Kuinka muuttaa nykyiset asiakkaasi myyjiksi

Näin saat uusia asiakkaita vanhoilta. Opi kuinka voit muuttaa nykyisistä asiakkaista enitenmyyjiksi muutamalla avaintekniikalla.

Nykyisten asiakkaiden muuttaminen myyjiksi

Yrityksen ykköstavoite on saada enemmän asiakkaita – koska sinulla ei ole yritystä ilman asiakkaita.

Kuitenkin iso virhe, jonka monet yritykset tekevät, on keskittyen pelkästään uusien asiakkaiden saamiseen. He yrittävät kaiken voitavansa uusien liidien tuottamiseksi, olipa kyse sitten sosiaalisen median, SEO tai perinteisten mainontamenetelmien kautta, mutta he unohtavat yhden todella tärkeän ja onnistuneen tekniikan.

Oikein kohdeltuina asiakkaasi voivat olla suurimpia myyjäsi.

Kuluttajat eivät nykyään ole niin passiivisia kuin ennen, ja he ovat yhä vähemmän vaikuttuneita perinteisistä markkinointimenetelmistä, joita valtavat markkinointiosastot ovat täydentäneet.

Sen sijaan he haluavat luoda yhteyden brändiin ja ostaa jotain aitoa, minkä vuoksi he kuuntelevat todennäköisemmin muita asiakkaitasi kuin itse laatimiasi kampanjoita.

Okei, hienoa, olet ajatellut. Mutta kuinka voin saada asiakkaani myymään tuotteiani?

Kun olet tarjonnut erinomaisen palvelun tai tuotteen, on tärkeätä jatkaa asiakkaiden sitoutumista jälkikäteen ja kohdella heitä kuten uskollisia seuraavia heitä kohtaan. Tässä on joitain tapoja, joilla voit tehdä sen.

1. Asenna viittauskampanja

Nämä ovat kaikki raivoa tällä hetkellä. Tiedät kaupan – jos lähetät ystävällesi, saat 10 dollarin tositteen tai muunlaisen palkkion.

esimerkki viittauskampanjastaDropboxin viittausohjelma on täydellinen esimerkki, joka kasvatti uusia asiakkaita 3900% käyttämällä olemassa olevia.

Dropboxin viittausohjelma on yksi tunnetuimmista esimerkeistä siitä, miksi viittauskampanjat ovat hienoja myydä enemmän tuotteita. Kampanjan julkaistuaan he nousivat 15 000 kuukaudessa 100 000 rekisteröidystä käyttäjästä 4 miljoonaan rekisteröityyn käyttäjään. 3900% kasvu, jos haluat kylmän, kovan prosenttimäärän.

TIESITKÖ? 65% uudesta liiketoiminnasta tulee lähetteistä.

Joten miksi lähetyskampanjat toimivat?

No, mukaan a Nielsenin tutkimus, 92% kuluttajista luottaa tuntemansa ihmisten lähettämiin suosituksiin, ja ihmiset ovat neljä kertaa todennäköisemmin ostamassa jotain ystävän ohjaamana.

Suusanallinen markkinointi on edelleen yksi menestyneimmistä markkinointimuodoista, koska ihmiset kuuntelevat todennäköisemmin ystäviään kuin markkinointiosastoja..

2. Käyttäjän luoma sisältö

Käyttäjän luoma sisältö on sisältöä, jonka asiakkaat tai käyttäjät ovat luoneet. Tämä voi olla esimerkiksi valokuvia tietyssä sosiaalisen median hashtagissa tai arvosteluja TripAdvisor-sivustojen kaltaisilla sivustoilla.

Asiakkaiden saaminen luomaan käyttäjien luomaa sisältöä ei ole helppoa, mutta sen ei myöskään tarvitse olla vaikeaa.

Monet tuotemerkit järjestävät kilpailuja, joissa käyttäjiä pyydetään lähettämään valokuva tietyllä hashtailla tai jakamaan kokemuksensa tuotteestaan ​​voittaaksesi jotain muuta.

Käyttäjän luoma sisältöesimerkkiStarbucksin #WhiteCupContest-kampanja vuonna 2014 on loistava esimerkki käyttäjien luomasta sisällöstä, joka rohkaisee asiakkaita jakamaan mallejaan ja lisäämään tuotemerkkitietoisuutta. Kuvan lähde

Vuonna 2014 Starbucks käynnisti #WhiteCupContest -kampanjan, jossa he pyysivät asiakkaita suunnittelemaan oman kupinsa ja toimittamaan sen sosiaalisessa mediassa hashtagin alla. Voittaja malli laitettiin kuppeihin.

Kuten huomaat, käyttäjän luoman sisällön hieno asia on, että sen luominen ei tarvitse mitään. Ihmiset haluavat osallistua asioihin (kutsuvat sitä ihmisten kilpailuun) ja tarjoamalla lisäpalkinnon lisäämällä palkinnon.

TIESITKÖ? 86% yrityksistä käyttää käyttäjän luomaa sisältöä osana markkinointistrategiaansa.

Arviot ovat myös loistava tapa viedä asiakkaasi myyjien rooliin. Tutkimuksen mukaan 71% kuluttajista tuntuu mukavammalta ostaa tuotteen tutkittuaan käyttäjän luomia arvosteluja. Tämä liittyy jälleen suullisen markkinoinnin onnistuneeseen luonteeseen, koska ihmiset kuuntelevat todennäköisemmin sitä, mitä toisen asiakkaan on sanottava, kuin mitä markkinointiosasto on siististi koonnut myymään.

Miksi käyttäjän luoma sisältö toimii?

On yleisesti tiedossa, että ihmiset haluavat kokeilla ennen ostamista, mutta useimpien asioiden kanssa, mikä on mahdotonta – paitsi tietenkin, jos käytät käytännössä ”yrittämällä” sitä jonkun muun kautta.

Kuluttajat voivat saada kaikki tarvitsemansa tiedot aikaisemmilta ostajilta tehdäkseen koulutetun päätöksen ostaa. Käyttäjien luoma sisältö on itse asiassa niin onnistunut 93% kuluttajista pitää sen hyödyllisenä ostopäätöksen tekemisessä.

3. Ylimääräisen mailin ajaminen

Ylimääräisen mailin saavuttaminen toimii aina. Ajattele sitä tällä tavalla: kuinka monta kertaa olet saanut yllätyslahjan yritykseltä tai pienen erityisen kosketuksen, joka sai sinut haluamaan kertoa siitä ystävillesi, perheellesi ja seuraajillesi?

Tiedätte, me teemme todennäköisemmin jotain jonkun hyväksi, jos he tekevät jotain ensin meidän puolestamme. Joten kun brändi tarjoaa ylimääräisen lahjan tai super-duper asiakaspalvelun, tuntuu siltä, ​​että meidän pitäisi poistua tieltämme kertoaksemme ihmisille siitä.

Otetaan esimerkiksi Firebox, joka lisäsi tilauksissaan pieniä lisämääriä kuten pieniä pakkauksia hapankarkkeja. Se yllättyi asiakkaista, ja he huomasivat, että se johti ylimääräisiin twiitteihin ja Facebook-päivityksiin.

Miksi ylimääräisen mailin saavuttaminen toimii?

Sen lisäksi, että on tärkeää kohdella asiakkaitasi aina kuin he ovat erityisiä, ylimääräisen mailin suorittaminen toimii, koska sitten asiakkaasi kuluttavat ylimääräisen mailin puolestasi.

Halvat tuotteet, jotka eivät maksa sinulle paljon kuin yritys, ovat uusia asiakkaalle ja rohkaisevat heitä mainitsemaan kokemukseksi muille ihmisille.

4. Sähköpostimarkkinoinnin voima

Sähköpostimarkkinointia ei pidä aliarvioida liiketoiminnassa. Sinulla on suora linja asiakkaidesi postilaatikoiden pyhään tilaan, jolloin sinulla on mahdollisuus luoda yhteys ja yhteys.

Tämä on avain, jos haluat muuttaa ostajia myyjiksi, ja on olemassa monia tapoja, joilla voit käyttää sähköpostiviestejäsi kannustamaan asiakkaitasi tukahduttamaan tuotteitasi ystäville, perheenjäsenille ja seuraajille..

Sähköpostit eivät ole vain lojaalisuuskampanjoita varten ( Vuoden 2015 markkinointitilan tutkimus, sähköpostin kanta-asiakaskampanjat tulivat erääksi menestyneimmistä lähettämistäsi sähköposteista (72% markkinoijista arvioi niiden olevan erittäin tehokkaita), mutta ne tarjoavat sinulle myös mahdollisuuden muuttaa asiakkaasi myyjiksi.

Miten teet tuon? Lisäämällä arvokasta ja rahaa säästävää sisältöä, jonka tilaajat haluavat välittää ystävilleen ja perheelleen.

Miksi sähköpostimarkkinointi toimii??

Sinun tulisi joka tapauksessa lähettää sähköpostia asiakkaillesi ja tilaajille säännöllisesti, mutta jos haluat käynnistää prosessin muuntamalla asiakkaasi myyjiksi, ajattele kampanjaa, jonka voit perustaa, jotta he voivat jakaa ystäviensä ja perheensä kanssa ja hyötyä.

Ihmiset haluavat aktiivisesti jakaa asioita, jotka heidän ystävänsä ja perheensä pitävät, koska se saa heidät tuntemaan itsensä hyvältä.

5. Tarjoa ensimmäistä kertaa ostaja-alennus

Kuten sähköpostimarkkinoinnissa, ensimmäistä kertaa ostajille tarjoamalla alennusta asiakkaat, jotka ovat jo ostaneet sinulta, jakavat sen todennäköisemmin ystävien ja perheen kanssa.

Koska tarjoat kertaluonteisen alennuksen, asiakkaat, jotka ovat jo ostaneet sinulta, eivät pääse siihen uudelleen. Tämä ei tarkoita, että he unohtavat sen. Itse asiassa päinvastoin. He haluavat kertoa alennuksesta ystävilleen ja perheelleen, jotta heidän tuntemansa ja rakastamansa ihmiset voivat myös napsauttaa alennusta.

Miksi ensimmäistä kertaa tarjoavien alennusten tarjoaminen toimii?

Vaikuttaa olevan intuitiivista tarjota ensimmäistä kertaa ostaja-alennusta, jos haluat, että sinulta jo ostaneet ihmiset myyvät tuotteitasi, oikein?

Kuten sähköpostimarkkinoinnin kanta-asiakaskampanjoissa, ihmiset kuitenkin haluavat jakaa asioita ystäviensä ja perheensä kanssa, mikä saa heidät näyttämään hyvältä. Joten jos he voivat tuoda 50% alennuksen, jonka tarjoat uusille asiakkaille perheen grillauksessa, heistä tulee, koska heistä tulee suosikki perheenjäseniä.

Asiakkaiden vaihtaminen ostajilta myyjille

Yllä olemme keskustelleet monista eri tavoista, joilla voit viedä asiakkaasi ostajilta myyjille yksinkertaisesti asettamalla mainosvoiman heidän käsiinsä.

Mutta ennen kuin edes aloitat tehdä, sinun on asetettava yrityksesi perustamaan siten, että asiakkaat haluavat jakaa sen ja olla osa menestystäsi.

Näihin kuuluu varmistaa, että:

  1. Hyvä tuote – Sinun on vaikea saada asiakkaasi myymään mitä tahansa, jos he ovat pettyneitä ostoonsa tai jos tuotteesi ei ole sitä mitä he etsivät.
  2. Saa ihmiset tuntemaan osan jotain – siellä on syy siihen, miksi Apple on niin menestyvä. Se luo tuotteidensa ympärille yhteisön – itse asiassa niin paljon, että sitä toisinaan kuvataan kulttina. Kun ihmiset tuntevat olevansa osa jotain, he todennäköisemmin mainostavat sitä muille.
  3. Tarjoa erinomaista asiakaspalvelua – Haluat koko ostokokemuksen olevan hämmästyttävä asiakkaillesi. Tämä ei vain takaa, että asiakkaasi tulevat todennäköisesti palaamaan lisää, mutta se tarkoittaa myös, että he todennäköisemmin lähettävät sinut ystävällesi.
  4. Ole aito – ihmiset ostavat tuotemerkeistä, joihin he luottavat, mikä tarkoittaa, että sinun on annettava asiakkaillesi aito kokemus, joka rakentaa yhteyttä ja kunnioitusta.

Vaikka vietätkin tonnia aikaa keksimällä uusia ja mielenkiintoisia tapoja saada lisää asiakkaita, älä unohda jo olemassa olevaa arvokkainta työkalua – ihmisiä, jotka ovat jo ostaneet sinulta ja voivat taata, että tuotteesi on mahtava.

Kun annat myyntivoiman asiakkaidesi käsiin, siirryt suullisen markkinoinnin maailmaan ja sopeudutte kuluttajien uuteen ikään; missä he ovat aktiivisia markkinoinnin passiivisten astioiden sijaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me