CloudFlaren käyttäminen Web-hosting-ominaisuuksien parantamiseksi

Hyödyt ja haitat CDN: n (sisältöjakeluverkosto), kuten CloudFlare, käytöstä Web-hosting-tilisi suorituskyvyn ja turvallisuuden parantamiseksi.


Web-hosting Cloudflaren avulla

On asioita, joilla suurin osa hosting-yrityksistä menee hyvin, ja on asioita, joita he eivät tee hyvin; kuten yritysluokan isännöintiturvan tarjoaminen jaetun palvelun asiakkaille.

Turvallisuus massoille

Jotta voit tarjota oman korkeatasoisen suojan hakkereilta, sinulla on oltava sellainen tieto, jonka ihmiset saavat edistyneeltä IT-koulutuksesta. Yritysten omistajilla, jotka ovat vasta aloittamassa isännöinnin, ei ole aikaa tai resursseja tällaiseen työhön.

Kirjoita CloudFlare. CloudFlare on verkkosivustoturvapalvelu, jota on kehitetty ja joka on lieventänyt joitain historian pahimmista hyökkäyksistä. Esimerkiksi helmikuussa 2014 se pysähtyi a ennätysmääräinen ”jaettu palvelunestohyökkäys” (DDoS). DDoS-hyökkäys on, kun hakkeri laukaisee armeijan “zombie” -tietokoneita, jotka on ohjelmoitu tekemään niin monta asiakirjapyyntöä yhdestä verkkosivustosta, että se kokee ja ei ole laillisten kävijöiden käytettävissä.

CloudFlare tekee jatkuvia parannuksia lisäämällä alkuperäisiä ominaisuuksia ja hankkimalla ne. Helmikuussa 2014 CloudFlare osti StopTheHackerin lisätäkseen haittaohjelmien (virusten) havaitsemisen, automaattisen haittaohjelmien poiston sekä maineen ja mustan listan seurannan. Ja kesäkuussa 2014 se osti CryptoSealin, yrityksen, joka laajentaa verkkokäyttäjien tietoturvaa.

Yritystason suorituskyky

Siirtyminen uudelle ja nopeammalle web-hosting-yritykselle ei ole enää ainoa ratkaisu hitaalle verkkosivustolle. Turvallisuuden lisäksi CloudFlare tarjoaa parannetun suorituskyvyn jokaiselle web-hosting-tilille. Jos pidät nykyisestä verkkoisäntästäsi, mutta haluat tilillesi ylläpidettyjen verkkosivustojen latautuvan nopeammin, voit kokeilla CloudFlaren käyttöä. CloudFlare sai alkunsa CDN: nä (Content Delivery Network), joka optimoi tietosi automaattisesti.

Tapaustutkimuksessa ZenDeskin, joka on suosittu online-asiakastukityökalu, jota yritykset ympäri maailmaa käyttävät, optimointiin, CloudFlare raportoi 10-kertaisesta parannuksesta maailmanlaajuisessa vastausajassa ja 6-kertaisesta parannuksesta kohdennetun sisällön toimitusajan suhteen..

Kuinka CloudFlare toimii nykyisen palvelimesi kanssa

CloudFlare ei sinänsä ole web-hosting-palvelu. Tämä tarkoittaa, että voit pitää nykyisen verkkoisäntäsi ja lisätä siihen CloudFlaren. Pohjimmiltaan CloudFlare toimii verkkotasolla ja tukee käytännöllisesti katsoen kaikkia Web-isäntiä. Jotkut verkkoisäntäkoneet, kuten esimerkiksi Bluehost ja GreenGeeks, ovat tehneet yhteistyötä CloudFlaren kanssa, jolloin CloudFlaren aktivointi on erittäin helppoa suoraan web-hosting-tililtäsi. Jos olet sellaisen Web-isännän kanssa, joka ei tarjoa integroitua CloudFlare-tukea, voit silti kirjautua CloudFlare-palveluun erikseen CloudFlare-verkkosivustolla. Sinun on kuitenkin vaihdettava verkkotunnuksesi DNS-asetukset vastaamaan CloudFlaren nimipalvelimia.

CloudFlare GreenGeeks-ohjauspaneelissaKuvakaappaus GreenGeekin cPanel-ohjauspaneelista, johon CloudFlare on oletuksena integroitu nopeasti & helppo aktivointi.

CloudFlare on helppo asentaa, vaikka Web-isäntäsi ei olisi sen kanssa yhteistyössä. Tämä kirjoittaja on perustanut useita isäntätilejä enintään 5 minuutissa CloudFlaren käyttämiseksi.

Kuinka paljon CloudFlare maksaa?

CloudFlaren peruspalvelut ovat ilmaisia, mutta päivitetyt paketit ovat erittäin edullisia ja melko houkuttelevia yrittäjille ja pienyrityksille.

Pro-paketti, joka on yhden asteen verran ilmaisesta, lisää entistä nopeampaa sivuston suorituskykyä, parempaa tukea mobiililaitteille ja verkkosovelluksen palomuuria. Se palauttaa sinut takaisin 20 dollaria / kk ensimmäiselle sivustollesi, mutta vain ylimääräinen 5 dollaria jokaiselta lisäsivustolta.

Business-paketti tarjoaa sinulle kaikki Pro-ominaisuudet, paremman palvelunesto suojauksen ja Railgun-sovelluksen, joka auttaa saamaan sisältösi nopeammin ulkomaille. 200 dollaria kuukaudessa huomaat, että varastaminen verrattuna kustannuksiin ja turhautumiseen, joka on yritetty rakentaa tällaiselle luotettavuudelle ja turvallisuudelle tyhjästä.

Yrityspaketti, tosin melko kallis, 5000 dollaria / kk, antaa sinulle Koko Enchiladan. Tämä on kaikki Pro and Business -paketin sisältö, plus asennusohjeet, oma asiakashallinta, ympäri vuorokauden puhelintuki ja 2500% palvelutasosopimus.

Kaikilla suunnitelmilla et koskaan veloita kaistanleveyttä. Voit jopa sekoittaa suunnitelmatyyppejä tarpeitasi vastaavasti. Päivitys ja alennus milloin tahansa ei ole hikeä, ja sinulta veloitetaan vain kerran kuukaudessa koko asia. Lisätietoja kunkin suunnitelman erityispiirteistä on saatavana osoitteessa CloudFlaren hinnasivu.

CloudFlaren akladiot

CloudFlare on ansainnut viime aikoina useita palkintoja. Ne sisältävät:

  • Techcrunchin paras yritysyritys 8. vuosittaisessa Crunchies-palkinnossa helmikuussa 2015
  • Innovatiivisin verkko & Internet Technology Company kaksi vuotta Wall Street Journal -yrityksen johdolla
  • Maailman talousfoorumin antama luokitus tekniikan edelläkävijäksi
  • Fast Company on luokiteltu maailman 10 innovatiivisimman yrityksen joukkoon

ristiriitoja

CloudFlare ei kuitenkaan ole täysin eristetty kiistoilta, vaikka kaikki edut olisivatkin.

Esimerkiksi, maaliskuussa 2014 CloudFlare sijoittui kymmenen maailman huonoimpien isäntien ja verkkojen joukkoon perustuen sivustoon WebVet Beta isännöimään haittaohjelmiin. Ja kahta ISIS: n kolmesta kolmesta keskustelufoorumista suojasi myös CloudFlare. Lainvalvontaviranomaiset eivät ole pyytäneet heitä lopettamaan palvelua. Tämän kirjoittamisen ajankohtana CloudFlare ei vastannut lisätietopyyntöihin ISIS-keskustelufoorumista. Vahtikoiran sivusto CrimeFlare.com esittää tapauksensa miksi CloudFlareen ei voida luottaa tietoturvaan.

On myös muita ongelmia, kuten ihmiset latausajat todella hidastuvat ja sivun katselutilastot ovat paisuneet. Jotkut väittävät, että CloudFlare kutsuu itseään CDN: ksi, mutta todellisuudessa se on enemmän käänteistä välityspalvelinta, jota ei pidetä todellinen CDN.

Jos huomaat, että nämä ongelmat ovat ylitsepääsemättömiä tarpeitasi varten, voit kokeilla muita CDN / turvapalveluita, kuten Akamai.com, Incapsula.com tai FireHost.com. Nämä vaihtoehdot voivat myös tarjota kustannussäästöjä CloudFlare-palvelun avulla erityistarpeistasi riippuen.

johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että CloudFlare voi olla hyvä ratkaisu Web-hosting-tilisi turvallisuuden ja tehokkuuden lisäämiseen joutumatta kuluttamaan paljon. Ilmainen versio toimii myös hyvin. Se riippuu edelleen Web-isäntäsi käyttämien isäntäpalvelimien suorituskyvystä, mutta CloudFlare voi viime kädessä toimittaa sisältösi nopeammin ja turvallisesti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me