6 todistettua tapaa lisätä tulojasi freelance-kirjoittajana

Haluatko tietää, kuinka eniten palkatut kirjoittajat ansaitsevat tulonsa? Opi ansaitsemaan rahaa kirjoittamiseen verkossa näiden kuuden strategian avulla, joita menestyneet kirjoittajat käyttävät kasvattaakseen freelance-uransa.


Ansaitse rahaa kirjoittamalla verkossa

Hälytyksen kirkkaat äänet ajavat sinut pois rauhallisista unista. Heität käsivartesi yli ja osit torkkunappiin kolmannen kerran. Pitkällä, tuskallisella valinnalla huomaat vihdoin, että on aika nousta ylös. Ainakin on perjantai, voit vakuuttaa itsesi. Kun tänään on ohi, sinulla on viikonloppu pelastaa terveellisyytesi. Se on tietysti siihen saakka, kunnes taikuus ja juopuminen jatkuvat jälleen maanantaina.

Sinulla oli kerran unelmia elää omilla ehdoillasi nauttia halutusta vapaudesta olla ”kannettavan tietokoneen soturi”. Mutta mitä noille tavoitteille tapahtui? Mikä pelotti sinua harjoittamasta freelance-kirjailijan nomadista elämäntyyliä? Ehkä päänsä nagging-ääni vakuutti sinut siitä, että freelance-kirjoittaminen ei voisi koskaan muuttua kestäväksi uraksi. Joten sen sijaan olet valinnut yrityksen työn väärät mukavuudet ja turvallisuuden, päätöksen, joka vaivaa sinua joka aamu hälytys sammuu.

Tässä voi yllättää: freelance-kirjoittaminen ei voi olla vain tuottoisaa pyrkimystä; se voi nettouttaa sinulle paljon suuremmat tulot kuin mitä mikään 9-5-työ voi koskaan toivoa tarjoavan. Keskittymällä, sinnikkyydellä ja selkeällä strategiallaan runsas kirjailijan elämä on varmasti mahdollista. Tämä artikkeli näyttää sinulle miten se tapahtuu.

6 tapaa ansaita enemmän rahaa freelance-kirjoittajana

On paljon rahaa tulla freelanceriksi kirjailijana. Keskittymällä siihen sivutoimistoina tai aikomuksena mennä kokopäiväisesti, tässä on kuusi perustavanlaatuista strategiaa, jotka voivat auttaa sinua komentamaan korkeampia hintoja ja takaamaan lisää työtä ammattikirjailijana.

1. Kehitä kirjoitustaidosi

Ensimmäinen askel hyvin palkattuksi freelance-kirjoittajaksi saamiseksi alkaa tarvittavien taitojen ja taitojen kehittämisellä saadaksesi asiakkaillesi tarvittavat tulokset.

Etkö ole varma mihin taitoihin keskittyä? Aloita intohimoistasi. Mitä vietät jo päiväsi tutkimaan? Missä olet asiantuntija ja voisitko jakaa tiedon helposti yleisölle?

On paljon helpompaa tulla viranomaishahmoksi, jos olet rakastunut siihen, mitä kirjoitat. Tämä auttaa tietysti tuottamaan parempaa työtä, mutta se on todella vain puolet yhtälöstä. Jotta valituksi intohimoksi voitaisiin todella toimia rahaa tuottavana sanakirjana, sen on myös täytettävä nämä kaksi vaatimusta:

 1. Kirjoituksesi vastaa markkinoiden tarpeisiin. Onko tyhjiö, jonka tietosi ja äänesi voivat täyttää? Riittääkö ihmisiä, jotka haluavat ratkaisuja tai neuvoja, jotka ovat edelleen vaikeita?
 2. Kirjoituksesi antaa arvoa. Kun olet todennut tarpeen markkinoilla, tarjoaako tarjoamasi kirjoitus ratkaisun, josta ihmiset ovat valmiita maksamaan rahaa?

Yksinkertaisesti sanottuna: Ole puuttuva linkki ongelmaan, joka on tarpeeksi tuskallinen, jotta ihmiset voivat purkaa rahaa ratkaistakseen.

Hanki tarkka

Kukaan ei lyö kultaa generalistina – rikkaudet ovat kapeissa. Päätös yksinkertaisesti olla ”kirjailija” on liian epämääräinen idea; ajattele sen sijaan, millainen kirjoittaja haluat olla ja ala, jota palvelet ensisijaisesti.

Vaikka se on ehdottomasti plus, jos sinulla on jo kirjoituskokemus, harkitse kuinka voit käyttää kykyjäsi tavalla, jota asiakkaat näkevät arvokkaana sijoituksena. Pysyvä proosa ja vaikuttava sanasto saattavat tehdä sinusta paremman kirjailijan, mutta ne eivät tarkoita mitään, elleivät he käännä yhtä absoluuttista: voitot.

Yritykset maksavat korkean dollarin kirjoittajista, jotka voivat tuoda myyntiä. Esimerkiksi tulokseen keskittyvät copywriterit auttavat yrityksiä kääntämään arvonsa kuluttajille kiinnostavalla tavalla, joka kannustaa toimimaan (nimittäin ostamaan). Kuvittele, kuinka arvokkaita näytät näille asiakkaille, jos olet asiantuntija niiden kapealla, osaat puhua yleisöllesi ja osaat kirjoittaa vakuuttavasti hienosäädöllä.

AVAINEN TAKEAWAY: Jos voit keskittyä rakastamaasi, tietylle alalle, jolla on suuri ongelma, tarjota palvelua, josta ihmiset maksavat rahaa – sinulla on erittäin hedelmällinen ura freelance-kirjoittajana.

2. Luo salkku

On yksi asia puhua puhuminen; on toinen tosiasiallinen kävellä kävelyllä. Ennen kuin voit odottaa johtavan korkeita korkoja, sinun on ensin todistettava itsesi taitavaksi kirjoittajaksi. Ainoa varma tapa tehdä tämä on antaa työsi puhua puolestaan.

Vaikuttavan portfolion rakentaminen on yksi merkittävimmistä esteistä aloittavalle kirjoittajalle ylitettäväksi. Vaikka se on vähän saalis 22 aloittaessasi – saadaksesi työtä sinun on ensin jo suoritettu työ – se ei tarkoita, ettet löydä luovia tapoja tästä aukosta.

Ilmaisia ​​näytteitä

Jos yrität löytää mahdollisuuden, on ehkä aika luoda se itse. Kutina kirjoittaa artikkeleita henkilökohtaisesta rahoituksesta? Älä odota, että joku palkkaa sinut tekemään sen; kirjoita näytekappale ja julkaise se itse. Toivomme olevan kysynnän myyvä kirjekirjoittaja? Kuten useimmat taidot, vain käytännössä pääset ammatilliseen tasoon. Varhaisen portfolion asuttaminen itse luomalla työllä on loistava tapa todistaa muille – ja mikä tärkeintä itsellesi – että sinulla on ruudut kirjoittaa kilpailukykyisesti.

Toinen tapa hankkia harjoittelua on tarjota palvelusi asiakkaille ilmaiseksi. Vaikka ei suositella työskentelemään palkkattomana ensimmäisen tai toisen keikkansa ohi, tällä lähestymistavalla on useita etuja: ansaitset kokemusta samalla kun hankit altistumista, ja alkuperäinen “testiajo” asiakkaan kanssa voi todennäköisesti johtaa pitkäaikaiseen palkkaan työskentele, jos he ovat tyytyväisiä tulokseen. Ole varovainen, ettet aliarvioi arvoasi pysymällä maksamattomalla järjestelyllä pidempään kuin on tarpeen.

lähetteet & Suositukset

Viimeinen palautettavan salkun osa on suosittelusi. Rave-arvostelut ja suositukset ovat suurin valuutta. Jos pystyt osoittamaan, että olet toimittanut tavarat muille, seuraava työsi tulee olemaan huomattavasti helpompaa laskeutua. Tyylikäs salkku ja pitkä jatkaminen ovat mukavia saada, mutta kaikki mahdolliset asiakkaat, joista todella välitä, ovat tulokset. Todista, että voit saada ne, etkä koskaan syö Ramenia päivälliselle.

3. Vierasblogi korkean profiilin sivustoille

Ansaitse rahaa kirjoittamalla verkossa vierasblogien avulla

Vierasblogit ovat toinen hieno tapa saada näkyvyyttä, lisätä salkkuasi ja rakentaa yleisöä. Joskus kirjoittamasi korkean profiilin sivustot tarjoavat jopa vaatimatonta korvausta kirjoittamisestasi – tosin niiden raja voi yleensä olla noin 100 dollaria. Kun otetaan huomioon laadukkaan teoksen tuottamiseen tarvittava aika ja energia, samalla kun noudatat julkaisun tiukkoja toimituksellisia ohjeita, saatat löytää itsesi nopeasti tekemään vakavaa rahaa ansaitsemaan vierasblogien kautta.

Jonkin verran intuitiivisesti, monet kirjailijat tekevät suuria lahjoja julkaisemalla työtään korkean profiilin sivustoilla, mutta he eivät usein saa penniäkään itse sivustoilta. Joten miten he ansaitsevat rahaa? Huijaavatko nämä kirjoittajat järjestelmää jotenkin? Ei tietenkään! He ansaitsevat rahaa ns. Linkkeiksi.

käänteisiä

SEO on nykyajan kultakausi. Sijoitus korkealla tasolla hakukoneiden algoritmeissa on yleensä jokaisen kannattavan verkkosivuston ensisijainen tavoite – ja käänteiset linkit ovat yksi 3 tärkeintä tekijää Google käyttää näitä sijoituksia. Tästä syystä monet yritykset ovat halukkaita maksamaan kirjoittajille korkeampaa palkkiota niiden linkkien rakentamisesta sen sijaan, että kirjoittaisi heille suoraan blogipostia.

Taaksepäin linkki on, kun verkkosivusto osoittaa osuvan artikkelin, joka on olemassa toisella sivustolla. Mitä korkeampi auktoriteetti verkkosivusto on, sitä suurempi vauhti SEO-linkitettyyn verkkosivustoon tulee. Joten jos kiropraktikko haluaa lisätä verkkoliikennettä hänen käytännön verkkosivustoon, suora linkki hänelle New York Timesin artikkelissa kiropraktikot on kuin taivaasta lähetetty lahja. Tällainen onnellinen ottelu, kuten se, on ehkä vähän fantastinen; todellisuudessa se vaatii jonkin verran säätämistä ja päättäväisyyttä, jotta sekä kirjoittaja että yritys muodostavat yhteyden molemminpuolisin ehdoin.

Kirjailijoille oikeiden yritysten löytäminen, jotka tarvitsevat käänteisiä linkkejä, voi olla aikaa vievä prosessi, johon sisältyy usein päiviä suoraa viestintää ja kylmiä sähköposteja. Vaikka tämä on yksi lähestymistapa, on olemassa myös paljon yksinkertaisempi tapa, jolla tekijät voivat muodostaa yhteyden asiaan liittyviin verkkosivustoihin, jotka tarvitsevat käänteisiä linkkejä – ja sattuu hyötymään molemmille osapuolille tasapuolisesti..

Freelance-kirjoittajat, jotka kykenevät lähettämään vierasartikkeleita korkealaatuisilla verkkosivustoilla, voivat käyttää kirjoitustaitojaan rakentaa käänteisiä linkkejä yrityksille, joissakin tapauksissa ansaita jopa 1000 dollaria yhden linkin luomisesta.

Napsauta Tweet

Linkkien rakentamisen työympäristön käyttäminen kuten Linkitettäviä antaa niche-blogin kirjoittajille yhteydenpidon ja ansaita paljon palkkaa asiaankuuluvilta yrityksiltä, ​​jotka etsivät aktiivisesti linkkejä sivustoilleen. Voit ansaita esimerkiksi 200–1000 dollaria yhden linkin rakentamisesta. Saalis on, että sinun on hankittava omat vierasblogimahdollisuutesi korkealaatuisilla verkkosivustoilla. Kun kuitenkin keräät useita tällaisia ​​järjestelyjä linkkien suhteen, jotka yleensä sisällytät artikkeliisi, on helppo nähdä, kuinka käännöslinkkien myynti voi olla erittäin tuottoisa prosessi freelance-kirjoittajille! Tämän sitoutumisen kauneus on, että yritys saa arvokasta SEO-lisäystä, ja ansaitset fantastisia tuloja – sekä mahdollisuuden rakentaa portfoliosi ja vahvistaa edelleen valtuutesi kirjoittajana. Se ei ole brainer!

4. Luo oma verkkosivusto tai blogi

Tietenkin, ei ole mitään hyötyä salkusta, jos sitä ei ole jossain! Oman verkkosivuston omistaminen on välttämätön liiketoiminnan väline kaikille freelancerille, etenkin kirjoittajille. Tämä on enemmän kuin vain käyntikortti; se on foorumi ajatuksillesi, äänellesi ja luovuudellesi palvella globaalia yleisöä.

Vaikka puuttuisit teknisistä taidoista, DIY-lähestymistavan käyttäminen verkkosivustollesi on onneksi melko yksinkertainen prosessi nykyään. Verkkosivustojen rakentajat ovat korvaamaton työkalu verkkosivustojen nopeasti perustamiseen; Jos tarvitset apua päättäessäsi sinulle sopivin, lue artikkeli täältä.

Yksinkertaisesti sanottuna, oman verkkosivustosi omistaminen on korvaamaton osa online-liiketoimintaa. Ilman sitä luotettavuuden vahvistaminen tai mahdollisten asiakkaiden löytämisen helppous on melkein mahdotonta. Pelkkä siksi, että sinulla on verkkosivusto, ei tarkoita, että se tuottaa taattuja tuloja, mikä vie meidät seuraavaan aiheeseen:

5. Ansaitse rahaa verkkosivustollesi

Nyt kun olet perustanut verkkosivustosi, älä aliarvioi sen rahamahdollisuuksia kokonaisena yrityksenä itsessään. Suositun niche-blogin rakentaminen, jossa on erinomaisia ​​artikkeleita, on todella vain puolet taisteluista; Seuraava askel kannattavan verkkosivuston perustamisessa on selvittää, mitä voit myydä sen kautta.

Kumppanuusmarkkinointi

Affiliate-markkinointi merkitsee lähinnä lukijoillesi tuotteen tai palvelun tutustumista, käyttämällä lahjoja kirjoittajana rakentaaksesi se jotain vastustamatonta ja ansaita sitten voittoa, kun lukijat tosiasiallisesti ostavat sen. Siellä on tonnia tytäryhtiöohjelmia – suosituin on Amazon—Mahdollisuus ansaita hyvää rahaa käytännöstä on käytännössä rajaton.

On selvää, että mitä enemmän liikennettä verkkosivustosi päivittäin johtaa, sitä suurempia potentiaaliset dollarimerkit näet. Tällaisen liikenteen kaistanleveyden rakentaminen vie tietysti aikaa – mutta tärkein asia, johon voit keskittyä, on tarjota yleisöllesi rehellistä ja arvokasta apua.

Työnnä vain tuotteita, joihin todella uskot ja olet ihanteellisesti käyttänyt itseäsi. Arvioi ensin, palveleeko tuote todella sinun markkinarakoasi ja tarjoaako jotain arvokasta. Jos koko juttu tuntuu pienimmältäkin pakotetulta, yleisö haisee sen ulos ja sammuttaa sen välittömästi. Siksi kumppanilinkit, jotka orgaanisesti sitoutuvat omaan palveluosi tai tukevat sitä, ovat yleensä suurimmat mahdollisuudet aloittamiseen.

Aloita tytäryhtiömarkkinointi miettimällä intohimoista tuotetta ja aja sitten Google-hakua nähdäksesi tarjoaako tämä tuote tytäryhtiöohjelman vai onko se osa tytäryhtiöohjelmaa tytäryhtiöverkosto. Kun löydät hyvän ottelun, tee vähän tutkimusta nähdäksesi kuinka sen toimeksiannot toimivat. Kun sinusta on tullut tytäryhtiö, käytä valtuuksiasi vakuuttavana kirjoittajana esitelläksesi tuotetta yleisöllesi kiinnostavalla, keskustelevalla tavalla.

PRO-TIP: Muista, että ihmiset seuraavat aina muuttuneen tilan tuloksia. Jos pystyt maalaamaan heidän päähänsä elävän kuvan siitä, kuinka upea heidän elämänsä tulee olemaan tietyn tuotteen tai palvelun hankkimisen jälkeen, he purkavat sitten innokkaasti rahaa tehdäkseen muuttuneesta tilasta todellisuuden.

Digitaaliset tuotteet

Jos saat hyvää myymällä muiden tuotteita, kuvittele, kuinka paljon rahaa voisit ansaita omien tuotteiden myynnistä!

E-kirjat, verkkokurssit, ja muut ladattavat resurssit voi ansaita taitavalle freelance-kirjoittajalle erittäin mojovaisen passiivisen tulon, kun verkko-oppimisteollisuus on matkalla ylittämään 300 miljardia dollaria. Joten sinun pitäisi vain heittää mitä tahansa yhdessä ja heittää se verkkosivustollesi toivoen parasta? Vai onko olemassa järjestelmä, jota voit seurata ja joka auttaa saavuttamaan parempia tuloksia? Vaikka se ei ole tarkka tiede, parin vuoden kestäneen yrittäjyystutkimuksen jälkeen olen huomannut, että on todellakin optimaalinen toimintajakso, joka johtaa parempaan tulokseen. Tämä järjestys on seuraava:

Luo e-kirja

Et välttämättä yritä tulla täällä myydyimmäksi Kindle-kirjailijaksi. Ajattele tätä enemmän kuin laajentunut blogiartikkeli – enintään 10 000 sanaa -, joka kiehuu yksi aihe helposti sulavaan sisältöön, joka tarjoaa arvoa. Valitse aihe, josta voit tarjota ainutlaatuisen ja asiantuntevan näkökulman, ja opeta sitten yleisöllesi jotain hyödyllistä, joka sopii sinun niche-palveluosi.

Tavoitteena ei ole ansaita rahaa myymällä tämä e-kirja; sen sijaan saada altistuminen ja rakentaa seuraava. Haluat katsoa palkintoa – tarjoa sitä ilmaiseksi ja osoita linkit sen lataussivulle kaikkialla verkkosivustossasi ja sosiaalisen median alustoilla. Syy, jonka annat sille tyhjäksi, liittyy seuraavaan vaiheeseen:

Luo sähköpostiluettelo

Jotta joku voi ladata e-kirjasi, hänen on annettava sähköpostiosoite. Miksi? Sähköpostien kerääminen on yksi tehokkaimmista toimista, joita yritys voi tehdä, etenkin kirjoittajille.

Tämä on sinun tilaisuutesi puhua suoraan yleisösi kanssa ja luoda yhteys. Tutkimukset osoittavat, että sähköpostitiedot ovat melkein kaksi kertaa tehokkaampi sosiaalisen median viesteinä ajamisen hankkimisessa ja pitämisessä. Sähköposti on foorumi, johon ihmiset kiinnittävät säännöllistä huomiota, joten haluat luoda tilaajaluettelon mahdollisimman varhaisessa vaiheessa yrityksessäsi. Kun on aika markkinoida uutta tuotetta tai palvelua verkossa, luotettavien sähköpostisi tilaajien osuus on epäilemättä suurin osa sen myynnistä..

Tarjoa tilaajille tilaa

Sähköpostilistaasi pysyvät ihmiset ovat aitoja sanojasi faneja, joten älä pelkää puhua heille säännöllisesti. Johdonmukaisten neuvojen ja tietojen antaminen on pitkä matka luottamuksen ja uskottavuuden luomiseen. Hieman joka päivä ja sinulla on pian joukko superfaneja.

Kaikkien sähköpostiviestien ei tarvitse olla myyntiä tai tyhjää, jotta ne voivat investoida palveluihisi. Jos viestisi tulee aidosta ohjepaikasta, yleisö tunnistaa ja arvostaa tunteita. Tämä koskee todella siementen istutusta. Kun olet hoitanut ja hoitanut nuoria taimilasi, tulee lopulta aika korjata sato.

Pitch heitä online kurssi

Nyt oikeussuhde on maksanut. On aika levittää suuria lipputuotteita: verkkokursseja, jotka voivat myydä jopa neljä tai jopa viisi hahmoa.

Eniten omistautuneille lukijoille, jotka syövät jokaista tähän asti jakamaanne neuvoja, monet ovat innokkaita ja halukkaita maksamaan korkeita dollareita jatkaakseen koulutustaan ​​jonkun kanssa, johon he luottavat.

Tiedot onnistuneen verkkokurssin luomisesta ovat tämän artikkelin ulkopuolella, mutta toistaiseksi pidä tämä mielessä: hinta, jonka ihmiset maksavat kurssista, on suoraan yhteydessä arvo se tarjoaa heille, ei välttämättä tuotantoarvoja. Ensimmäisen verkkokurssi ei tarvitse olla täydellinen. Sinun ei myöskään tarvitse olla maailman suurin aloitussivun copywriter; Tärkeää on, että voit opettaa joku luomaan oman onnistuneen aloitussivunsa, ja he maksavat onneksi parhaan dollarin tuloksista.

Entä mainokset?

Lopuksi, meidän on puhuttava lyhyesti siitä, että vedotte mainostuloihin kannattavana tapana ansaita enemmän rahaa verkkosivustoltasi. Sillä aikaa Voin olla puolueellinen Minun mielestäni mainokset merkityksellisen sisällön korvikkeena ovat tosiasia, että kuluttajat ovat yhä enemmän ärsytyksissä huono mainonta.

Vaikka bannerimainokset saattavat myös olla näkymättömiä, on olemassa vieläkin pakottava syy siihen, miksi ne eivät todennäköisesti ole aikaasi arvoisia: et yksinkertaisesti ansaitse tarpeeksi rahaa, jotta heillä olisi merkitystä. Ellet saavuta satoja tuhansia näyttökertoja päivässä, rakastat realistisesti pelkkiä dollarin murto-osia mainostuloista. Verrattuna siihen, mitä voidaan saavuttaa esimerkiksi tytäryhtiömarkkinoinnilla, tee vain maailma suosio ja ojota mainokset.

6. Löydä kirjoitustyöt freelance-alustoilta

Jotkut ammattikirjoittajat saattavat huijata ajatusta käydä läpi freelancer-alustan laadukasta työtä varten. Heidän väitteensä on, että suurin osa siellä olevista asiakkaista on halvempaa tarjousta hakevia metsästäjiä – ja toisaalta heidän oletuksensa ovat valitettavasti oikeat. Kaikkien freelance-kirjoittajien, jotka haluavat kasvattaa tulojaan, tulisi kuitenkin harkita tapoja, joilla he voivat ansaita hyvää rahaa näiltä alustoilta, kun he ymmärtävät kuinka käyttää järjestelmää heidän hyväkseen.

Katsotaanpa siellä olevaa suosituinta alustaa, oDesk. Etsitkö valtaosa työpaikoista tynnyrihintoja? Jep. Voisiko olla rohkaisevaa etsiä kirjoitustyötä, kun kaikki näkevät asiakkaat pyytävät kultaa, mutta ovat halukkaita maksamaan vain likasta? Panostat. Joten miksi edes pitää Upworkta toteuttamiskelpoisena rahaa tuottavana hankkeena? Koska varjostuksessa on pieni osa arvokkaita asiakkaita, jotka ovat valmiita maksamaan sinulle unelmiesi tuntihinnan. Saadaksesi nämä arvostetut asiakkaat sinun täytyy houkuttaa heidät kuten mehiläisiä hunajaan.

Vaikka en henkilökohtaisesti omista paljoa aikaa Upworkille, olen kuitenkin ansainnut vankan 5-numeroisen tulon foorumin asiakkailta. Mielenkiintoista on, että alle 10% tuosta rahasta on peräisin työpaikoista, joihin olen suoraan hakenut; Pikemminkin asiakkailta etsittiin minua. Usko tai älä, monet premium-asiakkaat etsivät aktiivisesti ehdokkaita, jotka vastaavat heidän tarpeitaan, tai he maksavat Upwork-palkkion löytääkseen nämä freelancerit heille. Joten miten varmistat, että näytät heidän haussaan? Kyse on profiilistasi.

Olen hämmästynyt monista kirjoittajien profiileista, joita näen Upworkissa. Nämä freelancerit jatkavat henkilökohtaisia ​​matkojaan kirjoittajina tai miksi rakastavat kirjoittamista niin paljon, että unohtavat usein puhua tärkeimmästä: asiakkaasta. Muista taas, että asia, josta asiakkaat välittävät eniten, on tulosta. Kun potentiaalinen asiakas lukee profiilisi, hänen on heti ja selvästi ymmärrettävä, kuinka voit palvella heidän tarpeitaan ja kuinka saamasi tulokset luovat erittäin toivotun muunnetun tilan..

Täydellisen profiilin muotoilu edellyttää monia samoja strategioita, joita olemme käsittäneet yllä. Näin voit käyttää niitä houkuttelemaan suuria asiakkaita Upworkssa:

 • Yleislistat ovat ne, jotka takertuvat matalapalkkaisiin keikkoihin. Jos haluat löytää oikean hermon unelma-asiakkaalla, sinun on kavennettava palvelusi tiettyyn tarjontaan niche-kentän sisällä.
 • Taitot-osiossa pitäisi olla tärkeät avainsanat, jotka yhdistävät intohimosi markkinoiden tarpeeseen, josta ihmiset ovat valmiita maksamaan.
 • Käytä otsikkoasi luvataksesi tuloksia. Älä tuhlaa tätä tilaa yleiseen tehtävään; kerro asiakkaille tarkalleen, aktiivisella lauseella, mitä voit tehdä heille.

Lopuksi haluan painottaa jälleen kerran, että todella on mahdollista ansaita hyvää rahaa tarjouspaikoilta, kuten Upwork. Älä kuulu niukkaan ajattelutavan saaliin, joka romauttaa monia siellä olevia freelancereita. Aseta hinnat korkealle älä pelkää kiinni niistä. Työskentely piilevän asiakkaan hyväksi voi vaikuttaa negatiivisesti enemmän kuin pelkkiin tulosi; se voi haastaa ylpeyden lahjoistasi, mikä ei ole koskaan hyvä paikka kirjoittajalle.

johtopäätös

Kuka uskoo, että freelance-kirjoittaminen ei pysty maksamaan laskuja, se ei ole vain kiinnittänyt huomiota viimeaikaisiin toimialan muutoksiin. Mahdollisuus ansaita paitsi riittävät tulot, myös varallisuus ei ole koskaan ollut näin päättäväisen kirjailijan käytettävissä. Haluatpa upottaa varpaasi freelancerin maailmaan tai olet valmis ottamaan askel ja lopettamaan päivätyösi, toivomme, että tämä artikkeli antaa sinulle selkeyttä ja itseluottamusta hallita kirjoitusurallasi ja pyrkiä isoihin tulot.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map