Kuinka saada yrityksen puhelinnumeron asetukset matkapuhelimeesi

Opas pienyritysten omistajille & yrittäjät saavat yrityksen puhelinnumeron (turhamainen tai paikallinen) asetukset nykyiselle matkapuhelimelleen.


Kuinka saada yrityksen puhelinnumero

Yrityksen puhelinnumeron saaminen on saavutus ja askel oikeaan suuntaan jokaiselle pienyrityksen omistajalle tai yrittäjälle. Se osoittaa ammattitaitoa, rakentaa parempaa bränditietoisuutta ja vahvistaa ostovarmuutta potentiaalisille asiakkaille.

Kuvittele käyttäväsi vaikuttavaa turhamaisuusnumeroa kuten 1-800-CUPCAKE leipomoliiketoiminnallesi henkilökohtaisen matkapuhelinnumerosi sijaan. Se olisi mahtavaa, eikö niin?

Eikö olisi vieläkin mahtavampaa, jos voisit käyttää tätä turhamaisuusnumeroa nykyisessä matkapuhelimessa ilman, että sinun tarvitsee ostaa ylimääräisiä puhelimia, laitteita tai johdotuksia? Se olisi todella mahtavaa!

Onneksi tämä onnistuu helposti virtuaalipuhelinjärjestelmällä. Virtuaalinen puhelinjärjestelmä, kuten Grasshopper, antaa sinun käyttää olemassa olevaa matkapuhelinta, ladata sovelluksen ja käyttää sitä puheluiden lähettämiseen / vastaanottamiseen valitsemasi yrityksen puhelinnumeron avulla. Voit myös lähettää tekstiviestejä myös kyseisen numeron ja asennuslaajennusten kautta (1 myyntiä varten; 2 tukea varten jne.). Lisäksi voit silti käyttää nykyistä henkilökohtaista numeroasi matkapuhelimellasi aivan kuten olet aina käyttänyt.

Virtuaalipuhelinjärjestelmä on hieno ratkaisu, jonka avulla voit määrittää yrityksen puhelinnumeron itse kuluttamatta satoja dollareita ammattimaisille asennuspalveluille tai ostamatta toista puhelinta.

TIESITKÖ? Virtuaalipuhelinjärjestelmä on täydellinen ratkaisu pienille yrityksille ja yrittäjille, jotka haluavat luotettavan, edullisen ja yksinkertaisen tavan saada yrityksen puhelinnumero.

Päästä alkuun

Yrityksen puhelinnumeron asettaminen on erittäin helppoa ja vaatii hyvin vähän teknistä osaamista. Kaiken asennus kestää yleensä noin 30 minuuttia. Tarvitset vain matkapuhelimesi! Tässä on mitä tehdä:

Vaihe 1: Yrityksen puhelinnumeron valitseminen

Ensimmäinen askel on valita yrityksesi puhelinnumero. Tämä vaatii harkintaa, koska haluat valita hyvän. Sinun on valittava matkapuhelinverkon ilmaisen numeron tai paikallisen numeron välillä.

Maksuton vaihtoehto on hyvä brändäys ja helpottaa asiakkaiden muistamista. Ajattele jälleen kerran edellistä esimerkkiä numerolla 1-800-CUPCAKE. Tämä olisi erittäin hauska ja vaikuttava numero leipomoliiketoiminnalle!

Paikallisella numerolla ei ole tätä, mutta se käyttää suuntanumeroasi ja monet pienen kaupungin asiakkaat saattavat mieluummin ostaa paikallisen yrityksen numeron. Sinun on määritettävä, mikä sopii sinulle parhaiten.

Tarkista haluamasi numeron saatavuus!

Sinun täytyy nähdä, mitä turhamaisuusnumeroita on saatavilla, koska monet valitettavasti jo otetaan. Voit etsiä täältä saatavilla olevia turhamaisuusluetteloita.

Yrityksen turhuusnumeron valitseminen

Kun olet löytänyt oikean numeron, sinun on kirjauduttava sisään tilille ja seurata näytöllä näkyviä vaiheita sen varaamiseksi.

Varaaminen matkapuhelinnumeroon ilmaiseksi

Vaihe 2: Luo mukautettu tervehdys uudelle numerollesi

Kun olet varannut numerosi ja luonut tilin Grasshopperilla, seuraava askel on tallentaa mukautettu tervehdys. Tämä on tärkein viesti, jonka soittajat kuulevat, kun he valitsevat uuden numerosi.

Grasshopper käyttää oletusviestiä:

“Kiitos soitosta. Jos haluat puhua edustajan kanssa, paina 0. ”

Todennäköisesti haluat muuttaa tätä ja mukauttaa tervehdyksen yrityksellesi. Tässä on muutama vaihtoehto:

Tallennetaan tärkein tervehdysviesti

Suosittelen tallentamaan oma viestisi .mp3-äänitiedostona tietokoneellesi ja lähettämään sen sitten Grasshopperiin. Se on ilmainen ja voit muokata / luoda sellaisen, jolla haluat sen kuulostavan. Älä vain anna sen kuulostaa “väältä”!

Jos et halua äänittää omaa ääntäsi, voit käyttää heidän ammatillista äänistudioominaisuuttaan (joka voi maksaa ylimääräistä valitusta suunnitelmasta riippuen) kerrataksesi tervehdyksen ammattimaisesti. Voit myös harkita tekstistä puheeksi -ohjelmisto, vaikka keinotekoiset ääniviestit eivät välttämättä vastaa yrityksesi tyyliä.

Vaihe 3: Lisää laajennuksia työntekijöillesi

Tämä on todella kätevä ominaisuus ja Grasshopper antaa sinulle rajoittamattoman määrän laajennuksia. Voit käyttää näitä laajennuksia soittajan edelleenlähettämiseen yrityksesi oikealle henkilölle tai osastolle. Voit esimerkiksi sanoa soittajalle: ”Myynnissä paina 1. Paina tukea. Paina 2.” Lisäksi voit ohjata molemmat näistä osastoista itseesi, jos olet ainoa vastuussa yrityksessäsi. Voit myös käyttää laajennuksia ohjataksesi soittajat muihin yrityksesi henkilöihin.

NOPEA VINKKI: Jos et tarvitse päätervehdystä tai lukuisia laajennuksia, voit poistaa sen kokonaan käytöstä ja saada soittajan suoraan eteenpäin. Tämä on joskus parempi vaihtoehto pienille yrityksille, jotka tarvitsevat vain yksinkertaisia ​​toimintoja.

Vaihe 4: Muuta oletusvastaajaviestiä

Samoin kuin päätervehdyksen vaihtaminen, sinun on myös mukautettava poissatervehdyksesi (lähinnä vastaajaviestisi), joka löytyy jokaisesta laajennuksesta. Tämä on viesti, jonka soittajat kuulevat, jos unohdat puhelunsa ja heitä pyydetään jättämään vastaaja.

Grasshopper käyttää oletuksena:

“Kiitos soitosta. Jätä viesti ja puhelu palautetaan mahdollisimman pian. ”

Mielestäni tämä on hyvä viesti, mutta luultavasti haluaisit mukauttaa sitä edelleen vastaamaan omaan yritykseesi tyyliä. Jos sinulla on useita laajennuksia, muista muokata jokaisen vastaajan tervehdystä. Lisäksi saatat haluta muuttaa myös soitonsiirron tervehdys- ja tallennetun alaliittymän nimen.

Oletustervehdysten muuttaminen

Vaihe 5: Vaihda “Pito” -musiikkisi

Voit myös muuttaa oletusmusiikkia ”Pito”. Tätä soittajat kuulevat, kun he asetetaan pitoon.

Muuta oletusarvoista On Hold -musiikkia

Kuten muutkin tervehdykset, suosittelen oman ”On Hold” -musiikkisi äänittämistä. Tämän ei myöskään tarvitse välttämättä olla musiikkia. Voit kertoa soittajillesi nykyisistä tarjouksista tai uusista ominaisuuksista / palveluista, joita yrityksesi tarjoaa. Pysyvällä musiikillasi voi olla loistava mahdollisuus mainostaa soittajille asioista, joita he eivät ehkä tiedä.

Äskeinen AT&T-tutkimuksen mukaan yli 70% yrityspuheluista asetetaan pitoon keskimäärin 45 sekunniksi.

Napsauta Tweet

Muista, että Pysyvän musiikkisi pitäisi auttaa vääristämään ajan havaintoa ja hallitsemaan soittajan turhautumista tai ahdistusta, samalla kun rakennetaan tuotemerkki-identiteettiä ja mahdollisesti mainostetaan yritystäsi koskevia uusia tuotteita tai ominaisuuksia.

Testaa uusi numero!

Onnittelut! Sinulla on nyt uusi yritysnumerosi asetukset ja olet valmis aloittamaan puhelujen lähettämisen / vastaanottamisen. Sanoin, että se oli helppoa! Ennen kuin aloitat mielenkiintoisesti jakaa uuden yrityksen puhelinnumerosi asiakkaille, on hyvä idea testata se ensin.

Haluat kiinnittää erityistä huomiota soittajan käyttökokemukseen. Vaikka voit käyttää omaa matkapuhelintasi soittaaksesi uuteen numeroosi ja testata sitä itse (kyllä, voit soittaa itse), suosittelen pyytämään ystävääsi auttamaan sinua tässä. Pyydä ystävääsi teeskentelemään asiakkaasi, joka soittaa yritykseesi, ja pyydä häntä kuuntelemaan mukautettuja terveisiä ja laajennuksia. Kysy ystävältäsi tietoja. Kuulosiko päävalikon tervehdys ammattimaisesti? Ovatko laajennukset suoria ja helposti ymmärrettäviä?

Sinun on myös tunnettava luottavaisesti, kuinka vastata puheluihin ja käyttää puhelimen Grasshopper-sovellusta. Vaikka se on todella yksinkertaista, on silti hyvä idea ainakin kokeilla sitä useita kertoja ja testata, jotta tiedät tarkalleen kuinka se toimii.

NOPEA VINKKI: Varmista, että uusi numero on oikein asennettu, ja testaa se perusteellisesti ennen käyttöä! Tarkenna pääviestiäsi ja laajennuksiasi käyttökokemuksen parantamiseksi tarvittaessa. Testaa numero ystäväsi kanssa ja katso mitä hän ajattelee.

johtopäätös

Tiedät nyt, kuinka hanki yrityksen puhelinnumero, joka toimii nykyisessä matkapuhelimessasi! Virtuaalipuhelinjärjestelmän, kuten Grasshopperin, käyttäminen tekee siitä nopean, helpon ja edullisen. Vietä aikaa sen määrittämiseen, tarvitsetko matkapuhelinten ilmaista numeroa tai paikallista numeroa, ja mukauta tiliäsi liiketoimintatyylisi ja tuotemerkin mukaan. Kun olet testannut uutta numeroasi perusteellisesti, olet valmis aloittamaan puhumisen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map