9 syytä, miksi yrityksesi tarvitsee blogia

Päätöksen opas, jonka avulla pienyritysten omistajat ymmärtävät miksi heidän pitäisi aloittaa bloggaaminen ja kuinka hyödyllinen blogi voi olla heidän liiketoiminnalleen.


Miksi yrityksesi pitäisi blogoida?

Yrityksesi menettää useita mahdollisuuksia, jos sivustollasi ei ole blogia. Blogit voivat olla hyödyllisiä markkinointimahdollisuuksia, jotka johtavat hakukoneiden ja sosiaalisen verkostoitumisen johtajia. Jos olet ajatellut blogia etkä voi päättää, kannattaako aikaa ja vaivaa, tässä on joitain syitä, joiden vuoksi päätöksesi tulisi viimeistellä.

1) Houkuttele asiakkaita ja hakukoneita

Aloitetaan lisätyillä myyntimahdollisuuksilla, ennen kuin saamme muita etuja. Tehty oikein, blogiviestit ovat kuin ruokaa hakukoneille. Mitä arvovaltaisempi ja laadukkaampi sisältö julkaiset blogissasi, sitä orgaanisempaa liikennettä saat. Bloggaaminen on positiivinen merkki hakukoneille, että sivustosi on aktiivinen ja ajan tasalla.

Huomaa, että tämä ei tarkoita, että sinun tulisi sylkeä vain kaikki blogin sisältö. On parempi, että sinulla on yksi laadukas viesti kuin 10 heikkolaatuista. Muista myös kirjoittaa yritykseesi liittyvästä sisällöstä. Jokaisen viestin on oltava hyödyllistä ja asiaankuuluvaa. Sisällön tuottamisessa on tärkeä ero pelkän sisällön tuottamisen ja sisällön tuottamisen välillä jonkun auttamiseksi. Heikkolaatuisella sisällöllä voi olla päinvastainen vaikutus ja haitata hakukoneesi näkyvyyttä. Joten varoitetaan!

2) Näytä asiantuntemuksesi potentiaalisille ja nykyisille asiakkaille

Internetin kasvaessa jatkuvasti kilpailusi kasvaa. Yksi tapa erottua kilpailijoistasi on näyttää asiakkaille, että olet alan asiantuntija. Bloggaaminen on yksi tapa välittää asiantuntemustasi ilman kokouksia ja puheluita. Muista, että hakukoneiden käyttäjät yleensä etsivät vastauksia kysymyksiinsä. Kun annat vastaukset näihin kyselyihin arvovaltaisella äänellä erottuvalla toimintakehotuksella, ajat johtajia hakukoneilta myyntisuppilon kautta.

Asiantuntijana sinun pitäisi tietää, mitä asiakkaasi etsivät, ja voit käyttää tätä blogin kirjoittamiseen. Oletetaan, että olet katontekijä ja aivoriihi-ideat ovat sinulle blogistamisen vaikea vaihe. Mitä kysymyksiä asiakkaasi kysyvät soitettaessa? Mikä on tyypillinen ongelma, jonka näet päivittäisessä työssäsi? Mitä vastauksia voit tarjota asiakkaillesi? On mahdollista, että asiakas ei pysty korjaamaan kattoaan, mutta he kysyvät Googlelta tietoja vuotoista ja yleisistä ongelmista. Kirjoita sisältöä tämän aiheen perusteella, ja ajat pätevät liidit suoraan postilaatikkoosi.

3) Se on pitkäjänteistä työtä jatkuvilla eduilla

Vaikka laadukkaan blogin kirjoittaminen voi viedä jonkin aikaa, viestilläsi on jatkossakin etuja. Kun se on julkaistu ja alkanut sijoittua hakukoneissa, se voi jatkaa liikenteen ohjaamista kuukausien ajan. Muista tarkistaa ajoittain artikkelin tarkkuus ja päivittää sitä tarvittaessa. Voit käyttää Analyticsia mittaamaan onnistuneen blogitekstin käyttäytymistä ja menestystä, mutta se ei ole vaatimus, jos sinulla ei ole aikaa.

4) Blogit luo keskustelun asiakkaiden kanssa

Blogiviesti avaa keskustelun ja antaa asiakkaille mahdollisuuden vastata. Jos olet koskaan nähnyt onnistuneen blogin, se sisältää usein lukuisia vierailijoiden kommentteja. Jokainen kävijä voi vastata myös muihin kommentteihin, ja voit myös vastata. Toisin sanoen vain yksi blogin viesti voi kutsua kävijöitä kommentoimaan ja aloittamaan kiinnostuksen verkkosivustollesi. Kommentit eivät aina ole positiivisia, mutta palautteen avulla voit luoda muita blogiviestejä. Palaute voi myös antaa sinulle tietoa asiakkaillesi ja siitä, mitä he odottavat palveluistasi ja tuotteistasi.

5) Sinun ei tarvitse olla ammattikirjoittaja

Kirjoittaminen voi olla haastava tehtävä, mutta sinun ei tarvitse olla ammattikirjoittaja! Sinun on oltava vain oman alan asiantuntija. Ole varovainen, ettet julkaise huonosti kirjoitettua sisältöä, koska se voi murskata SEO-pyrkimyksiäsi ja tehdä yrityksestäsi epäammattimaista. Jos kirjoittaminen ei todellakaan ole jotain mitä voit tehdä, voit aina pyytää toimittajaa korjaamaan kieliopin ja oikeinkirjoituksen. Käytät omaa viestiäsi ja asiantuntemustasi antaessasi toimittajalle asettaa ammattikirjoittamisvaatimuksen varmistaaksesi, että viestissä on laadukasta sisältöä.

6) Sosiaalisen markkinoinnin keskuslasku

Olet ehkä kuullut, että sosiaalisten verkostojen tulisi olla osa markkinointiasi. Monet yritysomistajat eivät tiedä mistä aloittaa, mitä twiittiä tai mitä julkaista Facebook-sivulleen. Blogin avulla voit jakaa sisältösi sosiaalisen median alustoilla ohjataksesi liikennettä suoraan sivustoosi. Asiantuntijablokkiviestien jakaminen sosiaalisessa mediassa on hieno tapa saada näkyvyyttä hakukoneiden lisäksi.

7) Blogit pitävät sivustosi ajan tasalla teollisuuden uutisten kanssa

Useimmat yritysomistajat blogoivat markkinoidensa kehityksestä ja alan viimeisimmistä uutisista. Tämäntyyppinen sisältö tarjoaa hakukoneille tuoretta sisältöä, joka ei ole vielä kylläistä. Se pitää myös sivustosi ajan tasalla viimeisimpien uutisten ja suuntausten kanssa, joista voi olla paljon hyötyä asiakkaillesi. Kun kirjoitat sisältöä uusimpien uutisten perusteella, ohjaat enemmän liikennettä sivustoosi ja sinulla on vähemmän kilpailijoita. Evergreen-sisältö on hyvä olla!

8) Sivustosi ei näytä hylätyltä ja lisää luottamusta

Oletko koskaan törmännyt blogiin, jota ei ole päivitetty kuukausina? Se antaa sinulle tunteen, että sivusto on hylätty. Tämä pätee erityisesti sivustojen omistajiin, jotka eivät pidä sivuston sisältöä ajan tasalla. Blogin avulla käyttäjät tietävät, että huolehdit yrityksestäsi ja verkkosivustosi esiintymisestä. Se osoittaa, että haluat olla yhteydessä asiakkaisiisi, ja se lisää luottamusta. Luottamus on tärkeä tekijä verkkomarkkinoinnissa. Koska sadat kilpailijat voivat valita, vierailijat haluavat tietää, että he tekevät yhteistyötä luotettavan ammattilaisen kanssa.

9) Se on hauskaa!

Et koskaan tiedä – saatat todella nauttia bloggaamisesta. Se vie työtä ja siinä on vähän oppimiskäyrää, mutta kun saat sen ripustettua, saatat todella pitää siitä. Jotkut yritysomistajat pitävät kirjoittamista jopa terapeuttisena, joten se voi olla etu sinulle henkilökohtaisesti eikä vain ammattimaisesti.

Mitkä ovat bloggaamisen haitat?

Blogistamisella on etuja, mutta sillä voi olla myös haittoja. Kaikilla toimialoilla ei ole bloggaavaa yleisöä. Jos keskimääräinen asiakaskunta ei käytä Internetiä tai he eivät vain ole kiinnostuneita, bloggaaminen ei todennäköisesti ole vaivan arvoista. Muista pitää asiakkaasi mielessä.

Aloittaminen on helppoa

Jos sinulla on jo verkkosivusto, useimmat verkkoisäntäkoneet tarjoavat upeita blogialustoja täysin ilmaiseksi. Jos sinulla ei ole verkkoisäntää, katso tätä Pieni oranssi. Se on pienille yrityksille suunniteltu verkkoisäntä. Vain rekisteröidy ja kirjaudu sisään tiliisi. Napsauta cPanel-hallintapaneelissa Softaculous-kuvaketta valitaksesi haluamasi blogialustan ja asentaaksesi sen sitten.

Asennetaan blogi Softaculouselta

Pieni oranssi tukee lukuisia blogialustoja, mutta he suosittelivat äskettäin uusien blogin omistajien kokeilua Aave, joka on trendi, kevyt blogialusta, joka yksinkertaistaa koko prosessia.

Blogging-alustat ovat saatavana pienellä oranssilla

johtopäätös

Riippumatta siitä, mitä blogialustaa käytät, bloggaaminen voi olla arvokas osa markkinointistrategiaasi. Toivomme, että yllä olevista syistä on hyötyä päätöksenteossa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me