6 vinkkiä Google My Business (GMB) -luettelosi parantamiseen

Opi parantamaan Google My Business -luetteloitasi hyödyllisillä vinkillä, jotka lisäävät paikallista hakukoneoptimointia & kasvattaa yrityksesi näkyvyyttä hakukoneissa.


Google My Business (GMB) -vinkit

Vaatimukset a Google My Business (GMB) -tiedot (aiemmin myös nimellä Google Places) on ensimmäinen askel kaikille pienyritysten omistajille, jotka haluavat suorittaa paikallista hakukoneoptimointia. GMB: n käytön aloittaminen on välttämätöntä paikallisille yrityksille, ja se lisää asioita, jotka lisäävät mahdollisuuksiasi näkyy Googlen Local Packissa, Local Finderissa, Google Mapsissa ja jopa orgaanisissa sijoituksissa. Se on tehokas työkalu yritysten ja asiakkaiden yhdistämiseen paikallisesti. Niille teistä, jotka eivät ole ilmoittautuneet, sinun pitäisi tehdä se nyt https://www.google.com/business/.

Google My Business (GMB) -luetteloilla olevilla yrityksillä on pääsy arvokkaimpiin kiinteistöihin Googlessa – Googleen Paikallinen kaavio ja Karttapaketti. Olen varma, että olet nähnyt nämä molemmat aiemmin etsiessään jotain paikallisesti:

Google Local Graph -esimerkkiEsimerkki Googlen paikallisesta pizzaravintolasta.
Google Map Pack -esimerkkiEsimerkki Googlen Karttapaketista, joka näyttää 3 lähistöllä olevaa pizzaravintolaa.

Oletan tässä artikkelissa, että sinulla on jo GMB-luettelo, ja annan sinulle kuusi tärkeää vinkkiä, jotka mielestäni monet pienyritysten omistajat eivät tee GMB-tiliään.

HAUSKA SEIKKA: GMB on niin suosittu, että se saa sinut kiinteistölle, joka isännöi yli miljardia käyttäjää kuukaudessa. Ja se on vain ihmisten lukumäärä Google Mapsissa, Googlen kolmanneksi eniten käytetty tuote YouTube- ja Google-hakujen takana – jälkimmäinen on Googlen ensimmäinen eniten käytetty tuote, ja se liittyy myös GMB: hen!

1. Täytä profiili kokonaan & Pidä se ajan tasalla

Tämä saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta varmista, että käytät aikaa profiiliisi täydellisesti. GMB-yritystietosi kertovat käyttäjille, kuka olet, mitä teet, missä olet ja muut asiaankuuluvat tiedot kiinnostavat ihmisiä tulemaan asiakkaiksi. Huomiotta jättäminen vaikeuttaa potentiaalisia asiakkaita ja mahdollisesti myös heikentää näkyvyyttäsi. Lisäksi kuka tahansa voi jopa ehdottaa muutosta yritystietoihisi, jopa kilpailija! Joten on erittäin tärkeää valvoa tietojasi ja pitää ne ajan tasalla.

Kuka tahansa voi ehdottaa muutosta yritystietoihisi, jopa kilpailija! Joten ole varovainen seuraamaan ja pitämään tietoja aina ajan tasalla. 

Napsauta Tweet

Google My Business -sivusi ensisijaisen prioriteetin tulisi olla:

 • Yrityksen nimi
 • Osoite
 • Puhelinnumero
 • Käyttötunnit
 • Verkkosivusto
 • Kategoria

Lisää tietoa on yritystyypistäsi riippuen. Esimerkiksi ravintolan omistajan tulisi lisätä valikko myös listalle. Voit myös asettaa määritteitä yrityksesi tietyille ominaisuuksille, kuten “Onko WI-FI” ja “Tarjoaa istuimia ulkotiloissa”. Tämä on kaikki tärkeä osa GMB-asetuksiasi.

NOPEA VINKKI: Jos yritykselläsi on useita sijainteja, on ihanteellista, että kukin GMB-luettelo lähetetään suoraan verkkosivustosi yksilölliselle sivulle kyseiselle sijainnille sen sijaan, että viedä ne kaikki etusivulle..

Lisäksi, aseta erikoistunnit yrityksesi lomalle ja muina epäsäännöllisinä aikoina. Siellä on paljon muuta tietoa, joka on täytettävä ja pidettävä ajan tasalla!

2. Pyydä asiakasarvioita

Google-arvostelut ovat erittäin vaikuttavia asiakaspäätöksiin. Viisi pientä tähteä vievät näkyvän alueen hakutuloksissa nimesi vieressä. Katsotaanpa arvostelujen maailmaa, josta on tehty yhteenveto muutamasta mielenkiintoisesta tilastosta Smart Insights:

 • Asiakas arvioi 97% ostopäätöksistä!
 • 58% asiakkaista epäröi tai on vaikea tehdä ostopäätöksiä, jos yrityksestä / tuotemerkistä ei ole saatavana arvosteluja.
 • Asiakkaan arvion tärkein osa on yksityiskohdat, ei tähden arviointi.
 • Lähes kolmasosa ihmisistä ei luota brändiin ilman positiivisten ja negatiivisten arvostelujen yhdistelmää.

Googlen sitoutuminen luotettavien hakutulosten tarjoamiseen painaa voimakkaasti kuluttajien palautetta kyseisestä yrityksestä, tuotemerkistä tai tuotteen maineesta.

Kun aluksi haet Google Maps -sovelluksessa, sen oletusasetuksena on “Relevanssi” eikä “Etäisyys” – näyttää Googlen suosivan laadullisia tuloksia läheisyyden sijaan.

Napsauta Tweet

pyytää asiakasarvioita

Mukava paikka arviointien lukumäärän suhteen on 150 viimeisen 12 kuukauden aikana. Kun olet saanut nämä monta, Google täyttää automaattisesti arvostelut AdWords-mainoksissasi!

Älä kuitenkaan jätä arvosteluiden saamista. Varmista, että vastaat positiivisiin ja kielteisiin arvosteluihin. Tässä on muutama tilanne ja mahdolliset vastaukset niihin:

 • Positiiviset arvostelut: Vastaa kiittämällä näitä ihmisiä tavoittamasta sinua. Älä jätä sitä vain sinne. Varmista, että ylimääräisen mailin ylittävät asiakkaat palauttavat sinulle positiivisen kokemuksen, tietävät kuuntelevasi ja ymmärtävät arvostavasi heidän palautetta.
 • Negatiiviset arvostelut: Älä hullu! Viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on aloittaa taistelu arvosteluista. Vastaa kielteisiin arvosteluihin ja yritä viedä loput keskusteluun offline-tilassa.
 • Arviot ilman tarkistustietoja: Vastaa positiivisiin arvioihin myönteisesti ja kysy lisätietoja siitä, mikä teki siitä niin hyvän kokemuksen. Jotain, “Kiitos 5 tähden arvosta! Haluamme mielellämme lisää palautetta siitä, mikä teki vierailustasi niin hyvän! ” Näiden ihmisten rohkaiseminen jättämään yksityiskohtia lisää yrityksesi merkitystä. Jos ne ovat negatiivisia arvioita ilman arvosteluita, anna tarkistajalle tapa viedä keskustelu offline-tilaan – Hei. Olemme pahoillamme siitä, että tunsit, ettei kokemuksesi vastannut odotuksiasi. Pyrimme aina positiivisiin kokemuksiin kaikille asiakkaille ja haluaisimme tietää, mitä voisimme tehdä tehdäksemme niin. Soita myymälään ja kysy minulta henkilökohtaisesti, herra Smith. ”

NOPEA VINKKI: Ihmiset haluavat tietää puhuneensa todellisen henkilön kanssa. Allekirjoita kaikki vastauksesi, jotta ihmiset tietävät sinun olevan sinä – ts. “Kiitos, herra Smith. Omistaja”.

3. Ota tekstiviestit käyttöön

Amerikkalaiset tekstiviestit useammin kuin he soittavat puheluita. Jos tämä pidetään mielessä, eikö olisi ihanteellista ottaa tekstiviestit käyttöön tuotemerkilläsi?

GMB SMS-vastausaika

Tekstiviestien ottaminen käyttöön avaa paljon suuremman viestintäkanavan potentiaalisille asiakkaillesi. Harkitse hetkeksi sitä määrää ihmisiä, jotka tekevät hakuja verkossa töissä – piilossa kaapissaan, jossa pomo ei näe heidän tietokoneensa tai matkapuhelimensa näyttöä, mutta voisi kuulla heidän äänensä! Tekstiviestittely, samanlainen kuin videomainonta, jonka ei tarvitse käyttää ääntä, avaa tämän alueen erilliselle viestinnälle.

Teksti- / tekstiviestien ottaminen käyttöön Google My Business -palvelussa?

 1. Kirjaudu sisään Business.Google.com -sivustolla
 2. Valitse viestivälilehti vasemmasta valikosta
 3. Syötä matkapuhelinnumerosi
 4. Vahvista puhelinnumerosi vastaanottamalla tekstiviestitse valtuutuskoodi.

NOPEA VINKKI: Vastaa tekstiviesteihin nopeasti – Googlen tarkkailu! Keskimääräinen vastausaika on ilmoitettu Googlessa, jotta ihmiset voivat nähdä.

4. Hyödynnä Google-viestejä

Voit lähettää postituksen Googlessa?

Käytä Google-viestejä

Vuonna 2017 julkaistu GMB sallii nyt yritysviestit. Nämä viestit lisäävät lisätietoja paikalliseen kaavioon sallimalla kuva- ja tekstirikkaat viestit, jotka linkittävät tietyille sivustosi sivuille. Ne voidaan asettaa uutisiksi, jotka katoavat viikossa, tai tapahtumina, jotka kestävät koko tapahtuman ajan.

Aivan kuten kaikki kohteet Googlen kautta, myös muuttujat ovat uskomattomia. Joka kerta kun viestisi on ylöspäin, näet jokaisen tuottaman näyttökertojen ja napsautusten määrän.

NOPEA VINKKI: Google ei ole tunnustanut SEO: lle mitään luontaisia ​​etuja Google-viestien käytöstä. Tästä huolimatta Googlen tiedetään palkitsevan Google-tuotteita käyttäviä henkilöitä, ja se kiinnittää enemmän huomiota käyttäjiin, kun he etsivät yritystäsi, mikä voi lisätä napsautussuhdetta (CTR).

5. Linkki muihin Google-palveluihin

Siellä on koko Google-palvelujen maailma, jotka ovat peräisin Google My Business -omaisuudestasi. GMB voi toimia keskusena Google-yksiköille. Se on jo liitetty Google+ -yrityssivullesi, Google Mapsiin ja Google-hakuun.

Se voidaan myös integroida saumattomasti Google AdWords -tiliisi. GMB antaa sinun käyttää Google AdWords -puhelunseurannanumeroasi ja voi yhdistää sijaintisi / maineesi Google AdWordsiin.

GMB-tiedot voidaan listata adwords-mainoksissa

Kun yhdistät GMB-tilisi AdWords-kampanjaan, annat mainoksellesi myös mahdollisuuden näkyä Google Mapsissa!

Yhdistä GMB Adwordsiin

GMB antaa sinun myös esitellä yritystäsi rikkaiden kuvien ja jopa virtuaalivalokuvien avulla. Google Street View -sovelluksen avulla voit lisätä valokuvaretken yritykseesi:

Esittele yritystäsi rikkaiden kuvien avulla

6. Vastaa kysymyksiin

Google-kysymykset ovat kasvussa.

Vastaa kysymyksiin GMB-luettelossasi

Käyttäjiä kannustetaan esittämään yritystoimintaan liittyviä kysymyksiä, jotka näkyvät julkisesti GMB-luettelossasi. Kun nämä kysymykset esitetään, sinulle ilmoitetaan samoin kuin henkilöille, jotka ovat lähettäneet arvosteluja tai jotka ovat olleet aiemmin sijainnissasi.

NOPEA VINKKI: Vastaa kysymyksiin nopeasti, koska jos et, muut Google-käyttäjät! Yrityksesi omistajana olet parhaassa asemassa antamaan tarkkoja tietoja.

Ennakoivaan kuulusteluun ja jo olemassa olevan sisällön uudelleenmäärittämiseen on arvoa. Suurimmalla osalla yrityksiä on usein kysyttyjen kysymysten sivu ja useimmissa myyntikerroksissa on kysymyksiä, joita he saavat säännöllisesti.

Ota nämä kysymykset ja “kysy” heiltä Googlessa. Hanki apua näiltä myyntiedustajilta, tarjoilijoilta / tarjoilijoilta ja muilta työntekijöiltä. Anna vastaus yrityksesi sivulta. Tämä asettaa nämä kysymykset kätevälle paikalle, josta ihmiset voivat nähdä. Se estää myös ihmisiä esittämästä näitä kysymyksiä eikä saamasta vastauksia tai saamaan harhaanjohtavia vastauksia.

johtopäätös

Google My Business on tehokas ja välttämätön osa yrityksesi online-läsnäoloa. Paikallinen haku riippuu yrityksistä, jotka toimittavat tietonsa Googlelle, jotta tiedon välittäminen yrityksesi alueen alueille olisi helppoa. Integrointi Google-ominaisuuksiin on avain online-etsimiseen ja kätevään hakuun.

Google My Business -palvelussa se on nimessä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map