Kuinka tehdä valokuvaussivusto ja välttää virheitä

Opi luomaan pro valokuvaus -sivusto, joka esittelee portfoliosi ja selvitä, mitä virheitä vältetään tekeessä sitä.


Kuinka luoda valokuvaussivusto

Kaikille ammattimaisille valokuvaajille valokuvaussivusto on välttämätöntä esitellä portfoliosi ja rakentaa uutta asiakaskuntaa. Pidä verkkosivustosi parhaana myyntiedustajana, joka työskentelee puolestasi, vaikka nukutkin. Se on loistava tapa houkutella uusia asiakkaita ympäri vuorokauden, mutta jotta voit muuntaa nämä potentiaaliset asiakkaat todellisiksi, valokuvaussivustosi on oltava hyvä.

Vaikuttavan verkkosivun luominen on paljon yksinkertaisempaa kuin luuletkaan. Verkkosivun rakentajat ovat vähentäneet verkkosivuston rakentamiseen tarvittavaa aikaa ja asiantuntemusta. Tässä artikkelissa kerron kuinka voit luoda oman valokuvaussivustosi sekä yleisiä virheitä, jotka sinun on vältettävä.

Voinko itse rakentaa valokuvaussivustoni?

Joo! Kun kaikki uudet verkkosivustojen rakentajat otetaan markkinoille, voit valita useista toteutettavissa olevista vaihtoehdoista, jos päätät tehdä verkkosivustosi itse. Valokuvasivustoa luotaessa suosittelen Wixiä ja viittaan heihin tässä artikkelissa. On olemassa useita muita verkkosivustojen rakentajia, joita voit käyttää, mutta Wix on kiistatta suosituin ympärillä ja se on erittäin käyttäjäystävällinen. Täydellinen web-suunnittelun aloittelija voi helposti selata sitä ja luoda kauniin verkkosivuston, jolla on vain vähän aikaa ja omistautumista.

MIKSI RAKENTAA SINUN? Syitä on useita, mutta tärkein niistä on hinta. Vaikka voit maksaa ammattimaiselle verkkosivujen suunnittelijalle vähintään 2000 dollaria valokuvaussivustosi luomiseen, useimmat verkkosivustojen rakentajat tarjoavat hinnat, jotka vaihtelevat noin 5–25 dollaria kuukaudessa. Voit säästää paljon ennakkomaksuja ottamalla tämän reitin.

7 vaihetta valokuvaussivustosi luomiseen

Katsotaanpa nyt todellisia vaiheita, joita vaaditaan valokuvaussivustosi perustamiseen:

Vaihe 1. Valitse oikea malli

Tämä on ensimmäinen askel luomalla unelmiesi verkkosivusto. Wixillä on yleensä laaja valikoima malleja, mutta vielä parempaa on, että niillä on mallit, jotka on tehty erityisesti valokuvaussivustoille / portfolio-verkkosivustoille. Muista, että nämä mallit toimitetaan sinulle oppaana verkkosivustosi suunnittelussa. Wixin vetämällä ja pudottamalla -liittymä antaa sinun räätälöidä verkkosivustosi täysin valitsemastasi mallista riippumatta, joten älä vie liian paljon aikaa huolehtien tästä osasta.

Kuvakaappaus muutamasta Wixin tarjoamasta valokuvaussivusto mallista

Vaihe 2. Aivoriihi & Suunnittele sivut

Valokuvaussivusto ei vaadi monia sivuja. Tärkeimmät tarvitsemasi sivut ovat: Koti, Tietoja, Yhteystiedot ja Galleria. Jos haluat sen olevan yksityiskohtaisempi, voit ehkä lisätä Palvelut / Hinnasivu ja eri sivut jokaiselle tekemällesi valokuvalle (häät, maisema, mainonta jne.). Tärkeintä on tehdä verkkosivustosta käyttäjien helppo navigoida ja ottaa sinuun yhteyttä, samalla kun he ovat edelleen vaikuttuneita.

NOPEA VINKKI: On aina hyvä idea tutustua joihinkin olemassa oleviin valokuvaussivustoihin – ehkä joihinkin kilpailijoihisi – nähdäksesi, mikä heille sopii.

Vaihe 3. Lataa sisältö & Järjestä galleria

Luonnollisesti valokuvaussivusto ei ole täydellinen ilman valokuvia. Seuraava vaihe on ladata kaunis teos verkkosivustollesi. Suosittelemme, että jaat työsi eri luokkiin, kuten häät, maisema, mainonta jne., Jotta kävijät löytävät helposti etsimänsä. Jos morsiamen vierailu verkkosivustollasi, hän haluaa nähdä kaikki hääkuvasi yhdessä paikassa. Tämä navigoinnin helppous voi tarkoittaa eroa joku välillä, joka seuraa sinuun yhteyttä tai joku napsauttaa verkkosivustolta turhautuneena. Ole myös luova tapa sijoittaa kuvat verkkosivustolle. Wixillä on useita galleriatyylejä, joista valita. Älä pelkää astua ruudun ulkopuolelle, kun valitset galleriatyyliä, koska se voi tehdä suuren vaikutuksen kävijöihisi.

Vaihe 4. Valitse verkkotunnus

Verkkotunnuksesi on se, mitä ihmiset kirjoittavat löytääksesi verkkosivustosi, joten sen pitäisi olla helppo kirjoittaa ja helppo muistaa. Wix on all-in-one-alusta, joten voit ostaa verkkotunnuksesi suoraan heiltä ja yhdistää sen helposti verkkosivustoosi. Nyrkkisääntö valittaessa verkkotunnuksen nimeä valokuvaussivustollesi on tehdä siitä yrityksesi nimi tai nimesi plus sana valokuvaus. Hyviä esimerkkejä ovat “xyzphotography.com” tai “johnbrownphotography.com”. Lisätietoja upean verkkotunnuksen valitsemisesta.

Vaihe 5. Luo yrityksen sähköpostiosoite

Yrityksen sähköpostiosoite näyttää ”[email protected]”, ja se on paras tapa mennä, jos olet tosissasi valokuvausyrityksessäsi. Se näyttää ammattimaisemmalta kuin sähköposti osoitteessa gmail, outlook tai muu ilmainen sähköpostin tarjoaja. Yrityssähköpostin saaminen voi myös auttaa mainostamaan valokuvaussivustoasi. Kun joku näkee sähköpostiosoitteesi, hän on todennäköisesti tarpeeksi utelias menemään käymään verkkosivustollasi ilman, että pyydät häntä. Että toinen vierailija kauniille verkkosivustollesi!

Vaihe 6. Työskentele SEO: lla

Hakukoneoptimointi (SEO) on erittäin tärkeä seikka, että verkkosivustosi löytyy, kun ihmiset tekevät hakuja Googlessa, Bingissä ja muilla alueesi valokuvaajien hakukoneilla. Jokaisella Wixin sivulla on SEO-osio, jonka haluat viettää aikaa täyttääksesi asianmukaisesti. Määritä avainsanat, joita kohdeyleisösi todennäköisesti etsisi löytääksesi oman kaltaisen verkkosivuston. Esimerkiksi, jos teet häävalokuvausta Miamissa, Floridassa, joitain avainsanoja, joita voit käyttää, ovat: hääkuvaaja Miamissa, Miami-häät, häämyyjät Floridassa, kuvat Miamin häät ect. Yritä saada mielessäsi kohderyhmäsi ja kirjoittaa mitä he kirjoittaisivat. Voit myös auttaa Google-avainsanan suunnittelijaa ja Wix SEO Wizard -toimintoa.

Wix SEO -toimintoWix tarjoaa SEO Wizard -toiminnon & Seurantatyökalu antaa sinulle käsityksen siitä, kuinka saada valokuvausyrityksen sijoitus paikallisille avainsanoille.

Vaihe 7. Julkaise verkkosivusto & Mainosta sitä

Kun olet suunnitellut verkkosivustosi verkkosivustollesi ja yhdistänyt verkkotunnuksesi, viimeinen asia on julkaista se ja mainostaa sitä sosiaalisessa mediassa. Yksi parhaimmista valokuvaustyön edistämiseen tarkoitetusta sosiaalisen median alustoista sisältää Instagram, Pinterest ja Facebook. Vaikka SEO auttaa verkkosivustosi löytämistä, verkkosivustosi mainostamisen sosiaalisen median ja muiden kanavien kautta tulisi olla päivittäinen käytäntö, jos haluat menestyä.

vältettävät verkkosivustovirheet

Vältettävät virheet, kun luot valokuvaussivustoa

Kun luot verkkosivustosi ensimmäistä kertaa, saatat joutua kärsimään luovasta prosessista ja päätyä tekemään muutamia virheitä, joita useimmat aloittelijat verkkosivuilla tekevät. Katsotaanpa joitain näistä yleisistä virheistä ja miten voit välttää niitä.

Ylikuormitus – Aina on houkutus laittaa kaiken etusivullesi huolestuneena siitä, että vierailijat eivät napsauta ympärilleen muuta verkkosivustoa. Tämä on virhe. Kun sivu on liian täynnä liikaa tietoa, käyttäjät voivat tuntea häpeänsä ja häiriönsä sekaannuksesta ja napsauttaa tästä syystä verkkosivustoa. Pidä kiinni puhtaasta ja yksinkertaisesta suunnittelusta, joka korostaa vain parasta työtäsi. Valokuvasivustosi pitäisi antaa loistava ensivaikutelma puolestasi.

Ei yhteyslomaketta –  Yhteyssivu on välttämätön kaikille verkkosivustoille. Käyttäjät tarvitsevat tavan ottaa yhteyttä sinuun tarvittaessa lisätietoja vai ovatko he valmiita ostamaan. Monien tekemä virhe on, että he vain lähettävät sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron eivätkä sisällä yhteyslomaketta. Tämä on menetetty tilaisuus tuottaa lisää viittoja. Totuus on, että jotkut ihmiset ovat liian laiskoja luomaan sähköpostia tai tavoittaaksesi puhelimensa soittaa. Ihmiset rakastavat mukavuutta, ja yhteyslomake tarjoaa heille sopivimman tavan ottaa sinuun yhteyttä edes poistumatta verkkosivustoltasi.

Vaikea sivustossa navigointi – Mikään ei ole turhauttavaa, että pääset kauniille verkkosivustolle ja et löydä haluamiasi tietoja. Valokuvasi valikkovaihtoehtojen tulisi olla selkeät ja selkeät, mieluiten jokaisen sivun yläreunassa.

Ei tietoja sivusta – Tietoja-sivu on yksi suosituimmista sivuista kaikilla verkkosivustoilla. Miksi? Ihmiset rakastavat yhteydenpitoa ihmisiin. Asiakkaasi ja potentiaaliset asiakkaasi haluavat tietää, kuka on kameran takana, joten käytä noin-sivua tilaisuutena muodostaa yhteys yleisöösi ja todistaa itsesi kuvaajana. Liitä mukaan vapaasti joitain ylpeimmistä valokuvaustehtävistäsi ja joitain henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten kuinka unelmoit valokuvaamisesta lapsena ollessasi. Tämä ammattimaisuuden ja aitouden tasapaino kuvastaa hyvin kävijöitäsi.

johtopäätös

Valokuvaussivusto on tehokas perustaessaan online-läsnäoloa ja etsiessäsi uusia asiakkaita. Tässä artikkelissa hahmottelin mitä sinun tulee tietää oman valokuvaussivustosi tekemisestä ja kuinka voit välttää joitain yleisiä virheitä. Käytä luovia kykyjäsi verkkosivustosi tekemiseen, mutta muista myös pitää se yksinkertaisena, jotta uudet kävijät voivat helposti selata sitä ja ottaa sinuun yhteyttä.

Kaikkea hyvää valokuvausverkkosivustosi luomisessa & jätä minulle kysymyksiä alla oleviin kommentteihin!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me