Instagram yrityksille – pitääkö minun todella olla sen päällä?

Mikä on Instagramin hype? Opi, miksi yrityksesi tarvitsee Instagram-läsnäoloa ja kuinka Instagram voi hyödyttää tuotemerkkiäsi & lisää näkyvyyttä.


Miksi käyttää Instagramia

Useimmat yritysomistajat kamppailevat löytääkseen syyn käyttää Instagramia. Ehkä kuulut “En voi selvittää, mistä kaikesta on hätää” -kategoriaan tai ehkä ymmärrät täysin, miksi sinun pitäisi käyttää Instagramia, mutta HOW-osa on ongelma. Molemmissa tapauksissa olet oikeassa paikassa.

Otetaan nyt todellinen minuutti. Tilastollisesti, jos olet yrityksen omistaja ja käytät sosiaalista mediaa, olet todennäköisesti ainakin kuullut Instagramista. Olet ehkä kuullut siitä yhteisössäsi tai verkostoitumisryhmässäsi. Ehkä olet jopa nähnyt heidän logonsa jossain ymmärtämättä, mikä voimakas sosiaalisen median alusta voisi olla yrityksellesi.

Jos näin on, laita juoksukengät, koska olemme selvittämässä todelliset syyt, joiden vuoksi alkaa käyttää Instagramia NYT rakentaaksesi yritystäsi, mainostaaksesi tuotemerkkiäsi ja lisätäksesi yritystäsi koskevaa keskustelua.

Mikä on Instagram anyways?

Instagram on Kevin Systromin ja Mike Kriegerin vuonna 2010 perustama sosiaalisen median alusta, jonka avulla voit jakaa tarinasi kuvien ja videoiden kautta. Facebook osti Instagramin vuonna 2012, ja vuoden 2014 loppuun mennessä Instagramistä oli tullut suositumpaa kuin Twitter. Yli 300 miljoonaa aktiivista käyttäjää vastaan ​​Twitterin 284. Optimaalinen osa Instagram-viestejä on jakaa tarina valitulla tavalla, joka hyödyntää aihetta tai tavoitetta eniten. Muista, että Instagram ei ole vain alusta, jolla voi lähettää satunnaisia ​​kuvia tai videoita. Sinun on mietittävä, mitä seuraajat haluavat nähdä ja mitä haluat heidän ottavan pois.

Yksi hyvä esimerkki tarinankerronnasta, joka seuraa seuraajia sekä päivittäisissä viesteissä että koko yrityksessä Fallen Industry. Fallen Industryn ilmoitettu tavoite on ”huonekaluja ja veistoksia, jotka on tehty kaatuneista puista, jotka teollisuuden kasvu on kaatanut, talteenotettu ja uudestisyntynyt kauniilla tarkoituksella”. Todella mukava, eikö niin? Kuka ei rakasta kierrättää jotain kauniiksi hyödylliseksi show-kappaleeksi? Tosiasia on, että heidän Instagram-tilinsä on täytettävä tämä tavoite jakamalla jatkuvasti viestejä, joissa visuaalisia kuvia käytetään kertomaan tarinansa ja kiinnostamaan seuraajia tavalla, joka saa heidät HALUA kommentoimaan – kaikilla mukavalla kokoelmalla hashtags please!

Hyvä esimerkki Instagramin hyödyllisestä käytöstä yrityksessäsi.

Päällä heidän Instagram-profiilinsa, voit nähdä, kuinka he käyttävät Instagramia esittelemällä sekoitus kuvia, jotka on käytetty hashtien kanssa vetääkseen seuraajia hakuista. Mitä tapahtuu? Ihmiset vastasivat!

Muistatko lapseltasi käännetyt kirjat, jotka näyttivät täydellisen, liikkuvan kuvan, kun selasit nopeasti sivuilla? Instagram on sama tapa. Sinun täytyy jakaa viesti ja olla yhteydessä heihin tavalla, joka tuo ne lähemmäksi tuotemerkkiäsi. Älä koskaan ajattele Instagramia yksittäisenä tai viestisarjana – se on hetken kokoelma, joka kertoo tarinan ja kutsuu seuraajat yritykseesi.

OTTAA MUKAAN: Viestit, jotka ovat visuaalisesti vahvoja, joissa on hyvät hashtit, kuvaukset, maantieteellinen sijainti ja merkinnät, tuovat tuotemerkkisi riville. Se ei ole taikuutta, joka saa Instagramia työskentelemään tuotemerkeille – se on visuaalinen vetoomus vuosituhansien markkinoille nopealla, mielenkiintoisella vähän tietoa.

Instagram: Hyvä, paha ja ruma

Hyvä uutinen on, että Instagram on helpoin sosiaalisen median alusta, joka saa seuraajia. Voit houkutella seuraajia käyttämällä yksinkertaisesti hashtia, merkintöjä tai maantieteellistä sijaintia (jakamalla sijaintisi). Hashtagit ovat hyviä hakutermejä, joiden avulla käyttäjät voivat etsiä ja löytää yrityksiä, jotka sopivat heidän erityisiin kiinnostuksen kohteisiinsa. Jokaisella viikonpäivällä Instagramissa on tietty hashtag, joka auttaa sinua pääsemään alkuun. Esimerkiksi, torstai on kuuluisa #TBT tai #throwbackthursday, jotta voit jakaa muistoja. Sunnuntaina luotiin #selfieSunday. Tiettyjen hashtien avulla saat seuraajia syötteeseesi esikatselemaan sisältöäsi.

Tagging antaa sinulle mahdollisuuden olla yhteydessä seuraajiin ja suurempiin brändeihin kiinnittääksesi suoraan huomion. Samoin maantieteellisen sijainnin avulla seuraajat voivat löytää lähellä olevia yrityksiä. Jos haluat jalanliikennettä, merkitseminen ja maantieteellinen sijainti ovat erittäin tärkeitä Instagram-brändisi kasvulle.

On kuitenkin huonoja uutisia. Kaikkia Instagramiin lähetettyjä linkkejä ei voida napsauttaa. Kyllä, se tarkoittaa, että seuraajien on kopioitava ja liitettävä URL-osoitteet selaimen vanhaan kouluun (lisää syvä kärsimys huokaus ja huomio täällä)! Vaikka tämä ei ehkä tee liikaa eroa, jos seuraajat istuvat pöytätietokoneella, Instagram-markkinat ovat täynnä vuosituhansia matkapuhelimella. Tämä EI tarkoita, että voit laiminlyödä viestiesi URL-osoitteet. Tämä VAIN tarkoittaa, että seuraajien on otettava ylimääräinen askel sitoutumiseen, joten tee siitä helppoa bitly linkit, jotka mahdollistavat jäljitettävyyden.

Kyvyttömyys napsauttaa linkkejä saattaa tuntua ongelmalta, mutta totuus on, että Instagram-seuraajat ovat erittäin luovia käyttäessään tätä sosiaalista mediaa. Esimerkiksi, vaikka jotkut sovellukset sallivat Instagram-viestien uudelleen lähettämisen, kuten lepo, viestien jakaminen ei ole niin helppoa kuin muissa sosiaalisissa medioissa. Vaikka melkein kaikki muut sosiaaliset alustat rohkaisevat jakamista seuraajien välillä, Instagramissa ei ole SHARE-painiketta mainostaa virustekstejä. Tämän puutteen korjaamiseksi Instagramissa on sisäänrakennettu merkintäjärjestelmä, jonka avulla käyttäjät voivat kutsua ystävänsä viestiin merkitsemällä kommenttiosassa.

OTTAA MUKAAN: Tee viesteistäsi hyviä, koska Instagram-käyttäjät ovat tarpeeksi taitavia löytääkseen, seuraamaan ja kutsua ystäviäsi sisältöösi ylittäessään alustan puutteet.

Miksi minun pitäisi käyttää Instagramia liiketoimintaani?

Yksinkertainen vastaus – Instagramissa asuu asiakas, jolla on älypuhelin ja osto-impulssi.

Instagram-käyttäjien kasvu

Tässä on muutama tosiasia Instagramista:

  • Viime vuonna 59% Instagram-käyttäjistä käytti alustaa päivittäin, mukaan lukien 35% vieraili useita kertoja päivässä. Tämä 59%: n luku heijastaa 10 pisteen nousua syyskuusta 2014, jolloin 49% Instagram-käyttäjistä ilmoitti vierailevansa sivustolla päivittäin. (Lähde)
  • 55% nuorista aikuisista (ikä 18–29) käytti Instagramia vuonna 2015, kun vastaava luku oli 37% vuonna 2013.Lähde)
  • Instagram-yhteisö on kasvanut 90 miljoonasta aktiivisesta käyttäjästä tammikuussa 2013 yli 400 miljoonaan aktiiviseen käyttäjään syyskuussa 2015. ()Lähde)
  • Instagramin käyttäjäkunta kasvaa huomattavasti nopeammin kuin sosiaalisten verkkojen käyttö yleensä. Yhdysvalloissa Instagram kasvaa 15,1% tänä vuonna, kun koko sosiaalisen verkoston sektorin kasvu on vain 3,1%. (Lähde)
  • Vuodesta 2016 vuoteen 2020 eMarketer ennustaa, että Instagram lisää 26,9 miljoonaa käyttäjää – melkein kaksinkertaistaa Twitterin odotettavissa olevien käyttäjien määrän, ja paljon enemmän kuin mikään muu seurattava sosiaalinen alusta. (Lähde)
  • Yhdessä sosiaalisen median tutkimuksessa viidestä analysoidusta teollisuudenalasta (kauneus, vaatetus, iso laatikko, elektroniikka ja koditavarat) vain 43% keskusteli kuluttajien kanssa Instagramin kautta, huolimatta Instagramin keskimääräisestä seuraajasta 237%. (Lähde)

Instagram on kiinnostunut käyttäjistä paljon.

Brändeille ja yrityksille, jotka ottavat Instagramin sosiaalisen median markkinointiin, kaikki nämä tilastot ovat hyviä uutisia! Mutta uutiset paranevat.

Entä jos sanoisin, että suurin osa yrityksistä EI käytä Instagramia mainostaakseen itseään? Uskotko:

  • 31% B2C-markkinoijoista sanoi, että Instagram oli ”erittäin tärkeä” sosiaalinen kanava ja 27% sanoi, että se ei ollut ”tärkeä”. (Lähde)
  • Vain 8% B2B-markkinoijista sanoi, että Instagram oli “erittäin tärkeä” kanava ja 58% sanoi, että se “ei ollut tärkeä”. (Lähde)
  • Ennustettiin, että yli kolmasosa matkapuhelinten käyttäjistä (noin 89,4 miljoonaa amerikkalaista) on Instagramissa vähintään kerran kuukaudessa vuonna 2016. Vuonna 2017 arvioidaan, että arvioidaan olevan 51,8% sosiaalisen verkoston käyttäjistä vuoteen 2017 mennessä..

Instagramin merkitys verrattuna muihin sosiaalisen median alustoihin.

Tämän pitäisi saada sinut virnistelemään kuin Cheshire Cat nyt, koska se tarkoittaa, että sinulla on kaikki sosiaalisen median huoneet päästäksesi eteenpäin kilpailusi Instagramin avulla ja ollakseen ensimmäisten joukossa, joka vie yrityksesi ostajien edessä!

Loppujen lopuksi jokin huono typerys sanoi, että myös verkko oli ohimenevä vaihe!

Lisäksi, vaikka videosisältö on osoittautunut korkeammaksi kaikissa sosiaalisissa medioissa (kuten Facebookissa, Twitterissä ja YouTubessa), Instagram isännöi videon kohderyhmää, vuosituhansia. Lisäksi Instagram on myös vähiten käytetty videoiden mainostamiseen, vain 24%.

OTTAA MUKAAN: Siellä on voittava yhdistelmäsi! Visuaalinen sisältö + tuhannen vuoden yleisö + asianmukaiset tekniikat = brändin tunnustaminen ja myynti!

johtopäätös

Tosiasia on, että suurin osa yrityksistä ei käytä Instagramia ollenkaan tai ei käytä sitä täysimääräisesti. Olipa kyse sitten kuvien tai videoiden lähettämisestä, Instagram-tekniikan avulla on olemassa menetelmä, jolla voit mainostaa yritystäsi markkinoilla, jotka EI ikääntyy pian. Houkuttelemalla 18-34-vuotiaita markkinoita erittäin aktiivisella sitoutumisasteella ja käyttämiselläsi rahalla, yrityksesi voi voittaa kilpailun Instagramin kanssa, etsitkö paikallista tai maailmanlaajuista ostajaa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me