Instagram: puuttuva kappale markkinointistrategiaasi

Koska 75 miljoonaa ihmistä käyttää Instagramia päivittäin, Instagram on tehokas työkalu sosiaalisen median markkinointistrategiaasi. Tässä on vinkkejä aloittamiseen.


Instagram-markkinointivinkit

Oli aika, jolloin Instagram oli alijärjestelmä sosiaalisen median kilpailussa. Viisi vuotta markkinoille tulonsa jälkeen se on noussut huipulle. Viime vuoden joulukuussa Instagram ylitti 300 miljoonan käyttäjän merkin, joten se oli suositumpi kuin Twitter. Noin kolmasosa näistä käyttäjistä sai vain yhdeksän kuukauden aikana. Nyt yli 75 miljoonaa ihmistä käyttää Instagramia päivittäin. Luvut näyttävät vain kasvavan. Todellakin, Facebookin Instagram-hankinta vuonna 2012 voi mennä liiketoimintahistoriaan kaikkien aikojen parhaaksi miljardin dollarin päätökseksi.

Tämä on hyvä uutinen markkinoijille. Instagram-suosion avulla voidaan hyödyntää merkkejä edistymään mainonnassa, viittauksissa ja tuloksissa. Twitter ja Facebook ovat myös tehokkaita sosiaalisen median markkinointityökaluja, mutta mikään ei estä hyvää visuaalia ajaa kotiin piste. Suurin osa sosiaalisen median sisällöstä – noin 63% – on visuaalista. Jos mietit sitä, suurin osa markkinoinnin sisällöstä on yleensä enimmäkseen myös visuaalista. Mainosten katsojat saattavat tuskin kuulla viestiä, mutta jos he etsivät, he näkevät sen ja heidän mielensä absorboivat sen nopeasti. Viime kädessä salaperäisen ja maskuliinisen Marlboro Man -sovelluksen kuva sai miehet haluamaan ostaa suodatettuja savukkeita (joita pidettiin naisillaan ensimmäistä kertaa markkinoilla).

Jos et käytä jo Instagramia tuotemerkin markkinoimiseen, nyt on hyvä aika aloittaa. Instagram on nimetty Instagram yrityksille palveluun ja antaa vinkkejä heidän blogi tilisi hyödyntämiseksi seuraajien ja asiakkaiden saamiseksi. Markkinoijat voivat hyödyntää Instagramin nopeita kuvanjakoominaisuuksia houkutellakseen uutta liiketoimintaa visuaalisella sisällöllä, joka viihdyttää, informoi ja inspiroi.

Näin voit hyödyntää Instagramia viedäksesi markkinointistrategiasi seuraavalle tasolle:

Käytä erilaisia ​​kuvia

Yrityksen Instagram-tilin tarkoituksena on mainostaa tuotemerkkiäsi. Tämä ei tarkoita, että kaiken, mitä postitat Instagramiin, on oltava suoraan yhteydessä palveluihisi. Jotkut seurattuimmista sosiaalisen median tileistä – esimerkiksi näyttelijä George Takein Facebook-sivu – lähettävät täysin riippumattoman sisällön, josta heidän mielestään katsojat nauttivat. Voit houkutella seuraajia tällaisella kevytmääräisellä sisällöllä, joka myöhemmin altistaa heidät kohdennetulle markkinointisisällöllesi. Älä vain mene yli söpöjen kissan videoiden yli – suurimman osan sisällöstäsi tulee olla ostettua tarjoamallesi tuotteelle tai palvelulle. Haluat silti olla vakavasti otettu brändinä. Sisällytä joukko valokuvia, jotka edustavat tuotemerkkiäsi – esimerkiksi Whole Foods julkaisee sisältöä yleensä terveellisestä elämästä, samoin kuin kuvia myytävistä tuotteista ja myymälätapahtumista.

Kirjoita markkinointikopio kuvatekstiisi

Monet kuvat puhuvat puolestaan, mutta yksi tai kaksi vankkaa lausetta voi antaa vaikuttavan kontekstin visuaalisille viesteillesi. Instagram sallii lyhyiden kuvatekstien kuvaamaan tai tarjoamaan lisätietoja kuvista ja videosta. Kun kirjoitat kuvatekstejä, muista, että olet sosiaalisessa mediassa, et ole työviestissäsi tai yritysasiakirjassa. Pitäkää keskustelu ja tee lauseistasi selkeitä ja ytimekäs. Tekstitysosat ovat myös mahdollisuus heittää pois suosittuja hashtageja tai aloittaa omat hashtag-trendinsä. Kuten Twitterissä, myös Instagram-hashtien avulla potentiaaliset asiakkaat voivat löytää sinut ja olla yhteydessä tuotemerkkiisi.

Näytä missä olet ollut

Brändinä liikkeellä, saat ympäri. Instagram-paikannusominaisuus antaa sinulle mahdollisuuden paljastaa, missä olet lähettänyt kuvia. Nämä sijainnit kerätään ja kiinnitetään valokuvakarttaan, joka voidaan jakaa seuraajien kanssa. Maantieteelliset merkinnät ilmoittavat seuraajille yrityksesi sijainneista ja käydyistä paikoista, joissa olet käynyt mainostaaksesi tuotemerkkiäsi tai tehdäksesi ulkotyötöitä. Esimerkiksi vähittäiskauppa saattaa lähettää kuvan ostamismatkalta ympäri maata tai kirjoittaja voi luetteloida kaikki vierailunsa paikat kirjakierroksellaan. Nämä tiedot tekevät viesteistäsi mielenkiintoisempia ja kertovat seuraajille, oletko oletko vai oletko heidän alueellaan.

Isännöi kuvakilpailu

Nouseva trendi yrityksille Instagramissa isännöi kilpailua, jossa seuraajat lähettävät tiettyyn aiheeseen liittyviä kuvia. Nämä kuvat julkaistaan ​​tuotemerkin tilille, ja joko käyttäjät tai yritys itse valitsevat voittajan. Verkkokilpailut ovat seuraajien kannalta riskittömiä, joten heillä on suuri vetovoima. Lisää brändisi näkyvyyttä valitsemalla tuotteeseesi tai palveluusi liittyvä kilpailuteema ja tarjoamalla voittajalle toivottava palkinto. Vuonna 2014 Travelocityn #IWannaGo-kilpailussa pyydettiin käyttäjiä lähettämään kuvia matkakohteista, joihin he halusivat mennä mahdollisuuden voittaa matka sinne. Bränditietoisuus kasvoi 5 prosenttia kilpailun aikana ja ostot nykyisiltä asiakkailta kasvoivat 11 prosenttia.

Valokuvia tapahtumiisi

Sosiaalinen media on se, kuinka moni ihminen pysyy ajan tasalla alueensa tapahtumista. Tee heille helppo löytää tapahtumiasi mainostamalla niitä Instagramissa ja tarjoamalla seuraajille erityisiä alennuksia. Päiväan johtavat tiisarikuvat tapahtumiin liittyvistä päivityksistä lisäävät käyttäjien kiinnostusta ja optimoivat kattavuuden. Luo tapahtumia ympäröiviä tarinoita, kun tapahtuma tapahtuu, ja pidä sisältöä virtaavan sen jälkeen, kun tapahtuma on tapahtunut – kuten pyytämällä osallistujia käyttäjiä jakamaan suosikkihetkensä ja valokuvansa. Tämä ei ole vain hyvä tapa saada seuraajia, vaan se herättää myös tiedotusvälineiden huomion ja kerää suuren joukon julkisuutta.

johtopäätös

Kun saat ihmiset todella kiinnostumaan tuotteestasi tai palvelustasi, he nauttivat aidosti vuorovaikutuksesta tuotemerkkisi kanssa sosiaalisessa mediassa. Miljoonat käyttäjät vaihtavat miljoonia gigatavuja sisältöä sosiaalisessa mediassa päivittäin. Erityinen sosiaalisen median suosikkisivuna herättää uskollisuutta brändille ja saa sinut huomaamaan seuraajien ystävät ja perhe. Sosiaaliset verkostot ovat vaikuttavia, ja visuaalinen sisältö on vakuuttavaa – nämä kaksi asiaa tekevät Instagramista tehokkaan yritystyökalun.

Kun kehität Instagram-tiliäsi ja markkinointistrategiaasi, älä koskaan unohda unohtaa ketä varten teet sitä – viime kädessä se on seuraajillesi ja asiakkaillesi. Yritä ymmärtää heitä seuraamalla myös heidän tiliään ja kiinnittämällä huomiota lähettämiinsä kuviin. Mitä paremmin pystyt palvelemaan heitä, sitä kiinnostuneempia he ovat sisältöön.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me