6 vinkkiä negatiivisten asiakasarvioiden käsittelemiseen ja käsittelemiseen

Negatiivisten arvostelujen ei tarvitse olla yrityksesi loppua. Sen sijaan syleile heitä, käsittele niitä, & käännä heidät ympäri hyödyntääksesi heitä.

Kuinka käsitellä negatiivisia arvosteluja

Pienyrityksen omistajana, jolla on verkkosivusto ja läsnäolo verkossa, saat todennäköisesti saada negatiivisia arvosteluja jossain vaiheessa. Loppujen lopuksi on mahdotonta miellyttää kaikkia.

Jotkut näistä kielteisistä arvosteluista voivat kuitenkin todella osua kotona, ja se voi antaa sinulle kipeä ja turhautunut. He sanovat, että asiakas on aina oikeassa, mutta joskus he voivat olla suorastaan ​​kohtuuttomia. Jos olet saanut kielteisen arvostelun, sinun on käsiteltävä sitä nopeasti, jotta se ei vahingoita tuloksia. Jos et, yrityksesi uskottavuus ja maine ovat vaarassa.

Suurin osa kuluttajista sanoo, että positiiviset asiakasarvostelut auttavat heitä luottamaan paikalliseen yritykseen.

Napsauta Tweet

Mutta mistä tiedät, mitkä yrityksesi arvostelut ovat siellä? Kuluttajien voi jättää arvosteluja monissa paikoissa. Nyrkkisääntönä on, että vierailet Googlessa ja tee haku yrityksen nimen perusteella. Toimi ikään kuin olet potentiaalinen asiakas ja yritä nähdä kaikki heidän näkökulmastaan. Tämä antaa sinulle paljon selkeämmän kuvan siitä, mitä asiakkaasi näkevät ja miten he havaitsevat verkkosivustosi.

NOPEA VINKKI: Siirry kohtaan Google-ilmoitukset ja aseta hälytys, jotta milloin tahansa yrityksesi mainitaan verkossa (kun joku jättää arvostelun), saat ilmoituksen, jotta voit vastata siihen heti, kun se on ladattu!

Kuinka käsitellä negatiivisia arvosteluja

Mitä teet kun olet löytänyt kielteisen arvion? Minulla on 6 menetelmää, joiden avulla voit lähestyä ja käsitellä näitä negatiivisia arvosteluja ammattimaisella tavalla, jotta pääset alkuun. Tämä auttaa ylläpitämään verkkosivustosi ammattitaitoa ja varmistamaan, että vain hyvä tulee pahasta.

1. Vastaa jokaiseen negatiiviseen arvosteluun & Tarjoa yksityinen päätöslauselma

Suurin ongelma, johon online-arvostelujen avulla on puututtava, on se, että ne ovat julkisia. Kaikkien on online-tilassa nähdä ja arvioida verkkosivustosi.

Jos aloittaisit käsitellä ongelmaa asiakkaan kanssa tarkistussivustolla, kuten Luottamuspilotti tai Sivusto Jabber, kaikki näkivät keskustelun avautuvan, ja jos asiakkaalla ei ole mitään sanotusta, voit tehdä enemmän haittaa kuin hyötyä.

Kun käsittelet negatiivista arviota, muista ottaa yhteyttä arvosteluun verkossa, jotta muut online-käyttäjät näkevät, että teet niin – mutta pyydä sitten asiakkaata ottamaan yhteyttä sähköpostiosoitteeseesi, jotta voit ratkaista ongelman yksityisesti offline-tilassa.

Ratkaise negatiivisia arvosteluja yksityisestiTässä on loistava esimerkki negatiivisesta arvostelusta, jossa yrityksen omistaja osoittaa arvostelun, mutta tarjoaa yksityisen ratkaisun ongelman ratkaisemiseksi. Se osoittaa muille, että välität asiakkaistasi ja pahoittelemme, että tällä oli negatiivinen kokemus ja että henkilökohtaisesti aiot korjata tämän heidän puolestaan.

2. Vastaa kaikkiin asiakasarvioihin

Yhdessä yllä mainitun huomion kanssa on myös tärkeää, että varaat viikoittain aikaa vastata kaikkiin arvosteluihisi, sekä hyviin että huonoihin. Tämä osoittaa, että välität asiakkaistasi, vaikka he olisivat ostaneet.

Tämä on erityisen tärkeää, kun on kyse huonoihin arvosteluihin vastaamisesta. Jos et vastaa, ja asiakkaat näkevät tämän vastatessasi positiivisiin arvosteluihin, se voi lähettää kaksi viestiä:

  • Et välitä asiakkaistasi
  • Pelkäät käsitellä yrityksesi ongelmia

Tietysti suurimman osan ajasta näin ei ole. Silti asiakkaasi näkevät sinut näin. Joten sinun on osoitettava heille!

Pidä vastauksesi lyhyt ja tarkoituksenmukainen. Yritä pitää heidät alle 100 sanaa.

Vastaamalla jokaiseen arvosteluun näet kaikille tuleville asiakkaille, että olet heidän kanssasi, sekä ennen myyntiä että sen jälkeen.

Vastaa kaikkiin arvosteluihin

NOPEA VINKKI: Harkitse kieltä, jota käytät arvioidessasi. Jos asiakas on onnellinen ja hänellä on hyvät kokemukset, sovita tämä käyttämällä hymiöitä ja sanomalla, että toivot näkeväsi heidät pian. Jos asiakas on kuitenkin järkyttynyt, älä tule kohtaamaan sarkastiikkaa tai holhoavaa hymiöiden suhteen. Pysy ammattimaisena ja puolueettomana.

3. Peitä huono hyvällä

Yksi taktiikka, jonka avulla voit päästä eroon negatiivisista arvosteluistasi, on rohkaista tyytyväisiä asiakkaitasi kirjoittamaan hyviä arvosteluja laimentamaan pahojasi..

Valitettavasti useimmat onnellinen asiakas ei kirjoita arvostelua itse. Jos asiakkaalla oli hyvät kokemukset yrityksestäsi ja palvelu oli kuin odotettiin, hän yleensä kävelee onnellinen ja siinä kaikki. Onnettomat asiakkaat jättävät kuitenkin todennäköisemmin arvion, koska heillä oli kielteinen kokemus.

Joten tavoita aina onnellinen asiakas ja pyydä heitä jättämään arvostelu. Voit kannustaa heitä tekemään niin käyttämällä sähköpostimarkkinointiviestejä tai tarjoamaan kannustimia, kuten alennuksia asiakkaille, jotka jättävät rehellisen arvostelun.

TIESITKÖ? Kun asiakas jättää hyvän arvostelun, sinun on muistettava, että hänellä on hyvät kokemukset tuotteestasi / palvelustasi ja että hänen asiakasmatkansa on päättynyt – joten he menettävät tietään jättääkseen sinulle palautetta. Tee heille niin helppo kuin mahdollista!

Yritä saada hyvät arvostelut ylittämään huonot 10–1. Jos esimerkiksi potentiaalinen asiakas tarkistaa verkkosivustosi arvostelut ja näkee, että sinulla on 100 arviota – joista 90 on hyviä ja 10 on huonoja – olet silti todennäköinen voittaa hänet yli.

4. SERP: ien käyttö negatiivisia arvosteluja vastaan

Samanlainen kuin yllä luetellut tekniikat, joskus yksi arvostelupaikka on tarkoitettu alaspäin suuntautuvalle tielle, ja kaikki mitä näytät saavan olevan negatiivisia arvosteluja. Vaikka ne ovat vanhoja arvosteluja ja olet muuttanut tapojasi, nämä arviot tulevat silti takaisin kummittelemaan sinua.

Tätä silmällä pitäen on melko vaikeaa yrittää saada nämä arvostelut laimentamaan hyvien avulla. Joten mitä voit tehdä?

Vastaus; vetää keskittymäsi toiselle verkkosivustolle.

Jos pystyt rakentamaan ja kannustamaan ihmisiä jättämään hyviä arvosteluja päivitetystä palvelustasi toiselle verkkosivustolle, kuten yllä esitetyn kaltainen, jos sinulla on yksi verkkosivusto täynnä kielteisiä arvosteluja ja yksi täynnä positiivisia, tämä on silti tasapainoinen näkymä uuteen Asiakas ja se on paljon parempi kuin pelkkä negatiivisten arvostelujen lataaminen verkkosivustolla.

5. Opi virheistänne

Tärkeä huomioitava asia on, mitä arvostelut tosiasiallisesti sanovat yrityksestäsi. Ehkä verkkosivustollasi on palvelu tai ominaisuus, jota olet unohtanut, ja siihen on puututtava.

Opi virheistäsiKuvan lähde

Saatat ajatella, että olet tehnyt yrityksestäsi täydellisen, mutta päivän päätteeksi et ole se, joka käyttää sitä. Asiakkaasi ovat, ja jos heillä on jotain sanottavaa, sinun pitäisi kuunnella.

Etsi totuus arvostelustasi, joka sinulle on annettu, ja katso jos se on jotain mitä voit muuttaa. Voit myös tarkistaa käyttäjän nähdäksesi, onko hän online-peikko ja onko hän jättänyt monia muita arvosteluja muille yrityksille ja onko heidän palautteensa laillista.

Tässä on tarkistuslista asioista, jotka sinun on otettava huomioon seuraamalla negatiivisia arvosteluja.

  • Onko lausunnossa totuutta??
  • Onko arvostelu oikeudenmukainen?
  • Onko arvioija laillinen asiakas?
  • Onko tämä toistuva ongelma, joka havaitaan arvosteluissa?
  • Onko tämä jotain, jota olet huomannut?

Kun teet läpi tämän tarkistusluettelon, pitäisi olla helppo nähdä, onko yrityksessäsi jotain parannettavaa tai ei.

Jos aiot muuttaa jotain verkkosivustollasi ja käyttäjä on tosiasiallisesti löytänyt ongelman verkkosivustollesi, muista ilmoittaa heille ja kiittää heitä siitä, että ilmoitit ja tiedät tilanteen..

Kriitikkoa voi olla vaikea ottaa, mutta se on ottamisen arvoinen, koska se voi johtaa uusiin menestyskorkeuksiin.

Napsauta Tweet

6. Pyydä negatiivisen katselun poistamista

Jos pahinta pahenee, voi olla syytä ottaa yhteyttä arvosteluyritykseen ja selvittää, pystyykö se ottamaan arvostelun takaisin. Tietysti useimmat arvosteluverkkosivustot ovat avoimia alustoja, joissa niiden käyttäjien sallitaan puhua vapaasti kokemuksistaan ​​verkkosivustoilla, joten he saattavat olla haluttomia ottamaan sen alas..

Jos sinulla on laillinen tekosyy, voidaan kuitenkin tehdä poikkeus. Suurin osa alustoista poistaa väärinkäyttäviä arvosteluja petoista tai tosiasiallisesti virheellisiä arvosteluja / valheita.

On jopa ilmoitettu tapauksia, joissa kilpailijat saattavat asettaa asiakkaita antamaan verkkosivustollesi huonoja arvosteluja, jotta todelliset asiakkaat menevät paljon todennäköisemmin yli ja tekevät ostoksia verkkosivustollaan..

Varmista, että arvostelu on laillinen ja todellinen asiakas. Pienyrityksen omistajana muistat todennäköisesti todellisen asiakkaan arvostelusta. Jos joku työtovereistasi käsitteli asiakasta, kysy heiltä. Jos huomaat todellakin, että arvostelu on vääri tai kilpailija, sinun pitäisi pystyä ilmoittamaan siitä.

johtopäätös

Tietysti negatiivisen arvion saaminen yrityksestäsi saa sinut tuntemaan kamala, mutta se ei ole maailman loppu. Suorittamalla tarvittavat toimenpiteet voit torjua huonon arvioinnin kielteisiä vaikutuksia ja muuttaa ne positiiviseksi asiaksi yrityksellesi. Jos pystyt ottamaan negatiivisen palautteen puolueettomasti eikä henkilökohtaisesti, opit myös jotain matkan varrella ja löydämme uusia tapoja parantaa.

Muista aina puuttua ongelmiin, joita verkkosivustollasi saattaa olla, ja käsitellä sitten arvosteluja. Asiakaskokemuksen tulisi aina olla etusijalla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me