7 voittavan Instagram-markkinointistrategian perusteet

Haluatko käyttää Instagramia osana markkinointistrategiaasi? Tässä on välttämätöntä Instagram-menestykseen.


Instagram-markkinointistrategiat

Instagramin vaikutusta on vaikea sivuuttaa nykypäivän markkinointimaailmassa. Miljoonat ihmiset käyttävät Instagramia päivittäin, se on yksi parhaista alustoista esitellä tuotteitasi. Koska Facebook on kiinnostunein verkko, et halua missata suurta markkinointi-ikkunaa, jonka Instagram voi avata yrityksellesi.

Jotta voit käyttää Instagramia tehokkaasti eduksesi, sinulla on oltava suunnitelma. Suunnitelma, jonka avulla voit skaalata Instagram-markkinoinnin korkeuksia. Alla on tärkeitä vinkkejä voittavan Instagram-markkinointistrategian saavuttamiseen:

1. Aloita perusteista

Jotta voit voittaa Instagram-markkinointistrategian, sinun tulee aloittaa perusteista. Tilin luomisen jälkeen piirtää luova ja houkutteleva biografia. Elämäkerran tulee sisältää nimesi ja tekemäsi asiat.

Instagram-näyttökuva luovasta bio-ohjelmastaInstagram-biografissasi tulisi olla selkeä tekemäsi asiat ja puhua kapeallesi

Tärkeintä on kuitenkin olla selkeä kapealla. Oma markkinaraon ymmärtäminen auttaa sinua tietämään, mitkä seuraajat ovat kiinnostuneita sinusta ja kuinka räätälöidä sisältöäsi houkuttelemaan kohderyhmäsi.

Kun kehität tiliäsi, varmista, että pysyt omalla nichelläsi. Se on ainoa asia, joka erottaa sinut kilpailijoistasi. Tee rutiinistasi korkealaatuisen sisällön julkaiseminen säännöllisesti ja käyttäessäsi sitä asiaan liittyvien hashtien avulla.

Kun olin menossa Instagram-markkinointitilaan, kuulin oppivan kaupan työkaluja. Seuraajien lukumäärän kasvattamisesta, vakiintuneiden pelaajien tavoittamisesta ja sisällön kuraattorista yleisölleni oli paljon opittavaa. Itse asiassa, jos en olisi oppinut tämän tilan perusteista, minusta ei olisi helppoa navigoida Instagram-markkinointitilassa. Minulla oli jonkin verran alustavaa kokemusta sosiaalisen median markkinoinnista, mutta en Instagramista alustana. Jos aiot tehdä markkinointia Instagramissa ja mennä sisään tietämättä tärkeitä vinkkejä ja temppuja, saatat aliarvioida.

2. Ymmärrä yleisösi

Ennen kuin päästät Instagram-markkinointistrategiaan, sinun on selvitettävä Instagramia käyttävän kohdeyleisösi luvut ja arvot. Jos markkinointistrategia ja sovellus yleensä toimivat sinulle, numeroiden on suosittava sinua suuresti.

Ymmärrä yleisösi InstagramissaAnalysoi kohderyhmäsi (sukupuoli, ikä, maa)

Yleisön ymmärtäminen auttaa sisällön kurinaatiota. Jos yleisösi koostuu nuorista, sisältösi hyödyntää pääasiassa visioita (tosin nichestä riippuen on poikkeuksia!). Yleisö vaikuttaa sisällön esitykseen ja on siksi välttämätöntä voittavan markkinointistrategian kannalta.

Yleisön tunteminen on välttämätöntä kampanjoidesi ja näkyvyyden kannalta. Kampanjaa toteutettaessa on helpompaa, kun kohdeyleisö tunnetaan eikä yleisölle. Se auttaa sinua tuntemaan oikeat hashtit, joita voit käyttää yleisösi tavoittamiseen.

3. Ota yhteyttä muihin Instagrammerkkeihin

Kuten ulkomaailmassakin, suhteiden luominen ihmisiin, joilla on samat intressit, toimii molempien eduksi. Liityttyäsi Instagram-palveluun, viettää aikaa reagoida muiden Instagram-käyttäjien visioihin, jotka työskentelevät samalla kapealla kuin sinä.

Nämä kumppanuudet johtavat usein uusiin seuraajiin tai toisen tai toisen oppimiseen toisilta. Sitä ei pitäisi rajoittaa pienempiin tiliin, vaan sen tulisi ulottua myös isoihin tileihin, joilla on enemmän näyttökertoja, useita seuraajia ja korkeampi sitoutumisaste kuin omallasi..

Aloittelijalle on vaikea huomata isoilla Instagram-tileillä. Muutamalla hakkeroinnilla voit kuitenkin käyttää seuraavia vinkkejä saadaksesi sinut näkemään tai jopa rakentamaan kestävän suhteen isoon Instagram-tiliin. Kun käsittelet isompaa Instagram-tiliä:

  • Älä pidä vain yhdestä kuvasta – suurella Instagram-tilillä ihmiset pitävät aina valokuvista. Yhden valokuvan pitäminen ei mitenkään tee sinut näkyväksi omistajille. Mutta useiden valokuvien pitäminen tekee sinusta ainutlaatuisen kaikista ihmisistä, jotka pitävät uusimmasta kuvasta.
  • Kommentoi mieluummin kuin pidät – heidän viestin pitäminen merkitsee sitä, että pidit siitä, mutta kommentointi tarkoittaa, että teit enemmän kuin pidit. Ota aina aikaa kommentoidaksesi merkityksellisempien Instagram-tilien viestejä.
  • Mukauta kommenttisi – vältä kommentteja, jotka kuulostavat yleisiltä tai jotka voidaan erehtyä robotteihin. Tee kommenttisi yksityiskohtaisesti, mitä mieltä olet viestistä. Se toimii.
  • Kysy – viestin kommentointi on erittäin suositeltavaa, mutta kysymysten esittäminen on keskeinen keskustelun aloittaja. Suurimmalle osalle ihmisistä tykkää kysyä työstään, ja he vastaisivat mielellään, varsinkin jos kohteliaisuus edeltää kysymystä.

Voit halutessasi olla hyviä tiedotusviestejä / kommentteja valmisteltava etukäteen, joten kannattaa harkita joitain näistä parhaat kirjoitusyhtiöt saatavana verkossa.

4. Käytä vaikuttajaa

Hyödynnä Instagram-vaikuttajiaTutustu maasi vaikuttajiin ja ota heihin yhteyttä

Aivan kuten nimestä voi päätellä, vaikuttajat ovat ihmisiä, joilla on huomattava seuraa, joka voi heiluttaa monien ihmisten mielipide. He ovat enimmäkseen trendien suunnittelijoita, joiden näkemyksiä arvostetaan Instagramissa.

Jos jaat samat aiheet ja osoitat arvoasi, he saattavat olla kiinnostuneita sinusta ja tukea sinua antamalla sinulle valotusta. Muut vaikuttajat voivat kuitenkin vaatia, että maksat, jotta he mainostavat sisältöäsi.

Kiinnittäessäsi vaikuttajia kuitenkin varmista, että merkittävämpi osa heidän seuraajistaan ​​koostuu kohderyhmästäsi.

Kokemukseni mukaan vaikuttajien kanssa työskenteleminen voi auttaa täydentämään markkinointitoimesi. Erityisesti kun aloin kuratoida sisältöä ja jakaa sisältöä Instagramissa yleisölleni, tajusin, että en saavuttanut yleisöäni haluamaniani. Kattavuus oli pienempi. Jotta varmistetaan, että sisältö tavoittaa sopivan yleisön oikeassa muodossa, minun piti työskennellä vaikuttajien ryhmän kanssa. Sisällön jakaminen oli helpompaa vaikuttajien kanssa. Hashtagin tavoittaminen usealle yleisölle. Oli keskusteluja, jotka rakennettiin lisääntyneen sisällönjaon seurauksena, joka oli suora vaikutus työskentelemään vaikuttajien kanssa. Brändin luominen ja ylläpitäminen oli helpompaa jopa tuoda näiden vaikuttajien merkitys näkökulmaan. Vaikuttajien jakaman sisällön lähentyminen oli tiliäni ja viestejäni, ja tämän avulla sain luoda teemoja ja tuotemerkkejä, jotka erottaisivat työni yksilöllisesti. Instagramia käytetään paljon sosiaalisen median tilassa. Jossain vaiheessa lopulta ymmärrät, että et voi tavoittaa yleisöäsi kattavasti ilman, että panostat vaikuttajien ponnisteluihin..

5. Merkitse sisältösi

Instagram ei tue live-linkkien lisäämistä viesteihisi. Se on visuaalisesti suuntautunut sivusto, joka tukee vain kuvia ja videoita. Siksi, kun lähetät sisältöäsi, varmista, että merkit sitä voimakkaasti, jotta markkinointistrategiasi on tehokas ja toimiva.

Teemavärien ja fonttien käyttö on erittäin tehokasta sisältösi brändäyksessä. Jokaisen lähettämäsi sisällön yhteydessä on aina varmistettava, että on jotain, joka tunnistaa sen tuotteesi. Tällä tavoin joka kerta, kun sisältösi näkyy Instagramissa, se voidaan linkittää helposti sinuun käyttämättä live-linkkejä.

6. Käytä hashtageja

Profiilisi sinänsä ei ole tehokasta, mutta hashtagin käyttäminen tekee sinusta entistä paremman. Räjähteiden käyttäminen toimii eduksesi, kun muodostat yhteyden muihin Instagrammers-sovelluksiin käyttämällä samaa rivinvaihtoa. Se auttaa sinua vuorovaikutuksessa Instagrammerien kanssa, jotka käyttivät samaa hashtagia ennen tilisi käyttämistä.

Käytä hashtageja InstagramissaSuosittujen hashtien avulla yleisö tavoittaa sinut

Hashtageja käytettäessä on kuitenkin oltava varovainen välttämään tungosta hashtageja. Vältä sellaisten yleisten hashtien käyttämistä, joilla viestisi on yhdessä miljoonan muun kanssa altaassa. Voit vaihtoehtoisesti etsiä hashtageja, jotka toimivat oikein kapealla.

Sinun tarpeesi ei riitä, että tunnistat oikean hashtagin, joka toimii oman markkinaraon kanssa. Napsauta hashtageja nähdäksesi, romaaneeko sisältösi siihen, mitä sinne lähetetään. Jos sisältösi sopii, käytä hashtagia, koska se tavoittaa todennäköisesti suuren määrän ihmisiä, joille jaat samat intressit. Hashtagin käytölle ei ole mitään rajoituksia, joten käytä niitä eduksesi!

Pelkästään viestit eivät tavoita yleisöä kattavasti. Yritin tätä varhaisilla Instagram-markkinointipäivilläni, ja oli melko haastavaa tavoittaa yleisöni. Päätin aloittaa strategian, jonka avulla työskentelin yksinomaan hashtien kanssa. Hashtagit auttavat merkitsemään sisältöä jollakin tavalla, paitsi niiden ensisijaisena tehtävänä saada sisältö menemään virukselliseksi. Markkinoinnin tarkoituksena on varmistaa, että sisältö tavoittaa paljon ihmisiä kuin mahdollista, jotta varmistetaan uusien liidien luominen ja muuntaminen. Räiskit olivat ja ovat edelleen tärkeä työkalu Instagram-markkinoijan työkalupakissa.

7. Luo sisältöstrategia

markkinointistrategia ilman sisältöstrategiaa on epäkäytännöllinen. Kaikki sosiaalinen media ja sisältö ovat symbioottisessa suhteessa; molemmat riippuvat toisistaan ​​olemassaolon suhteen. Sisältöstrategian luominen edellyttää jaettavan sisällön tyypin, lähettämisajan ja lähettämisen tiheyden määrittämistä.

Jaetun sisällön tyyppi riippuu muodosta ja tilanteesta. Lomake on tapa, jolla aiot jakaa sisältöäsi. Haluatko vain tekstiä, kuvaa tai videota? Toisaalta tilanne on se, kuinka sisältösi räätälöidään sopimaan yrityksen ääneen.

Lähetysaika riippuu monista tekijöistä. Sinun tulee aina pyrkiä lähettämään aikaan, jolloin se on sopivin kohdeyleisöllesi. Lähettämistiheyden tulisi olla säännöllinen. Useimmat ihmiset seuraavat seuraavia tilejä, joilla ei ole määriteltyä postitustiheyttä. Et halua pettyä yleisöäsi postittamalla epäsäännöllisesti. Hyväksy säännöllinen ja toistuva lähetyskuvio.

Menemässä Instagram-markkinointiin, minulla ei ollut yksityiskohtaista sisältöstrategiaa. Minulla oli vain harkittu markkinointistrategia. Joten lopultakin minun piti keksiä sisältöstrategia, joka sallii minun yksinomaan käsitellä sisältöä – valokuvia ja videoita, jotka olivat tahdissa yleisön kanssa, samoin kuin markkinointistrategiaani. Jos et tasapainota markkinoinnin ja sisällön luomisen välillä, nämä epätasapainot poistuvat työstäsi ja ilmenevät tuloksistasi. Tätä varten ryhtyin tarvittaviin toimiin varmistaakseni, että sisältö oli yleisön mieltymyksien ja markkinoimani tuotteen mukainen. Tulokset olivat hyväksyttäviä ja vastasivat odotuksia.

Lopuksi totean, että voittava Instagram-markkinointistrategia perustuu sekä pieniin että merkittäviin monimutkaisuuksiin. Instagram on parhaiden sosiaalisen median alustojen joukossa. Hyvin harkitulla markkinointistrategialla on pitkä matka menestyksen varmistamisessa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me