Kuinka tehdä kampaamosivusto, joka lisää varauksia

Olet hallinnut kosmetologian taiteen – mutta sinun ei tarvitse myöskään hallita web-suunnittelun taidetta rakentaaksesi online-läsnäoloa. Tässä on hyödyllisiä ohjeita DIY-salonkien omistajille upea verkkosivusto, joka lisää tietoisuutta ja vie asiakkaat suoraan ovellesi.


Kuinka tehdä kampaamo-verkkosivusto

Loistokas. Tyylikäs. Hienostunut. Yksinkertaisesti vastustamaton.

Vaikka nämä sanat voisivat kuvata uutta kampausta, toivomme, että ne kuvaavat sen sijaan kampaamosi uutta verkkosivustoa.

Hiukset tai kauneussalongisi tarvitsevat ammattimaista läsnäoloa menestyäkseen. Parhaiden paikallisten hakutulosten lykkääminen ja asiakkaille saumattoman varauskokemuksen tarjoaminen ovat kaksi online-välttämättömyyttä, jotka varmasti ajavat tiili- ja laastiliiketoimintasi menestykseen. Luo verkkosivusto, joka toteuttaa nämä ja muut ominaisuudet, lukemalla joitain tärkeitä web-suunnittelun DIY-vinkkejä, jotka on räätälöity erityisesti salonkien omistajille.

Pitäisikö sinun rakentaa oma kampaamosivusto?

Ehdottomasti! Nykyään jopa yritysomistajat, joilla ei ole suunnittelu- tai koodaustaitoja, voivat nykyaikaisten DIY-verkkosivujen rakentajien avulla luoda näyttäviä, ammattitaitoisia verkkosivustoja..

Niin kauan kuin noudatat tässä artikkelissa esitettyjä neuvoja ja ohjeita, kampaamosi verkkosivustolla ei ole mitään muuta kuin mitä ammattimainen suunnittelutoimisto voisi tarjota yrityksellesi – ja mikä parasta, säästät mahdollisesti tuhansia dollareita rakentamalla itse verkkosivusto!

NOPEA VINKKI: Kannustamme täällä HTGOssa aina lukijamme valitsemaan DIY-reitti ja tekemään oma verkkosivusto. On ehdottomasti taloudellisesti järkevää luoda oma verkkosivusto. Jos sinun on kuitenkin jätettävä se ammattilaisten eduksi, tässä on hyödyllinen resurssi, jonka avulla voit ulkoistaa työn.

Kuinka pääset alkuun

Oletko valmis aloittamaan ?! Näin voit helposti tehdä oman kampaamosivustosi, jonka takuu kääntyy:

1. Käytä verkkosivustojen rakenninta – DIYerin paras ystävä

On kymmeniä verkkosivustojen rakentajia, joista voit valita, jotka tekevät työstä, mutta Wix ansaitsee parhaimman valinnan, kun on kyse pelkästä saavutettavuudesta, käyttökokemuksesta ja luotettavista malleista. Vaikka WordPress saattaa tarjota syvällisempiä räätälöintejä ja edistyneitä ominaisuuksia, hius- tai kauneussalonkiin, Wix-alusta tarjoaa täydellisen paketin, jonka avulla online-läsnäolosi saadaan käyttöösi helposti.

2. Käytä malleja kehitysajan leikkaamiseen

Mikä tekee Wixista niin ilmeisen valinnan DIY-salonkiomistajille, on mallipohjakirjasto. Hyödyntämällä mallin ennalta rakennettuja asetteluja ja koodattua toimintoa, kehitysaikasi lyhenee huomattavasti – eikä lyödä verkkosivustosi yleistä laatua..

Wix tarjoaa runsas valikoiman malleja, jotka on räätälöity erityisesti kauneus- ja kampaamosalalle. Käyttämällä näitä aloituspisteenäsi, saat jopa toteutettavissa olevaa mahdollisuutta, että salonkisi verkkosivustot valmistuvat alle päivän arvoiseen työhön. (Älä enää vedä hiuksiasi turhautuneena!)

Oikean mallin valitseminen

Haluat valita mallin, joka vastaa läheisesti salonki persoonallisuutta ja tyyliä. Esimerkiksi parturikaupat esittävät tyypillisesti vaimennetun tai jopa yksivärisen värimaailman, tilavammalla suunnittelulla ja teollisilla fontteilla. Toisaalta kauneussalonki voi herättää herkemmän luonteensa rauhoittavien värien ja koristeellisen typografian avulla.

Täällä ei ole kovia ja nopeita sääntöjä; käytä parasta harkintasi tyylin tasapainottamisessa hienostuneesti, jotta et vieroita kohdeyleisöäsi.

Tässä on muutama esimerkki Wix-malleista, jotka saavat sinut 90% tieltä sinne:

Kampaamon verkkosivustomalliesimerkki

Parturi malli käyttää tyylikästä ja modernia yhden hakulaitteen asettelua, jonka kaikki tärkeät ovat helposti saatavilla. Sankaribänneri on hyvä paikka mukautetulle valokuvalle yrityksestäsi toiminnassa. Upotettu Google-kartta on pakollinen paikallisten asiakkaiden saapumiselle.

Kampaamon verkkosivumallin esimerkki 2

Kauneushoitola malli tarjoaa samanlaisen asettelun kuin yllä, mutta siinä on typografia ja värimaailma, joka on suunnattu enemmän naismarkkinoille. Osio, joka korostaa viikoittaisia ​​erikoisuuksia, sekä paikka asiakkaiden suosituksille, lisää entisestään muuntokursseja.

Kampaajan verkkosivustomallin esimerkki 3

Kulmapalkki malli pitää käyttäjät kiinnostuneina tyylikkäistä vierityspohjaisista animaatioista ja asettelusta, joka auttaa välittämään salonsi tarinan ja persoonallisuuden. Uusimpien Instagram-viestien osasto pitää sisällön tuoreena ja on hyvä tapa esitellä enemmän työstäsi.

Kampaajan verkkosivustomalli # 4

Orgaaninen ihonhoito kosmetiikka tarjoaa puhtaan ja tilavan suunnittelun, joka herättää puhtautta ja mukavuutta. Huomionarvoista on sen sankariosa, joka toimii yksinkertaisena ja kätevänä CTA: na käyttäjille varata tapaamisia.

Kampaamon verkkosivustomalli esimerkki 5

vihdoin, Tatuoinnit voi toimia hyvin myös parturilaisissa. Kotisivun osiossa näytetään profiileja kaikille parturillesi. Lisäksi ruudukkoitettu portfoliogalleria houkuttelee asiakkaita tekemään parhainta työtäsi.

3. Muokkaa mallia

Riippumatta siitä, minkä mallin valitset, siihen tehdään tietysti työtä sen tekemiseksi omasta, etenkin kuvien kanssa. Mallit ovat hyödyllisiä ehdotusmalleina käyttäjille, joilla ei ole suunnittelutaustaa, mutta viime kädessä ne on räätälöitävä pysyäksesi yrityksesi aitoja. Pikku kyynärpäärasvalla (tai vaahdolla) pääset sinne.

Muista myös, että hiukset ja kauneus ovat kategorisesti esiintymisiin keskittynyt teollisuus. Näyttää siltä, ​​että sillä on merkitystä. Verkkosivustosi esteettisen laadun tulisi heijastaa tätä totuutta. Ehkä enemmän kuin muilla aloilla, jos verkkosivustosi on turmeltunut, kireä tai tyylikkäästi tyypillinen, se saattaa vahingoittaa viranomaista, jonka salonki aikoo välittää. Mukauta viisaasti.

4. Valitse loistava verkkotunnus

Verkkosivustosi URL-osoite on yksi suurimmista tekijöistä yrityksesi löydettävyydessä. Haluat huolellisesti päättää verkkotunnuksesta, joka hakee hakutuloksia oikealla avainsanalla, välittää brändisi ytimen ja on ennen kaikkea ikimuistoinen.

Parhaat verkkotunnukset ovat lyhyitä, helposti luettavia ja heti ymmärrettäviä. Sinä haluat Vältä symboleja, koska käyttäjät todennäköisesti huomaavat ne. (Tavut ”Teressas-Salon.com” on tarpeeton elementti, joka voi johtaa käyttäjiä väärään määrään, jos jätetään pois.)

Google korostaa nyt vähemmän avainsanoilla täytettyjä verkkotunnuksia, joten älä oleta, että lataamalla erittäin haetut termit verkkotunnuksellesi saadaan heti lisää liikennettä. Yritä sen sijaan välittää brändisi tai palvelusi fiksulla ja mieleenpainuvalla tavalla, joka viittaa silti siihen, mitä teet. Esimerkiksi “LookGoodToday.com” on tarttuva lause, joka kertoo hienovaraisesti asiakkaille, että olet kauneussalonki, joka tarjoaa toimivia tuloksia.

NOPEA VINKKI: Vaikka .com on ylivoimaisesti suosituin TLD, muista, että tarjolla on satoja muita tuotemerkkimahdollisuuksia. Ehkä harkitse “.salon” -verkkotunnuksen rekisteröintiä saadaksesi tärkeä avainsana ja jättämällä silti tilaa ainutlaatuisemmalle tuotemerkille URL-osoitteessa.

Katso tarkempaa aihetta käsittelevä artikkeli syventääksesi yritystäsi hyödyttävän verkkotunnuksen päättämistä.

5. Sähköpostisi tarvitsee muutoksen

Mikään ei huuta epäammattimaisuutta tai tarttuvuutta kovemmin kuin liiketoiminnassa käytetty henkilökohtainen sähköpostiosoite. ”[email protected]” ei herätä luottamusta asiakkaisiin. Vaikka et välttämättä luota voimakkaasti sähköpostikirjeisiin kampaamoyrityksessä, on silti hyvä idea perustaa ammattimainen sähköpostitili. “[email protected]” tai “[email protected]” lisää ammattitaitoa asiakasvuorovaikutuksessa ja vahvistaa brändisi entisestään.

Onneksi jokaisessa Wixin premium-suunnitelmassa on henkilökohtainen postilaatikko, ja voit lisätä niin monta mukautettua postilaatikkoa kuin tarvitset jokaiselle henkilöstöllesi. Sinulla on myös pääsy kokonaiseen pakettiin G-sviitti ominaisuuksia, kuten verkkovideokokoukset, kalenteri, asiakirjat, taulukot ja 30 Gt pilvitallennustilaa. Ei ole mitään syytä, mutta sinun on poistettava [email protected] -osoitteesi ja alkaa kommunikoida kuin ammattilainen!

6. Luo Google My Business (GMB) -luettelosi

Ajattele sitä: Kun etsit tiettyä palvelua omalta alueeltasi, Googlen paikalliset tiedot ovat yleensä kaikki mitä tarvitset tietoisen päätöksen tekemiseen siitä, mitä yritystä harjoitat.

Vaikka hyvä verkkosivusto on tietysti tärkeä, sinun on ymmärrettävä, että useimpien ihmisten haku alkaa ja päättyy Googlen hakuun Paikallinen kaavio ja Karttapaketti tuloksiin. Siksi on välttämätöntä, että salonkisi näkyy näkyvästi GMB-luetteloissa.

Esimerkki paikallisesta parturimyymälästä Google map pack

Googlen Local Graph- ja Map Pack -tulokset paikalliselle parturiyritykselleEsimerkki Googlen Local Graph- ja Map Pack -haun tuloksista paikallisesta parturilaiskaupasta.

Aloita menemällä https://google.com/business ja täytä profiili huolellisesti. Osoite ja puhelinnumero ovat ilmeisiä, mutta älä unohda, että tarkan aukioloajan sisällyttäminen voi tarkoittaa eroa asiakkaan välillä, joka valitsee sinut kilpailijoitasi.

Asiakkaiden arvostelujen pyytämisen tulisi olla tärkein prioriteettisi. Muistuta tyytyväisiä asiakkaitasi kirjoittamaan positiivinen arvostelu GMB-profiilisi tai luo kannustin heitä tekemään niin. Potentiaaliset asiakkaat eivät ole vain 97% todennäköisemmin luottaa yritykseesi sen tähden perusteella, mutta näkyy myös korkeammassa hakutuloksessa ja saat sen seurauksena lisäyksen paikalliselle hakukoneoptimoinnillesi.

GMB-luettelosi on myös sopiva paikka sisällyttää kuvia myymäläsi sisustukseen. Älä odota, että käyttäjät siirtyvät verkkosivustollesi tarkastelemaan lähemmin yritystäsi. anna heille kaikki tarvitsemansa yhdessä paikassa. Kun he ovat lukeneet arvosteluja ja kartoittaneet ohjauksen salonkiisi talostaan, tarjoamalla heille virtuaalisen kiertueen yrityksestäsi kulkee ylimääräinen mailin luota luottamusta kiinnostavalla ja vuorovaikutteisella tavalla.

LISÄÄ LISÄÄ: Napsauta tätä saadaksesi lisää vinkkejä Google My Business -altistumisen parantamiseen.

Joitakin lisäasioita, jotka sivustollasi pitäisi olla

Nyt kun sinulla on selkeä käsitys siitä, mitä sinun täytyy tehdä, tässä on muutamia lisäasioita, jotka jokaisella kampaajaverkkosivustolla pitäisi olla. Älä unohda lisätä näitä!

Sisällytä online-varausjärjestelmä

Tämä on iso söpö. Kuinka voit odottaa tuottavan yritystä verkkosivustosi kanssa, jos se ei tarjoa ihmisille tapaa varata tapaamisia?

Jälleen kerran Wix tulee pelastukseen integroimalla kalenterit ja aikataulujärjestelmät helposti verkkosivustollesi. Yllättävän runsaasti ominaisuuksia, Wix-varaukset antaa sinun täyttää aikavälejä monenlaisille palveluille ja eri henkilöstölle; se synkronoituu Google-kalenterisi kanssa helppoon organisointiin, ja järjestelmä sallii sinun jopa hyväksyä online-maksuja tai talletuksia.

Jos tarvitset kehittyneempiä toimintoja, suosittelemme kolmansien osapuolien aikataulutusohjelmistoja, kuten MindBody tai Booker, molemmat ovat erikoistuneet palvelemaan terveys-, kauneus- ja hyvinvointiteollisuutta. Vaikka heidän asiakaspalvelunsa, myyntiraportointinsa ja sosiaalisen median integroinnit saattavat olla palkkioita, ne saattavat olla ylimääräisten kustannusten arvoisia yrityksellesi. Näiden mukautettujen varausjärjestelmien sijoittaminen verkkosivustollesi on yleensä yksinkertainen asia upottamalla HTML-koodi.

8. Esittele ryhmäsi

Tiimin jäsenprofiilit ja pääpiirteet, jotka usein unohdetaan, voivat olla tärkeässä roolissa henkilökohtaisessa yhteydenpidossa asiakkaiden kanssa.

Salongin asiakassuhde pyrkii muodostamaan vahvan siteen stylistiinsä. Emme vain usko heille henkilökohtaista ulkonäköä, vaan myös jaamme heidän kanssaan yksityiskohtia henkilökohtaisesta elämästämme 30 minuutin ajanjakson aikana. Eikö meidän pitäisi tuntea henkilöä ennen sitoutumista tähän sitoutumiseen?

Ensivaikutelmilla on pitkä matka luottamuksen luomisessa. Yhden otoksen perusteella voimme päätellä asioita, kuten ihmisen luonnetta, energiaa ja persoonallisuutta – ja päättää, vastaako se meidän omaamme.

Jos asiakkaat haluavat varata tapaamisen “Kim” -sovelluksella, he jättävät paljon sattumalta ilman saatavilla olevaa elämäntyyliä tai kuvaa. Kuvittele sokki, joka odottaa suorasauvaista, hopeakarvaista isoäitiä, joka ilmoittautuu tapaamiseensa, vain huomatakseen, että “Kim” rokkaa vaaleanpunaisella mohawkalla ja tatuointihihalla.!

9. Pyydä selkeä toimintakehotus

Pidä verkkosivustosi suunnittelusta huolimatta aina sen ensisijainen tavoite päätöksenteossa eturintamassa. Hius- ja kauneussalongien tavoitteena on melkein aina lisätä varauksia.

Varmista mahdollisuuksien mukaan, että verkkosivustosi käyttäjäkokemus on suunnattu tämän tavoitteen saavuttamiseen. Toimintakehotus (CTA) elementit oikeaan paikkaan ja aikaan voivat auttaa pitämään aikataulun täysin varattuna hienoilla motivaatioilla. Tee aina itsestään selväksi ja intuitiiviseksi tapaamisen aikatauluttaminen upottamalla varauswidget koko sivustolle, ei vain omalle ajoitussivulle..

CTA-esimerkki kampaajasivustostaSisällytä CTA-sopimukset minne ajaa käyttäjän halua

Sosiaalinen sitoutuminen

Aivan kuten Google My Business voi lisätä tietoisuutta, samoin myös läsnäolosi sosiaalisessa mediassa. Itse asiassa Facebook-hakutuloksista on tullut yhtä tärkeitä, ellei vielä enemmän, kuin Google-tulokset, joiden avulla monet käyttäjät voivat käydä pieniä yrityksiä. Salongien Facebook-sivun tulisi sisältää uudelleen kaikki tärkeät tiedot (aukioloajat, arvostelut, palveluluettelo), jotka löytyvät GMB-profiilistasi, mutta lisätuki lisättynä jatkuvasta ja suorasta viestinnästä seuraajien kanssa.

Sosiaalinen media on loistava markkinoita ilmoittamalla rajoitetun ajan sopimuksista tai paljastamalla intiimimpi katsaus yritykseesi takana oleviin ihmisiin. Mikä on parempi tapa esitellä jatkuvasti päivitettävää salkkua kuin Instagram? Älä vain tunne, että sinun on käytettävä kaikki energiasi yrittääksesi pysyä kaikissa sosiaalisen median ympäristöissä. Näet parempia tuloksia, kun keskityt yhdelle alustalle, joka päivittää parhaiten.

Valokuvien esittely

Lopuksi harkitse sijoittamista ammattimaisen valokuvaajan palveluihin (tai ostaa DSLR-kamera ja valaisinsarja itse) kaapata salongisi loistavat saavutukset. Kahden salongin välillä keskustelevalle asiakkaalle ehkä mikään ei anna parempaa tietoa hänen päätöksestään kuin nähdä salonin suorittama varsinainen työ. Todiste on lopulta vanukassa. Hyvin valaistujen, elävien valokuvien näyttäminen onnellisista asiakkaista verkkosivustollasi innostaa asiakkaita napsauttamaan ”Varaa nyt!” painiketta viipymättä. (Ennen ja jälkeen valokuvat ovat vanha myynti temppu, joka tekee ihmeitä!)

Vaikka yllä esitetyt Wix-mallit saattavat sisältää upeita kuvia suunnittelussaan, on parasta olla luottamatta varastossa olevaan valokuviin yrityksen aitoja esityksiä varten. Kun valokuvat ovat hiukan liian täydellisiä ja siistejä, mutta myös mitäänsanomaton ja yleisiä, niiden todellinen alkuperä tulee selvästi ilmeiseksi. Käyttäjä ihmettelee sitten mitä tarkalleen palveluntarjoaja piilottaa. Näytä oikea asia, jos haluat luoda luottamusta.

Varoituksen sana: etusivusi, etenkin sankari-osiossa olevien kuvien on oltava visuaalisesti riittävän silmiinpistäviä, jotta saavutetaan haluttu vaikutus ja herätetään luottamusta. Jos sinulla ei ole keinoja korkealaatuisen valokuvan hankkimiseksi, se on parasta tehdä ilman yhtään. Muista ensivaikutelmien paino.

johtopäätös

Voit nähdä, että omien hius- tai kauneussalonkkisivustosi rakentaminen on oikeastaan ​​yksinkertainen prosessi, joka vaatii vähän tai ei lainkaan koodausta tai suunnittelutaitoja. Mallien käyttö säästää lukemattomia tunteja ja turhautumista, kun taas erilaiset laajennukset ja widgetit voivat saada online-läsnäolosi täysin toimintakykyiseksi ja valmiiksi tuottamaan myyntiä nopeasti..

Noudattamalla yllä olevia ohjeita sinulla on yritys, joka tuottaa paitsi tyylikkäitä ja trendikkäitä hiuksia, myös sellaisen verkkosivuston, joka on yhtä kiinnostava.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me