: hon ja niiden sijoitus on yleensä alhaisempi.

Tehdään WordPressistä nopeampaa!

Joten miten teen WordPress-sivustoni latautuvan nopeaan? Kuten olet todennäköisesti lukenut muualta, on olemassa monia teknisiä parannuksia, säätöjä ja asennettavia laajennuksia, joiden kaikkien tavoitteena on saada WordPress toimimaan vähän nopeammin. Asennuksen jälkeen W3-välimuisti, Yksi parhaiten arvioiduista WordPress-välimuistin laajennuksista, huomaat huomattavasti nopeampia nopeuksia:

WordPressin latausaika tuoreen asennuksen jälkeen, kun W3 Total Cache on käytössä

NOPEA VINKKI: WP-raketti on suosituin WordPress-välimuistin laajennus. Se on premium-laajennus, mikä tarkoittaa, että joudut maksamaan siitä, mutta se on sen arvoista. Se on nopeampi, siinä on yksinkertaisempi käyttöliittymä ja sitä on paljon helpompi määrittää.

Kuten yllä olevasta kuvakaappauksesta näet, latausaika väheni merkittävästi … mutta se voisi silti olla parempi! Muutamia asioita voisin mukauttaa, jotta se muuttuisi nopeammaksi. Itse Pingdom kertoo sinulle, mitä muita asioita voit tehdä, vaikka huomasin, että suurin osa näistä vain lisäsi Pingdomin “suoritustaso” -pistemäärää eikä auttanut tosiasiallisesti lisäämään todellista “latausaikaa”..

Latausaika parannetulla Pingdom Performance Grade -pistemäärällä

Kuten yllä näet, Pingdomin suorituskykyluokka parani dramaattisesti heidän ohjeidensa noudattamisen jälkeen, MUTTA se ei todellakaan parantanut todellista latausaikaa riittävästi kutsuakseen sitä parannukseksi.

Nopea huomautus: WordPress-laajennukset auttavat asioita nopeuttamaan, mutta se ei välttämättä ole tarpeeksi nopea.

Vaikka kaikki nämä lisätoimenpiteet Pingdom suosittelivat, se auttoi, valitettavasti ne kaikki vievät paljon aikaa konfigurointiin ja lopulta lopulta olevat olematta merkittävää vauhdin nousua. Voisin silti tehdä kuvan pakkaamisen, vaikka WordPressin uudella asennuksellani ei ollut vielä kuvia. Joten mikä on merkittävämpi nipistys, jotta latausaikaa voidaan kasvattaa dramaattisesti?

Kuinka lisätä nopeutta merkittävästi?

Tärkeä avain WordPressin käynnistämiseksi mahdollisimman nopeasti on oikean isännöintipalveluntarjoajan valitseminen. Siinä on iso ero. Aloittaessaan suurin osa verkkovastaavista yrittää ymmärrettävästi säästää niin paljon rahaa kuin mahdollista. He valitsevat usein halvan jaetun hosting-tilin, joka näyttää olevan hyvä kauppa. Vaikka jaettu hosting-tili saattaa riittää heidän nykyisiin tarpeisiinsa, ongelma on todennäköisesti heidän nykyisessä verkkoisäntässään. Halusin testata tämän teorian ja asentaa tuoreen WordPress-kopion useille erilaisille web-hosting-tileille. Jokaisen testaamisen jälkeen johtava tulos oli vaikuttava:

Uuden WordPress-asennuksen latausaika A2 Hosting -palvelun avulla

Yksinkertaisesti vaihtamalla verkkoisäntää, latausaika nousi dramaattisesti! Tämä on järkevää, koska Web-isäntäsi on verkkosivustosi takana oleva todellinen lihas. Vaikka teknisiä parannuksia ja optimointeja voi tehdä, fyysisellä palvelimella ja datakeskuksella, jossa WordPress-sivustosi isännöi, on merkittävin ero. Jos aiot suhtautua vakavasti verkkosivustosi nopeuteen, sinun on valittava oikea isäntä.

Nopea huomautus: Fyysinen palvelin ja datakeskus, jossa WordPress-sivustosi isännöi, tekee merkittävimmän eron.

A2 Hostingin optimoidun WordPress Turbo -suunnitelman käyttäminen

Nopeimman latausajan saamiseksi käytin A2 Hostingin WordPress Turbo -suunnitelmaa, joka on edelleen jaettu web-hosting, mutta optimoitu WordPressille. Se on loistava valinta WordPressin isännöintiin, koska se on esiasennettu WordPressin kanssa optimaalisesti määritettynä.

Aloita käymällä osoitteessa a2hosting.com/wordpress-hosting ja kirjaudu heidän Turbo-suunnitelmaansa. Jos olet tosissasi nopeudesta, sinulla on mahdollisuus lisätä jopa enemmän virtaa kaksinkertaistamalla prosessorin ytimet ja lisäämällä 1 Gt RAM-muistia, vaikka en ole tehnyt tätä testilleni.

A2-hosting konfiguroitavissa olevat vaihtoehdot

Suorita kassat loppuun ja A2 Hosting asentaa automaattisesti optimoidun WordPress-version tilillesi. Suosittelen uuden kopion asentamista, koska tällä tavalla se optimoidaan täysin oikeilla W3 Total Cache -kokoonpanoilla, vaikka voit aina siirtää nykyisen WordPress-sivustosi yli asentamatta uutta kopiota (joudut vain asentamaan laajennukset) jotka otetaan mukaan ja määritä sitten W3 manuaalisesti). Kuten alla olevasta kuvakaappauksesta voi nähdä, W3 Total Cache -sovelluksen mukana tulee useita muita laajennuksia, kuten EWWW Image Optimizer pakata kuvia.

Kuvakaappaus A2-hosting-sovellukseen esiasennetuista oletuslaajennuksista

W3: n ja EWWW: n lisäksi muut laajennukset eivät edistä nopeutta ja ovat pikemminkin sitä, mitä pidän bloatware-ohjelmistona… Voit poistaa ne tai pitää ne tarpeen mukaan.

Muut suoritettavat tehtävät

Tässä muutamia tarkistettavia asioita!

Käytä PHP 7: tä

Varmista, että verkkoisäntäsi käyttää PHP 7 tai enemmän. Tätä kirjoitettaessa käytin PHP 5.6: ta, joka on nyt hitaampaa edes WordPress ei suosittele. PHP 7 on ollut olemassa jo jonkin aikaa, mutta sitä ei ole vielä otettu käyttöön monilla sivustoilla. Olin hitaampi kuin minun olisi pitänyt hyväksyä se itse. Viime kädessä se on noin 2-3 kertaa nopeampi uudensa ansiosta Zend Engine 3.0. Se pystyy käsittelemään myös 3x niin monta pyyntöä sekunnissa, mikä on suuri suorituskyvyn parannus. Bottom line – varmista, että isäntäsi on PHP 7 käytössä.

Nopea huomautus: Sinun on oltava varovainen nykyisen sivustosi suhteen, koska palvelimen PHP-version päivittäminen voi aiheuttaa ongelmia. Tarkasta sinun teeman ja lisäosien koodaus yhteensopivuutta varten ensimmäinen!

LazyLoad-kuvat

Koska kuvat ovat melko suuria, kannattaa optimoida ne. Kuten edellä mainittiin, EWWW Image Optimizer -laajennus tekee tämän. On myös monia muita. Kuvien optimoinnin lisäksi hyvä käytäntö on laiska ladata ne niin, että ne näkyvät vain, kun ne kuuluvat käyttäjän selaimen näkökulmaan. Jos esimerkiksi kuvan yläpuolella on pitkä sivu, jolla on paljon sisältöä, kuvaa ei ladata, ennen kuin käyttäjä vierittää alas siihen kohtaan sivulla, johon kuva upotettiin. Tämä mekanismi vähentää HTTP-pyyntöjen määrää ja parantaa käyttäjän latausaikaa.

johtopäätös

Voit suorittaa WordPressin latausajan parantamiseksi erilaisia ​​teknisiä tarkistuksia, mutta merkittävin nopeuden lisäys, jonka voit antaa, on käyttää oikeaa web-isäntää. Ennen kuin siirrät nykyisen verkkosivusi uudelle isäntällesi, mene ensin Pingdomin nopeustestaustyökalu ja suorita pikatesti nykyisellä sivustollasi. Tallenna tilastotiedot ja suorita testi sitten uudelleen siirron jälkeen, jotta voit verrata nopeuseroja. Tämän avulla voit mitata uuden nopeutesi parantumista.

Kun optimoit WordPressiä nopeudelle, on aina parasta aloittaa oikealla jalalla. Oikean isännän, kuten A2 Hosting -palvelun WordPress Turbo -suunnitelman, käyttäminen lähtötasona ja optimointi sieltä varmistaa, että WordPress toimii täydellä varauksella!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me