Kuinka lopettaa sähköpostin roskapostin web-isäntäsi kanssa

Vapaa & maksetut sähköpostin roskapostin torjuntavaihtoehdot Web-isäntäsi sähköpostitilien suojaamiseksi roskapostilta. Suositut roskapostin estäjät, joita Web-isäntäsi voi tarjota.

Pysäytä sähköposti roskapostisi web-isäntäsi kanssa

Oletko kyllästynyt säälimätöntä roskapostia, joka täyttää jatkuvasti postilaatikkosi? Pienyrityksen omistajana viimeinen asia, jota tarvitset, on ajanhukkaa sähköpostisi kautta. Useimmilla pienyrityssivustoilla on sähköpostiosoitteiden asetukset nykyisen verkkoisäntänsä kautta. Valitettavasti Web-palvelimen asettaminen saapuvan sähköpostin käsittelijäksi voi avata sinut roskapostimaailmaan, ellet ole määrittänyt myös roskapostin estäjää. Nykyisellä Web-palvelimellasi pitäisi olla jotain tällaista jo olemassa, mutta usein se ei ole tarpeeksi hyvä ja voit odottaa vastaanottavan, poistavan ja suodattavan roskapostit käsin.

Mitä voin tehdä?

Oman verkkotunnuksesi lähettäminen sähköpostiisi näyttää ammattimaisemmalta kuin sen, että se tulee gmail.com- tai yahoo.com-sivustolta, joten Web-palvelimen asettaminen käsittelemään sähköpostia on edelleen hyvä liiketoimintatapa. On paljon parempi, että sinulla on [email protected] kuin [email protected] Mutta kuinka voit estää sen ei-toivotun roskapostin? Tarkista ensin nykyiseltä verkkoisäntältäsi. Useimmat verkkoisäntälaitteet tarjoavat kolmansien osapuolien roskapostin estämispalvelut, jotka on rakennettu suoraan ohjauspaneeliin.

Onko Web-isäntä mukana roskapostin estäjässä?

Monet verkkoisäntäkoneet tekevät yhteistyötä sähköpostin roskapostin estämispalvelun kanssa. Esimerkiksi InMotion Hosting ja Web Hosting Hub tarjoaa asiakkailleen molemmat McAfee (rajoitetulla tuella) ja Apache SpamAssassin, avoimen lähdekoodin (ja ilmainen ratkaisu) verkkotunnuksen sähköpostin suojaamiseksi. On suositeltavaa kokeilla SpamAssassin ja pelata kokoonpano ensin, ennen kuin yrität McAfee. Meillä on kuitenkin myös joitain sivustoja, jotka vaativat premium-ratkaisua (kuten McAfee-vaihtoehto), koska SpamAssassin ei leikannut sitä.

sähköpostin roskapostisuodatinKatso Web Hosting Hub -ohjauspaneelia, joka tarjoaa SpamAssassin -sovelluksen & McAfee.

BlueHost on toinen suosittu verkkoisäntä ja käyttää premium-maksullista ratkaisua nimeltään SpamExperts roskapostin torjumiseksi. SpamExperts käynnistyy, ennen kuin sähköposti suodattaa palvelimelle, ja se ostetaan verkkotunnuksittain ohjauspaneelista. BlueHost tarjoaa myös Roskapostin vasara ja Spam Assassin. Heidän ohjeartikkeli roskapostin poistamiseksi voi auttaa sinua päättämään, minkä kolmesta ratkaisusta valitset. Vihje BlueHostin teknisen tuen asiantuntijalta on ilmoittanut meille, että SpamExperts on luotettavin ja tehokkain kolmesta.

NOPEA VINKKI: Useimmat verkkoisäntäkoneet tarjoavat jonkinlaista sähköpostisähköpostiviestin mukana ilmaiseksi sekä lisäosana saatavissa olevan kolmannen osapuolen premium-palvelun..

Ilmaiset vaihtoehdot roskapostin estämiseksi

Tässä on kätevä luettelo ilmaisten verkkotunnusten roskapostin suodatusvaihtoehdoista.

Apache SpamAssassin – Koska se on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, kuka tahansa voi ladata ja käyttää sitä ilmaiseksi ohjelmiston mukana toimitetun lisensoinnin ehtojen mukaisesti. Voit jopa muokata sitä, mutta joudut lähettämään muutokset takaisin avoimen lähdekoodin yhteisöön. Asennus voi olla hankalaa, jos et tunne avoimen lähdekoodin ohjelmistojen toimintaa, mutta suurin osa web-koneista on tehnyt kaiken työn puolestasi. Sinun on vain otettava se käyttöön hosting-yrityksen ohjeiden mukaan.

MXGuardDog – on ilmainen, mutta “maksettu” lisäämällä tekstilinkin verkkosivustollesi. Se ei ole käyttöjärjestelmäkohtainen, eli se toimii missä tahansa käyttöjärjestelmässä. Organisaation sähköpostiasetuksiin ei tarvita muutoksia. MXGuardDog vaatii rekisteröitymistä heidän sivustolleen ja sitten verkkotunnuksen MX-tietueiden muuttamisen ohjataksesi postisi heidän palvelimilleen.

Xeams – Ladattavat ohjelmistot ilmaiseksi kaupalliseen ja ei-kaupalliseen käyttöön. Se on saatavana Windows- ja Linux 32- ja 64-bittisiin järjestelmiin sekä Mac OSX, Solaris, HP-UX ja AIX. Sähköpostien, käyttäjien tai verkkotunnusten määrää ei ole rajoitettu. Xeams maksetaan “maksamalla”, kun päätät maksaa palkkion tuesta, jota he suosittelevat tuottavuuden parantamiseksi järjestelmänvalvojille. Asennusskenaarion ohje on saatavana Xeamsin online-dokumentaatio. Jos jokin dokumentaatio näyttää hieman epämääräiseltä, muista, että heillä on vähän kannustinta olla kertomatta sinulle kaikkia yksityiskohtia, koska he mieluummin ostaisit heidän premium-tukipakettinsa.

Maksetut vaihtoehdot roskapostin lopettamiseksi

Roskapostin estämiseksi on paljon maksettuja vaihtoehtoja. Sinun on päätettävä, millä ominaisuuksilla on budjettiisi sopivia ominaisuuksia. Tässä on vain muutama:

Heluna.com – Alkaen hinnasta 49 dollaria vuodessa, perussuunnitelma on hyvä henkilökohtaisille verkkotunnuksille, mutta estää vain 90 prosenttia roskapostista, kun taas vakiojärjestelmä, joka estää 99 prosenttia. Kun tarpeesi kasvavat tai supistuvat, voit päivittää tai alentaa tarvittaessa.

Barracuda.com – Barracuda’s Spam Firewall -tuote on todennäköisesti ylimitoitettu useimmille pienille yrityksille. Se on tuote, joka sopii paremmin yrityksille, joilla on omat erilliset tietokeskukset ja laitteistot kuin jaetun isäntän asennukseen. Se voidaan ottaa käyttöön laitteena tai virtuaalilaitteena sekä Azure-, AWS- ja vCloud Air-yhteyksien kautta. Maksat mallista riippuen 699–89 999 dollaria. Päivitykset uusimpien uhkien perusteella tiukemman spam-valvonnan aikaansaamiseksi maksavat 699–2 799 dollaria riippuen siitä, kuinka monta vuotta päivitystehtäviä ostat. Ja jos laite epäonnistuu, voit ostaa 1-5 vuoden pituisia suunnitelmia seuraavan arkipäivän välittömään vaihtolaitteistoon. Välitön korvaaminen maksaa välillä 449–1 799 dollaria.

Mailroute.net – MailRoute Anti-Spam väittää erittäin alhaisen väärien positiivisten määrien – vain yksi 250 000 sähköpostiviestistä merkitään väärin roskapostiksi. Palvelu prosessoi roskapostisuodatuksen verkon ulkopuolella, vapauttaen palvelimet liiketoiminnallisiin tehtäviin. Se on täysin hallittu palvelu, joten rekisteröidyt vain ja muutat DNS-asetuksiasi, ja MailRoute ottaa suodatuksen. On 15 päivän kokeiluversio, jonka lopussa maksat välillä 29,99 dollaria käyttäjää kohti vuodessa 1,48 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa liukuvalla asteikolla käyttäjien lukumäärästä riippuen. Kaikki yli 500 käyttäjää vaativat erityisen hintatarjouksen.

Googlen käyttäminen roskapostin torjumiseksi

Jotkut hosting-yritykset (kuten Bluehost, iPage, & GreenGeeks) ovat toimineet yhteistyössä Googlen kanssa sähköpostipalvelujen tarjoamiseksi Gmailin kautta, mutta verkkotunnuksesi on osa sähköpostiosoitettasi @ gmail.com sijaan. Tarkista ensin isäntältäsi, onko tätä mahdollista. Jos on, voit luottaa Googlen roskapostin suodatuspalveluihin, eikä sinun tarvitse tehdä paljon muuta. Google on erittäin tehokas poistamaan roskapostit ja tarjoaa Gmail-käyttöliittymään sisäänrakennetun Ilmoita roskapostista -painikkeen. Ja jos et halua käyttää Gmail-käyttöliittymää, voit sen sijaan määrittää Microsoft Live Mail-, Entourage-, Outlook-, Thunderbird- tai muun haluamasi sähköpostiohjelmiston..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me