Kuinka kirjoittaa täydellinen blogin kirjoitus yrityksellesi

Opi kuinka kirjoittaa täydellinen blogin viesti ymmärtämällä viestin keskeiset elementit ja hyödyntämällä tehokasta & tehokas kirjoituskaava.

Kuinka kirjoittaa blogin kirjoitus

Blogin kirjoittaminen yrityksellesi on aikaa vievä prosessi, joka vie paljon työtä ja omistautumista. Tiedän, että se vei minua päiviä tekemään. Vietin tunteja tutkiessaan aihetta, levottomuutta sanavalinnoistani ja lähettäisin lopulta artikkeleita, joihin en ollut täysin tyytyväinen. Ja kun kirjoitat omaan yritykseesi, se on entistä stressaavampaa, koska on välttämätöntä julkaista artikkeli, joka heijastaa yrityksesi tarjoamaa laatua.

Blogisi on heijastus yrityksestäsi & on ehdottomasti julkaista laadukasta sisältöä lukijoillesi.

Napsauta Tweet

Nykyään voin lyödä hyvin tutkitun ja huolellisesti muotoilun 2000 sanaartikkelin alle neljässä tunnissa, kaikki hikitön.

Mikä muuttui? Kokea. Olen kirjoittanut ja bloginnut WordPressin kanssa ammattimaisesti jo viisi vuotta, ja tänä aikana olen kehittänyt kaavan, joka auttaa minua tutkimaan ja kirjoittamaan nopeammin. En enää tuijota kohdistinta näytölläni, joka on kirjoittajan esteen päällä. Voin sukeltaa suoraan aiheeseeni ja kirjoittaa vain.

Tässä artikkelissa käsittelen kaavaa täydellisen blogiviestin kirjoittamiseen ja kuinka tehdä se tehokkaasti ja tehokkaasti. Joten tässä se on.

9 Blogitekstin keskeiset elementit

Ensinnäkin on tärkeää ymmärtää yhdeksän keskeistä elementtiä, jotka jokaisella blogiviestillä tulisi olla:

Elementit täydellisestä blogiviestistäKaavio keskeisistä elementeistä, jotka jokaisella blogikirjoituksella tulisi olla.

Nopea huomautus: Tekstitys on valinnainen, eikä sitä välttämättä tarvita. Tämä riippuu blogisi teemasta / mallista ja omasta mieltymyksestä. Jos päätät toteuttaa yhden, se tulisi muotoilla a HTML-luokka eikä a HTML-otsikko.

Seuraavaksi käsittelen tarkemmin roolia, jonka kunkin elementin tulisi olla.

1. Leivänrumpu

Leipämurut auttavat SEO-pyrkimyksiäsi ja toimivat myös visuaalisena navigoinnin apuna lukijoillesi. Se on pakollinen ja pitäisi lisätä viestiisi (ja myös koko verkkosivustollesi). Jos käytät WordPressiä, pidän henkilökohtaisesti parempana muotoa ”Koti > blogi > Blogi-luokka > Lähetä otsikko ”viestien otsikon sisällä.

2. Otsikko

Verkossa useimmilla ihmisillä on erittäin lyhyt huomioväli – joten otsikko on ensimmäinen asia, joka auttaa heitä päättämään, onko viestisi lukemisen arvoinen vai ei. Otsikon tulisi aina muodostua HTML h1-tunniste, Käytä tärkeitä avainsanojasi ja sisällytä yksinkertainen, mutta tehokas kieli. Ympärillä on paljon upeita resursseja, jos yrität kirjoittaa tehokkaita otsikoita. minä suosittelen WordStreamin.

Kirjoita otsikko täydelliselle blogiviestillesi

3. Tekijä & Päivämäärä

Verkossa on edelleen lukuisia blogeja, joissa ei koskaan näytetä viestin kirjoittajaa tai päivämäärää. Tämä on vain huono käytäntö, ja sinun tulee aina paljastaa, kuka artikkelin kirjoitti ja milloin se kirjoitettiin.

4. Johdanto

Artikkelisi johdanto on viestin toiseksi tärkein osa. Sen on molemmat lyhyesti esitettävä tiivistelmä viestin sisällöstä ja vakuutettava lukija siitä, että viesti on lukemisen arvoinen loppuun asti. Voit kirjoittaa monia erilaisia ​​esittelytyylejä – tarinoita, huumoria, kysymysten esittämistä tai tosiasioiden ilmoittamista. Minkä lähestymistavan kanssa käytätkin, sen pitäisi olla lukijan kannalta houkutteleva. Jos yritit kirjoittaa esittelyjä (siellä on niin paljon kauheita johdantoja!), Suosittelen voimakkaasti aloittamista mielenkiintoisimmalta tai yllättävimmältä tiedolta, jonka opit tutkiessasi aiheasi..

5. Pääsisältö

Tämä on viestisi pääosa. Muista sisällyttää erilaisia ​​asioita, kuten luettelot, joissa käytetään luettelomerkejä ja / tai numeroita, blockquotes, kuvia, videoita ja alaotsikoita, jotka auttavat hajottamaan tekstiä helpommaksi lukea. Lukijat loistavat suurten tekstinpalojen yli ja todennäköisesti lopettavat lukemisen ja sulkevat välilehden.

6. Alaotsikot

Alaotsikot (teknisesti HTML-otsikot h2 – h6) menevät otsikon (h1) jälkeen, eivätkä ne vain helpota lukijoiden käsitystä artikkelisi rakenteesta, vaan myös helpottavat lukijoiden skannaamista ja sulamista sisältö.

Alaotsikot ovat osa täydellistä blogiviestiä

7. Kuvat

Oletko koskaan poiminut sanomalehden tai lehden, että siinä on vain koko teksti? Tarkalleen. Kuvat ovat ratkaisevan tärkeitä lukijoiden vetämisessä sisältöön ja nopean kontekstin tarjoamiseksi sanoillesi. Sisällytä aina tekstitykset – kuten otsikot ja alaotsikot – tekstitykset tarjoavat toisen elementin, jonka lukijat voivat nopeasti skannata ja sulauttaa, kun selaa artikkeliasi..

8. Esitelty kuva

Hyvin valittu esitelty kuva heijastaa artikkelisi sisältöä ja tarjoaa kiinnostuksen pisteen lukijoille, jotta he tuntevat pakkoa lukea viestisi.

9. Päätelmät

Lopeta viestit aina loppupäätelmällä, jossa esitetään lyhyt tiivistelmä viestisi tilanteesta. Voit myös sisällyttää resursseja lukemista varten.

TIESITKÖ? 12–14 sanan otsikot ovat suosittuja useimmiten Facebookissa, mutta viestisi otsikon tulee olla 60 merkkiä tai vähemmän hakukoneissa. Käsittele uutta / tarkistettua otsikkoa jakaessasi sosiaalisessa mediassa saadaksesi lisää osakkeita.

Blogin kirjoittaminen

Kuinka kirjoittaa viestisi tehokkaasti & Tehokkaasti

Kaikilla on erilainen lähestymistapa kirjoittamiseen. Jotkut ihmiset haluavat vain alkaa kirjoittaa ja nähdä, mitä tapahtuu. Toiset, kuten minä, mieluummin rakennetta.

Pidän mielestäni selkeä idea mielessäni – ja paperilla / muistiinpanoilla – mitä kirjoitan ennen kuin aloitan.

Tätä prosessini yleensä sisältää:

1. Idean luominen

Keksiä blogin kirjoitusidea, joka resonoi kohdeyleisösi kanssa. Ideoidesi tulisi aina pyrkiä ratkaisemaan lukijoiden ongelmat. En voi korostaa tätä tarpeeksi. Jos kirjoitat aiheesta, josta yleisösi ei välitä tai he tietävät jo vastauksen, he eivät lukeneet sitä. Noin yksinkertaista. Kokeile googleta ideasi ja katso, mitä kilpailijasi ovat julkaisseet. Jos pystyt parantamaan heidän kirjoittamiaan, upea! Jos ei, keksiä uusi idea.

2. Tutkimus

Vaikka sinun pitäisi jo olla erittäin perehtynyt kirjoittamasi aiheeseen, tutkia aiheitasi aina perusteellisesti. Täydellistä blogin kirjoittamista tavoitteena on olla valtuus kyseiseen aiheeseen. Muuten ei ole mitään järkeä kirjoittaa siitä. Avatan yleensä paljon välilehtiä ja luon suuren luettelon linkkejä ja määritän käyttämäsi tiedot – älä koskaan kopioi.

3. Napsautuksen arvoinen otsikko

En puhu täällä napsauttamalla syöttiä. Puhun otsikosta, joka kiinnittää heti lukijan huomion ja kiinnostaa häntä tarpeeksi aloittaaksesi lukemisen. Otsikoiden tulisi osoittaa lukijoillesi tärkeä kipupiste. Varmista, että se on alle 60 merkkiä pitkä ja sisältää tärkeimmät avainsanasi.

4. Rakenteen suunnittelu

Luo luettelomerkkiluettelon ääriviivat viestistäsi. Tämän tulisi sisältää otsikko, esittelyn hylätty ja lyhyt yhteenveto viestin kustakin osasta. Suunnittelemalla viestisi näin auttaa sinua täyttämään tyhjät ja muotoilemaan viestisi.

NOPEA VINKKI: Mielestäni suunnittelun tekeminen siitä, kuinka haluan rakentaa viestini, kirjoittamalla jokaiselle otsikolle otsikot, alaotsikot ja luettelokohdat, helpottaa viestien muokkaamista. Esimerkiksi, olen jo kirjoittanut bullet-point-yhteenvedon johtopäätökseeni, että muutan tämän viestin kokonaisiksi lauseiksi. organisaatio!

5. Johdannon kirjoittaminen

Tässä vaiheessa olet jo kirjoittanut joitain muistiinpanoja esittelyä varten, joten täytä tiedot. Ensimmäisen rivin tulisi sisältää tärkeimmät tiedot viestissäsi. Jos kamppailet esittelyjen kirjoittamisen kanssa, kassalle CoSchedulen loistava opas kirjoittamaan vastustamattomia esittelyjä.

6. Viestin kirjoittaminen

Täytä lomakkeet luomallasi rakenteella ja kirjoita viesti. Kun jumiin kirjoittamiseen, löydän bullet-pisteiden avulla luetteloni ajatuksistani, jotka auttavat minua ajatteluani järjestyksessä, jotta voin laajentaa ne kokonaisiin lauseisiin. Älä unohda viimeistellä viestiä mieleenpainuvalla päätelmällä.

TIESITKÖ? ihanteellinen blogin postitus on noin 2 100 sanaa, mutta se vaihtelee aiheestasi riippuen.

Lisävinkkejä blogiisi edelleen parantamiseksi

Usein sanat eivät yksin riitä. Tämä pätee erityisen hyvin online-kirjoittamiseen.

Tässä on joitain yleisempiä julkaisuvinkkejä, jotka kannattaa pitää mielessä.

1. Lyhyet kappaleet

On syytä, miksi sanoma- ja aikakauslehdet ovat vain 1-2 lauseita pitkiä – ne ovat helpompi lukea ja sulauttaa. Samoin online-tilassa sinun tulisi pysyä lyhyillä lauseilla. Muuten sisältö näyttää paksuudelta ja lukijat kyllästyvät ja luopuvat lukemisesta.

2. Tavoitteena 2 100 sanaa

Mukaan Hubspot ihanteellinen blogiviestin pituus on noin 2100 sanaa. sillä välin, keskikokoinen sanoo, että viestit, joiden lukeminen kestää 7 minuuttia, saavat eniten kiinnostusta ja huomiota. Olemme myös havainneet, että suurin osa 10 parhaasta Google-hakutuloksesta on välillä 2 032 – 2 416 sanaa. Joten välttää lyhyiden viestien kirjoittamista. Varmista, että kaikki kirjoittamasi blogiviestit kattavat aiheen perusteellisesti.

3. Sisällytä numerot & tilasto

Varmista aina kun mahdollista, kirjoittamasi tosiasiat ja luvut (aivan kuten tein sanan pituudesta viimeisessä osiossa). Se ei ole vain informatiivinen lukijalle, vaan lisää uskottavuutta ja auktoriteettia työhösi. Ja linkki aina kaikkiin tietoihin ja numeroihin, jotka lisäät blogiisi.

4. Yhdistä sisäisesti

Linkki niin paljon kuin mahdollista, linkitä muihin viesteihin ja lukemiseen sivustoltasi. Tämä ei vain rohkaise lukijoita tutkimaan sisältöäsi, mutta tarkoittaa myös sitä, että sinun ei tarvitse selittää ideaa joka kerta, kun kirjoitat siitä – linkitä ja rohkaise lukijoita oppimaan lisää.

5. Käytä laadukkaita kuvia

Kuvat ovat tärkeitä viestissäsi, ja asiaankuuluvien, hyvin muokattujen käyttäminen lisää viestisi näkymiä. Omat analyyttiset tietomme osoittavat, että viestit, joissa on enemmän kuvia, saavat enemmän näkymiä kuin viestit, joissa on vain yksi kuva tai ei ollenkaan. Joten vetäkää ihmisiä kirjoittamaasi korkealaatuisilla valokuvilla ja grafiikoilla, jotka lisäävät viestiin lisäarvoa. Älä unohda optimoida kuviasi, jotta ne latautuvat nopeasti.

6. Alusta teksti

Hajottaa teksti tarvittaessa lihavoiduilla sanoilla, luettelomerkeillä, lainausmerkeillä ja muun tyyppisellä muotoilulla. Useiden eri muotojen käyttäminen kirjoittamiseen helpottaa lukemista ja ymmärtämistä yhdellä silmäyksellä. Suuret palat tai teksti kääntävät lukijat heti pois.

7. Luettava kirjasin

Käytä hyvää kirjasinta, joka on helppo lukea ja vastaa tuotemerkkiäsi. On sanomattakin selvää, että sinun tulee välttää hienoja fontteja ja kurssiivista käsialaa – pysy yksinkertaisella typografialla.

johtopäätös

Joten sinä menet, minun kaava kirjoittaa blogi viestejä.

Täydellisen blogin kirjoittaminen tarkoittaa kaavan luomista & käyttämällä sitä.

Napsauta Tweet

Vaikka tämä kaava toimii minulle, se ei välttämättä toimi sinulle. Joten seuraavan kerran, kun kirjoitat blogin, käytä tämän artikkelin elementtejä, jotka resonoivat kanssasi, ja luo oma kaava. Ajan myötä kehität oman, sinulle sopivan menetelmän kirjoittaa viestejä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me