Kuinka muuttaa sähköpostin tilaajat ostajiksi 3 helpossa vaiheessa

Opi muuttamaan sähköpostisi tilaajat ostajiksi 3-vaiheisella yksinkertaisella järjestelmällä, jonka voit ottaa käyttöön asiakkaan ostojakson avulla.


Muuta sähköpostitilaajat ostajiksi

Sähköpostimarkkinointi on uskomattoman tehokas markkinointikanava useimmille yrityksille, ja jos sitä käytetään oikein, se voi lisätä myyntiäsi.

Mutta kuinka voit tehdä tilaajista ostajia?

Asennettuna on itse asiassa yksinkertainen järjestelmä, joka vastaa asiakkaan ostojaksoa.

Se kattaa kolme päävaihetta: tietoisuusvaihe, missä kuluttaja tutustuu tuotemerkkiisi ja tarjoamaanne; harkintavaihe, missä he tekevät ostoksia muista vaihtoehdoista ja punnitsevat edut ja haitat; ja ostovaihe, missä he ottavat aseman ja painavat sitä “osta” -painiketta.

asiakasostojaksoKuvalähde

Kun toteutat strategian jokaiselle näille vaiheille, voit siirtää sähköpostisi tilaajat nopeasti passiivisiksi ja tehdä heistä aktiivisia ostajia.

NOPEA VINKKI: On tärkeää aloittaa oikealta jalalta ja käyttää oikeaa sähköpostimarkkinointiohjelmistoa tilaajien saamiseksi!

1. Tarjoa etukäteen arvo

On niin paljon Internetissä nykyään saatavilla ilmaista tietoa, että kuka tahansa voi löytää tietoa mistä tahansa. Mikä tarkoittaa sinua omistaa erottua, jos haluat rakentaa uskollisen asiakaskunnan.

Ensiarvon tarjoaminen ennen kuluttajan sitoutumista antamaan sinulle rahaa on elintärkeää. Tämä ei pelkästään lisää luottamusta, vaan antaa heille ilmaisen esikatselun siitä, mitä voit tarjota ja kuinka voit auttaa heitä ratkaisemaan heidän keskeisen ongelmansa..

Ihmisten houkutteleminen tietoisuuden vaiheessa

Arvo, arvo, arvo. Se on tärkein asia, johon voit keskittyä ostojakson tietoisuuden vaiheessa. Tämä voisi olla muodossa:

 • Blogiviestit
 • Harkittuja sosiaalisen median päivityksiä
 • Ladattavat
 • Videot
 • Ohjeita

Tässä vaiheessa haluat kouluttaa yleisöäsi, ja yksi menestyneimmistä tavoista tehdä tämä on tarjota ns.lyijymagneetti”- jotain arvokasta ja opettavaista, johon käyttäjät vaihtavat sähköpostiosoitteensa.

Se on win-win-tilanne. He saavat mahtavia ilmaisia ​​tietoja, ja saat heidän sähköpostiosoitteensa markkinoille.

TÄRKEÄ: Sähköpostiosoitteiden kaappaaminen on elintärkeä koska, toisin kuin sosiaalisissa kanavissa, sinä omistat heidät ja sinulla on täysi määräysvalta heissä.

Katsotaanpa jotakin ilmaista, arvokasta sisältöä, jota muut tuotemerkit tarjoavat sähköpostiosoitteiden sieppaamiseksi ja ihmisten kouluttamiseksi tietoisuuden vaiheessa.

Esimerkki etukäteisarvon tarjoamisestaSurvival Life tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden oppia tekemään jotain.
Esimerkki etukäteisarvon tarjoamisestaBidsketch tarjoaa käyttäjille ilmaisen mallin asiakasehdotusten luomiseksi.

2. Aseta hoitava sähköpostisekvenssi paikoilleen

“Mikä on vaaliminen sähköpostisekvenssi?” saatat kysyä.

Tämä on mitä sinun on toteutettava “harkinnan” vaiheessa hoitaaksesi tilaajat ja näyttääksesi heille, miksi heidän pitäisi ostaa sinä kilpailijan sijaan.

Se on sarja automatisoituja sähköpostiviestejä, jotka käynnistetään lähettämään viikon tai kahden ajanjakson kuluttua siitä, kun joku on ladannut ilmaisen, arvokkaan sisällön.

Tässä vaiheessa haluat vastata kaikkiin yleisöllesi esittämiin väitteisiin, jotka koskevat ostamista sinulta, ja levittää heidän ongelmaansa, jotta he etsivät epätoivoisesti ratkaisua..

Katsotaanpa esimerkkiä vaalijärjestyksestä:

Sähköposti 1 (tietoisuus): lähetä ilmainen lataus tai arvokas sisältö ja esittele yrityksesi.

esimerkki vaaliviestistä

Sähköposti 2 (huomio): esitellä tilaajalle avainongelma, joka heillä voi olla, ja opastaa häntä kohti tiettyä blogin kirjoitusta tai enemmän ilmaista, arvokasta sisältöä, joka auttaa heitä tässä.

Esimerkki vaaliviestistä

Sähköposti 3 (huomio): kosketa kaikkia vastalauseita, joita tilaajalla voi olla yrityksestäsi tai tuotteestasi. UKK-tyylisähköpostit, kuten tapaustutkimukset tai laajennetut käyttäjän suositukset, ovat täällä hienoja.

Esimerkki vaaliviestistä

Sähköposti 4 (hankinta): nyt on aika siirtää tilaaja harkintavaiheesta ostovaiheeseen. Pitch tuotteesi heille ja tarjota alennus tai bonus kannustimena heille toimia nopeasti (puhumme lisää tästä tekniikasta hetkessä).

Sähköposti 5 (hankinta): muistuta tilaajaa heidän ongelmastaan ​​ja ratkaisustasi siihen ja seuraa tarjousta tai bonusta.

Kuten voitte nähdä, sekvenssi mukautuu asiakkaan ostoprosessiin, joten siirrät tilaajaa hitaasti vaiheesta toiseen, samalla kun luotat luottamusta ja tarjoat ilmaisen arvon..

3. Käytä avainkopiointitekniikoita

On syytä, että copywriting on niin suuri ala. Viestintä yleisön kanssa ei ole vain muutaman sanan laskemista paperille (tai näytölle), kyse onkin napauttamalla ihmisen mieleen ja käyttämällä psykologisia markkinointitekniikoita joiden on todistettu toimivan.

Voit käyttää näitä tekniikoita hoitosekvenssissäsi nopeuttaaksesi asiakasprosessien tilaajaa, mutta voit käyttää niitä myös kääntämään blogin kävijöitä ostajiksi ja kun kommunikoit yleisösi kanssa muilla alustoilla.

3 erilaista copywriting psykologiatekniikkaa

1. Haurausteoria: Ihmiset eivät halua unohtaa asioita. Tosiasia. Jos yrität siirtää tilaajia harkintavaiheesta ostovaiheeseen, harkitse niukkuuden lisäämistä tarjoamalla rajoitettu määrä tuotteita.

2. Esittele edut, EI ominaisuuksia: Monet yritykset tekevät virheen korostaessaan tuotteensa tai palvelunsa ominaisuuksia, kuten kuinka helppoa sitä käyttää tai super-duper-käyttöliittymä, jolla he käyttävät sitä. Todellisuudessa kuluttajat eivät välitä tästä. Sen sijaan he haluavat tietää, kuinka nuo ominaisuudet auttavat heitä saavuttamaan tavoitteensa ja ratkaisemaan ongelmansa.

Esimerkki copywriting -psykologian tekniikoista”Minä opetan sinut olemaan rikas” käyttää luettelon etuja heidän myyntinsivullaan.

3. Myy tai tarjoa kannustin: Ihmiset haluavat enemmän bang for buck. Jos he huomaavat saavansa paljon aikaan lisäbonuksella tai houkuttelevalla hinnanalennuksella, he todennäköisemmin ostavat.

Voit pistää tämän kenttään tarjoamalla rajoitetun ajan alennuksen uusille tilaajille tai lisäämällä muutaman arvokkaan bonuksen, jos he ostavat nopeasti.

Esimerkki copywriting-psykologiatekniikoiden käytöstäWarriorPlus käyttää maksimaalisen vaikutuksen yhdistelmää rajoitetun ajan hinnanalennuksia JA niukkuutta.

WarriorPlus käyttää maksimaalisen vaikutuksen yhdistelmää rajoitetun ajan hinnanalennuksia JA niukkuutta.

Tilaajien muuttaminen asiakkaiksi ei tarvitse olla lyödä ja toivoa.

Kun tiedät, mitä asiakkaan ostoprosessin jokainen vaihe sisältää, voit mukauttaa sisältösi ja kirjeenvaihto heidän kanssaan yhdenmukaistaa sen kanssa, siirtää ne vaiheesta toiseen saumattomasti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map