9 parasta ilmaista ja maksettua prototyyppityökalua UX / UI-suunnittelijoille

Löydä parhaat prototyyppityökalut UX: lle & UI-suunnittelijat, jotka tekevät tuotteesi luomisesta nopeamman ja tehokkaamman.


Paras UX- / UI-suunnittelijoiden protopesityökalu

Prototyyppi toimii paremmin kuin tuhat kokousta.

Loppujen lopuksi se on jotain, jonka tulevat käyttäjät ja sidosryhmät voivat nähdä ja napsauttaa. Mikä on hieno tapa kerätä heidän palautetta ja tehdä tuotteistasi parempia – varhaisessa vaiheessa, ei silloin, kun se on melkein valmis.

Siksi suunnittelijat yrittävät tehdä parhaansa tässä vaiheessa, ja oikeat työkalut voivat varmasti auttaa.

Mutta on vaikea eksyä tästä valtavasta määrästä sovelluksia – ilmaisia, maksettuja, verkkopohjaisia ​​ja työpöytäsovelluksia.

Olen luonut 9 parasta prototyyppityökalua vuodelle 2020, sekä trendikkäitä että tehokkaita, jotta voisit valita oikean ohjelmiston.

Tarkistetaan ne.

Parhaat ilmaiset prototyyppityökalut

Mitä hyötyä on käyttää satoja ohjelmistoja, kun voit käyttää ilmaisia ​​prototyyppityökaluja?

Mutta siellä on kiinni -vapaat työkalut ovat useimmiten yksinkertaisia, rajoitetusti toimivia. Ne eivät toimi, jos työskentelet UI / UX-suunnittelussa suuren kehittäjätiimin kanssa.

Silti, jos työskentelet yhdessä projektissa, kuten yrityksesi verkkosivustolla, ilmaisia ​​työkaluja voi olla enemmän kuin tarpeeksi.

Olen kerännyt muutaman prototyyppityökalun, jota haluat ehkä kokeilla – ja se ei maksa sinulle penniäkään.

Adobe XD

Platforms: macOS, Windows

Adobe XD Prototyping -työkalun kuvakaappaus

Adobe XD mukana tulee erittäin yksinkertainen, mutta helppokäyttöinen käyttöliittymä, joka vastaa muita Creative Cloud -sovelluksia.

Prototyyppi-osiossa suunnittelijat voivat linkittää taulut tai näytöt, tarkastella valmiita prototyyppejä ja jakaa niitä asiakkaiden arvioitavaksi.

Keskeiset ominaisuudet:

 • Langan prototyyppi virtaa. Suunnittelijat voivat siirtyä suunnittelutilasta prototyyppiin ja kytkeä piirilevyjä. Se auttaa heitä kommunikoimaan moninäyttösovellusten virtauksen ja siirtymään eri skenaarioiden välillä.
 • Äänimallinnus. Luojat ovat vuorovaikutuksessa prototyyppiensä kanssa ääniliipaisimien ja puheen toiston avulla. Yksinkertaisesti sanottuna Adobe XD: ssä suunnittelijat voivat käyttää äänikomentoja laukaisemaan.
 • Laitteessa olevat iOS- ja Android-esikatselut. Kun rakennat prototyyppejä iOS- tai Android-sovelluksille, suunnittelijat voivat nähdä esikatselun työstään yhteensopivissa laitteissa XD-mobiilisovelluksen avulla. Siten he voivat esikatsella ja testata sovellusta samanaikaisesti.
 • Luonnos, Photoshop- ja Illustrator-tiedostojen tuonti. Adoben suunnittelutyökalut ovat yhteensopivia keskenään, joten voit kopioida yhden elementin Illustratorissa ja liittää sen Adobe XD: hen. Adobe-työkalujen lisäksi Sketchille on myös laajennus.

Aloitussuunnitelma käyttäjillä on pääsy rajoittamattomaan jaettuihin asiakirjoihin, toimittajiin ja jaettuihin linkkeihin (huhtikuuhun 2020).

InVision

Platforms: verkkopohjainen

Invision prototyyppityökalun kuvakaappaus

InVision on ylivoimaisesti suosituin työkalu lankakehyksen muotoiluun, prototyyppien muotoiluun ja malleihin.

Keskeiset ominaisuudet:

 • Rikkaiden interaktiivisten prototyyppien rakentaminen. Tärkein ominaisuus, joka auttaa suunnittelijoita käsittelemään InVisionia tehokkaasti ja luomaan uusia siistiä prototyyppejä.
 • Jätä kommentteja. Suunnittelutiimi voi kirjoittaa kommenttejaan erilaisista prototyypeistä. Lisäksi he voivat tarkastella muutoshistoriaa – tiedostot päivitetään heti, kun niitä on muokattu.
 • tahdistus. Projektit synkronoidaan pilvivarastojen, kuten Google Drive tai Dropbox, kanssa. InVisionillä on myös projektinhallintajärjestelmä työnkulun tehokkaaksi järjestämiseksi.
 • liitännäiset. Jotkut laajennukset, joiden avulla käyttäjät voivat lähettää malleja InVisioniin Sketchistä ja Photoshopista.

Vapaa suunnitelma tarjoaa yhden prototyypin rajoittamattomilla näytöillä, mikä saattaa riittää yksittäisille suunnittelijoille.

ihme

Platforms: verkko, iOS, Android

Marvel-prototyyppityökalun kuvakaappaus

ihme on toinen prototyyppityökalu, jossa on esiasennetut elementit (painikkeet, valikot) eri alustoille.

Keskeiset ominaisuudet:

 • Realististen prototyyppien rakentaminen. Suunnittelijat voivat muuttaa suunnittelumallinnuksia interaktiivisiksi mobiili- tai web-prototyypeiksi muutamassa minuutissa. Kirjoittamatta yhtä koodiriviä.
 • Käyttäjätestaus. Koska UX: lla on ratkaiseva merkitys minkä tahansa digitaalisen tuotteen luomisessa, suunnittelijat voivat saada palautetta käyttäjiltä beetatestauksen aikana ja tehdä muutoksia vastatakseen asiakkaiden tarpeisiin.
 • Automatisoitu suunnitteluosien luominen. Marvelillä on integroitu Handoff-työkalu, jonka avulla suunnittelijat luovuttavat suunnittelunsa kehittäjille lähettämällä heille URL-osoitteen.

Marvel-sovelluksen käyttö on melko helppoa – sen käyttöliittymä on selkeä, joten jopa aloittelijat voivat käsitellä sitä.

Lisäksi Marvelillä on Sketch-liitännäinen parempaan vuorovaikutukseen ja tuottavaan työhön.

Figma

Platforms: verkkopohjainen

Figma-prototyyppityökalun kuvakaappaus

Figma on pilvipohjainen suunnittelutyökalu, joka on samanlainen kuin Sketch, mutta vielä parempi joukkueyhteistyöhön.

Firma tekee prototyyppien rakentamisesta erittäin helppoa siirtymiä käyttämällä. Sinun ei tarvitse ladata yksittäistä kolmannen osapuolen sovellusta.

Keskeiset ominaisuudet:

 • Sileä vaihto. Kaikki UI / UX-joukkue tarvitsee vain jakaa linkin kehittäjien kanssa, ja heillä on pääsy kaikkiin tietoihin – readlines, graafiset resurssit, mittaukset vietäväksi.
 • All-in-one-alusta. Suunnittelijat voivat helposti siirtyä suunnittelutiedoston ja live-prototyypin välillä. Muokkaukset näkyvät prototyypissä heti.
 • yhteistyö. Tiimin jäsenet, mukaan lukien asiakkaat, voivat helposti tarkistaa valmiit mallit, jättää palautetta reaaliajassa ja kommunikoida Figmaan integroidun Slackin kautta.
 • liitännäiset. Suunnittelijat voivat laajentaa Figman keskeisiä toimintoja käyttämällä laajennuksia, kuten Unsplash, Figmotion, Color Bling ja niin edelleen – tällä hetkellä yli 100.

Figma on ilmainen yksittäisille suunnittelijoille – korkeintaan 2 toimittajaa ja 3 hanketta.

Webflow

Platforms: verkkopohjainen

Webflow-prototyyppityökalun kuvakaappaus

Webflow on monikäyttöinen työkalu, ja se on paras valinta, jos haluat selvittää sen kuinka luoda web-suunnittelu – ja harjoittele paljon.

Webflow-toiminnolla voit luoda verkkosivuston käyttöliittymän, animaatioita ja asettelua sekä niiden edelleen julkaisemista.

Keskeiset ominaisuudet:

 • Kehittää&design. Suunnittelijat muuntavat suunnittelunsa puhtaaseksi koodiksi, joka täyttää kaikki vaadittavat standardit. Suunnittelijasta puolestaan ​​tulee myös kehittäjä.
 • 3D-animaatiot / muutokset. UI / UX-tiimi luo 3D CSS -muunnelmia kirjoittamatta koodia.
 • Laaja valikoima komponentteja. Webflow sisältää muokattavissa olevat lomakkeet, pudotusvalikot, välilehdet, reagoivan verkkosivuston navigoinnin ja niin edelleen.
 • Webflow CMS. Webflow CMS antaa verkkosivustojen omistajille mahdollisuuden hallita sivustoaan – millä tahansa selaimella tai laitteella.
 • integraatiot. Täysivaltaisena verkkosivustojen rakentajana Webflow integroituu Google Analyticsiin, Google Optimizeen, MailChimpiin, Zapieriin.

Joten Webflow on loistava valinta suunnittelijoille, joiden on tehtävä kaikki itse.

Suosituimmat prototyyppityökalut

Maksullisten ohjelmistojen kanssa voit odottaa etuja, kuten rajaton levytila, uudet hyödylliset ominaisuudet, yksityiset liitännäiset ja fontit ja paljon muuta.

Otetaanpa selville, mitkä prototyyppityökalut ovat hintansa arvoisia vuonna 2020.

Luonnos

Platforms: Mac käyttöjärjestelmä

Luonnos prototyyppityökalun kuvakaappaus

Jos olet joskus päässyt lähelle UI: n suunnittelua, olen varma, että olet kuullut tästä. Tänään, Luonnos on yksi suosituimmista ja tehokkaimmista prototyyppityökaluista.

Luonnoksen avulla käyttäjät voivat rakentaa kehysrakenteita, malleja ja prototyyppejä sekä olla vuorovaikutuksessa muiden prototyyppityökalujen kanssa useiden laajennusten takia. 

Keskeiset ominaisuudet:

 • prototyyppien. Käyttäjät luovat vuorovaikutteisia ja vahvoja prototyyppejä Sketchillä ja esikatselevat niiden suunnittelua nähdäkseen miten ne toimivat toiminnassa.
 • Vektorien muokkaaminen. Koska Sketch on vektoripohjainen suunnittelutyökalu, käyttöliittymäryhmä käyttää vektorimuokkausominaisuuksia olemassa olevien muotojen luomiseen ja muokkaamiseen.
 • Esiasettaa lisäämisen, tallentamisen ja viennin. Suunnittelijat luovat suosikki-esiasetuksia ja tallentavat ne Sketchiin. Sitten he voivat viedä nämä esiasetukset jaettavaksi ryhmän jäsenten kanssa.
 • Koodin vienti. Suunnittelu voidaan viedä koodina. Siksi se edistää suunnittelijoiden ja kehittäjien välistä yhteistyötä.
 • Satoja laajennuksia. Sketch tarjoaa paljon hyödyllisiä laajennuksia, jotka yksinkertaistavat suunnitteluprosessia ja parantavat yleistä kokemusta.

Kustannus: 99 dollaria henkilökohtaiselle lisenssille

Periaate

Platforms: Mac käyttöjärjestelmä

Periaatteen prototyyppityökalun kuvakaappaus

Periaate suositumpi prototyyppityökalu animoitujen ja vuorovaikutteisten rajapintojen rakentamiseen.

Keskeiset ominaisuudet:

 • Animoitujen rajapintojen rakentaminen. Periaatteen avulla suunnittelijat voivat luoda vuorovaikutteisia ja animoituja käyttöliittymiä.
 • Prototyyppien vieminen ja katseleminen. Jos suunnittelijoiden on näytettävä, kuinka prototyyppi näyttää puhelimelta, he voivat ladata iPhonelle Principle-sovelluksen ja yhdistää älypuhelimen Maciin esikatselun testaamiseksi.
 • Useita näyttöjä. Voit luoda useita näyttöjä moninäyttösovellukselle.
 • Tuonti. Suunnittelijat tuovat luonnos tiedostoja ja tekevät niistä animoituja, jos ne ovat staattisia.

Kustannus: 129 dollaria

Axure

Platforms: macOS, Windows

Axure-prototyyppityökalun kuvakaappaus

Axure on edistyksellinen UX-prototyyppityökalu, joka auttaa suunnittelijoita rakentamaan prototyyppejä sekä verkko- että mobiiliympäristöille.

Keskeiset ominaisuudet:

 • prototyyppien. Uusimmassa Axure-versiossa (RP 9) on mobiililaite, jossa on kosketuskohdistimet ja liikkuvat vierityspalkit parantaaksesi matkakokemusta, skaalausvaihtoehtoja, seuraavien / edellisten sivujen pikakuvakkeita ja niin edelleen.
 • Muodosta widgetit. Axure tarjoaa räätälöityjä tyylejä, mukaan lukien typografia, reunukset ja täyte, tyylitehosteet, joiden avulla suunnittelijat voivat lisätä mukautettuja elementtejä.
 • Asiakirjojen lisääminen. Suunnittelijat voivat sisällyttää dokumentointi prototyyppeihin ja kaavioihin. Se auttaa yksityiskohtaisten tietojen kirjoittamisessa kustakin prototyypistä tai kaaviosta – miten prototyyppi toimii, sovelluksen pääkomponentit ja paljon muuta.
 • Korkean tason yhteistyö. Suunnittelijat työskentelevät Axuressa samalla prototyypillä yhdessä kollegojensa kanssa. On helppoa jakaa malleja osakkeenomistajille tai potentiaalisille käyttäjille palautteen saamiseksi.

Kustannus: 29 dollaria Axure RP 9 Pro -versiosta kuukaudessa (495 dollaria – ikuinen)

JustInMind

Platforms: macOS, Windows

Just In Mind -prototyyppityökalun kuvakaappaus

Yksi parhaimmista tuotteista JustInMind prototyyppityökalu on sen työpöytäversio. Voit asentaa sen tietokoneellesi ja työskennellä offline-tilassa, vaikka sinulla ei olisi Internet-yhteyttä tällä hetkellä.

Keskeiset ominaisuudet:

 • Esiasennetut käyttöliittymäpaketit. JustInMind sisältää käyttöliittymäpaketit, jotka tekevät sekä web- että mobiiliversioiden prototyyppien tekemisestä helpompaa ja nopeampaa.
 • Vaatimusten hallinta. Suunnittelijat voivat lisätä kaikki projektivaatimukset prototyyppiprosessiin ja linkittää tekstin. Tällä tavoin he hallitsevat kaikki vaatimukset ja varmistavat, että jokainen niistä toteutetaan.
 • Liittäminen. JustInMind voidaan integroida Sketch, Adobe Suite, JIRA -sovelluksiin laajentaakseen yhteistyöprosesseja.
 • yhteistyö. Suunnittelijat jakavat työnsä ryhmän jäsenten kanssa, tekevät yhteistyötä nopeasti ja jättävät kommentteja.

Kustannus: 29 dollaria kuukaudessa (228 dollaria vuodessa)

Se siitä! Kuten huomaat, prototyyppityökaluja on suuri – yksittäisille suunnittelijoille ja joukkuepelaajille.

Ja se on vain sinun tehtäväsi käyttää, joten valitse viisaasti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map